• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • petrokemisk industri - installationer og udstyr

Resultater for

Petrokemisk industri - installationer og udstyr - Import eksport

 1. PIRPED INTERNATIONAL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden PIRPED INTERNATIONAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Rundjern, gevindskårne, Sikkerhedsventiler, vvs, Nitter, smedede emner, Rundjern, gevindskårne, Sikkerhedsventiler, vvs, flanger i rustfrit stål, rørtilbehør, og Nitter brancherne. Den er baseret i Chatou, Frankrig.

 2. HAISEL MASCHINENTEILE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HAISEL MASCHINENTEILE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den er baseret i Kamen, Tyskland.

 3. IDROJET SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden IDROJET SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for udstyr til gasproduktion, anlæg og udstyr de boring til naturgasudvinding, anlæg og udstyr til produktion af jordoliegas, og anlæg og udstyr de boring til olieudvinding brancherne. Den er baseret i Camporotondo Etneo, Italien.

 4. MANGIAROTTI SPA

  Italien

  Mangiarotti, en virksomhed i Sedegliano, producerer stort trykbærende udstyr til udveksling af energi såsom reaktorer, destillationskolonner og varmevekslere, som er karakteriseret ved højt tryk, stor tykkelse, store dimensioner, beregnet til den kemiske og petrokemiske industri, nuklearsektoren, den farmaceutiske sektor og elproduktionsudstyr.

 5. SONMEZ MAKINA OTOMOTIV ELEKTRONIKSANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden SONMEZ MAKINA OTOMOTIV ELEKTRONIKSANAYI TICARET LIMITED SIRKETI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Flaskegas, industrielle installationer, Flaskegas, industrielle installationer, elektroniske vægte, industritransportkæder, og anlæg til påfyldning af flasker brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. REMU S.R.L.

  Italien

  Virksomheden REMU S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr, Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr, Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr, Petrokemisk industri - installationer og udstyr, Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr, og Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Manoppello, Italien.

 2. PANTEXTRADE

  Tyrkiet

  Virksomheden PANTEXTRADE, er en Engrossalg, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den er baseret i Pantextrade, Tyrkiet.

 3. PROCESS SYSTEMS

  Frankrig

  Virksomheden PROCESS SYSTEMS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for behandling af gas, og biogas brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 4. SARGON + TECNORING

  Italien

  Virksomheden SARGON + TECNORING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for industripakninger brancherne. Den er baseret i Carpaneto, Italien.

 5. SCALE CHEMICAL CORPORATION

  Forenede Stater

  Virksomheden SCALE CHEMICAL CORPORATION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den er baseret i Birmingham, Forenede Stater.

 1. INFO SERVICE BELGIUM

  Belgien

  Virksomheden INFO SERVICE BELGIUM, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kulturelle tilbud branchen. Den opererer også inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr, Universiteter, formidling, søfart, Petrokemisk industri - installationer og udstyr, og Universiteter brancherne. Den er baseret i Gent, Belgien.

 2. DELTA PROJECT ENGINEERING

  Belgien

  Virksomheden DELTA PROJECT ENGINEERING, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport, industrielle rørledninger, industrifiltre, Jern, stål og metallurgi - import-eksport, og ildfast beton brancherne. Den er baseret i Ivoz-ramet, Belgien.

 1. TANQUID GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden TANQUID GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for forvaltningsservicer for pakhuse, udstyr til den petrokemiske industri, beholdere til opbevaring, og Vertikale opbevaringskar brancherne. Den er baseret i Duisburg, Tyskland.

 2. ANOTECH ENERGY

  Frankrig

  Virksomheden ANOTECH ENERGY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Industrikonsulenter branchen. Den opererer også inden for Teknik - industrikonsulenter, Petrokemisk industri - installationer og udstyr, Teknik - industrikonsulenter, Petrokemisk industri - installationer og udstyr, og Udvinding (vand, gas, olie) udstyr brancherne. Den er baseret i Labege, Frankrig.

 3. HEERTECH INDUSTRIAL SERVICES

  Holland

  Virksomheden HEERTECH INDUSTRIAL SERVICES, er en Underleverandør, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den er baseret i Breda, Holland.

 4. LISAM SYSTEMS

  Belgien

  Virksomheden LISAM SYSTEMS, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Sikkerhedstilsyn for industrien, Forvaltning og understøtning af computernetværk, computersikkerhed, Sikkerhedstilsyn for industrien, og Forvaltning og understøtning af computernetværk brancherne. Den er baseret i Ecaussinnes, Belgien.

 5. CÖLNER BENZIN RAFFINERIE

  Tyskland

  Virksomheden CÖLNER BENZIN RAFFINERIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Benzinbrændstoffer og additiver branchen. Den opererer også inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr, Opløsningsmidler og fortyndervæsker, Petrokemisk industri - installationer og udstyr, og Opløsningsmidler og fortyndervæsker brancherne. Den er baseret i Köln, Tyskland.

 6. I.P.C. EUROPE

  Belgien

  Virksomheden I.P.C. EUROPE, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for processtyring, elektroteknik, og Automation brancherne. Den er baseret i Saint-georges-sur-meuse, Belgien.

 7. YK MAKINA KIMYA INS TAAH ITH IHR SAN VE TIC LTD STI

  Tyrkiet

  Virksomheden YK MAKINA KIMYA INS TAAH ITH IHR SAN VE TIC LTD STI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for varmeveksler til rørsæt, industrielle røremaskiner, og beholdere til opbevaring og lagring brancherne. Den er baseret i Kocaeli, Tyrkiet.

 8. IREMAS UAB

  Litauen

  Virksomheden IREMAS UAB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opførelse og nedtagning af industrianlæg branchen. Den opererer også inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr, Reparationer - industrielt udstyr, Petrokemisk industri - installationer og udstyr, og Reparationer - industrielt udstyr brancherne. Den er baseret i Jonavos Raj., Litauen.

 1. PRONOR

  Belgien

  Virksomheden PRONOR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Telekommunikation - udstyr og systemer branchen. Den opererer også inden for Radiokommunikation - udstyr og systemer, Petrokemisk industri - installationer og udstyr, Radiokommunikation - udstyr og systemer, teknisk serviceydelse, stål, og Petrokemisk industri - installationer og udstyr brancherne. Den er baseret i Gent, Belgien.

 2. PERNIN EQUIPEMENTS

  Frankrig

  Virksomheden PERNIN EQUIPEMENTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Målingsudstyr og instrumenter - position og afstand branchen. Den opererer også inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr, Petrokemisk industri - installationer og udstyr, pumper til overførsel af dieselolie, niveaumålere, og rumfangsmålere brancherne. Den er baseret i Montreuil, Frankrig.

 3. TPF CONTRACTING

  Belgien

  Virksomheden TPF CONTRACTING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Teknik - entreprenører, og Teknik - entreprenører brancherne. Den er baseret i Moustier-sur-sambre, Belgien.

 4. WORKS L&W GROUP S. R. O.

  Tjekkiet

  Virksomheden WORKS L&W GROUP S. R. O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Metalskelet, Industrirørføring, Opførelse og nedtagning af industrianlæg, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Metalskelet, Industrirørføring, Opførelse og nedtagning af industrianlæg, og Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg brancherne. Den er baseret i Hradec Králové, Tjekkiet.

 5. COLASSE

  Belgien

  Virksomheden COLASSE, der opererer inden for Software branchen. Den opererer også inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr, projektstyring, Klassificering af websites, Petrokemisk industri - installationer og udstyr, og Handel, butik brancherne. Den er baseret i Seraing, Belgien.

 6. OTTO FAHSIG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden OTTO FAHSIG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den opererer også inden for Gas- og olieledninger - installationer, og Gas- og olieledninger - installationer brancherne. Den er baseret i Ainring, Tyskland.

 7. HIMA FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden HIMA FRANCE, er en Distributør, der opererer inden for Udlejning af industriudstyr branchen. Den opererer også inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr, og Petrokemisk industri - installationer og udstyr brancherne. Den er baseret i Champs-Sur-Marne, Frankrig.

 8. DEFITEC

  Belgien

  Virksomheden DEFITEC, der opererer inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr branchen. Den er baseret i Waterloo, Belgien.

 9. WYCOTEC

  Belgien

  Virksomheden WYCOTEC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalsnedkeri, smedejern - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr, og Petrokemisk industri - installationer og udstyr brancherne. Den er baseret i Alleur, Belgien.

 10. SWEDPARTS HAMBURG

  Tyskland

  Virksomheden SWEDPARTS HAMBURG, der opererer inden for Boring og testboring - udstyr branchen. Den opererer også inden for Gas og olie - udvinding, Udvinding af olie og gas - serviceydelser, Gas- og olieledninger - installationer, Petrokemisk industri - installationer og udstyr, Gas og olie - udvinding, Udvinding af olie og gas - serviceydelser, Gas- og olieledninger - installationer, og Petrokemisk industri - installationer og udstyr brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Petrokemisk industri - installationer og udstyr - Import eksport

Antal resultater

429 Virksomheder