• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • beslag- bygge og anlæg

Resultater for

Beslag- bygge og anlæg - Import eksport

 1. VELOXBLOC FASCETTE STRINGITUBO

  Italien

  Verified by europages badge

  Veloxbloc er en virksomhed specialiseret i fremstillingen af forskellige typer spændebånd. Virksomheden i Milano fremstiller et bredt sortiment af artikler som f.eks. snekkebånd, med sekskanthoved med perforeret bånd eller med uperforeret bånd. Virksomheden fremstiller desuden endeløse bånd med låsning med klemmer og med endeløst perforeret bånd. Ud over alt dette realiserer den milanesiske virksomhed med et- eller to-øret klemmebånd, bånd med metalring til kraftige låsninger, bånd i nylon til kabelføringer og fittings i nylon. Veloxbloc tilbyder også service til kabelføring til elektriske anlæg.

 2. JIT HOMES COMPANY LIMITED

  Kina

  Verified by europages badge

  JIT Homes er specialiseret i design, produktion og salg af tilbehør til hærdet glas, herunder patch fittings, glasdørskinner, glaskilesystemer, gulvfjedre, håndtag, brusekabinehængsler, glasklemmer, knopper, håndklædeholdere, holdestænger, skærmforseglinger, tapper, brusebadsstabilisatorer, kanaler i glas, drejeligt isenkram, låse, dørhængsler, fittings til skydedøre, tilbehør til foldedøre, spindelbeslag mv.

 3. VIRGIS FILTER SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virgis Filter er en førende producent af luftfiltre, rørfiltre og småudstyr, godkendt og anvendt som primært udstyr af de store producenter af motorer, kompressorer, generatoraggregater, motorvogne, fejemaskiner og mange andre anvendelser i landbrugssektoren, inden for fast ejendom, minedrift og industri. Vi har altid tillagt innovation og overvågning af produkternes effektivitet stor betydning, og vi har investeret mange ressourcer i sektoren.

 4. CIVIC INDUSTRIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CIVIC INDUSTRIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Billedrammer og indramning, Stænger, billedophæng, Industrielle beslag, stopanslag til mure, stoppeknaster til døre, Billedrammer og indramning, gulanslag, Stænger, billedophæng, og fabrikation af dæklister brancherne. Den er baseret i L'haye Les Roses, Frankrig.

 5. MINSAVIT

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MINSAVIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer branchen. Den opererer også inden for Beslag, bygge og anlæg, Rengøringsfirmaer, Biludlejning, ELEKTRISK MATERIEL, Rengøringstjenester, skruer og bolte, specialskruer, Beslag, bygge og anlæg, og selvblokerende skruer og møtrikker brancherne. Den er baseret i Besana In Brianza, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KELLER & KALMBACH GMBH ZENTRALE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KELLER & KALMBACH GMBH ZENTRALE, er en Distributør, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den er baseret i Unterschleißheim, Tyskland.

 2. MORO & SPREAFICO S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MORO & SPREAFICO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Industrielle beslag, Beslag, bygge og anlæg, hængsler, Industrielle beslag, samling af metaller, hængelåse, og Beslag, bygge og anlæg brancherne. Den er baseret i Monte Marenzo, Italien.

 3. JUST HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden JUST HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO.KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den er baseret i Müllheim (im Schwarzwald), Tyskland.

 4. G-FITTINGS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden G-FITTINGS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den er baseret i Emmerich Am Rhein, Tyskland.

 5. PRÄMETA GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PRÄMETA GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den er baseret i Troisdorf, Tyskland.

 1. PUNTOVITI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PUNTOVITI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Beslag, bygge og anlæg, specialskruer og -møtrikker, bolte, Beslag, bygge og anlæg, og møtrikker brancherne. Den er baseret i Roma, Italien.

 2. FAWO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FAWO GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den er baseret i Nieder-Olm, Tyskland.

 1. L.I.P.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden L.I.P., er en Distributør, der opererer inden for Motorer med reduktionsgear branchen. Den opererer også inden for Beslag, bygge og anlæg, ELEKTRISK MATERIEL, Landbrugsmaskiner, epicykloide gear, tandstænger, Beslag, bygge og anlæg, mikrogear, ELEKTRISK MATERIEL, og Landbrugsmaskiner brancherne. Den er baseret i Corsico, Italien.

 2. GSG BAUBESCHLÄGE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GSG BAUBESCHLÄGE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den er baseret i Elsterwerda, Tyskland.

 3. POLLMANN & SOHN GMBH & CO KG BAUBESCHLÄGE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden POLLMANN & SOHN GMBH & CO KG BAUBESCHLÄGE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den er baseret i Kierspe, Tyskland.

 4. FRATELLI GUZZABOCCA SNC UTENSILERIA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRATELLI GUZZABOCCA SNC UTENSILERIA, er en Engrossalg, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for skruer og møtrikker, kompressorer, elektrisk værktøj, og udstyr til værktøjsmaskiner til bearbejdning af metal brancherne. Den er baseret i Seregno, Italien.

 5. FEM S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FEM S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hængsler branchen. Den opererer også inden for Beslag, bygge og anlæg, Værktøj og isenkram, metaltappe til fæstning, pyntehængsler, Beslag, bygge og anlæg, og Værktøj og isenkram brancherne. Den er baseret i Granarolo Dell'emilia, Italien.

 6. DI.GI.MA.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden DI.GI.MA., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarefedt branchen. Den opererer også inden for Mel og semulje, Bagværk, Beslag, bygge og anlæg, Hotel, animalsk fedt til madlavning, zooteknisk foder, Mel og semulje, mel til madlavning, og Bagværk brancherne. Den er baseret i Villanterio, Italien.

 7. CAMUT - RETTIFICATRICI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CAMUT - RETTIFICATRICI, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Justering - værktøjsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Beslag, bygge og anlæg, manuelle poleremaskiner, roterende slibemaskiner, Beslag, bygge og anlæg, og industrielle udboringspinde brancherne. Den er baseret i Saluggia, Italien.

 8. SCHMIDT + MELDAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHMIDT + MELDAU GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Beslag, bygge og anlæg branchen. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 1. SICUREZZA & STILE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SICUREZZA & STILE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernlegeringer branchen. Den opererer også inden for Beslag, bygge og anlæg, Ramme og dørkarme, bearbejdning af jern, bearbejdning af plader og rør, Beslag, bygge og anlæg, og Ramme og dørkarme brancherne. Den er baseret i Castelnuovo Di Porto, Italien.

 2. OMAT

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden OMAT, er en Distributør, der opererer inden for Byggematerialer branchen. Den opererer også inden for Beslag, bygge og anlæg, og Beslag, bygge og anlæg brancherne. Den er baseret i Pantin, Frankrig.

 3. HOJU-BESCHLAG GMBH

  Tyskland

  Fremstillingen af sokkelplader, dørskånere, hulplader og ventilationsgitre af aluminium, plast og specialstål samt pladedele i enhver specialudformning har nu i mere end 60 år været virksomhedens arbejdsområder. Vores produkter er aktuelle, repræsentative og med et flot design, men samtidig funktionelle og robuste. Det kræver en stor arbejdsindsats og et ensartet højt kvalitetsniveau for at kunne imødekomme markedets krav i dag, med stadigt stigende krav om hurtig levering. Det tilbyder vi i tæt samarbejde med vores voksende kundegruppe. Vi er konkurrencedygtige og fremtidsorienterede med vores investeringer i ny teknologi og en effektiv maskinpark. Talrige tilbagemeldinger fra kunder og leverandører viser, at kvalitet for os ikke kun er noget, vi taler om, men derimod en indarbejdet del af virksomhedens kultur.

 4. PRECITOOL WERKZEUGHANDEL GMBH & CO. KG ZENTRALLAGER

  Tyskland

  At tilbyde kunden den bedst mulige service er alle PRECITOOL-partneres øverste mål. Kvalitet, pålidelighed, rådgivning og løsningsfinding for alle spørgsmål om metalbearbejdning samt velfunderet markedsknowhow har et navn: PRECITOOL - tillid gennem kompetence. Produkterne er beregnet til professionel anvendelse og fremstillet af førsteklasses materialer. De opfylder de højeste kvalitetsstandarder og sikkerhedsaspekter. PRECITOOL - bag os står effektive partnervirksomheder i hele Tyskland og Europa. Disse partnervirksomheder gør det muligt for os at betjene alle kunder fra industri og håndværk hurtigt og optimalt. PRECITOOL tilbyder langt over 100.000 kvalitetsprodukter fra ansete producenter og handelsmærker. PRECITOOL - det moderne logistik- og servicecenter for metalbearbejdning og spåntagning. Kvalitativt førsteklasses skærende værktøjer, spåntagende værktøjer, måleværktøj, file-, slibe- og saveværktøj, hånd- og el-værktøj

 5. B&H BESCHLAGTECHNIK OHG

  Tyskland

  Vores arbejde består i at forsyne vores kunder med drejedele, fræsedele, laserdele, stansedele, trykstøbedele samt bygge- og møbelbeslag i enhver form. Vi har specialiseret os i små, mellemstore og store serier. Kernekompetencen ligger inden for metalforarbejdning af specialstål, og vi leverer naturligvis produkter i alle typer metal. Vi drejer, fræser og laserskærer til møbelindustrien, til butiksfremstilling, til objekter, til hotelindretning, til messebyggeri samt til glas og sanitet. På denne side kan du finde alt om vores produkter, og vi håber, at du vil vælge os som din kompetente partner. Desuden har vi specialiseret os i fremstilling af wirekabler, Bowden-kabler og aktiveringskabler. Her fremstiller og reparerer vi alle former for kabler og trykkabler, aktiveringskabler, gaskabler, koblingskabler, bremsekabler, skiftekabler og Bowden-kabler efter mønster eller tegninger som enkeltstyk og i serier.

 6. TECHNIDIS DOCKS MARITIMES

  Frankrig

  DOCKS MARITIMES "TECHNIDIS", der blev etableret i 1920 i Saint-Nazaire, har først og fremmest fokus på at tilfredsstille efterspørgslen og på optimering af de tjenesteydelser, der leveres til kunden. Firmaet er medlem af gruppen Socoda, der er en stærk uafhængig gruppe på 650 forretninger over hele Frankrig. MARINE DOCKS "TECHNIDIS" tilbyder kunderne en bred vifte af produkter fra førende producenter. Det er mere og mere effektive innovative produkter inden for følgende områder: Værktøj, pneumatik, svejsning, skæreværktøj, slibeværktøj, løft, udstyr til individuel beskyttelse, skruer og møtrikker, smøring, limning. DOCKS MARITIMES "TECHNIDIS" tilbyder kunderne serviceløsninger til den bedste pris, der er tilpasset kundernes individuelle behov, hvad enten det er store kunder, smv'er, underleverandører eller håndværkere. DOCKS MARITIMES TECHNIDIS, vi stiller ekspertise til rådighed for virksomhederne.

 7. FERMA FINESTRA CLICK COMP SRL

  Italien

  Vindueskrogen Click Comp ® blev udviklet for at tilfredsstille et behov for at holde vinduer og døre på klem, også ved gennemtræk og stærk vind. Den blev udviklet og fremstillet, således at den nemt kan tilpasses alle typer vinduer, uden det er nødvendigt at bore, skrue eller lime. Man kan således lufte ud ved at blokere vinduet på den ønskede åbning uden at risikere, at det pludselig smækker op eller i. Nyttigt når man har mindre husdyr, den kan nemlig monteres på havedøren i stedet for et kattehul.

 8. ALSAFIX SAS

  Frankrig

  ALSAFIX designer robuste arbejdsmaskiner til særlige fastgørelsesområder til professionelle: manuelle hæftemaskiner, trådløse skrue- og boremaskiner, elektriske sømmemaskiner, trykluftshæftemaskiner, manuelle sømmemaskiner, nittemaskiner. ALSAFIX, certificeret ISO 9001, er i dag anerkendt i hele verden for sin reaktionsevne og knowhow som en af de mest konkurrencedygtige virksomheder inden for området.

 9. G&G BESCHLÄGE GMBH

  Tyskland

  Specialiseret i små trykstøbte zinkemner, i middel til store styktal samt modulmontage. Fremstilling af egne konstruktioner, produktudvikling, formfremstilling, logistik og emballering. Ekstern galvanisk forædling.

 10. MORCHIO FRATELLI SNC

  Italien

  Virksomheden Ferramenta Fratelli Morchio tilbyder krævende kunder, som består af branchefolk og private, et rigt udvalg af blikkenslagerartikler, universalskruenøgler, pladesakse, elektrisk værktøj, skruemaskiner, kædesave, kratryddere, lim, opløsningsmidler, lakker og maling, artikler til havearbejde og husholdningsartikler, låse, pengeskabe med kodelås eller nøgle, greb, metalgitre, samlinger, haner og ventiler samt reolsystemer af de bedste mærker.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Beslag- bygge og anlæg - Import eksport

Antal resultater

13.065 Virksomheder