• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • risforarbejdning - maskiner og udstyr

Resultater for

Risforarbejdning - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. TERLET B.V.

  Holland

  Virksomheden TERLET B.V., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Levnedsmiddelekstrater - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kakao og chokolade - maskiner og redskaber, Fisk - maskiner og redskaber til behandling, Maskiner til sammenpresning og emulgering, Risforarbejdning - maskiner og udstyr, Kakao og chokolade - maskiner og redskaber, Fisk - maskiner og redskaber til behandling, Maskiner til sammenpresning og emulgering, og Risforarbejdning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Zutphen, Holland.

 2. YAŞAR MAKINA SANAYI VE TIC.LTD.ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden YAŞAR MAKINA SANAYI VE TIC.LTD.ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Risforarbejdning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Terme, Tyrkiet.

 3. ANHUI JIEXUN OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD

  Kina

  Virksomheden ANHUI JIEXUN OPTOELECTRONIC TECHNOLOGY CO., LTD, der opererer inden for Sorteringsmaskiner til frugt og grønsager branchen. Den opererer også inden for Risforarbejdning - maskiner og udstyr, og Risforarbejdning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Hefei, Kina.

 4. EURL BRIXTON IMPORT EXPORT

  Algerien

  Virksomheden EURL BRIXTON IMPORT EXPORT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Risforarbejdning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Alger, Algerien.

 5. BUHLER YIJIETE COLOR SORTING(HEFEI) CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden BUHLER YIJIETE COLOR SORTING(HEFEI) CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Risforarbejdning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for sorteringsmaskiner brancherne. Den er baseret i Hefei, Kina.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. MAFRIGARLO S.L.

  Spanien

  Virksomheden MAFRIGARLO S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Risforarbejdning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Humanes De Madri ( Madrid 9, Spanien.

 2. BÜHLER SORTEX LTD.

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden BÜHLER SORTEX LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Risforarbejdning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for indpakning af fødevarer brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 3. MULTIGRAIN ÇELTIK VE PIRINÇ

  Tyrkiet

  Virksomheden MULTIGRAIN ÇELTIK VE PIRINÇ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Risforarbejdning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for behandling af ris, og Paddyris brancherne. Den er baseret i Edirne, Tyrkiet.

 4. JINAN ARROW MACHINERY

  Kina

  Virksomheden JINAN ARROW MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Risforarbejdning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for ekstrudere til fødevareindustrien brancherne. Den er baseret i Jinan, Kina.

 5. ZHENGZHOU VOS MACHINERY EQUIPMENT CO., LTD

  Japan

  Virksomheden ZHENGZHOU VOS MACHINERY EQUIPMENT CO., LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Risforarbejdning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Zhengzhou City, Japan.

 1. BIL HOUDA

  Togo

  Virksomheden BIL HOUDA, er en Distributør, der opererer inden for Risforarbejdning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Lome, Togo.

 2. SZT CORPORATION

  Pakistan

  Virksomheden SZT CORPORATION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Risforarbejdning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Karachi, Pakistan.

 1. BIOCERT INDIA PVT.LTD.

  Indien

  Virksomheden BIOCERT INDIA PVT.LTD., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Risforarbejdning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Indore, Indien.

 2. SPECTRUM INDUSTRIES

  Indien

  Virksomheden SPECTRUM INDUSTRIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Risforarbejdning - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Mangalore, Indien.

 3. ORIVARZEA-ORIZICULTORES DO RIBATEJO, S.A.

  Portugal

  Virksomheden ORIVARZEA-ORIZICULTORES DO RIBATEJO, S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Risforarbejdning - maskiner og udstyr, og Risforarbejdning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Salvaterra De Magos, Portugal.

 4. MKE PIRINC FABRIKASI

  Tyrkiet

  Virksomheden MKE PIRINC FABRIKASI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Risforarbejdning - maskiner og udstyr, og Risforarbejdning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Kirikkale, Tyrkiet.

 5. SERI-IS METAL SANAYI

  Tyrkiet

  Virksomheden SERI-IS METAL SANAYI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Risforarbejdning - maskiner og udstyr, og Risforarbejdning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Gaziantep, Tyrkiet.

 6. F. H. SCHULE MÜHLENBAU GMBH

  Tyskland

 7. ERICH BERG E.K.

  Tyskland

 8. INGLEMAY LTD

  Det Forenede Kongerige

 1. MONTAJES Y CONSERVACIONES IBERMAN SA

  Spanien

 2. SILVAS, S.A.

  Portugal

 3. BELGOMILK IA SA

  Grækenland

  Verified by europages badge

  Belgo-Milk Company er en førende organisation inden for landbrug og avl af kreaturer. Etableret i 1996 har virksomheden mere end 25 års erfaring inden for kommercielle aktiviteter. I 2005 investerede virksomheden i fremtiden, og oprettede et dedikeret team af ledere til at udvikle en ny produktionsenhed som specialiserer sig i et omfattende udvalg af kategorier. Virksomheden tilbyder kreaturenheder til rimelige priser, traditionelle bygninger, varehuse, malkeområder, fælder, foderremme, slibere, siloer, ostemejerier og køletanke. Belgo-Milk Company arbejder med forskellige kreaturracer af den bedste kvalitet såsom Lacaune får, ASSAF og Friesland, for at levere de bedst mulige mælkeprodukter. Virksomheden anvender også TYROBOX®, som er et avanceret system der hjælper med at garantere kvaliteten og sikkerheden af produkterne. Med deres engagement til excellence og innovation, fortsætter Belgo-Milk Company med at levere førsteklasses produkter og service til alle deres kunder.

 4. BESER KIMYA SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  ESER CHEMICALS er en producent af særlige kemikalier til et udvalg af industrielle brancher, såsom smøremidler og væsker til metalarbejde, særlige emulgatorpakker, Stivelseslim rheologimodifikatorer, automobilkemikalier, mineralolie- og silikoneolieemulgatorer, silikone og non-silikone skumdæmpere, oleokemikalier, behandlingsolier og additiver til tekstiler, antisapbejdse til træ, OAT- og IAT-rusthæmmere til kølevæske og varmeoverførselsvæsker, væsker til hydraulikbremser, slidstærke additiver, særlig og råvare ester. Vi udvikler skræddersyede kemiske produkter og løsninger til vores kunder. Vi er især specialiseret inden for følgende produkter; Opløselig mineralolieemulgatorpakke, blandeolie og kegleolie emulgatorpakke, pakke med opløsningsmiddelsemulgator til bomuldsopsamlere, emulgatorpakke til strikkeolie, rusthæmmere til kølervæske og industrielle kølevæsker, Dot 3 og Dot 4 hydraulikbremsevæske emulgatorpakke, semisyntetiske væsker til metalarbejde til multimetalmaskiner osv.

 5. BALLOONS WORLD STORE SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Balloons World Store fremstiller innovative produkter, heraf balloner i usædvanlige former, fyld til balloner uden helium samt de nye helt nedbrydelige ballonpinde Ecostick: Vi har siden 1979 fremstillet maskiner til silketryk af balloner i naturgummi af mærket RIFCO (Rifco Machines) i en enestående kvalitet og til mange anvendelser. BWS udfører fremragende tryk på alle typer balloner. Vi tilbyder desuden ballondekorationer i udlandet.

 6. IFA TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Udvikling, fremstilling og levering af veje-, måle- og doseringsanlæg til imprægnerings- og epoxyharpiks. IFA tilbyder komplette løsninger til imprægnerings- og coatinganlæg, rensningsanlæg til spildevand, glas- og stenuldsindustrien, tekniske kunststoffer og styrtegods samt anlæg til malings-, lak- og byggematerialebranchen. Perfekt systemstyring til datatilknytning runder leveringsprogrammet af. Montering og ibrugtagning foretages af vores egne medarbejdere. IFA Technology tilbyder god og sikker håndtering til opbevaring af væsker, faststoffer og styregods samt de korrekte opbevaringsbeholdere som f.eks. skræddersyede reol-, tank- og siloanlæg. I den forbindelse kontrollerer vi blandt andet materialernes egnethed, effekten af miljøpåvirkninger samt overholdelsen af gældende lov.

 7. ROSSI INGEGNERIA ALIMENTARE SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Vi er til stede i de vigtigste områder i verden, hvor der forarbejdes tomater og frugt. Vi leverer komplette produktionslinjer til tilberedning af tomatsaucer og ketchup. Vi fremstiller komplette produktionslinjer og maskiner til produktionen af frugtsaft, proceslinjer, anlæg til produktionen af frugtpuréer, især æbler, pærer, ferskner og abrikoser. Produktion af maskiner til fremstilling af marmelader og konserves. Anlæg til behandling og forarbejdning af tomater. Vores nye produktlinje til transport og behandling af bladgrøntsager er særligt indikeret til fjernelse af sand og større urenheder. Den særlige teknologi og de særlige forarbejdningsprocesser til bearbejdningen af dadler giver mulighed for at opnå gær, alkohol og eddike som underprodukter i produktionen af sirupper (klaret eller ikke klaret). ingeniør A. Rossi har hele den nødvendige know-how til at imødekomme mejeribranchens behov til anlæg.

 8. HEBOLD SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hebold Systems har i mange år leveret og udviklet individuelle løsninger inden for vakuumblande- og homogeniseringsteknik til farmaceutisk, kosmetik- og levnedsmiddelindustri. Der fabrikeres blandere som homogeniserings- og dispergeringsanlæg til fremstilling af creme, gele, salver, lotion og shampoo. Procesanlæggene til fremstilling af halvfaste forme kan leveres i standardstørrelser fra 5 til 10.000 l. Afhængigt af kundespecifikation består komplette anlæg af en eller flere HEBOLD-blandere med eller uden lågløfteanordninger, homogenisatorer, forfasebeholdere, vakuumsystemer, varme- og køleanordninger, rørledninger, gangbare platforme og styring med procesvisualisering og receptadministration.

 9. ESSEGI 2 SRL - PACKAGING MACHINES

  Italien

  Verified by europages badge

  Få et bedre salg med en bedre indpakning. Virksomheden ESSEGI er specialiseret i design og fremstilling af pakkelinjer og industriautomation, blandt andet lodrette pakkemaskiner (VFFS), lodrette og vandrette pakkepresser samt linjer til blanding af muldjord. Vi leverer desuden komplette systemer til vejning og dosering af produkter samt systemer til læsning og transport af produkter. Alsidighed: Vi er i stand til at tilfredsstille alle behov og krav med størst mulig fleksibilitet. Pålidelighed: Vi arbejder med respekt for de internationale normer, og al vores forskning lever op til den strengeste sikkerhed. Rådighed: Vi bistår kunden gennem alle produktionsfaserne med en fremragende salgsservice og teknisk assistance, Tid koster penge: En reaktiv produktion, punktlige leveringer og en hurtig reparationsservice giver en lang række fordele og konkrete resultater.

 10. LAMP TECH JOHANNWILLE & SANTOS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  LampTech er en lyskildeproducent, der producerer førsteklasses IR-varmelamper (infrarøde varmelamper) i forskellige udførelser. I LampTechs brede produktpalette er der enkeltrør-IR-lysrør og doppeltrør-IR-lysrør. Udbuddet af IR-lysrør fra LampTech blev senest udvidet med hurtige mellembølge-IR-lysrør. LampTech producerer UV-lysrør (Ultraviolette lysrør) til industrielt brug, især trykindustri. UV-lamperne fra LampTech anvendes f.eks. ved dybtryk, silketryk, offsettryk, flexotryk og bogtryk. Vores produkter omfatter: IR-lysrør, IR-varmelamper, UV-lysrør til trykfarve- og laktørring, lysrørvarme, UV-lysrør, IR-tørreanlæg, kortbølge-IR-tørreanlæg, IR-tørreudstyr, IR-tørrer til trykmaskiner.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Risforarbejdning - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

21.889 Virksomheder