• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • landbrug

Resultater for

Landbrug - Import eksport

 1. TRADINGS HUNGÁRIA KFT

  Ungarn

  Grundlagt i 2015 er TRADE HUNGARIA KFT en handelsvirksomhed beliggende i Ungarn som handler med en blanding af efterspurgte produkter, såsom vegetabilske olier, automobiler, fødevarer og drikkevarer, FMCG. Vi er dedikeret til at servicere vores globale klienter, og vi sikrer, at kundetilfredshed altid er vores topprioritet. Vi byder dig velkommen til vores handelsmarked, hvor vi giver dig de bedste konkurrencedygtige priser så du kan være tilfreds. I vores sortiment kan du finde mange velkendte mærker og et stort udvalg af de mest populære produkter, såsom: - Fødevarer: bulk engros af slik, Ferrero, Mars, Nestlé, Ovomaltine, Lotus Biscoff, Hipp, Aptamil, Mentos, Solsikkeolie, mel, kød – Non-fødevarer: Persil, Ariel, Fairy, Pril, Lenor, Nivea, Alpecin – Værktøj: Skrot, kemikalier -Sodavand: Coca Cola, Sprite, Fanta, Pepsi •Energidrikke: Redbull, Monster osv. •Øl: Heineken , Monster osv. •Træprodukter: Træpiller, træspåner, træbriketter, europaller osv. Vi arbejder på at tilbyde et fremragende valg af sunde produkter til vores klienter, som er indkøbt fra anerkendte brands som skræddersyer deres produkter, så de imødeser de specifikke krav fra globale kunder. Virksomheden har skabt omtale på de nationale og internationale markeder. Vi samarbejder også med registrerede og lovlige producenter, samt visse import- og eksportvirksomheder som har samme kvalitet som vi tilbyder. Takket være vores fremragende direktørers lederskab, er virksomheden vokset og vokset. Tøv ikke med at kontakte os.

 2. LES RUCHERS DE NORMANDIE

  Frankrig

 3. CTEKO TOB BOPOTA

  Ukraine

  LLC FOMALGАUT-POLIMIN er en af de førende eksportvirksomheder i Ukraine med erfaring fra engroshandel på landbrugsmarkedet. Vi producerer og eksporterer mange slags ukrainske naturprodukter af bedste kvalitet til hele verden. Vores kontor er beliggende i Odessa - den grundlæggende ukrainske havn og det kommercielle handelsområde. Vi tilbyder vores egne produktionslinjer for solsikkeolie og hvedemel med den bedste kvalitet og effektiv logistikløsning. I lyset af den nuværende situation med coronavirus (#COVID19) bedes du også tage notits af vores nye position af vitaminiseret raffineret solsikkeolie. En sådan olie bidrager til berigelse af fødevarer ved at tilsætte næringsstoffer og vitaminer, hvilket gør det muligt at mætte den menneskelige krop med de manglende næringsstoffer og vitaminer. Vi er også en regelmæssig producent og leverandør til eksport af solsikkefrømel og -kage af høj kvalitet til dyrefoder i pellets 8 mm. Vores eksportpriser er altid optimeret til de seneste markedstendenser, derfor hjælper det os med at opbygge meget effektive relationer og levere en omkostningseffektiv service. Prøv med os! Vi giver vores kunder fuld eksportservice for korn og støtteberettigede olieprodukter fra Ukraine.

 4. AJ ENERGI & STRØ

  Danmark

  Hos AJ Energi & Strø får du effektiv strøelse med masser af fordele. Rapsstrøelse har en meget stor absorberingsevne, hvilket betyder at dine dyrs underlag holdes tørre. Al rapsstrøelse er varmebehandlet og er således både bakteriefrit og er med et minimum af støvindhold. Dertil er der tilsat zeolit til flere af rapsstrøelses-typerne, for at kunne absorbere samt indkapsle ammoniakken. Rapsstrøelsen giver et bedre miljø i stalden og har masser af fordele når det kommer til mængden, tiden og økonomien, særligt hvis du sammenligner med andre strøelsestyper, såsom halm eller fx spåner. Flere typer rapsstrøelse Alt efter hvad strøelsen skal bruges til, findes der varianter. Overordnet er der 4 varianter af rapsstrøelse til brug i alt fra smågrisehuler og hestebokse til svinestier og kvægstalde. De overordnede typer er: AJ-Strømel, AJ-Kross Fin, AJ-Kross Grov og AJ-Rapshalmpiller. Leverer også effektivt fodertilskud Til køer og grise er der blevet udviklet specielt fodertilskud, som for grise har en positiv effekt på dødeligheden, medicinforbruget, kødprocenten og den generelle tilvækst. AJ X30 til grise har langt flere fordele, som du kan læse mere om på https: //ajenergi.dk/grise/aj-x30/. For køerne er produktet KOX20, der er sammensat af en række mineraler, et godt supplement til foderet. KOX20 har ligesom AJ X30 mange fordele. En af disse er højere mælkeydelse, forbedret råmælkskvalitet & bedre foderudnyttelse mv. Se fordelene på https: //ajenergi.dk/koeer/kox20/.

 5. ASKTEQ APS

  Danmark

  Hos AskTeq kan vi guide dig inden for stald teknik og sørge for at du får den bedst og mest optimale løsning. Vi har mere end 15 års erfaring i branchen og vores medarbejdere står derfor til rådighed uanset hvad det gælder. Vi vil guide dig omkring de forskellige valg der skal tages go mener at personlig kontakt med kunderne er nødvendig for at kunne yde den bedste service.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GASTRO HARING GMBH

  Østrig

 2. ARMINAKIL BENTONIT MADEN

  Tyrkiet

 3. KIMYA SAN. VE TIC LTD ŞTI

  Tyrkiet

 4. KI-BEVEL

  Belgien

 5. CUREBEE ORGANIC LTD STI

  Tyrkiet

 1. HELIX ESPERIA

  Italien

 2. SALPESA

  Spanien

 1. HÉLIX SANTA ANA

  Spanien

 2. PRONIX INDUSTRIES INC.

  Taiwan R.O.C.

 3. FARMA LAFIOTAKI

  Grækenland

 4. GLOBAL FEED S.L.U.

  Spanien

 5. FANUS GIDA VE ORGANIK URUNLER SAN.TIC.LTD.STI

  Tyrkiet

 6. PROTEINSECTA S.L.

  Spanien

 7. FUHRMANN BÜHNENTECHNIK, INH. OLIVER FUHRMANN

  Tyskland

 8. ALMA TRADING (INGREDIENTS TRADE SPAIN S.L.)

  Spanien

 1. RESUL ERGENC- ERGENC BAGIRSAK TICARETI

  Tyrkiet

 2. AYDOGDU GROUP A.S AYDOGDU ORDEK

  Tyrkiet

 3. CARNICAS HUERTOS MORALEJO S.L

  Spanien

 4. SANDRA SP.ZO.O

  Polen

 5. GUZINA ADMIR

  Italien

 6. DORAVİT

  Tyrkiet

 7. L.B.R. LAVORAZIONE BUDELLA REGGIANE SRL

  Italien

 8. DITHMARSCHER GEFLÜGEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

 9. POL-EXPORT

  Polen

 10. NEW GENERATION NUTRITION

  Holland

Filtre

Resultater for

Landbrug - Import eksport

Antal resultater

27.739 virksomheder

Land