• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • metalkonstruktion- letvægts-

Resultater for

Metalkonstruktion- letvægts- - Import eksport

 1. HORGES GMBH LAGERTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Som producenter leverer vi stålreoler i høj kvalitet til lave priser. Vi har produceret reolsystemer af høj kvalitet i Thüringen i over 25 år. Hos os finder du kvalitetstestede stålreoler, opbevaringsreoler, hyldereoler og arkiveringsreoler til opbevaring, værksted og arkiv. Vi tilbyder vores reoler i galvaniseret form, eller plastbelagt. Vi tilbyder løsninger inden for industri, handel, håndværk og arkivering. Vi projekterer enkelt sammensatte og skruede reoler individuelt til dig og kan oftest levere dem inden for 48 timer. Hos os kan du få specialreoler samt reoler til alle slags lagervarer. Vi planlægger gerne hele dit lager. Vores produktsortiment: Arkiveringsreoler, lagerreoler, specialreoler til forskellige anvendelser, tung belastning - reolsystemer, reolsystemer, laboratoriereoler i rustfrit stål.

 2. ORION BAUSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I krigeren, som gengiver stjernetegnet ORION, ser vi den rette ledefigur, som giver os det nødvendige rygstød, når det gælder taktik samt operativ og strategisk snilde. Et stjernetegn som navneforlæg var og er for os en forpligtelse til at beskæftige sig med fremtiden i nutiden. Udviklingen af ORION byggesystemer og ORION bymøblering har siden grundlæggelsen i 1980/ 1995 holdt trit med de kontinuerlige ændringer inden for markedssegmentet "Bymøbler", der bearbejdes af os. Forandring og mode ser vi ikke som konstanter, idet vi tværtimod betragter den variabilitet, der er indeholdt i begreberne, som en tilskyndelse for vores ambition om at opfylde vores kunders ønsker og behov med egnede produktudviklinger og holde os en næselængde foran konkurrenterne. For vores udviklinger gælder derfor princippet "fra markedet herhen, hen til markedet". Vores mål som trendsetter har altid været at sætte nye standarder for innovativt city-design og hverve den kundekreds, som er åben over for dette.

 3. NET D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  NET Ltd. er en familiedrevet virksomhed med mere end 30 års erfaring inden for design, udvikling og fremstilling af metalprodukter. Vi er specialiseret i CNC-prægning, stansning og perforering; bøjning og svejsning af stål, aluminium, rustfrit stål; slibning, boring, forskellige andre finishaktiviteter, inklusive men ikke begrænset til polering, pulverlakering eller samling. Vi er forpligtet til høje kvalitetsstandarder, bekræftet med vores certifikation ift. ISO 9001: 2015 standarden.

 4. BASE GROUP SP Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden BASE GROUP SP Z O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den opererer også inden for robotstyret svejsning, svejsning i aluminium, og svejsning rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Koszwały, Polen.

 5. VAN EYCKEN - METAL CONSTRUCTION

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden VAN EYCKEN - METAL CONSTRUCTION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den opererer også inden for metal, stålkonstruktioner, sikkerhedsbarrierer, sikkerhedsbarrierer til arbejde på jernbane, støjdæmpende barrierer, centre til laserskæring, rustfrit stål, gangbroer, og metalkonstruktion brancherne. Den er baseret i Tienen, Belgien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. FER & NOX

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FER & NOX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Smedejern branchen. Den opererer også inden for Smedejern, kunstnerisk, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Metalkonstruktion, letvægts-, Hegn og porte, Smedejern, kunstnerisk, Jernarbejde, industri samt bygge og anlæg, Metalkonstruktion, letvægts-, og Hegn og porte brancherne. Den er baseret i Evere, Belgien.

 2. TEKSAM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TEKSAM GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den er baseret i Bergisch Gladbach, Tyskland.

 3. SVS POLLERSYSTEME

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SVS POLLERSYSTEME, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den er baseret i Gotha, Tyskland.

 4. SDG GBR

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SDG GBR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den er baseret i Schwalmtal, Tyskland.

 5. FRATELLI BERTUZZI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRATELLI BERTUZZI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den opererer også inden for Finmekanik, spoler, design af metalkonstruktioner, Finmekanik, og bjælker i letmetal brancherne. Den er baseret i Gardone Val Trompia, Italien.

 1. HACHMANN ROHRBIEGETECHNIK GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HACHMANN ROHRBIEGETECHNIK GMBH & CO.KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den er baseret i Neustadt, Tyskland.

 2. OFFICINE BERTAZZON SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden OFFICINE BERTAZZON SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den opererer også inden for Metalskelet, Industripladearbejde, bukning af metalrør, industrihytter, Metalskelet, rulning af metal, Industripladearbejde, pladskæring, og sikkerhedstrapper brancherne. Den er baseret i Vidor, Italien.

 1. SCHERER METALLTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHERER METALLTECHNIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den er baseret i Mömbris, Tyskland.

 2. FR. PIPER GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FR. PIPER GMBH & CO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den er baseret i Stemwede, Tyskland.

 3. ECKERT & GRAF GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ECKERT & GRAF GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den er baseret i Rielasingen, Tyskland.

 4. BELLERI S.R.L. UNIPERSONALE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden BELLERI S.R.L. UNIPERSONALE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den opererer også inden for CNC stansning, mekaniske bearbejdninger, bøjning af plader i aluminium, og bjælker i tunge metaller brancherne. Den er baseret i Cazzago San Martino, Italien.

 5. SPANNVERBUND BAUSYSTEME GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SPANNVERBUND BAUSYSTEME GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 6. PACH GESELLSCHAFT M.B.H.

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden PACH GESELLSCHAFT M.B.H., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

 7. TK ABSPERRTECHNIK INH.: THOMAS KARSCHAU

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TK ABSPERRTECHNIK INH.: THOMAS KARSCHAU, er en Distributør, der opererer inden for Metalkonstruktion, letvægts- branchen. Den er baseret i Lünen, Tyskland.

 8. NAIDEKA, UAB

  Litauen

  NAIDEKA, UAB er et metalforarbejdningsfirma der tilbyder: CNC-bearbejdning, CNC fræsning, CNC bukning, CNC skæring, CNC stansning, CNC plasma skæring, gas skæring, CNC pladebearbejdning, CNC-underleverandørarbejde og bearbejdning, metalbearbejdning, stål svejsning, samling af delkomponenter, fremstilling af udstyr, fremstilling af værktøj, metalprægning, fremstilling af svejsede konstruktioner, pladestempling (koldpresning), svejsning af stål, galvanisk arbejde, galvanisk belægning, varmebehandling, produktion af svejsede konstruktioner.

 1. OM GLOBAL TRADE CO. LTD.

  Tyrkiet

  OM Global Trade Co. Ltd. overholder internationale markedskrav takket være lokale producenter inden for karbonstålbranchen, og sørger for en problemfri drift for internationale virksomheder. Som en voksende virksomhed er vi interesseret i at hjælpe internationale virksomheder med at opnå det rigtige produkt, med en høj kvalitet og til en god pris. En af vores primære leverandører er Erkare Metal Products Inc., som er en trådhegns- og stålproduktfabrikant med mange års erfaring i branchen. Med et omfattende udvalg af leverandører tilbyder vi vores ekspertise inden for skræddersyede stålprodukter og specialtilpassede løsninger til dine projekter inden for stålkonstruktion eller trådnetshegn. Vi har mange leverandører og adskillelige løsninger for dine behov, som er angivet herunder: •Projekter med stålstrukturer •Projekter med trådnetshegn •Midlertidige hegn •BTO og CBT pigtråd •Pigtråd •Trådnet •3D- og 2D-trådpaneler •Metalkøretøjs- og fodgængerpaneler •Monteringsdele til solpaneler •Ståltilbehør og fremstilling af vindmøller •Mobile løsninger til mængdekontrol og sikkerhed •Skinnesystemer til lagre som kan holde tung vægt •Afskærmninger til motorveje eller skræddersyede projekter. Vores netværk og integration med leverandørerne sikrer fleksibilitet inden for valg af leverandør, og tilbyder vores kunder organiserede og enkle importaktiviteter. Med vores engagerede, stabile og aktive tilgang, vil du reducere din risiko ved import fra tilfældige leverandører, og opleve nemheden ved at udføre forretninger med OM Global Trade.

 2. STRUCTA GEOMETRIA, UAB

  Litauen

  Vi er specialiseret i planlægning og fremstilling af geodætiske kupler og unikke geometriske free-forms konstruktioner. Vi tilbyder design, beregninger, fremstilling af konstruktioner og installation. Vi konsulterer, udvikler, producerer og samler en række forskellige geometriske bygningsformer. Vi fremstiller forskellige produkter i metal, træ, PVC-plader, glas og kompositmaterialer i henhold til kundernes forelagte tegninger: metalkonstruktioner, hegn, gelændere, trapper og andre individuelle produkter.

 3. TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Vores ledemotiv består i at beskytte mennesker med vores produkter og gøre arbejdet med maskiner virkelig sikkert. Det allervigtigste for os er at yde tjenester til dem, der kan nyde godt af at bruge vores systemer og tjenesteydelser og derved opnå kundetilfredshed hos sig selv eller sin kunde. Vi ser vores kunder som individer. Derfor stræber vi efter at tilegne os vores partneres behov og forarbejde dem kooperativt. Vi tager ansvar for vores kunder, og derfor bekender vi os til et højt kvalitetskrav, for hos TIEMANN Schutz-Systeme anvendes kun råmaterialer og testede komponenter af høj kvalitet. På langt sigt viser det sig altid at være det mest økonomiske alternativ. Vi ved, at evnen til at opfylde kundens behov på den bedste måde, afhænger af vores medarbejderes kreativitet, færdigheder, forskelligheder og deres evne til teamwork.

 4. OTTO WEISLEITNER GES.M.B.H.

  Østrig

  Vi planlægger og konstruerer maskiner og specialmaskiner, som er skræddersyet til kundernes behov. Vi har siden 1990'erne arbejdet med CAD-arbejdspladser. Vi har særligt stor erfaring med produkter fra Autodesk. På vores CNC-drejemaskiner fremstiller vi både små og store komponenter helt op til maks. ø 760 x 3.100 mm. Vi er den helt rigtige partner til alt fra enkeltdele, mindre serier og helt og til seriefremstilling! Vi har stor erfaring inden for fræsebearbejdning af: - stål, hærdet stål og NIRO-materialer.- Letmetal som f.eks. aluminium og titanium.- pulvermetallurgiske komponenter af Ti, Al, Cr, Mo, Nb m.m. samt materialekombinationer heraf.- plast - PVC, PTFE, PE, PA m.m.- 3-akset, 4-akset og 3D-bearbejdning.- udarbejdelse af CAM-programmer / Hypermill, release 2018.- Planlægning og konstruktion af opspændingsanordninger.- fremstilling af alt fra enkeltdele og til seriebearbejdning. Vi konstruerer vandstråleskæreanlæg.

 5. WOERTZ AG

  Schweiz

  Woertz står for kvalitet, kundenærhed og innovation. Moderne bygninger er komplekse systemer, der skal kombinere mange krav under ét tag. Bygherrer og investorer kræver energieffektivitet, funktionalitet, modularitet og fleksible anvendelsesmuligheder. Projektplanlægning og -implementering skal derfor imødekomme de højeste kvalitetskrav. Derudover er der stort pres på tid og omkostninger. Alt dette udfordrer både: Menneske og teknik. Uanset hvor udfordrende det er, så støtter vi vores kunder med intelligente løsninger. Som en førende producent af komplette installationssystemer og komponenter til elektrisk installationsteknologi står vi for kvalitet, kundeproimitet og innovation. Vi har en bred vifte af teknologier under ét tag. Dette gør det muligt for os at imødekomme kundernes krav med en bred vifte af produkter og systemer, der opfylder kravene. Hvad der kommer fra Woertz er økonomisk, æstetisk og pålidelig på lang sigt.

 6. DREMEC BEFESTIGUNGSELEMENTE GMBH

  Tyskland

  Vores virksomhed bestræber sig på at opbygge et tillidsfuldt samarbejde med vores kunder og rådgive dem som vores partnere med faglig kompetence og venlighed. I den forbindelse vil vi ikke kun høre til de bedste i branchen på grund af den anvendte topmoderne teknik og logistik, men også via vores idérigdom. Kundernes ønsker og tilfredshed har altid vores højeste prioritet. Hver medarbejder skal derfor afvikle ordrerne rettidigt og med personligt engagement. Renlighed og orden overalt i firmaet muliggør og bevidner den højeste kvalitet i alt vores arbejde og alle produkter. Et rentabelt lagerhold og disponering for råmateriale og færdige produkter skal via en kontinuerlig produktionsproces muliggøre en optimal leveringsevne. Takket være vores internationale tilstedeværelse via handelspartnere kan vi tilbyde dig en optimal service og pålidelighed.

 7. SB TECHNO METALL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Som succesrig mellemstor virksomhed fra det nordlige Münsterland tilbyder vi vores kunder løsninger inden for hele rørteknikområdet. Takket være mange års erfaring på områderne konstruktions- og fabrikationsteknik er vi i stand til at tilbyde skræddersyede produkter. Fra seriefremstilling til specialløsninger. Uanset hvad du har brug for, har du i os en partner, som tænker på udfordringerne i netop din branche. Som succesrig mellemstor virksomhed fra det nordlige Münsterland tilbyder vi vores kunder løsninger inden for hele rørteknikområdet. Takket være mange års erfaring på områderne konstruktions- og fabrikationsteknik er vi i stand til at tilbyde skræddersyede produkter. Vi ser frem til at høre fra dig!

 8. BIOMEKAT INDUSTRIAL METALLIC CONSTRUCTIONS

  Grækenland

  Vores firma BIO.ME.KAT. EVRENIADIS AVRAAM arbejder i sektoren for industrielt metalbyggeri og producerer færdige stålbygninger, stålrammer, industrikraner samt opfører solcellepaneler på tage eller i industriparker, fabriksbygninger i metal, modulære huse i metal og turn key-projekter. Som led i vores ekspansionsprojekt er vi interesseret i at samarbejde med byggefirmaer i Balkanlandene og Afrika. KONTAKT OS VEDRØRENDE ALT INDUSTRIELT BYGGERI I METAL

 9. GASPAR & PEREIRA, LDA

  Portugal

  GASPAR & PEREIRA LDA har siden 1980 været specialiseret i bearbejdning af jern. Vi fremstiller dekorative rækværk, strukturer og trapper i metal, metalbelægninger, porte og mezzaniner. Vi udfører arbejde i Cortenstål og fremstiller brønddæksler, vi udfører prægning af små emner, udboring af profiler med punktering. Vi udfører serieproduktion af dele ved presning, prægning, gevindskæring og udboring.

 10. IN.CO.S. SRL

  Italien

  Vi er specialiseret i metalliske konstruktioner, haller til industrien og civile haller i stål, industribygninger i stål, platforme i stål, mezzaniner i stål, tagrum i stål, halvtage i stål, parkeringspladser i stål, bygningsværker i stål, bygningsværker i glas, metalstrukturer, glasskillevægge, skillevægge, balkoner, sikkerheds- og brandtrapper i metal, tagkonstruktioner, svejsede bjælker og profiler.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Metalkonstruktion- letvægts- - Import eksport

Antal resultater

33.891 Virksomheder