• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • økologisk landbrug

Resultater for

Økologisk landbrug - Import eksport

 1. QAMIAB

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Kåret til verdens bedste safran: Afghansk safran er blevet udvalgt som den bedste i verden af International Taste Institute, foran den marokkanske, iranske og endda den spanske. QAMIAB udvælger kun de røde støvfang, som er den del af griflen, der har den kraftigste smag. Vi tilføjer ikke de gullige stilke, der ødelægger smagen og øger slutvægten. Pakket i Frankrig, det "røde guld" bevarer alle sine aromaer. Tradionelt håndplukket: Det enestående safran fra QAMIAB dyrkes under den afghanske sol og høstes i hånden med respekt for gamle, traditionelle metoder. Beskæringen udføres også i hånden. Kunden modtager udelukkende den seneste høst, som er årets bedste. Safran fra QAMIAB var længe forbeholdt professionelle køkkenchefer, men er nu til rådighed for den bredere offentlighed. Aromarig & velsmagende: For at kunne tilbyde en unik afghansk safran i topkvalitet udføres en dobbeltkontrol af uafhængige laboratorier. En første kontrol i Afghanistan før eksport og en anden i Frankrig før pakning.

 2. TECHSEALAB

  Frankrig

  Verified by europages badge
 3. DINASTY HARPEN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  “Vores mission: At levere de friskeste grønsager af den bedste kvalitet over hele verden til konkurrencedygtige priser”. DINASTY HARPEN har siden 2022 været specialist i eksport af kartofler og løg. Vi er til rådighed året rundt og leverer tilpassede produkter af fremragende kvalitet. Alle i virksomheden kender vores mission. Vi arbejder derfor hårdt for at gøre en forskel. Vores team, der består af unge og dynamiske folk, ledsager kunden under beslutningsprocessen. Virksomheden eksporterer og distribuerer engros diverse produkter, heriblandt grønsager såsom kartofler og løg. Vi er et solidt team med en god intern struktur, og vores mål er at varetage eksport af kartofler og løg til Vestafrika. For at skabe et sikkert investeringsgrundlag for vores kunder er det virksomhedens pligt at levere kvalitetsprodukter og samtidig tilbyde en professionel og tillidsopbyggende service. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 4. REKYVA, AB

  Litauen

  Verified by europages badge

  Rekyva, SC er en af de største producenter af tørv i den baltiske region. Baseret i Litauen, fremstiller virksomheden naturligt tørv og professionelle tørvsubstrater til både hobby og professionelle avlere. Vi er forberedt på at producer enhver blanding som vores klienter har brug for. Tørv fra Rekyva AB er en spagnum form for tørv med højt indhold af lynghede, som er ideelt til mange former for frø, samt plantespiring og avl. Vores hovedprodukter er: Naturhvid / brun / sort tørv, pH justeret tørv, gødet tørv, professionelle substrater. Pakning: 20l, 45l, 70l, 250l, 300l, 3 to 6 cmb big baller. Fraktioner: 0-4, 0-7, 0-20, 7-20, 20-40, 0-40, 20-60. Vi har en moderne, innovativ og opdateret maskinpark, og anvender høje internationale ledelsesstandarder, for at hjælpe os med at blive førende inden for verden af tørv og substrat. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os hvis du har en forespørgsel, vi vil være mere end glade for at hjælpe dig.

 5. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  VELKOMMEN til Domaine Tour Campanets! Beliggende i kommunen Puy-Sainte-Réparade mellem Luberon og Middelhavet, 20 min. fra Aix-en-Provence, vores smukke vinområde dækker 60 hektar med skov og 35 hektar med vinmarker, i 250 meters højde. VORES VINSTOKKE vokser i en kalk- og lerholdig jord og dyrkes omhyggeligt som økologisk landbrug for at nå områdets fulde potentiale. VORES VINE: Vi fremstiller vin på traditionel vis med lagring på bærmen, lang koldgæring, styring af iltning og temperaturer, begrænset tilførsel af sulfitter og andre stoffer. Vores motto er: Druen først! KÆLDEREN: Symbolet på vores sted er vores vinfremstillingstårn på 4 etager, som er unik i Frankrig. Det er innovativt og resulterer i en vinfremstilling via tyngdekraft med kvaliteten for øje: "Her går man nedad og rundt stille og roligt". Vores mål: At lave vine til nydelse og til at dele...

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ESSENCES NATURELLES CORSES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Essences Naturelles Corses er et landbrug, brænderi og et kemisk laboratorie. Vi er eksperter i aromaterapi og parfume og dyrker, destillerer, udvinder ekstrakter og forarbejder aromatiske og medicinalske planter fra Korsika. Vores virksomhed holder til på gården Bordéo, hvor familien har dyrket jorden siden 1962.Der er med årene opstået et respektfuldt og symbiotisk samspil mellem planterne, vores familie og, i videre forstand, virksomheden. Vi er stolte over at besidde godkendelserne som bæredygtigt og biodynamisk landbrug fra Ecocert og Demeter. De råmaterialer, der anvendes på vores brænderi, kommer enten fra haven og fra gårdens beplantninger eller fra høst af vilde planter, heriblandt aromtaiske planter, der kun er hjemmehørende på Korsika. Siden 2020 har vi desuden genoptaget partnerskaber inden for produktion af visse planter, såsom evighedsblomst. Vores forpigtelse over for kvalitet og respekt for miljøet underbygger alle vores handlinger. Alle æteriske olier fra Essences Naturelles Corses er garanteret 100% økologiske, 100% rene, 100% naturlige og 100% fuldkomne, således at de indeholde alle plantens aromatiske egenskaber. Denne stræben mod det fremragende er et led i vores engagement for et miljøvenligt og biodynamisk landbrug, fra dyrkning til destillering.

 2. DISTILLERIE BEL AIR

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Vores destilleri har anvendt sit traditionelle knowhow siden 1992 og forpligter sig til at levere produkter af den allerhøjeste kvalitet med ingredienser fra et økologisk landbrug beliggende i de maleriske bakker i Gard. Hvorfor vælge Distillerie Bel Air til din virksomhed? Ægthed og tradition: En rig historie, der startede med økologisk dykrning af ægte lavendel, og som udviklede sig til et traditionelt destilleri med stor kapacitet, garanterer en uforlignelig kvalitet. En exceptionel alsidighed: Ud over vores ekspertise inden for ægte lavendel, destillerer vi et bredt udvalg af typiske planter fra Cévennes, hvilket resulterer i en stor alsidighed af produkter, der kan imødekomme dine særlige behov. Redskab til lokaludvikling: Et samarbejde med Distillerie Bel Air er at bidrage til udviklingen af områderne omkring Cevennerbjergene samt støtte til en bæredygtig og ansvarlig produktion. Forbedring af landbrug: Vores produkter stammer fra økologisk landbrug og høstes med miljøvenlige metoder, hvilket giver vores råvarer en enestående kvalitet. Korte distributionskanaler og fokus på kunderelationer: Vi målretter direkte salg, hvilket sikrer en personlig kunderelation, med kørsel over hele Frankrig for at tilfredsstille dine behov. Kontakt os allerede i dag for at diskutere et skræddersyet partnerskab med Distillerie Bel Air. Sammen dyrker vi fortræffelighed og ægthed.

 3. SPN AGROBIO®

  Frankrig

  Verified by europages badge

  SPN AGROBIO® udvikler, fremstiller og forhandler opløsninger og basisstoffer, gylle, afkog, udtræk, hvoraf det mest kendte er gylle fra brændenælde (Urtica dioica) samt blandinger til anvendelse i økologisk landbrug fra udvalgte planter. Vi tilbyder et komplet udvalg af produkter til kornproducerende landbrug, frilandsgartnerier, planteskoler, havebrug, vinavl, golfbaner, grønne arealer, institutioner og amatørhaver. Vi står til rådighed for at besvare alle dine spørgsmål vedrørende vores løsninger mod svampe, insekter og mider.

 4. FARNICO

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Farnico er førende inden for bomuldsbranchen gennem bæredygtighed, og understøtter lokale landmænd samtidig med de avler enestående, biologisk bomuld. Grundlagt i 2020 af Sergej Nicolaisen for at adressere udfordringerne i udviklingslandene, samarbejder vi med landmænd i Tadsjikistan, og prioriterer bæredygtige praksisser for fremtidig høst. Et samarbejde med os giver tekstilvirksomheder adgang til etisk indkøbt, premium økologisk bomuld, som tydeligt angiver vores forpligtelse til integritet og bæredygtighed

 5. KALI SRL SOCIETÀ AGRICOLA

  Italien

  Verified by europages badge

  KALI Srl, landbrugsvirksomhed, specialiseret i produktion og distribution af økologisk ekstra jomfruolivenolie af bevist og certificeret kvalitet. KALI Srl forfølger et innovativt design, der består af nye teknologier og respekt for miljøet, båret videre med engagement og vedholdenhed af Sandi - Gentilini-familien. Virksomheden har samme opmærksomhed og omsorg for sin ekstra jomfru olivenolie, fra oliven til det færdige produkt og leveret direkte til sine kunder.

 1. BIOFRUISEC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BIOFRUISEC, er en Distributør, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for ØKOLOGISK LANDBRUG, Tørrede frugter, Tørrede frugter, Fairtrade, papaja, eksotiske frugter, import af frugter, hindbær, og økologisk frugt brancherne. Den er baseret i Ressons-Sur-Matz, Frankrig.

 2. DOMAINE L'HERMITON

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOMAINE L'HERMITON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for ØKOLOGISK LANDBRUG branchen. Den opererer også inden for nødder, valnødder uden skaller, humle, og hamp brancherne. Den er baseret i Montlaur En Diois, Frankrig.

 1. ISOPE PROVENCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ISOPE PROVENCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æteriske olier og resinoider branchen. Den opererer også inden for Parfumer - essenser og dufte, ØKOLOGISK LANDBRUG, oregano, timian, Parfumer - essenser og dufte, aromaterapi og naturlige produkter, Olieessencer 100 % naturlige, koriander, og ØKOLOGISK LANDBRUG brancherne. Den er baseret i Nice, Frankrig.

 2. MOUNTAIN ROSE BULGARIA LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MOUNTAIN ROSE BULGARIA LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Afgrødeservice branchen. Den opererer også inden for ØKOLOGISK LANDBRUG, ØKOLOGISK LANDBRUG, Olieessencer 100 % naturlige, og olieessenser brancherne. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 3. COQ DES PRES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden COQ DES PRES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for ØKOLOGISK LANDBRUG branchen. Den opererer også inden for Frisk kylling, Kød og fjerkræ, Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt, Æg, kyllingepaté, økologiske kyllinger, tartelet, kyllingelår, og Rillette brancherne. Den er baseret i Fernelmont, Belgien.

 4. PATURAGES COMTOIS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden PATURAGES COMTOIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ost branchen. Den opererer også inden for ØKOLOGISK LANDBRUG, ostemejeri, brie, tomme, camembert oste, svejtserost, modning af ost, modning og fremstilling af ost, og smelteost brancherne. Den er baseret i Aboncourt-Gesincourt, Frankrig.

 5. EA PLUS ECOMMODITY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden EA PLUS ECOMMODITY, er en Distributør, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Dyreopdræt, Afgrødeservice, Kornprodukter og kornsorter, ØKOLOGISK LANDBRUG, Tropiske frugter, fødevarer - import/eksport, fødevareindustri, vegetabilske olier, og Dyreopdræt brancherne. Den er baseret i Virsac, Frankrig.

 6. BIO FAST

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BIO FAST, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for ØKOLOGISK LANDBRUG branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - import-eksport, Kartofler, Grønsager, friske, Landbrug - import-eksport, økologiske madvarer, Fødevarer - import-eksport, økologiske grøntsager, biologiske produkter, og Kartofler brancherne. Den er baseret i La Vicogne, Frankrig.

 7. HUILERIE-THEOS

  Reunion

  Verified by europages badge

  Virksomheden HUILERIE-THEOS, er en Engrossalg, der opererer inden for ØKOLOGISK LANDBRUG branchen. Den opererer også inden for Olivenolie, Græsk olivenolie, Olivenolie, Økologisk olivenolie, og økologisk ekstra jomfru olivenolie brancherne. Den er baseret i Le Tampon, Reunion.

 8. FRESH FUTURE SP.Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRESH FUTURE SP.Z O.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Frugt og grønt - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, Økologiske, fødevarer, ØKOLOGISK LANDBRUG, Grønsager, friske, Dyreopdræt, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Landbrug - import-eksport, grøntsager friske, og distributør af friske grøntsager brancherne. Den er baseret i Poznan, Polen.

 1. INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug, Frugter, ØKOLOGISK LANDBRUG, Fødevarer - import-eksport, Krydderier, fødevareindustri, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Frugter, og eksport af frugter brancherne. Den er baseret i Rosny-Sous-Bois, Frankrig.

 2. CLAC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CLAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konserves branchen. Den opererer også inden for ØKOLOGISK LANDBRUG, Supper, Håndværk, Bælgfrugter, ØKOLOGISK LANDBRUG, Supper, fine krydderiprodukter, gaveæsker, og lønarbejde brancherne. Den er baseret i Cournon D'auvergne, Frankrig.

 3. GTMD SARL

  Mali

  Verified by europages badge

  Virksomheden GTMD SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for ØKOLOGISK LANDBRUG branchen. Den opererer også inden for Olieplanter, kul, Olieholdige afgrøder, Olieplanter, og biologiske produkter brancherne. Den er baseret i Bamako, Mali.

 4. AXENE FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AXENE FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æteriske olier og resinoider branchen. Den opererer også inden for destillerier, ekstrakter af medicinalplanter, essenser til parfumerivarer og kosmetik, aroma- og medicinalplanter, naturkosmetiske produkter, producent af naturlige kosmetiske produkter, Økologisk blomstervand, Fabrikant af blomstervand, og økologisk landbrug brancherne. Den er baseret i Poiroux, Frankrig.

 5. OLTRESOLE SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden OLTRESOLE SRL, er en Distributør, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for ØKOLOGISK LANDBRUG, tørrede frugter, tørrede ristede frugter, ØKOLOGISK LANDBRUG, og levering til restauranter brancherne. Den er baseret i Forlì, Italien.

 6. K2 GARDEN SAS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden K2 GARDEN SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for ØKOLOGISK LANDBRUG, Økologiske, fødevarer, cajounødder, fødevareindustri, Landbrugsfødevareindustrien, biologiske produkter, ØKOLOGISK LANDBRUG, økologiske madvarer, og økologiske fødevarer engros brancherne. Den er baseret i Rouen, Frankrig.

 7. CHANVREINE - OLYMPE-CBD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHANVREINE - OLYMPE-CBD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æteriske olier og resinoider branchen. Den opererer også inden for Urteteer, ØKOLOGISK LANDBRUG, Honning, Kosmetik, Urteteer, planteudtræk, Olie til fødevaresektoren, ØKOLOGISK LANDBRUG, og biologiske produkter brancherne. Den er baseret i Boissy-Saint-Léger, Frankrig.

 8. UKRAINIAN FARMERS

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden UKRAINIAN FARMERS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, Import-eksport - fødevarer og landbrug, økologisk landbrug, Landbrug - import-eksport, biodynamisk landbrug, Import-eksport - fødevarer og landbrug, og administrative tjenesteydelser til landbrugsvirksomheder brancherne. Den er baseret i Rivne, Ukraine.

 9. ALOE VERA NAXOS P.C.

  Grækenland

  Aloe Vera Naxos P.C blev grundlagt i 2014 og er en førende, hurtigt voksende virksomhed i Naxos, der producerer og distribuerer ren økologisk aloe vera ansigtsgel af sorten Barbadensis Miller. En førsteklasses økologisk ansigtscreme med det højeste aloe-indhold på markedet, den er 100% naturlig og 100% økologisk. Køb Aloe Vera for at få en bedre hud, og du vil elske hvor frisk din hud føles. Den bedste Aloe Vera Gel Face Care på markedet. Vi er interesserede i at arbejde importører og købere. Send en e-mail for mere info

 10. ASPANGER BERGBAU UND MINERALWERKE GMBH & CO KG

  Østrig

  Aspanger Bergbau GmbH har siden 1856 produceret både en ren Muskovit-glimmer (Aspanger MICA) og en glimmer-kvartssandblanding (Aspanger ASPOLIT). Det specifikke ved Aspanger glimmer er på den ene side mineralets høje renhed og på den anden side den ekstremt fine kornstørrelse. De to hovedprodukter Aspanger MICA og Aspanger ASPOLIT benyttes med stor succes overalt i verden som højeffektive fyldstoffer i forskellige industrielle anvendelser. De to fyldstoffer sælges hovedsagelig via eksklusive salgspartnere ikke kun på kernemarkedet Europa, men også til Nord- og Sydamerika, og de er i mange år også blevet solgt til Asien. Ud over sværpunktsindustrien farver & lak benyttes de to fyldstoffer på grund af de mange forskellige positive egenskaber også i kunst- og klæbestoffer, økologisk landbrug, kosmetik, byggekemi, støberiindustri og papirindustri.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Økologisk landbrug - Import eksport

Antal resultater

4.368 Virksomheder