• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vine - sydvestfrankrig

Resultater for

Vine - sydvestfrankrig - Import eksport

 1. MAISON RIVIERE

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  Maison RIVIERE, producent og vinhandler, er en familievirksomhed, der har ligget i Saint-Emilion siden 1875. Vi dyrker 90 hektar vinmarker med de mest prestigefyldte Bordeaux-betegnelser: Saint-Emilion Grand Cru, Montagne, Lussac Saint-Emilion, Bordeaux Supérieur. Vi har skabt en ægte vingård bestående af flere forskellige ejendomme med de mest kendte Bordeaux-vine: 1/ EXCELLENCE Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 2/ Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 3/ Château Cheval Brun, Saint-Emilion Grand Cru, 4/ Château Beaulieu, Montagne St Emilion 5/ Château Haut Piquat, Lussac Saint-Emilion, 6/ Château Picampeau, Lussac Saint-Emilion, 7/ Château de Lavagnac, Bordeaux Supérieur. Vores lidenskab kommer til udtryk i druerne, og vores knowhow er blevet opbygget år efter år ledsaget af en stræben efter den bedste kvalitet og en stolthed over vores jord ! Ud over vores familieproduktion tilbyder vi et udvalg af Vins de Propriétaires, som er grundigt udvalgt, fra lidenskabelige vinbønder, som vi har haft et tæt samarbejde med i mange år inden for Bordeaux-vine (Pauillac - Saint Julien- Saint Estèphe - Margaux-Pomerol..). "Alkoholmisbrug er sundhedsskadeligt. Skal indtages med omtanke. Alkoholprocent: 13° til 13, 5° alt efter vintypen."

  Hjemmeside Open In New icon
 2. DOMAINES FABRE

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 3. CHÂTEAU LE BREZEGUET

  Frankrig

  Vinbedriften CHATEAU LE BREZEGUET blev videreført i 1999 og producerer vine fra områder med en gennemsnitsalder på 25 år med druesorten Malbec. Fremstillingen foregår via en varmebehandling på omkring tre uger og en efterfølgende gæring på mindst 18 måneder. CHÂTEAU LE BREZEGUET producerer desuden en cuvée fra sine gamle vinmarker, der har en alder på mellem 35 og 40 år. Vores cuvée er udelukkende med Malbec-druen, vinifikationen varer 3 til 4 uger med en afsluttende varmebehandling, og gæringen foregår kun på egefad i mindst 18 måneder. CHÂTEAU LE BREZEGUET producerer også en vin fra de yngre vinmarker ved navn CHEMIN DE COMPOSTELLE. De bruge druesorter er Malbec og Merlot. Det drejer sig om bordvine, enten rød- eller rosévine, med en kraftig aroma. Takket være ejernes stædige indsats bliver vinene ofte belønnet med priser, og bedriften udvikler sig i 2015 med en overtagelse på 12 hektar af CHÂTEAU GRAND CHÊNE.

 4. CHATEAU SAINT SERNIN

  Frankrig

  CHATEAU SAINT SERNIN har gennem generationer været en af de ældste vinslotte med mærket garanteret ægte vin fra Cahors (Sydvestfrankrig). Domænet strækker sig over 44 hektarer vinmarker hovedsagligt beplantet med Merlot, Tannat og den største af dem alle Malbec (85%) også stadig i dag kaldet Cot og Auxerrois. Slottet råder desuden over 6 hektarer med landvin til fremstilling af rødvine med Ségalin druer og tørre rosevine og søde vine med Malbec druer. Slottet producerer tørre Chardonnay hvidvine og søde Petit Manseng hvidvine. CHATEAU SAINT SERNIN distribuerer sine vine i Frankrig og udlandet. Det søger desuden at udvikle sit distributionsnet i Europa. CHATEAU SAINT SERNIN tildeles regelmæssigt priser i store internationale konkurrencer og nævnes i de største franske og internationale vinguider. CHATEAU SAINT SERNIN producerer de bedste vine fra Cahors.

 5. CAVES DES PRODUCTEURS DE JURANÇON

  Frankrig

  Vinfirmaet Cave de Gan-Jurançon, der er vinproducent i Jurançon og Bearn i hjertet af syd-vest regionen, omfatter AOC Jurançon (blød, tør, sen høst) og Béarn (rød og pink). Det er en sammenslutning med 300 medlemmer, der dyrker to tredjedele af Jurançons vinmarker (750 ha) og tre fjerdedele af vingårdene i Béarn (50 ha). Firmaet ejer også 40 hektar vinmarker, som det dyrker og vedligeholder hele året med sit eget team. Takket være de mange forskellige jordtyper, vistokkenes kvalitet, det begrænsede udbytte, manuel høst og vores kældermestres knowhow kan vi fremstille kvalitetsvine med respekt for traditionen. Vores tapperi, der åbnede i 2011, afspejler moderniteten af vores udstyr (der er certificeret ISO 9001, 14001 og FSSC 22000) og sikrer gode betingelser for opbevaring og et optimalt ordreflow. Forretning med direkte salg, gratis besøg og smagning. turistmål og handikapvenligt.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. CHÂTEAU LA CAMINADE

  Frankrig

  CHÂTEAU LA CAMINADE, som blev grundlagt i 1895, har været et familiedrevet vinslot gennem fire generationer. Det ligger i området med oprindelsesbetegnelsen Cahors i Sydvestfrankrig, de 35 hektarer med vinmarker er hovedsagelig beplantet med den emblematiske druesort MALBEC samt MERLOT og TANNAT. Slottet producerer 5 forskellige vine hvoraf tre fra Cahors og to fra Pays du Lot. Disse fem vine findes som rød-, hvid- og rosevin. Slottet dyrker sine 35 hektarer ræsonneret, det vil sige, at planterne ikke sprøjtes systematisk, og at der ikke anvendes gødning. Vores vine, som bliver fremstillet med stor omhu, er af meget høj kvalitet. De bliver regelmæssigt prisbelønnede i forskellige konkurrence, guidebøger og nationale og internationale blade. Vores vine markedsføres af distributører, importører, vinforhandlere, grossister og stordistribution i Frankrig og udlandet.

 2. CHATEAU ARMANDIERE

  Frankrig

  CHÂTEAU ARMANDIERE er en familievingård beliggende på fire forskellige jordvolde i Cahors. Vingården drives nu af fjerde generation. Den består af 25 hektar vinmarker primært beplantet med Malbecdruen, der er den vigtigste drue i de beskyttede Cahorvine med oprindelsesbetegnelse. Alle vinene fra CHÂTEAU ARMANDIERE er produceret med respekt for traditionel vinavl. Området tilbyder et komplet sortiment af vine, der spænder fra rød, hvid og rosé til søde aperitiffer. Blandt vinene fra CHÂTEAU ARMANDIERE er der en rødvin AOP Cahors Malbec 100%. Hver cuvée er knyttet til en bestemt terroir, der giver dem en bred vifte af aroma og smag. Vinenes aroma og smag har dannet grundlag for adskillige medaljer og udmærkelser til CHÂTEAU ARMANDIERE .

 3. SARL MENARD

  Frankrig

 4. CHATEAU TEYSSIER

  Frankrig

 5. BWINE

  Frankrig

 1. CRUS ET DOMAINES DE FRANCE

  Frankrig

 2. LD VINS

  Frankrig

 3. TOUR DE BELFORT

  Frankrig

 4. CRUS & PRESTIGE

  Frankrig

 5. DOMAINE LE BOUT DU LIEU

  Frankrig

 6. DOMAINE ROTIER

  Frankrig

 7. CHÂTEAU LES VIGNALS

  Frankrig

 8. CHÂTEAU DE LACROUX

  Frankrig

 9. SARL CHATEAU DE L'ORANGERIE

  Frankrig

 10. CHÂTEAU BÉLINGARD

  Frankrig

 1. CHATEAU LAMARTINE

  Frankrig

 2. CHATEAU LAGREZETTE

  Frankrig

 3. VIGNOBLES LAUR

  Frankrig

 4. CHATEAU PIERRAIL

  Frankrig

 5. CHÂTEAU LES HAUTS D'AGLAN

  Frankrig

 6. TERROIR DE LAGRAVE

  Frankrig

 7. CHATEAU POULVERE

  Frankrig

 8. CHATEAU DU TARIQUET

  Frankrig

 9. FABIEN CASTAING

  Frankrig

 10. VIGNOBLES MARIE MARIA

  Frankrig