• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fransk vin

Resultater for

Fransk vin - Import eksport

 1. MAISON RIVIERE

  Frankrig

  Maison RIVIERE, producent og vinhandler, er en familievirksomhed, der har ligget i Saint-Emilion siden 1875. Vi dyrker 90 hektar vinmarker med de mest prestigefyldte Bordeaux-betegnelser: Saint-Emilion Grand Cru, Montagne, Lussac Saint-Emilion, Bordeaux Supérieur. Vi har skabt en ægte vingård bestående af flere forskellige ejendomme med de mest kendte Bordeaux-vine: 1/ EXCELLENCE Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 2/ Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 3/ Château Cheval Brun, Saint-Emilion Grand Cru, 4/ Château Beaulieu, Montagne St Emilion 5/ Château Haut Piquat, Lussac Saint-Emilion, 6/ Château Picampeau, Lussac Saint-Emilion, 7/ Château de Lavagnac, Bordeaux Supérieur. Vores lidenskab kommer til udtryk i druerne, og vores knowhow er blevet opbygget år efter år ledsaget af en stræben efter den bedste kvalitet og en stolthed over vores jord ! Ud over vores familieproduktion tilbyder vi et udvalg af Vins de Propriétaires, som er grundigt udvalgt, fra lidenskabelige vinbønder, som vi har haft et tæt samarbejde med i mange år inden for Bordeaux-vine (Pauillac - Saint Julien- Saint Estèphe - Margaux-Pomerol..). "Alkoholmisbrug er sundhedsskadeligt. Skal indtages med omtanke. Alkoholprocent: 13° til 13, 5° alt efter vintypen."

 2. MAISON VIGNES & MER

  Frankrig

  MAISON VIGNES & MER blev stiftet i Provence i 2016. Vinstokkene er blevet nøje vedligeholdt og dyrket i mange år i vinområdet i Bandol omkring kommunen Cadière d'Azur. Midt i rosévinenes område tilbyder vi forskellige rosé-landvine, Côtes de Provence og Bandol. Vi tilbyder også kraftige, men raffinerede Bandol hvidvine, rosé og rødvine. Vine fra Bandol har været anerkendt i århundreder i Frankrig, men også i udlandet. Bandol var endda en af Ludvig XV's yndlingsvine, som blev serveret til de kongelige festmåltider. Vinområdet ligger ud til havet i departementet Var på sydvendte bakker i terrasser, der kaldes for "restanques". Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 3. CHÂTEAU DU GARDE

  Frankrig

  Virksomheden CHÂTEAU DU GARDE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Bordeaux, fransk vin, Vine - Bordeaux, rødvine, hvidvine, hvidvin, tør, og Store vine brancherne. Den er baseret i Cénac, Frankrig.

 4. VIGNOBLES KANDLER

  Frankrig

  Virksomheden VIGNOBLES KANDLER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Rhônedalen, Vine - Languedoc Roussillon, Vine - Frankrig, Vine - Rhônedalen, Vine - Languedoc Roussillon, fransk vin, Côtes du Rhône, økologisk vin, og AOC vine brancherne. Den er baseret i Roubia, Frankrig.

 5. LA CAVE DU BON TANIN

  Frankrig

  Virksomheden LA CAVE DU BON TANIN, er en Distributør, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for fransk vin, rosévin, hvidvine, og rødvine brancherne. Den er baseret i Vernon, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DS2VIN SASU

  Frankrig

  Virksomheden DS2VIN SASU, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Italien, vinkælder, Vine - Italien, fransk vin, og champagnekælder brancherne. Den er baseret i Pont D Ain, Frankrig.

 2. DIXVINS

  Frankrig

  Virksomheden DIXVINS, er en Distributør, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Spiritus, Vine - Frankrig, fransk vin, Vine - Bordeaux, Vine - Bourgogne, rosévin, rødvine, fransk rødvin, og hvidvine brancherne. Den er baseret i Auxerre, Frankrig.

 3. DOMAINE GAEL MARTIN

  Frankrig

  Virksomheden DOMAINE GAEL MARTIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine, Vine - Bourgogne, Drikkevarer - import-eksport, vinproducenter, vinproduktion, fransk vin, regionalvin, Vine, og Vine - Bourgogne brancherne. Den er baseret i Saint-Vérand, Frankrig.

 4. SCEA CHATEAU BRANDE-BERGERE

  Frankrig

  Virksomheden SCEA CHATEAU BRANDE-BERGERE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Bordeaux, fransk vin, rødvine, AOC vine, og Vine - Bordeaux brancherne. Den er baseret i Les Églisottes-Et-Chalaures, Frankrig.

 5. DOMAINE PONROY

  Frankrig

  Virksomheden DOMAINE PONROY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine, Fødevarer - import-eksport, vinkælder, vinproduktion, frugtvin, fransk vin, Vine, rødvine, og hvidvine brancherne. Den er baseret i Reuilly, Frankrig.

 1. SOCIÉTÉ FESTES ET LAGARDE MOURVIELS

  Frankrig

  Virksomheden SOCIÉTÉ FESTES ET LAGARDE MOURVIELS, er en Multi-Category, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Languedoc Roussillon, vindyrkende virksomheder, importeret vin, vin engros, fransk vin, regionalvin, Vine - Frankrig, og rødvine brancherne. Den er baseret i Moussoulens, Frankrig.

 2. LE VIN ÉMOI

  Frankrig

  Virksomheden LE VIN ÉMOI, er en Distributør, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, fransk vin, Vine - Frankrig, rødvine, og musserende vin brancherne. Den er baseret i Lys Haut Layon, Frankrig.

 1. VIGNERONS & PATRIMOINE

  Frankrig

  Virksomheden VIGNERONS & PATRIMOINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Frankrig, fransk vin, rødvine, og champagne brancherne. Den er baseret i Soing-En-Sologne, Frankrig.

 2. DOMAINES FABRE

  Frankrig

  Virksomheden DOMAINES FABRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Drikkevarer - import-eksport, Vine, vinproducenter, fransk vin, AOC vine, Vine - Sydvestfrankrig, Vine - Bordeaux, Drikkevarer - import-eksport, og fransk rødvin brancherne. Den er baseret i Cissac Medoc, Frankrig.

 3. DOMAINE ENCLOS DES ANGES

  Frankrig

  Virksomheden DOMAINE ENCLOS DES ANGES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for rødvine, rosévin, vindyrkning, vinkælder, hvidvine, vinstokke, fransk vin, AOC vine, og fransk rødvin brancherne. Den er baseret i Calvi, Frankrig.

 4. DOMAINE SPIAGGIA

  Frankrig

  Virksomheden DOMAINE SPIAGGIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for rosévin, økologisk vin, vin engros, regionalvin, vinproducenter, tør vin, muskat, fransk vin, og musserende vin brancherne. Den er baseret i Passa, Frankrig.

 5. DOMAINE F.JAUBERT

  Frankrig

  Virksomheden DOMAINE F.JAUBERT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Languedoc Roussillon, Vine - Languedoc Roussillon, rødvine, fransk vin, fransk rødvin, fransk vin, hvidvine, rosévin, og dessertvin brancherne. Den er baseret i Ponteilla, Frankrig.

 6. LA COMPAGNIE DE BURGONDIE

  Frankrig

  Virksomheden LA COMPAGNIE DE BURGONDIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Bourgogne, Drikkevarer - import-eksport, Drikkevarer, Sammenslutning af vindyrkere, vinproduktion, importeret vin, fransk vin, regionalvin, og rosévin brancherne. Den er baseret i Saint-Bris-Le-Vineux, Frankrig.

 7. MANOIR DE LA VALETTE

  Frankrig

  Virksomheden MANOIR DE LA VALETTE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for hvidvine, rødvine, fransk vin, og rosévin brancherne. Den er baseret i Mazion, Frankrig.

 8. DOMAINE BASSE-VILLE

  Frankrig

  Virksomheden DOMAINE BASSE-VILLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for vineksportør, regionalvin, fransk vin, hvidvine, rødvine, fransk rødvin, rosévin, Chardonnay, og vin til fisk brancherne. Den er baseret i La Chapelle Heulin, Frankrig.

 1. EARL DOMAINE SIBILLE

  Frankrig

  I 2015 grundlagde Barbara og Pierre Domaine SIBILLE i Occitanie i Frankrig. Vores ekspertise: Pierre's erfaring som ønolog med mere end 25 års erfaring fra vinfremstilling. Vores vingård: 5 hektar AOP Minervois og 10 hektar Pays d'Oc. Vores områder: sandsten til rødvin og en blanding af ler og kalksten til hvidvin. Rødvin og rosé: Grenache for kraft, gammel Carignan for ægthed, Syrah for finesse, Mourvèdre for dets vilde karakter, Marselan for originalitet og opdagelse. Hvidvin: chardonnay, viognier for dets blødhed og Roussane. Ingen bundvegetation med aldring for vores vine, de aldrer i bundfald for hvidvin (6 måneder), og udblødning i mere end 6 uger for rødvin. Arbejder med tyngdekraft, hvilket reducerer sulfitter. Vores vines egenskaber: frugtagtig, grådige, silkebløde tanniner. Vores flasker (udseende): farvet, de danner en fresko når de placeres ved siden af hinanden, kreeret af en kunstner (Beaux-Arts Paris). Vores overbevisning: økologisk landbrug. Vores mål: skabe en anderledes vin end vores naboers

 2. CHATEAU ROQUEFORT

  Frankrig

 3. CHÂTEAU FERREYRES

  Frankrig

 4. VIGNERONLY

  Frankrig

 5. SARL MENARD

  Frankrig

 6. BWINE

  Frankrig

 7. CHÂTEAU NOZIERES

  Frankrig

 8. CGM VINS

  Frankrig

 9. VIGNOBLES LAUR

  Frankrig

 10. DOMAINE LE PASSELYS

  Frankrig

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis