• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • pressere- hydrauliske

Resultater for

Pressere- hydrauliske - Import eksport

 1. LASCO UMFORMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  LASCO leverer værktøjsmaskiner og produktionsanlæg til omformningsopgaver. Vi udvikler, konstruerer og producerer individuelle løsninger til industrielle brugere i mere end 60 lande verden over. God anvendelsesøkonomi, høj kvalitet og teknologisk udvikling er nøgleordene bag den internationale anerkendelse af LASCO-produkter inden for omformningsteknik og produktion af byggematerialer. Vi har i mere end 150 år været en troværdig og pålidelig partner for smedeindustrien og metalomformningsindustrien. I starte af 90'erne gik vi ind på markedet for udvikling af meget effektive maskin- og automatiseringsteknik til byggematerialebranchen. Vores succes bygger på kundernes succes. Et solidt teknisk fundament kombineret med 150 års erfaring sikrer, at vi altid finder den rigtige løsning til kunden. Dette gælder både for maskin- og anlægsbyggeri og automatiseringsteknik samt ved modernisering af eksisterende anlæg.

 2. VOGT LABORMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi har eksisteret siden 1996 og er udsprunget af en velrenommeret virksomhed for laboratoriemaskiner, som havde eksisteret i 100 år. Virksomheden hed Ruth Schwabenthan Maschinenfabrik, og vi anser os selv som den ideelle efterfølger til videreførelse af den daværende produktportefølje. Enkelte trofaste medarbejdere fra den daværende medarbejderstab fulgte med, da vi grundlagde vores virksomhed. Begyndelsen var svær efter denne drastiske overgang, selvom vigtige medarbejdere allerede på daværende tidspunkt kunne trække på mange relevante erfaringer fra den tidligere nævnte virksomhed Schwabenthan. I mellemtiden har vi gjort os vores egne erfaringer og oparbejdet en ekspertise, idet vi med succes har konstrueret et stort antal maskiner. Vores kunder befinder sig ikke kun i Tyskland, men i stigende grad i og uden for Europa.

 3. GFU MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Engineering the Future - Gesellschaft für Umformung und Maschinenbau GmbH. Allerede siden 1989 har GFU - Maschinenbau GmbH udviklet og implementeret skræddersyede koncepter i henhold til kundernes behov. Forskellige GFU-formningsprocesser kombineres med hinanden med velbegrundet viden, innovativ teknologi og gennemprøvet kvalitet. GFU har fremragende koncepter klar til både varm- og koldformning. Kunder fra bilindustrien, luftfart, olie hhv. udforskning af naturgas, byggebranchen og andre industrier, er afhængige af de robuste anlæg som fremstilles af GFU.

 4. GEORG MASCHINENTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Georg Maschinentechnik er specialist i kugleburs-stansepresser og smedningspresser. Vores sortiment inkluderer også mekaniske og hydrauliske presser til pladeformning, samt komplette skræddersyede systemer med automatisering. Vi tilbyder også økonomiske koncepter til pressemodernisering og eftermontering. Georg Maschinentechnik ser sig selv som en kompetent og pålidelig partner, når det kommer til robust og kraftfuld systemteknologi med en kundespecifik individualisering.

 5. HIDROBRASIL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vores hydrauliske presser produceres i henhold til tyske maskindirektiver, europæiske maskindirektiver (2006/42/EF), EC-standarderne og ECU-sikkerhedsbestemmelserne. Vores presser er desuden bedre end de canadiske og europæiske sikkerhedskrav, da de overholder den canadiske sikkerhedsretningslinje NR 12. Vi bruger fortrinsvis komponenter fra førende europæiske producenter til vores hydraulik. Vore store styrke ligger inden for specialmaskinbyggeri og presseautomatisering. Vi sælger skræddersyede hydrauliske presser til overraskende gode priser i henhold til dine specifikationer i forskellige udførelser, f. eks.: opmærkningspresser, dobbeltstanderpresser, enkeltstanderpresser (C-standerpresser) og søjlepresser. Vi har leveret talrige presser til virksomheder rundt om i Europa, som hver dag viser deres værd for kunderne. I Sydamerika har vi leveret presser til nogle af de allerstøreste spillere inden for bil- og oliebranchen.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. WILHELM WINTER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fabrikation, levering og montering af maskiner, anlæg og komponenter - montering af nye anlæg (mekanik, hydraulik og elektroteknik) - modernisering og ombygning af produktionsanlæg, reparationer og eftersyn - egen produktion med moderne maskinpark og omfattende reservedelslager med standardkomponenter for om nødvendigt (f. eks. anlægsstilstand, havari) at kunne reagere hurtigst muligt.

 2. R+S AUTOMOTIVE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  65 års erfaring: Maskiner og værktøj til automobilindustrien. R+S Technik er i dag blandt de markedsførende inden for fremstilling af værktøj og maskiner til produktion af interiør- og eksteriørdele til automobilindustrien. Vi udvikler fleksible og individuelle løsninger, der gør det muligt for vores kunder overalt i verden at producere interiør- og eksteriørdele af høj kvalitet – til personbiler, transportere og lastbiler.

 3. KW HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  KW Hydraulik GmbH udvikler, fabrikerer og sælger hydrauliske værktøjer. Men også: Service og salg af mærkerne DYNASET, STANLEY INFRASTRUCTURE, EDILGRAPPA, DUBUIS, DOA, DERANCOURT, OGURA...Hydraulikpumper, hydraulikaggregater, Power Pack, Power Unit, højtrykspumper, håndpumper, fodpumper, elektrohydraulikpumper, akku-pumper, TracHorse, PTO, kraftudtag, generator, hydraulikinverter, tryktransducer, skæreværktøjer, kabelsakse, kabelskærere, sakse med udveksling, skraldekabelsakse, skraldekabelskærere, håndkabelsakse, akku-kabelskærere, akku-kabelsakse, skærehoveder, sikkerhedsskæreanlæg, sikkerhedsskæregarniturer, stålwiresakse, stålwireskærere, ståltovskærere, ståltovsaks, genbrugssaks, stålskærer, boltsakse, byggemåtteskærer, gevindstangskærer, kædeskærer, kædesprænger, krympning, presser, krympetænger, pressetænger, klemtænger, presser med udveksling, presseværktøjer, presseindsatser, pressehoveder

 4. AUGUST MÖSSNER GMBH + CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi løser save-, skære- og kontrolopgaver for vores kunder med automatiserede specialmaskiner. Herunder fokuserer vi på integration af båndsavemaskiner og robotter. Omkring vores produkter tilbyder vi et omfattende servicespektrum til emnerne udvikling, ibrugtagning, driftsunderstøttelse og evaluering. Vi implementerer målrettet kundeønsker og kundekrav i maskiner og anlæg med optimal ydeevne. Vores forretningsområder er støberiteknik, aluminiumsbearbejdning, bearbejdning af abrasive materialer og den særlige opgave demontering af nukleare anlæg. Derudover er vi også til enhver tid rede og i stand til at gå nye veje for vores kunder og realisere nye projekter. Som servicevirksomhed med en teknisk høj fremstillingskompetence for skræddersyede produkter og løsninger er vi fleksible, hurtige og ukomplicerede.

 5. UNIFLEX-HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  UNIFLEX er systemudbyder inden for fremstilling af slangeledninger – fra fabriksudstyr til produktionsanlæg

 1. PRO-DIS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden PRO-DIS, er en Distributør, der opererer inden for Pressere, hydrauliske branchen. Den opererer også inden for pressebukkemaskiner, skæremaskiner guillotine, pladebukkemaskiner, og mekaniske presser brancherne. Den er baseret i Saint-Etienne, Frankrig.

 2. CMS AUTOMATISME

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CMS AUTOMATISME, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Teknik - industrikonsulenter branchen. Den opererer også inden for Automatisering - systemer og udstyr, Maskinteknik - specialarbejde, Industrielle robotter, Pressere, hydrauliske, fabrikation af specialmaskiner, automatiske industrirobotter, Automatisering - systemer og udstyr, Maskinteknik - specialarbejde, og emballagemaskine plast brancherne. Den er baseret i Schweyen, Frankrig.

 1. EURAMAC BV

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden EURAMAC BV, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Rugemaskiner - til husdyrbesætninger branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner - metalbearbejdning, Autoklaver, industrikøleskabe, vandrette drejebænke, laserskærere, brugte maskiner, hydrauliske pressere, industrimaskiner, og bertlemaskiner brancherne. Den er baseret i De Panne, Belgien.

 2. TECNOPRESS SRL UNIPERSONALE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TECNOPRESS SRL UNIPERSONALE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Pressere, hydrauliske branchen. Den opererer også inden for teknisk assistance, SANDRETTO, digitalt styrede presser, presser med to arme, hydrauliske pressere, mekaniske presser, komprimeringsmaskiner til emballage, presser til støbning af termoplastiske materialer, og pneumatiske presser brancherne. Den er baseret i Roma, Italien.

 3. ZEULENRODA PRESSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ZEULENRODA PRESSTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Pressere, hydrauliske branchen. Den er baseret i Zeulenroda-Triebes, Tyskland.

 4. HIRSCH KOVIFLEX D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Virksomheden HIRSCH KOVIFLEX D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Robotik, Pressere, hydrauliske, Bukning - stål og metaller, Stål og metaller - bearbejdning, cnc fræsere, Vådlakering, Robotik, CNC bearbejdning, og Trykbeholdere brancherne. Den er baseret i Grosuplje, Slovenien.

 5. R&W FILTERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  R&W Filtertechnik GmbH med hovedkontor i Wuppertal og Köln blev grundlagt af direktørerne Lutz Werker og Thomas Rümmler i 1998. Vi er en mellemstor virksomhed, som har specialiseret på faststof-væske-separation med filterpresser, båndfilterpresser og snekkeekstrudere, der arbejder fuldautomatisk. R&W Filtertechnik GmbH er din full-service-udbyder til alt inden for slamdræning med filterpresser og båndpresser ét sted fra. Uanset om det handler om reservedele, såsom filterplader og filterduge …. eller brugte kammerfilterpresser fra kendte producenter såsom Rittershaus & Blecher, Passavant, Schule samt Netzsch. Hos os imødekommes alle ønsker.

 6. RHTC

  Holland

  RhtC er en producent og distributør af hydrauliske værkstedspressere, C-frame presser, krumningspresser, portalpresser, produktionspresser, fire kolonne presser og mange andre metalarbejdsmaskiner. Vores motoriserede Profi Press er lavet i Holland og distribueres til over en hundrede forhandlere i forskellige lande over hele verden. Disse motoriserede værkstedspresser har en bevægelig cylinder, to forskellige hastigheder, en ekstra håndpumpe til præcis presning og det tunge arbejdsbord er nemt at justere. Alle andre RHTC maskiner er også lavet i Europa ifølge de seneste CE-forskrifter samt i den bedst mulige kvalitet. Alle vores presser kan tilpasses specielle krav som ændring i hastigheder, kontrolsystemer eller geometri. Tøv ikke med at kontakte os hvis du vil have et tilbud på en specifik maskine eller du ønsker mere information om vores hydrauliske presser.

 7. EMG PRESSE ETS LONG SAS

  Frankrig

  Designet og fremstillet af den franske virksomhed Etablissements LONG, producent af EMG-presser, der i mere end 50 år har været anvendt i mange industrisektorer, herunder: Ure, smykker, briller, elektrisk udstyr, entreprenørkøretøjer, husholdningsapparater, legetøj, låsedele mv EMG presser er anerkendt verden over for deres holdbarhed, pålidelighed og udholdenhed. Fra 200 kg til 80 tons kraft, EMG-sortimentet tilbyder et bredt udvalg af teknologier og muligheder til alle anvendelsesformål: manuelle presser, pneumatiske presser, mærkningspresser, mekaniske presser, hydropneumatiske presser, hydrauliske værkstedspresser, med automatisk lodret skærm, med lysgitter, lydisolerede kabiner, afvikler-ensretter, feeder-saks, forskelligt tilbehør osv Med total kontrol over design-/produktionsprocessen forpligter virksomheden LONG sig til at designe og udstyre de specialmaskiner, der er påkrævet til din aktivitet.

 8. IPR GMBH

  Tyskland

  ipr WERKZEUGE fremstiller hydrauliske værktøjer. Innovation er vores passion! Nyudvikling er vores ekspertise. Det er her vi adskiller os. ipr WERKZEUGE kendetegnes af et kompetent personale med mange års erfaring inden for udvikling, fremstilling og salg af industriværktøj og tilbehør inden for elforsyning og generel værktøjsteknik. ipr – erfaring og kompetence, til gavn for dig! Vi er stolte af at producere kvalitetsværktøj "MADE IN GERMANY" med udgangspunkt i Neustadt ved Coburg, og tilbyder tjenesteydelser såsom vedligeholdelse og reparation af alt hydraulisk værktøj. Vi er en af de sidste producenter inden for dette værktøjssortiment i Tyskland. Vores moderne produktsortiment blev revideret og opdateret sidste år.

 1. OLBRICH GMBH

  Tyskland

  Mere end 65 års lidenskab for teknik - tradition og innovation har altid spillet en stor rolle hos Olbrich. Udviklingen af fremtidsvisende spidsteknologier har været et anliggende for os i mere end seks årtier. Med tværfaglige projekt- og ingeniørteams har vi siden da oparbejdet en erfaring og knowhow, der nyder respekt på verdensplan. På dette grundlag udvikler vi både kundespecifikke og intelligente maskinløsninger og anlægskoncepter til fremstilling af baneformede produkter som f.eks. gulvbelægninger, tapeter, folier og tekniske tekstiler. Som innovationsfører er vi i dette miljø konstant på udkig efter innovative videreudviklinger, der giver vores kunder højeste effektivitet, præcision og en tydelig merværdi. Stilstand ville være et tilbageskridt: Derfor tager OLBRICH fortsat hånd om tingene og indtager en forudseende og aktiv holdning inden for forskning og udvikling. OLBRICH – sats på en teknologiførers knowhow!

 2. WEKO AUTOMATION + TOOLS GMBH

  Tyskland

  Firmaet WEKO Entgratungstechnik GmbH blev grundlagt i 1975 i Altenbuch. På det tidspunkt var blev der fokuseret på afgratningsværktøjer i forskellige størrelser til støberiindustrien. I 1996 udvidede produktionsanlægget, da virksomheden flyttede til den nye virksomhedsbygning i Faulbach. På samme tid blev produktsortimentet udvidet til også at omfatte hydrauliske afgratningspressere. Med sammenlægning af robotteknologi, sammen med vores forstærkede afgratningspressere, kan vi nu automatisere komplette støbesystemer. WEKO Automation + Tools GmbH har fortsat produktsortimentet siden 2009. Virksomheden er opdelt i følgende områder: - Konstruktion - Elektronik og softwareudvikling - Maskinteknik/anlægskonstruktion - Værktøjskonstruktion. Dette gør det muligt for os at implementere de høje krav fra bilindustrien i overensstemmelse hermed.

 3. PRESSTEC PRESSENTECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Som partnere med de førende på verdensmarkedet fra Wolfsburg, Zuffenhausen eller Stuttgart leverer vi som Umform-eksperter avancerede presser, , stansemaskiner og smedeautomater samt automatiseringsteknologi og pressevedligeholdelse. En innovativ tankegang og stor erfaring – det er det, der kendetegner os inden for konstruktionen af nye presse. Mange års erfaring inden for modernisering og renovering af presser fra en lang række producenter og fabrikater har lært os, hvor vi skal lede efter de svage punkter på maskinerne. Takket være mange års erfaring inden for modernisering og renovering af presser fra en lang række producenter og fabrikater besidder vi en omfattende viden og kender fordele og ulemper ved de forskellige modeller og konstruktionstyper. Denne viden har vi kunnet anvende helt målrettet i vores udvikling og har dermed udviklet presseserier, som også i fremtiden lever op til de nye og stadigt stigende krav. Vi udvikler, konstruerer og fremstiller effektive hydrauliske presser.

 4. DOGENDORF GMBH & CO. KG SCHMUCKTECHNIK

  Tyskland

  Siden grundlæggelsen af familievirksomheden i 1984 i Königsbach-Stein har navnet DOGENDORF stået for innovation, kvalitet og kompetence inden for smykketeknik. Gennem vores årtier lange erfaring inden for smykkefremstilling har vi til stadighed optimeret udviklingen af smykketekniske metoder. Nødvendigheden og ambitionen om at integrere den bedste kvalitet i vores smykkeproduktion og metoder viser os altid nye veje og enestående revolutionære første begyndelser til udviklingen af smykketekniske løsninger. Dette krav har vi som virksomhed været tro imod i mere end tre generationer til i dag.

 5. HYDRAULICO AS

  Danmark

  Hydraulico udvikler, fremstiller og sælger kundetilpassede, hydrauliske presser (100-5000 ton) samt produktionslinier til den metalforarbejdende industri på verdensplan. Hertil kommer presseombygninger af alle fabrikater, samt after-sales-relaterede opgaver så som service, vedligehold, reservedele mv. Vores kunder er vores partnere. Vi samarbejder, rådgiver samt produktanalyserer for sammen at finde frem til produkter af højeste kvalitet på de bedste, økonomiske betingelser. Vi skaber værdi for vores kunder.

 6. HIDRALMAC EUROPE GMBH

  Tyskland

  HIDRALMAC er en af Latinamerikas største producenter af hydrauliske presser, skære- og bukkemaskiner. I Europa er vi repræsenteret af HIDRALMAC Europe GmbH med salgskontorer i Ennepetal og Gelsenkirchen og leverer de bedste løsninger til markedet takket være vores mangfoldige udbud af seriefremstillede og skræddersyede modeller samt i kraft af vores teknologi og knowhow. HIDRALMAC producerer kvalitetsmaskiner iht. det tyske maskindirektiv og EU-standarder.

 7. ULBRICH GMBH

  Tyskland

  Som firma med en stor tværfaglig viden om hydraulik, elektronik og maskinindustri konstruerer og fabrikerer vi hydrauliske prøvepresser, montagepresser, produktionspresser og kraft- og vejstyrede specialmaskiner. På hydraulikområdet udarbejder vi sammen med kunden innovative hydrauliske anlæg for at forbedre vores kunders produktivitet og konkurrenceevne

 8. OZKOC HYDRAULIC MACHINE CO.

  Tyrkiet

  Etableret i 1964 er OZKOC HYDRAULIC MACHINE CO. fra Tyrkiet producent af kolde og varme hydrauliske presser. Vores produktion ligger på mellem 70 ton (700 kN) til 7.000 ton (70.000 kN). Vores produkter inkluderer dobbeltfungerende dybe stansepresser, tredobbeltvirkende dybe stansepresser, SMC-presser, BMC-presser, støbningspresser, formpresser og overførselspresser. De kan anvendes inden for cuisine-, automobil- og forsvarssektorerne. Vi eksporterer til mere end 35 lande globalt! Spørg os!

 9. TALLERES MUNARRIZ SL

  Spanien

  Præcisionsbearbejdning, konstruktion af hydrauliske presser, design af presser, vedligeholdelse af virksomheder, værktøj, drejekomponenter. Tilpassede presser, hydrauliske cylindre, slibning, projektudviklingsteknik, fremstilling af hydrauliske presser, specialmaskiner og sprøjtestøbeforme i henhold til kundens specifikationer, og fremstilling af metalplader i bestemte områder, præcisionsbearbejdning og lang erfaring i montage og vedligeholdelse.

 10. ORIANCE

  Frankrig

  ORIANCE distribuerer og installerer industrielt udstyr, primært inden for metalpladearbejde. Vi har sammen med vores leverandører udviklet en række værktøjsmaskiner udstyret med komponenter af anerkendte mærker og tilpasset industriens aktuelle behov. Vores ekspertise, tekniske viden og lydhørhed giver os mulighed for at reagere hurtigt på dine specifikke krav uden for de traditionelle modelserier.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis