• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier

Resultater for

Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier - Import eksport

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I mere end 60 år har vi produceret og leveret afspærringsspjæld, drosselspjæld og reguleringsspjæld i mange forskellige materialer og nominelle størrelser, primært til industrielle anvendelser samt til bygningsteknik og automotive-området. Vi benytter lagerførte komponenter, der monteres med kort varsel og udstyres med de ønskede drivsystemer. Vi har sat os for at løse dine systemopgaver.

 2. HO-MATIC AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Hos HO-Matic AG er du kommet til den rigtige adresse, hvis du leder efter ventiler og styringer til forskellige medier. For siden etableringen af vores virksomhed i 1977 har vi specialiseret os i styring af gasformige og flydende medier samt abrasive stoffer. Ud over et tæt samarbejde med internationalt kendte leveringsfabrikker om mange typer ventiler, f. eks. firmaet ROSS EUROPA GmbH eller firmaet Buschjost Magnetventile GmbH & Co. KG) har HO-Matic AG udviklet sit eget produkt, HOmatic-klemmeventilen. I dag er det meget værdsat af kunder på alle kontinenter til løsning af mange forskellige styringsproblemer. Takket være vores mangeårige erfaring inden for ventilteknik og vores produkters høje kvalitetsstandarder kan vi omsætte kundeønsker til overbevisende tekniske løsninger. Vores produkter: Reguleringsventiler til rørledninger; Klemmeventiler; Stopventiler; Trykluftstyreventiler m.m.

 3. BORSIG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hovedsædet for BORSIG Gruppe, er BORSIG GmbH som er placeret i Berlin. Strategisk lederskab fokuserer på tre områder: Gruppens udvikling: Produkt- og markedsstrategier, produktionsstrukturer, målformulering og opfølgelse, økonomisk styring og kontrol, personalestyring. BORSIG står for kvalitet, pålidelighed og innovativ styrke fra Tyskland. Vores højt kvalificerede ingeniører og teknikere er forpligtet til kun at udvikle, fremstille og samle de bedste systemer og maskiner på slutlokationen. Vores produkter er effektive, pålidelige og en investering i fremtiden, selv under de mest vanskelige forhold. Hver af vores produktionssteder i Berlin, Gladbeck og Meerane har deres egne fremragende kvaliteter. Hvad de har til fælles er, at de er udstyret med de nyeste teknologier, innovative produktionsprocesser og kvalitetskontrol og -kontrol, der er uafhængig af produktions- og produktlinjer.

 4. FLEXOTECH GMBH SCHLAUCH- UND ARMATURENSERVICE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FLEXOTECH GMBH SCHLAUCH- UND ARMATURENSERVICE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier branchen. Den er baseret i Elmenhorst, Tyskland.

 5. EBRO ARMATUREN GES.M.B.H. - VERTRETUNG FÜR: A+R, STARLINE, LVF, MARIANI, VALVOSIDER

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden EBRO ARMATUREN GES.M.B.H. - VERTRETUNG FÜR: A+R, STARLINE, LVF, MARIANI, VALVOSIDER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DUWAR D.O.O.

  Kroatien

  Virksomheden DUWAR Ltd. er involveret i design, produktion og servicering af doseringspumper og doseringssystemer til alle typer flydende kemikalier. Vi producerer udstyr til forarbejdning, lægemidler, kemikalier, fødevare- og olieindustridoseringspumper og tilhørende armaturer, doseringsanlæg til additiver, methanol, triethylenglycol, demulgerende olier - triplex-stempelpumper, hydrauliske håndpumper, højtryks nåleventiler, manometerventiler og sikkerhedsventiler

 2. VIAR VALVOLE SRL

  Italien

  Virksomheden VIAR VALVOLE SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier branchen. Den opererer også inden for kugleventil brancherne. Den er baseret i Varese, Italien.

 3. RIDART SRL

  Italien

  Virksomheden RIDART SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier branchen. Den opererer også inden for overbelastningsbegrænser brancherne. Den er baseret i Gazzada Schianno, Italien.

 4. PETRAS

  Frankrig

  Virksomheden PETRAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier, Ventiler til industriarmaturer, Industrielle ventiler, betjeningsudstyr, pneumatiske aktuatorer, Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier, Ventiler til industriarmaturer, og Industrielle ventiler, betjeningsudstyr brancherne. Den er baseret i Pourrieres, Frankrig.

 5. KE-ARM, S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden KE-ARM, S.R.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier branchen. Den opererer også inden for kontraventiler, kugleventil, fabrikant af industrihaner, og kugleventiler til høje temperaturer brancherne. Den er baseret i Opava, Tjekkiet.

 1. ARMATURENFABRIK FRANZ SCHNEIDER GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden ARMATURENFABRIK FRANZ SCHNEIDER GMBH + CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier, kuglehaner, Ventiler, vægtlod og masse - måle- og reguleringsinstrumenter, og Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier brancherne. Den er baseret i Nordheim, Tyskland.

 2. JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, industriel, Haner - regulerbart armatur, Vvs-installationer, industriel, butterflyventiler, og Haner - regulerbart armatur brancherne. Den er baseret i Essen, Tyskland.

 1. KNICK ELEKTRONISCHE MESSGERÄTE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden KNICK ELEKTRONISCHE MESSGERÄTE GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 2. GUMMI-KRAUS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden GUMMI-KRAUS GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier branchen. Den er baseret i Ingolstadt, Tyskland.

 3. AIRPOWER EUROPE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AIRPOWER EUROPE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier branchen. Den er baseret i Rheinbreitbach, Tyskland.

 4. INDEX4PIPING DI G.BETTOLO

  Italien

  Virksomheden INDEX4PIPING DI G.BETTOLO, er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier branchen. Den opererer også inden for industrielle ventiler, Væskereguleringsventiler, dobbeltklapventil, og ventil til den petrokemiske industri brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 5. BERSTSCHEIBEN SCHLESINGER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BERSTSCHEIBEN SCHLESINGER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Brudskiver, Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier, Brudskiver, Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier, og armatur brancherne. Den er baseret i Schalksmühle, Tyskland.

 6. CHEROFRANCE

  Frankrig

  Virksomheden CHEROFRANCE, er en Distributør, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier, Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier, rørtilbehør, forbindelsesdel, og hovedtøj brancherne. Den er baseret i Cessieu, Frankrig.

 7. LESER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden LESER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier, sikkerhedsventiler, Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier, ventiler til den kemiske industri, og ventil til den petrokemiske industri brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 8. AN DIS TICARET LTD. STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden AN DIS TICARET LTD. STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier branchen. Den opererer også inden for ubehandlet støbejern, og maskinbearbejdninger i serie brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 1. ARMAPRIME

  Ukraine

  Virksomheden ARMAPRIME, er en Engrossalg, der opererer inden for Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier branchen. Den opererer også inden for armatur, flanger, og ventiler brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 2. ECONOSTO

  Belgien

  Virksomheden ECONOSTO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Haner og ventiler branchen. Den opererer også inden for Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier, Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion, Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier, Elektriske og elektroniske komponenter - maskiner til produktion, ventiler med frit flow, og hydrauliske ventiler brancherne. Den er baseret i Wijnegem, Belgien.

 3. SIVIT SRL

  Italien

  Virksomheden SIVIT SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier branchen. Den opererer også inden for Vvs-installationer, industriel, ventiler til industrien, butterflyventiler, sikkerhedsventil, og Vvs-installationer, industriel brancherne. Den er baseret i Settimo Torinese, Italien.

 4. HK HANDELS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HK HANDELS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier branchen. Den er baseret i Buch Am Erlbach, Tyskland.

 5. SOLDO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SOLDO S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Haner og ventiler, Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier, Afbrydere, Haner og ventiler, Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier, og Afbrydere brancherne. Den er baseret i Desenzano Del Garda, Italien.

 6. DOUDOUX JULES ET FILS

  Frankrig

  Virksomheden DOUDOUX JULES ET FILS, er en Distributør, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, Cementfremstilling - maskiner og udstyr, Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier, Stål og metaller - bearbejdning, industriel mekanik, Cementfremstilling - maskiner og udstyr, og Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier brancherne. Den er baseret i Thilay, Frankrig.

 7. ARCA REGLER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ARCA REGLER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier, Ventiler, vægtlod og masse - måle- og reguleringsinstrumenter, pneumatisk og hydraulisk motorisering, og Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier brancherne. Den er baseret i Tönisvorst, Tyskland.

 8. ZA.VE.RO. S.R.L.

  Italien

  Virksomheden ZA.VE.RO. S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Ventiler til industriarmaturer, Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier, Ventiler til industriarmaturer, Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier, kugleventil, og Kugleventiler brancherne. Den er baseret i Romagnano Sesia, Italien.

 9. A.C.G. ITALIA C/O ACG AUTOMATION CENTER GERMANY

  Italien

  Virksomheden A.C.G. ITALIA C/O ACG AUTOMATION CENTER GERMANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Haner og ventiler, Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier, Haner og ventiler, og Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier brancherne. Den er baseret i Tettnang-Germany, Italien.

 10. OMB VALVES S.P.A.

  Italien

  Virksomheden OMB VALVES S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vvs-installationer, industriel branchen. Den opererer også inden for Haner og ventiler, Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier, Haner og ventiler, Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier, curtain valves, og kugleventil brancherne. Den er baseret i Cenate Sotto, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis