• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • jernarbejde- industri samt bygge og anlæg

Resultater for

Jernarbejde- industri samt bygge og anlæg - Import eksport

 1. ROBERS LEUCHTEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden 1964 har vi i vores familievirksomhed i Südlohn fremstillet lamper og udført smedearbejde af højeste kvalitet. Mærket ROBERS står for tradition, bæredygtighed og tidløst design. Lamper og smedearbejder udvikles i vores virksomhed og smedes i omhyggeligt manuelt arbejde, så hvert emne bliver et unikat, og vi kan gå ind på personlige kundeønsker. Vi benytter udelukkende førsteklasses materialer og råstoffer. Alle glas er mundblæste og fremstilles til os af kunstnere i Tyskland, i Italien og på Hawaii.

 2. FER & NOX

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FER & NOX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern branchen. Den opererer også inden for Smedejern, kunstnerisk, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Metalkonstruktion, letvægts-, Hegn og porte, Smedejern, kunstnerisk, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Metalkonstruktion, letvægts-, og Hegn og porte brancherne. Den er baseret i Evere, Belgien.

 3. FERRETERÍA ACENTEJO

  Spanien

  Vi er specialiseret i stilladser, isenkram og udlejningsudstyr til byggeri og scener. Udlejning af entreprenørmaskiner.

 4. MANUFACTURAS MAESTRO S.A.

  Spanien

  Virksomheden MANUFACTURAS MAESTRO S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industrielle beslag branchen. Den opererer også inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, og Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg brancherne. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 5. ALDACO AVANCE 2022 S.L.

  Spanien

  Virksomheden ALDACO AVANCE 2022 S.L., er en Distributør, der opererer inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, Byggematerialefremstilling - maskiner og udstyr, isenkram, hygiejne og sikkerhed på arbejdspladsen, og industrileveringer brancherne. Den er baseret i Gijon, Spanien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SUMINISTROS INDUSTRIALES NEBREDA

  Spanien

  Virksomheden SUMINISTROS INDUSTRIALES NEBREDA, er en Distributør, der opererer inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Industriværktøj, industrileveringer, låse og beslag engros, værktøjsmaskiner, og Industriværktøj brancherne. Den er baseret i Miranda De Ebro, Spanien.

 2. METALGROUP

  Belgien

  Virksomheden METALGROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Industripladearbejde branchen. Den opererer også inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Foldning - stål og metaller, Svejsning - stål og metal, udskæring i metal, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Foldning - stål og metaller, og Svejsning - stål og metal brancherne. Den er baseret i Marcinelle, Belgien.

 3. SUMINISTROS INDUSTRIALES GARRO S.L.

  Spanien

  Virksomheden SUMINISTROS INDUSTRIALES GARRO S.L., er en Distributør, der opererer inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for blikkenslagerartikler, serviceydelser, handelsagentur og -repræsentation inden for låse og beslag samt værktøj, sektoren for isenkram og værktøj, og låse og beslag engros brancherne. Den er baseret i Torrejón De La Calzada, Spanien.

 4. IMEPSA

  Frankrig

  Virksomheden IMEPSA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern branchen. Den opererer også inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Plastindsprøjtning, og Mekanisk svejsning brancherne. Den er baseret i Montrem, Frankrig.

 5. FERRETERÍA INDUSTRIAL NEVADA

  Spanien

  Virksomheden FERRETERÍA INDUSTRIAL NEVADA, der opererer inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for industrileveringer, isenkram, sektoren for isenkram og værktøj, og skæreværktøj brancherne. Den er baseret i Peligros - Granada, Spanien.

 1. TERMINACIONES PARA CHIMENEAS

  Spanien

  Virksomheden TERMINACIONES PARA CHIMENEAS, er en Distributør, der opererer inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg branchen. Den er baseret i Galar, Spanien.

 2. ETS BOURGEOIS FRERES

  Frankrig

  Virksomheden ETS BOURGEOIS FRERES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern branchen. Den opererer også inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, isenkram, isolerende lak, og formningscentre til vandstråleskæring brancherne. Den er baseret i Vrigne-Aux-Bois, Frankrig.

 1. JEREMIE HYNDERICK

  Belgien

  Virksomheden JEREMIE HYNDERICK, er en Detailsalg, der opererer inden for Smedejern, kunstnerisk branchen. Den opererer også inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Gelændre og balustre, trappe, smedejern, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, og Gelændre og balustre brancherne. Den er baseret i Grand Leez, Belgien.

 2. COMERÇ TURRÓ, S.A.

  Spanien

  Virksomheden COMERÇ TURRÓ, S.A., er en Distributør, der opererer inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg branchen. Den er baseret i Salt, Spanien.

 3. DRAGONETTI FERRO PER EDILIZIA

  Italien

  Virksomheden DRAGONETTI FERRO PER EDILIZIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Byggematerialer, artikler i smedejern til byggesektoren, runde udskæringer af jernbeton, Byggematerialer, og bure og fundamentspæle brancherne. Den er baseret i Novi Ligure, Italien.

 4. MÉTALLERIE FERRONNERIE CHARPENTE MÉTALLIQUE SALMON FRÈRES

  Frankrig

  Virksomheden MÉTALLERIE FERRONNERIE CHARPENTE MÉTALLIQUE SALMON FRÈRES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, metalskelet, og Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg brancherne. Den er baseret i Morangis, Frankrig.

 5. DP

  Belgien

  Virksomheden DP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg branchen. Den er baseret i Harze, Belgien.

 6. HEYMANS TECHNOLOGY

  Belgien

  Virksomheden HEYMANS TECHNOLOGY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, drivhuse til blomsterdyrkning og havebrug, Design og udførelse af dele efter mål, og udfræsning af metal brancherne. Den er baseret i Anderlecht, Belgien.

 7. SC UNIC ROTAREX SRL

  Rumænien

  Virksomheden SC UNIC ROTAREX SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg branchen. Den er baseret i Crainimat, Rumænien.

 8. FERRETERÍA IMPERIAL S.L.

  Spanien

  Virksomheden FERRETERÍA IMPERIAL S.L., er en Detailsalg, der opererer inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Beslag - industrielle, apparater til boligopvarmning, PRODUKT til forebyggelse af ulykker med CE-mærkning, og slibemidler brancherne. Den er baseret i Toledo, Spanien.

 1. WORKS L&W GROUP S. R. O.

  Tjekkiet

  Virksomheden WORKS L&W GROUP S. R. O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Metalskelet, Industrirørføring, Opførelse og nedtagning af industrianlæg, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Metalskelet, Industrirørføring, Opførelse og nedtagning af industrianlæg, og Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg brancherne. Den er baseret i Hradec Králové, Tjekkiet.

 2. MEYER

  Frankrig

  Virksomheden MEYER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Stål og metaller - bearbejdning, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, snedkerarbejder aluminium, Låse, og Stål og metaller - bearbejdning brancherne. Den er baseret i Roncourt, Frankrig.

 3. TARIFER SERVICIOS,S.L.

  Spanien

  Virksomheden TARIFER SERVICIOS,S.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for Proviantering, generelt, diamantværktøj, og Proviantering, generelt brancherne. Den er baseret i Pinto (madrid), Spanien.

 4. FTE FABRICATION TÔLERIE ÉLECTRICITÉ

  Belgien

  Virksomheden FTE FABRICATION TÔLERIE ÉLECTRICITÉ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Kedelfremstilling, præcision, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Trapper, nød-, Kedelfremstilling, præcision, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, styretavler - elektricitet, og Trapper, nød- brancherne. Den er baseret i Namur, Belgien.

 5. G.C.P. LAVORAZIONI IN FERRO SNC DI BONORI PATRICH, CHRISTIAN & C.

  Italien

  Virksomheden G.C.P. LAVORAZIONI IN FERRO SNC DI BONORI PATRICH, CHRISTIAN & C., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for jernbeklædt dør, balustrader, metalrækværk, og hegn brancherne. Den er baseret i Cadelbosco Di Sopra, Italien.

 6. GOHR, S.R.O. - YOUR STEEL CONSTRUCTION COMPANY

  Slovakiet

  Virksomheden GOHR, S.R.O. - YOUR STEEL CONSTRUCTION COMPANY, er en Multi-Category, der opererer inden for Stål og metaller - bearbejdning branchen. Den opererer også inden for Drejning - stål og metaller, Fræsning - værktøjsmaskiner, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Konstruktion af erhvervsbygninger, Drejning - stål og metaller, Fræsning - værktøjsmaskiner, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, og Konstruktion af erhvervsbygninger brancherne. Den er baseret i Vel'Ký Saris, Slovakiet.

 7. INDOOSTRIAL

  Spanien

  Virksomheden INDOOSTRIAL, er en Distributør, der opererer inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for isenkram, sektoren for isenkram og værktøj, og blikkenslagerartikler brancherne. Den er baseret i Abrera, Spanien.

 8. SARL DUVERGT

  Frankrig

  Virksomheden SARL DUVERGT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Smedejern, kunstnerisk, Hegn og porte, Stålskelet, gitterværk og trådnet, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Smedejern, kunstnerisk, Hegn og porte, og Stålskelet, gitterværk og trådnet brancherne. Den er baseret i Ribérac, Frankrig.

 9. V&V BUILDING LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden V&V BUILDING LTD, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg branchen. Den er baseret i Chelmsford, Det Forenede Kongerige.

 10. HERRAJES DEL PONIENTE S.L.

  Spanien

  Virksomheden HERRAJES DEL PONIENTE S.L., er en Distributør, der opererer inden for Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg branchen. Den opererer også inden for industrileveringer, isenkram, aluminium, og branddøre brancherne. Den er baseret i El Ejido, Spanien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis