CÔTE2BOEUF - Fabricant de charcuteries artisanales sans nitrite en Aveyron

Frankrig

Factory icon Fabrikant/ Producent

CÔTE2BOEUF
Web icon

Visning af produktkataloget

Français Se de 29 produkter

COTE2BOEUF, fabrikant af hjemmelavet saltet kød i Averyron, giver emblemet over fransk gastronomi sin popularitet tilbage: Pølsen! En traditionel fabrikation med kun 3 ingredienser: Kød fra kvmgopdrættere i Aveyron, salt fra Guérande, Kampot-peber IGP. Uden konserveringsmidler, farvestoffer og nitrit! Udelukkende 3 ingredienser som i gamle dage. Coppa, lonzo, tørret skinkeinderlår, tørret oksekød fra Aubrac, chorizo, guanciale, tørret pølse, spegepølse, dette er en del af vores charcuteri-udvalg uden nitrit fra vores fabrik i Laissac i Aveyron. COTE2BOEUF står også bag propduktet Popines: Fint udskåret chacuteri på glas, der er 100% genbrugt og genanvendeligt. La Popine er under vakuum og kan opbevares i 3 måneder ved stuetemperatur. Tilgængelig i tre formater (Popine, Marmite, Chaudron), ledsager den din raclette om vinteren og dine charcuteri-anretninger i sommerhalvåret.

Dokumenter

Videoer

https://youtube.com/shorts/V81RbB6OSuU?feature=share

Domain icon Fabrikant/ Producent

CÔTE2BOEUF

49 impasse des combes

12310 Laissac - Frankrig

momsnr.
Kontakt

Virksomhedsoplysninger

Nøgletal

  • Antal ansatte
    1 – 10
  • Sælgere
    1 – 10

Organisation

  • Etableringsår
    2013
  • Virksomhedens art
    Hovedsæde – Moderfirma
  • Hovedaktivitet
    Fabrikant/ Producent

Erhvervsoplysninger

Kundeområder

  • Check Circle Outline icon International

Aktiviteter i CÔTE2BOEUF

  • Charcuterivarer og saltede varer
  • viktualievarer
  • guanciale
  • bresaola
  • chorizo
  • bündnerfleisch
  • lomo
  • charcuteri uden nitrit
  • charcuteri raclette
  • pølse