• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • sukker

Resultater for

Sukker - Import eksport

 1. MADAR

  Polen

  Verified by europages badge

  Med næsten 30 års erfaring er MaDar en fødevaregrossist fra Polen. Vi leverer vores produkter til forskellige brancher såsom indkøbsbutikker, restauranter, virksomheder med forskellige profiler, institutioner og privatpersoner. Vores mål er at levere produkter af den højeste kvalitet til den bedste pris, for at opnå en kundetilfredshed på 100 %. Du vil derfor finde et udvalg af fremragende fødevareprodukter hos os. Vi har et omfattende sortiment, såsom: •Pasta, •Behandlet kød og kød på dåse, •Korn, •Forskellige meltyper, •Mejeriprodukter, •Sukker, •Krydderier og du kan se mere om vores produktsortiment på vores hjemmeside! Vi sikrer: •Hurtig udførelse af ordrer, •Tiltrækkende priser, •Et bredt udvalg, •Global levering. Vores produkter er importeret fra pålidelige leverandører og lokale landmænd, for at opnå den bedste kvalitet med fremragende smag. Med os vil du opleve en unik smag på dit bord. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. HARRER UND KASSEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Harrer & Kassen GmbH Din specialist inden for mikrobølge- og måleapparater samt NIR-spektrometre til måling af organiske komponenter i den igangværende produktion. Vi er specialister inden for procesmåleteknik. Vi er den eneste virksomhed, som selv udvikler, fremstiller og sælger apparater til procesmåleteknik baseret på mikrobølger og optiske teknologier. Høj ydeevne og målenøjagtighed samt en overbevisende produktionskvalitet kendetegner vores måleapparater og gør os til en af de førende producenter inden for procesmåleteknik.

 3. BOULEVARD BENIN

  Benin

  Verified by europages badge

  Virksomheden Boulevard BENIN har siden 2018 været specialiseret på følgende områder: Landbrug; Produktion og salg af landbrugsvarer; handelsagent, partnerskab og NTiC-services. Den ligger i Benin og har som hovedaktivitet eksport og import af råvarer og forarbejdede produkter. Der eksisterer over 300 landbrugsorganisationer over hele Benin. Vi sørger for igangsætning, udvikling, planlægning og gennemførelse af landbrugsprojekter med henblik på masseproduktion af produkter som cashewnødder; soja; sheafrø; sesam; jordnødder; bomuld; hirse; majs; peber; hvidløg; løg... over hele Benin. Vi er anerkendt for vores effektivitet, dynamisme og hurtige præstationer. Vores største trumfer er forholdet mellem kvalitet og pris og vores eftersalgsservice. Vi overholder nøje alle paragraffer i OHADA's fællesakt. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 4. KONSONET

  Litauen

  Verified by europages badge
 5. BUXTRADE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Buxtrade GmbH blev i sommeren 2014 grundlagt af to unge mænd, som ud over deres daglige arbejde også ville opbygge en sidebeskæftigelse. I foråret 2017 flyttede vi til vores nye lokaler, hvor vi har ca. 1.500 m2 til vores rådighed. Uanset om det gælder bedre resultater inden for en sportsgren eller dit generelle velvære eller helbred, så sælger Buxtrade GmbH en bred portefølje af førsteklasses produkter af meget høj kvalitet. Takket være vores sydlige placering foran Hamborgs porte er transportvejene fra Hamborgs havn til vores firma ultrakorte. I vores brede produktsortiment inden for områderne sukkererstatning | superfoods | fødevaretilsætningsstoffer | kosttilskud | krydderier | aromaer og nødder kan vi tilbyde produkter til ethvert behov, lige fra den private husholdning og til fødevareforarbejdning, fra 100 g og op til grossistmængder på paller.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BIKOULA COMPLEXE INTERNATIONAL CONSULTING SARL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Velkommen hos Bikoula Complexe International Consultings Sarl, en fransk virksomhed med speciale i facilitering af handelsaftaler og samhandel mellem vestlige parnere og offentlige og private afrikanske partnere. Vi er forbindelsesleddet mellem Afrika og Vesten, grænsefladen for virksomheder, der ønsker at slå sig fast på det afrikanske kontinent. Vores forpligtelse mod kunden består i at facilitere kontakten til de økonomiske aktører, både private og offentlige, hvilket garanterer den bedste adgang og succes for dine projekter. Ud over denne aktivitet, som er grundstenen i vores mission, spiller vi en afgørende rolle inden for handel med fødevarer og råvarer. Vi bestræber os på at importere og eksportere de bedste produkter for vores kunder og partnere over hele Europa, det amerikanske kontinent, Rusland og Asien. Vores leverandører udvælger med stor omhu de mest kvalitetsrige produkter, hvilket afspejler vores pålidelighed og forpligtelse mod kvalitet og vore partneres tilfredshed. Opbyg din virksomheds fremtid i Afrika med Bikoula Complexe International Consultings Sarl, din uomgængelige partner, der kan følge dine projekter til dørs med succes. Vores ekspertise bygger på et netværk af erfarne medarbejdere, der kan ledsage kunder fra den private og offentlige sektor samt iværksættere. Dette team besidder en grundig forståelse for det afrikanske marked.

 2. EDEN SPEED NEGOCE

  Tunisien

  Verified by europages badge

  EDEN FARMER er en førende produktions- og eksportvirksomhed med speciale i vegetabilske olier, solsikke, majs, palme, samt fremstilling af konserves med frugt og grønt, nødder, mælkepulver, saucer og pastavarer. Vi er stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af friske og dybfrosne produkter af høj kvalitet fra et bæredygtigt og miljøvenligt landbrug. Vores førsteklasses olier såsom olivenolie, solsikkeolie og majsolie, bliver grundigt udvalgt for deres kvalitet og exceptionelle smag. Vi samarbejder med lokale landmænd og internationale leverandører. Vores team, der ledsager branchefolk inden for eksport og distribution, har en solid erfaring på området og kan imødekomme hver enkelt kundes særlige krav (importører, eksportører, grossister, indkøbscentraler, levnedsmiddelindustrien, etc.) Hos Eden Farmer forpligter vi os til at forsyne vores kunder med de bedste produkter, sunde og lækre fødevarer over hele Frankrig og i udlandet ved at støtte vores lokale og internationale leverandører.

 3. NATURELL AB

  Sverige

  Verified by europages badge

  Hos Naturell AB har vi gjort biologiske fødevarer til standard. Vi tror fuldt ud på en verden, hvor 100 % biologiske fødevarer er standarden. Som en specialist inden for biologiske fødevarer, tilbyder vi førsteklasses produkter. Det er måden hvorpå vi langsomt, men sikkert, er blevet en førende virksomhed inden for biologiske fødevarer. Men vi gør meget mere end blot sælge biologiske sunde fødevarer i bulk. Vi tilbyder kun fuldt ud biologiske produkter. Vi sælger sammenlagt mere end 1.000 forskellige biologiske produkter, som en grossist af biologiske fødevarer. Disse produkter er fremstillet af vores egne biologiske landmænd og producenter. Vores biologiske netværk når hele verden. Vi arbejder på at få vores produkter så tæt på hjemmet som muligt, ved at holde transport på det absolutte minimale. Vores produkter: Mandelnødder, paranødder, cashewnødder, kokos, hasselnødder, hasselnøddepasta, ristede hasselnødder, peanuts, blancherede peanuts, pekannødder, pinjekerner, pistacienødder, valnødder. Mel, mandelmel, pilerod, bygmel, boghvedemel, cassavemel, kikærtemel, kokosmel, majsmel, hasselnøddemel, havremel, kartoffelstivelse, quinoamel, rismel, rugmel, speltmel, tapiocastivelse, teff mel, hvedemel. Sukker og sødemidler, agavesirup, bygmalt ekstraktpulver, bygmaltsirup, sukkerroesirup, sukkerrør, kokossukker, majsglukosepulver, majsmaltsirup, majssirup, honning EKO melange, ahornsirup, palmesukker, pulversukkerrør, rissirup, rismaltsirup, hvedesirup, tapiocasirup, tapiocamalt dextrin. Ris, basmatiris, arborio ris ...

 4. FISCHER FERMENTGETRÄNKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fischer Fermentgetränke GmbH - "Fischer Fermentgetränke GmbH" blev grundlagt i 2013. Vores familietradition at fermentere urter- og teblandinger findes dog siden 1898. Vi anses derfor for at være en af de ældste kombucha-fabrikker i verden. Det gør vores produkter enestående på markedet. Gennem vores tradition bestræber vi os på at bruge ingredienser af den bedste kvalitet fra økologisk kontrolleret landbrug (Ecocert certificering DE-ÖKO-005). Med vores årtier lange erfaring og den samlede viden fra fire generationer udvikler jævnligt nye produkter: til os og vores forretningspartnere. Vores kombucha-produktion har i den forbindelse ikke ændret sig siden 1898. Familien Fischers grundlæggende overbevisning består i at bruge ingredienser af høj kvalitet i en naturlig produktions- og aftapningsproces. I vores traditionelle håndværksmæssige produktion af kombucha-svampen fermenteres vores urter og terecepturer mod vores egne kulturer. Sukkeret, der er nødvendigt til dette, forbruges i denne forbindelse helt (<0, 5 g/L). Vi giver desuden helt bevidst afkald på pasteurisering, varmebehandling og filtrering. Således forbliver vores egne kulturer også aktive efter aftapningen og udvikler selv kulsyren på flasken på en naturlig måde.

 5. UFTER HOLDING B.V

  Holland

  Verified by europages badge

  Siden 1994 har Northlink Trading GMBH skilt sig ud som en nøglespiller inden for international handel, ved at specialisere sig i import og eksport af varer. Vores kernestyrke ligger i indkøb af bulkvarer og derefter sælge dem videre til særdeles konkurrencedygtige priser. I mere end 28 år har vi skabt robuste partnerskaber med velkendte brands som Aptamil, Nestle Nido, Ferrero, Red Bull, Heineken, Coca-Cola, Nutella, Navigator og andre. Vores succes er rodfæstet i den strategiske fordel af vores europæiske lokation, hvilket minimerer transportomkostninger og sikrer en effektiv, global levering. Hos Northlink Trading GMBH er vores urokkelige mission en kontinuerlig overgåelse af kundernes og partnernes forventninger. Vi opnår dette ved at levere sikre produkter med enestående kvalitet, brugen af moderne teknologier og bevarelsen af særdeles veltrænede medarbejdere. Forpligtet til socialt og miljømæssigt ansvar, arbejder vi på at skabe værdi for kunder, partnere, medarbejdere, aktionærer og samfundet. Vores mål er at blive anerkendt som en virksomhed af excellence på det internationale marked, ved at være enestående inden for behandling og salg af førsteklasses produktioner på tværs af forskellige fødevare og kommercielle brands. Dedikeret til at udvide vores globale tilstedeværelse, tilbyder vi en 24/7 kundeservice og problemfri global forsendelse, hvilket sikrer en omgående levering til din adresse. Spørg os !

 1. AGROPRODSERVICE, THE PRIVATE AGROINDUSTRIAL ENTERPRISE

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Private Agroindustrial Enterprise “Agroprodservice” blev nomineret som en af de tre bedste landbrugsvirksomheder i det vestlige Ukraine, gennem deres 24 års erfaring. Det samlede område af land som kultiveres af Agroprodservice, er på omkring 45.000 hektarer. Vi avler majs, vinterhvede og byg, solsikke, soja, forårsbyg og hvede, raps, ærter og sukkerroer. Det samlede antal kvæg er på mere end 3.000, og med en samtidig vedligeholdelse, er den årlige produktionsvolumen på 1.255 ton oksekød. Vores erfaring med virksomheder i Europa og verden over er veletableret, hvilket bidrager til en effektiv vækst af udbytte og kvalitet af korn og bælgfrugter, samt sukkerroer. Private Agroindustrial Enterprise “Agroprodservice” virksomheden forstår vigtigheden af at bevare miljøet, hvilket er grunden til, at en af virksomhedens principper er "gør ingen skade". Virksomheden passer på miljøet og understøtter økologiske programmer, samtidig med vi forbliver engageret til vores mission.

 2. ELITOPHE SAS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  ELITOPHE SAS er en virksomhed, der siden 2022 har handlet med fødevareprodukter. ELITOPHE SAS er hovedsagligt leverandør af kakao, heriblandt kakaonibs, og vi udvikler også økologiske kakaonibs. Virksomheden leverer desuden kakaobønner, soja, sesam og jordnødder i udlandet. Det er naturlige og økologiske produkter fra afrikanske lande som Elfenbenskysten, Guinea og Benin. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 1. OVIATIS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  OVIATIS, fransk virksomhed, er specialiseret i dyrkning, produktion & og forarbejdning af økologisk stevia. Vi tilbyder naturlige sødestoffer af stevia fra økologisk landbrug og udelukkende fremstillet i Frankrig. OVIATIS tilbyder stevia af høj kvalitet fra lokale landbrug til: - fødevareindustrien (produktion af drikkevarer), - kosmetikindustrien (udvikling af anti-age produkter, ingredienser til antiinflammatorisk creme…), - industrien for dyrefoder (spiselyst hos dyr), - helsekostforretninger & laboratorier (tørrede steviablade, franske, økologiske, afskårne steviablade, fransk økologisk pulver af tørrede steviablade). OVIATIS: 2 linjer af færdige produkter/helse: STEVIA, URTETE, SAFT 0 KALORIER. - BIOVIA til den økologiske linje: https: //biovia-sante.fr/ - OREVIA til supermarkedskæder: www.orevia.fr. Mulighed for eget mærke.

 2. JAGDAMBA IMPEX

  Indien

  Verified by europages badge

  Jagdamba Impex er et velkendt navn i landbrugsprodukterne. Vores vigtigste produkter er ris, sukker, majs, hirse, hvede osv Vi har vores eget kontraktlandbrug for at give kunden den bedste kvalitet og pris Vi tager os af vores ris, korn og korn lige fra dyrkning, pakning og levering ved vores kundedør Vi er i stand til at håndtere enhver mængde og levere leveringen i enhver havn i verden Vi leverer endda noget oliefrø, sesamfrø, jordnødder, solsikkefrø, hørfrø, saflorfrø, nigerfrø

 3. FOODCOM S.A.

  Polen

  Verified by europages badge

  Handelsvirksomhed som arbejder inden for fødevarebranchen. Vi specialiserer os i handel med mejeriprodukter; vegetabilsk protein; fødevarer og foder tilsætningsstoffer. Vores tilbud er henvendt til virksomheder inden for B2B-branchen. Takket være vores team, har virksomheden mange loyale forretningspartnere, og vi udvider konstant. I 2019 vandt vi den præstigefyldte pris som den hurtigtvoksende virksomhed inden for fødevaresektoren i Polen. På nuværende tidspunkt er virksomheden registreret i fire europæiske lande - Polen, Tyskland, Holland og Italien.

 4. AZÚCARES PRIETO

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AZÚCARES PRIETO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sukker branchen. Den opererer også inden for Kaffe, te, koffeinfri kaffe, emballage til sukker, Kaffe, te, personliggørelse af sukker, distribution af sukker, chokoladevafler barer, og fair trade-mærket sukker brancherne. Den er baseret i Valladolid, Spanien.

 5. KUYO VERPACKUNGEN GBR

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KUYO VERPACKUNGEN GBR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sukker branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 6. INKA SWEET KFT.

  Ungarn

  Verified by europages badge

  Virksomheden INKA SWEET KFT., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tilsætningsstoffer, fødevarer branchen. Den opererer også inden for Sukker, Udvinding af naturlige råstoffer, sødemidler, Sukker, Additiver til fødevarer, og Privat label brancherne. Den er baseret i Budapest, Ungarn.

 7. M-S SERVICES

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden M-S SERVICES, er en Engrossalg, der opererer inden for Drikkevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - import-eksport, Fisk, Ris, Honning, Tørrede frugter, Kaffe, te, Fisk, frosne og dybfrosne, Læskedrikke, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Woluwe-Saint-Pierre, Belgien.

 8. MAYA GOLD TRADING

  Holland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAYA GOLD TRADING, er en Engrossalg, der opererer inden for Diætmad og økologiske fødevarer branchen. Den opererer også inden for Økologiske, fødevarer, Sukker, Fødevarer - import-eksport, kokosolie, økologiske fødevarer engros, Økologiske aromastoffer, biologiske produkter, Økologiske, fødevarer, og Sukker brancherne. Den er baseret i Amsterdam, Holland.

 1. KARAPINAR SPRL

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden KARAPINAR SPRL, er en Multi-Category, der opererer inden for Sukker branchen. Den opererer også inden for Fødevarer - import-eksport, Trækul, Tøj, til mænd, Jakkesæt - mænd, Tøj, til kvinder, mel, trægranulater, Fødevarer - import-eksport, og Trækul brancherne. Den er baseret i Quaregnon, Belgien.

 2. EVL&T GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden EVL&T GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Sukker branchen. Den opererer også inden for solsikkeolier, og tørrede frugter brancherne. Den er baseret i Wien, Østrig.

 3. NS TRADE SP Z O O

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden NS TRADE SP Z O O, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Tropiske frugter, Babymad, Drikkevarer, Mejeriprodukter, Læskedrikke, Alkoholfri læskedrikke, Alkoholfri drikkevarer, Frosne og dybfrosne varer, og Farmaceutiske produkter brancherne. Den er baseret i Szczecin, Polen.

 4. OSBEN EXPORT-IMPORT BROKER

  Tyskland

  Osben Export-Import Broker blev udviklet for at skabe forbindelse mellem eksportører og importører af produkter i hele verden. Vi er en import-export broker og sourcing agent. Produkter, vi handler med er bomuld, sojabønner, majs, hvede, sukker, cement, ris, urinstof, cashewnødder, kakao, råstoffer og industrimaskiner. Vi kan også hjælpe dig med tilvejebringelsen af andre produkter, som ikke er anført her. Ved forespørgsler om vores produkter og andre produkter, som ikke er anført her, har jeg brug for nogle yderligere oplysninger fra dig i din virksomheds brevhoved for at kunne behandle din forespørgsel, så vi kan de bedste priser for dig. 1. Varetype. 2. Varemængde. 3. Enhver anden kvalifikationsspecifikation. 4. Leveringssted. 5. Emballagetype (PP, fiberstof eller jute). 6. Emballagestørrelse (50 kg, 40 kg, 25 kg til enkeltpakning ELLER 10, 5, 2, 1 kg til dobbeltpakning). 7. Priser ab fabrik eller TO. 8. Inspektionsmetode på afskibningssted (inspektion gennem egen agent ELLER tredjemand [SGS/BV/Ethvert andet agentur] på købers/sælgers regning). 9. Betalingsfrist, så snart prisen er ok (LC ved syn ELLER 30 % acontobeløb, 70 % ved afskibningsdokumenter). Bekræft venligst disse oplysninger med din virksomheds oplysninger, og giv mig mulighed for at få priserne for dig.

 5. HORSE COOPERATIVE: COMMODITIES & MEATS

  Brasilien

  Finansiel virksomhed med kunder på 5 kontinenter, heraf en lang række producenter af flere millioner ton KORN i Brasilien, som vi tilbyder en PÅLIDELIG EKSPORTSERVICE med en ICC-procedure. Vi tilbyder: Tilgængelige priser og kvalitetsprodukter takket være direkte køb fra producenten i Brasilien samt muligheden for at levere flere millioner ton til hvilken som helst havn overalt i verden med et skatteregistreringsnummer. Vores team besidder en international erfaring. Vi besvarer dine spørgsmål med glæde.

 6. ARCURIUS INTERNATIONAL TRADE

  Frankrig

  Arcurius International Trade er et erhversbureau inden for international handel, medlem af et netværk af franske mæglere, som er internationalt anerkendt. Gennem vores ekspertise i import og eksport verden over kan vi skaffe kunden de mest udbredte produkter og services, til de bedste priser, både i ind- og udland på den sikreste mulige måde. Vi går gennem de bedste leverandører og producenter, der udvælges af os, på forskellige markedssektorer, og nærmere fødevarer og olieprodukter. Vi har et tæt samarbejde med producenter og leverandører, hvormed vi kan forhandle og tilfredstille kunden effektivt og hurtigt. Alt dette har til formål at undgå komplikationer inden for levering og den logistiske kæde ved at etablere en kontakt mellem køber og sælger af udvalgte produkter og services.

 7. COMPTOIR SUCRIER

  Belgien

  Comptoir Sucrier sprl. Sukker til Industriel brug eller til husholdning. Comptoir Sucrier blev grundlagt i 1908. Vi har solgt og distribueret sukker og salt i mere end 100 år. Vi har alle sukkerarter og salte i egnet emballage til håndværkeren eller industrien, detailhandleren, grossisten, catering, grossisten og bageren. Vores sortiment omfatter hvidt og brunt roesukker, rørsukker, flydende sujjer og karameller, i løs vægt, i store tasker, poser, dåser, små pakker og individuelle portioner. Kvaliteten er vigtig for os både når det gælder produkter og service. Besøg vores hjemmeside og tøv ikke med at kontakte os. Vi er til tjeneste!

 8. NATIONAL DATES COMPANY

  Saudiarabien

  National Dates blev grundlagt i 1990 i Medina i Saudi-Arabien. Vores virksomhed er førende inden for produktionen og distributionen af dadler af høj kvalitet i vores land og i Mellemøsten.Vi tilbyder et udvalg af dadler, herunder: Ajwa, khudri, rutab, kholas, medjool og sokari dadler. Disse dadler byder på en bred vifte af smage og fordele for enhver type kunde. Vores mål er at levere et produkt af den højeste kvalitet med et stort næringsindhold, der skaber tilfredshed i kundernes hverdag. Vi har en af de største produktions-, emballerings- og eksportfabrikker for dadler. Vores konstante fokus på at opnå de højeste standarder inden for produktion har gjort, at vi er lykkedes med at være det foretrukne valg for kunder, der har en god smag, ved at tilbyde forskellige og luksuriøse dadler, der imødekommer alle deres standarder og ønsker. Vi er førende på vores marked takket være vores åbenhed over for kundernes meninger og vores søgen efter det bedste produkt. Vores mål er at blive den største eksportør af dadler af høj kvalitet i den arabiske verden.Vi har en fremragende kundeservice, der står klar til at tage sig af alle dine ønsker. Besøg vores website, eller kontakt os, hvis du har spørgsmål.

 9. AUGUST TÖPFER & CO. (GMBH & CO.) KG

  Tyskland

  ATCO - AUGUST TÖPFER & CO. (GmbH & Co.) KG er et traditionelt, familieført handelshus, der som systemudbyder tilbyder sine kunder alt inden for fødevarer og foderstoffer ét sted fra: Import, opbevaring, emballering og logistik. Virksomheden har i dag næsten 400 ansatte. Til kunderne hører de førende europæiske detailhandels- og discountvirksomheder samt fødevare- og foderstofindustrien. Råvarer køber ATCO direkte fra pålidelige leverandører i oprindelseslandene, som ATCO har samarbejdet med i mange år. Fordi der bl.a. også leveres fra egen pakning/opbevaring fra Hamburg, kontrollerer ATCO produktkvaliteten på stedet og sørger for, at leveringstiderne overholdes. Virksomheden har opnået den position, den har i dag, gennem kontinuerlig vækste inden for de traditionelle forretningsområder sukker, tørret frugt og foderstoffer, og er et af de førende virksomheder inden for branchen.

 10. GARNEC LLC

  Rusland

  «Garnec» er førende når det kommer til fremstilling af glutenfri mel og bageblandinger. Vi er de første i Rusland som har modtaget retten til at mærke vores produkter med “Crossed Grain Trademark”. Dette handelsmærke er et sikkerhedsmærke for glutenfri produkter, og gives af Association of European Coeliac Societies, som anerkendes i de fleste udviklingslande. Vi anvender også grønne teknologier: vores produkter fremstilles med miljøvenligt udstyr, med anvendelse af koldmaling-teknologi. Koldmaling er maling ved temperaturer på mindre end 40 °C, hvormed melet bevarer de fleste af dets vitaminer og mineraler. Derudover bruger vi ingen tilsætningsstoffer, smagsforstærkere eller konserveringsmidler i vores produktion. Vi fremstiller et stort udvalg af sunde fødevareprodukter - hvormed alle vil kunne finde noget de kan lide. Garnec: Andre fødevarer for hele familien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Sukker - Import eksport

Antal resultater

1.772 Virksomheder