• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • plader og bånd - jernholdigt metal

Resultater for

Plader og bånd - jernholdigt metal - Import eksport

 1. FRANKEN FAHRZEUGTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRANKEN FAHRZEUGTECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Wallersdorf, Tyskland.

 2. BLECHCON GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BLECHCON GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Solingen, Tyskland.

 3. FB TECNO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FB TECNO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger - jernholdigt metal, Stål, SMÅ METALDELE, Handel stål, Rør og slanger - jernholdigt metal, Stål, og SMÅ METALDELE brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 4. HP-POLYTECHNIK OHG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HP-POLYTECHNIK OHG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Iserlohn, Tyskland.

 5. L.E.M.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden L.E.M., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalskelet branchen. Den opererer også inden for Plader og bånd - jernholdigt metal, spåntagningsarbejde i metal, falsning af metal, Plader og bånd - jernholdigt metal, og bearbejdning af metal brancherne. Den er baseret i Castell'alfero, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. AMBROSINI G.T. SRL

  Italien

  Ambrosini G.T. er specialiseret i bearbejdning af følgende materialer: aluminium til OX og belagt, jern, rustfrit stål, kobber, messing og Alucobond, skæring, bukning med presse, skæring af spalter, svejsning, overfladebehandling, pladejern og udboringer, plader i rå eller belagt aluminium, paneler i svejset aluminium, søjler og sokle, belægninger i rustfrit stål, vaske og emhætter i rustfrit stål efter mål, varemærker, design af møbler med laserskæring på 20 mm, kasser til breve i rustfrit stål efter mål.

 2. C.V.DUAL S.R.O. A EKOINSTAL SP. J

  Tjekkiet

  Ekoinstal er førende distributør af stålprodukter i Polen og tilbyder en bred vifte af produkter i kulstofstål. I mere end 20 år har vi leveret kvalitetsprodukter til vores partnere. Vi tilbyder en bred vifte af opbevaringsløsninger, som består af plader, rør, profiler og stænger.

 3. BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Kobberplader og bånd, messingbånd, aluminiumfolie, Kobberplader og bånd, og folie i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Graben-Neudorf, Tyskland.

 4. JORDAN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden JORDAN GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Raddestorf, Tyskland.

 5. LASERHUB GMBH

  Tyskland

  Virksomheden LASERHUB GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Stuttgart, Tyskland.

 1. SAVI SERBATOI

  Italien

  Virksomheden SAVI SERBATOI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og rør branchen. Den opererer også inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal, Konstruktion af erhvervsbygninger, Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal, og Konstruktion af erhvervsbygninger brancherne. Den er baseret i Calendasco, Italien.

 2. METALSIDER S.P.A. (RAVENNA)

  Italien

  Virksomheden METALSIDER S.P.A. (RAVENNA), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for jernspoler, Stål, konstruktionsstål, metalplader, og Bånd i zink og titanium brancherne. Den er baseret i Ravenna, Italien.

 1. METALOFFCUTS

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden METALOFFCUTS, er en Distributør, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Liverpool, Det Forenede Kongerige.

 2. MOBIDIZAYN METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden MOBIDIZAYN METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Kayseri, Tyrkiet.

 3. METALANN

  Belgien

  Virksomheden METALANN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Tråd og kabler - jernholdigt metal, Tråd og kabler - jernholdigt metal, centre til laserskæring, og tøndebånd brancherne. Den er baseret i Meslin L'evêque, Belgien.

 4. SAVOJNI SRL

  Italien

  Virksomheden SAVOJNI SRL, er en Underleverandør, der opererer inden for Plader og rør branchen. Den opererer også inden for Plader og bånd - jernholdigt metal, Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal, Koldtrukne stålbånd, Plader og bånd - jernholdigt metal, Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal, Ekstern tilskæring, og Koldtrukne stålbånd brancherne. Den er baseret i Moncalieri, Italien.

 5. SA GARONNE ISOLATION

  Frankrig

  Virksomheden SA GARONNE ISOLATION, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Strækmetal - plader, Strækmetal - plader, og isolering brancherne. Den er baseret i Toulouse, Frankrig.

 6. NOVAPROFIL

  Frankrig

  Virksomheden NOVAPROFIL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Rør og slanger - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal, Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal, Rør og slanger - ikke-jernholdigt metal, Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal, og Profiler og stænger - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Tignieu-Jameyzieu, Frankrig.

 7. KARL EUGEN FISCHER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KARL EUGEN FISCHER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Reparationer - industrielt udstyr, Plader til sænksmedning, Reparationer - industrielt udstyr, og Plader til sænksmedning brancherne. Den er baseret i Burgkunstadt, Tyskland.

 8. KMS DEMIR CELIK A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden KMS DEMIR CELIK A.S., er en Engrossalg, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for metalplader, trukket, trukne stænger, jernstænger i trukket stål, og varmvalsede plader brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 1. METALTECH SRL

  Italien

  Virksomheden METALTECH SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Stål og metaller - bearbejdning, arbejdning af rustfrit stål, laseranlæg og -maskiner til skæring i metal, Stål og metaller - bearbejdning, og bearbejdning af jern brancherne. Den er baseret i Scandicci, Italien.

 2. TAGAR SA

  Frankrig

  Virksomheden TAGAR SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Stålplader og båndstål, Stål, Stålplader og båndstål, og Stål brancherne. Den er baseret i Carignan, Frankrig.

 3. STAALHANDEL STERNOTTE CH

  Belgien

  Virksomheden STAALHANDEL STERNOTTE CH, er en Engrossalg, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Valsede plader - ikke-jernholdigt metal, Valsede plader - ikke-jernholdigt metal, Handel stål, jernprodukter, og bundplader i stål brancherne. Den er baseret i Hasselt, Belgien.

 4. MCM

  Luxembourg

  Virksomheden MCM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Plader og bånd - jernholdigt metal, Stål og metaller - formgivning og spåntagning, spoler, Plader og bånd - jernholdigt metal, bjælker, og Stål og metaller - formgivning og spåntagning brancherne. Den er baseret i Dudelange, Luxembourg.

 5. SA CLISSON METAL

  Frankrig

  Virksomheden SA CLISSON METAL, er en Engrossalg, der opererer inden for Specialstål branchen. Den opererer også inden for Plader og bånd - jernholdigt metal, Rør og slanger, stål-, Plader og bånd - jernholdigt metal, og Rør og slanger, stål- brancherne. Den er baseret i Moncoutant, Frankrig.

 6. METALVIN EXPORT SLU

  Spanien

  Virksomheden METALVIN EXPORT SLU, er en Engrossalg, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for aluminiumsplader, rustfrit stål - aluminium - kobber, Titaniumstænger, og Rør titan brancherne. Den er baseret i Cartagena, Spanien.

 7. EISELE BLECHBEARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Virksomheden EISELE BLECHBEARBEITUNG GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal branchen. Den er baseret i Schwaigern, Tyskland.

 8. BIGLIARDI FERTECNICA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden BIGLIARDI FERTECNICA S.R.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Værktøj og isenkram branchen. Den opererer også inden for Plader og bånd - jernholdigt metal, Profiler og stænger - jernholdigt metal, Plader og bånd - jernholdigt metal, Bygning - beslag, Profiler og stænger - jernholdigt metal, og trukket jern brancherne. Den er baseret i Montecchio Emilia, Italien.

 9. BOURASSEAU INDUSTRIE

  Frankrig

  Virksomheden BOURASSEAU INDUSTRIE, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Plader og bånd - jernholdigt metal branchen. Den opererer også inden for Industripladearbejde, udskæring og stansning af plader, Industripladearbejde, bundplader i galvaniseret stål, og stål og aluminium formalet forskellige farver brancherne. Den er baseret i Les Epesses, Frankrig.

 10. METAL ROLLING SERVICES

  Frankrig

  Virksomheden METAL ROLLING SERVICES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kobber og kobberlegeringer branchen. Den opererer også inden for Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal, Nysølvbånd til industrien, og Plader og bånd - ikke-jernholdigt metal brancherne. Den er baseret i Vannes, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Plader og bånd - jernholdigt metal - Import eksport

Antal resultater

3.163 Virksomheder