• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • risforarbejdning - maskiner og udstyr

Resultater for

Risforarbejdning - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. TERLET B.V.

  Holland

  Virksomheden TERLET B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Levnedsmiddelekstrater - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kakao og chokolade - maskiner og redskaber, Fisk - maskiner og redskaber til behandling, Maskiner til sammenpresning og emulgering, Risforarbejdning - maskiner og udstyr, Kakao og chokolade - maskiner og redskaber, Fisk - maskiner og redskaber til behandling, Maskiner til sammenpresning og emulgering, og Risforarbejdning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Zutphen, Holland.

 2. YAŞAR MAKINA SANAYI VE TIC.LTD.ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden YAŞAR MAKINA SANAYI VE TIC.LTD.ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Risforarbejdning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Terme, Tyrkiet.

 3. ANHUI JIEXUN OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD

  Kina

  Virksomheden ANHUI JIEXUN OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD, der opererer inden for Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager branchen. Den opererer også inden for Risforarbejdning - maskiner og udstyr, og Risforarbejdning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Hefei, Kina.

 4. EURL BRIXTON IMPORT EXPORT

  Algerien

  Virksomheden EURL BRIXTON IMPORT EXPORT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Risforarbejdning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Alger, Algerien.

 5. SZT CORPORATION

  Pakistan

  Virksomheden SZT CORPORATION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Risforarbejdning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Karachi, Pakistan.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. BÜHLER SORTEX LTD.

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BÜHLER SORTEX LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Risforarbejdning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for indpakning af fødevarer brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 2. BIOCERT INDIA PVT.LTD.

  Indien

  Virksomheden BIOCERT INDIA PVT.LTD., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Risforarbejdning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Indore, Indien.

 3. MAFRIGARLO S.L.

  Spanien

  Virksomheden MAFRIGARLO S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Risforarbejdning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Humanes De Madri ( Madrid 9, Spanien.

 4. JINAN ARROW MACHINERY

  Kina

  Virksomheden JINAN ARROW MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Risforarbejdning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for ekstrudere til fødevareindustrien brancherne. Den er baseret i Jinan, Kina.

 5. BUHLER YIJIETE COLOR SORTING(HEFEI) CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden BUHLER YIJIETE COLOR SORTING(HEFEI) CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Risforarbejdning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for sorteringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Hefei, Kina.

 1. ORIVARZEA-ORIZICULTORES DO RIBATEJO, S.A.

  Portugal

  Virksomheden ORIVARZEA-ORIZICULTORES DO RIBATEJO, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Risforarbejdning - maskiner og udstyr, og Risforarbejdning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Salvaterra De Magos, Portugal.

 2. MULTIGRAIN ÇELTIK VE PIRINÇ

  Tyrkiet

  Virksomheden MULTIGRAIN ÇELTIK VE PIRINÇ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Risforarbejdning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for behandling af ris, og Paddyris brancherne. Den er baseret i Edirne, Tyrkiet.

 1. BIL HOUDA

  Togo

  Virksomheden BIL HOUDA, er en Distributør, der opererer inden for Risforarbejdning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Lome, Togo.

 2. ZHENGZHOU VOS MACHINERY EQUIPMENT CO., LTD

  Japan

  Virksomheden ZHENGZHOU VOS MACHINERY EQUIPMENT CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Risforarbejdning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Zhengzhou City, Japan.

 3. SPECTRUM INDUSTRIES

  Indien

  Virksomheden SPECTRUM INDUSTRIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Risforarbejdning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Mangalore, Indien.

 4. MKE PIRINC FABRIKASI

  Tyrkiet

  Virksomheden MKE PIRINC FABRIKASI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Risforarbejdning - maskiner og udstyr, og Risforarbejdning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Kirikkale, Tyrkiet.

 5. SERI-IS METAL SANAYI

  Tyrkiet

  Virksomheden SERI-IS METAL SANAYI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Risforarbejdning - maskiner og udstyr, og Risforarbejdning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

 6. SILVAS, S.A.

  Portugal

 7. ERICH BERG E.K.

  Tyskland

 8. INGLEMAY LTD

  Det Forenede Kongerige

 1. F. H. SCHULE MÜHLENBAU GMBH

  Tyskland

 2. MONTAJES Y CONSERVACIONES IBERMAN SA

  Spanien

 3. BELGOMILK IA SA

  Grækenland

  Verified by europages badge

  Belgo-Milk Company er en førende organisation inden for landbrug og avl af kreaturer. Etableret i 1996 har virksomheden mere end 25 års erfaring inden for kommercielle aktiviteter. I 2005 investerede virksomheden i fremtiden, og oprettede et dedikeret team af ledere til at udvikle en ny produktionsenhed som specialiserer sig i et omfattende udvalg af kategorier. Virksomheden tilbyder kreaturenheder til rimelige priser, traditionelle bygninger, varehuse, malkeområder, fælder, foderremme, slibere, siloer, ostemejerier og køletanke. Belgo-Milk Company arbejder med forskellige kreaturracer af den bedste kvalitet såsom Lacaune får, ASSAF og Friesland, for at levere de bedst mulige mælkeprodukter. Virksomheden anvender også TYROBOX®, som er et avanceret system der hjælper med at garantere kvaliteten og sikkerheden af produkterne. Med deres engagement til excellence og innovation, fortsætter Belgo-Milk Company med at levere førsteklasses produkter og service til alle deres kunder.

 4. WEBER MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fra nøjagtig slicing med korrekt vægt samt fleksibel ilægning og emballering af salami / kødpølser, ost og fersk produkter. ; Weber Machinery er en af de førende systemudbydere til slicning / udskæring af applikationer samt automatisering og emballering af ferske produkter. Virksomhedens centrale mål er at gøre livet lettere for vores kunder med fremragende, individuelle løsninger og at gøre det muligt for dem at betjene deres systemer optimalt gennem hele livscyklussen. Weber group er der ialt ansat 1.450 mennesker fordelt på 22 lokationer i 18 lande og det er deres engagement og lidenskab, der bidrager til den samlede succes for Weber Group hver dag. Fra starten har virksomheden været familieejet og ledes i dag af CEO Tobias Weber, den ældste søn af virksomhedens grundlægger Günther Weber.

 5. TVI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Uanset om der er tale om bøffer, schnitzel, roulader, koteletter, grillspyd eller shashlik - så kan kunder over hele verden drage fordel af effektivitet, økonomisk, hygiejnisk og sikkerhed, takket være vores kraftfulde løsninger. I detailhandlen som i restaurationsbranchen. Dag efter dag, og uden kompromisser. Vi har specialiseret os i opdeling af kød siden vores grundlæggelse i 2004 - og vi er en førende producent af kødopdelingsmaskiner og komplette opdelingslinjer. Vores brede sortiment af produkter inkluderer effektive, behovsbaserede løsninger til korrekt temperaturkontrol og frysning, presning, portionering, automatisering, omvikling af grillspyd og produktion af kebabspyd. De højteknologiske systemer fra TVI spænder fra kødtemperaturregulering af startproduktet til næsten enhver form for portionering, manuel eller automatisk indsættelse i bakker med efterfølgende vægtkontrol, til overførsel af den færdige del til emballeringsmaskinen.

 6. BALLOONS WORLD STORE SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Balloons World Store fremstiller innovative produkter, heraf balloner i usædvanlige former, fyld til balloner uden helium samt de nye helt nedbrydelige ballonpinde Ecostick: Vi har siden 1979 fremstillet maskiner til silketryk af balloner i naturgummi af mærket RIFCO (Rifco Machines) i en enestående kvalitet og til mange anvendelser. BWS udfører fremragende tryk på alle typer balloner. Vi tilbyder desuden ballondekorationer i udlandet.

 7. ESSEGI 2 SRL - PACKAGING MACHINES

  Italien

  Verified by europages badge

  Få et bedre salg med en bedre indpakning. Virksomheden ESSEGI er specialiseret i design og fremstilling af pakkelinjer og industriautomation, blandt andet lodrette pakkemaskiner (VFFS), lodrette og vandrette pakkepresser samt linjer til blanding af muldjord. Vi leverer desuden komplette systemer til vejning og dosering af produkter samt systemer til læsning og transport af produkter. Alsidighed: Vi er i stand til at tilfredsstille alle behov og krav med størst mulig fleksibilitet. Pålidelighed: Vi arbejder med respekt for de internationale normer, og al vores forskning lever op til den strengeste sikkerhed. Rådighed: Vi bistår kunden gennem alle produktionsfaserne med en fremragende salgsservice og teknisk assistance, Tid koster penge: En reaktiv produktion, punktlige leveringer og en hurtig reparationsservice giver en lang række fordele og konkrete resultater.

 8. PAUL OTT GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Paul OTT GesmbH er et familiefirma med årtiers knowhow inden for maskinkonstruktion. Vi udvikler og bygger specialmaskiner til træbearbejdning. Fra stålkonstruktioner til slutmontering og indstilling udføres arbejdstrinene på de to fabrikker i Lambach. OTT står for præcise løsninger inden for kantlimning. Kunderne er snedkerier og møbelindustri, både i ind- og udland. Vi er en førende producent af førsteklasses kantlimningsmaskiner.

 9. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I mere end 55 år har vi i det øvre svabiske Riedlingen udviklet og produceret test- maskiner. En af vores styrker er konstruktionen og fremstillingen af førsteklasses specialtestmaskiner efter individuelle oplysninger fra kunderne. Fra den mindste maskine med en styrke på få Newton til en over tredive ton tung 10000 kN-tryktestmaskine er vores team af erfarne ingeniører og teknikere i stand til at realisere selv de mest krævende konstruktioner. Gennem vores tætte kontakt til førende institutter og højere læreanstalter er vi altid opdateret hvad angår testteknik. Vores medskab i Verband Deutscher Maschinen- und Anlagenbau (VDMA), Fachgemeinschaft Prüfmaschinen, er for dig en garanti for fremtidsrettede teknologier, fremragende kvalitet og pålidelig service. En egen afdeling beskæftiger sig med udviklingen og tilpasningen af de elektroniske delmontager til vores testmaskiner. I den forbindelse er et af hovedpunkterne projektering og udvikling efter kundespecifikke oplysninger. Produktionen af hardware udføres af et datterselskab i Schweiz.

 10. IFA TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Udvikling, fremstilling og levering af veje-, måle- og doseringsanlæg til imprægnerings- og epoxyharpiks. IFA tilbyder komplette løsninger til imprægnerings- og coatinganlæg, rensningsanlæg til spildevand, glas- og stenuldsindustrien, tekniske kunststoffer og styrtegods samt anlæg til malings-, lak- og byggematerialebranchen. Perfekt systemstyring til datatilknytning runder leveringsprogrammet af. Montering og ibrugtagning foretages af vores egne medarbejdere. IFA Technology tilbyder god og sikker håndtering til opbevaring af væsker, faststoffer og styregods samt de korrekte opbevaringsbeholdere som f.eks. skræddersyede reol-, tank- og siloanlæg. I den forbindelse kontrollerer vi blandt andet materialernes egnethed, effekten af miljøpåvirkninger samt overholdelsen af gældende lov.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Risforarbejdning - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

21.655 Virksomheder