• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • rør og slanger- tin-

Resultater for

Rør og slanger- tin- - Import eksport

 1. ARTUR SCHNABEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARTUR SCHNABEL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, tin- branchen. Den er baseret i Kaufbeuren, Tyskland.

 2. EMIRPLAST

  Tyrkiet

  Virksomheden EMIRPLAST, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, tin- branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. PRESTIGE METAL SUPPLIES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PRESTIGE METAL SUPPLIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, tin- branchen. Den er baseret i West Bromwich, Det Forenede Kongerige.

 4. INDUMAT

  Belgien

  Virksomheden INDUMAT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slanger og rør, gummi og plast branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger i gummi, Rør og slanger, tin-, Rør og slanger, stål-, rør i plast, Rør og slanger i gummi, Rør og slanger, tin-, og Rør og slanger, stål- brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 5. KORPORACJA HYDRO INSTAL WARSZAWA SP Z O O

  Polen

  Virksomheden KORPORACJA HYDRO INSTAL WARSZAWA SP Z O O, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, tin-, og Rør og slanger, tin- brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. CTRA

  Tunisien

  Verified by europages badge

  CTRA har i 25 år været en pålidelig partner, der har ledsaget kunden i alle projekter. Et specialiseret team inden for bearbejdning af GRP kompositmaterialer og termoplast. Vores mangeårige eksistens er en garanti for teknisk pålidelighed og kvalitet, hvilket resulterer i trofaste kunder. CTRA fik godkendelsen ISO 9001 i 2000 og tilbyder nøglefærdige løsninger, design og projektering samt igangsættelse ved levering. Vores aktivitet omfatter en lang række ydelser: -Design af rørsystemer - Detaljeres design af bærere, tanke og vasketårne -Fremstilling af standard- eller specialemner efter bestilling -Præfabrikation af rørsystemer -Fremstilling af forskellige typer vasketårne på op til 6m i omkreds. Med sit erfarne team håndterer CTRA: Bearbejdning af termohærdende materialer: •Harpiks / Matrix, •Liner, •Modstand, Mekanik. Bearbjedning af materialer i termoplast: •PE, •PP, •PVC, •PVDF, ECTFE, PFA.

  Alle produkter for "rør og slanger- tin-"

 2. SEEBERGER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden 1983 har Seeberger leveret produkter i høj kvalitet - "Made in Germany". Som en mellemstor, familiedrevet virksomhed er vi altid en personlig og kompetent kontaktperson for vores kunder. Tillid og pålidelighed danner grundlaget for vores partnerskab. Vores position som robust og selvstændig virksomhed vil vi også udbygge i fremtiden via en permanent forbedring af vores tjenesteydelser og økonomiske adfærd. Det er jeres garanti for planlægningssikkerhed og kontinuitet. Produktnøgleord: Afstandsmuffe Afstandsmuffer Afstandsrør Afstandsrør Akselbøsning Akselbøsninger Akselrør Akselrør Indsugningsrør Indsugningsrør Bøsning Bøsninger Crimpforing Crimpforinger Afstandsmuffe Afstandsmuffer Afstandsrør Muffe Muffer Klemmuffe Klemmuffer Kompressionsreduktion Hovedstøtterør Hovedstøtterør Lejebøsning osv.

 3. GRÜNING & LOSKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden Grüning & Loske GmbH tilbyder en succesrig kombination af produkter og tjenesteydelser. Gode ideer, moderne teknik og mangeårig tradition med teknisk handel konverteres til innovative løsninger, som alle sigter mod følgende: Optimering af indkøbsprocessen. Outsourcing-koncepter med C-komponent-management og standardiseringstiltag til handel og industri er lige så meget en del af konceptet som udviklingen af rationaliseringskoncepter til disponerings- og logistiksektoren. Du kan stole på vores ansvarsfølelse og kvalitetsfornemmelse – lige fra den første samtale til den punktlige levering. Vores vision: Vi vil levere det højeste serviceniveau i vores daglige aktiviteter Vi vil være det mest kundeorienterede team inden for teknisk handel Vi vil være den meste kompetente partner for vores kunder Vi vil sikre vores kunder og Grüning & Loske de bedst mulige økonomiske resultater.

 4. ARA-T ADVANCE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ARA-T Advance GmbH er din kompetente samarbejdspartner når det kommer til specialproduktioner af alle slags materialer. Vi leverer halvfabrikata, færdige dele udarbejdet i henhold til tegninger, og tilbyder endvidere forskellige metalbearbejdninger, samt sand- og støbningsprodukter. Siden 2005 har vi leveret både små og store mængder til vores internationale kunder, der delvist leveres fra vores lager i Dinslaken. Vi fremstiller og producerer i henhold til nationale og internationale normer og standarder, som f.eks. DIN, ISO, EN, NORSOK, ASTM eller AMS. Kontakt os gerne - vi fremsender gerne et passende tilbud. Ordrebestilling: titanium ( halvfabrikata, komponenter, folie, rundstænger, wire, skruer, møtrikker, Ti-AMS 4911, tantal, zirkonium, niobium, wolfram, molybdæn, kobber, nikkel, rustfrit stål, legeringer, sinterlegeringer)

 5. REIFLEXA - P. REISCHL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden 1960 har REIFLEXA – tidligere Gummi Reischl – arbejdet med kompensatorer og slangeledninger. Med Hamborg som udgangspunkt samarbejder vi med internationale partnere i hele verden. Det tætte samarbejde med de mest effektive leverandører i Tyskland og Europa samt vores velfunderede fagviden sikrer os en stærk position på markedet. Hvad der gør os til noget særligt: Siden grundlæggelsen har vi konstant videreudviklet vores produkter. I de tilbageliggende årtier har vi opstillet nye standarder med nye idéer, innovationer og til dels også patentbeskyttede udviklinger: Udvikling af den første bælgkompensator med drejelige flanger. Udvikling af helsymmetrisk slangekobling indtil DN 150 for barske anvendelser hos forbundsværn og marine. Udvikling af søforsyningsudstyr til marinen for hæk/bugforsyning med trækaflastede slanger. Udvikling af pipeline-højtryksslanger med tilhørende armaturer.

 1. C+R HYDRAULICS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  C+R HYDRAULICS GmbH blev etableret i München i 1984 og er i dag en moderne, lagerførende specialvirksomhed inden for hydraulik og en betydende leverandør til det europæiske marked. Vores omfattende sortiment, der omfatter mere end 900 forskellige produkter i varierende mål inden for støbte dele, stempelstænger, stempelrør, cylinderrør og HPZ-rør, er specielt tilpasset hydrauliske systemer. Vi tilbyder også specialtilpassede hydrauliske komponenter fremstillet efter kundernes krav. Vores kunder og samarbejdspartnere sætter pris på den samlede viden hos vores højt kvalificerede medarbejdere, der er baseret på utallige projekter og problemløsninger. En innovativt ledet, mellemstor virksomhed med kort beslutningsgang gør det muligt for vores samarbejdspartnere inden for industri og handel at reagere hurtigt på udfordringer. Få nytte af vores erfaring, vi realiserer dine krav meget hurtigt!

 2. NOVELIS DEUTSCHLAND GMBH OHLER® - FLEXROHRE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Novelis er den førende producent af fladvalsede aluminiumprodukter og verdens største genbrugsvirksomhed for aluminium. I et tæt samarbejde med vores kunder tilbyder vi innovative løsninger til producenter af drikkevaredåser, biler og specialprodukter. Takket være den globale produktions- og genbrugskapacitet i vores netværk af moderne valse- og genbrugsanlæg i Nord- og Sydamerika, Europa og Asien leverer Novelis konstant førsteklasses produkter overalt i verden. Bæredygtigheden står i fokus for vores forretningsaktivitet. Dette påvirker også vores partnerskaber med aktionærer inden for aluminiumbranchen. Den stigende anvendelse af let, praktisk taget altid genanvendelig aluminium åbner nye muligheder for at understøtte vores kunder i at opnå deres bæredygtighedsmål og levere miljøvenlige produkter i den ventede kvalitet til dem.

 1. TSC-WAGNER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi glæder os over din interesse i vores produkter. Som producent af slange- og ventilteknologi, er TSC-Wagner GmbH altid opmærksom på vores kunder, for at kunne finde den bedst mulige balance mellem optimerede kundeløsninger, et afbalanceret standard- og lagerprogram og et godt pris/ydelsesforhold. Vores fokus er på: suge- og blæserslanger, suge-, tryk- og leveringsslanger, tryk- og trykluftslanger, kemiske og højtemperaturslanger, landbrugs- og fødevareslanger

 2. INTERALLOY GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Interalloy, der er baseret i Schinznach-Bad, Schweiz, er en specialiseret leverandør af præcisionsrør til en lang række specielle anvendelser. En bred vifte af produkter og produktion, kombineret med professionel kompetence og mange års erfaring, gør os til en pålidelig og fleksibel partner til de specifikke krav fra industri og handel. Som lagerholder til dine krav, producerer vi færdige dele efter behov med korte leveringstider. I dag er Interalloy den førende leverandør af præcisionsrør til specialkrav, samt producent af præfabrikerede rør. Vi fortsætter med at fremme vores specialisering med konstante innovationer. Interalloy har haft sin egen produktions- og logistiklokation i Hörbranz (AT) i EU, siden oktober 2015. Dette tillader vores kunder en forenklet relation til EU-markedet.

 3. SCHELLEN & FLACK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Stålrør findes alle vegne: fra kuglepenne til sportsvogne til stilladser. Af disse grunde dedikerede vores grundlæggere Matthias Schellen og Ulrich Flack sig tidligt til branchen, hvilket har resulteret i, at de i dag har en betydelig indflydelse. Vi er en meget åben virksomhed. Åben for nye ting, for innovation og skøre ideer. Vi elsker stål og alt, hvad stål kan give liv. For os er der ingen grænser. Ikke før, at vi har prøvet alt. Vi er kommet langt med denne indstilling, og vi ser frem til at lade dig blive en del af det. Vores kernekompetencer: bearbejdning af rør. Vores ekspertise: rør i alle former og materialer. Med et netværk af forarbejdningsvirksomheder implementerer vi en lang række overfladebelægninger og sikrer således imponerende resultater for ethvert kundebehov, uanset hvor individuelt.

 4. ARUP ALU-ROHR UND PROFIL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fremstilling af tyndvæggede HF-svejsede rør af aluminium, fladovalrør, profiler af aluminium til bilbranchen. Vores produkter omfatter: Aluminiumrør, svejsede aluminiumrør, messingrør, sømmeløse messingrør, kølerør i aluminium, svejsede messingrør.

 5. GRAZIOLI CESARE GROUP

  Italien

  Verified by europages badge

  Grazioli Cesare srl er en italiensk familiedrevet virksomhed på verdensplan inden for automatisering og sektoren for landbrugskomponenter. Lige fra starten har vores virksomhed været bygget på principperne om pålidelighed, fleksibilitet, nøjagtighed, styrkepunkter, som vi stadig bygger vores virksomhed på og er stolte over. Assistanceservice med mærket Grazioli Group sikrer rentabiliteten af de produktionsanlæg, som vi leverer til vores kunder, og vi kan garantere en konstant sikkerhed og tilstedeværelse af vores personale under hele produktionsprocessen. Blandt de aktiviteter, som maskinerne kan udføre, kan vi nævne, profilering, skæring, rulning og gevindskæring uden fjernelse af materiale. I mere end 50 år har vi taget os af produktionen af innovative maskiner og anlæg til bearbejdning af rør i stål og ikke jernholdige metaller, samt af personaliseret maskineri, da markedet altid har haft brug for "skræddersyede" løsninger til de enkelte behov.

 6. HS UMFORMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  HS Umformtechnik GmbH er en mellemstor familievirksomhed, der siden grundlæggelsen i 1997 har oplevet en kontinuerlig vækst. Vi holder det, vi lover. I vores hovedsæde i Grünsfeld-Paimar (Tyskland) råder vi over cirka 12.000 kvm med cirka 50 engagerede medarbejdere og de mest moderne maskiner til produktion af rørbøjninger i rustfrit stål, rørkoblinger, koblingsstationer, sugesnabler, forgreningsstykker, overgangsstykker samt specialdele – kompetent, hurtigt og efter individuelle kundeønsker. Vi har i den forbindelse ikke kun fokus på effektive problemløsninger og topprodukter, men også et godt forhold mellem pris og produkt af hensyn til vores kunder. I vores 5.000 kvm store produktions- og lagerfaciliteter har vi samtlige rørbøjninger af rustfrit stål samt rørkoblinger med standardmål samt rør af rustfrit stål på lager. For vores kunder betyder det permanent høj kvalitet og korte leveringstider.

 7. ROHRE-KETTERER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden grundlæggelsen i 1975 har vi udelukkende beskæftiget os med handel med og forarbejdning af rør. Ved at fokusere på tyndvæggede rør og kapillarrør har vi opbygget en enestående knowhow, som vi benytter og udbygger i den daglige kontakt med vores kunder. Benyt dig af vores produktionserfaring og kontakter til verdens førende værker, som vi har opbygget gennem de sidste 40 år. Lad dig overbevise af vores effektivitet og store produktportefølje.Intensiv efter- og videreuddannelse, kurser, interne og eksterne audits indgår alt sammen i vores bestræbelser på at dygtiggøre vores medarbejdere og holde deres viden up to date.

 8. MOBITEC - KOTTMANN UND BERGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  De rigtige kurver de rigtige steder – det er noget, Mobitec ved noget om. Lige fra håndbukkeværktøj til fuldautomatiske anlæg: På virksomhedens hovedsæde i Sydtyskland fremstilles der bøjninger i topkvalitet. Vel at mærke i moduludførelser. Hos os er kundens individuelle behov nemlig altid i højsædet. Vi leverer præcise hightegh-maskinkoncepter, så du kan producere i den bedst mulige kvalitet. Det eneste, vi ikke gradbøjer, er kvaliteten, og det værdsættes af kunder i hele verden. Hos os er kunden altid i centrum: Din tilfredshed med Mobitec er vores mål. Derfor ledsages vores avancerede tekniske løsninger naturligvis altid af præcise måleprotokoller, nyttige værktøjer, kompetent og personlig rådgivning samt naturligvis professionel 24-timers service. Selv om det jo slet ikke er en selvfølge i dag. Men det er det hos Mobitec.

 1. HERA HERM. RAHMER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Når det gælder om at holde, sikre og bevæge er du hos HERA Rahmer i kyndige hænder. Fra planlægningsfasen til seriefremstillingen: HERA udvikler og fremstiller den løsning, som netop du har brug for, i tråd, bånd, rør eller komponenter. Hos HERA får du alle metalvarer, som kan anvendes til at holde, sikre og bevæge: - i kvalitetsmaterialer - i alle tænkelige geometrier - i henhold ti gældende standarder for høje sikkerhedskrav - med godkendelses- og TÜV-prøvning efter ønske. Via det certificerede kvalitetsmanagementsystem iht. DIN EN ISO 9001: 2008 og DIN EN ISO 14001 tilbyder HERA Herm Rahmer GmbH & Co. KG dig sikkerhed, produkter med konstant høj kvalitet og en standard, som kun findes i produkter, der er "Made in Germany".

 2. AMETEK SPECIALTY METAL PRODUCTS

  Forenede Stater

  Verified by europages badge

  AMETEK Specialty Metal Products (SMP) er en global førende virksomhed inden for produktion af metalprodukter til kritisk anvendelse og i en høj kvalitet. Vores skræddersyede metalprodukter spænder fra vandatomiseret metalpulver, rullebundne belagte plader og præcisionsformede metaltør til rør med mindre diameter, ultratynd folie, formet ledning, termiskstyrede produkter og maskinforarbejdede komponenter. Vi har produktionsanlæg i USA og Storbritannien, som omfatter AMETEK SMP Eighty Four, Superior Tube, Fine Tubes, Hamilton Precision Metals og AMETEK SMP Wallingford. Vores virksomheder repræsenterer en verdensførende styrke inden for fremstilling af højtydende metalprodukter til markeder som medicin, energi, atomkraftværker, instrumentering og måling, elektronik, luftfart, forsvar, automobil, olie og gas, boring og minearbejde og industriel. Uanset hvornår der opstår en ny ingeniørudfordring som kræver et skræddersyet metalprodukt, er vores metaleksperter dedikeret til at udvikle løsninger af den højeste kvalitet, som præsterer uden fejl. Spørg os !

 3. HASS PIPE

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Hasspipe er en producent af brøndrør beliggende i Konya Tyrkiet, som begyndte deres virksomhed tilbage i 2018. Vi er forpligtet til at holde os opdateret og bruge den seneste teknologi, for at kunne levere førsteklasses produkter til vores kunder. Vi har opbygget vores omdømme på produktionen af serie- og ordrebestilling af produkter som overholder de internationale standarder såsom TS, EN og ISO. Derudover har bevarelsen af en konsistent kvalitet på tværs af alle handlinger været et plus, hvilket opnås med anvendelsen af ISO 9001: 2000 kvalitetsstyringssystemet. Hos Hasspipe fremstiller vi brøndbeklædning i PVC, filterrør og forskruninger, metalbrøndbeklædning, spiralsvejsede rør, kolonnerør og forskruninger. Vores produktionsfaciliteter er fokuseret på at overholde alle krav fra de industrielle, kommercielle og husholdningsområder. Vi er stolte over at levere vores produkter verden over, og vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at opnå en kundetilfredshed på 100 %. Med særlig fokus på præcisionsskæring, kvalitetskontrol og sikkerhed, har vi hurtigt etableret os som en pålidelig partner for virksomheder som leder efter rørløsninger af fremragende kvalitet. Hvad enten du har brug for standardprodukter eller skræddersyede løsninger, så har vi den nødvendige ekspertis, e viden og erfaring til at opfylde alle dine behov. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 4. STR BIOTECHNOLOGY MEDICAL LTD

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 2017 arbejder STR Biotechnology med design, fremstilling, salg og markedsføring af højteknologiske biomedicinske produkter. Vi har fire forskellige PRP-modeller under S&M PRP-mærket. Derudover omfatter vores produktudvalg CGF-forberedningssæt under GrowthCell-mærket og centrifugemærket LABFUGE. Med PRF-boksen som vi har fremstillet, har vores tandlæger fremstillet blodpladerigt fibrin forberedningssæt som er markedsført. Derudover omfatter vores produktsortiment et STEMMEX stamcelle-forberedningssæt. Vi arbejder på at tilbyde biomedicinske produkter af høj kvalitet som er nemme at bruge indenlandsk og udenlandsk til rimelige priser. Vores produktion følger ISO 13485: 2016 kvalitetsstyringssystemet, GMP og 93/42/EC-direktiverne. Derudover er alle vores produkter blevet testet og valideret i henhold til standarderne fra den Europæiske Union. Vi har tilpasset princippet om kontinuerlig forbedring og en kontinuerlig kundetilfredsstillelse ved at samle vores viden. Hos STR Biotechnology evaluerer vi omhyggeligt den feedback vi modtager fra vores kunder og læger, og bruger dem i vores produkter. Vores ingeniører arbejder i vores struktur hvilket betyder, vi omhyggeligt planlægger formuleringen af nye produkter, og det er vores mål at tilbyde de mest passende og kvalitetsmæssige produkter til de mest rimelige priser i forhold til komforten ved brugen af dem. Vi ved, at en kontinuerlig kundetilfredshed ligger i R&D og designfasen, som er det første produktionstrin. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 5. YALÇIN BORU GEOTHERMAL

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  YALÇIN BORU GEOTHERMAL blev etableret i den Polatlı Organised industrielle zone i Tyrkiet på et område på 23.000 m² i 1997. Vi er den førende virksomhed inden for forisolerede forseglede rør, som er fremstillet og designet fra -200 C til +315 C. Vi servicerer hovedsageligt inden for geotermisk energi samt mange andre sektorer, såsom distriktvarmning og køling, energigenerering, drivhuskultivering, turisme og maritim, takket være vores prioritet på kvalitet og kundetilfredshed. Vi anvender den teknologi der er påkrævet for vores område, og vores ekspertpersonale følger de følgende produktionsstandarder EN 253, EN 448, EN 15632 og EN 12201-2. Vi har et omfattende produktsortiment som inkluderer: •Standardtype forisolerede rør og forskruninger af industrielle typer (forstærket med stenuld), forisolerede rør og forskruninger, •Forisolerede fleksible plastrør (PP-R, HDPE, PE-X) og forskruninger, •Stålrør, rør og forskruninger i polyætylen ... Kontakt os for yderligere information

 6. ERNST BRINCK & CO. GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Rørfittings og aluminiumstøbedele direkte fra producenten. Vi producerer vores rørfittings udelukkende af førsteklasses, saltvandsbestandige aluminiumlegeringer med en lav egenvægt, størst mulig stabilitet og en naturlig korrosionsbestandighed til forskellige anvendelsesmuligheder. Vi planlægger gerne dine individuelle rørkonstruktioner, udarbejder monteringsplaner med styklister og leverer vores rørfittings sammen med de færdigt tilskårne og mærkede rørsektioner. Maskin- og sikkerhedsgelændere af Brinck-rørfittings er Tüv-komponenttestet iht. pr EN ISO 14122-3. Udnyt vores erfaring med aluminiumstøbning og som systemleverandør. I mere end 60 år har vi som pålidelig underleverandør produceret kundespecifikke aluminiumstøbedele til bil- og maskinindustrien. Fra idé over udformning til implementering i færdige moduler tilbyder vi en totalservice.

 7. VIANT AURA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hjertelig velkommen hos Lake Region Medical GmbH! Mange tak for din interesse i vores produkter. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål. Kontakt os venligst! Vi fremstiller rustfrit stål, kapillarrør af rustfrit stål, præcisionsrør af rustfrit stål, præcisionsstålrør, præcisionsdele til medicinalteknik, rørformdele af rustfrit stål og meget mere.

 8. IBÉRICA DE MANGUERAS THOR

  Spanien

  Verified by europages badge

  Fuldautomatisk produktion af slanger i kvalitetsgummi. Ud over standardprodukter fremstiller Thor desuden et bredt udvalg af slanger til særlige anvendelser, inklusive slanger i atypiske størrelser. Vi fremstiller for eksempel slanger til skibssektoren, slanger til jernindustrien, slanger med udvendig varmebeskyttelse i glasfiber og silikatsten, slanger til udvinding af offshore olie med en stor trækkraft...

 9. JUMAMETAL, S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Juma Metal, S.L. er en familiedrevet virksomhed med speciale i fremstilling af vinstolper samt spiralrør og rørsystemer. Vores hovedprioritet er at tilbyde kunden en personlig service. Denne service omfatter fremstilling af det færdige produkt fra de bedste råmaterialer og levering af de bestilte varer hos kunden.

 10. ERRECINQUE S.R.L

  Italien

  Verified by europages badge

  Errecinqueè en virksomhed, der er førende indenfor termoplastrør, sprøjtestøbning af plastik- og gummidele til industri, især til bilindustrien. Virksomheden har været på markedet siden 1981 og har hele 4 produktionsanlæg i Italien, 1 i Rumænien i JV med Rochling Automotive og 1 filial med lager i USA tæt på Detroit.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Rør og slanger- tin- - Import eksport

Antal resultater

3.437 Virksomheder