• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tørret kød

Resultater for

Tørret kød - Import eksport

 1. PROFIL EXPORT VIANDES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  PROFIL EXPORT er en familiedrevet virksomhed i Isère med speciale i udskæring af hestekød, produkter med hestekød og behandling af hestekød. Hesteopdræt, slagtning af heste, udskæring af heste, behandling af hestekød, vakuumindpakning, indpakning på pakker, i løs vægt, på konserves og distribution. Vi dækker hele det franske marked for hestekød. CERTIFICERING IFS på vores produktionssted.

 2. BLUEPET LLC

  Estland

  Virksomheden BLUEPET LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hundefoder branchen. Den opererer også inden for tørret fisk, og tørret kød brancherne. Den er baseret i Pärnu, Estland.

 3. LAHAM BIO

  Tchad

  Virksomheden LAHAM BIO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oksekød branchen. Den opererer også inden for Tørret kød, Kalvekød, Tørret kød, Kalvekød, og halal-godkendt brancherne. Den er baseret i N'djamena, Tchad.

 4. CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O.

  Slovenien

  Virksomheden CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røgede og saltede kødvarer branchen. Den opererer også inden for Tørret kød, og Tørret kød brancherne. Den er baseret i Metlika, Slovenien.

 5. F R BENSON & PARTNERS LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden F R BENSON & PARTNERS LTD, er en Distributør, der opererer inden for Import-eksport - virkemidler branchen. Den opererer også inden for Tørret kød, Tørret kød, tørrede champignoner, og levnedsmiddel uden gluten brancherne. Den er baseret i Kings Langley, Det Forenede Kongerige.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SALAISONS SALAMONE

  Belgien

  Virksomheden SALAISONS SALAMONE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Tørret kød, Tørret kød, Italiensk pålæg, og Chorizo brancherne. Den er baseret i Casteau, Belgien.

 2. FRIBER S.A. "EMBUTIDOS PAJARIEL"

  Spanien

  Virksomheden FRIBER S.A. "EMBUTIDOS PAJARIEL", er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Tørret kød, Skinke, Chorizo, Tørret kød, og Skinke brancherne. Den er baseret i Ponferrada, Spanien.

 3. THE ORIGINAL BILTONG COMPANY

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden THE ORIGINAL BILTONG COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørret kød branchen. Den er baseret i Chesham, Det Forenede Kongerige.

 4. THE WESTON BILTONG COMPANY LTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden THE WESTON BILTONG COMPANY LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørret kød branchen. Den er baseret i Crewe, Det Forenede Kongerige.

 5. BAREFOOT BILTONG

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BAREFOOT BILTONG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørret kød branchen. Den er baseret i Bridlington, Det Forenede Kongerige.

 1. ABCTEST GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ABCTEST GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for tørret kød, anlæg og udstyr til behandling af kød og indpakkede produkter, anlæg og udstyr til udbening af kød, og økologisk kød brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 2. SOCARDENNE

  Belgien

  Virksomheden SOCARDENNE, er en Engrossalg, der opererer inden for Tørret kød branchen. Den opererer også inden for charcuteri af vildt, og partering af kød brancherne. Den er baseret i Houffalize, Belgien.

 1. COMERCIAL PPLU

  Spanien

  Virksomheden COMERCIAL PPLU, er en Engrossalg, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Skinke, Tørret kød, Chorizo, Skinke, og Tørret kød brancherne. Den er baseret i Irun, Spanien.

 2. BRODOKOMERC NOVA D.O.O.

  Kroatien

  Virksomheden BRODOKOMERC NOVA D.O.O., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Butikker branchen. Den opererer også inden for Tørret kød, Frysetørret fisk, Tørret kød, og Frysetørret fisk brancherne. Den er baseret i Rijeka, Kroatien.

 3. GREISINGER GMBH

  Østrig

  Virksomheden GREISINGER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Kød, på dåse, Frysetørret kød, Tørret kød, Kød, på dåse, Frysetørret kød, og Tørret kød brancherne. Den er baseret i Münzbach, Østrig.

 4. ERNST DEHNING GMBH

  Tyskland

  Virksomheden ERNST DEHNING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Kød, konserveret, Tørret kød, Kød, konserveret, og Tørret kød brancherne. Den er baseret i Schneverdingen, Tyskland.

 5. MESNA INDUSTRIJA BRACA PIVAC D.O.O.

  Kroatien

  Virksomheden MESNA INDUSTRIJA BRACA PIVAC D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørret kød branchen. Den opererer også inden for Tørret kød, Charcuterivarer og saltede varer, Tørret kød, og Charcuterivarer og saltede varer brancherne. Den er baseret i Vrgorac, Kroatien.

 6. KZ KRKA Z.O.O.

  Slovenien

  Virksomheden KZ KRKA Z.O.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Tørret kød, Bedplanter, blomsterløg og frø, Tørret kød, og Bedplanter, blomsterløg og frø brancherne. Den er baseret i Novo Mesto, Slovenien.

 7. GABRIEL FLEURY S.A.

  Schweiz

  Virksomheden GABRIEL FLEURY S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Tørret kød, og Tørret kød brancherne. Den er baseret i Granges, Schweiz.

 8. DOBRA GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DOBRA GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Røgede og saltede kødvarer branchen. Den opererer også inden for Tørret kød, Fødevareekstrakter, Tørret kød, og Fødevareekstrakter brancherne. Den er baseret i Verden, Tyskland.

 1. CAMARCO BROS A D

  Bulgarien

  Virksomheden CAMARCO BROS A D, er en Engrossalg, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Tørret kød, Marineret fisk, Tørret kød, og Marineret fisk brancherne. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 2. BALATONI HÚS KISTELEK

  Ungarn

  Virksomheden BALATONI HÚS KISTELEK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørret kød branchen. Den opererer også inden for regionale pålægsvarer brancherne. Den er baseret i Budapest, Ungarn.

 3. BISA TRADING CONSULTING LTDA.

  Brasilien

  Virksomheden BISA TRADING CONSULTING LTDA., er en Engrossalg, der opererer inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Oksekød, tørret kød, og Oksekød brancherne. Den er baseret i Curitiba, Brasilien.

 4. HENNINGSEN NEDERLAND B.V.

  Holland

  Virksomheden HENNINGSEN NEDERLAND B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Tørret kød, og Tørret kød brancherne. Den er baseret i Waalwijk, Holland.

 5. MIP D.D.

  Slovenien

 6. MESOKOMBINAT KAZANLAK AD

  Bulgarien

 7. SARL CHARCUTERIES 36

  Frankrig

 8. G.M.F. GRANDI MAGAZZINI FIORONI S.P.A.

  Italien

 9. REZEKNES GALAS KOMBINATS

  Latvia

 10. ALOIS SCHLOGL

  Østrig

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis