• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tapning og påfyldning - maskiner og udstyr

Resultater for

Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. MH MULTIPACK SDN BHD

  Malaysia

  Verified by europages badge

  MH MULTIPACK SDN BHD er en dynamisk og innovativ virksomhed som arbejder på at revolutionere den måde som indbyggere i Malaysia får adgang til sundhedstjenester på. Som en førende mobil sundhedsudbyder i Malaysia, bringer vi sundhedspleje direkte til den enkelte person, hvilket gør medicinsk pleje af høj kvalitet nemt tilgængeligt og bekvemt. Vi bruger den seneste teknologi og et hold af særdeles erfarne sundhedsprofessionelle til at levere et udbud af tjenester, hvilket omfatter medicinsk konsultation, diagnosetest, levering af medicin og sundhedsscreeningprogrammer. MH MULTIPACK SDN BHD drives af en mission om at skabe bro mellem afstanden mellem det traditionelle sundhedssystem, og kravene i en moderne verden. Ved at bruge digitale platforme og mobilapplikationer, har vi skabt en problemfri og brugervenlig grænseflade til patienterne, så de kan tilgå sundhedstjenesterne når de har brug for det. Hvad enten det er en travl forretningsmand som har brug for øjeblikkelig medicinsk hjælp, eller en pensionist som kræver jævnlige kontroller, så sikrer vi, at sundhedspleje kun er nogle få klik væk. Vi har utrolig fokus på at bevare de højeste standarder inden for kvalitet og sikkerhed. Alle sundhedsplejetjenester leveres af licenserede sundhedspersonale, og gennemgår strenge kvalitetskontroller for at garantere nøjagtige diagnoser og effektive behandlinger. Virksomheden følger også strenge protokoller for administration af medicin, og overholder de højeste etiske standarder, prioriterer patienternes privatliv og fortrolighed. Spørg os !

 2. SHANGHAI NPACK AUTOMATION EQUIPMENT CO., LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  SHANGHAI NPACK er en af Kinas førende producenter inden for væskepåfyldningsmaskiner. Virksomheden er eksperter inden for væskepåfyldningsudstyr og er beliggende i Jiading distriktet i Shanghai. npack brandet blev opfundet tilbage i 2006 og registreret i 2012, og er en af de første producenter af væskepåfyldningsmaskiner i Kina. I dag er NPACK stolt over at tilbyde et omfattende udvalg af væskepåfyldningsudstyr. De primære teknologier som tilbydes er som følger: •Flydende servostempel påfyldning •Veje- og påfyldningsmaskine til væske •Påfyldningsmaskine til overflydende væske •Væskepåfyldningsmaskine til servopumpe •Væskepåfyldningsmaskine med tyngdekraft •Overflow fyldemaskine. NPACK stopper aldrig med at arbejde, forbedre sig, investere i R&D, forbedre medarbejdernes fordele, og tilbyde en god kundeservicekvalitet. Vores mål er at gøre væskepåfyldning mere effektivt, præcist, intelligent og pålideligt. Vi prøver at gøre vores klienter mere produktive, konkurrencedygtige, reducere emballageomkostninger og materialespild. Vi arbejder på at være det endelige referencepunkt inden for teorien og praksissen af væskepåfyldning, en ny type af pakkesystemer, en ny type af service. NPACK er en virksomhed der kontinuerligt vokser, som kan bygge skræddersyede automatiserede væskepåfyldningsmaskiner og baseret på vores kontinuerlige investeringer i R&D, er NPACK også en virksomhed som skaber værdien bag succes, og som deler denne værdi med alle vores kunder og medarbejdere. Vi prøver at opbygge et omfattende salgsnetværk over hele verden, og byder agenter velkommen til vores udstyr og et fremtidigt samarbejde.

 3. GUSTAV OBERMEYER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vores virksomhed blev allered grundlagt den 01. september 1889 som Koeppel & Obermeier i.V. i Plauen. Virksomhedens formål var allerede dengang fremstillingen af specialmaskiner inden for varmekraftanlæg og tekstilfremstilling. Vi eksporterer vores anlæg til hele verden og til vores kunder hører kendte koncerner som fx Bayer, producenten af kosttilskud Orthomol og store kosmetikproducenter, f.eks. Dr. Theiss Naturwaren og LR Beauty&Cosmetics. Vores virksomheds specialer er den farmaceutiske industri, fødevarer og kosmetik.I kan besøge os i Plauen, midt i byens nye kreative område "Elsteraue", vha. offentlig transport og har selvfølgelig også egne parkeringsmuligheder.

 4. GAI MACCHINE IMBOTTIGLIATRICI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  GAI har i dag 200 ansatte. Personalet betragtes som menneskelig kapital, en ressource. Det udvælges blandt de bedste universiteter og erhvervsskoler. Ingeniører, teknikere, testere og montører. Det er naturligvis en god cirkel, da investeringen i menneskelige ressourcer udmønter sig i maskiner designet internt med den højeste knowhow, som har fået GAI-maskiner til at forbedre sig løbende gennem årene.

 5. GUANGZHOU WORLDE PACKAGING MACHINERY CO.,LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  Guangzhou World Packaging Machinery Co., Ltd blev grundlagt i 2003. Integreret F & U, produktions-, salgs- og serviceafdelinger, på verdensplan tilbydes pakningsmaskiner, påfyldningsmaskiner, tætningsmaskiner, indpakningsmaskiner, vakuumpakningsmaskiner, vægte til kaffe, sukker, tepulver sauce, ketchup, snack, chips, skruer, hardware, nødbolte, pakker, poser, pinde, doy-pack, posebokse, karton og dåser, der bruges inden for fødevarebranchen, medicin, farmaceutisk-og kemisk industri, hardware, møbler og legetøjsindustrien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GEPAS MBH GESELLSCHAFT FÜR PRODUKTIONS- UND AUTOMATISIERUNGSSYSTEME MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GEPAS MBH GESELLSCHAFT FÜR PRODUKTIONS- UND AUTOMATISIERUNGSSYSTEME MBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Wolpertshausen, Tyskland.

 2. HERFRAGA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden HERFRAGA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Kassepakningsmaskiner, Pakning og emballering - maskiner og udstyr, Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr, maskiner til konserves, mekaniske bearbejdninger, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, maskiner til konservessektoren, og Kassepakningsmaskiner brancherne. Den er baseret i Carballo-A Coruña, Spanien.

 3. IBF CHEMOTECHNIK ELEKTRONIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IBF CHEMOTECHNIK ELEKTRONIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i München, Tyskland.

 4. BÜNDER & SCHMITT MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BÜNDER & SCHMITT MASCHINENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Zülpich, Tyskland.

 5. STAKO GMBH MASCHINENBAU

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden STAKO GMBH MASCHINENBAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Wolpertshausen, Tyskland.

 1. ALWID GMBH - SONDERMASCHINENBAU

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALWID GMBH - SONDERMASCHINENBAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Dinklage, Tyskland.

 2. TASK ITALY SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TASK ITALY SRL, er en Distributør, der opererer inden for Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Emballage - virksomheder, Indpakning, Emballeringsdesign, Specialemballering, Pakkepresningsmaskiner, Etiketteringsmaskiner, Etiketteringsmaskiner, kontor-, Flasker og glas, plast-, og Pakkere - selskaber brancherne. Den er baseret i Canelli, Italien.

 1. FILLTECH GMBH

  Tyskland

  I 1951 var virksomheden stadig et lille håndværksfirma inden for metalbearbejdning, men i dag er Filltech GmbH en familievirksomhed i tredje generation, der som en af Europas førende specialudbydere af højmoderne gasaftapningsanlæg samt som leverandør af skræddersyede løsninger inden for forskning og udvikling til gasindustrien er efterspurgt på globalt plan. Vores mangeårige ekspertise og vores kvalitetsorienterede optræden bekræftes af vores virksomheds konstante vækstkurs. Fra hovedsædet i Warburg, Nordrhein-Westfalen, betjener vi vores kunder i mere end 15 lande. Vores påfyldningsstationer er velkendte overalt i verden hos førende gasproducenter i forskellige sektorer og brancher. Fra standardiserede, manuelt betjenbare påfyldningsanlæg og komponenter over fuldt automatiserede påfyldningslinjer til komplette påfyldningsværker leverer vi skræddersyede løsninger til vores kunder.

 2. WHITE STEEL GMBH

  Tyskland

  Vi er en førende fabrikant inden for maskiner og produktionslinjer. DERFOR KAN VI LEVERE ALLE LØSNINGER TIL DINE PRODUKTIONSLINJER. Derudover er White Steel GmbH en af ​​de største teknologileverandører til den farmaceutiske, kemiske og fødevareproduktionsindustri samt en lang række andre sektorer. Virksomheden White Steel GmbH har en stor serviceportefølje. Udnyt vores store erfaring med at udvikle dine egne produktionsprocesser. Vi opererer over hele verden fra vores lokationer i Tyrkiet og Tyskland. Vores maskiner producerer vigtige produkter, som kan bruges direkte af slutforbrugeren i regionen. (Fødevarer, medicinske produkter osv.), i vores store projekter sørger vi for at bruge og styrke den regionale infrastruktur. På den måde støtter vi den omkringliggende region ved tildeling af kontrakter, og yder samtidig et bidrag til miljø og bæredygtighed, f.eks. ved at minimere transporten.

 3. SAQUICK GMBH

  Tyskland

  Maskiner til påfyldning af sandsække: I tilfælde af katastrofer og højvande, til digesikring, til det tyske forbundsmilitær og til jord- og betonarbejde er der siden 1993 blev produceret bulkgods. Der påfyldes sand, grus/ral eller småskærver. De hertil nødvendige sandsække, tandemsække, bigbags og poser kompletterer vores sortiment. Vi leverer fyldte og tomme sandsække i små og store mængder. Doseringsenheder: Med vores doseringsenheder, mængdedoseringsenheder og maskiner til påfyldning af sække anvendes i landbruget til korrekt påfyldning af fødevarer såsom korn. Maskinerne og enhederne kan alle anvendes til bulkgods. Maskinerne kan også bruges til jord- og betonarbejde. Servicepartner: Som servicepartner for vinduer, døre og porte til højvandssituationer og højvandsbeskyttelsessystemer tilbyder vi også stationær beskyttelse mod højvande. Udbuddet omfatter sikring af kældervinduer, lyskasser, døre, porte og garager.

 4. KING PACKAGING MACHINERY - C.E.KING LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden KING PACKAGING MACHINERY - C.E.KING LIMITED, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr, påfyldning af kosmetiske produkter, Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr, udstyr til medicinalvaresektoren, og pilletæller brancherne. Den er baseret i Weybridge, Det Forenede Kongerige.

 5. DURFO S.R.L.

  Italien

  Virksomheden DURFO S.R.L., er en Detailsalg, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Skrællemaskiner og rivejern, Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Skrællemaskiner og rivejern, Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr, og gryder til kogning af syltetøj brancherne. Den er baseret i Nizza Monferrato, Italien.

 6. Q&L PACKAGING MACHINERY CO., LTD

  Kina

  Virksomheden Q&L PACKAGING MACHINERY CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Weifang, Kina.

 7. OBTINDU, S.L.

  Spanien

  Virksomheden OBTINDU, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Algaba,la, Spanien.

 8. ERIMAC

  Frankrig

  Virksomheden ERIMAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Lesquin, Frankrig.

 1. HILLEKES GMBH & CO KG

  Tyskland

  Virksomheden HILLEKES GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Brüggen, Tyskland.

 2. VALVERDE IBARRA, S.L.

  Spanien

  Virksomheden VALVERDE IBARRA, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Båndtransportører branchen. Den opererer også inden for Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr, Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr, og Flaskeetiketteringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Navarrete, Spanien.

 3. KARMELLE LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden KARMELLE LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, flaskeproppemaskine, påfyldnings og pakkemaskiner til planter, Kemiske stoffer og farmaceutiske stoffer - emballeringsmaskiner, og Flaskeetiketteringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Huddersfield, Det Forenede Kongerige.

 4. ADB CONDITIONNEMENT

  Frankrig

  Virksomheden ADB CONDITIONNEMENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr, Mærke- og etiketteringsmaskiner, Specialemballering, Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr, Mærke- og etiketteringsmaskiner, og Specialemballering brancherne. Den er baseret i Gien, Frankrig.

 5. ADELPHI GROUP OF COMPANIES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden ADELPHI GROUP OF COMPANIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Haywards Heath, Det Forenede Kongerige.

 6. FLOW TRONIX LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden FLOW TRONIX LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for fyldprodukter til emballering, og halvautomatiske pakkemaskiner brancherne. Den er baseret i Nottingham, Det Forenede Kongerige.

 7. CONTROLDROP,SL

  Spanien

  Virksomheden CONTROLDROP,SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Onda, Spanien.

 8. LLENADORAS - ENVASADORAS AUTOMÁTICAS Y SEMIAUTOMÁTICAS

  Spanien

  Virksomheden LLENADORAS - ENVASADORAS AUTOMÁTICAS Y SEMIAUTOMÁTICAS, er en Distributør, der opererer inden for Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 9. GO INDUSTRY

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden GO INDUSTRY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Måltider, frosne, Måltider, frosne, udstyr til konditorier, garnerings og fyldningsanlæg til fødevareindustri, og blandemaskiner til fødevareindustrien brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 10. FILL TECHNIC MAKINE SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden FILL TECHNIC MAKINE SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for flaskepåfyldningslinjer, og påfyldnings og pakkemaskiner til planter brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Tapning og påfyldning - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

436 Virksomheder