• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • rør og slanger- tin-

Resultater for

Rør og slanger- tin- - Import eksport

 1. ARTUR SCHNABEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ARTUR SCHNABEL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, tin- branchen. Den er baseret i Kaufbeuren, Tyskland.

 2. EMIRPLAST

  Tyrkiet

  Virksomheden EMIRPLAST, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, tin- branchen. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. INDUMAT

  Belgien

  Virksomheden INDUMAT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Slanger og rør, gummi og plast branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger i gummi, Rør og slanger, tin-, Rør og slanger, stål-, rør i plast, Rør og slanger i gummi, Rør og slanger, tin-, og Rør og slanger, stål- brancherne. Den er baseret i Bruxelles, Belgien.

 4. PRESTIGE METAL SUPPLIES

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PRESTIGE METAL SUPPLIES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger, tin- branchen. Den er baseret i West Bromwich, Det Forenede Kongerige.

 5. KORPORACJA HYDRO INSTAL WARSZAWA SP Z O O

  Polen

  Virksomheden KORPORACJA HYDRO INSTAL WARSZAWA SP Z O O, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger, tin-, og Rør og slanger, tin- brancherne. Den er baseret i Warszawa, Polen.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. RIEGLER & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  RIEGLER & Co. KG har i over 80 år været et nytænkende firma inden for trykluftsteknik og pneumatik og er i dag en af de største producenter i Tyskland. Produktudbuddet omfatter blandet andet: Vedligeholdelsesudstyr, inline-trykjustering og -filter, pneumatisk specialolie, tryk- og temperaturmåling, ventiler og lukkeanordninger, sikkerhedskuglehaner, cylindre, slangebrudssikringer, sikkerhedsventiler, vakuumteknik, hurtiglås- og sikkerhedskoblinger, lyddæmpere, boltforbindelser og andre forbindelser, slangeoprullere, slangeholdere, slanger, blæsepistoler, sikkerhedsdyser og tilbehør. Over 35.000 produkter, der dækker hele spektret.RIEGLER SAFETY er nyskabende med sikkerhedsrelevante og energieffektive komponenter. Derudover tilbyder RIEGLER monteringsklare systemløsninger og individuelle komponenter og er din partner i forbindelse med komplekse krav.Enkel, praktisk og pålidelig proces med rådgivning, konceptudformning, teknisk udvikling og vareprøver.

 2. CTRA

  Tunisien

  Verified by europages badge

  CTRA har i 25 år været en pålidelig partner, der har ledsaget kunden i alle projekter. Et specialiseret team inden for bearbejdning af GRP kompositmaterialer og termoplast. Vores mangeårige eksistens er en garanti for teknisk pålidelighed og kvalitet, hvilket resulterer i trofaste kunder. CTRA fik godkendelsen ISO 9001 i 2000 og tilbyder nøglefærdige løsninger, design og projektering samt igangsættelse ved levering. Vores aktivitet omfatter en lang række ydelser: -Design af rørsystemer - Detaljeres design af bærere, tanke og vasketårne -Fremstilling af standard- eller specialemner efter bestilling -Præfabrikation af rørsystemer -Fremstilling af forskellige typer vasketårne på op til 6m i omkreds. Med sit erfarne team håndterer CTRA: Bearbejdning af termohærdende materialer: •Harpiks / Matrix, •Liner, •Modstand, Mekanik. Bearbjedning af materialer i termoplast: •PE, •PP, •PVC, •PVDF, ECTFE, PFA.

 3. C+R HYDRAULICS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  C+R HYDRAULICS GmbH blev etableret i München i 1984 og er i dag en moderne, lagerførende specialvirksomhed inden for hydraulik og en betydende leverandør til det europæiske marked. Vores omfattende sortiment, der omfatter mere end 900 forskellige produkter i varierende mål inden for støbte dele, stempelstænger, stempelrør, cylinderrør og HPZ-rør, er specielt tilpasset hydrauliske systemer. Vi tilbyder også specialtilpassede hydrauliske komponenter fremstillet efter kundernes krav. Vores kunder og samarbejdspartnere sætter pris på den samlede viden hos vores højt kvalificerede medarbejdere, der er baseret på utallige projekter og problemløsninger. En innovativt ledet, mellemstor virksomhed med kort beslutningsgang gør det muligt for vores samarbejdspartnere inden for industri og handel at reagere hurtigt på udfordringer. Få nytte af vores erfaring, vi realiserer dine krav meget hurtigt!

 4. GRÜNING & LOSKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden Grüning & Loske GmbH tilbyder en succesrig kombination af produkter og tjenesteydelser. Gode ideer, moderne teknik og mangeårig tradition med teknisk handel konverteres til innovative løsninger, som alle sigter mod følgende: Optimering af indkøbsprocessen. Outsourcing-koncepter med C-komponent-management og standardiseringstiltag til handel og industri er lige så meget en del af konceptet som udviklingen af rationaliseringskoncepter til disponerings- og logistiksektoren. Du kan stole på vores ansvarsfølelse og kvalitetsfornemmelse – lige fra den første samtale til den punktlige levering. Vores vision: Vi vil levere det højeste serviceniveau i vores daglige aktiviteter Vi vil være det mest kundeorienterede team inden for teknisk handel Vi vil være den meste kompetente partner for vores kunder Vi vil sikre vores kunder og Grüning & Loske de bedst mulige økonomiske resultater.

 5. TITANIUM METALS (UK) LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Verified by europages badge

  Titanium er et metal med høj styrke og lav densitet samt stor modstandsdygtighed over for korrosion. Titanium kan svejses, maskinforarbejdes og formes på samme måde som andre typer stål. Titanium har en smeltetemperatur på 1668 °C, hvilket er større end stål. Alligevel vejer titanium næsten kun det halve af rustfrit stål. Som følge af den imponerende styrke og de ikke-korroderende egenskaber er titanium det metal, som ingeniører vælger inden for luftfartsindustrien, den petrokemiske industri og medicinalindustrien. Titaniums større styrke gør det muligt for ingeniører at brug tyndere metaller, hvilket samtidig reducerer materialeomkostningerne og håndteringspriserne. Titanium bruges blandt andet inden for følgende områder: motorer og stel i flyvemaskiner, bilindustrien, den petrokemiske industri, medicinske implantater, offshore-rørsystemer, afsaltningsanlæg, pulp- og papirfabrikker, varmevekslere (rør og kompakte typer). Man støder også på titanium i hverdagen, hvor det er populært i brillestel, solbriller, ure og smykker.

 1. INTERALLOY GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Interalloy, der er baseret i Schinznach-Bad, Schweiz, er en specialiseret leverandør af præcisionsrør til en lang række specielle anvendelser. En bred vifte af produkter og produktion, kombineret med professionel kompetence og mange års erfaring, gør os til en pålidelig og fleksibel partner til de specifikke krav fra industri og handel. Som lagerholder til dine krav, producerer vi færdige dele efter behov med korte leveringstider. I dag er Interalloy den førende leverandør af præcisionsrør til specialkrav, samt producent af præfabrikerede rør. Vi fortsætter med at fremme vores specialisering med konstante innovationer. Interalloy har haft sin egen produktions- og logistiklokation i Hörbranz (AT) i EU, siden oktober 2015. Dette tillader vores kunder en forenklet relation til EU-markedet.

 2. NOVELIS DEUTSCHLAND GMBH OHLER® - FLEXROHRE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Novelis er den førende producent af fladvalsede aluminiumprodukter og verdens største genbrugsvirksomhed for aluminium. I et tæt samarbejde med vores kunder tilbyder vi innovative løsninger til producenter af drikkevaredåser, biler og specialprodukter. Takket være den globale produktions- og genbrugskapacitet i vores netværk af moderne valse- og genbrugsanlæg i Nord- og Sydamerika, Europa og Asien leverer Novelis konstant førsteklasses produkter overalt i verden. Bæredygtigheden står i fokus for vores forretningsaktivitet. Dette påvirker også vores partnerskaber med aktionærer inden for aluminiumbranchen. Den stigende anvendelse af let, praktisk taget altid genanvendelig aluminium åbner nye muligheder for at understøtte vores kunder i at opnå deres bæredygtighedsmål og levere miljøvenlige produkter i den ventede kvalitet til dem.

 1. REIFLEXA - P. REISCHL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden 1960 har REIFLEXA – tidligere Gummi Reischl – arbejdet med kompensatorer og slangeledninger. Med Hamborg som udgangspunkt samarbejder vi med internationale partnere i hele verden. Det tætte samarbejde med de mest effektive leverandører i Tyskland og Europa samt vores velfunderede fagviden sikrer os en stærk position på markedet. Hvad der gør os til noget særligt: Siden grundlæggelsen har vi konstant videreudviklet vores produkter. I de tilbageliggende årtier har vi opstillet nye standarder med nye idéer, innovationer og til dels også patentbeskyttede udviklinger: Udvikling af den første bælgkompensator med drejelige flanger. Udvikling af helsymmetrisk slangekobling indtil DN 150 for barske anvendelser hos forbundsværn og marine. Udvikling af søforsyningsudstyr til marinen for hæk/bugforsyning med trækaflastede slanger. Udvikling af pipeline-højtryksslanger med tilhørende armaturer.

 2. TSC-WAGNER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi glæder os over din interesse i vores produkter. Som producent af slange- og ventilteknologi, er TSC-Wagner GmbH altid opmærksom på vores kunder, for at kunne finde den bedst mulige balance mellem optimerede kundeløsninger, et afbalanceret standard- og lagerprogram og et godt pris/ydelsesforhold. Vores fokus er på: suge- og blæserslanger, suge-, tryk- og leveringsslanger, tryk- og trykluftslanger, kemiske og højtemperaturslanger, landbrugs- og fødevareslanger

 3. SEEBERGER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden 1983 har Seeberger leveret produkter i høj kvalitet - "Made in Germany". Som en mellemstor, familiedrevet virksomhed er vi altid en personlig og kompetent kontaktperson for vores kunder. Tillid og pålidelighed danner grundlaget for vores partnerskab. Vores position som robust og selvstændig virksomhed vil vi også udbygge i fremtiden via en permanent forbedring af vores tjenesteydelser og økonomiske adfærd. Det er jeres garanti for planlægningssikkerhed og kontinuitet. Produktnøgleord: Afstandsmuffe Afstandsmuffer Afstandsrør Afstandsrør Akselbøsning Akselbøsninger Akselrør Akselrør Indsugningsrør Indsugningsrør Bøsning Bøsninger Crimpforing Crimpforinger Afstandsmuffe Afstandsmuffer Afstandsrør Muffe Muffer Klemmuffe Klemmuffer Kompressionsreduktion Hovedstøtterør Hovedstøtterør Lejebøsning osv.

 4. SCHELLEN & FLACK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Stålrør findes alle vegne: fra kuglepenne til sportsvogne til stilladser. Af disse grunde dedikerede vores grundlæggere Matthias Schellen og Ulrich Flack sig tidligt til branchen, hvilket har resulteret i, at de i dag har en betydelig indflydelse. Vi er en meget åben virksomhed. Åben for nye ting, for innovation og skøre ideer. Vi elsker stål og alt, hvad stål kan give liv. For os er der ingen grænser. Ikke før, at vi har prøvet alt. Vi er kommet langt med denne indstilling, og vi ser frem til at lade dig blive en del af det. Vores kernekompetencer: bearbejdning af rør. Vores ekspertise: rør i alle former og materialer. Med et netværk af forarbejdningsvirksomheder implementerer vi en lang række overfladebelægninger og sikrer således imponerende resultater for ethvert kundebehov, uanset hvor individuelt.

 5. ROHRE-KETTERER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Siden grundlæggelsen i 1975 har vi udelukkende beskæftiget os med handel med og forarbejdning af rør. Ved at fokusere på tyndvæggede rør og kapillarrør har vi opbygget en enestående knowhow, som vi benytter og udbygger i den daglige kontakt med vores kunder. Benyt dig af vores produktionserfaring og kontakter til verdens førende værker, som vi har opbygget gennem de sidste 40 år. Lad dig overbevise af vores effektivitet og store produktportefølje.Intensiv efter- og videreuddannelse, kurser, interne og eksterne audits indgår alt sammen i vores bestræbelser på at dygtiggøre vores medarbejdere og holde deres viden up to date.

 6. GRAZIOLI CESARE GROUP

  Italien

  Verified by europages badge

  Grazioli Cesare srl er en italiensk familiedrevet virksomhed på verdensplan inden for automatisering og sektoren for landbrugskomponenter. Lige fra starten har vores virksomhed været bygget på principperne om pålidelighed, fleksibilitet, nøjagtighed, styrkepunkter, som vi stadig bygger vores virksomhed på og er stolte over. Assistanceservice med mærket Grazioli Group sikrer rentabiliteten af de produktionsanlæg, som vi leverer til vores kunder, og vi kan garantere en konstant sikkerhed og tilstedeværelse af vores personale under hele produktionsprocessen. Blandt de aktiviteter, som maskinerne kan udføre, kan vi nævne, profilering, skæring, rulning og gevindskæring uden fjernelse af materiale. I mere end 50 år har vi taget os af produktionen af innovative maskiner og anlæg til bearbejdning af rør i stål og ikke jernholdige metaller, samt af personaliseret maskineri, da markedet altid har haft brug for "skræddersyede" løsninger til de enkelte behov.

 7. HS UMFORMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  HS Umformtechnik GmbH er en mellemstor familievirksomhed, der siden grundlæggelsen i 1997 har oplevet en kontinuerlig vækst. Vi holder det, vi lover. I vores hovedsæde i Grünsfeld-Paimar (Tyskland) råder vi over cirka 12.000 kvm med cirka 50 engagerede medarbejdere og de mest moderne maskiner til produktion af rørbøjninger i rustfrit stål, rørkoblinger, koblingsstationer, sugesnabler, forgreningsstykker, overgangsstykker samt specialdele – kompetent, hurtigt og efter individuelle kundeønsker. Vi har i den forbindelse ikke kun fokus på effektive problemløsninger og topprodukter, men også et godt forhold mellem pris og produkt af hensyn til vores kunder. I vores 5.000 kvm store produktions- og lagerfaciliteter har vi samtlige rørbøjninger af rustfrit stål samt rørkoblinger med standardmål samt rør af rustfrit stål på lager. For vores kunder betyder det permanent høj kvalitet og korte leveringstider.

 8. VIANT AURA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hjertelig velkommen hos Lake Region Medical GmbH! Mange tak for din interesse i vores produkter. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål. Kontakt os venligst! Vi fremstiller rustfrit stål, kapillarrør af rustfrit stål, præcisionsrør af rustfrit stål, præcisionsstålrør, præcisionsdele til medicinalteknik, rørformdele af rustfrit stål og meget mere.

 1. S & W ROHRSYSTEME GMBH + CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Rør og forskruninger i henhold til det modulære system. S & W RohrSysteme GmbH + Co. KG har specialiseret sig i fremstilling af rør og formdele til udsugning og ventilation. Sortimentet inkluderer følgende produkter: Rør, albuer, gaffelstykker, reguleringsåbninger, gasspjældsventiler, foldekasser, kegler, overgange, afbøjningshætter, regnhætter og afbrydere. Derudover er der et intelligent modulopbygget system og en innovativ flange-rørkonstruktion med støbte flanger i diametre fra NW 200 mm til 1.250 mm. I vores egen produktion garanterer avancerede laserskæresystemer, stansere og trækpresser en ensartet kvalitet. Produktionen understøttes af vores produktionsplanlægning, som er udstyret med 2D og 3D CAD-systemer med metalbearbejdningsprogrammer. Ud over vores standardkomponenter, fremstiller vi alle former for specielle metalplader, som er bygget efter kundernes specifikationer, i henhold til dine specifikationer eller tegninger - billigt og hurtigt!

 2. MOBITEC - KOTTMANN UND BERGER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  De rigtige kurver de rigtige steder – det er noget, Mobitec ved noget om. Lige fra håndbukkeværktøj til fuldautomatiske anlæg: På virksomhedens hovedsæde i Sydtyskland fremstilles der bøjninger i topkvalitet. Vel at mærke i moduludførelser. Hos os er kundens individuelle behov nemlig altid i højsædet. Vi leverer præcise hightegh-maskinkoncepter, så du kan producere i den bedst mulige kvalitet. Det eneste, vi ikke gradbøjer, er kvaliteten, og det værdsættes af kunder i hele verden. Hos os er kunden altid i centrum: Din tilfredshed med Mobitec er vores mål. Derfor ledsages vores avancerede tekniske løsninger naturligvis altid af præcise måleprotokoller, nyttige værktøjer, kompetent og personlig rådgivning samt naturligvis professionel 24-timers service. Selv om det jo slet ikke er en selvfølge i dag. Men det er det hos Mobitec.

 3. INTERHYDRAULIK GESELLSCHAFT FÜR HYDRAULIK-KOMPONENTEN MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er en førende producent af komponenter til hydraulisk drivteknik. Vi tilbyder alt fra rådgivning over udvikling og fremstilling til levering bl.a. – just in time – eller som byggesæt. Også alsidige logistiktjenesteydelser hører til vores tilbud. INTERHYDRAULIK tilbyder højeste kvalitet svarende til DIN EN ISO 9001: 2008 og DIN EN ISO 14001: 2009. INTERHYDRAULIK GmbH har sit sæde i Selm. Administration og produktion ligger i en afstand af ca. 28 km fra Dortmund og er samlet under ét tag. At forbedre kvaliteten af vores produkter og tjenesteydelser yderligere er målet og opgaven for vores ca. 130 medarbejdere. Områderne konstruktion, udvikling, produktion og logistik er sammen med virksomhedens andre områder trædesten på vejen til et kundeoptimeret produkt. Vi tilbyder innovative produkter og en fremragende service.

 4. OPTINOVA EUROPE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Optinova har siden 1971 ekstruderet plastslanger og profiler af fluorplast, termoplastiske polymerer og termoplastiske elastomerer og har produktionssteder på Åland (Finland) og i Thailand. Vores salgskontorer ligger i Tyskland, Sverige, USA, Thailand, Kina og Indien.Med vores erfaring og vores knowhow inden for ekstrudering udvikler vi komponenter, som indgår i innovative løsninger og øger kvaliteten i hverdagen. Alt det, vi foretager os med vores partnere, betegner vi under ét: #feelgoodfactoryVi tilstræber at være en rollemodel, idet vi agerer på en bæredygtig måde i både vores branche og i samfundet i almindelighed. Vores bestræbelser er vigtige, for at vores medarbejdere og hele vores virksomhed kan udvikle sig. Sammen kan vi være med til at skabe en bedre verden og tjene et højere formål. Vi række ud til alle hos Optinova og opfordrer alle til at tilstræbe bæredygtighed på alle niveauer.

 5. POSA DI POSA GEOM. GIUSEPPE & C. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Posa Tubi fremstiller og sælger mindre udstyr og slanger til lavtryk, medium tryk, højtryk og meget højt tryk. Vi leverer hydrauliske slanger til højt tryk og tilbyder serviceydelser i provinserne Brescia og omkring Bergamo, Milano, Trento, Verona og Vicenza. Vi arbejder i hele Italien takket være et effektivt netværk, der styrer organisationen, kontakter og leverancer. Vi er specialiseret i at levere en bred vifte af tilbehør.

 6. YALÇIN BORU GEOTHERMAL

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  YALÇIN BORU GEOTHERMAL blev etableret i den Polatlı Organised industrielle zone i Tyrkiet på et område på 23.000 m² i 1997. Vi er den førende virksomhed inden for forisolerede forseglede rør, som er fremstillet og designet fra -200 C til +315 C. Vi servicerer hovedsageligt inden for geotermisk energi samt mange andre sektorer, såsom distriktvarmning og køling, energigenerering, drivhuskultivering, turisme og maritim, takket være vores prioritet på kvalitet og kundetilfredshed. Vi anvender den teknologi der er påkrævet for vores område, og vores ekspertpersonale følger de følgende produktionsstandarder EN 253, EN 448, EN 15632 og EN 12201-2. Vi har et omfattende produktsortiment som inkluderer: •Standardtype forisolerede rør og forskruninger af industrielle typer (forstærket med stenuld), forisolerede rør og forskruninger, •Forisolerede fleksible plastrør (PP-R, HDPE, PE-X) og forskruninger, •Stålrør, rør og forskruninger i polyætylen ... Kontakt os for yderligere information

 7. EUROPONTEX IMPORTAÇÂO & EXPORTAÇÂO

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden EUROPONTEX IMPORTAÇÂO & EXPORTAÇÂO, er en Multi-Category, der opererer inden for Svejsning - stål og metal branchen. Den opererer også inden for Byggematerialer, Profilerede plader - jernholdige metaller, Plader og rør, Rør og slanger, rustfrit stål, Byggematerialer, bygningsstål, stål til metalstrukturer, Profilerede plader, og Profilerede plader - jernholdige metaller brancherne. Den er baseret i Lisboa, Portugal.

 8. ERNST BRINCK & CO. GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Rørfittings og aluminiumstøbedele direkte fra producenten. Vi producerer vores rørfittings udelukkende af førsteklasses, saltvandsbestandige aluminiumlegeringer med en lav egenvægt, størst mulig stabilitet og en naturlig korrosionsbestandighed til forskellige anvendelsesmuligheder. Vi planlægger gerne dine individuelle rørkonstruktioner, udarbejder monteringsplaner med styklister og leverer vores rørfittings sammen med de færdigt tilskårne og mærkede rørsektioner. Maskin- og sikkerhedsgelændere af Brinck-rørfittings er Tüv-komponenttestet iht. pr EN ISO 14122-3. Udnyt vores erfaring med aluminiumstøbning og som systemleverandør. I mere end 60 år har vi som pålidelig underleverandør produceret kundespecifikke aluminiumstøbedele til bil- og maskinindustrien. Fra idé over udformning til implementering i færdige moduler tilbyder vi en totalservice.

 9. RAESA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Vanding ved stænkning. Profiler i aluminium. Vanding: Anlæg og materialer. Vanding. Ekstruderet aluminium. Rør og rørledninger i aluminium.

 10. IBÉRICA DE MANGUERAS THOR

  Spanien

  Verified by europages badge

  Fuldautomatisk produktion af slanger i kvalitetsgummi. Ud over standardprodukter fremstiller Thor desuden et bredt udvalg af slanger til særlige anvendelser, inklusive slanger i atypiske størrelser. Vi fremstiller for eksempel slanger til skibssektoren, slanger til jernindustrien, slanger med udvendig varmebeskyttelse i glasfiber og silikatsten, slanger til udvinding af offshore olie med en stor trækkraft...

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Rør og slanger- tin- - Import eksport

Antal resultater

3.754 Virksomheder