• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • vine - galicien

Resultater for

Vine - galicien - Import eksport

 1. BODEGAS SANTIAGO ROMA

  Spanien

  Albariño appellation d'origine Rias Baixas. Karakterfuldt vin dyrket af Santiago Roma fra plantning til tapning, en karakteristisk Rías Baixas. Vi fremstiller vore vine ved anvendelse af en blanding af håndværkstraditioner og moderne teknologier. Vores vine sælges primært til hoteller, restauranter, institutioner og specialforretninger.

 2. BODEGAS CUNQUEIRO

  Spanien

  Vine fra Ribeiro - Galice. Selvom vores virksomhed har været registreret som handelsselskab siden 1985, har vi været på markedet siden 1960'erne. Takket være vores mangeårige erfaring tapper vi i dag kvalitetsvine på flasker og tilbyder moderne præsentationer. Vores vine er disponible i Spanien, Frankrig og Centraleuropa under flere mærker, som altid har fået præmier ved smagskonkurrencer.

 3. METALLBEARBEITUNG NAROSKA INH. MARKUS FUNCK

  Tyskland

  Virksomheden METALLBEARBEITUNG NAROSKA INH. MARKUS FUNCK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vine - Galicien branchen. Den er baseret i Hamm, Tyskland.

 4. BREM AG, PRÄZISIONSMECHANIK

  Schweiz

  Virksomheden BREM AG, PRÄZISIONSMECHANIK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Galicien branchen. Den er baseret i Oberglatt, Schweiz.

 5. CNC SOLUTIONS GBR

  Tyskland

  Virksomheden CNC SOLUTIONS GBR, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vine - Galicien branchen. Den opererer også inden for Formgivning - stål og metaller, Klipning - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Formgivning - stål og metaller, Klipning - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, og Valsning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Geltendorf, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GUNTER GEITHNER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GUNTER GEITHNER GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vine - Galicien branchen. Den er baseret i Laasdorf, Tyskland.

 2. DANIEL WULKOW

  Tyskland

  Virksomheden DANIEL WULKOW, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Galicien branchen. Den er baseret i Ilsede, Tyskland.

 3. BÖHM STIRLING-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BÖHM STIRLING-TECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Galicien branchen. Den er baseret i Neustadt An Der Aisch, Tyskland.

 4. SAINT JEAN INDUSTRIES STUTTGART GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SAINT JEAN INDUSTRIES STUTTGART GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Galicien branchen. Den er baseret i Ilsfeld-Auenstein, Tyskland.

 5. NAGY GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden NAGY GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Galicien branchen. Den er baseret i Lauffen, Tyskland.

 1. 1730 ALBARIÑO FINCA DE MAZA - PORTA DA BAHIA

  Spanien

  Virksomheden 1730 ALBARIÑO FINCA DE MAZA - PORTA DA BAHIA, er en Distributør, der opererer inden for Vine - Galicien branchen. Den er baseret i Cambados, Spanien.

 2. BÖLLINGER GROUP HOLDING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BÖLLINGER GROUP HOLDING GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vine - Galicien branchen. Den er baseret i Bad Friedrichshall, Tyskland.

 1. HEIWA BAUBESCHLÄGE INH. DANIEL KRATZER

  Tyskland

  Virksomheden HEIWA BAUBESCHLÄGE INH. DANIEL KRATZER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Galicien branchen. Den er baseret i Rastatt, Tyskland.

 2. CNC-TECHNIK LAPP GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CNC-TECHNIK LAPP GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Galicien branchen. Den er baseret i Neuburg A. D. Donau, Tyskland.

 3. M + S KUNSTSTOFFBEARBEITUNG UND SYSTEMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden M + S KUNSTSTOFFBEARBEITUNG UND SYSTEMTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Galicien branchen. Den er baseret i Laupheim, Tyskland.

 4. KON-DREH PLUS - DREHEN UND FRÄSEN OWL

  Tyskland

  Virksomheden KON-DREH PLUS - DREHEN UND FRÄSEN OWL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Galicien branchen. Den er baseret i Espelkamp, Tyskland.

 5. IZACOMERCIAL.SL

  Spanien

  Virksomheden IZACOMERCIAL.SL, er en Engrossalg, der opererer inden for Vine - Galicien branchen. Den opererer også inden for opbevaring af fødevarer for tredjemand brancherne. Den er baseret i Santiago De Compostela, Spanien.

 6. NEEF ZERSPANUNGSTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden NEEF ZERSPANUNGSTECHNIK, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Vine - Galicien branchen. Den opererer også inden for Vine - Castilla y León, Klipning - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Vine - Castilla y León, Klipning - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, og Valsning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Haiger, Tyskland.

 7. SEÑORÍO DE RUBIÓS

  Spanien

  Virksomheden SEÑORÍO DE RUBIÓS, er en Distributør, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Spanien, Vine - Galicien, Vine - Spanien, og Vine - Galicien brancherne. Den er baseret i As Neves-Pontevedra, Spanien.

 8. KREATIZE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KREATIZE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Galicien branchen. Den opererer også inden for Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Bor og forsænkere, Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, og Bor og forsænkere brancherne. Den er baseret i Tübingen, Tyskland.

 1. DELCABO SELECTION, SL

  Spanien

  Virksomheden DELCABO SELECTION, SL, er en Distributør, der opererer inden for Vine - Galicien branchen. Den opererer også inden for frosne tærter, fiskekonserves, kvalitetsprodukter fra havet, og fødevarer/drikkevarer - en gros og detail brancherne. Den er baseret i Llinars Del Vallés, Spanien.

 2. PAZO DE SEÑORANS SL

  Spanien

  Virksomheden PAZO DE SEÑORANS SL, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Galicien, Vine - Galicien, og hvidvine brancherne. Den er baseret i Meis - Pontevedra, Spanien.

 3. WMS METALL-SERVICE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WMS METALL-SERVICE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Galicien branchen. Den opererer også inden for Aluminium og aluminiumslegeringer, Valsning - stål og metaller, Aluminiumtråd og kabler, Bor og forsænkere, Aluminium og aluminiumslegeringer, Valsning - stål og metaller, Aluminiumtråd og kabler, og Bor og forsænkere brancherne. Den er baseret i Schorndorf, Tyskland.

 4. FRIEDRICHS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FRIEDRICHS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Galicien branchen. Den opererer også inden for Klipning - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Boring - stål og metaller, Klipning - stål og metaller, Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, og Boring - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Barntrup, Tyskland.

 5. RUESSHOP

  Spanien

  Virksomheden RUESSHOP, er en Distributør, der opererer inden for Vine - Galicien branchen. Den er baseret i San Pedro De Alcantara, Spanien.

 6. VINOS REMIGIO ENRÍQUEZ

  Spanien

  Virksomheden VINOS REMIGIO ENRÍQUEZ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Galicien branchen. Den opererer også inden for vinkælder, og vinproduktion brancherne. Den er baseret i Ourense, Spanien.

 7. WINERIES AGRO DE BAZAN S.A.

  Spanien

  Virksomheden WINERIES AGRO DE BAZAN S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Galicien branchen. Den er baseret i Vilanova De Arousa, Pontevedra., Spanien.

 8. EMBICIA C.B.

  Spanien

  Virksomheden EMBICIA C.B., er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Vine - Galicien, økologiske fødevarer engros, eksport af kødpålæg, Vine - Galicien, og fødevarekonserves og grønsager brancherne. Den er baseret i Chantada, Spanien.

 9. MAR DE FRADES

  Spanien

  Virksomheden MAR DE FRADES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine - Galicien branchen. Den er baseret i Meis, Pontevedra, Spanien.

 10. BOUZA DE CARRIL

  Spanien

  Virksomheden BOUZA DE CARRIL, der opererer inden for Vine - Spanien branchen. Den opererer også inden for Vine - Galicien, og Vine - Galicien brancherne. Den er baseret i Ribadumia, Spanien.