• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vine - sardinien

Resultater for

Vine - sardinien - Import eksport

 1. CANTINA DEL GIOGANTINU

  Italien

  Produktion af rødvin og hvidvin Vermentino di Gallura D.O.C.G. Karenzia sup., Terra Mala, Lughente Terra Saliosa, Tancarè, Nulvara, Brut.

 2. E-SARDINIAFOOD.COM

  Italien

  Virksomheden E-SARDINIAFOOD.COM, er en Detailsalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Vine - Sardinien, Vine - Sardinien, og salgs af mejeriprodukter brancherne. Den er baseret i Oristano, Italien.

 3. SIENDAS FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden SIENDAS FRANCE, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for vin fra sardinien, viktualievarer, Håndværksfremstillet ost, og olivenolie brancherne. Den er baseret i Pessac, Frankrig.

 4. LA SORTICULA DI EFISIO CABRAS

  Italien

  Virksomheden LA SORTICULA DI EFISIO CABRAS, er en Distributør, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for vin fra sardinien, og fåreost brancherne. Den er baseret i Bessude, Italien.

 5. ATHA RUJA PODERI

  Italien

  Virksomheden ATHA RUJA PODERI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Sardinien branchen. Den opererer også inden for vinkælder, turisme og landbrug, vinkælder, og vinbarer smagning af vin brancherne. Den er baseret i Dorgali, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CANTINA GIAMPIETRO PUGGIONI SRL

  Italien

  Virksomheden CANTINA GIAMPIETRO PUGGIONI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Sardinien branchen. Den opererer også inden for cannonau brancherne. Den er baseret i Mamoiada, Italien.

 2. AZIENDA AGRICOLA SERRANELLO

  Italien

  Virksomheden AZIENDA AGRICOLA SERRANELLO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Sardinien branchen. Den opererer også inden for domicilering af virksomhed brancherne. Den er baseret i Bono, Italien.

Filtre

Resultater for

Vine - sardinien - Import eksport

Antal resultater

7 Virksomheder