• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • tin- og tinlegeringer

Resultater for

Tin- og tinlegeringer - Import eksport

 1. RIAG OBERFLÄCHENTECHNIK AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Hos os er der god kemi: Et blik i vores virksomhed Vores virksomhedsfilosofi baserer på den betingelsesløse orientering ved kunden, hvilket har gjort en kontinuerlig vækst i over 30 år og udviklingen af globale produktinnovationer muligt for os. Vores værdier former ikke kun vores virksomhedskultur, de er også årsagen til vores højtmotiverede team af mangeårige medarbejdere, som hver dag yder toppræstationer. Team Vores hengivenhed til mottoet "Excellence inden for galvaniseringsløsninger" præger vores daglige handlinger. Som team garanterer vi i fællesskab, at vores kunder altid modtager optimale produkter og ydelser. Værdier Vi skaber fremtiden i fællesskab Kreativitet og innovation bestemmer vores handlinger. Ved at lytte opmærksom identificerer vi behov. Vi handler i øjenhøjde og baserende på tillid. At byde på chancer - At kræve ærlighed og respekt danner fundamentet for vores succeskultur. Vi fremmer og kræver potentialer. Fairness og klarhed er hjørnestenene i vores kommunikation. At tillade idéer- at omsætte dem modigt Vi ser nysgerrighed som et udgangspunkt for fremskridt. Vi realiserer i dag og sikrer morgendagens succes. Vi lærer af fejl. Glæde ved succesen Ambitiøse mål realiserer vi med begejstring. Med lidenskab stræber vi efter at være fremragende. Vi er stolte over vores succeser og taler om dem. At tage ansvar Vores samfunds grundværdier overholder og respekterer vi.

 2. C:MET GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden C:MET GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Tin- og tinlegeringer branchen. Den opererer også inden for Tinlegeringer, Tinplader og bånd, Bly og blylegeringer, tin, Tinlegeringer, hvidmetal, Tinplader og bånd, metalbarrer, runde, og bly brancherne. Den er baseret i Wendelstein, Tyskland.

 3. WESTFALENZINN J. JOST KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WESTFALENZINN J. JOST KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Lodning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Bly og blylegeringer, Tin- og tinlegeringer, Zink og zinklegeringer, Tinlegeringer, Bly og blylegeringer, Tin- og tinlegeringer, Zink og zinklegeringer, anoder, og Blødlod brancherne. Den er baseret i Sundern, Tyskland.

 4. TRIGON CHEMIE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRIGON CHEMIE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tin- og tinlegeringer branchen. Den er baseret i Schlüchtern, Tyskland.

 5. PENA METAUX SAS

  Frankrig

  PENA METAUX handler med metaller, genbrugte metaller, hedging råvarer. Køb, indsamling, bearbejdning af ikke jernholdige metaller, komplet service for industrien. Vore 50 års erfaring gør os i stand til at tilbyde opkøb af alle typer produkter, som indeholde ikke jernholdige metaller. Indsamling, genbrug, køb, handel med rester, affald, nyt industriaffald, metalaffald, aske, katode, kobber, aluminium, zink, bly, tin, messing, specialstål, nikkel, legeringer.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DALL'ORTO DAL 1892

  Italien

  Støberi for tinlegeringer. Dall'Orto Edilio blev grundlagt i 1892 med det formål at positionere sig på det internationale marked som en vigtig reference for de kommercielle sektorer, der anvender tinlegeringer. Virksomheden er kendetegnet ved tre grundlæggende aspekter: en absolut forpligtelse til enhver type legering af råstoffer med et garanticertifikat, der følger med alle leverancer af udelukkende håndlavede produkter.

 2. MBO-HUTMEN J.V. SP. Z O.O.

  Polen

  Produktion og salg af hvidmetallegeringer og lodningsmaterialer. Vores udvalg omfatter: blyfri bindemidler, hvidblik, hvidbliks bindemidler, kabler med flusmiddel, massive kabler, smeltelige legeringer og blyfri blandinger.

 3. ABERFOND SRL

  Italien

  Vores virksomhed har i mere end et halvt århundrede fremstillet støbe emner i støbejern. Den har gennem årene udviklet sig til at blive mere produktiv og dynamisk gennem udvælgelse af de bedste disponible teknologier til sine industrianlæg. Vi har to typer systemer til formgivning: et manuelt der anvender "sand og harpiks" processen til støbning af emner af stor og mellemstor kaliber (8 ton maksimum) og et mekanisk til støbte dele i små og mellemstore serier (maksimum 70 kg).

 4. ESTAÑOS Y SOLDADURAS SENRA

  Spanien

  Mere end 25 års erfaring inden for fremstilling af legeringer samt fin svejsning og forarbejdning af maling- og lakfjernere. Støberier.

 5. LE POTIER D ETAIN SA

  Frankrig

  Virksomheden LE POTIER D ETAIN SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tin- og tinlegeringer branchen. Den opererer også inden for artikler i tin, tallerkener i tin, nipsgenstande i tin, og tinskulptur brancherne. Den er baseret i Bourg-De-Péage, Frankrig.

 1. MACE COMMODITY S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MACE COMMODITY S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Aluminium og aluminiumslegeringer, Tin- og tinlegeringer, Aluminium og aluminiumslegeringer, Tin- og tinlegeringer, ventiler til fittings, og formning af plader og rør brancherne. Den er baseret i Brescia, Italien.

 2. CRM SYNERGIES S.L

  Spanien

  Virksomheden CRM SYNERGIES S.L, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tin- og tinlegeringer branchen. Den opererer også inden for Tinlegeringer, tin, Legeringer, svejsning, og Tinlegeringer brancherne. Den er baseret i Las Ventas De Retamosa, Spanien.

 1. ESTANEL - ESTANIFERA DA BEIRA LDA

  Portugal

  Virksomheden ESTANEL - ESTANIFERA DA BEIRA LDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tin- og tinlegeringer branchen. Den opererer også inden for artikler i tin, tinstænger til lodning, bly og legeringer, og handel med metal og metallegeringer brancherne. Den er baseret i Bodiosa, Portugal.

 2. Sodeka Méca

  Frankrig

  Virksomheden Sodeka Méca, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Tin- og tinlegeringer branchen. Den opererer også inden for Elektrolyse - overfladebehandling, kobber, zink, nikkel, og Elektrolyse - overfladebehandling brancherne. Den er baseret i Le Blanc Mesnil, Frankrig.

 3. FONDERIA BENINI

  Italien

  Virksomheden FONDERIA BENINI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tin- og tinlegeringer branchen. Den opererer også inden for Aluminium og aluminiumslegeringer, Bly og blylegeringer, Aluminium og aluminiumslegeringer, og Bly og blylegeringer brancherne. Den er baseret i Rosta, Italien.

 4. ESTANHEX

  Portugal

  Virksomheden ESTANHEX, er en Engrossalg, der opererer inden for Tin- og tinlegeringer branchen. Den opererer også inden for Aluminiumtråd og kabler, tin, og Aluminiumtråd og kabler brancherne. Den er baseret i Argoncilhe, Portugal.

 5. DELLA BIANCA DANIEL, ZINNGIESSEREI

  Schweiz

  Virksomheden DELLA BIANCA DANIEL, ZINNGIESSEREI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller - metal, Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, Hjul, rullehjul og ruller, og Hjul, rullehjul og ruller - metal brancherne. Den er baseret i Visp, Schweiz.

 6. GMH STACHOW-METALL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GMH STACHOW-METALL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Aluminium og aluminiumslegeringer, Metaller, ædel- og special-, Tin- og tinlegeringer, Stål og metaller - bearbejdning, Aluminium og aluminiumslegeringer, Metaller, ædel- og special-, Tin- og tinlegeringer, og Stål og metaller - bearbejdning brancherne. Den er baseret i Goslar, Tyskland.

 7. BRAUMANDL ZINN

  Schweiz

  Virksomheden BRAUMANDL ZINN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, Stål og metaller - bearbejdning, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, Stål og metaller - bearbejdning, og Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning brancherne. Den er baseret i Zürich, Schweiz.

 8. DECO-BLEI-PRODUKTE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden DECO-BLEI-PRODUKTE GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Bly og blylegeringer, Tin- og tinlegeringer, Blyplader og bånd, Genbrug og genanvendelse - diverse materialer, Bly og blylegeringer, Tin- og tinlegeringer, Blyplader og bånd, og Genbrug og genanvendelse - diverse materialer brancherne. Den er baseret i Leverkusen, Tyskland.

 1. H. A. RAPOLD AG

  Schweiz

  Virksomheden H. A. RAPOLD AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, Hjul, rullehjul og ruller, Hjul, rullehjul og ruller - metal, Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, Hjul, rullehjul og ruller, og Hjul, rullehjul og ruller - metal brancherne. Den er baseret i Zürich, Schweiz.

 2. MATTHIAS UEDING GIESS- UND UMFORMTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MATTHIAS UEDING GIESS- UND UMFORMTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tin- og tinlegeringer branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Stål og metaller - bearbejdning, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Konstruktion af erhvervsbygninger, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, Stål og metaller - bearbejdning, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, og Konstruktion af erhvervsbygninger brancherne. Den er baseret i Balve, Tyskland.

 3. A.M.P.E.R.E. DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Virksomheden A.M.P.E.R.E. DEUTSCHLAND GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Metaller, ædel- og special-, Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, Stål og metaller - bearbejdning, Metaller, ædel- og special-, Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, og Stål og metaller - bearbejdning brancherne. Den er baseret i Dietzenbach, Tyskland.

 4. PELZER

  Tyskland

  Virksomheden PELZER, er en Distributør, der opererer inden for Tin- og tinlegeringer branchen. Den opererer også inden for Tinlegeringer, Varmebehandling af stål og metaller, Bærbart maskinværktøj, Vvs-installationer, husholdning, Tinlegeringer, Varmebehandling af stål og metaller, Bærbart maskinværktøj, og Vvs-installationer, husholdning brancherne. Den er baseret i Königsbach-Stein, Tyskland.

 5. WULLSCHLEGER & CO AG

  Schweiz

  Virksomheden WULLSCHLEGER & CO AG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Metaller, ædel- og special-, Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater, Metaller, ædel- og special-, Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, og Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater brancherne. Den er baseret i Thalwil, Schweiz.

 6. GENA METALL GMBH

  Tyskland

  Virksomheden GENA METALL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Bly og blylegeringer, Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, Blyplader og bånd, Bly og blylegeringer, Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, og Blyplader og bånd brancherne. Den er baseret i Leipzig, Tyskland.

 7. BA-TI-LOY GESELLSCHAFT FÜR LÖTMITTELTECHNIK MBH

  Tyskland

  Virksomheden BA-TI-LOY GESELLSCHAFT FÜR LÖTMITTELTECHNIK MBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, Lodning - stål og metaller, Vvs-installationer, husholdning, Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, Lodning - stål og metaller, og Vvs-installationer, husholdning brancherne. Den er baseret i Balve, Tyskland.

 8. CHEMET CHEMISCH-METALLURGISCHE INDUSTRIE-ERZEUGNISSE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden CHEMET CHEMISCH-METALLURGISCHE INDUSTRIE-ERZEUGNISSE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Metaller, ædel- og special-, Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Metaller, ædel- og special-, Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, og Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning brancherne. Den er baseret i Staudt, Tyskland.

 9. VOESTALPINE BÖHLER WELDING FONTARGEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden VOESTALPINE BÖHLER WELDING FONTARGEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tin- og tinlegeringer branchen. Den opererer også inden for Tinlegeringer, Lodning - stål og metaller, Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater, Harpikse, Tinlegeringer, Lodning - stål og metaller, Kemi, uorganisk - råmaterialer og derivater, og Harpikse brancherne. Den er baseret i Eisenberg, Tyskland.

 10. WEISSMETALL TIM DICKE

  Tyskland

  Virksomheden WEISSMETALL TIM DICKE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Specialstål, Metaller, ædel- og special-, Tin- og tinlegeringer, Tinlegeringer, Specialstål, Metaller, ædel- og special-, Tin- og tinlegeringer, og Tinlegeringer brancherne. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis