• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • landbrug

Resultater for

Landbrug - Import eksport

 1. FWL FEINGUSS LOBENSTEIN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Lidenskab gør os enestående. Vi tilbyder nemlig ikke kun kvalitet og omhu, men også den fineste præcisionsstøbning. Vi er en af de mest moderne støberier til kunder i Europa – og en familievirksomhed med tradition. På vores lokalitet i Bad Lobenstein fremstiller vi til vores kunder fra mere end 40 brancher støbeemner af en usædvanlig stor bred vifte af standardiserede og kundespecifikke ståltyper. Som familieført mellemstor virksomhed og del af Schubert & Salzer Gruppe fremstiller vi vores produkter i Tyskland – punktligt og til små priser, der kan planlægges. Vores erfaring kombineret med topmoderne teknologi og engineering på højeste niveau muliggør til enhver tid en pålidelig kvalitet for vores kunder. Hele vores proceskæde er digitaliseret og moderniseret. Teknologier som fx 3D-print, optisk arealsammenligning, reverse-engineering eller støbnings- og hærdningssimulation garanterer korte udviklingstider, hurtige tilbudsprocesser og stabil seriekvalitet.

 2. LES RUCHERS DE NORMANDIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LES RUCHERS DE NORMANDIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug branchen. Den opererer også inden for acaciehonning, honningsæbe, honning og propolis, og bihonning brancherne. Den er baseret i Gisay La Coudre, Frankrig.

 3. KVIA KOBØRSTER: BEST BECAUSE IT LASTS

  Danmark

  Opdag KVIA Kobørster - skabt til at holde! Perfekt kombination af kvalitet og holdbarhed til din stald. Udviklet med fokus på kvalitet og lang levetid Mere Velvære, Mere Mælk! Køers adgang til en kobørste bidrager til mere velfærd og ro i stalden, hvilket fører til øget mælkeproduktion. Med en Kobørste i stalden, giver du ikke bare dine køer mulighed for børstning og pelspleje; det mindsker også risikoen for hudsygdomme og øger blodcirkulationen i huden. Et lavt energiforbrug - sparer 50% strøm i forhold til lignende kobørster på markedet.

 4. CTEKO TOB BOPOTA

  Ukraine

  LLC FOMALGАUT-POLIMIN er en af de førende eksportvirksomheder i Ukraine med erfaring fra engroshandel på landbrugsmarkedet. Vi producerer og eksporterer mange slags ukrainske naturprodukter af bedste kvalitet til hele verden. Vores kontor er beliggende i Odessa - den grundlæggende ukrainske havn og det kommercielle handelsområde. Vi tilbyder vores egne produktionslinjer for solsikkeolie og hvedemel med den bedste kvalitet og effektiv logistikløsning. I lyset af den nuværende situation med coronavirus (#COVID19) bedes du også tage notits af vores nye position af vitaminiseret raffineret solsikkeolie. En sådan olie bidrager til berigelse af fødevarer ved at tilsætte næringsstoffer og vitaminer, hvilket gør det muligt at mætte den menneskelige krop med de manglende næringsstoffer og vitaminer. Vi er også en regelmæssig producent og leverandør til eksport af solsikkefrømel og -kage af høj kvalitet til dyrefoder i pellets 8 mm. Vores eksportpriser er altid optimeret til de seneste markedstendenser, derfor hjælper det os med at opbygge meget effektive relationer og levere en omkostningseffektiv service. Prøv med os! Vi giver vores kunder fuld eksportservice for korn og støtteberettigede olieprodukter fra Ukraine.

 5. AJ ENERGI & STRØ

  Danmark

  Hos AJ Energi & Strø får du effektiv strøelse med masser af fordele. Rapsstrøelse har en meget stor absorberingsevne, hvilket betyder at dine dyrs underlag holdes tørre. Al rapsstrøelse er varmebehandlet og er således både bakteriefrit og er med et minimum af støvindhold. Dertil er der tilsat zeolit til flere af rapsstrøelses-typerne, for at kunne absorbere samt indkapsle ammoniakken. Rapsstrøelsen giver et bedre miljø i stalden og har masser af fordele når det kommer til mængden, tiden og økonomien, særligt hvis du sammenligner med andre strøelsestyper, såsom halm eller fx spåner. Flere typer rapsstrøelse Alt efter hvad strøelsen skal bruges til, findes der varianter. Overordnet er der 4 varianter af rapsstrøelse til brug i alt fra smågrisehuler og hestebokse til svinestier og kvægstalde. De overordnede typer er: AJ-Strømel, AJ-Kross Fin, AJ-Kross Grov og AJ-Rapshalmpiller. Leverer også effektivt fodertilskud Til køer og grise er der blevet udviklet specielt fodertilskud, som for grise har en positiv effekt på dødeligheden, medicinforbruget, kødprocenten og den generelle tilvækst. AJ X30 til grise har langt flere fordele, som du kan læse mere om på https: //ajenergi.dk/grise/aj-x30/. For køerne er produktet KOX20, der er sammensat af en række mineraler, et godt supplement til foderet. KOX20 har ligesom AJ X30 mange fordele. En af disse er højere mælkeydelse, forbedret råmælkskvalitet & bedre foderudnyttelse mv. Se fordelene på https: //ajenergi.dk/koeer/kox20/.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ASKTEQ APS

  Danmark

  Hos AskTeq kan vi guide dig inden for stald teknik og sørge for at du får den bedst og mest optimale løsning. Vi har mere end 15 års erfaring i branchen og vores medarbejdere står derfor til rådighed uanset hvad det gælder. Vi vil guide dig omkring de forskellige valg der skal tages go mener at personlig kontakt med kunderne er nødvendig for at kunne yde den bedste service.

 2. GASTRO HARING GMBH

  Østrig

  Virksomheden GASTRO HARING GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Landbrug branchen. Den er baseret i Großklein, Østrig.

 3. ARMINAKIL BENTONIT MADEN

  Tyrkiet

  Virksomheden ARMINAKIL BENTONIT MADEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug branchen. Den opererer også inden for bentonit brancherne. Den er baseret i Cankiri, Tyrkiet.

 4. KIMYA SAN. VE TIC LTD ŞTI

  Tyrkiet

  Virksomheden KIMYA SAN. VE TIC LTD ŞTI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug branchen. Den opererer også inden for fugtigt foder til katte, og fugtigt foder til hunde brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 5. KI-BEVEL

  Belgien

  Virksomheden KI-BEVEL, er en Distributør, der opererer inden for Landbrug branchen. Den opererer også inden for reproducer, insemination af søer, og Svinestalde brancherne. Den er baseret i Bevel, Belgien.

 1. CUREBEE ORGANIC LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden CUREBEE ORGANIC LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug branchen. Den er baseret i Ordu, Tyrkiet.

 2. HELIX ESPERIA

  Italien

  Virksomheden HELIX ESPERIA, er en Detailsalg, der opererer inden for Landbrug branchen. Den opererer også inden for cochlea, Snegle til stegning, og snegleavl brancherne. Den er baseret i Grammichele, Italien.

 1. HÉLIX SANTA ANA

  Spanien

  Virksomheden HÉLIX SANTA ANA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug branchen. Den opererer også inden for Snegle på dåse, snegle, Snegle på dåse, og færdige snegle brancherne. Den er baseret i La Coruña, Spanien.

 2. SALPESA

  Spanien

  Virksomheden SALPESA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug branchen. Den opererer også inden for Helseprodukter til dyr, og Naturligt foder til dyr brancherne. Den er baseret i Salamanca, Spanien.

 3. STANFORD PETFOOD S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden STANFORD PETFOOD S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug branchen. Den opererer også inden for Foder til kæledyr, og Foder til kæledyr brancherne. Den er baseret i Stara Paka, Tjekkiet.

 4. AYDOGDU GROUP A.S AYDOGDU ORDEK

  Tyrkiet

  Virksomheden AYDOGDU GROUP A.S AYDOGDU ORDEK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug branchen. Den er baseret i Adana, Tyrkiet.

 5. FUHRMANN BÜHNENTECHNIK, INH. OLIVER FUHRMANN

  Tyskland

  Virksomheden FUHRMANN BÜHNENTECHNIK, INH. OLIVER FUHRMANN, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Teaterdekorationer branchen. Den opererer også inden for Udøvende kunst - tilrettelægning, Rum til selskaber og receptioner, Landbrug, Udøvende kunst - tilrettelægning, Rum til selskaber og receptioner, og Landbrug brancherne. Den er baseret i Elmshorn, Tyskland.

 6. RESUL ERGENC- ERGENC BAGIRSAK TICARETI

  Tyrkiet

  Virksomheden RESUL ERGENC- ERGENC BAGIRSAK TICARETI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug branchen. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

 7. ALMA TRADING (INGREDIENTS TRADE SPAIN S.L.)

  Spanien

  Virksomheden ALMA TRADING (INGREDIENTS TRADE SPAIN S.L.), er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Landbrug branchen. Den er baseret i Paracuellos De Jarama, Spanien.

 8. FARMA LAFIOTAKI

  Grækenland

  Virksomheden FARMA LAFIOTAKI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug branchen. Den er baseret i Lagonissi, Grækenland.

 1. GLOBAL FEED S.L.U.

  Spanien

  Virksomheden GLOBAL FEED S.L.U., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug branchen. Den opererer også inden for phosphater, og Monocalciumphosphat brancherne. Den er baseret i Huelva, Spanien.

 2. STEMAR

  Ukraine

  Virksomheden STEMAR, er en Distributør, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Landbrug, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Landbrug, landbrugsprodukter til foder til kæledyr, og farmaceutiske produkter til veterinær brug brancherne. Den er baseret i Lviv, Ukraine.

 3. FANUS GIDA VE ORGANIK URUNLER SAN.TIC.LTD.STI

  Tyrkiet

  Virksomheden FANUS GIDA VE ORGANIK URUNLER SAN.TIC.LTD.STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug branchen. Den er baseret i Trabzon, Tyrkiet.

 4. PROTEINSECTA S.L.

  Spanien

  Virksomheden PROTEINSECTA S.L., er en Distributør, der opererer inden for Landbrug branchen. Den er baseret i Albacete, Spanien.

 5. DITHMARSCHER GEFLÜGEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden DITHMARSCHER GEFLÜGEL GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Diætmad og økologiske fødevarer, Gastronomiske specialiteter, Tæpper, sengetæpper, dyner og edderdunsdyner, Landbrug, Diætmad og økologiske fødevarer, Gastronomiske specialiteter, Tæpper, sengetæpper, dyner og edderdunsdyner, og Landbrug brancherne. Den er baseret i Seddiner See, Tyskland.

 6. GUZINA ADMIR

  Italien

  Virksomheden GUZINA ADMIR, er en Detailsalg, der opererer inden for Landbrug branchen. Den er baseret i Alessandria, Italien.

 7. POL-EXPORT

  Polen

  Virksomheden POL-EXPORT, er en Engrossalg, der opererer inden for Landbrug branchen. Den opererer også inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne, Oksekød, Svinekød, Kødprodukter, frosne og dybfrosne, Oksekød, Svinekød, og fjerkræ brancherne. Den er baseret i Walendow, Polen.

 8. L.B.R. LAVORAZIONE BUDELLA REGGIANE SRL

  Italien

  Virksomheden L.B.R. LAVORAZIONE BUDELLA REGGIANE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug branchen. Den opererer også inden for naturlige indvolde, og reb brancherne. Den er baseret i Gualtieri, Italien.

 9. DORAVİT

  Tyrkiet

  Virksomheden DORAVİT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Landbrug, sundheds- og plejeprodukter til dyr, Dyreartikler, Landbrug, og Helseprodukter til dyr brancherne. Den er baseret i Konya / Selcuklu, Tyrkiet.

 10. TOT D'ANIMALS NATURAL

  Spanien

  Virksomheden TOT D'ANIMALS NATURAL, er en Detailsalg, der opererer inden for Kæledyr branchen. Den opererer også inden for Brændemærkningsudstyr, Transport - dyr, Landbrug, dyrefoder, Brændemærkningsudstyr, Transport - dyr, og Landbrug brancherne. Den er baseret i La Nucía, Spanien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Landbrug - Import eksport

Antal resultater

26.781 Virksomheder