• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • ventiler til sanitetsarmaturer

Resultater for

Ventiler til sanitetsarmaturer - Import eksport

 1. GNALI BOCIA SRL

  Italien

  GNALI BOCIA i Lumezzane i provinsen Brescia, der blev grundlagt af Gnali brødrene i slutningen af 1970'erne, har specialiseret sig i produktion af regulatorer, trykreduktionsanordninger, vandhaner, sikkerhedsventiler og fittings til apparater, der kører på LPG, tekniske gasser og vand. Vi producerer sikre og kvalitetsgasfittings lavet af messing, kobberlegering og zink. Gnali Bocia besidder en lang erfaring og en stor knowhow og indtager derfor en førende plads på sit markedssegment, der omfatter kendte fabrikanter og distributører, både nationale og internationale. De høje kvalitetsstandarder og den kontinuerlige indsats for at optimere forholdet mellem kvalitet og pris, ser virksomheden Gnali Bocia konstant med teknologiske og menneskelige investeringer for at konsolidere sine positioner, tilfredsstille sine kunder og lægge nyt fundament for fremtiden. Virksomheden er godkendt med ISO 9001: 2015. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025.

 2. ADIS FRANCE

  Frankrig

  ADIS France, Groupe ATEO er fabrikant og distributør af vandledende materiel og hanearmaturer. På vores hjemmeside kan du finde et væld af løsninger svarende til dine behov inden for vandledende materiel, hovedsageligt til professionelle. I det interaktive katalog kan du se vores udvalg af produkter i støbejern og messing og downloade tekniske beskrivelser. Vi er godkendt i henhold til ISO 9001. Dette er din garanti for en stram procesregulering og grundige kontroller ved hver produktionsfase. Vi er godkendt i henhold til CE-standarderne, og vores produkter står for kvalitet, innovation og sikkerhed. ATEO har altid tilbudt sine kunder god service og kvalitative produkter. De processer, som vi har iværksat i virksomheden, sikrer et højt kvalitetsniveau og opretholdelsen af det engagement, vi har taget i forhold til vores kunder.

  Alle produkter for "ventiler til sanitetsarmaturer"

 3. STAIGER

  Tyskland

  Firmaet STAIGER udvikler og fremstiller magnetventiler og fluidiksystemer af høj kvalitet til mange forskellige anvendelser. I over 40 år har vi fortsat vores vellykkede innovationskurs og tilbyder nye produkter og kundespecifikke løsninger, især inden for proportionalventil- og drikkevandsteknik. Vi er en indehaverledet familievirksomhed, der med godt 200 medarbejdere udvikler og producerer magnetventiler og ventilblokke i overensstemmelse med vores kunders krav – verdensmarkedsfører i brancherne medicinalteknik, automotive, industri, pneumatik, luft- og rumfart samt drikkevandsteknik. Fra enkeltdel over storserie til masseproduktion producerer vi det hele på vores hjemsted i Erligheim ved Stuttgart og udfærdiger i den forbindelse samtlige fabrikations- og kontrolanordninger inhouse. Denne knowhow gør det muligt for os at skabe omkostningseffektive løsninger, der udgør en ægte konkurrencefordel for vores kunder.

 4. KFM REGELUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

 5. A/S SAUER HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HAGE FITTINGS UND FLANSCHEN GMBH

  Tyskland

 2. RUDOLF VON SCHEVEN GMBH ARMATURENFABRIK U. APPARATEBAU

  Tyskland

 3. NOVOTEK VAKUUMTECHNIK GMBH

  Tyskland

 4. PWT PROZESS-WÄRMETRÄGERTECHNIK GMBH

  Tyskland

 5. QUITER METALL- UND ARMATURENWERK GMBH

  Tyskland

 1. CENTER TECH ARMATUREN GMBH

  Tyskland

 2. BUSCHJOST GMBH

  Tyskland

 1. HYDROKOMP HYDRAULISCHE KOMPONENTEN GMBH

  Tyskland

 2. FRANZ DÜRHOLDT GMBH & CO KG INDUSTRIEARMATUREN

  Tyskland

 3. RAU SERTA HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

 4. BÜRKERT GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. BZO-PNEUMATIK INHABERIN KARIN WAUGE

  Tyskland

 6. SIAGS GMBH

  Tyskland

 7. ELSTER - INSTROMET VERTRIEBSGES.M.B.H

  Østrig

 8. P.V.A. PLASTIK-VENTIL-ARMATUREN GMBH

  Tyskland

 1. HESCH INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Tyskland

 2. ALKUMA GMBH

  Tyskland

 3. VENTEK ARMATUREN GMBH

  Tyskland

 4. RSG REGEL- UND STEUERGERÄTE GMBH

  Tyskland

 5. ARMATUREN AUTOMATISIERUNG VERTRIEB BINDLER GMBH

  Tyskland

 6. ERNST BADER HYDRAULIK & PNEUMATIK

  Tyskland

 7. KARCOMA-ARMATUREN GMBH

  Tyskland

 8. LUDWIG MOHREN KG

  Tyskland

 9. ITV GMBH

  Tyskland

 10. KARL HEITZ INDUSTRIEVERTRETUNGEN GMBH

  Tyskland