• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr

Resultater for

Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. MACH SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Mach designer, producerer og sælger professionelle glasopvaskemaskiner, opvaskemaskiner, batterirensere og udstyr til institutioner, hoteller, barer, restauranter, konditorier og iskiosker. Vi har siden 1988 haft som hovedformål at være aktør i denne meget konkurrenceprægede sektor, og vores stålvilje har gjort os i stand til at opnå enestående resultater, som kan måles gennem vores italienske, europæiske, amerikanske, asiatiske og afrikanske kunders tilfredshed.

 2. ROVACOS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROVACOS har været aktiv inden for dekoration til bagerier - konditorvarer, konfekture og chokolade i over 50 år. Producent af ikke-spiselige dekorationer og i marcipan, sukker, chokolade og frugtpasta. Dekorationer til kager og iskager. Vores produktserie dækker alle typer fester og events. Vores målgruppe er grossister - detailhandlere og industriproducenter i Europa, Amerika og Mellemøsten.

 3. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Sydkorea

  Verified by europages badge

  Bageri og konfektureindustrien bruger "Rice Cake Machine" SYP Rice kage maskine kan klassificeres som bageri maskine eller konfekture maskine. Vi fremstiller Rice Cake Popping Machine. Denne Natural Cereal Popping Machine producerer kornflis eller kage kun ved hjælp af 100% naturkorn, for eksempel ris, brun ris, majs, byg osv. Ricecake-maskine kan producere kartoffelchips, sojabønner eller lignende ved hjælp af kartoffelpallet eller soja Bønnepallet. Da 100% kornmad er fremragende i næringsindhold og får et godt ry fra forbrugerne, er det let at kommercialisere. Vores SYP-serie har kompakt design og fremragende bekvemmelighed til brug. Det er også nemt at styre tid, tykkelse og form og er derfor meget udbredt fra forretningerne til fabrikkerne. Det kaldes også som ris kage popping maskine, popped kage maskine, ris popmaskine, majs kage maskine, puffing maskine, puffed kage maskine, koreanske ris kage maskine, pop maskine osv.

  Alle produkter for "bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr"

 4. ACEMAL NV

  Belgien

  Verified by europages badge

  ACEMAL NV - Takket være vores kvalificerede og alsidige team tilbyder ACEMAL alle former for løsninger inden for vaffelproduktion. Industrielle anlæg til vafler, kiks, pandekager, blini hotcakes etc. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du er interesseret i andre produkter. Vores knowhow gør det muligt at tilpasse vore produktionslinjer til kundernes krav.

 5. M.A.M. EREDI MALAGUTI AURELIO DI MALAGUTI VANNI & C. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden M.A.M. EREDI MALAGUTI AURELIO DI MALAGUTI VANNI & C. SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Professionelle brændeovne branchen. Den opererer også inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, udstyr til pizzeriaer, pizzaovne, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, træfyret ovn, og ringovne brancherne. Den er baseret i Modena, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. LEHRMANN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LEHRMANN GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 2. DAUB MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DAUB MASCHINENBAU GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Birkenfeld, Tyskland.

 3. ABENDSCHÖN MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ABENDSCHÖN MASCHINENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Muggensturm, Tyskland.

 4. PITEC AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden PITEC AG, er en Engrossalg, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Oberriet, Schweiz.

 5. PANEM INTERNATIONAL

  Frankrig

  I 1969 fremstillede PANEM sit første skab til kontrolleret gæring. Denne nye teknologi til bagerier og konditorier revolutionerede sektoren, både hvad angår komfort og produktion. PANEM INTERNATIONAL har siden fortsat med at udvikle løsninger, som uanset sektoren er både innovative, pålidelige, praktiske og rentable uden at gå på kompromis med kvaliteten af de færdige produkter. Vi giver løsninger på køleproblemer med produkter, som giver mulighed for hurtig nedfrysning, kontrolleret gæring, opbevaring ved plus eller minusgrader, hurtig nedkøling eller nedfrysning. Hvert behov har sin egen løsning. PANEM udvikler, tester og fremstiller “skrædersyede” løsninger. Vi har eget snedkerværksted. Vi fremstiller salgshylder inden for alle tekniske områder, som lever op til bagerne og konditorernes krav om ventileret køling.

 1. PKO-SURA COMPANY

  Rusland

  PKO SURA LLC producerer industrielt konfektureudstyr til produktion af bolsjer, slik og konditorvarer til konfekture- og bageindustrien under mærkenavnet “Sura”. Producenten producerer maskiner og industrielt udstyr til konfektureindustrien: Hældemaskiner til fremstilling af fyldte chokolader og frugtgeléer, formningsområder til produktion af mysli, karamel, hematogen, småkager, kiks, køletransportbånd, spiralfrysere, æltemaskiner, glaseringsudstyr til fremstilling af konfektureglasur og chokolade osv. På anmodning fra kunden kan producenten også opstille en produktionslinje, der er klar til brug, til at overtrække og dekorere konditorvarer, fremstille fyldte chokolader, fremstille småkager og andet konfekt. PKO har produceret maskineri og udstyr til fødevareindustrien siden 2010. Produktionen af “Sura” konfektureudstyr er baseret på skræddersyede designs. De små maskiner er pladsbesparende og kan betjenes intuitivt.

 2. PETRAPLAST S.R.O.

  Tjekkiet

  Familievirksomhed etableret i 2007 ved at adskille produktionsdelen af engrosvirksomheden, som blev etableret i 1993. Virksomhedens maskiner består hovedsageligt af Engel indsprøjtningsmoduler, vi har 20 indsprøjtningsmaskiner med en klemmekraft fra 80 til 1.200 ton. Der er også mulighed for at printe på produkterne med skærmprint, tampoprint eller termoprint, takket være vores printmaskiner. Der er også mulighed for private mærker. Produktionsfabrikken er placeret i Jirice - Humpolec, Tjekkiet.

 1. TROCHIDIS COMMERCIAL REFRIGERATION EQUIPMENT

  Grækenland

  TROCHIDIS køle- og butiksudstyr til bagerier, konditorier, cafeterier, slagtere, barer, caféer, supermarkeder, fastfood, blomsterhandlere, fiskemarkeder, restauranter, pizzeriaer. Kendte kæder inden for dagligvarer og catering har haft tillid til os i mere end 40 år med hensyn til levering af nøglefærdige projekter som professionelt køle- og butiksudstyr: - cirkulære displays, buffetdiske i rustfrit stål, wienerbrødsdiske, kølediske, vandbadsdiske, kølerum i rustfrit stål, udstyr i rustfrit stål til mikrobiologiske laboratorier, vores primære aktiviteter: - salg af butiksudstyr - salg af kølerum til butikker - salg af kølediske - salg af vandbadsdiske - salg af kølediske til bagerier - opsætning af køleanlæg til butikker - eftersalgsservice på køleanlæg & restaurationsudstyr. Stol på vores 40 års erfaring inden for butikskøleanlæg. Send os en e-mail

 2. FIS MODULAR SYSTEMS LTD.

  Rusland

  FIS Modular Systems er kendt for deres innovative løsninger inden for universale modulærudstyr, til produktion af et helt nyt udvalg af konfekt, hytteost og desserter, samt en ny klasse af "gastronomiske kager" fremstillet på kød, fisk, fjerkræ, salater og andre originale og uventede ingredienser. Vores udstyr er billigere end andre pga. brugen af et enkelt styresystem, og udskiftelige moduler der kan kombineres og dermed skabe nye konfigurationer. Du kan endvidere på ethvert tidspunkt købe ekstra moduler, og dermed fremstille helt nye produkter. Vores udstyr monteres i Moskva, og består af tyske enheder og komponenter. Produkterne leveres af Neofood og ZDS Confectionery Academy fra Solingen, Tyskland. Med vores konfektudstyr har du ikke længere et begrænset udbud af produkter. Du behøver ikke længere at købe nyt udstyr for at udvide dit produktsortiment. Det hele afhænger af din fantasi.

 3. FRITSCH GMBH

  Tyskland

  FRITSCH GmbH udvikler og fremstiller bagemaskiner og bageanlæg samt løsninger inden for bagværk, som passer til netop dine behov og dit sortiment. I den forbindelse samarbejder vi både med den klassiske håndværksbager og hele bagerbranchen, hvor vi leverer passende og behovsafstemte løsninger.

 4. MYRTLE INDUSTRIES

  Pakistan

  MYRTLE er et prestigefyldt firma, der fremstiller og eksporterer beskyttelseshandsker og arbejdsbeklædning. Vores forretnings succes er baseret på 35 års vellykket arbejde. Et yderst kompetent team af dynamiske fagfolk og erfarne ledere, der bestræber sig på at hjælpe alle partnere. Vi inviterer jer til at besøge os, hvis I kommer til Sialkot / Pakistan - vi er sikre på, at I vil kunne lide vores arbejdsmiljø.

 5. VERHOEST MACHINERY

  Belgien

  Alle typer af bagerimaskiner til fødevareindustrien, mixere, blendere, æltemaskiner og nye og brugte ovne.Machinery Verhoest har i flere år været anerkendt inden for handel med bagerimaskiner og ovne. Vi har et stort lager af maskiner og nye og brugte ovne (eftersete eller ikke eftersete) og industrielle maskiner: til brødfabrikation, konditorier og kiks- og vaffelfabrikation.Vi er specialister i ælte- og blandemaskiner fra 5 til 5000 liter.

 6. EUROFOOD TRADING SARL

  Frankrig

  Eurofood trading handler med udstyr til fødevareindustrien: industri for kød, ost, chokolade, kiks og biscuits, konfekturvarer, konserverede varer og bageri. Vi er i stand til at lavere nyt og brugt udstyr af flere mærker: MULTIVAC, HANDTMANN, Wolfking CFS, BONGARD

 7. TRIVI SRL

  Italien

  Udvikling og konstruktion af maskiner og anlæg til ovnprodukter og dybfrosne produkter inden for fødevareindustrien. Hæve- og kølekamre. Dybfrysning på plader og linjer, udtagningsapparat med nåle, sugekopper og vending til alle produkter. Butterdej og surdej, forhævet pizzadej. Firmaet TRIVI varetager import- og eksportaktiviteter i Europa og i udlandet. Det henvender sig især til virksomheder og private.

 8. CUSINATO GIOVANNI SRL

  Italien

  Fabrikation af maskiner til pasta i forskellige længder, lifte med skåle, siloer, opbevaring, bånd, kæder og transportbånd, vibrerende sigter, vibrerende sier, nedstigningsapparater og spirallifte, lager.

 1. PANSYSTEM SAS DI ILARDO MASSIMILIANO

  Italien

  Pansystem blev grundlagt af Salvatore og Massimiliano Ilardo efter 30 års erfaring. Virksomheden er specialiseret i artikler til bagerier, konditorier og pizzeriaer. Salg af nye og brugt produkter af de bedste mærker. Eftersyn og renovering af maskiner til bagerier og konditorier. Reparation døgnet rundt. Hvis vi ikke kan reparere udstyret inden for 24 timer, låner vi udstyr. Udstilling af nyt og brugt udstyr.

 2. DIMOBA

  Spanien

  Hos DIMOBA tilbyder vi alle former for professionelt udstyr til bagerier, konditorier og catering. Se vores webside for yderligere oplysninger.

 3. PRÆGEL & CO A/S

  Danmark

  Hos Prægel & Co A/S finder du alt køkkenudstyr indenfor bageri- og konditori branchen. Vi tilbyder fritureudstyr, ovne herunder stenovne, frys og køle elementer mv.

 4. UYGURLAR MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden UYGURLAR MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - pakkemaskiner til industrien branchen. Den opererer også inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, packaging til fødevarer, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, og emballeringsmaskiner. brancherne. Den er baseret i Kirsehir, Tyrkiet.

 5. DAMS MACHINE

  Tyrkiet

  Virksomheden DAMS MACHINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bageri - maskiner og udstyr, transportbånd, og Bageri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 6. INDUSTRIAL FUERPLA SL

  Spanien

  Virksomheden INDUSTRIAL FUERPLA SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, og Mejerier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Benetusser, Spanien.

 7. MATAŞ MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden MATAŞ MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Brød og kager branchen. Den opererer også inden for Bageovne, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Bageri - maskiner og udstyr, Bageovne, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, og Bageri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 8. DIRMAK MAKINA SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden DIRMAK MAKINA SAN. TIC. LTD. ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for ælte og blandemaskiner til konfektindustri, knive til bagerimaskiner, kartoffelskræller, og æltemaskiner til bagerier, kikse og kagefabrikker brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 9. BASSANINA.FORMA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden BASSANINA.FORMA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Biscuitfremstilling - maskiner og udstyr, og Biscuitfremstilling - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Mason Vicentino, Italien.

 10. BÖCKMANN MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BÖCKMANN MASCHINENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Holdorf, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

2.121 Virksomheder