• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • landbrug

Resultater for

Landbrug - Import eksport

 1. LES RUCHERS DE NORMANDIE

  Frankrig

  Virksomheden LES RUCHERS DE NORMANDIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug branchen. Den opererer også inden for acaciehonning, honningsæbe, honning og propolis, og bihonning brancherne. Den er baseret i Gisay La Coudre, Frankrig.

 2. CTEKO TOB BOPOTA

  Ukraine

  LLC FOMALGАUT-POLIMIN er en af de førende eksportvirksomheder i Ukraine med erfaring fra engroshandel på landbrugsmarkedet. Vi producerer og eksporterer mange slags ukrainske naturprodukter af bedste kvalitet til hele verden. Vores kontor er beliggende i Odessa - den grundlæggende ukrainske havn og det kommercielle handelsområde. Vi tilbyder vores egne produktionslinjer for solsikkeolie og hvedemel med den bedste kvalitet og effektiv logistikløsning. I lyset af den nuværende situation med coronavirus (#COVID19) bedes du også tage notits af vores nye position af vitaminiseret raffineret solsikkeolie. En sådan olie bidrager til berigelse af fødevarer ved at tilsætte næringsstoffer og vitaminer, hvilket gør det muligt at mætte den menneskelige krop med de manglende næringsstoffer og vitaminer. Vi er også en regelmæssig producent og leverandør til eksport af solsikkefrømel og -kage af høj kvalitet til dyrefoder i pellets 8 mm. Vores eksportpriser er altid optimeret til de seneste markedstendenser, derfor hjælper det os med at opbygge meget effektive relationer og levere en omkostningseffektiv service. Prøv med os! Vi giver vores kunder fuld eksportservice for korn og støtteberettigede olieprodukter fra Ukraine.

 3. AJ ENERGI & STRØ

  Danmark

  Hos AJ Energi & Strø får du effektiv strøelse med masser af fordele. Rapsstrøelse har en meget stor absorberingsevne, hvilket betyder at dine dyrs underlag holdes tørre. Al rapsstrøelse er varmebehandlet og er således både bakteriefrit og er med et minimum af støvindhold. Dertil er der tilsat zeolit til flere af rapsstrøelses-typerne, for at kunne absorbere samt indkapsle ammoniakken. Rapsstrøelsen giver et bedre miljø i stalden og har masser af fordele når det kommer til mængden, tiden og økonomien, særligt hvis du sammenligner med andre strøelsestyper, såsom halm eller fx spåner. Flere typer rapsstrøelse Alt efter hvad strøelsen skal bruges til, findes der varianter. Overordnet er der 4 varianter af rapsstrøelse til brug i alt fra smågrisehuler og hestebokse til svinestier og kvægstalde. De overordnede typer er: AJ-Strømel, AJ-Kross Fin, AJ-Kross Grov og AJ-Rapshalmpiller. Leverer også effektivt fodertilskud Til køer og grise er der blevet udviklet specielt fodertilskud, som for grise har en positiv effekt på dødeligheden, medicinforbruget, kødprocenten og den generelle tilvækst. AJ X30 til grise har langt flere fordele, som du kan læse mere om på https: //ajenergi.dk/grise/aj-x30/. For køerne er produktet KOX20, der er sammensat af en række mineraler, et godt supplement til foderet. KOX20 har ligesom AJ X30 mange fordele. En af disse er højere mælkeydelse, forbedret råmælkskvalitet & bedre foderudnyttelse mv. Se fordelene på https: //ajenergi.dk/koeer/kox20/.

 4. ASKTEQ APS

  Danmark

  Hos AskTeq kan vi guide dig inden for stald teknik og sørge for at du får den bedst og mest optimale løsning. Vi har mere end 15 års erfaring i branchen og vores medarbejdere står derfor til rådighed uanset hvad det gælder. Vi vil guide dig omkring de forskellige valg der skal tages go mener at personlig kontakt med kunderne er nødvendig for at kunne yde den bedste service.

 5. GASTRO HARING GMBH

  Østrig

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ARMINAKIL BENTONIT MADEN

  Tyrkiet

 2. KIMYA SAN. VE TIC LTD ŞTI

  Tyrkiet

 3. KI-BEVEL

  Belgien

 4. CUREBEE ORGANIC LTD STI

  Tyrkiet

 5. HELIX ESPERIA

  Italien

 1. SALPESA

  Spanien

 2. HÉLIX SANTA ANA

  Spanien

 1. PRONIX INDUSTRIES INC.

  Taiwan R.O.C.

 2. ALMA TRADING (INGREDIENTS TRADE SPAIN S.L.)

  Spanien

 3. AYDOGDU GROUP A.S AYDOGDU ORDEK

  Tyrkiet

 4. GLOBAL FEED S.L.U.

  Spanien

 5. FANUS GIDA VE ORGANIK URUNLER SAN.TIC.LTD.STI

  Tyrkiet

 6. PROTEINSECTA S.L.

  Spanien

 7. FUHRMANN BÜHNENTECHNIK, INH. OLIVER FUHRMANN

  Tyskland

 8. FARMA LAFIOTAKI

  Grækenland

 1. RESUL ERGENC- ERGENC BAGIRSAK TICARETI

  Tyrkiet

 2. CARNICAS HUERTOS MORALEJO S.L

  Spanien

 3. DITHMARSCHER GEFLÜGEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

 4. GUZINA ADMIR

  Italien

 5. L.B.R. LAVORAZIONE BUDELLA REGGIANE SRL

  Italien

 6. DORAVİT

  Tyrkiet

 7. POL-EXPORT

  Polen

 8. TOT D'ANIMALS NATURAL

  Spanien

 9. NEW GENERATION NUTRITION

  Holland

 10. SANDRA SP.ZO.O

  Polen

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Landbrug - Import eksport

Antal resultater

27.898 Virksomheder

Land