• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vine - sydvestfrankrig

Resultater for

Vine - sydvestfrankrig - Import eksport

 1. MAISON RIVIERE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Maison RIVIERE, producent og vinhandler, er en familievirksomhed, der har ligget i Saint-Emilion siden 1875. Vi dyrker 90 hektar vinmarker med de mest prestigefyldte Bordeaux-betegnelser: Saint-Emilion Grand Cru, Montagne, Lussac Saint-Emilion, Bordeaux Supérieur. Vi har skabt en ægte vingård bestående af flere forskellige ejendomme med de mest kendte Bordeaux-vine: 1/ EXCELLENCE Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 2/ Clos des Menuts, Saint-Emilion Grand Cru, 3/ Château Cheval Brun, Saint-Emilion Grand Cru, 4/ Château Beaulieu, Montagne St Emilion 5/ Château Haut Piquat, Lussac Saint-Emilion, 6/ Château Picampeau, Lussac Saint-Emilion, 7/ Château de Lavagnac, Bordeaux Supérieur. Vores lidenskab kommer til udtryk i druerne, og vores knowhow er blevet opbygget år efter år ledsaget af en stræben efter den bedste kvalitet og en stolthed over vores jord ! Ud over vores familieproduktion tilbyder vi et udvalg af Vins de Propriétaires, som er grundigt udvalgt, fra lidenskabelige vinbønder, som vi har haft et tæt samarbejde med i mange år inden for Bordeaux-vine (Pauillac - Saint Julien- Saint Estèphe - Margaux-Pomerol..). "Alkoholmisbrug er sundhedsskadeligt. Skal indtages med omtanke. Alkoholprocent: 13° til 13, 5° alt efter vintypen."

 2. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  VELKOMMEN til Domaine Tour Campanets! Beliggende i kommunen Puy-Sainte-Réparade mellem Luberon og Middelhavet, 20 min. fra Aix-en-Provence, vores smukke vinområde dækker 60 hektar med skov og 35 hektar med vinmarker, i 250 meters højde. VORES VINSTOKKE vokser i en kalk- og lerholdig jord og dyrkes omhyggeligt som økologisk landbrug for at nå områdets fulde potentiale. VORES VINE: Vi fremstiller vin på traditionel vis med lagring på bærmen, lang koldgæring, styring af iltning og temperaturer, begrænset tilførsel af sulfitter og andre stoffer. Vores motto er: Druen først! KÆLDEREN: Symbolet på vores sted er vores vinfremstillingstårn på 4 etager, som er unik i Frankrig. Det er innovativt og resulterer i en vinfremstilling via tyngdekraft med kvaliteten for øje: "Her går man nedad og rundt stille og roligt". Vores mål: At lave vine til nydelse og til at dele...

 3. DOMAINE SPIAGGIA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden DOMAINE SPIAGGIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for rosévin, økologisk vin, vin engros, regionalvin, vinproducenter, tør vin, muskat, fransk vin, og musserende vin brancherne. Den er baseret i Passa, Frankrig.

 4. CHATEAU CANTELAUZE-MEZY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHATEAU CANTELAUZE-MEZY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Sydvestfrankrig, Vine - Frankrig, AOC vine, Økovine, og Vine - Sydvestfrankrig brancherne. Den er baseret i Duravel, Frankrig.

 5. CHÂTEAU LE BREZEGUET

  Frankrig

  Vinbedriften CHATEAU LE BREZEGUET blev videreført i 1999 og producerer vine fra områder med en gennemsnitsalder på 25 år med druesorten Malbec. Fremstillingen foregår via en varmebehandling på omkring tre uger og en efterfølgende gæring på mindst 18 måneder. CHÂTEAU LE BREZEGUET producerer desuden en cuvée fra sine gamle vinmarker, der har en alder på mellem 35 og 40 år. Vores cuvée er udelukkende med Malbec-druen, vinifikationen varer 3 til 4 uger med en afsluttende varmebehandling, og gæringen foregår kun på egefad i mindst 18 måneder. CHÂTEAU LE BREZEGUET producerer også en vin fra de yngre vinmarker ved navn CHEMIN DE COMPOSTELLE. De bruge druesorter er Malbec og Merlot. Det drejer sig om bordvine, enten rød- eller rosévine, med en kraftig aroma. Takket være ejernes stædige indsats bliver vinene ofte belønnet med priser, og bedriften udvikler sig i 2015 med en overtagelse på 12 hektar af CHÂTEAU GRAND CHÊNE.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CAVES DES PRODUCTEURS DE JURANÇON

  Frankrig

  Vinfirmaet Cave de Gan-Jurançon, der er vinproducent i Jurançon og Bearn i hjertet af syd-vest regionen, omfatter AOC Jurançon (blød, tør, sen høst) og Béarn (rød og pink). Det er en sammenslutning med 300 medlemmer, der dyrker to tredjedele af Jurançons vinmarker (750 ha) og tre fjerdedele af vingårdene i Béarn (50 ha). Firmaet ejer også 40 hektar vinmarker, som det dyrker og vedligeholder hele året med sit eget team. Takket være de mange forskellige jordtyper, vistokkenes kvalitet, det begrænsede udbytte, manuel høst og vores kældermestres knowhow kan vi fremstille kvalitetsvine med respekt for traditionen. Vores tapperi, der åbnede i 2011, afspejler moderniteten af vores udstyr (der er certificeret ISO 9001, 14001 og FSSC 22000) og sikrer gode betingelser for opbevaring og et optimalt ordreflow. Forretning med direkte salg, gratis besøg og smagning. turistmål og handikapvenligt.

 2. CHÂTEAU LA CAMINADE

  Frankrig

  CHÂTEAU LA CAMINADE, som blev grundlagt i 1895, har været et familiedrevet vinslot gennem fire generationer. Det ligger i området med oprindelsesbetegnelsen Cahors i Sydvestfrankrig, de 35 hektarer med vinmarker er hovedsagelig beplantet med den emblematiske druesort MALBEC samt MERLOT og TANNAT. Slottet producerer 5 forskellige vine hvoraf tre fra Cahors og to fra Pays du Lot. Disse fem vine findes som rød-, hvid- og rosevin. Slottet dyrker sine 35 hektarer ræsonneret, det vil sige, at planterne ikke sprøjtes systematisk, og at der ikke anvendes gødning. Vores vine, som bliver fremstillet med stor omhu, er af meget høj kvalitet. De bliver regelmæssigt prisbelønnede i forskellige konkurrence, guidebøger og nationale og internationale blade. Vores vine markedsføres af distributører, importører, vinforhandlere, grossister og stordistribution i Frankrig og udlandet.

 3. DOMAINES FABRE

  Frankrig

  Virksomheden DOMAINES FABRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for vinproducenter, fransk vin, AOC vine, og Vine - Sydvestfrankrig brancherne. Den er baseret i Cissac Medoc, Frankrig.

 4. SARL MENARD

  Frankrig

  Virksomheden SARL MENARD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for armagnac, Vine - Sydvestfrankrig, og fransk vin brancherne. Den er baseret i Gondrin, Frankrig.

 5. VIGNOBLES BOISSONNEAU

  Frankrig

  Virksomheden VIGNOBLES BOISSONNEAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Bordeaux, og Vine - Sydvestfrankrig brancherne. Den er baseret i St Michel De Lapujade, Frankrig.

 1. SARL CHATEAU DE L'ORANGERIE

  Frankrig

  Virksomheden SARL CHATEAU DE L'ORANGERIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Frankrig, Vine - Sydvestfrankrig, og Vine - Bordeaux brancherne. Den er baseret i Saint-Félix-De-Foncaude, Frankrig.

 2. SCEA LES VIGNOBLES ANDRE LURTON

  Frankrig

  Virksomheden SCEA LES VIGNOBLES ANDRE LURTON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine - Bordeaux, Vine - Sydvestfrankrig, Spiritus, fransk vin, Vine - Bordeaux, Vine - Sydvestfrankrig, og Spiritus brancherne. Den er baseret i Grézillac, Frankrig.

 1. DOMAINE CAUHAPÉ

  Frankrig

  Virksomheden DOMAINE CAUHAPÉ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine - Sydvestfrankrig, Vine - Sydvestfrankrig, hvidvin, tør, og hvidvine brancherne. Den er baseret i Monein, Frankrig.

 2. CLOS LA COUTALE

  Frankrig

  Virksomheden CLOS LA COUTALE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine - Sydvestfrankrig, fransk vin, og Vine - Sydvestfrankrig brancherne. Den er baseret i Vire Sur Lot, Frankrig.

 3. VIGNOBLES BRUMONT

  Frankrig

  Virksomheden VIGNOBLES BRUMONT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine - Sydvestfrankrig, fransk vin, og Vine - Sydvestfrankrig brancherne. Den er baseret i Maumusson Laguian, Frankrig.

 4. VIGOUROUX GEORGES

  Frankrig

  Virksomheden VIGOUROUX GEORGES, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Spiritus, Vine - Sydvestfrankrig, fransk vin, Spiritus, og Vine - Sydvestfrankrig brancherne. Den er baseret i Cahors Cedex, Frankrig.

 5. JB AUDY

  Frankrig

  Virksomheden JB AUDY, er en Distributør, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Bordeaux, Vine - Sydvestfrankrig, Vine - Frankrig, fransk vin, Vine - Bordeaux, og Vine - Sydvestfrankrig brancherne. Den er baseret i Libourne, Frankrig.

 6. CAVE DE LABASTIDE

  Frankrig

  Virksomheden CAVE DE LABASTIDE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Sydvestfrankrig, Vine - Frankrig, Vine - Sydvestfrankrig, og AOC vine brancherne. Den er baseret i Labastide De Lévis, Frankrig.

 7. CHAMBERT VIGNOBLES

  Frankrig

  Virksomheden CHAMBERT VIGNOBLES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine - Sydvestfrankrig, fransk vin, Vine - Sydvestfrankrig, og økologisk vin brancherne. Den er baseret i Floressas, Frankrig.

 8. FABIEN CASTAING

  Frankrig

  Virksomheden FABIEN CASTAING, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Frankrig, Vine - Bordeaux, Vine - Sydvestfrankrig, og armagnac brancherne. Den er baseret i Cuneges, Frankrig.

 1. VIGNOBLES ARBEAU PERE & FILS

  Frankrig

  Virksomheden VIGNOBLES ARBEAU PERE & FILS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Sydvestfrankrig, Spiritus, Vine - Frankrig, fransk vin, Vine - Sydvestfrankrig, og Spiritus brancherne. Den er baseret i Labastide Saint Pierre, Frankrig.

 2. CHATEAU LAMARTINE

  Frankrig

  Virksomheden CHATEAU LAMARTINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine - Sydvestfrankrig, fransk vin, og Vine - Sydvestfrankrig brancherne. Den er baseret i Soturac, Frankrig.

 3. CHATEAU DE GAUDOU

  Frankrig

  Virksomheden CHATEAU DE GAUDOU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine - Sydvestfrankrig, fransk vin, og Vine - Sydvestfrankrig brancherne. Den er baseret i Vire Sur Lot, Frankrig.

 4. CHATEAU FONTESTEAU

  Frankrig

  Virksomheden CHATEAU FONTESTEAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine - Sydvestfrankrig, Vine - Bordeaux, Vine - Sydvestfrankrig, Vine - Bordeaux, rødvine, og hvidvine brancherne. Den er baseret i St Sauveur, Frankrig.

 5. DOMAINE LE BOUT DU LIEU

  Frankrig

  Virksomheden DOMAINE LE BOUT DU LIEU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine - Sydvestfrankrig, Vine - Sydvestfrankrig, og AOC vine brancherne. Den er baseret i St Vincent Rive D'olt, Frankrig.

 6. CHÂTEAU NOZIERES

  Frankrig

  Virksomheden CHÂTEAU NOZIERES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for fransk vin, og Vine - Sydvestfrankrig brancherne. Den er baseret i Vire Sur Lot, Frankrig.

 7. DOMAINE CAUSSE MARINES

  Frankrig

  Virksomheden DOMAINE CAUSSE MARINES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Sydvestfrankrig, Vine - Frankrig, Vine - Sydvestfrankrig, bordvine, og AOC vine brancherne. Den er baseret i Vieux, Frankrig.

 8. VIGNOBLES LAUR

  Frankrig

  Virksomheden VIGNOBLES LAUR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Drikkevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Vine - Frankrig, Vine - Sydvestfrankrig, Vine - Frankrig, fransk vin, og Vine - Sydvestfrankrig brancherne. Den er baseret i Floressas, Frankrig.

 9. DOMAINE ROTIER

  Frankrig

  Virksomheden DOMAINE ROTIER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine - Sydvestfrankrig, Vine - Sydvestfrankrig, AOC vine, og økologisk vin brancherne. Den er baseret i Cadalen, Frankrig.

 10. MAS DEL PERIE

  Frankrig

  Virksomheden MAS DEL PERIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Frankrig branchen. Den opererer også inden for Vine - Sydvestfrankrig, fransk vin, og Vine - Sydvestfrankrig brancherne. Den er baseret i Trespoux-Rassiels, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis