• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • sukker

Resultater for

Sukker - Import eksport

 1. KONSONET

  Litauen

  Verified by Europages badge

  Konsonetas er en litauisk virksomhed der specialiserer sig i import af naturlig uraffineret sikker og kakaoprodukter. Vores udvalg af sukker inkluderer demerara, mørk muscovado, gylden granulated, kaffekrystaller. Vores produkter passer til veganere og vegetarer, og er certificeret af British Retail Consortium (BRC), Kosher, Halal. Vi har også lanceret to nye sukkertyper inden for sundhedssegmentet - antioxidante sukkerknalder og sukkerknalder med lav GI til diabetikere. Kakaopulver er et andet produkt som vi har importeret og distribueret i Litauen siden 2014 under vores handelsnavn Konsonet. Vores udvalg af kakaoprodukter inkluderer naturlig og alkaliseret kakaopulver, naturlig og deodoriseret kakaosmør. Siden 2020 har vi været partner med en af de største kornproducenter i de baltiske lande. Vi kan tilbyde enhver form for havreproduktflager - fra store til instant; havremel og havregrits/groats – begge er fuldt KDHO eller stålskåret. Alle vores havreprodukter kan anvendes til babymad og er klassificeret i forhold til niveauer af metal, pesticider og mykotoksiner. Vi tilbyder også opvarmningsprodukter såsom træbriketter og træpiller, også kaldet biobrændsel. Besøg vores hjemmeside eller kontakt os hvis du har en forespørgsel, vi vil med glæde hjælpe dig med at finde det rigtige produkt.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. HARRER UND KASSEN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Harrer & Kassen GmbH Din specialist inden for mikrobølge- og måleapparater samt NIR-spektrometre til måling af organiske komponenter i den igangværende produktion. Vi er specialister inden for procesmåleteknik. Vi er den eneste virksomhed, som selv udvikler, fremstiller og sælger apparater til procesmåleteknik baseret på mikrobølger og optiske teknologier. Høj ydeevne og målenøjagtighed samt en overbevisende produktionskvalitet kendetegner vores måleapparater og gør os til en af de førende producenter inden for procesmåleteknik.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. BUXTRADE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Buxtrade GmbH blev i sommeren 2014 grundlagt af to unge mænd, som ud over deres daglige arbejde også ville opbygge en sidebeskæftigelse. I foråret 2017 flyttede vi til vores nye lokaler, hvor vi har ca. 1.500 m2 til vores rådighed. Uanset om det gælder bedre resultater inden for en sportsgren eller dit generelle velvære eller helbred, så sælger Buxtrade GmbH en bred portefølje af førsteklasses produkter af meget høj kvalitet. Takket være vores sydlige placering foran Hamborgs porte er transportvejene fra Hamborgs havn til vores firma ultrakorte. I vores brede produktsortiment inden for områderne sukkererstatning | superfoods | fødevaretilsætningsstoffer | kosttilskud | krydderier | aromaer og nødder kan vi tilbyde produkter til ethvert behov, lige fra den private husholdning og til fødevareforarbejdning, fra 100 g og op til grossistmængder på paller.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. IMEX FRANCE

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  IMEX FRANCE blev oprettet i 2017 og er distributør af fødevareprodukter. Din grossist tilbyder et bredt udvalg alt efter behov. Virksomheden er specialiseret i import-eksport af forskellige produkter såsom kyllingestykker fra Brasilien, sukker og enhver type ikke-reguleret fødevare. Vi er et hold af erfarne professionelle. Vores personale omfatter nogle af de største eksperter i branchen for at imødekomme alle kundens behov for produkter og services. Vi rekrutterer kun de ypperligste specialister, så du kan være i trygge hænder uanset opgaven. Vores veltrænede og kompetente personale glæder sig til at samarbejde med dig. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
 5. FLOG IMPORT & EXPORT NETHERLANDS

  Holland

  Verified by Europages badge

  Flog Import & Export GMBH er specialiseret i engrossalg og levering af globalt anerkendte og værdsatte fødevarer, drikkevarer og livsstilsprodukter til mange lande. Vi er nu en af de hurtigst voksende virksomheder inden for den globale forsyningskæde af eksport af råvarer. Vi gør brug af de mange handelsmuligheder i de europæiske lande, Asien, Afrika, Nord- og Sydamerika. I modsætning til vores konkurrenter, forhandler vi populære indkøbs- og kosmetikprodukter som findes på hylderne i alle supermarkeder og leverandører. Vi tilbyder et omfattende udvalg af produkter såsom: Drikkevarer og energidrikke, chokolade, kaffe, pulvermælk til babyer, bønner og korn, ris, sukker, træprodukter, friske grøntsager, korn, papir … Vi har opnået vores status takket være vores eksemplariske kundebevaring, hastighed og pålidelighed af forsyning, samt et omfattende løfte til de globale råvaremarkeder som er opnået gennem mange års erfaring inden for indkøb og distribution af mærkevareprodukter over hele verden, samt gennem en kombination af en udvidelse af vores indflydelse på markederne i Asien. Vores ledelsesteam er ansvarlig for at opmuntre og bevare denne kultur gennem hele virksomheden, og arbejder sammen og kontinuerligt på dette arbejde. En grundlæggende baggrund for vores succes, er at udføre forretninger med integritet og høje etiske standarder, samt opmuntre til et arbejdsmiljø med respekt for alle medarbejdere. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os for flere oplysninger!

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. AUGUST TÖPFER & CO. (GMBH & CO.) KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  ATCO - AUGUST TÖPFER & CO. (GmbH & Co.) KG er et traditionelt, familieført handelshus, der som systemudbyder tilbyder sine kunder alt inden for fødevarer og foderstoffer ét sted fra: Import, opbevaring, emballering og logistik. Virksomheden har i dag næsten 400 ansatte. Til kunderne hører de førende europæiske detailhandels- og discountvirksomheder samt fødevare- og foderstofindustrien. Råvarer køber ATCO direkte fra pålidelige leverandører i oprindelseslandene, som ATCO har samarbejdet med i mange år. Fordi der bl.a. også leveres fra egen pakning/opbevaring fra Hamburg, kontrollerer ATCO produktkvaliteten på stedet og sørger for, at leveringstiderne overholdes. Virksomheden har opnået den position, den har i dag, gennem kontinuerlig vækste inden for de traditionelle forretningsområder sukker, tørret frugt og foderstoffer, og er et af de førende virksomheder inden for branchen.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. BOULEVARD BENIN

  Benin

  Verified by Europages badge
 3. GARNEC LLC

  Rusland

  Verified by Europages badge

  «Garnec» er førende når det kommer til fremstilling af glutenfri mel og bageblandinger. Vi er de første i Rusland som har modtaget retten til at mærke vores produkter med “Crossed Grain Trademark”. Dette handelsmærke er et sikkerhedsmærke for glutenfri produkter, og gives af Association of European Coeliac Societies, som anerkendes i de fleste udviklingslande. Vi anvender også grønne teknologier: vores produkter fremstilles med miljøvenligt udstyr, med anvendelse af koldmaling-teknologi. Koldmaling er maling ved temperaturer på mindre end 40 °C, hvormed melet bevarer de fleste af dets vitaminer og mineraler. Derudover bruger vi ingen tilsætningsstoffer, smagsforstærkere eller konserveringsmidler i vores produktion. Vi fremstiller et stort udvalg af sunde fødevareprodukter - hvormed alle vil kunne finde noget de kan lide. Garnec: Andre fødevarer for hele familien.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. JAGDAMBA IMPEX

  Indien

  Verified by Europages badge

  Jagdamba Impex er et velkendt navn i landbrugsprodukterne. Vores vigtigste produkter er ris, sukker, majs, hirse, hvede osv Vi har vores eget kontraktlandbrug for at give kunden den bedste kvalitet og pris Vi tager os af vores ris, korn og korn lige fra dyrkning, pakning og levering ved vores kundedør Vi er i stand til at håndtere enhver mængde og levere leveringen i enhver havn i verden Vi leverer endda noget oliefrø, sesamfrø, jordnødder, solsikkefrø, hørfrø, saflorfrø, nigerfrø

  Hjemmeside Open In New icon
 5. AZÚCARES PRIETO

  Spanien

  Verified by Europages badge
 1. KM INTERNATIONAL

  Belgien

  Verified by Europages badge
 2. KUYO VERPACKUNGEN GBR

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. ORGANIC NATURAL INH. JULIANNA PINTERNE LAJOS

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. FAYOL IMPORT EXPORT

  Frankrig

  Verified by Europages badge
 5. COMPTOIR SUCRIER

  Belgien

  Comptoir Sucrier sprl. Sukker til Industriel brug eller til husholdning. Comptoir Sucrier blev grundlagt i 1908. Vi har solgt og distribueret sukker og salt i mere end 100 år. Vi har alle sukkerarter og salte i egnet emballage til håndværkeren eller industrien, detailhandleren, grossisten, catering, grossisten og bageren. Vores sortiment omfatter hvidt og brunt roesukker, rørsukker, flydende sujjer og karameller, i løs vægt, i store tasker, poser, dåser, små pakker og individuelle portioner. Kvaliteten er vigtig for os både når det gælder produkter og service. Besøg vores hjemmeside og tøv ikke med at kontakte os. Vi er til tjeneste!

 6. NATIONAL DATES COMPANY

  Saudiarabien

  National Dates blev grundlagt i 1990 i Medina i Saudi-Arabien. Vores virksomhed er førende inden for produktionen og distributionen af dadler af høj kvalitet i vores land og i Mellemøsten.Vi tilbyder et udvalg af dadler, herunder: Ajwa, khudri, rutab, kholas, medjool og sokari dadler. Disse dadler byder på en bred vifte af smage og fordele for enhver type kunde. Vores mål er at levere et produkt af den højeste kvalitet med et stort næringsindhold, der skaber tilfredshed i kundernes hverdag. Vi har en af de største produktions-, emballerings- og eksportfabrikker for dadler. Vores konstante fokus på at opnå de højeste standarder inden for produktion har gjort, at vi er lykkedes med at være det foretrukne valg for kunder, der har en god smag, ved at tilbyde forskellige og luksuriøse dadler, der imødekommer alle deres standarder og ønsker. Vi er førende på vores marked takket være vores åbenhed over for kundernes meninger og vores søgen efter det bedste produkt. Vores mål er at blive den største eksportør af dadler af høj kvalitet i den arabiske verden.Vi har en fremragende kundeservice, der står klar til at tage sig af alle dine ønsker. Besøg vores website, eller kontakt os, hvis du har spørgsmål.

 7. LAKOC SP. Z O.O.

  Polen

  Firmaet Łakoć blev etableret i 1991 på initiativ af ejerne - Barbara and Eugeniusz Winiarscy. Takket være beslutsomhed og konsekvens i gennemførelsen af ​​målene er selskabet Łakoć er i øjeblikket en af de førende distributør af fødevarer i regionen. Vores partnere er fremtrædende producenter af fødevarer, der er ledere i de respektive segmenter af fødevaremarkedet. fødevarer, slik, engros, distributør, kaffe, sukker, kager, syltetøj, dåsemad, tørvarer, drikkevarer

 8. LPP LOTAO PACK- UND PRODUKTIONS GMBH

  Tyskland

 9. PARGASOR - GROUP

  Portugal

 10. MELETIADIS S.A

  Grækenland

 1. LORIN EDIBLE OIL

  Det Forenede Kongerige

 2. PROMERCA, S.A.

  Spanien

 3. NOBAZUL

  Mexico

 4. INOVIA

  Grækenland

 5. J. HELM GMBH

  Tyskland

 6. DEG EXPORT

  Brasilien

 7. BEST TO BEST

  Tyrkiet

 8. GREEN GRAINS GRANOS Y MÁS

  Spanien

 9. SAUDAL GREEN

  Portugal

 10. S. MAVROMICHALIS & SIA E.E

  Grækenland

Filtre

Resultater for

Sukker - Import eksport

Antal resultater

1.985 virksomheder