• europages
  • >
  • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
  • >
  • tørret kød

Resultater for

Fabrikant Producent - Tørret kød

Fabrikant/producent
  1. PROFIL EXPORT VIANDES

    Frankrig

    Verified by europages badge

    PROFIL EXPORT er en familiedrevet virksomhed i Isère med speciale i udskæring af hestekød, produkter med hestekød og behandling af hestekød. Hesteopdræt, slagtning af heste, udskæring af heste, behandling af hestekød, vakuumindpakning, indpakning på pakker, i løs vægt, på konserves og distribution. Vi dækker hele det franske marked for hestekød. CERTIFICERING IFS på vores produktionssted.

  2. LAHAM BIO

    Tchad

    Virksomheden LAHAM BIO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Oksekød branchen. Den opererer også inden for Tørret kød, Kalvekød, Tørret kød, Kalvekød, og halal-godkendt brancherne. Den er baseret i N'djamena, Tchad.

  3. SALAISONS SALAMONE

    Belgien

    Virksomheden SALAISONS SALAMONE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Tørret kød, Tørret kød, Italiensk pålæg, og Chorizo brancherne. Den er baseret i Casteau, Belgien.

  4. BLUEPET LLC

    Estland

    Virksomheden BLUEPET LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hundefoder branchen. Den opererer også inden for tørret fisk, og tørret kød brancherne. Den er baseret i Pärnu, Estland.

  5. FRIBER S.A. "EMBUTIDOS PAJARIEL"

    Spanien

    Virksomheden FRIBER S.A. "EMBUTIDOS PAJARIEL", er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Charcuterivarer og saltede varer branchen. Den opererer også inden for Tørret kød, Skinke, Chorizo, Tørret kød, og Skinke brancherne. Den er baseret i Ponferrada, Spanien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
  1. THE ORIGINAL BILTONG COMPANY

    Det Forenede Kongerige

    Virksomheden THE ORIGINAL BILTONG COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørret kød branchen. Den er baseret i Chesham, Det Forenede Kongerige.

  2. CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O.

    Slovenien

    Virksomheden CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Røgede og saltede kødvarer branchen. Den opererer også inden for Tørret kød, og Tørret kød brancherne. Den er baseret i Metlika, Slovenien.

  3. THE WESTON BILTONG COMPANY LTD

    Det Forenede Kongerige

    Virksomheden THE WESTON BILTONG COMPANY LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørret kød branchen. Den er baseret i Crewe, Det Forenede Kongerige.

  4. BAREFOOT BILTONG

    Det Forenede Kongerige

    Virksomheden BAREFOOT BILTONG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørret kød branchen. Den er baseret i Bridlington, Det Forenede Kongerige.

  5. GREISINGER GMBH

    Østrig

    Virksomheden GREISINGER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Kød, på dåse, Frysetørret kød, Tørret kød, Kød, på dåse, Frysetørret kød, og Tørret kød brancherne. Den er baseret i Münzbach, Østrig.

  1. ABCTEST GMBH

    Tyskland

    Virksomheden ABCTEST GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kødprodukter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for tørret kød, anlæg og udstyr til behandling af kød og indpakkede produkter, anlæg og udstyr til udbening af kød, og økologisk kød brancherne. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

  2. MESNA INDUSTRIJA BRACA PIVAC D.O.O.

    Kroatien

    Virksomheden MESNA INDUSTRIJA BRACA PIVAC D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frysetørret kød branchen. Den opererer også inden for Tørret kød, Charcuterivarer og saltede varer, Tørret kød, og Charcuterivarer og saltede varer brancherne. Den er baseret i Vrgorac, Kroatien.

  1. ERNST DEHNING GMBH

    Tyskland

    Virksomheden ERNST DEHNING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Kød, konserveret, Tørret kød, Kød, konserveret, og Tørret kød brancherne. Den er baseret i Schneverdingen, Tyskland.

  2. GABRIEL FLEURY S.A.

    Schweiz

    Virksomheden GABRIEL FLEURY S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Tørret kød, og Tørret kød brancherne. Den er baseret i Granges, Schweiz.

  3. BALATONI HÚS KISTELEK

    Ungarn

    Virksomheden BALATONI HÚS KISTELEK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørret kød branchen. Den opererer også inden for regionale pålægsvarer brancherne. Den er baseret i Budapest, Ungarn.

  4. HENNINGSEN NEDERLAND B.V.

    Holland

    Virksomheden HENNINGSEN NEDERLAND B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Tørret kød, og Tørret kød brancherne. Den er baseret i Waalwijk, Holland.

  5. MESOKOMBINAT KAZANLAK AD

    Bulgarien

  6. MIP D.D.

    Slovenien

  7. DALMESSO D.O.O.

    Kroatien

  8. REZEKNES GALAS KOMBINATS

    Latvia

  1. PRODUITS EPAGNY (GRUYERE) S.A., FABRIQUE DE SALAMI ET DE VIANDES SECHEES

    Schweiz

  2. CÔTE2BOEUF

    Frankrig

    Verified by europages badge

    COTE2BOEUF, fabrikant af hjemmelavet saltet kød i Averyron, giver emblemet over fransk gastronomi sin popularitet tilbage: Pølsen! En traditionel fabrikation med kun 3 ingredienser: Kød fra kvmgopdrættere i Aveyron, salt fra Guérande, Kampot-peber IGP. Uden konserveringsmidler, farvestoffer og nitrit! Udelukkende 3 ingredienser som i gamle dage. Coppa, lonzo, tørret skinkeinderlår, tørret oksekød fra Aubrac, chorizo, guanciale, tørret pølse, spegepølse, dette er en del af vores charcuteri-udvalg uden nitrit fra vores fabrik i Laissac i Aveyron. COTE2BOEUF står også bag propduktet Popines: Fint udskåret chacuteri på glas, der er 100% genbrugt og genanvendeligt. La Popine er under vakuum og kan opbevares i 3 måneder ved stuetemperatur. Tilgængelig i tre formater (Popine, Marmite, Chaudron), ledsager den din raclette om vinteren og dine charcuteri-anretninger i sommerhalvåret.