• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • metalkonstruktion- letvægts-

Resultater for

Metalkonstruktion- letvægts- - Import eksport

 1. HORGES GMBH LAGERTECHNIK

  Tyskland

  Som producenter leverer vi stålreoler i høj kvalitet til lave priser. Vi har produceret reolsystemer af høj kvalitet i Thüringen i over 25 år. Hos os finder du kvalitetstestede stålreoler, opbevaringsreoler, hyldereoler og arkiveringsreoler til opbevaring, værksted og arkiv. Vi tilbyder vores reoler i galvaniseret form, eller plastbelagt. Vi tilbyder løsninger inden for industri, handel, håndværk og arkivering. Vi projekterer enkelt sammensatte og skruede reoler individuelt til dig og kan oftest levere dem inden for 48 timer. Hos os kan du få specialreoler samt reoler til alle slags lagervarer. Vi planlægger gerne hele dit lager. Vores produktsortiment: Arkiveringsreoler, lagerreoler, specialreoler til forskellige anvendelser, tung belastning - reolsystemer, reolsystemer, laboratoriereoler i rustfrit stål.

 2. ORION BAUSYSTEME GMBH

  Tyskland

  I krigeren, som gengiver stjernetegnet ORION, ser vi den rette ledefigur, som giver os det nødvendige rygstød, når det gælder taktik samt operativ og strategisk snilde. Et stjernetegn som navneforlæg var og er for os en forpligtelse til at beskæftige sig med fremtiden i nutiden. Udviklingen af ORION byggesystemer og ORION bymøblering har siden grundlæggelsen i 1980/ 1995 holdt trit med de kontinuerlige ændringer inden for markedssegmentet "Bymøbler", der bearbejdes af os. Forandring og mode ser vi ikke som konstanter, idet vi tværtimod betragter den variabilitet, der er indeholdt i begreberne, som en tilskyndelse for vores ambition om at opfylde vores kunders ønsker og behov med egnede produktudviklinger og holde os en næselængde foran konkurrenterne. For vores udviklinger gælder derfor princippet "fra markedet herhen, hen til markedet". Vores mål som trendsetter har altid været at sætte nye standarder for innovativt city-design og hverve den kundekreds, som er åben over for dette.

 3. NET D.O.O.

  Slovenien

  NET Ltd. er en familiedrevet virksomhed med mere end 30 års erfaring inden for design, udvikling og fremstilling af metalprodukter. Vi er specialiseret i CNC-prægning, stansning og perforering; bøjning og svejsning af stål, aluminium, rustfrit stål; slibning, boring, forskellige andre finishaktiviteter, inklusive men ikke begrænset til polering, pulverlakering eller samling. Vi er forpligtet til høje kvalitetsstandarder, bekræftet med vores certifikation ift. ISO 9001: 2015 standarden.

 4. BASE GROUP SP Z O.O.

  Polen

 5. FER & NOX

  Belgien

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GAL-STEEL

  Polen

 2. TEKSAM GMBH

  Tyskland

 3. SDG GBR

  Tyskland

 4. HACHMANN ROHRBIEGETECHNIK GMBH & CO.KG

  Tyskland

 5. FRATELLI BERTUZZI SRL

  Italien

 1. SVS POLLERSYSTEME

  Tyskland

 2. OFFICINE BERTAZZON SPA

  Italien

 1. FR. PIPER GMBH & CO KG

  Tyskland

 2. SCHERER METALLTECHNIK GMBH

  Tyskland

 3. RIEDEL GMBH

  Tyskland

 4. ECKERT & GRAF GMBH

  Tyskland

 5. MARCO BECKER BECKER INDUSTRIE SERVICE

  Tyskland

 6. BELLERI S.R.L. UNIPERSONALE

  Italien

 7. M.D.F. S.R.L.

  Italien

 8. SPANNVERBUND BAUSYSTEME GMBH, IN ZUSAMMENARBEIT MIT WAAGNER-BIRO STAHLBAU AG

  Østrig

 1. TK ABSPERRTECHNIK INH.: THOMAS KARSCHAU

  Tyskland

 2. PACH GESELLSCHAFT M.B.H.

  Østrig

 3. VTW VERKEHRSTECHNIK E.K.

  Tyskland

 4. RONDOGARD OHG - WINTERGARTENSYSTEME

  Tyskland

 5. NAIDEKA, UAB

  Litauen

  NAIDEKA, UAB er et metalforarbejdningsfirma der tilbyder: CNC-bearbejdning, CNC fræsning, CNC bukning, CNC skæring, CNC stansning, CNC plasma skæring, gas skæring, CNC pladebearbejdning, CNC-underleverandørarbejde og bearbejdning, metalbearbejdning, stål svejsning, samling af delkomponenter, fremstilling af udstyr, fremstilling af værktøj, metalprægning, fremstilling af svejsede konstruktioner, pladestempling (koldpresning), svejsning af stål, galvanisk arbejde, galvanisk belægning, varmebehandling, produktion af svejsede konstruktioner.

 6. STRUCTA GEOMETRIA, UAB

  Litauen

  Vi er specialiseret i planlægning og fremstilling af geodætiske kupler og unikke geometriske free-forms konstruktioner. Vi tilbyder design, beregninger, fremstilling af konstruktioner og installation. Vi konsulterer, udvikler, producerer og samler en række forskellige geometriske bygningsformer. Vi fremstiller forskellige produkter i metal, træ, PVC-plader, glas og kompositmaterialer i henhold til kundernes forelagte tegninger: metalkonstruktioner, hegn, gelændere, trapper og andre individuelle produkter.

 7. OTTO WEISLEITNER GES.M.B.H.

  Østrig

  Vi planlægger og konstruerer maskiner og specialmaskiner, som er skræddersyet til kundernes behov. Vi har siden 1990'erne arbejdet med CAD-arbejdspladser. Vi har særligt stor erfaring med produkter fra Autodesk. På vores CNC-drejemaskiner fremstiller vi både små og store komponenter helt op til maks. ø 760 x 3.100 mm. Vi er den helt rigtige partner til alt fra enkeltdele, mindre serier og helt og til seriefremstilling! Vi har stor erfaring inden for fræsebearbejdning af: - stål, hærdet stål og NIRO-materialer.- Letmetal som f.eks. aluminium og titanium.- pulvermetallurgiske komponenter af Ti, Al, Cr, Mo, Nb m.m. samt materialekombinationer heraf.- plast - PVC, PTFE, PE, PA m.m.- 3-akset, 4-akset og 3D-bearbejdning.- udarbejdelse af CAM-programmer / Hypermill, release 2018.- Planlægning og konstruktion af opspændingsanordninger.- fremstilling af alt fra enkeltdele og til seriebearbejdning. Vi konstruerer vandstråleskæreanlæg.

 8. TIEMANN SCHUTZ-SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Vores ledemotiv består i at beskytte mennesker med vores produkter og gøre arbejdet med maskiner virkelig sikkert. Det allervigtigste for os er at yde tjenester til dem, der kan nyde godt af at bruge vores systemer og tjenesteydelser og derved opnå kundetilfredshed hos sig selv eller sin kunde. Vi ser vores kunder som individer. Derfor stræber vi efter at tilegne os vores partneres behov og forarbejde dem kooperativt. Vi tager ansvar for vores kunder, og derfor bekender vi os til et højt kvalitetskrav, for hos TIEMANN Schutz-Systeme anvendes kun råmaterialer og testede komponenter af høj kvalitet. På langt sigt viser det sig altid at være det mest økonomiske alternativ. Vi ved, at evnen til at opfylde kundens behov på den bedste måde, afhænger af vores medarbejderes kreativitet, færdigheder, forskelligheder og deres evne til teamwork.

 9. SPETSENERGOSTROY, LLC

  Rusland

  SpetsEnergoStroy LLC arbejder med alle former for elektrisk monteringsarbejde. Vi udfører alt arbejde i overensstemmelse med de elektriske sikkerhedsforholdsregler. Derudover arbejder virksomheden også med: Fremstilling af telte, strukturer der hurtigt kan oprejses. Sådanne strukturer bruges på udstillinger, under produktion, konstruktion, og som skure til dyr. Fordelene ved teltstrukturerne er: Omkostningseffektive: takket være den lette vægt, rammer fremstillet af let stål og tynde vægge, kræves der ikke massive fundamenter; Der kræves ikke løfteudstyr til installationen af de tynde stålvæggeprofiler; Høj monteringshastighed; Lav termisk udledning af termiske profiler; Kan monteres i alle sæsoner. Fremstilling af lanceringsstationer: Lanceringsstationer repræsenterer en model som er relateret til rørledningstransport, og som kan anvendes inden for gas, olie og petrokemisk brancherne, til lancering og overtagelse af behandlings- og diagnoseenheder på en rørledning.

 10. WOERTZ AG

  Schweiz

  Woertz står for kvalitet, kundenærhed og innovation. Moderne bygninger er komplekse systemer, der skal kombinere mange krav under ét tag. Bygherrer og investorer kræver energieffektivitet, funktionalitet, modularitet og fleksible anvendelsesmuligheder. Projektplanlægning og -implementering skal derfor imødekomme de højeste kvalitetskrav. Derudover er der stort pres på tid og omkostninger. Alt dette udfordrer både: Menneske og teknik. Uanset hvor udfordrende det er, så støtter vi vores kunder med intelligente løsninger. Som en førende producent af komplette installationssystemer og komponenter til elektrisk installationsteknologi står vi for kvalitet, kundeproimitet og innovation. Vi har en bred vifte af teknologier under ét tag. Dette gør det muligt for os at imødekomme kundernes krav med en bred vifte af produkter og systemer, der opfylder kravene. Hvad der kommer fra Woertz er økonomisk, æstetisk og pålidelig på lang sigt.

Filtre

Resultater for

Metalkonstruktion- letvægts- - Import eksport

Antal resultater

38.102 virksomheder