• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier

Resultater for

Haner og ventiler til olie- og petrokemiske industrier - Import eksport

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Tyskland

  I mere end 60 år har vi produceret og leveret afspærringsspjæld, drosselspjæld og reguleringsspjæld i mange forskellige materialer og nominelle størrelser, primært til industrielle anvendelser samt til bygningsteknik og automotive-området. Vi benytter lagerførte komponenter, der monteres med kort varsel og udstyres med de ønskede drivsystemer. Vi har sat os for at løse dine systemopgaver.

 2. BORSIG GMBH

  Tyskland

  Hovedsædet for BORSIG Gruppe, er BORSIG GmbH som er placeret i Berlin. Strategisk lederskab fokuserer på tre områder: Gruppens udvikling: Produkt- og markedsstrategier, produktionsstrukturer, målformulering og opfølgelse, økonomisk styring og kontrol, personalestyring. BORSIG står for kvalitet, pålidelighed og innovativ styrke fra Tyskland. Vores højt kvalificerede ingeniører og teknikere er forpligtet til kun at udvikle, fremstille og samle de bedste systemer og maskiner på slutlokationen. Vores produkter er effektive, pålidelige og en investering i fremtiden, selv under de mest vanskelige forhold. Hver af vores produktionssteder i Berlin, Gladbeck og Meerane har deres egne fremragende kvaliteter. Hvad de har til fælles er, at de er udstyret med de nyeste teknologier, innovative produktionsprocesser og kvalitetskontrol og -kontrol, der er uafhængig af produktions- og produktlinjer.

 3. HO-MATIC AG

  Schweiz

  Hos HO-Matic AG er du kommet til den rigtige adresse, hvis du leder efter ventiler og styringer til forskellige medier. For siden etableringen af vores virksomhed i 1977 har vi specialiseret os i styring af gasformige og flydende medier samt abrasive stoffer. Ud over et tæt samarbejde med internationalt kendte leveringsfabrikker om mange typer ventiler, f. eks. firmaet ROSS EUROPA GmbH eller firmaet Buschjost Magnetventile GmbH & Co. KG) har HO-Matic AG udviklet sit eget produkt, HOmatic-klemmeventilen. I dag er det meget værdsat af kunder på alle kontinenter til løsning af mange forskellige styringsproblemer. Takket være vores mangeårige erfaring inden for ventilteknik og vores produkters høje kvalitetsstandarder kan vi omsætte kundeønsker til overbevisende tekniske løsninger. Vores produkter: Reguleringsventiler til rørledninger; Klemmeventiler; Stopventiler; Trykluftstyreventiler m.m.

 4. JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG

  Tyskland

 5. PETRAS

  Frankrig

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FLEXOTECH GMBH SCHLAUCH- UND ARMATURENSERVICE

  Tyskland

 2. EBRO ARMATUREN GES.M.B.H. - VERTRETUNG FÜR: A+R, STARLINE, LVF, MARIANI, VALVOSIDER

  Østrig

 3. SUFA TECHNOLOGY INDUSTRY CO.,LTD., CNNC

  Kina

  Sufa Technology Industry Co., Ltd. fra CNNC, er en teknologisk fremstillingsvirksomhed, der integrerer forskning og udvikling, design, fremstilling og salg af industrielle ventiler. Det er også den første børsnoterede virksomhed i Kina inden for ventiler og CNNC. Virksomhedens produkter anvendes bredt til mere end ti industrier såsom olie, olie og gas, olieraffinering, kernekraft, elektrisk kraft, metallurgi, kemisk industri, skibsbygning , papirfremstilling og medicin i ind- og udland og nationale videnskabelige forskningsafdelinger. Som berømte mærker inden for ventilindustrien har varemærkerne "H" og "SUFA" et godt omdømme og en vis indflydelse inden for den internationale ventilindustri. Mærket "H" er det berømte varemærke fra Suzhou City og det berømte varemærke fra Jiangsu-provinsen. Det blev således tildelt prisen, "2006 China Top-ten (ventil) Brand på verdensmarkedet" på "14. World Producer Conference" i 2006.

 4. DUWAR D.O.O.

  Kroatien

  Virksomheden DUWAR Ltd. er involveret i design, produktion og servicering af doseringspumper og doseringssystemer til alle typer flydende kemikalier. Vi producerer udstyr til forarbejdning, lægemidler, kemikalier, fødevare- og olieindustridoseringspumper og tilhørende armaturer, doseringsanlæg til additiver, methanol, triethylenglycol, demulgerende olier - triplex-stempelpumper, hydrauliske håndpumper, højtryks nåleventiler, manometerventiler og sikkerhedsventiler

 5. ARMATURENFABRIK FRANZ SCHNEIDER GMBH + CO. KG

  Tyskland

 1. RIDART SRL

  Italien

 2. VIAR VALVOLE SRL

  Italien

 1. GUMMI-KRAUS GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. AIRPOWER EUROPE GMBH

  Tyskland

 3. KNICK ELEKTRONISCHE MESSGERÄTE GMBH & CO. KG

  Tyskland

 4. INDEX4PIPING DI G.BETTOLO

  Italien

 5. RANDEX

  Frankrig

 6. VALVOSIDER S.R.L.

  Italien

 7. ROFI

  Frankrig

 8. ARMAPRIME

  Ukraine

 1. AN DIS TICARET LTD. STI.

  Tyrkiet

 2. LESER GMBH & CO. KG

  Tyskland

 3. ZA.VE.RO. S.R.L.

  Italien

 4. ECO VALVES LTD

  Israel

 5. FLOUR VALVES SRL

  Italien

 6. CHEROFRANCE

  Frankrig

 7. LA TECNOVALVO SRL

  Italien

 8. SFEROVA S.R.L.

  Italien

 9. DOUDOUX JULES ET FILS

  Frankrig

 10. KIHSCO VALVES EUROPE GMBH

  Tyskland