• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kød- slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr

Resultater for

Kød- slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. MOOSHAMMER HYGIENE & TECHNIK GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Vi er kendt for kvalitetsprodukter, viden og erfaring og optimal kundeservice fra vores entusiastiske medarbejdere. Forudsætningen for dette, er en omfattende vifte af produkter, fra spildevandsteknologi, døre, containere, transportudstyr og komponenter, til fuldstændig hygiejnestyring, til bekvemmelighedssystemer, specialmaskiner og udstyr. Foruden spildevandsteknologi, er en af de vigtigste elementer i produktsortimentet transportør, opbevaring og demonteringsteknologi, som er planlagt og skræddersyet til kundens individuelle behov. Foruden driftsudstyret overtages planlægning og service samt montering på stedet. Vores fokus er inden for fødevareindustrien. I årevis har vi haft et godt omdømme inden for fødevareindustrien inden for kødforarbejdning, på slagterier, mejerier, bagerier, i fødevarehandelen, på ostefabrikker, bryggerier samt f.eks. drikkeproducenter, fisk og fjerkræindustrien, krydderibearbejdning, kemisk industri osv.

 2. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fra nøjagtig slicing med korrekt vægt samt fleksibel ilægning og emballering af salami / kødpølser, ost og fersk produkter. ; Weber Machinery er en af de førende systemudbydere til slicning / udskæring af applikationer samt automatisering og emballering af ferske produkter. Virksomhedens centrale mål er at gøre livet lettere for vores kunder med fremragende, individuelle løsninger og at gøre det muligt for dem at betjene deres systemer optimalt gennem hele livscyklussen. Weber group er der ialt ansat 1.450 mennesker fordelt på 22 lokationer i 18 lande og det er deres engagement og lidenskab, der bidrager til den samlede succes for Weber Group hver dag. Fra starten har virksomheden været familieejet og ledes i dag af CEO Tobias Weber, den ældste søn af virksomhedens grundlægger Günther Weber.

 3. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

  Italien

  Verified by europages badge

  Opskæremaskinen af model S220/AF, der er lavet af anodiseret aluminium, er ensbetydende med hurtig vedligeholdelse og absolut hygiejne. Den kan finjusteres til skæretykkelser på mellem 0 og 15 mm og ned en tiendedel af en millimeter. Slibemaskinen er nem at montere, hvilket gør arbejdet nemmere for brugeren og garanterer en perfekt og effektiv skæring af produktet gennem tiden.

 4. VELATI - TECNOLOGIE ALIMENTARI DAL 1867

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden Velati har en lang historie bag sig. Den startede med at fremstille hakkemaskiner til små og mellemstore virksomheder, den udviklede sig med tiden og tilbyder i dag et stort udvalg af maskiner til bearbejdning af kød. Velati er referencen på markedet, hvad angår fabrikation og samling af komplette linjer til bearbejdning af pølser, mortadelle, Frankfurterpølser og hamburgere. I dag er Velati i stand til at udvikle komplekse projekter

 5. PAULUS STUART SPRL

  Belgien

  Verified by europages badge

  TenderStar har i mere end 25 år været specialiseret i fremstilling af slagterimaskiner til professionelle. Vi har blandt andet udviklet et bredt udvalg af mørnere, hakker og valser. Vi har stor fokus på kvalitet, både hvad angår hygiejne, vedligeholdelse og sikkerhed. Vores apparater lever op til CE-normer i forhold til deres holdbarhed og levetid, idet de er fremstillet i rustfrit stål og polycetal for at modvirke rust.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CABINPLANT DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CABINPLANT DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Hermsdorf/thüringen, Tyskland.

 2. FESSMANN GMBH UND CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FESSMANN GMBH UND CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for montering af pakning, og rådgivning inden for fødevaresektoren brancherne. Den er baseret i Winnenden, Tyskland.

 3. THIELEMANN TRADING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden THIELEMANN TRADING GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Schönau, Tyskland.

 4. REINER GÜNTHER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden REINER GÜNTHER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Rudersberg, Tyskland.

 5. VE.MA.C. SRL

  Italien

  Vemac er en førende virksomhed inden for design og fremstilling af automatiske linjer til bearbejdning af råt kød, tilberedt kød og krydret kød. Vemac fremstiller alt fra automatiske kødlæssemaskiner, kølesystemer, automatiske læsselinjer til kødpålæg og sorteringssystemer til skinker og kan dermed imødekomme alle krav inden for godshåndtering, automatisering og robotteknik i kødindustrien.

 1. EUROFOOD TRADING SARL

  Frankrig

  Eurofood trading handler med udstyr til fødevareindustrien: industri for kød, ost, chokolade, kiks og biscuits, konfekturvarer, konserverede varer og bageri. Vi er i stand til at lavere nyt og brugt udstyr af flere mærker: MULTIVAC, HANDTMANN, Wolfking CFS, BONGARD

 2. MOESGAARD MEAY

  Danmark

  Moesgaard Meat slagter primært søer og kan håndtere slagtesvin i et mindre omfang. 80% af varene eksporteres til det europæiske marked. Svin leveres i halve-kroppe. Moesgaard Meat udbener kun en lille mængde af dets produktion. Biprodukter kan leveres friske eller frosne.

 1. INDUSTRIAL FUERPLA SL

  Spanien

  Virksomheden INDUSTRIAL FUERPLA SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, og Mejerier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Benetusser, Spanien.

 2. EBOLUTION GMBH METALLBAU - FÖRDERSYSTEME

  Tyskland

  Virksomheden EBOLUTION GMBH METALLBAU - FÖRDERSYSTEME, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Lenggries, Tyskland.

 3. ROVOM

  Italien

  Virksomheden ROVOM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kødkonserveringsudstyr, anlæg og udstyr til udbening af kød, arbejdsborde til kødindustrien, Kødkonserveringsudstyr, og skinnesystemer til slagterier brancherne. Den er baseret i Basilicanova-Montechiarugolo, Italien.

 4. DÜKER-REX FLEISCHEREIMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DÜKER-REX FLEISCHEREIMASCHINEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Laufach, Tyskland.

 5. NITA HYGIENE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden NITA HYGIENE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Wilnsdorf, Tyskland.

 6. MIVEG GMBH AFS EUROPEAN

  Tyskland

  Virksomheden MIVEG GMBH AFS EUROPEAN, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Röttenbach, Tyskland.

 7. FOOD TECHNOLOGY THIELEMANN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden FOOD TECHNOLOGY THIELEMANN GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Neckarsteinach, Tyskland.

 8. FLEISCHEREIBEDARF G. STEGMILLER

  Tyskland

  Virksomheden FLEISCHEREIBEDARF G. STEGMILLER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Langweid, Tyskland.

 1. HINTERKOPF GMBH

  Tyskland

  Virksomheden HINTERKOPF GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Mejerier - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, og Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Eislingen, Tyskland.

 2. FRANS VERMEE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden FRANS VERMEE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Remagen, Tyskland.

 3. DIOSNA DIERKS & SÖHNE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DIOSNA DIERKS & SÖHNE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mejerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, og Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Osnabrück, Tyskland.

 4. AACHENER MISCH- UND KNETMASCHINENFABRIK PETER KÜPPER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden AACHENER MISCH- UND KNETMASCHINENFABRIK PETER KÜPPER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr, og Fødevareindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Aachen, Tyskland.

 5. DADAUX TECHNOLOGIES

  Frankrig

  Virksomheden DADAUX TECHNOLOGIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slagteri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, arbejdsborde til kødindustrien, og Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Bersaillin, Frankrig.

 6. GALBUSERA GIUSEPPE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden GALBUSERA GIUSEPPE S.R.L., er en Distributør, der opererer inden for Blade og knive, industrielle branchen. Den opererer også inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Vejnings- og doseringsudstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, og Vejnings- og doseringsudstyr brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 7. UNIMEAT S.R.L.

  Italien

  Virksomheden UNIMEAT S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for anlæg og udstyr til slagtning, og anlæg og udstyr til slagtning af kvæg brancherne. Den er baseret i Mirandola, Italien.

 8. MADO FRANCE SARL

  Frankrig

  Virksomheden MADO FRANCE SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Slagterier - maskiner og udstyr, og Slagterier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Saverne, Frankrig.

 9. IMMEQUIP INGENIERIE

  Frankrig

  Virksomheden IMMEQUIP INGENIERIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Henkogning og konservering af fødevarer - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Mejerier - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Fødevareindustrien - maskiner og udstyr, Bageri og konfektureindustri - maskiner og udstyr, og Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Saint-Denis-La-Chevasse, Frankrig.

 10. CARNICERIA COSA

  Spanien

  Virksomheden CARNICERIA COSA, er en Distributør, der opererer inden for Kød, slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for slagtervarer, kødboller, og kalvekoteletter brancherne. Den er baseret i Massamagrell, Spanien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Kød- slagteri og delikatesseforretninger - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

1.500 Virksomheder