• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • parfumeindustrien - maskiner og udstyr

Resultater for

Parfumeindustrien - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. VCBS SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden VCBS SP. Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Parfume branchen. Den opererer også inden for artikler i glas til kosmetik og parfume, reklameparfumer, udstyr til parfumerivarer og kosmetik, beretter, individualiserede parfumer, containere til parfumer, dråbetæller, glasbeholdere, og Emballering af parfume i lønarbejde brancherne. Den er baseret i Kraków, Polen.

 2. VIEWEG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VIEWEG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Parfumeindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Kranzberg, Tyskland.

 3. TECHNO TECH S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TECHNO TECH S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Parfumeindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for doseringsanlæg til pulver og granulater, doseringsventil, automatiske doseringssystemer, og specialvejeanlæg brancherne. Den er baseret i Gallarate, Italien.

 4. TOURNAIRE SA

  Frankrig

  Virksomheden TOURNAIRE SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Parfumeindustrien - maskiner og udstyr, Flasker og glas, plast-, Aluminiumsemballage til aroma og parfume, Parfumeindustrien - maskiner og udstyr, Flasker og glas, plast-, og Molekylære destillationsapparater brancherne. Den er baseret i Grasse Cedex, Frankrig.

 5. DOSAGE TECHNOLOGIES SARL

  Schweiz

  Virksomheden DOSAGE TECHNOLOGIES SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Parfumeindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Dosering - maskiner og udstyr, og Dosering - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Satigny, Schweiz.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ISABELLA MILKOVA LE PARFUM LTD

  Bulgarien

  Virksomheden ISABELLA MILKOVA LE PARFUM LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Parfume branchen. Den opererer også inden for Parfume og skønhedsprodukter, Eau de parfume, Parfumer - essenser og dufte, Parfumeindustrien - maskiner og udstyr, Parfume og skønhedsprodukter, Eau de parfume, Parfumer - essenser og dufte, og Parfumeindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Haskovo, Bulgarien.

 2. TEK-IZ MACHINE MANUFACTURER

  Tyrkiet

  Virksomheden TEK-IZ MACHINE MANUFACTURER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Parfumeindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. QUANDOS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden QUANDOS GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Parfumeindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Moosburg, Tyskland.

 4. GEMKE TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GEMKE TECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Parfumeindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Ennepetal, Tyskland.

 5. IDF GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden IDF GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Parfumeindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Ennepetal, Tyskland.

 1. LEELDERALTD

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden LEELDERALTD, er en Detailsalg, der opererer inden for Parfumeindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Parfume, luftbefugtere, Dufte, Parfume, og parfumerede olier brancherne. Den er baseret i London, Det Forenede Kongerige.

 2. ADLERMECH ESSENTIAL OIL DISTILLATION EXTRACTION EQUIPMENT

  Tyrkiet

  Virksomheden ADLERMECH ESSENTIAL OIL DISTILLATION EXTRACTION EQUIPMENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Parfumeindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for udstyr distillation, og olieessenser brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 1. BIO-LINN KATHRIN LINNEMANN-HÜLSSNER

  Tyskland

  Virksomheden BIO-LINN KATHRIN LINNEMANN-HÜLSSNER, er en Engrossalg, der opererer inden for Farvemøller og -blandemaskiner branchen. Den opererer også inden for Parfumeindustrien - maskiner og udstyr, Smøremidler, grafit, Desinfektonsmidler, ikke-medicinsk, Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel, Parfumeindustrien - maskiner og udstyr, Smøremidler, grafit, Desinfektonsmidler, ikke-medicinsk, og Rengørings- og vedligeholdelsesprodukter, til industri og handel brancherne. Den er baseret i Wiefelstede, Tyskland.

 2. ELEVALUX,S.L.

  Spanien

  Virksomheden ELEVALUX,S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Parfumeindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Barcelona, Spanien.

 3. SOCOGE INTERNATIONAL

  Frankrig

  Virksomheden SOCOGE INTERNATIONAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Parfumeindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fastklemning - maskiner, og Fastklemning - maskiner brancherne. Den er baseret i CARRIERES SUR SEINE, Frankrig.

 4. AROMATA INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden AROMATA INTERNATIONAL GMBH, der opererer inden for Elektricitet - distributionsudstyr branchen. Den opererer også inden for Belysning, til boligen samt tilbehør, Parfumeindustrien - maskiner og udstyr, Belysning, til boligen samt tilbehør, og Parfumeindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Sulzberg, Tyskland.

 5. VANWYK SYSTEMS F&F

  Holland

  Virksomheden VANWYK SYSTEMS F&F, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Parfumeindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Velserbroek, Holland.

 6. ELU- ELEKTROTECHNISCHE LUFT- UND KLIMAGERÄTE- VERTRIEBS-GMBH.

  Tyskland

  Virksomheden ELU- ELEKTROTECHNISCHE LUFT- UND KLIMAGERÄTE- VERTRIEBS-GMBH., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Parfumeindustrien - maskiner og udstyr, og Parfumeindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Leinfelden-Echterdingen, Tyskland.

 7. AREL INSTALLATION CONSTRUCTION INDUSTRY & TRADE LTD CO

  Tyrkiet

  Virksomheden AREL INSTALLATION CONSTRUCTION INDUSTRY & TRADE LTD CO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Parfumeindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 8. CONTEXA SA

  Schweiz

  Virksomheden CONTEXA SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kemisk- og farmaceutisk industri - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Parfumeindustrien - maskiner og udstyr, og Parfumeindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Geneve, Schweiz.

 1. PANA DORA AB

  Sverige

  Virksomheden PANA DORA AB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Parfumeindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Emmaboda, Sverige.

 2. HYPPOCAMPUS FRAGRANCES SL

  Spanien

  Virksomheden HYPPOCAMPUS FRAGRANCES SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hygiejne og skønhedsartikler branchen. Den opererer også inden for anlæg, maskiner og udstyr til den kosmetiske og parfumeindustrien, Fremstilling af parfume, og Indpakning af parfumer og eau de toilette brancherne. Den er baseret i San Javier, Spanien.

 3. PHARMAGEL ENGINEERING S.P.A.

  Italien

  Virksomheden PHARMAGEL ENGINEERING S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for maskiner til produktion af kapsler og gelatinøse perler til medicinalindustrien, og anlæg, maskiner og udstyr til den kosmetiske og parfumeindustrien brancherne. Den er baseret i Lodi, Italien.

 4. PLANCHISTERIA Y CALDERERIA MIASA

  Spanien

  Virksomheden PLANCHISTERIA Y CALDERERIA MIASA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedler, rustfrit stål branchen. Den opererer også inden for maskiner og udstyr til medicinalindustrien, design af petrokemiske anlæg, og anlæg, maskiner og udstyr til den kosmetiske og parfumeindustrien brancherne. Den er baseret i Pla De Santa Maria, Spanien.

 5. BELGOMILK IA SA

  Grækenland

  Verified by europages badge

  Belgo-Milk Company er en førende organisation inden for landbrug og avl af kreaturer. Etableret i 1996 har virksomheden mere end 25 års erfaring inden for kommercielle aktiviteter. I 2005 investerede virksomheden i fremtiden, og oprettede et dedikeret team af ledere til at udvikle en ny produktionsenhed som specialiserer sig i et omfattende udvalg af kategorier. Virksomheden tilbyder kreaturenheder til rimelige priser, traditionelle bygninger, varehuse, malkeområder, fælder, foderremme, slibere, siloer, ostemejerier og køletanke. Belgo-Milk Company arbejder med forskellige kreaturracer af den bedste kvalitet såsom Lacaune får, ASSAF og Friesland, for at levere de bedst mulige mælkeprodukter. Virksomheden anvender også TYROBOX®, som er et avanceret system der hjælper med at garantere kvaliteten og sikkerheden af produkterne. Med deres engagement til excellence og innovation, fortsætter Belgo-Milk Company med at levere førsteklasses produkter og service til alle deres kunder.

 6. BESER KIMYA SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  ESER CHEMICALS er en producent af særlige kemikalier til et udvalg af industrielle brancher, såsom smøremidler og væsker til metalarbejde, særlige emulgatorpakker, Stivelseslim rheologimodifikatorer, automobilkemikalier, mineralolie- og silikoneolieemulgatorer, silikone og non-silikone skumdæmpere, oleokemikalier, behandlingsolier og additiver til tekstiler, antisapbejdse til træ, OAT- og IAT-rusthæmmere til kølevæske og varmeoverførselsvæsker, væsker til hydraulikbremser, slidstærke additiver, særlig og råvare ester. Vi udvikler skræddersyede kemiske produkter og løsninger til vores kunder. Vi er især specialiseret inden for følgende produkter; Opløselig mineralolieemulgatorpakke, blandeolie og kegleolie emulgatorpakke, pakke med opløsningsmiddelsemulgator til bomuldsopsamlere, emulgatorpakke til strikkeolie, rusthæmmere til kølervæske og industrielle kølevæsker, Dot 3 og Dot 4 hydraulikbremsevæske emulgatorpakke, semisyntetiske væsker til metalarbejde til multimetalmaskiner osv.

 7. MH MULTIPACK SDN BHD

  Malaysia

  Verified by europages badge

  MH MULTIPACK SDN BHD er en dynamisk og innovativ virksomhed som arbejder på at revolutionere den måde som indbyggere i Malaysia får adgang til sundhedstjenester på. Som en førende mobil sundhedsudbyder i Malaysia, bringer vi sundhedspleje direkte til den enkelte person, hvilket gør medicinsk pleje af høj kvalitet nemt tilgængeligt og bekvemt. Vi bruger den seneste teknologi og et hold af særdeles erfarne sundhedsprofessionelle til at levere et udbud af tjenester, hvilket omfatter medicinsk konsultation, diagnosetest, levering af medicin og sundhedsscreeningprogrammer. MH MULTIPACK SDN BHD drives af en mission om at skabe bro mellem afstanden mellem det traditionelle sundhedssystem, og kravene i en moderne verden. Ved at bruge digitale platforme og mobilapplikationer, har vi skabt en problemfri og brugervenlig grænseflade til patienterne, så de kan tilgå sundhedstjenesterne når de har brug for det. Hvad enten det er en travl forretningsmand som har brug for øjeblikkelig medicinsk hjælp, eller en pensionist som kræver jævnlige kontroller, så sikrer vi, at sundhedspleje kun er nogle få klik væk. Vi har utrolig fokus på at bevare de højeste standarder inden for kvalitet og sikkerhed. Alle sundhedsplejetjenester leveres af licenserede sundhedspersonale, og gennemgår strenge kvalitetskontroller for at garantere nøjagtige diagnoser og effektive behandlinger. Virksomheden følger også strenge protokoller for administration af medicin, og overholder de højeste etiske standarder, prioriterer patienternes privatliv og fortrolighed. Spørg os !

 8. PAUL OTT GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Paul OTT GesmbH er et familiefirma med årtiers knowhow inden for maskinkonstruktion. Vi udvikler og bygger specialmaskiner til træbearbejdning. Fra stålkonstruktioner til slutmontering og indstilling udføres arbejdstrinene på de to fabrikker i Lambach. OTT står for præcise løsninger inden for kantlimning. Kunderne er snedkerier og møbelindustri, både i ind- og udland. Vi er en førende producent af førsteklasses kantlimningsmaskiner.

 9. BALLOONS WORLD STORE SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Balloons World Store fremstiller innovative produkter, heraf balloner i usædvanlige former, fyld til balloner uden helium samt de nye helt nedbrydelige ballonpinde Ecostick: Vi har siden 1979 fremstillet maskiner til silketryk af balloner i naturgummi af mærket RIFCO (Rifco Machines) i en enestående kvalitet og til mange anvendelser. BWS udfører fremragende tryk på alle typer balloner. Vi tilbyder desuden ballondekorationer i udlandet.

 10. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I mere end 55 år har vi i det øvre svabiske Riedlingen udviklet og produceret test- maskiner. En af vores styrker er konstruktionen og fremstillingen af førsteklasses specialtestmaskiner efter individuelle oplysninger fra kunderne. Fra den mindste maskine med en styrke på få Newton til en over tredive ton tung 10000 kN-tryktestmaskine er vores team af erfarne ingeniører og teknikere i stand til at realisere selv de mest krævende konstruktioner. Gennem vores tætte kontakt til førende institutter og højere læreanstalter er vi altid opdateret hvad angår testteknik. Vores medskab i Verband Deutscher Maschinen- und Anlagenbau (VDMA), Fachgemeinschaft Prüfmaschinen, er for dig en garanti for fremtidsrettede teknologier, fremragende kvalitet og pålidelig service. En egen afdeling beskæftiger sig med udviklingen og tilpasningen af de elektroniske delmontager til vores testmaskiner. I den forbindelse er et af hovedpunkterne projektering og udvikling efter kundespecifikke oplysninger. Produktionen af hardware udføres af et datterselskab i Schweiz.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Parfumeindustrien - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

21.830 Virksomheder