• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • økologisk landbrug

Resultater for

Økologisk landbrug - Import eksport

 1. DINASTY HARPEN

  Frankrig

  “Vores mission: At levere de friskeste grønsager af den bedste kvalitet over hele verden til konkurrencedygtige priser”. DINASTY HARPEN har siden 2022 været specialist i eksport af kartofler og løg. Vi er til rådighed året rundt og leverer tilpassede produkter af fremragende kvalitet. Alle i virksomheden kender vores mission. Vi arbejder derfor hårdt for at gøre en forskel. Vores team, der består af unge og dynamiske folk, ledsager kunden under beslutningsprocessen. Virksomheden eksporterer og distribuerer engros diverse produkter, heriblandt grønsager såsom kartofler og løg. Vi er et solidt team med en god intern struktur, og vores mål er at varetage eksport af kartofler og løg til Vestafrika. For at skabe et sikkert investeringsgrundlag for vores kunder er det virksomhedens pligt at levere kvalitetsprodukter og samtidig tilbyde en professionel og tillidsopbyggende service. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 2. REKYVA, AB

  Litauen

  Rekyva, SC er en af de største producenter af tørv i den baltiske region. Baseret i Litauen, fremstiller virksomheden naturligt tørv og professionelle tørvsubstrater til både hobby og professionelle avlere. Vi er forberedt på at producer enhver blanding som vores klienter har brug for. Tørv fra Rekyva AB er en spagnum form for tørv med højt indhold af lynghede, som er ideelt til mange former for frø, samt plantespiring og avl. Vores hovedprodukter er: Naturhvid / brun / sort tørv, pH justeret tørv, gødet tørv, professionelle substrater. Pakning: 20l, 45l, 70l, 250l, 300l, 3 to 6 cmb big baller. Fraktioner: 0-4, 0-7, 0-20, 7-20, 20-40, 0-40, 20-60. Vi har en moderne, innovativ og opdateret maskinpark, og anvender høje internationale ledelsesstandarder, for at hjælpe os med at blive førende inden for verden af tørv og substrat. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os hvis du har en forespørgsel, vi vil være mere end glade for at hjælpe dig.

 3. QAMIAB

  Frankrig

  Kåret til verdens bedste safran: Afghansk safran er blevet udvalgt som den bedste i verden af International Taste Institute, foran den marokkanske, iranske og endda den spanske. QAMIAB udvælger kun de røde støvfang, som er den del af griflen, der har den kraftigste smag. Vi tilføjer ikke de gullige stilke, der ødelægger smagen og øger slutvægten. Pakket i Frankrig, det "røde guld" bevarer alle sine aromaer. Tradionelt håndplukket: Det enestående safran fra QAMIAB dyrkes under den afghanske sol og høstes i hånden med respekt for gamle, traditionelle metoder. Beskæringen udføres også i hånden. Kunden modtager udelukkende den seneste høst, som er årets bedste. Safran fra QAMIAB var længe forbeholdt professionelle køkkenchefer, men er nu til rådighed for den bredere offentlighed. Aromarig & velsmagende: For at kunne tilbyde en unik afghansk safran i topkvalitet udføres en dobbeltkontrol af uafhængige laboratorier. En første kontrol i Afghanistan før eksport og en anden i Frankrig før pakning.

 4. SPN AGROBIO®

  Frankrig

  SPN AGROBIO® udvikler, fremstiller og forhandler opløsninger og basisstoffer, gylle, afkog, udtræk, hvoraf det mest kendte er gylle fra brændenælde (Urtica dioica) samt blandinger til anvendelse i økologisk landbrug fra udvalgte planter. Vi tilbyder et komplet udvalg af produkter til kornproducerende landbrug, frilandsgartnerier, planteskoler, havebrug, vinavl, golfbaner, grønne arealer, institutioner og amatørhaver. Vi står til rådighed for at besvare alle dine spørgsmål vedrørende vores løsninger mod svampe, insekter og mider.

 5. TECHSEALAB

  Frankrig

  TECHSEALAB er en bretonsk virksomhed med speciale i vegetabilske bioteknologier fra hav og land. TECHSEALAB udvikler følgende teknologier: - fremstilling af originale aktiver (udviklet med vores egne teknologier) i væskeform, fast form eller som creme af omhyggeligt udvalgte råmaterialer og fra et enestående område beliggende i det sydlige Finistère, - formulering af færdige produkter hovedsageligt til markedet for landbrug. TECHSEALAB tilbyder naturlige løsninger med alger og planter. Disse naturlige løsninger imødekommer krav fra kunder i hele verden, hvilket viser vores bestræbelse på at blive internationale aktører. Produkter fra TECHSEALAB kan anvendes til markafgrøder, men også til vinstokke, planteskoler, frugtavl og planteskoler…

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KHLA SAS L'ÉPICERIE DU MÉKONG

  Frankrig

  KHLA er en fransk-cambodjansk familievirksomhed med speciale i økologiske luksus-krydderier fra Asien. Vi tilbyder et udvalg af peber og havsalt fra Kampot, peber fra Sichuan, salt fra Himalaya, aromatisk ris fra Cambodja samt en række andre unikke produkter fra Mekong-deltaet. Vi har udviklet et nært samarbejde med alle vores producenter, hvilket giver vores økologiske krydderier, te og ris en unik karakter: Muskatnød, kryddernelliker, stjerneanis, ingefær, kanel fra Ceylon, sort karry etc. Vores enestående produkter er et resultat af bøndernes tålmodige og grundige arbejde, en gavmild natur og klima og et fransk knowhow. EN MILJØANSVARLIG VIRKSOMHED - Vores økologiske krydderier fra Asien og vores te, der forhandles under mærket Thé d’Asie, kommer fra et økologisk langbrug, hvilket sikrer en miljøvenlig produktion uden brug af gødning og pesticider. - Vores førende produkt, peber fra Kampot, omtaltes ofte som «det bedste peber i verden». En sjælden udmærkelse for et krydderi, dette peber er BGB-mærket, hvilket garanterer en sporbarhed, en kvalitet og økologiske produktion. - Vi forpligter os til at anvende strenge etiske fair trade-kriterier. Vores te smages til med vores krydderier efter vores egne opskrifter eller fås uden tilsat smag. Sort, grøn og hvid te eller oolong. Se vores katalog over eksotiske krydderier, te og ris fra Mekong eller kontakt os!

 2. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

  Frankrig

  VELKOMMEN til Domaine Tour Campanets! Beliggende i kommunen Puy-Sainte-Réparade mellem Luberon og Middelhavet, 20 min. fra Aix-en-Provence, vores smukke vinområde dækker 60 hektar med skov og 35 hektar med vinmarker, i 250 meters højde. VORES VINSTOKKE vokser i en kalk- og lerholdig jord og dyrkes omhyggeligt som økologisk landbrug for at nå områdets fulde potentiale. VORES VINE: Vi fremstiller vin på traditionel vis med lagring på bærmen, lang koldgæring, styring af iltning og temperaturer, begrænset tilførsel af sulfitter og andre stoffer. Vores motto er: Druen først! KÆLDEREN: Symbolet på vores sted er vores vinfremstillingstårn på 4 etager, som er unik i Frankrig. Det er innovativt og resulterer i en vinfremstilling via tyngdekraft med kvaliteten for øje: "Her går man nedad og rundt stille og roligt". Vores mål: At lave vine til nydelse og til at dele...

 3. FARMA EXPORT

  Italien

  Virksomheden Farma Export, der er grundlagt af Pietro Compierchio i 2013 og med hovedsæde i Via Manfredonia i Cerignola (FG), har i flere år produceret, forhandlet og distribueret plantebeskyttelsesmidler til anvendelse i landbruget. Takket være virksomhedens løbende forskning kan den garantere de bedste produktionsydelser og høj produktkvalitet ved kun at anvende biologiske stoffer, som kan optimere enhver dyrknings- og jordtype.

 4. KALI SRL SOCIETÀ AGRICOLA

  Italien

  KALI Srl, landbrugsvirksomhed, specialiseret i produktion og distribution af økologisk ekstra jomfruolivenolie af bevist og certificeret kvalitet. KALI Srl forfølger et innovativt design, der består af nye teknologier og respekt for miljøet, båret videre med engagement og vedholdenhed af Sandi - Gentilini-familien. Virksomheden har samme opmærksomhed og omsorg for sin ekstra jomfru olivenolie, fra oliven til det færdige produkt og leveret direkte til sine kunder.

 5. BIOFRUISEC

  Frankrig

  Virksomheden BIOFRUISEC, er en Distributør, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for ØKOLOGISK LANDBRUG, Tørrede frugter, Tørrede frugter, Fairtrade, papaja, eksotiske frugter, import af frugter, hindbær, og økologisk frugt brancherne. Den er baseret i Ressons-Sur-Matz, Frankrig.

 1. ISOPE PROVENCE

  Frankrig

  Virksomheden ISOPE PROVENCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æteriske olier og resinoider branchen. Den opererer også inden for Parfumer - essenser og dufte, ØKOLOGISK LANDBRUG, oregano, timian, Parfumer - essenser og dufte, aromaterapi og naturlige produkter, Olieessencer 100 % naturlige, koriander, og ØKOLOGISK LANDBRUG brancherne. Den er baseret i Nice, Frankrig.

 2. DOMAINE L'HERMITON

  Frankrig

  Virksomheden DOMAINE L'HERMITON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for ØKOLOGISK LANDBRUG branchen. Den opererer også inden for nødder, valnødder uden skaller, humle, og hamp brancherne. Den er baseret i Montlaur En Diois, Frankrig.

 1. VIJAYA - SAS JEAN LOUIS BOYERE

  Frankrig

  Virksomheden VIJAYA - SAS JEAN LOUIS BOYERE, er en Engrossalg, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Olieplanter, Diætmad og økologiske fødevarer, Fairtrade, ØKOLOGISK LANDBRUG, Fødevarespecialiteter, Økologiske, fødevarer, Frugt og grønt - import-eksport, Olieplanter, og frø brancherne. Den er baseret i Montenay, Frankrig.

 2. PATURAGES COMTOIS

  Frankrig

  Virksomheden PATURAGES COMTOIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ost branchen. Den opererer også inden for ØKOLOGISK LANDBRUG, ostemejeri, brie, tomme, camembert oste, svejtserost, modning af ost, modning og fremstilling af ost, og smelteost brancherne. Den er baseret i Aboncourt-Gesincourt, Frankrig.

 3. HUILERIE-THEOS

  Reunion

  Virksomheden HUILERIE-THEOS, er en Engrossalg, der opererer inden for ØKOLOGISK LANDBRUG branchen. Den opererer også inden for Olivenolie, Græsk olivenolie, Olivenolie, Økologisk olivenolie, og økologisk ekstra jomfru olivenolie brancherne. Den er baseret i Le Tampon, Reunion.

 4. FRESH FUTURE SP.Z O.O.

  Polen

  Virksomheden FRESH FUTURE SP.Z O.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Frugt og grønt - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, Økologiske, fødevarer, ØKOLOGISK LANDBRUG, Grønsager, friske, Dyreopdræt, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Landbrug - import-eksport, grøntsager friske, og distributør af friske grøntsager brancherne. Den er baseret i Poznan, Polen.

 5. INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA

  Frankrig

  Virksomheden INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug, Frugter, ØKOLOGISK LANDBRUG, Fødevarer - import-eksport, Krydderier, fødevareindustri, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Frugter, og eksport af frugter brancherne. Den er baseret i Rosny-Sous-Bois, Frankrig.

 6. GTMD SARL

  Mali

  Virksomheden GTMD SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for ØKOLOGISK LANDBRUG branchen. Den opererer også inden for Olieplanter, kul, Olieholdige afgrøder, Olieplanter, og biologiske produkter brancherne. Den er baseret i Bamako, Mali.

 7. ADAN VILLAGE EOOD

  Bulgarien

  Virksomheden ADAN VILLAGE EOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for ØKOLOGISK LANDBRUG branchen. Den opererer også inden for Økologiske, fødevarer, Fødevarer - import-eksport, Tilsåning og beskyttelse af sæd, økologisk spelt, spelt, mel, økologisk mel, byg, og økologiske landbrugsprodukter brancherne. Den er baseret i Dabovitsa, Bulgarien.

 8. CLAC

  Frankrig

  Virksomheden CLAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves branchen. Den opererer også inden for ØKOLOGISK LANDBRUG, Supper, Håndværk, Bælgfrugter, ØKOLOGISK LANDBRUG, Supper, fine krydderiprodukter, gaveæsker, og lønarbejde brancherne. Den er baseret i Cournon D'auvergne, Frankrig.

 1. OLTRESOLE SRL

  Italien

  Virksomheden OLTRESOLE SRL, er en Distributør, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for ØKOLOGISK LANDBRUG, tørrede frugter, tørrede ristede frugter, ØKOLOGISK LANDBRUG, og levering til restauranter brancherne. Den er baseret i Forlì, Italien.

 2. BTU-CENTER

  Ukraine

  Virksomheden BTU-CENTER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stiklinger og gødning branchen. Den opererer også inden for Sprøjtemidler, fungicider og pesticider, Naturgødning, ØKOLOGISK LANDBRUG, biostimulater - gødning, Sprøjtemidler, fungicider og pesticider, Økologisk og biodynamisk gødning, vækstfremmere, Naturgødning, og organisk additiv brancherne. Den er baseret i Sofiyivska Borshahivka, Ukraine.

 3. CHANVREINE - OLYMPE-CBD

  Frankrig

  Virksomheden CHANVREINE - OLYMPE-CBD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æteriske olier og resinoider branchen. Den opererer også inden for Urteteer, ØKOLOGISK LANDBRUG, Honning, Kosmetik, Urteteer, planteudtræk, Olie til fødevaresektoren, ØKOLOGISK LANDBRUG, og biologiske produkter brancherne. Den er baseret i Boissy-Saint-Léger, Frankrig.

 4. AXENE FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden AXENE FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æteriske olier og resinoider branchen. Den opererer også inden for destillerier, ekstrakter af medicinalplanter, essenser til parfumerivarer og kosmetik, aroma- og medicinalplanter, naturkosmetiske produkter, producent af naturlige kosmetiske produkter, Økologisk blomstervand, Fabrikant af blomstervand, og økologisk landbrug brancherne. Den er baseret i Poiroux, Frankrig.

 5. ALOE VERA NAXOS P.C.

  Grækenland

  Aloe Vera Naxos P.C blev grundlagt i 2014 og er en førende, hurtigt voksende virksomhed i Naxos, der producerer og distribuerer ren økologisk aloe vera ansigtsgel af sorten Barbadensis Miller. En førsteklasses økologisk ansigtscreme med det højeste aloe-indhold på markedet, den er 100% naturlig og 100% økologisk. Køb Aloe Vera for at få en bedre hud, og du vil elske hvor frisk din hud føles. Den bedste Aloe Vera Gel Face Care på markedet. Vi er interesserede i at arbejde importører og købere. Send en e-mail for mere info

 6. ASPANGER BERGBAU UND MINERALWERKE GMBH & CO KG

  Østrig

  Aspanger Bergbau GmbH har siden 1856 produceret både en ren Muskovit-glimmer (Aspanger MICA) og en glimmer-kvartssandblanding (Aspanger ASPOLIT). Det specifikke ved Aspanger glimmer er på den ene side mineralets høje renhed og på den anden side den ekstremt fine kornstørrelse. De to hovedprodukter Aspanger MICA og Aspanger ASPOLIT benyttes med stor succes overalt i verden som højeffektive fyldstoffer i forskellige industrielle anvendelser. De to fyldstoffer sælges hovedsagelig via eksklusive salgspartnere ikke kun på kernemarkedet Europa, men også til Nord- og Sydamerika, og de er i mange år også blevet solgt til Asien. Ud over sværpunktsindustrien farver & lak benyttes de to fyldstoffer på grund af de mange forskellige positive egenskaber også i kunst- og klæbestoffer, økologisk landbrug, kosmetik, byggekemi, støberiindustri og papirindustri.

 7. VNESHTORG-RUS LLC

  Rusland

  Vneshtorg-Rus importerer og eksporterer landbrugsprodukter og fødevarer i Rusland: kikærter, linser, hvede, hirse og mange andre afgrøder; håndterer landbrugsforsyninger af korn, bælgfrugter og olieholdige frø, samt rapsmel, sojabønnemel og solsikkemel for opfodring af landbrugsdyr. Virksomheden køber de økologiske landbrugsprodukter fra økologiske gårde der avler deres afgrøder i miljøvenlige og sikre zoner i Rusland, anvender organisk gødning og afgrøderotation, bevarer en sund jordflade, og dermed også et sundt miljø for økosystemet og personer. Certificerede produkter fra Vneshtorg-Rus indeholder ingen sprøjtemidler eller GMOer, eftersom de gennemgår en streng intern kvalitetskontrol, for at overholde alle gældende standarder. Vneshtorg-Rus er en loyal og ansvarlig partner for kunder i Kina, Indien, de Forenede Arabiske Emirater, Algeriet, Iran, Afghanistan og Belgien, og leverer deres økologiske landbrugsprodukter globalt via bane, vej og vand. Virksomhedens nøgleprincip er at fokusere på klientens behov og fordele.

 8. LE MANTINDJAN

  Frankrig

  LE MANTINDJAN er en fransk virksomhed. Vi er grossister og leverandører af sheasmør, kakaosmør, palmeolie, palmevin (Sodabi) og jordnøddeolie. Alle vores produkter er af høj kvalitet, økologiske og ikke-industrielt fremstillede. Det er ubehandlede og økologiske varer. Vi henvender os til en professionel kundekreds, som vi kan tilbyde store varepartier: Partier på mindst 50 kg. Men vi kan også levere op til et ton eller derover. Priserne tilpasses, så jo større partier, desto lavere priser. Vores professionelle team står til din rådighed og garanterer et svar inden for 24 timer. Vi bestræber os på at tilfredsstille bedst muligt både vores eksisterende og vores fremtidige kunder for at sikre et bæredygtigt partnerskab. Vi understreger, at vi ikke indkøber råvarer. Vi er udelukkende grossister og leverandører.

 9. LES PALMIERS D'ANIS

  Frankrig

 10. ORGANIK LIMON - EURORGANIC

  Tyrkiet

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Økologisk landbrug - Import eksport

Antal resultater

4.345 Virksomheder