• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • jernarbejde- industri samt bygge og anlæg

Resultater for

Jernarbejde- industri samt bygge og anlæg - Import eksport

 1. ROBERS LEUCHTEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden 1964 har vi i vores familievirksomhed i Südlohn fremstillet lamper og udført smedearbejde af højeste kvalitet. Mærket ROBERS står for tradition, bæredygtighed og tidløst design. Lamper og smedearbejder udvikles i vores virksomhed og smedes i omhyggeligt manuelt arbejde, så hvert emne bliver et unikat, og vi kan gå ind på personlige kundeønsker. Vi benytter udelukkende førsteklasses materialer og råstoffer. Alle glas er mundblæste og fremstilles til os af kunstnere i Tyskland, i Italien og på Hawaii.

 2. FER & NOX

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FER & NOX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern branchen. Den opererer også inden for Smedejern, kunstnerisk, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Metalkonstruktion, letvægts-, Hegn og porte, Smedejern, kunstnerisk, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Metalkonstruktion, letvægts-, og Hegn og porte brancherne. Den er baseret i Evere, Belgien.

 3. FERRETERÍA ACENTEJO

  Spanien

  Vi er specialiseret i stilladser, isenkram og udlejningsudstyr til byggeri og scener. Udlejning af entreprenørmaskiner.

 4. MANUFACTURAS MAESTRO S.A.

  Spanien

  Virksomheden MANUFACTURAS MAESTRO S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle beslag branchen. Den opererer også inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, og Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg brancherne. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 5. SUMINISTROS INDUSTRIALES NEBREDA

  Spanien

  Virksomheden SUMINISTROS INDUSTRIALES NEBREDA, er en Distributør, der opererer inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Industriværktøj, industrileveringer, låse og beslag engros, værktøjsmaskiner, og Industriværktøj brancherne. Den er baseret i Miranda De Ebro, Spanien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ALDACO AVANCE 2022 S.L.

  Spanien

  Virksomheden ALDACO AVANCE 2022 S.L., er en Distributør, der opererer inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, isenkram, hygiejne og sikkerhed på arbejdspladsen, og industrileveringer brancherne. Den er baseret i Gijon, Spanien.

 2. METALGROUP

  Belgien

  Virksomheden METALGROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den opererer også inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Foldning - stål og metaller, Svejsning - stål og metal, udskæring i metal, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Foldning - stål og metaller, og Svejsning - stål og metal brancherne. Den er baseret i Marcinelle, Belgien.

 3. ETS BOURGEOIS FRERES

  Frankrig

  Virksomheden ETS BOURGEOIS FRERES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern branchen. Den opererer også inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, isenkram, isolerende lak, og formningscentre til vandstråleskæring brancherne. Den er baseret i Vrigne-Aux-Bois, Frankrig.

 4. INDOOSTRIAL

  Spanien

  Virksomheden INDOOSTRIAL, er en Distributør, der opererer inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for isenkram, sektoren for isenkram og værktøj, og blikkenslagerartikler brancherne. Den er baseret i Abrera, Spanien.

 5. FERRETERÍA INDUSTRIAL NEVADA

  Spanien

  Virksomheden FERRETERÍA INDUSTRIAL NEVADA, der opererer inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for industrileveringer, isenkram, sektoren for isenkram og værktøj, og skæreværktøj brancherne. Den er baseret i Peligros - Granada, Spanien.

 1. JEREMIE HYNDERICK

  Belgien

  Virksomheden JEREMIE HYNDERICK, er en Detailsalg, der opererer inden for Smedejern, kunstnerisk branchen. Den opererer også inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Gelændre og balustre, trappe, smedejern, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, og Gelændre og balustre brancherne. Den er baseret i Grand Leez, Belgien.

 2. SC UNIC ROTAREX SRL

  Rumænien

  Virksomheden SC UNIC ROTAREX SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg branchen. Den er baseret i Crainimat, Rumænien.

 1. SIB VASCART DELAMARE

  Frankrig

  Virksomheden SIB VASCART DELAMARE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for fabrikant af vinduer, veranda, aluminium, og døre og vinduer brancherne. Den er baseret i Dieppe, Frankrig.

 2. MEYER

  Frankrig

  Virksomheden MEYER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Stål og metaller - bearbejdning, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, snedkerarbejder aluminium, Låse, og Stål og metaller - bearbejdning brancherne. Den er baseret i Roncourt, Frankrig.

 3. G.C.P. LAVORAZIONI IN FERRO SNC DI BONORI PATRICH, CHRISTIAN & C.

  Italien

  Virksomheden G.C.P. LAVORAZIONI IN FERRO SNC DI BONORI PATRICH, CHRISTIAN & C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for jernbeklædt dør, balustrader, metalrækværk, og hegn brancherne. Den er baseret i Cadelbosco Di Sopra, Italien.

 4. ENCO SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden ENCO SP. Z O.O., er en Multi-Category, der opererer inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for fremstilling af plastik til privat boligbyggeri brancherne. Den er baseret i Rybnik, Polen.

 5. FERRETERÍA IMPERIAL S.L.

  Spanien

  Virksomheden FERRETERÍA IMPERIAL S.L., er en Detailsalg, der opererer inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Beslag - industrielle, apparater til boligopvarmning, PRODUKT til forebyggelse af ulykker med CE-mærkning, og slibemidler brancherne. Den er baseret i Toledo, Spanien.

 6. SARL DUVERGT

  Frankrig

  Virksomheden SARL DUVERGT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Smedejern, kunstnerisk, Hegn og porte, Stålskelet, gitterværk og trådnet, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Smedejern, kunstnerisk, Hegn og porte, og Stålskelet, gitterværk og trådnet brancherne. Den er baseret i Ribérac, Frankrig.

 7. SUMINISTROS INDUSTRIALES GARRO S.L.

  Spanien

  Virksomheden SUMINISTROS INDUSTRIALES GARRO S.L., er en Distributør, der opererer inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for blikkenslagerartikler, serviceydelser, handelsagentur og -repræsentation inden for låse og beslag samt værktøj, sektoren for isenkram og værktøj, og låse og beslag engros brancherne. Den er baseret i Torrejón De La Calzada, Spanien.

 8. TUYAUTERIE INDUSTRIELLE ET CHAUDRONNERIE DE NOGENT SA

  Frankrig

  Virksomheden TUYAUTERIE INDUSTRIELLE ET CHAUDRONNERIE DE NOGENT SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern branchen. Den opererer også inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Kedelarbejde, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Kedelarbejde, industrielle rørledninger, og metalskelet brancherne. Den er baseret i Rieux Cedex, Frankrig.

 1. DRAGONETTI FERRO PER EDILIZIA

  Italien

  Virksomheden DRAGONETTI FERRO PER EDILIZIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Byggematerialer, artikler i smedejern til byggesektoren, runde udskæringer af jernbeton, Byggematerialer, og bure og fundamentspæle brancherne. Den er baseret i Novi Ligure, Italien.

 2. TAQUIN

  Belgien

  Virksomheden TAQUIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Trapper, metal-, Metalgitter, Trapper, metal-, metalskelet, porte af metal, og Metalgitter brancherne. Den er baseret i Terte, Belgien.

 3. COMERÇ TURRÓ, S.A.

  Spanien

  Virksomheden COMERÇ TURRÓ, S.A., er en Distributør, der opererer inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg branchen. Den er baseret i Salt, Spanien.

 4. DP

  Belgien

  Virksomheden DP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg branchen. Den er baseret i Harze, Belgien.

 5. ALFAMETAL

  Belgien

  Virksomheden ALFAMETAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konstruktion af erhvervsbygninger branchen. Den opererer også inden for Kedelfremstilling, tung, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, stål til metalstrukturer, konstruktion i rustfrit stål, Kedelfremstilling, tung, og Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg brancherne. Den er baseret i Mont-De-Lenclus, Belgien.

 6. FTE FABRICATION TÔLERIE ÉLECTRICITÉ

  Belgien

  Virksomheden FTE FABRICATION TÔLERIE ÉLECTRICITÉ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Kedelfremstilling, præcision, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Trapper, nød-, Kedelfremstilling, præcision, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, styretavler - elektricitet, og Trapper, nød- brancherne. Den er baseret i Namur, Belgien.

 7. WORKS L&W GROUP S. R. O.

  Tjekkiet

  Virksomheden WORKS L&W GROUP S. R. O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Metalskelet, Industrirørføring, Opførelse og nedtagning af industrianlæg, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Metalskelet, Industrirørføring, Opførelse og nedtagning af industrianlæg, og Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg brancherne. Den er baseret i Hradec Králové, Tjekkiet.

 8. METALEX SZYMA SP. Z O. O.

  Polen

  Virksomheden METALEX SZYMA SP. Z O. O., er en Multi-Category, der opererer inden for Smedejern, kunstnerisk branchen. Den opererer også inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, smedning, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, og Metallåse brancherne. Den er baseret i Komprachcice, Polen.

 9. RATIONALSTOCK

  Spanien

  Virksomheden RATIONALSTOCK, er en Distributør, der opererer inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg branchen. Den er baseret i Zaragoza, Spanien.

 10. HEYMANS TECHNOLOGY

  Belgien

  Virksomheden HEYMANS TECHNOLOGY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, drivhuse til blomsterdyrkning og havebrug, Design og udførelse af dele efter mål, og udfræsning af metal brancherne. Den er baseret i Anderlecht, Belgien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis