• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tørrede færdigretter

Resultater for

Tørrede færdigretter - Import eksport

 1. SEVAROME

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden Sevarome skaber og fremstiller søde smagsstoffer (vanilje, kaffe, citron, jordbær, krydderier, frugt, blomster, specialiteter), salte smagsstoffer (hjælpemidler), nøddeblandinger (pistacie, hasselnødder, smagsblandinger), andre ingredienser (vaniljestænger, farvestoffer, stabilisatorer, tilsætningsstoffer…). Fødevaresmagsstoffer til fremstilling af fødevarer i høj kvalitet. Vi samarbejder med kendte kokke og tilbyder de bedste løsninger, så du kan skabe succes. Vores drivkraft er vores lidenskab for smag, resultatet og kundens tilfredshed. SEVAROME: fransk design og fremstilling af fødevaresmagsstoffer til is, fødevaresmagsstoffer til sorbetis, fødevaresmagsstoffer til chokolade, fødevaresmagsstoffer til diætetiske produkter, fødevaresmagsstoffer til te, fødevaresmagsstoffer til kaffe, fødevaresmagsstoffer til urtete, smagsstoffer og naturlige smagsstoffer, farvestoffer til fødevarer.

 2. FOODILAB S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FOODILAB S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pizzaer, frosne branchen. Den opererer også inden for Tørrede færdigretter, Frosne og dybfrosne varer, dybfrosne pizzaer, fødevarer dypfrosne - produktion, Tørrede færdigretter, dybfrosne fødevarer engros, Frosne og dybfrosne varer, dybfrosne fødevarer, og dybfrosne bagerprodukter brancherne. Den er baseret i Pomezia, Italien.

 3. INTERAL SA

  Spanien

  Klare supper, supper og tørrede madvarer. Produkter fra Tetra Brik.

 4. FRUITOFOOD

  Frankrig

  Virksomheden FRUITOFOOD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede færdigretter branchen. Den er baseret i Fontaine-Simon, Frankrig.

 5. INODRY

  Frankrig

  Virksomheden INODRY, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tørrede færdigretter branchen. Den er baseret i Colombelles, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KUHOVAR LLC

  Ukraine

  Virksomheden KUHOVAR LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede færdigretter branchen. Den er baseret i Kharkiv, Ukraine.

 2. LORA

  Ukraine

  Virksomheden LORA, er en Distributør, der opererer inden for Tørrede færdigretter branchen. Den opererer også inden for kageforme, ovnfaste fade i keramik, og take away brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 3. H. VOSSMANN & CO. GMBH

  Tyskland

  Virksomheden H. VOSSMANN & CO. GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Slagteriaffald, Gastronomiske specialiteter, Færdigretter og gourmetretter, Tørrede færdigretter, Slagteriaffald, Gastronomiske specialiteter, Færdigretter og gourmetretter, og Tørrede færdigretter brancherne. Den er baseret i Wildeshausen, Tyskland.

 4. LUXAS

  Tyrkiet

  Virksomheden LUXAS, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Tørrede færdigretter, tørrede aromatiske planter, eksport af fødevareprodukter, Tørrede færdigretter, og mel til madlavning brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 5. CULINOR

  Belgien

  Virksomheden CULINOR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede færdigretter branchen. Den opererer også inden for Færdigretter og gourmetretter, og Færdigretter og gourmetretter brancherne. Den er baseret i Destelbergen, Belgien.

 1. LYO EUROPA SRL

  Italien

  Virksomheden LYO EUROPA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede færdigretter branchen. Den opererer også inden for frysetørrede fødevarer brancherne. Den er baseret i Fontanellato, Italien.

 2. DOGAN TICARET ANTEP FISTIGI ITHALAT IHRACAT

  Tyrkiet

  Virksomheden DOGAN TICARET ANTEP FISTIGI ITHALAT IHRACAT, er en Engrossalg, der opererer inden for Tørrede færdigretter branchen. Den opererer også inden for pistachenødder, mandler, og ristede jordnødder brancherne. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

 1. XLARGE AGRIBUSINESS COMPANY SARL

  Marokko

  Virksomheden XLARGE AGRIBUSINESS COMPANY SARL, er en Engrossalg, der opererer inden for Tørrede færdigretter branchen. Den er baseret i Casablanca, Marokko.

 2. DELMON FOODS

  Indien

  Virksomheden DELMON FOODS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede færdigretter branchen. Den opererer også inden for dehydrerede fødevarer, og fødevareingredienser brancherne. Den er baseret i Ahmedabad, Indien.

 3. AKDAGLAR APRICOT

  Tyrkiet

  Virksomheden AKDAGLAR APRICOT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede færdigretter branchen. Den opererer også inden for abrikoser brancherne. Den er baseret i Malatya, Tyrkiet.

 4. LIODRY FOODS

  Italien

  Virksomheden LIODRY FOODS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede færdigretter branchen. Den er baseret i Gattatico, Italien.

 5. SEVANATUR—PRODUKT

  Tyskland

  Virksomheden SEVANATUR—PRODUKT, der opererer inden for Frugtjuice branchen. Den opererer også inden for Tørrede færdigretter, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Tørrede færdigretter, Import-eksport - fødevarer og landbrug, og æbler import eksport brancherne. Den er baseret i Osnabrück, Tyskland.

 6. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWE ROLMAX SP Z O O

  Polen

  Virksomheden PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USLUGOWE ROLMAX SP Z O O, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den opererer også inden for Frosne og dybfrosne varer, Tørrede færdigretter, Frosne og dybfrosne varer, og Tørrede færdigretter brancherne. Den er baseret i Susz, Polen.

 7. SA FRANCE CULINAIRE DEVELOPPEMENT

  Frankrig

  Virksomheden SA FRANCE CULINAIRE DEVELOPPEMENT, der opererer inden for Tørrede færdigretter branchen. Den opererer også inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele, og Mad- og drikkevarer - bestanddele brancherne. Den er baseret i Saint Gilles, Frankrig.

 8. LE DELIZIE DI NEVIO

  Italien

  Virksomheden LE DELIZIE DI NEVIO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede færdigretter branchen. Den er baseret i Borgorose, Italien.

 1. UNION REXI, S.L.

  Spanien

  Virksomheden UNION REXI, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den opererer også inden for Tørrede færdigretter, og Tørrede færdigretter brancherne. Den er baseret i Carlet, Spanien.

 2. VIF ARGENT

  Frankrig

  Virksomheden VIF ARGENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den opererer også inden for Tørrede færdigretter, og Tørrede færdigretter brancherne. Den er baseret i Saint Gilles Croix De Vie, Frankrig.

 3. BROSS-WEINE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BROSS-WEINE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den opererer også inden for Tørrede færdigretter, og Tørrede færdigretter brancherne. Den er baseret i Appenweier, Tyskland.

 4. IBIS TAHHUT INSAAT IHRACAT LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden IBIS TAHHUT INSAAT IHRACAT LIMITED SIRKETI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede færdigretter branchen. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 5. ZO NOS PPP MILKAGRO A.S., PROVOZOVNA MASOKOMBINAT MARTINOV

  Tjekkiet

  Virksomheden ZO NOS PPP MILKAGRO A.S., PROVOZOVNA MASOKOMBINAT MARTINOV, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den opererer også inden for Tørrede færdigretter, Charcuterivarer og saltede varer, Tørrede færdigretter, og Charcuterivarer og saltede varer brancherne. Den er baseret i Ostrava-Martinov, Tjekkiet.

 6. MARA DIORO IMPORT -EXPORT

  Spanien

  Virksomheden MARA DIORO IMPORT -EXPORT, er en Engrossalg, der opererer inden for Tørrede færdigretter branchen. Den opererer også inden for portlandcement, normal, og sukkerfabrikker brancherne. Den er baseret i Madrid, Spanien.

 7. PEMAP S.R.O.

  Tjekkiet

  Virksomheden PEMAP S.R.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den opererer også inden for Tørrede færdigretter, og Tørrede færdigretter brancherne. Den er baseret i Prerov, Tjekkiet.

 8. STE ANGEVINE DES AIDES CULINAIRES SADAC

  Frankrig

  Virksomheden STE ANGEVINE DES AIDES CULINAIRES SADAC, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den opererer også inden for Tørrede færdigretter, og Tørrede færdigretter brancherne. Den er baseret i Maulèvrier, Frankrig.

 9. EISBERG SP. Z O.O.

  Polen

  Virksomheden EISBERG SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede færdigretter branchen. Den er baseret i Legnica, Polen.

 10. BRAND PARTNERSHIP (HOLDINGS) LIMITED

  Det Forenede Kongerige

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis