• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • farmaceutiske produkter

Resultater for

Farmaceutiske produkter - Import eksport

 1. LABORATOIRE NUTERGIA

  Frankrig

  Laboratoriet NUTERGIA startede i 1989 og er specialiseret i produktion af kosttilskud. NUTERGIA blev oprettet på et intiativ af biofarmaceuten Claude Lagarde og er den første producent af mikroernæring i Frankrig. Den er i dag det tredje største laboratorium for kosttilskud i Frankrig. NUTERGIA står for udvikling, R&D, fremstilling, forsendelse og salg. NCA (Nutrition Cellulaire Active) ® er et af laboratoriets mærker; Det giver menneskekroppens celler den mest aktive næring takket være nogle mikronæringsstoffer, der forstærkes, når de indtages, og som afgifter og omstrukturerer vores celler. Med et udvalg på over 24 produkter for alle fysiske lidelser har NUTERGIA kontrol over proceduren fra start til slut, fra udvælgelse af formler til salg af produkterne. NUTERGIA garanterer desuden respekt for hele sporbarhedskæden og kvalitetskontrol.

 2. COMFORTPAT B.V.

  Holland

  ComfortPat B.V. er en virksomhed som er baseret i Huissen i Holland, som siden 2016 har specialiseret sig i distribution og engrossalg af mærkeprodukter inden for sundhedspleje, medicin, farma og kosmetik. Vores store produktudvalg inkluderer hårpleje- og hudplejeprodukter, makeupprodukter såsom foundation eller læbestifter, cremer og parfumer. Vi er din ideelle partner for alle skønhedsprodukter! For din sikkerhed leverer vi også medicinske produkter såsom termometre, ansigtsmasker, handsker og desinficeringsmidler til både hænder og overflader. Vi distribuerer produkter fra flere velkendte mærker, såsom Lancôme, Loréal, Vichy, La Roche Posay, Dior eller l'Occitane. Takket være vores kontinuerlige fokus på R&D og innovation, leverer vi produkter af den højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser, for at tilfredsstille kunder over hele verden. Vores kunder sætter også pris på vores omfattende eftersalgstjenester. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 3. ATLANTIQUE REPARTITION

  Frankrig

  ATLANTIQUE RÉPARTITION er din grossist og lokale fordeler i nærområdet. En partner, som er tæt på dig, med medarbejdere, som lytter til dine behov i hverdagen. Løbende forbedringer er vores ledemotiv: Vi er der for at forvandle dine problemer til løsninger. FORSYNING: Vi afgiver dagligt bestillinger til 120 af de største laboratorier. Vi målretter disse alt efter kundens behov, fordi du er vores topprioritet. LAGERSTYRING: Lagerbeholdningen opdateres og sorteres hver dag. Vores hyldesystemer gør os i stand til at lokalisere hvert enkelt opbevaringsboks og at nummerere disse. Vi har stor fokus på lagerstyring, da den er din omsætning i morgen. KLARGØRELSE AF ORDRER: Alle ordrer bliver forberedt manuelt. Produkterne pakkes omhyggeligt i kasser, så kunden kan være helt tryg. Thomas, den ansvarlige apoteker, kontrollerer dem en efter en. DISTRIBUTION: Der foretages leveringer en eller to gange dagligt af Morgane eller Ludivine. Du kan se deres smil selv under mundbindet. EFTERSALGSSERVICE: Fordi du ikke kun er en “kunde”, men også en “partner”, som hjælper os med at gøre virksomheden større, er eftersalgsservice en hjørnesten i vores filosofi. Din feedback er værdifuld for vores udvikling, og din tilfredsshed er vores dyrebareste belønning. Kontakt os gerne for yderligere informationer!

 4. PHARMATURCA PHARMACEUTICAL WAREHOUSE EXPORTER LTD

  Tyrkiet

  Pharmaturca er et autoriseret farmaceutisk lager der eksporterer fra Istanbul i Tyrkiet. Vi har været den største eksportør, der er registreret af Sundhedsministeriet i Tyrkiet siden 2004. Vi leverer medicinsk udstyr og medicin af høj kvalitet og har et stort udvalg til overkommelige priser og eftersalgsservice. Vores Istanbul baserede virksomhed tilbyder farmaceutiske produkter, paralleleksport og sundhedspleje produkter til grossister, internationale apoteker, sygehuse, hjælpeorganisationer i den tredje verden, offentlige medicinske agenturer og private institutioner. Vi leverer mere end 7.000 receptpligtige lægemidler, vacciner, OTC-produkter, medicinsk udstyr og forskellige servicer på det farmaceutiske område internationalt. Rx generiske farmaceutiske produkter, Rx mærkefarmaceutiske produkter, indsprøjtninger, medicinske/kirurgiske forsyninger, OTC, sundhedsplejepraksisser, forsyninger af kritiske lægemidler, lagerprodukter til hospitaler, apoteker, hospitaler, klinikker, avanceret sårbehandling, stomi, vacciner, urologi. Vi håndterer både store farmaceutiske projekter og leveringer i små mængder afhængigt af dine ønsker. Vi er den eneste tyrkiske virksomhed som er certificeret af 'Pharmacychecker'. Vi har mange kunder i EU-landene, Asien, Syd- og Centralamerika, Mellemøsten, Syd- og Nordafrika og mere, og vi arbejder med mere end 85 lande verden over.

 5. SFM HOSPITAL PRODUCTS GMBH

  Tyskland

  Engroshandel med internetshop for medicinalprodukter: Handsker, sprøjter, kanyler, i.v. katetere, vingekanyler, medicinske plastre, kinesiologisk tape, in- & transfusion, røntgentilbehør

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ATLANTIC CHEMICALS TRADING GMBH

  Tyskland

  I 30 år har ACT med succes solgt et stadig stigende antal råstoffer af bedste, certificerede kvalitet. Grundlagt i 1985 i Hamborg af Dr. Ramin Ghaffari, er ACT i dag en virksomhed i vækst med mere end 60 medarbejdere internationalt. Vores kontorer er beliggende i hansestaden Hamborg og på 12 andre lokaliteter på verdensplan. Resultater opnås altid som team, og hver eneste af vores medarbejdere bidrager hertil med kompetence og initiativ. For at kunne agere globalt har vi desuden et internationalt netværk af agenter samt stærke partnere for det vigtige område logistik. Med ACT kan du stole på omkostningseffektive, fleksible og rettidige leverancer – overalt i verden!

 2. HANGZHOU SINGCLEAN MEDICAL PRODUCTS

  Kina

  Hangzhou Singclean Medical Products Co., Ltd. blev grundlagt i 2002 og er beliggende i Fuyang Gaoqiao High-Tech Industrial Park i Hangzhou City. Vi er en af de mest professionelle højteknologiske virksomheder som hovedsageligt er engageret i R&D, produktion og salg af produkter fremstillet af biologiske materialer i Kina. Vi forsker i nye kemiske forbindelser og intelligente biologiske materialer, og fremstiller hovedsageligt biologisk nedbrydelige materialer, hyaluronat og chitosan. Vores produkter dækker derivater, diagnose reagenser, blødende stivningsmaterialer og flere. Baseret på højteknologisk og avanceret udstyr fra den svenske virksomhed Baolong Bio-Engineering Company, er vores serie af produkter under navnet "Singclean" en kombination af HYALURONAN gel og oftalmiske VISKOKIRURGISKE enheder. Det er medicinsk makromolekyle materiale som fremstilles i en højteknologisk biologisk proces, med viskoelasticitet, smørende evner, fysisk snitteegenskab og en god biologisk kompatibilitet. Vi er specialiseret inden for forskning af kliniske kemiske reagenser.

 3. ARKANA COSMETICS SP. Z O.O. SP. K.

  Polen

  Arkana er et af de mest dynamiske professionelle og udviklende kosmetikmærker i Polen. Vi specialiserer os i avanceret hudpleje, og henvender os ikke kun til markedets krav, men skaber også nye trends. Vi er velkendte for vores innovative neurokosmetik. Deres handling er baseret på neurosendere som bruger de naturlige nerveforbindelser. Deres tilgang anerkender den direkte forbindelse mellem hjernen og huden. Derfor er vores behandlinger effektive, og resultaterne er umiddelbart synlige efter behandlingen. Sidst men ikke mindst – stimulering af det centrale nervesystem har en fordel der ikke kan tilsidesættes: det har en positiv effekt på ikke blot huden, men forbedrer også ens overordnede velvære. Det er grunden til, at neurokosmetik passer perfekt til vores filosofi om en bevist skønhed og pleje. Vi mener, at en individuel og korrekt valgt terapi i en skønhedssalon kombineret med pleje i hjemmet, er den bedste måde at nyde de synlige resultater på, dag efter dag. Innovativ tilgang og synlige resultater: Samtidig med vi udvikler nye produkter, anvender vi de seneste videnskabelige opdagelser, innovative ingredienser og nuværende trends inden for kosmetik. Inden for de seneste par år har vi skabt mere end 70+ kosmetiske formuleringer, så vores produkter altid er et skridt foran konkurrenterne. I 2019 blev vores produkt nomineret til den præstigefyldte Cosmoproof Awards, som det mest innovative produkt på verdens største kosmetikmesse i Bologna. Kontakt os og se hvordan vi kan hjælpe dig med at vokse din forretning.

 4. PIPELINEPHARMA

  Litauen

  Pipelinepharma.com er et B2B farmaceutisk markedsplads som forbinder farmaceutiske producenter med købere over hele verden. For platformskøbere – distributører, salgs- og markedsføringsorganisationer, licensvirksomheder, apotekkæder, grossister – hjælper de med at opbygge en produktforsyning ved at forbinde dem direkte med kvalificerede producenter fra hele verden. For platformssælgere – CTD-ejere, farmaceutiske producenter, udlicenteringsvirksomheder – hjælper de med at finde købere, afslutte aftaler, underskrive kommercielle aftaler og betydeligt reducere tiden for at sende produktet på markedet. Vi hjælper farmaceutiske leverandører med at øge deres markeder, ved at forbinde dem med 10.000+ mulige, kvalificere købere fra 127 lande. Baseret i EU er Pipelinepharma.com det eneste europæiske B2B farmaceutiske markedsplads for færdige dosisformuleringer med verificerede, opdaterede oplysninger. Markedspladsen har mere end 85.000 CTD-filer med færdige dosisformuleringer fra 1.800 GMP-producenter. Ved at være en af de største og erfarne databaser inden for medicin globalt, er Pipelinepharma.com det bedste valg når det kommer til indkøb af differentierede generiske og biosimilar farmaceutiske produkter som er vanskelig at indkøbe. Medicinske enheder og nutraceutical vil også være tilgængelig på platformen i 2022. Pipelinepharma.com teamet samler 30+ farmaceutiske forretningsudviklingseksperter, mæglere og konsulenter med en omfattende erfaring inden for europæisk farmaceutisk virksomhed.

 5. TRENKER

  Belgien

  De farmaceutiske laboratorier Trenker er en familievirksomhed, der blev grundlagt i 1933 af Rodolphe Henri Trenker, og som producerer og distribuerer kosttilskud og medicinsk udstyr af høj kvalitet, der tilfredsstiller de strengeste europæiske produktionsnormer. Fagfolk i sundhedssektoren og patienter står i centrum, og vi forpligter os dagligt til at bidrage til forbedringen af menneskers livskvalitet og helbred. Vi er med under alle produktionsfaser. Vi centraliserer alle produktionsfaser, fra design på papiret til indpakning af det færdige produkt, på vores nye fabrik i Nivelles. De farmaceutiske laboratorier Trenker er i dag til stede i omkring 15 lande og har ambitioner om at blive en international reference inden for konstante, innovative løsninger. Trenker er altid på udkig efter nye partnere. Du er velkommen til at kontakte os.

 1. HQ COSMETICS BV

  Holland

  HQ COSMETICS specialiserer sig i engrossalg af skønhedspleje, hudpleje, hårpleje, farmaceutiske og kosmetiske produkter. Vores virksomhed ligger i Holland. Vores styrke ligger i kvaliteten af vores produkter, service og der erfarne personale, som sammenlagt har mere end 30 års erfaring. Vi er veletableret inden for kontraktlevering med producenter af førende mærker og engroslagre i hele Europa, hvormed vi har adgang til produkter af den højeste kvalitet til rimelige priser. Vi har også lagre i forskellige områder af Europa, såsom Holland, Belgien, Storbritannien og Schweiz, så vi kan imødese ordrer fra hele verden. Vores klientservice er tilgængelig 24/7 for alle vores klienter, og vi sikrer at vi altid leverer det bedste for vores klienter. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os for flere oplysninger!

 2. S.A.M MED BV

  Holland

  SAM MED B.V. fokuserer den højeste prioritet på kvaliteten af vores lægemiddelsprodukter og testsæt. Men, idet vi arbejder på at hjælpe udviklingslandene, bliver vores testsæt fremstillet i Europa og USA. Vi er en førende distributør inden for farmaceutiske produkter. Vi har specialiseret os i udsalg, overskud, mærkeophør og almindeligt lager. Vi er komplet fokuseret på kundetilfredshed, og arbejder på at overholde din forretnings behov. Vi har gjort dette i mange år, og har opbygget et omdømme for at levere kvalitet med det højeste serviceniveau. Alle produkter som vi leverer, er 100 % garanteret autentiske. Foruden vores klientbase i Holland, har vi også en stor tilstedeværelse på mange andre markeder, idet vi leverer vores produkter globalt. Vi er forpligtet til en enestående service med konkurrencedygtige priser. Vi køber vores produkter direkte fra nogle af de største navne inden for den farmaceutiske branche, og hovedsageligt fra officielle distributører, så vi kan levere førsteklasses produkter og engrospriser med gode rabatter.

 1. LAB-SERVICE

  Frankrig

  LAB-SERVICE: Vores virksomhed, der blev grundlagt i 1981, beskæftiger sig med analyse af kornstørrelser og er stadig en uafhængig familievirksomhed. Lab Service samarbejder med kemi-, medicinal-, kosmetik- og fødevareindustrien. Vores virksomhed er specialiseret i: Mikronisering - Knusning og sigtning - Granulometrisk analyse.

 2. MAJOR MEDICAL SOLUTIONS KFT.

  Ungarn

  MAJOR MEDICAL SOLUTIONS er en global leverandør af æstetiske produkter af høj kvalitet. Vores sortiment omfatter æstetisk medicinsk udstyr og andre medicinske varer, især dermalfyldstoffer. Vi er din pålidelige partner inden for engrossalg af medicinalvarer, der er relateret til den æstetiske industri siden 2018. Vores mission er at levere kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser til vores kunder. Vi holder os opdateret i forhold til innovationer inden for vores industri og leverer de mest populære medicinalvarer, der kan fås på markedet.

 3. KREGLINGER EUROPE

  Belgien

  Kreglinger Europe er distributør af ingredienser og specialiteter, der indkøber råvarer i Amerika til Australien og fra Kina til Chile, og leverer løsninger til alle brancher spændende fra fødevarer over drikkevarer til kosttilskud, farmaceutiske produkter, kosmetik, agro og en bred række tekniske industrier. Med egen logistikvirksomhed (Kreglinger logistik - Kregspedi) er det muligt at yde en førsteklasses service, teknisk support og leverancer til tiden.

 4. MIDAS PHARMA GMBH

  Tyskland

  Midas Pharma leverer produkter og serviceydelser fra den komplette farmaceutiske værdikæde. Som mellemstor farmaceutisk virksomhed tilbyder vi et komplet program af ekspertise og skaber sammenhæng mellem virksomhed, mennesker og viden.

 5. MICROBELCAPS

  Belgien

  Fabrikant af vitamin B1, B6, B12 i direkte kompression i farmaceutisk kvalitet GMP & ekstrakter af fermenteret papaya til fødevareindustrien. Udvikling af mikroindkapslingsprocesser, nano-indkapslingsprocesser & produktion af nanopartikler, metoder til udvinding af naturlige råvarer, forarbejdning af væsker til fremstilling frysetørret pulver af væsker eller pastamaterialer, mikroindkapsling af mælkesyrebakterier, smagsstoffer og planteekstrakter.

 6. GAREX ADRIA D.O.O.

  Slovenien

 7. MTLB HEALTHCARE CONSULTING

  Belgien

 8. BELLAVIE SPRL

  Belgien

 1. XCELSITAS AG

  Tyskland

 2. MANTRAPHARM OHG

  Tyskland

 3. LORD OF HANF E. U.

  Østrig

 4. FREY NUTRITION INH. DIPL.-HDL. ANDREAS FREY

  Tyskland

 5. RGENAU MEDICAL GMBH & CO. KG

  Tyskland

 6. CORENA PHARMACEUTICAL WHOLESALE

  Tyrkiet

 7. FRESENIUS KABI IPSUM

  Italien

 8. CULA PHARMA

  Tyrkiet

 9. MEGGLE PHARMA BY MOLKEREI MEGGLE WASSERBURG GMBH & CO KG

  Tyskland

 10. PRIVATE LABEL GERMANY GMBH

  Tyskland

Filtre

Resultater for

Farmaceutiske produkter - Import eksport

Antal resultater

19.439 virksomheder