• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • svinekød

Resultater for

Svinekød - Import eksport

 1. ÁRIK 21 - AGRO KFT

  Ungarn

  Verified by europages badge

  Velkommen til ÁRIK 21 - AGRO KFT, en privat handelsvirksomhed med hovedkvarter i Rotterdam i Holland. Vores forpligtelse ligger i at levere en unik forretningsløsning til kunder verden over. Vi specialiserer os i at tilbyde mærkeprodukter til rimelige grossistpriser, og leverer til virksomheder af alle størrelser. Som en understøttelse af dette, garanterer vores problemfri logistik rettidige leveringer. Som en førende handelsvirksomhed er vi enestående som grossist og distributør, og tilbyder et omfattende udvalg af produkter. Vores portefølje omfatter drikkevarer såsom sodavand og energidrikke, øl med og uden alkohol, mejeriprodukter, inklusive babymælk og lækkerier som chokolade, konfekt og unik te og kaffe. Vores vedvarende partnerskaber med anerkendte producenter som Nestle, Heinz, Mars, Red Bull, Coca Cola, Tchibo og Ferrero, giver os mulighed for at levere enestående produkter globalt. Vores dedikation til excellence driver os til at udforske nichekategorier og unikke brands. Vi har opnået pålidelige forhold med leverandører, hvilket garanterer en hurtig levering inden for 48 timer. Vigtigt for ÁRIK 21 - AGRO KFT er værdien bag tillid og langvarige forhold. Vores erfarne team kombinerer handelserfaring med en visionær tilgang, hvilket garanterer effektive transaktioner. Vores mål er at skabe samarbejder som går længere end den første ordre, hvilket understøtter fælles vækst.

 2. SA CONSERVERIE DU SUD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Med over 100 års erfaring og en unik knowhow er Conserverie du Sud den største fabrikant af paté med svinekød og den eneste, der sælges i både ind- og udland. Conserverie du Sud satser på det lokale og får svinekød fra en velrenommeret leverandør, som er kendt for sit kød med kvalitetsmærket Label Rouge. Nøglerne til vores succes er: en afbalanceret smagsoplevelse og en lækker konsistens! Med en kunnen, som er nedarvet fra generation til generation, bliver produkterne fremstillet ud fra opskrifter, der følger den reneste tradition. Virksomheden er stolt af at kunne tilbyde naturlige produkter til forbrugerne. Conserverie du Sud opnåede godkendelsen IFS version 8 i 2021. IFS FOOD er en international reference, der sætter en standard for overensstemmelsen af produkter og procedurer i forhold til sikkerhed og fødevarekvalitet. Conserverie du Sud tilbyder flere produktserier: -Label Rouge: Med frilandsgrise, der giver velsmagede kød med en enestående konsistens. - ABio er garanti for en landbrugsmæssig produktionsmetode, der respekterer økosystemer og naturlige cyklusser. -VPF sikrer, at grisene fødes, opdrættes, slagtes og bearbejdes i Frankrig. -IGP Porc Sud-Ouest garanterer, at grisene fødes, opdrættes, slagtes og bearbejdes i Sydvestfrankrig.

 3. HOREMEAT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden HOREMEAT, er en Engrossalg, der opererer inden for Oksekød branchen. Den opererer også inden for Kød og fjerkræ, Opskæring af kød, Kalvekød, Svinekød, Kød og fjerkræ, Opskæring af kød, Kalvekød, og Svinekød brancherne. Den er baseret i Mouscron, Belgien.

 4. CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE, er en Distributør, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for Ost, kalvekød, svinekød, fårekød, kød fra fjerkræ, Ost, og hamburger brancherne. Den er baseret i Sant Feliu De Guixols-Girona, Spanien.

 5. HOLY FARM

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HOLY FARM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for fødevarer, svinekød, peber, og HOLY FARM brancherne. Den er baseret i Meaux, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. JOKO GASTRONOMIE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden JOKO GASTRONOMIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gastronomiske specialiteter branchen. Den opererer også inden for Kød og pålæg, Håndværk, gastronomiprodukt, gourmetprodukter, svinekød, viktualievarer, oksekødspålæg, charcuteri af vildt, og svinekødspålæg brancherne. Den er baseret i Lyon, Frankrig.

 2. GLOBAL TRADING ITALIA S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GLOBAL TRADING ITALIA S.R.L., er en Distributør, der opererer inden for Kalvekød branchen. Den opererer også inden for dybfrosset kød engros, fersk kød engros, kød, svinekød, eksport af dybfrossent kød, og eksport af fersk kød brancherne. Den er baseret i Modica, Italien.

 3. ILCO FOOD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ILCO FOOD, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og pålæg branchen. Den opererer også inden for Kalvekød, Slagteriaffald, svinekød, Kalvekød, Lam - slagtekød, og Slagteriaffald brancherne. Den er baseret i Rungis Cedex, Frankrig.

 4. OPTIMEAT LTD.

  Rumænien

  Optimeat forarbejder svinekød, oksekød, får/lam og fjerkræ, som råt kød og i pakninger til detailsalg, i fersk, nedkølet og frossen tilstand. Størstedelen af det der fremstilles af Optimeat er råt kød til processorer, opskæringsvirksomheder og fabrikanter af kød på dåse fabrikker og findes i forskellige varieteter som: skrog, stykker med ben og udbenet, afpudset, fedt og slagteaffald. Til engrossektoren leveres førsteklasses udskæringer og specialiteter og forskellige pakker, sammen med ovenstående. Optimeat-koncernen har et EU-godkendt skærings- og pakkeanlæg, hvor slagtekroppene udskæres og udbenes og pakkes i portioner til detailmarkedet som supermarkeder, forretninger, restauranter, hoteller og catering. Optimeat-koncernen har et EU-godkendt kølelager i centrum af Bukarest og har et logistiksystem til distribution. Optimeats mål og formål er at være din OPTIM KØD-kilde - med de mest friske produkter for at opfylde de specifikke EU-krav og Taylor-udskæringer til konkurrencedygtige priser.

 5. PORC MERCATUS APS

  Danmark

  Porc Mercatus eksporterer danske smågrise til det europæiske marked. Vores kerneforretning er eksport af ​​3-race, danske smågrise og slagtesvin til det europæiske marked. Vi tilbyder en komplet service, herunder transport, veterinærgodkendelse, officiel registrering og udarbejdelse af den nødvendige eksportdokumentation. Baseret på gensidig tillid og samarbejde, vil vi gennem fremragende service og fokus på langsigtede relationer, være en attraktiv og pålidelig og inspirerende partner for vores kunder. Porc Mercatus er en godkendt eksportør af levende svin produceret i Danmark. Hvis du ønsker at købe unge får eller slagtegrise så bed om et personligt tilbud.

 1. UMIXMART

  Forenede Arabiske Emirater

  Umixmart er en leverandør af fødevarer, som har opbygget langvarige partnerskaber med deres kunder ved at levere fødevareprodukter af høj kvalitet for alle budgetter, og vi arbejder på at udvide vores marked til landene i Mellemøsten. Vores sortiment består af produkter fra landmænd i Ukraine, Brasilien og Argentina. Vi eksporterer til lande i Mellemøsten, Europa og Asien. Vores udvalg af kyllingprodukter består af: afkølede eller frosne hele kyllinger, lår, kylling uden ben (shawarma), underlår, vinger, fødder osv. De kødprodukter som vi har forberedt for vores kunder, inkluderer følgende: ribeye, bavetta, skank, nakke, culotte, flanke, skulder og mørbrad. Vi tilbyder også roastbeef, spidsbryst, afskårede dele, maver, lever og flanke. At levere sunde og næringsrige fødevarer, som fremme folks velvære, er særdeles vigtigt for vores virksomhed. Som den primære leverandør af fødevarer og drikkevarer til markedet i de Forenede Arabiske Emirater og landene i Mellemøsten, møder Umixmart kundernes voksende behov for sunde fødevarer og ingredienser. Vi samarbejder kun med fabrikker som er certificeret i henhold til de internationale standarder for forarbejdning af fødevarer. Vi leverer Halal-certificerede produkter til det muslimske marked.

 2. N.V. RANDERS A/S

  Danmark

  The Company was founded in 1965, and it specializes in sales of high quality commercial piglets of Duroc, Landrace and Yorkshire trilinear cross hybrid breed with 20-25 kg, and livestock of slaughter pigs with an average weight 110-120 kg. Each week we sell to export approx. 30, 000 piglets within all of Europe. Furthermore, we transport approx. 6, 000 pigs, 600 sows and 12, 000 piglets in Denmark per week. We have self-owned export stables in DK-8920 Randers NV. That guarantees our customers high standards and quality performance during piglets exporting. We have at our disposal 21 special-built lorries which each can load approx. 900 piglets. The vehicles are fully equipped with drinking water, sprinklers and fans. NV-Randers lives up to the DANISH-Standard for hauliers and export stable, that defines the requirements for the production of pigs, and its focus is the key areas affecting animal welfare, meat safety and traceability in the primary production of pigs.

 1. SALUMIFICIO BOVO DAL 1987 MASSIMO BORTOLAZZI

  Italien

  Pålægsfabrikanten Salumificio Bovo, som ledes af Bortolazzi Massimo, i Vérone, tilbyder håndværksprodukter som f.eks. soppressa (hvidløgspølse), pølser, rullepølse, salamella (pølsespecialitet), cotechino (kogt pølse), fersk kød, lagrede specialiteter. Salumificio Bovo tilbyder et stort udvalg til alle dem, som vil tilbyde deres kunder kvalitet og maksimal smag, for her er kunden i højsæde, og her tilbydes et stort udvalg af pølser af bedste kvalitet.

 2. INTEXUR

  Spanien

  Siden begyndelsen af aktiviteten i 1994 med bearbejdning af svinefedt fra Iberien fortsætter INTEXUR i samme ånd ved at tilbyde det bedste fra den iberiske gris til vores mest krævende kunder. Produkter: Svinefedt, flæskesvær, kødmel, iberisk kotelet, iberisk bacon, iberiske bryst osv.

 3. AGARAS, UAB

  Litauen

  Agaras køber kvæg i Litauen, Letland, Estland og Polen. Slagteriets kapacitet er 40 stykker kvæg i timen og 120 grise i timen. 40 ton kødkroppe udbenes i opskæringsrummet per skift. I 2014 producerede vi 6300 ton okse kødkroppe. Virksomheden er certificeret i henhold ISO 14001: 2004, BRC Global standard for fødevaresikkerheden og opfylder også betingelserne i McDonalds standard for god fremstillingspraksis og Requirements for Beef slagterier og udbeningsfabrikker.

 4. CAMPO & BADAJOZ

  Spanien

  Den bedste skinke fra Extremadura. Fødevarevirksomheden ligger i Estremadura og er specialiseret i fremstillingen af kvalitetsrige iberiske skinker fra Estremadura. Fremragende kvalitet. Konkurrencedygtige priser. Salg af iberisk svin, pattegrise og eksport af levende dyr. Vi producerer desuden olivenolie, vin og mineralvand.

 5. PORTALCONSA

  Spanien

  PORTALCONSA producerer typiske produkter fra Galicien såsom traditionel chorizo, chorizo med løg, svineskank, flæsk, cacheira (svinehoved) samt en lang række mere generelle produkter som pølser og criollo. Alle produkterne fremstilles udelukkende med de bedste råvarer og stor knowhow på højteknologiske anlæg, hvilket sikrer den mest fremragende kvalitet.

 6. MOESGAARD MEAY

  Danmark

  Moesgaard Meat slagter primært søer og kan håndtere slagtesvin i et mindre omfang. 80% af varene eksporteres til det europæiske marked. Svin leveres i halve-kroppe. Moesgaard Meat udbener kun en lille mængde af dets produktion. Biprodukter kan leveres friske eller frosne.

 7. FRISELVA SA

  Spanien

  Køleslagtehus og udskæringsrum til svinekød. Vi markedsfører svinekød på det spanske og internationale marked. Vores varer eksporteres til hele verden.

 8. IBERICOS DE BELLOTA DEHESA LAS CUMBRES

  Spanien

  Virksomheden IBERICOS DE BELLOTA DEHESA LAS CUMBRES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svinekød branchen. Den opererer også inden for Iberisk skinke, og iberisk slagterpålæg brancherne. Den er baseret i Cumbres Mayores, Spanien.

 1. LENTFORT FLEISCHHANDEL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LENTFORT FLEISCHHANDEL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Svinekød branchen. Den opererer også inden for bearbejdning af svinekød, udbenet kød, kød, og Indmad af fjerkræ brancherne. Den er baseret i Gronau, Tyskland.

 2. CARNICAS CINCO VILLAS, S.A.U.

  Spanien

  Virksomheden CARNICAS CINCO VILLAS, S.A.U., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svinekød branchen. Den opererer også inden for Svin - slagteriprodukter, svinekam, og svinefileter brancherne. Den er baseret i Zaragoza, Spanien.

 3. COMPAÑÍA LA IBÉRICA

  Spanien

  Virksomheden COMPAÑÍA LA IBÉRICA, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for svinekød, og Iberisk skinke brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 4. CARNICAS GRAMEL, S.L.

  Spanien

  Virksomheden CARNICAS GRAMEL, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svinekød branchen. Den opererer også inden for kød på spid brancherne. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 5. MONTES DE JABUGO SL

  Spanien

  Virksomheden MONTES DE JABUGO SL, er en Multi-Category, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for kød, Iberisk skinke, og svinekød brancherne. Den er baseret i Lebrija, Spanien.

 6. PINCHITOS FRANJA

  Spanien

  Virksomheden PINCHITOS FRANJA, er en Engrossalg, der opererer inden for Svinekød branchen. Den opererer også inden for kød på spid brancherne. Den er baseret i Terrasa, Spanien.

 7. LA HALLE PAYSANNE

  Belgien

  Virksomheden LA HALLE PAYSANNE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Husdyr - serviceydelser branchen. Den opererer også inden for Svinekød, Oksekød, Kalvekød, Svinekød, Oksekød, fjerkræ til slagtning, og Kalvekød brancherne. Den er baseret i Soumagne, Belgien.

 8. MICHNA FOOD SP. Z O.O. SP. K.

  Polen

  Virksomheden MICHNA FOOD SP. Z O.O. SP. K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Svinekød branchen. Den opererer også inden for hakket kød, kød på dåse, og bearbejdning af svinekød brancherne. Den er baseret i Pelplin, Polen.

 9. BOUSQUET VIANDE

  Frankrig

  Virksomheden BOUSQUET VIANDE, er en Engrossalg, der opererer inden for Opskæring af kød branchen. Den opererer også inden for Svinekød, Charcuterivarer og saltede varer, Får - slagtekød, Svinekød, Charcuterivarer og saltede varer, oksekød, og Får - slagtekød brancherne. Den er baseret i Luc La Primaube, Frankrig.

 10. JSC BREST MEAT PACKING PLANT

  Belarus

  Virksomheden JSC BREST MEAT PACKING PLANT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pølser branchen. Den opererer også inden for Oksekød, Svinekød, Skinke, engrosmarkeder for kød og biprodukter, Oksekød, Svinekød, og Skinke brancherne. Den er baseret i Brest, Belarus.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis