• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • økologisk landbrug

Resultater for

Økologisk landbrug - Import eksport

 1. REKYVA, AB

  Litauen

  Verified by Europages badge

  Rekyva, SC er en af de største producenter af tørv i den baltiske region. Baseret i Litauen, fremstiller virksomheden naturligt tørv og professionelle tørvsubstrater til både hobby og professionelle avlere. Vi er forberedt på at producer enhver blanding som vores klienter har brug for. Tørv fra Rekyva AB er en spagnum form for tørv med højt indhold af lynghede, som er ideelt til mange former for frø, samt plantespiring og avl. Vores hovedprodukter er: Naturhvid / brun / sort tørv, pH justeret tørv, gødet tørv, professionelle substrater. Pakning: 20l, 45l, 70l, 250l, 300l, 3 to 6 cmb big baller. Fraktioner: 0-4, 0-7, 0-20, 7-20, 20-40, 0-40, 20-60. Vi har en moderne, innovativ og opdateret maskinpark, og anvender høje internationale ledelsesstandarder, for at hjælpe os med at blive førende inden for verden af tørv og substrat. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os hvis du har en forespørgsel, vi vil være mere end glade for at hjælpe dig.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. DINASTY HARPEN

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  “Vores mission: At levere de friskeste grønsager af den bedste kvalitet over hele verden til konkurrencedygtige priser”. DINASTY HARPEN har siden 2022 været specialist i eksport af kartofler og løg. Vi er til rådighed året rundt og leverer tilpassede produkter af fremragende kvalitet. Alle i virksomheden kender vores mission. Vi arbejder derfor hårdt for at gøre en forskel. Vores team, der består af unge og dynamiske folk, ledsager kunden under beslutningsprocessen. Virksomheden eksporterer og distribuerer engros diverse produkter, heriblandt grønsager såsom kartofler og løg. Vi er et solidt team med en god intern struktur, og vores mål er at varetage eksport af kartofler og løg til Vestafrika. For at skabe et sikkert investeringsgrundlag for vores kunder er det virksomhedens pligt at levere kvalitetsprodukter og samtidig tilbyde en professionel og tillidsopbyggende service. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 3. QAMIAB

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Kåret til verdens bedste safran: Afghansk safran er blevet udvalgt som den bedste i verden af International Taste Institute, foran den marokkanske, iranske og endda den spanske. QAMIAB udvælger kun de røde støvfang, som er den del af griflen, der har den kraftigste smag. Vi tilføjer ikke de gullige stilke, der ødelægger smagen og øger slutvægten. Pakket i Frankrig, det "røde guld" bevarer alle sine aromaer. Tradionelt håndplukket: Det enestående safran fra QAMIAB dyrkes under den afghanske sol og høstes i hånden med respekt for gamle, traditionelle metoder. Beskæringen udføres også i hånden. Kunden modtager udelukkende den seneste høst, som er årets bedste. Safran fra QAMIAB var længe forbeholdt professionelle køkkenchefer, men er nu til rådighed for den bredere offentlighed. Aromarig & velsmagende: For at kunne tilbyde en unik afghansk safran i topkvalitet udføres en dobbeltkontrol af uafhængige laboratorier. En første kontrol i Afghanistan før eksport og en anden i Frankrig før pakning.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. VNESHTORG-RUS LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  Vneshtorg-Rus importerer og eksporterer landbrugsprodukter og fødevarer i Rusland: kikærter, linser, hvede, hirse og mange andre afgrøder; håndterer landbrugsforsyninger af korn, bælgfrugter og olieholdige frø, samt rapsmel, sojabønnemel og solsikkemel for opfodring af landbrugsdyr. Virksomheden køber de økologiske landbrugsprodukter fra økologiske gårde der avler deres afgrøder i miljøvenlige og sikre zoner i Rusland, anvender organisk gødning og afgrøderotation, bevarer en sund jordflade, og dermed også et sundt miljø for økosystemet og personer. Certificerede produkter fra Vneshtorg-Rus indeholder ingen sprøjtemidler eller GMOer, eftersom de gennemgår en streng intern kvalitetskontrol, for at overholde alle gældende standarder. Vneshtorg-Rus er en loyal og ansvarlig partner for kunder i Kina, Indien, de Forenede Arabiske Emirater, Algeriet, Iran, Afghanistan og Belgien, og leverer deres økologiske landbrugsprodukter globalt via bane, vej og vand. Virksomhedens nøgleprincip er at fokusere på klientens behov og fordele.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. FARMA EXPORT

  Italien

  Verified by Europages badge

  Virksomheden Farma Export, der er grundlagt af Pietro Compierchio i 2013 og med hovedsæde i Via Manfredonia i Cerignola (FG), har i flere år produceret, forhandlet og distribueret plantebeskyttelsesmidler til anvendelse i landbruget. Takket være virksomhedens løbende forskning kan den garantere de bedste produktionsydelser og høj produktkvalitet ved kun at anvende biologiske stoffer, som kan optimere enhver dyrknings- og jordtype.

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. LE QUERCE DI ANNIBALE

  Italien

  Verified by Europages badge

  Landbrugsbedriften Le Querce di Annibale har været aktiv og produktiv i årtier i overensstemmelse med Vùltures biodiversitet. Et område med et areal på 24 hektarer, hvoraf 10 er dedikeret til økologisk dyrkning af oliven, certificeret af ICEA-kontrolorganet og tildelt mærket for Vùlture beskyttet oprindelsesbetegnelse (BOB). Vi producerer fødevarer af høj kvalitet (olie, vin, pasta, bælgfrugter, honning) alt i overensstemmelse med naturens cyklusser og biodiversitet. Kom og besøg os for at smage naturen og dens produkter.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. AZIENDA AGRICOLA BIO BONIZIO

  Italien

  Verified by Europages badge

  Den økologiske landbrugsvirksomhed, Bonizio - B&B. I landsbyen i hjertet af Alta Murgia Nationalparken, befinder Montegrosso sig. En lille autentisk landsby, rig på historie, natur og magi. Her, halvvejs mellem havet, bakkerne i Castel del Monte og Murgia, har den økologiske landbrugsvirksomhed, Bonizio, produceret vin og ekstra jomfruolivenolie i generationer. Bonizio-virksomheden kan regne med en udsøgt vinproduktion. Nero di Troia, Primitivo, Moscatello, Fiano og Montepulciano.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. BYRDAL APS

  Danmark

  Verified by Europages badge
 4. LES PALMIERS D'ANIS

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 5. CAP CHANVRE

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 1. GRENADE & CO

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 2. GREENEO

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 3. CAP CHANVRE COOPERATIVE

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 4. HUILERIE-THEOS

  Reunion

  Verified by Europages badge
 5. GTMD SARL

  Mali

  Verified by Europages badge
 6. LAVAND' & SENS - PRODUCTEUR D'HUILES ESSENTIELLES 100% PURES, NATURELLES ET BIOLOGIQUES

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 7. CATELIN LOGI-FERT SARL

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 8. ALOE VERA NAXOS P.C.

  Grækenland

  Aloe Vera Naxos P.C blev grundlagt i 2014 og er en førende, hurtigt voksende virksomhed i Naxos, der producerer og distribuerer ren økologisk aloe vera ansigtsgel af sorten Barbadensis Miller. En førsteklasses økologisk ansigtscreme med det højeste aloe-indhold på markedet, den er 100% naturlig og 100% økologisk. Køb Aloe Vera for at få en bedre hud, og du vil elske hvor frisk din hud føles. Den bedste Aloe Vera Gel Face Care på markedet. Vi er interesserede i at arbejde importører og købere. Send en e-mail for mere info

 9. ASPANGER BERGBAU UND MINERALWERKE GMBH & CO KG

  Østrig

  Aspanger Bergbau GmbH har siden 1856 produceret både en ren Muskovit-glimmer (Aspanger MICA) og en glimmer-kvartssandblanding (Aspanger ASPOLIT). Det specifikke ved Aspanger glimmer er på den ene side mineralets høje renhed og på den anden side den ekstremt fine kornstørrelse. De to hovedprodukter Aspanger MICA og Aspanger ASPOLIT benyttes med stor succes overalt i verden som højeffektive fyldstoffer i forskellige industrielle anvendelser. De to fyldstoffer sælges hovedsagelig via eksklusive salgspartnere ikke kun på kernemarkedet Europa, men også til Nord- og Sydamerika, og de er i mange år også blevet solgt til Asien. Ud over sværpunktsindustrien farver & lak benyttes de to fyldstoffer på grund af de mange forskellige positive egenskaber også i kunst- og klæbestoffer, økologisk landbrug, kosmetik, byggekemi, støberiindustri og papirindustri.

 10. LE MANTINDJAN

  Frankrig

  LE MANTINDJAN er en fransk virksomhed. Vi er grossister og leverandører af sheasmør, kakaosmør, palmeolie, palmevin (Sodabi) og jordnøddeolie. Alle vores produkter er af høj kvalitet, økologiske og ikke-industrielt fremstillede. Det er ubehandlede og økologiske varer. Vi henvender os til en professionel kundekreds, som vi kan tilbyde store varepartier: Partier på mindst 50 kg. Men vi kan også levere op til et ton eller derover. Priserne tilpasses, så jo større partier, desto lavere priser. Vores professionelle team står til din rådighed og garanterer et svar inden for 24 timer. Vi bestræber os på at tilfredsstille bedst muligt både vores eksisterende og vores fremtidige kunder for at sikre et bæredygtigt partnerskab. Vi understreger, at vi ikke indkøber råvarer. Vi er udelukkende grossister og leverandører.

 1. HERMES AGRI-COMPANY LTD

  Ukraine

 2. GUOMANGO S.L.

  Spanien

 3. ALOE VERA HELLAS

  Grækenland

 4. QUINTA DA FONTE DO LOBO, SOCIEDADE AGRÍCOLA, LDA.

  Portugal

 5. AGID-CAMEROUN

  Cameroon

 6. APIMAB LABORATOIRES

  Frankrig

 7. SOCIETÀ AGRICOLA LA CASA ROSA S.R.L.

  Italien

 8. ORGANIK LIMON - EURORGANIC

  Tyrkiet

 9. ASKOXYLAKIS ANT. EMMANOUIL

  Grækenland

 10. FERME DORLOU

  Belgien

Filtre

Resultater for

Økologisk landbrug - Import eksport

Antal resultater

4.304 virksomheder