• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • glasflasker til vin

Resultater for

Glasflasker til vin - Import eksport

 1. LLC ASL OYNA

  Usbekistan

  Verified by europages badge

  «ASL OYNA» LLC er den førende produktionsvirksomhed af glas i Centralasien og blev grundlagt i 2009. Fabrikken er beliggende i Uzbekistan, Sergeli distriktet i Tashkent. Kvartssand og dolomit til fremstilling af ASL OYNA-produkterne, kommer fra vores eget stenbrud. Fabrikkens produktionskapacitet er baseret på udstyr fra Europa: • Skorsten nr. 1 - Heye Int. Gmbh (Tyskland) • 8 sektioner IS-maskiner - Heye Int. Gmbh • Skorsten nr. 2 - Stara Glass S.p.A. (Italien) • 6 sektioner IS-maskiner - Bottero S.p.A. (Italien). Den samlede daglige kapacitet af skorstene er 270 ton glas, hvilket resulterer i 560.000 flasker dagligt og 200 millioner flasker årligt. Den avancerede NNPB-teknologi har været implementeret siden 2014, og hjælper med at reducere vægten af de fremstillede flasker med gennemsnitligt 15-20 %. Indtil videre er der fremstilles mere end 450 forskellige former af glasbeholdere og kombinationer. I 2018 startede glasfabrikken en ny fase af deres vækst, og har siden da implementeret internationale kvalitets- og fødevaresikkerhedsstandarder: ISO 9001: 2015, (FSSC) 22000, ISO 45001: 2018 og ISO 14001: 2015. I 2022 lancerede vi vores dekorative glasprodukter, hvilket hat gjort det muligt at levere mere sikre og miljøvenlige typer af dekorationer og deres kombinationer: - Varmestansning af folie - Vakuumstabilisering af flasker - Belægning af glasbeholder - Dekorative flasker med silketrykprint. Vælg høj kvalitet og innovativ teknologi fra ASL OYNA!

 2. EXCLUSIVES CASTELLS

  Spanien

  produkter til flaskepåfyldning og emballage

 3. NEW GENIUS GLASS S.R.L.

  Italien

  Virksomheden NEW GENIUS GLASS S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flasker og krukker, glas- branchen. Den opererer også inden for glasflasker, glasflasker til vin, champagneflasker, og krydderiglas brancherne. Den er baseret i Trezzano Sul Naviglio, Italien.

 4. EUROGLAS VERPACKUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Virksomheden EUROGLAS VERPACKUNGSGESELLSCHAFT MBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Emballering, glas- branchen. Den opererer også inden for glasflasker, glasbeholdere, og glasflasker til vin brancherne. Den er baseret i Mauerstetten, Tyskland.

 5. VINIFY

  Polen

  Virksomheden VINIFY, er en Distributør, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for undervisning til vinkyper, glasflasker til vin, vinproduktion, og typiske italienske vine brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HILLEBRANDT GLAS

  Tyskland

  Virksomheden HILLEBRANDT GLAS, er en Engrossalg, der opererer inden for Flasker og krukker, glas- branchen. Den opererer også inden for glasflasker til vin brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 2. GLOBAL - PRODUTOS DE EMBALAGEM, LDA.

  Portugal

  Virksomheden GLOBAL - PRODUTOS DE EMBALAGEM, LDA., er en Engrossalg, der opererer inden for Flasker og krukker, glas- branchen. Den opererer også inden for Emballering, glas-, Flakoner og kolber, glas-, glasflasker til vin, Emballering, glas-, Specialist i glasflakoner, og Flakoner og kolber, glas- brancherne. Den er baseret i Marco De Canaveses, Portugal.

 3. BORGHI PROGETTO ENOLOGIA

  Italien

  Virksomheden BORGHI PROGETTO ENOLOGIA, er en Detailsalg, der opererer inden for Flasker og krukker, glas- branchen. Den opererer også inden for glasflasker til vin brancherne. Den er baseret i Castelfranco Emilia, Italien.

 4. VETRI SPECIALI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden VETRI SPECIALI S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flakoner og kolber, glas- branchen. Den opererer også inden for Flasker og krukker, glas-, Flasker og krukker, glas-, og glasflasker til vin brancherne. Den er baseret i Trento, Italien.

 5. CONSULENZE E INTERMEDIAZIONI SAS DI STELA RACHITANU

  Italien

  Virksomheden CONSULENZE E INTERMEDIAZIONI SAS DI STELA RACHITANU, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Træ - emballering branchen. Den opererer også inden for glasflasker til vin brancherne. Den er baseret i Trento, Italien.

 1. MD VERRE

  Belgien

  Virksomheden MD VERRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballering, glas- branchen. Den opererer også inden for glasflasker til vin, og glasflasker brancherne. Den er baseret i Ghlin, Belgien.

 2. ABSTRACT BOTTLE COMPANY LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ABSTRACT BOTTLE COMPANY LTD, er en Multi-Category, der opererer inden for Forretningsgaver branchen. Den opererer også inden for Emballage i lønarbejde - virksomheder, Aperitiffer, alkoholiske, glasflasker til vin, Emballage i lønarbejde - virksomheder, alkoholholdige drikkevarer, og Aperitiffer, alkoholiske brancherne. Den er baseret i Newcastle Upon Tyne, Det Forenede Kongerige.

 1. VIDYA SRL

  Italien

  Virksomheden VIDYA SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Glaskorpusvarer branchen. Den opererer også inden for glasflasker til vin, og montering af industrimaskiner brancherne. Den er baseret i Priverno, Italien.

 2. JSC VETROPACK GOSTOMEL GLASS FACTORY

  Ukraine

  Virksomheden JSC VETROPACK GOSTOMEL GLASS FACTORY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Emballering, glas- branchen. Den opererer også inden for champagneflasker, og glasflasker til vin brancherne. Den er baseret i Gostomel, Ukraine.

 3. WINEOR

  Frankrig

  Virksomheden WINEOR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æsker og kister - specialemballering branchen. Den opererer også inden for Specialemballering, glasflasker til vin, og Specialemballering brancherne. Den er baseret i Gujan Mestras, Frankrig.

 4. ELIAS VALAVANIS GLASSWORKS

  Grækenland

  Virksomheden ELIAS VALAVANIS GLASSWORKS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flasker og krukker, glas- branchen. Den opererer også inden for glasflasker til vin, og glaskrukker brancherne. Den er baseret i Larissa, Grækenland.

 5. PAGLIAROLI ITALIA S.P.A.

  Italien

  Virksomheden PAGLIAROLI ITALIA S.P.A., er en Distributør, der opererer inden for Flasker og krukker, glas- branchen. Den opererer også inden for glasbeholdere, hætter, og glasflasker til vin brancherne. Den er baseret i Roma, Italien.

 6. GLASSHOUSE SRL

  Italien

  Virksomheden GLASSHOUSE SRL, er en Engrossalg, der opererer inden for Flasker og krukker, glas- branchen. Den opererer også inden for glasflasker til vin, og krukker brancherne. Den er baseret i Premariacco, Italien.