• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • fransk vin

Resultater for

Fransk vin - Import eksport

 1. MAISON RIVIERE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Maison RIVIERE, producent og vinhandler, er en familievirksomhed, der har ligget i Saint-Emilion siden 1875. Vi dyrker 90 hektar vinmarker med de mest prestigefyldte Bordeaux-betegnelser: Saint-Emilion Grand Cru, Montagne, Lussac Saint-Emilion, Bordeaux Supérieur. Vi har skabt en ægte vingård bestående af flere forskellige ejendomme med de mest kendte Bordeaux-vine: 1/ EXCELLENCE Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 2/ Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 3/ Château Cheval Brun, Saint-Emilion Grand Cru, 4/ Château Beaulieu, Montagne St Emilion 5/ Château Haut Piquat, Lussac Saint-Emilion, 6/ Château Picampeau, Lussac Saint-Emilion, 7/ Château de Lavagnac, Bordeaux Supérieur. Vores lidenskab kommer til udtryk i druerne, og vores knowhow er blevet opbygget år efter år ledsaget af en stræben efter den bedste kvalitet og en stolthed over vores jord ! Ud over vores familieproduktion tilbyder vi et udvalg af Vins de Propriétaires, som er grundigt udvalgt, fra lidenskabelige vinbønder, som vi har haft et tæt samarbejde med i mange år inden for Bordeaux-vine (Pauillac - Saint Julien- Saint Estèphe - Margaux-Pomerol..). "Alkoholmisbrug er sundhedsskadeligt. Skal indtages med omtanke. Alkoholprocent: 13° til 13, 5° alt efter vintypen."

 2. MAISON VIGNES & MER

  Frankrig

  Verified by europages badge

  MAISON VIGNES & MER blev stiftet i Provence i 2016. Vinstokkene er blevet nøje vedligeholdt og dyrket i mange år i vinområdet i Bandol omkring kommunen Cadière d'Azur. Midt i rosévinenes område tilbyder vi forskellige rosé-landvine, Côtes de Provence og Bandol. Vi tilbyder også kraftige, men raffinerede Bandol hvidvine, rosé og rødvine. Vine fra Bandol har været anerkendt i århundreder i Frankrig, men også i udlandet. Bandol var endda en af Ludvig XV's yndlingsvine, som blev serveret til de kongelige festmåltider. Vinområdet ligger ud til havet i departementet Var på sydvendte bakker i terrasser, der kaldes for "restanques". Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 3. CHÂTEAU DU GARDE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHÂTEAU DU GARDE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Bordeaux, fransk vin, Vine - Bordeaux, rødvine, hvidvine, hvidvin, tør, og Store vine brancherne. Den er baseret i Cénac, Frankrig.

 4. DS2VIN SASU

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DS2VIN SASU, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Italien, vinkælder, Vine - Italien, fransk vin, og champagnekælder brancherne. Den er baseret i Pont D Ain, Frankrig.

 5. DIXVINS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DIXVINS, er en Distributør, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Spiritus, Vine - Frankrig, fransk vin, Vine - Bordeaux, Vine - Bourgogne, rosévin, rødvine, fransk rødvin, og hvidvine brancherne. Den er baseret i Auxerre, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LA CAVE DU BON TANIN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA CAVE DU BON TANIN, er en Distributør, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for fransk vin, rosévin, hvidvine, og rødvine brancherne. Den er baseret i Vernon, Frankrig.

 2. VIGNERONS & PATRIMOINE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden VIGNERONS & PATRIMOINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Frankrig, fransk vin, rødvine, og champagne brancherne. Den er baseret i Soing-En-Sologne, Frankrig.

 3. DOMAINE PONROY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOMAINE PONROY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine, Fødevarer - import-eksport, vinkælder, vinproduktion, frugtvin, fransk vin, Vine, rødvine, og hvidvine brancherne. Den er baseret i Reuilly, Frankrig.

 4. SOCIÉTÉ FESTES ET LAGARDE MOURVIELS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SOCIÉTÉ FESTES ET LAGARDE MOURVIELS, er en Multi-Category, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Languedoc Roussillon, vindyrkende virksomheder, importeret vin, vin engros, fransk vin, regionalvin, Vine - Frankrig, og rødvine brancherne. Den er baseret i Moussoulens, Frankrig.

 5. LE VIN ÉMOI

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LE VIN ÉMOI, er en Distributør, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, fransk vin, Vine - Frankrig, rødvine, og musserende vin brancherne. Den er baseret i Lys Haut Layon, Frankrig.

 1. DOMAINE ENCLOS DES ANGES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOMAINE ENCLOS DES ANGES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for rødvine, rosévin, vindyrkning, vinkælder, hvidvine, vinstokke, fransk vin, AOC vine, og fransk rødvin brancherne. Den er baseret i Calvi, Frankrig.

 2. DOMAINE F.JAUBERT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOMAINE F.JAUBERT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Languedoc Roussillon, Vine - Languedoc Roussillon, rødvine, fransk vin, fransk rødvin, fransk vin, hvidvine, rosévin, og dessertvin brancherne. Den er baseret i Ponteilla, Frankrig.

 1. LA COMPAGNIE DE BURGONDIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA COMPAGNIE DE BURGONDIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Bourgogne, Drikkevarer - import-eksport, Drikkevarer, Sammenslutning af vindyrkere, vinproduktion, importeret vin, fransk vin, regionalvin, og rosévin brancherne. Den er baseret i Saint-Bris-Le-Vineux, Frankrig.

 2. AG VINS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AG VINS, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Mousserende vine, Vine - Bordeaux, Champagne og mousserende vine, Vine - Italien, vin engros, fransk vin, Vine - Bordeaux, Mousserende vine, og Vine - Bordeaux brancherne. Den er baseret i Bordeaux, Frankrig.

 3. DOMAINE BASSE-VILLE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOMAINE BASSE-VILLE, er en Multi-Category, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, vineksportør, regionalvin, fransk vin, hvidvine, rødvine, fransk rødvin, rosévin, og vin til fisk brancherne. Den er baseret i La Chapelle Heulin, Frankrig.

 4. CHÂTEAUX ET VINS DE BORDEAUX

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHÂTEAUX ET VINS DE BORDEAUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Bordeaux branchen. Den opererer også inden for Vine, Øl, vinproducenter, vin engros, vindyrkende virksomheder, tør vin, Vine, hvidvine, og fransk rødvin brancherne. Den er baseret i Saint-Sulpice-De-Faleyrens, Frankrig.

 5. EARL DOMAINE SIBILLE

  Frankrig

  I 2015 grundlagde Barbara og Pierre Domaine SIBILLE i Occitanie i Frankrig. Vores ekspertise: Pierre's erfaring som ønolog med mere end 25 års erfaring fra vinfremstilling. Vores vingård: 5 hektar AOP Minervois og 10 hektar Pays d'Oc. Vores områder: sandsten til rødvin og en blanding af ler og kalksten til hvidvin. Rødvin og rosé: Grenache for kraft, gammel Carignan for ægthed, Syrah for finesse, Mourvèdre for dets vilde karakter, Marselan for originalitet og opdagelse. Hvidvin: chardonnay, viognier for dets blødhed og Roussane. Ingen bundvegetation med aldring for vores vine, de aldrer i bundfald for hvidvin (6 måneder), og udblødning i mere end 6 uger for rødvin. Arbejder med tyngdekraft, hvilket reducerer sulfitter. Vores vines egenskaber: frugtagtig, grådige, silkebløde tanniner. Vores flasker (udseende): farvet, de danner en fresko når de placeres ved siden af hinanden, kreeret af en kunstner (Beaux-Arts Paris). Vores overbevisning: økologisk landbrug. Vores mål: skabe en anderledes vin end vores naboers

 6. CHATEAU ROQUEFORT

  Frankrig

  Virksomheden CHATEAU ROQUEFORT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Bordeaux branchen. Den opererer også inden for rødvine, fransk vin, og importeret vin brancherne. Den er baseret i Lugasson, Frankrig.

 7. SCEA CHATEAU BRANDE-BERGERE

  Frankrig

  Virksomheden SCEA CHATEAU BRANDE-BERGERE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Bordeaux, fransk vin, rødvine, AOC vine, og Vine - Bordeaux brancherne. Den er baseret i Les Églisottes-Et-Chalaures, Frankrig.

 8. CHÂTEAU FERREYRES

  Frankrig

  Virksomheden CHÂTEAU FERREYRES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Bordeaux, Vine - Bordeaux, fransk vin, Merlot, og cabernet franc brancherne. Den er baseret i Pujols, Frankrig.

 1. DOMAINE GAEL MARTIN

  Frankrig

  Virksomheden DOMAINE GAEL MARTIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for vinproducenter, vinproduktion, fransk vin, og regionalvin brancherne. Den er baseret i Saint-Vérand, Frankrig.

 2. VIGNOBLES KANDLER

  Frankrig

  Virksomheden VIGNOBLES KANDLER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Rhônedalen, Vine - Languedoc Roussillon, Vine - Rhônedalen, Vine - Languedoc Roussillon, fransk vin, og Côtes du Rhône brancherne. Den er baseret i Roubia, Frankrig.

 3. DOMAINES FABRE

  Frankrig

  Virksomheden DOMAINES FABRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for vinproducenter, fransk vin, AOC vine, og Vine - Sydvestfrankrig brancherne. Den er baseret i Cissac Medoc, Frankrig.

 4. SARL MENARD

  Frankrig

  Virksomheden SARL MENARD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for armagnac, Vine - Sydvestfrankrig, og fransk vin brancherne. Den er baseret i Gondrin, Frankrig.

 5. VIGNERONLY

  Frankrig

  Virksomheden VIGNERONLY, er en Distributør, der opererer inden for Forretningsgaver branchen. Den opererer også inden for AOC vine, Økovine, og fransk vin brancherne. Den er baseret i Bordeaux, Frankrig.

 6. CRUS & PRESTIGE

  Frankrig

  Virksomheden CRUS & PRESTIGE, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Sydvestfrankrig, Vine - Bordeaux, Vine - Frankrig, fransk vin, Vine - Sydvestfrankrig, og Vine - Bordeaux brancherne. Den er baseret i Bordeaux, Frankrig.

 7. ANTOINE MOUEIX SAS

  Frankrig

  Virksomheden ANTOINE MOUEIX SAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Frankrig, fransk vin, Vine - Sydvestfrankrig, og Vine - Bordeaux brancherne. Den er baseret i St Emilion, Frankrig.

 8. DOMAINES JEAN-MICHEL CAZES

  Frankrig

  Virksomheden DOMAINES JEAN-MICHEL CAZES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Sydvestfrankrig, Vine - Bordeaux, Vine - Frankrig, fransk vin, Vine - Sydvestfrankrig, og Vine - Bordeaux brancherne. Den er baseret i Macau, Frankrig.

 9. CHATEAU DU CEDRE

  Frankrig

  Virksomheden CHATEAU DU CEDRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine - Sydvestfrankrig, fransk vin, og Vine - Sydvestfrankrig brancherne. Den er baseret i Vire Sur Lot, Frankrig.

 10. CGM VINS

  Frankrig

  Virksomheden CGM VINS, er en Engrossalg, der opererer inden for Drikkevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Bordeaux, Champagne og mousserende vine, fransk vin, Vine - Frankrig, Vine - Bordeaux, og Champagne og mousserende vine brancherne. Den er baseret i St Savin, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis