• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ventiler- hydrauliske

Resultater for

Ventiler- hydrauliske - Import eksport

 1. MV AUTOMATION SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi, MV automation systems GmbH, er din specialist for magnetventiler og tilbehør til industrielle anvendelser. Hos os får du derfor ikke bare en individuel rådgivning fra kompetent fagpersonale, men også førsteklasses afstemte, kundespecifikke løsninger. Vores omfattende sortiment omfatter et komplet magnetventil- og pneumatikprogram, så vi kan rådgive dig perfekt i alle henseender. Vi tilbyder dig: Kundespecifikke ventiludførelser, spoler i alle spændinger, spoler med udvidelige spændingstolerancer, forproducerede moduler, ventiler til specielle anvendelser. Da vi altid kaster os over nye udfordringer med stort engagement og handlekraft, kan vi sikkert også finde den optimale løsning til dit anvendelsestilfælde. På forespørgsel udfærdiger vi gerne et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os telefonisk eller via vores kontaktformular. Vi ser frem til at modtage din forespørgsel! Dit team fra MV automation systems GmbH

 2. GRIBI HYDRAULICS AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  GRIBI Hydraulics har siden 1969 med succes fremstillet individuelle løsninger inden for hydraulik. Nu kan du bruge en cylinderkonfigurator på vores hjemmeside. Vores produkter: Trykomskiftere, manuelle ventiler, hydraulik-blokke, hydraulik-tætninger, hydraulik-komponenter, hydraulik-tandhjulspumper, hydraulikanlæg, hydraulikfiltre, hydraulikmotorer, hydraulikpumper, hydraulikventiler, hydraulikcylindre, hydraulikoliekølere, reparation af hydraulik, specialcylindre, styreblokke etc.

 3. RÖMHELD GMBH FRIEDRICHSHÜTTE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ROEMHELD udgør sammen med spændeteknik-specialisterne HILMA og STARK en firmagruppe, der tilbyder et omfattende produktprogram inden for spændeteknik til produktionsteknik. Produktprogrammet suppleres af talrige hydrauliske elementer til generel industriel anvendelse samt komponenter og systemer inden for monterings- og drivteknik. På grund af de mange forskellige produkter og den mangeårige anvendelseserfaring er det muligt for ROEMHELD gruppen udvikle og tilbyde firmaoverlappende kundespecifikke løsninger. I alt omfatter ROEMHELD gruppen godt og vel 510 medarbejdere og opnår en årsomsætning på godt 105 millioner euro. Ud over de hjemlige kunder, der serviceres omfattende via 17 salgskontorer og salgspartnere i Tyskland, får eksporten en stadig større betydning. Allerede i dag har Römheld en eksportandel på godt 50%, som på grund af indirekte eksporter stiger til over 65%.

 4. POSA DI POSA GEOM. GIUSEPPE & C. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Posa Tubi fremstiller og sælger mindre udstyr og slanger til lavtryk, medium tryk, højtryk og meget højt tryk. Vi leverer hydrauliske slanger til højt tryk og tilbyder serviceydelser i provinserne Brescia og omkring Bergamo, Milano, Trento, Verona og Vicenza. Vi arbejder i hele Italien takket være et effektivt netværk, der styrer organisationen, kontakter og leverancer. Vi er specialiseret i at levere en bred vifte af tilbehør.

 5. BIVAL SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Bival SpA har et overdækket anlæg på ca. 3000 m², med en maskinpark bestående af 21 flerspindlede drejebænke, 3 transfer-drejebænke og 21 diamantdrejebænke. Den konstante udvikling af mere og mere kvalificerede maskiner og personale, kombineret med indbringende research af vores forretning, giver os i dag mulighed for at tjene en langt bredere kundekreds for at opfylde kravene til de pneumatiske, elektroniske, oliedynamiske brancher samt inden for gartnerier og møbler. Bivol producerer ting efter mål med konstant fokus på total kvalitet, og deres produktion gennemgår strenge kontroller via S.P.C. (computerstyringer). Den konstante forbedring af virksomhedens procedurer har tilladt os at opnå certificering fra kvalitetssystemet SINCERT DNV UNI EN ISO 9001: 2008. Vores styrke ligger i det fremragende kvalitet/pris-forhold samt hastigheden af gennemførelsen af ordrer.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DANTECHS TECHNOLOGY CONSULTANCY INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  DantechS Team er din partner inden for køb og salg af reservedele til mekanisk, automatiseret og industriel elektronik. Derudover omfatter vores forretningsomfang salg og montering af nye og brugte bleer til børn og voksne samt sanitære servietter og levering af reservedele og råmaterialer. Vi leverer automatiserede og mekaniske reservedele til vores kunder fra industrier som automobil, fødevareproduktion, cellulosekonvertering, fly, CNC-fræsning og andre brancher. Kontakt os!

 2. LA QUOTATA SARACINESCA SNC

  Italien

  Verified by europages badge

  Vores virksomhed, som har været i sektoren for industrielle ventiler og skydeventiler, har udviklet en know-how i den specifikke elektromekaniske, kemiske og anlægssektor og konstruerer på kundens anmodning industrielle haner til væskeanlæg af enhver type. Vi står til fuld rådighed for kunden for at vurdere kundens behov og sammen undersøge de bedste og teknisk bedste valg.

 3. GEP VALVES SAS

  Italien

  Verified by europages badge

  I over 20 år har vores virksomhed Gep Valves sas været et referencepunkt for levering og teknisk assistance til industrielle ventiler, der er egnede til aktiviteter på petrokemiske, marine-, stål- og mekaniske anlæg. Styrket af den konstante søgen efter innovationer og forbedringer til vores produktionskæde er vi vokset gennem årene til at blive partner for mange nationale og internationale virksomheder.

 4. D.I.M. S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  D.M.I. Srl har produceret sprøjter siden 1980. Vores produktion giver os mulighed for at levere nye varer såvel som underleverandører, istandsættelse af stempel/stift på det originale stykke. Hånd i hånd med marineindustrien støttes produktionen også af plastsektoren. Der produceres sprøjter med 8 og 9 huller til sprøjtning af polyurethan.

 5. T.F.S. TECNO FLUID SERVICE SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Tecno Fluid Service har været i drift siden 1997 og blev grundlagt og udviklet takket være mange års erfaring inden for teknologier, der kredser om hydraulikken, der blev udviklet af dets grundlægger, Angelo Pagano. I øjeblikket præsenterer det sig for det internationale marked med en gruppe på 30 samarbejdspartnere, der hver især har specialiseret sig i fire hovedområder

 1. MOTRAC HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MOTRAC HYDRAULIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler, hydrauliske branchen. Den opererer også inden for Styreblokke, hydrauliske, hydrauliske pumper, hydraulikaggregater, kontraventiler, og hydraulikfiltre brancherne. Den er baseret i Willich, Tyskland.

 2. PETROLTECNICA SICILIANA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PETROLTECNICA SICILIANA, er en Engrossalg, der opererer inden for Pumper, hydrauliske branchen. Den opererer også inden for Sikkerhedsventiler, vvs, Industrirørføring, Skruer og møtrikker, hydrauliske ventiler, smedede fittings, Sikkerhedsventiler, vvs, Industrirørføring, og Skruer og møtrikker brancherne. Den er baseret i Augusta, Italien.

 1. SCANRECO GERMANY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCANRECO GERMANY GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler, hydrauliske branchen. Den er baseret i Dietfurt, Tyskland.

 2. WAGNER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WAGNER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler, hydrauliske branchen. Den er baseret i Fulda, Tyskland.

 3. PREMOEM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PREMOEM GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tætninger og pakkemateriale branchen. Den opererer også inden for Ventiler, hydrauliske, hydrauliske koblinger, Hydraulikskrueforbindelser, Møtrik, Ventiler, hydrauliske, kontraventil, og kugleventiler brancherne. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 4. MAXIMATOR HOCHDRUCKTECHNIK GES.M.B.H.

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAXIMATOR HOCHDRUCKTECHNIK GES.M.B.H., er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Ventiler, hydrauliske branchen. Den er baseret i Marchtrenk, Østrig.

 5. B. CENTER DI BETTINI S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden B. CENTER DI BETTINI S.R.L., er en Distributør, der opererer inden for Oliedynamiske anlæg og udstyr branchen. Den opererer også inden for pressostater, fittings, hydrauliske pumper, og hydrauliske ventiler brancherne. Den er baseret i San Giovanni In Persiceto, Italien.

 6. LINZ CENTER OF MECHATRONICS GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LINZ CENTER OF MECHATRONICS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Ventiler, hydrauliske branchen. Den er baseret i Linz, Østrig.

 7. TECNIDRO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TECNIDRO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler, hydrauliske branchen. Den opererer også inden for ventiler, og ventiler til vand brancherne. Den er baseret i Genova, Italien.

 8. MBS-HYDRAULIK GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MBS-HYDRAULIK GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler til sanitetsarmaturer branchen. Den opererer også inden for Montager, hydrauliske, Led, hydrauliske, Hydraulisk udstyr, Cylindre, hydrauliske, Ventiler, hydrauliske, Montager, hydrauliske, Led, hydrauliske, Hydraulisk udstyr, og Cylindre, hydrauliske brancherne. Den er baseret i Lübbecke, Tyskland.

 1. COMITEC HYDRAULICS

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden COMITEC HYDRAULICS, er en Distributør, der opererer inden for Oliedynamiske anlæg og udstyr branchen. Den opererer også inden for hydrauliske apparater, ENERPAC, fittings, hydrauliske ventiler, hydrauliske rør, hydropneumatiske akkumulatorer, magnetventiler, udstyr til filtration, og samling af rør brancherne. Den er baseret i Latina, Italien.

 2. SMC ITALIA SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SMC ITALIA SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler til forbrændingsmotorer branchen. Den opererer også inden for manuelle ventiler i plast, drejecylindre, hydrauliske ventiler, og tilbehør, dele og komponenter til køleudstyr og -anlæg brancherne. Den er baseret i Brugherio, Italien.

 3. HYDRACOM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HYDRACOM GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Ventiler, hydrauliske branchen. Den er baseret i Erkrath, Tyskland.

 4. P.E.L. PINTOSSI EMILIO SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden P.E.L. PINTOSSI EMILIO SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for SMÅ METALDELE, Presning - stål og metaller, kugleventil, sikkerhedshaner og -ventiler til brandfarlige væsker, SMÅ METALDELE, hydrauliske ventiler, Presning - stål og metaller, udstyr, mekanisk, pneumatisk og hydraulisk, og armatur brancherne. Den er baseret i Sarezzo, Italien.

 5. MIB ITALIANA SPA

  Italien

  MIB ITALIANA fremstiller ventiler og dobbeltventiler med nødafhægtningssystem, hurtige til- og afkoblere med eller uden indbyggede kugleventiler til væsker og gas ved lave omgivende temperaturer og kryogener til petrokemisk industri.

 6. APPARECCHIATURE E STRUMENTAZIONE MATTA SRL

  Italien

  Vores aktivitet begyndte i 1987 med firmaet Matta Pietro, der oprindeligt fungerede som repræsentant for den kemiske og den petrokemiske industri, men som siden er blevet en salgsvirksomhed med produkter og services til alle virksomheder i Italien i industrisektoren og på miljøområdet. Matta srl startede i 2006 for at erstatte Matta Pietro inden for enggrossalg, men den sidstnævnte fortsætter med udelukkende at fungere som repræsentant og mellemled.

 7. GMS HYDRAULIC

  Tyrkiet

  Virksomheden GMS HYDRAULIC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler, hydrauliske branchen. Den opererer også inden for hydrauliske ventiler brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 8. HYTORC TECHNOLOGIES GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HYTORC TECHNOLOGIES GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ventiler, hydrauliske branchen. Den opererer også inden for Koblinger, manuelle ventiler i plast, kontraventil, kugler til termostater, og Koblinger brancherne. Den er baseret i Sprockhövel, Tyskland.

 9. PIOTTI OLEODINAMICA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden PIOTTI OLEODINAMICA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oliedynamiske anlæg og udstyr branchen. Den opererer også inden for konstruktion af hydrauliske ventiler, hydrauliske ventiler, fabrikation af oliehydrauliske komponenter, og hydrauliske ventiler og cylindre brancherne. Den er baseret i Albizzate, Italien.

 10. AROS HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AROS HYDRAULIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for HYDRAULIKANLÆG branchen. Den opererer også inden for Cylindre, hydrauliske, Ventiler, hydrauliske, Cylindre, hydrauliske, Motorer og pumper - hydrauliske, Ventiler, hydrauliske, og donkrafte, hydrauliske brancherne. Den er baseret i Memmingen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis