• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • aluminiumslegeringer

Resultater for

Aluminiumslegeringer - Import eksport

 1. STANDART ALUMINIUM

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Standart Aluminium er en innovativ og teknologisk virksomhed som er anerkendt inden for fremstilling af højklassificerede aluminiumsprofiler. Vi leverer omfattende systemløsninger som omfatter monteringssystemer til solfangere og skræddersyede designs. Vores teknologiske facilitet som spænder 25.000 kvadratmeter, giver os mulighed for at imødese alle dine behov, effektivt og præcist. Udstyret med den seneste teknologi tilbyder vores produktionsfacilitet et alsidigt udvalg af tjenester, såsom: •Ekstrudering •Elektrostatisk pulverlakering •Anodiseret belægning •Mekanisk bearbejdning Hos Standart Aluminium er vi særdeles stolte over vores kundecentrerede tilgang. Vores dedikation til en kontinuerlig forbedring har givet os en plads blandt de førende virksomheder, og vi arbejder altid på at opnå excellence i alt hvad vi gør. Vi tror på at opbygge vedvarende forhold med vores partnere, kunder og medarbejdere, som er baseret på respekt og ærlighed. Vores kontinuerlige forpligtelse til integritet skaber et miljø af tillid og pålidelighed, hvilket gør os til en pålidelig partner i alle dine projekter. For at garantere hurtige, førsteklasses og nøjagtige tjenester, samarbejder vi med velkendte mærker, som er kendt for deres enestående materialekvalitet og som overholder alle internationale standarder. Dette samarbejde gør os i stand til at levere pålidelige og enestående løsninger. Hvad enten du har brug for skræddersyede aluminiumsprofiler eller specialiserede behandlingstjenester, så er Standart Aluminium klar til at hjælpe dig hele vejen. Spørg os !

 2. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Kofra - livarna D.O.O. er en familieejet virksomhed, grundlagt i 1999 i Slovenien af Gregor Fras og Blaž Fras. Virksomheden har specialiseret sig på højtryksstøbning, overfladebehandling og specialfremstillede produkter af aluminiumslegering. Hovedaktiviteten hos Kofra - livarna d.o.o. er trykstøbning. Vi arbejder med forskellige typer aluminiumslegeringer, men vi er specialiseret i legeringerne EN AB 46100, EN AB 47100 og EN AB 44300. Vi producerer en bred vifte af aluminiumsstøbninger til motordele, elektrodedele, bildele, traktordele, pumper, strømdrevet og manuelt værktøj og meget mere ...Vi tilpasser støbejern til vores kunders behov og ønsker. Den månedlige produktion af disse støbedele i vores faciliteter overstiger 130 tons.Vores virksomhed er certificeret for kvalitetsstyringssystem - ISO 9001/2008 og vi gør klar til at blive certificeret for ISO / TS 16949 og ISO 14001Virksomhedens mest relevante markeder er det slovenske og tyske marked, men vi udvider mere og mere. Vores produktionsprogram er tilpasset til kravene inden for den elektriske industri og bilindustrien.Besøg vores website eller kontakt os uanset forespørgslen - vi hjælper dig gerne.

 3. SHENZHEN TENKING TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  Shenzhen Tenking Tech har altid overholdt princippet "kvalitet først, unikke produkter, kontinuerlig videreudvikling". Med mere end 14 års eksporterfaring, har vi i 2022 nu 4 produktionslinjer og mere end 200 ansatte. Vi har vundet tilliden fra utallige kunder og leverer OEM/ODM-tjenester for velkendte mærker til kunder i mere end 70 lande. Fordele ved ODM og OEM: 1.Veludstyret monteringsværksted på 2.800 kvadratmeter, 4 produktionslinjer og en kapacitet på 150.000 enheder/måned, for at sikre, at alle ordrer leveres til tiden. 2. Vores injektionsværksted på 1.200 kvadratmeter gør ODM hurtigere, billigere og mere sikkert. 3. Professionelle R&D- og ingeniørteams, som vil frembringe alle dine ideer. 4. En 100 % inspektion af de færdige produkter for at sikre, at produktkvaliteten opnår en perfekt ydeevne. 5. Langvarigt forhold med UPS/DHL hvilket sikrer konkurrencedygtige forsendelsespriser til Europa, samt levering til tiden.

  Alle produkter for "aluminiumslegeringer"
 4. DIM SCHWEISSMATERIAL MANFRED SCHIERMANN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Lasersvejsetråde, stave og spole 0, 1 / 0, 15 / 0, 2 / 0, 3 / 0, 35 / 0, 4 / 0, 5 / 0, 6 / 0, 7 / 0, 8 / 1, 0 mm. Højlegeret specialmateriale. Til værktøjsfremstilling, maskiner og udstyr til medicinalteknik / farmaindustri / kemisk- og levnedsmiddelindustri / luft- og rumfart / brændselsceller

 5. HUGO ARENS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er eksperter inden for udvikling og fremstilling af støbedele i aluminium. Vores Arens-rørforbindelser kan anvendes alsidigt og har sat nye kvalitets- og designstandarder. Vi producerer efter RoHS-direktivet, og under hensyntagen til REACH-forordningen med certificeret kvalitetsstyring på vores fabrik i Iserlohn (Tyskland). Blandt vores kunder har vi globalt ledende virksomheder inden for mange forskellige brancher. Vi udvikler gerne individuelle løsninger samt specialprodukter. Enkel montering i en håndevendingArens-rørforbindelser monteres ganske enkelt uden specialværktøj og uden svejsning for eksempel som maskingelænder, på arbejdsstilladser eller i busser og tog som holdestangsystemer. Vores produkter giver holdSamtlige produkter fremstilles af DIN-godkendte aluminiumslegeringer af høj kvalitet, som tilbyder høj stabilitet og permanent modstandsdygtighed mod korrosion samt lav egenvægt.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. KIGEMA SP. Z.O.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Vi er et hold af ingeniører, teknikere og anerkendte eksperter med 30 års erfaring inden for støbning og maskinbearbejdning. Vores mål er at opbygge langvarige samarbejder og forhold baseret på gensidig respekt, og vi ønsker at være den bedste leverandør. Vi arbejder på at tilbyde førsteklasses produkter og tjenester til konkurrencedygtige priser. BRONZESTØBERI: KIGEMA specialiserer sig i centrifugal støbning til produktion af bøsninger, ringe og muffer med et omfattende udvalg af kobberlegeringer som overholder internationale og lokale støbestandarder (såsom DIN EN 1982: 1998-12, PN-EN 1982, DIN 1705, 1709, 1714, PN 91/H-87026, ASTM B271, BS 1400) og speciallegeringer. De materialer vi tilbyder omfatter bronze, aluminiumbronze, blybronze, specialbronze, messing og skræddersyede legeringer. CNC-MASKINBEARBEJDNING: Komplette maskinbearbejdningsløsninger i stål, støbejern, ikke jernholdige metaller og teknisk plast. Vi udfører højpræcisionsordrer, mellem og små serier i et omfattende udvalg af dimensioner. Vi overholder kvalitetssikringssystemer som 9001: 2009, iso 18001-2004 og iso 14001-2005. IGEMA har et laboratorie, så vi kan teste de mekaniske egenskaber af produkterne som hårdhed, forlængelse og mikrometer. KIGEMA udfører også indtrængenstest og ultrasoniske test, og udsteder overensstemmelseserklæringer i henhold til EN 10204-2.2, 2.3, 3.1B. Derudover har virksomheden et målerum med klimaanlæg, som er udstyret med måleudstyr af den højeste kvalitet.

 2. MAGMETT METALL INC.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Velkommen til Magmett Metall Inc. hvor vi inviterer dig til at udforske vores omfattende udvalg af produkter. Med fokus på diverse råmaterialer og skræddersyede legeringer som passer til dine specifikationer, er vi stolte over vores tilpasningsevne, hvilket gør os til en alsidig leverandør til forskellige industrier. Hos Magmett prioriterer vi den højeste kvalitet og brug af banebrydende teknikker og højteknologisk udstyr for at garantere præcise og konsistente profiler. Vores forpligtelse til kundetilfredshed er urokkelig, og vores erfarne medarbejdere er dedikeret til at levere en enestående service. Opbygning af vedvarende forhold baseret på tillid og pålidelighed, er kernen bag vores værdier. Vi fokuserer på at gøre alt hvad vi kan, for at imødese dine forventninger. Vores produktsortiment omfatter et bredt udvalg af tilbud såsom: •Primær og sekundær aluminium •Metallisk magnesium •Metallisk silika •Masterlegeringer •Aluminiumsprofiler Disse produkter er omhyggeligt designet til at imødese de højeste standarder inden for kvalitet og ydeevne. Idet efterspørgslen for vigtige råmaterialer som aluminiumsbarrer, magnesium, silika og aluminiumsprofilter fortsætter med at stige, forbliver Magmett førende inden for branchen. Vi udvikler os kontinuerligt for at imødese vores kunders dynamiske behov. Vi er stolte bidragsydere til den voksende aluminiumssektor i Tyrkiet, og er forpligtet til at levere excellence til dig i mange år frem. Stol på Magmett Metall Inc. for alle dine og vores kunders aluminiumslegeringsbehov. Kontakt os for flere oplysninger!

 3. FRONTAL ALUMINIUM

  Polen

  Verified by europages badge

  Vores virksomheden har i mere end 35 år specialiseret sig i produktion af aluminiumslegeringer og afiltningsmidler. Takket være vores omfattende erfaring og kvalificerede medarbejdere, kan vi garantere, at vi imødeser alle krav fra vores kunder. Vi tilbyder aluminiumslegering som blokke og afiltningsmidler i form af granulater. Takket være en kontinuerlig investering i vores produktionsproces, kan vi fortløbende forbedre kvaliteten af vores produkter. Vores aluminiumslegeringer er fremstillet i overensstemmelse med gældende standarder, såsom PN EN 1676, DIN 1725, PN-76/H-88027, ZN-86/MH-MN-260-14, eller modificeret i henhold til den kemiske blanding som er specificeret af kunden. Hver legering filtreres og raffineres for at sikre at de overholder de højeste kvalitetsstandarder. Vi tilbyder også aluminium til stålafiltningsmidler i klasserne A2, A4, A5 og A6, som også kan fremstilles i henhold til den kemiske blanding specificeret af kunden. Vores afiltningsmidler bruges af førende virksomheder inden for stålbranchen.

 4. METALÚRGICA FONSECA & FLORA

  Portugal

  Verified by europages badge
 5. ALUMAX

  Grækenland

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALUMAX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for aluminium, tilbehør aluminium, ekstruderede aluminiumsprofiler, Artikler i aluminium, aluminiumsprofiler, CNC aluminiumsforarbejdning, anodisering, anodiseret aluminium, og ALUMINUM Maskinforarbejdning brancherne. Den er baseret i Chalkida, Grækenland.

 1. FONDERIA FASSI

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FONDERIA FASSI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den opererer også inden for støberier aluminium, præcisionsstøbning, støberier trykstøbning, aluminiumslegeringer, trykstøbning af aluminium, og trykstøbning zink aluminium brancherne. Den er baseret i Bergamo, Italien.

 2. HORST PIELHAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HORST PIELHAU GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den opererer også inden for Aluminiumslegeringer, trykstøbning af aluminium, formning under tryk, aluminium, aluminiumsstøbning, og Aluminiumslegeringer brancherne. Den er baseret i Lüdenscheid, Tyskland.

 1. LAMBERT NE-METALLHANDEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LAMBERT NE-METALLHANDEL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumslegeringer branchen. Den er baseret i Dußlingen, Tyskland.

 2. MITTAG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MITTAG GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Aluminiumslegeringer branchen. Den er baseret i Ebersbach-Neugersdorf, Tyskland.

 3. ACO EUROBAR GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden ACO EUROBAR GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumslegeringer branchen. Den er baseret i Graz, Østrig.

 4. AV ALUMITRAN S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AV ALUMITRAN S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flydepresning af stål og metal branchen. Den opererer også inden for Aluminiumslegeringer, profiler i aluminium, aluminium, anodiseret aluminium, ekstrudering af metal, aluminiumsforme, ekstruderet aluminium, ekstrudering for industrien, og ekstruderede aluminiumsprofiler brancherne. Den er baseret i Villarejo De Salvanés (madrid), Spanien.

 5. LA SPADA S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA SPADA S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støberier, aluminium branchen. Den opererer også inden for Finmekanik, Trykstøbningsforme, støberi, trykstøbning af aluminium, Finmekanik, aluminiumslegeringer, Trykstøbningsforme, støberier aluminium, og præcisionsstøbning brancherne. Den er baseret i Modena, Italien.

 6. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Varmstøbning branchen. Den opererer også inden for Aluminium og aluminiumslegeringer, Aluminiumslegeringer, Gasarmaturer, Vvs-installationer, industriel, Smedejern, Aluminiumsmededele, Smedede gaveemner af aluminium, Smedede gaveemner af messing, og Messingsmededele brancherne. Den er baseret i Villingen-Schwenningen, Tyskland.

 7. ALUDIS

  Frankrig

  Virksomheden ALUDIS har produceret færdige produkter og halvfabrikata i aluminium og titan i over 20 år: Vi er specialister i plader af aluminium og titan, stænger af titan og aluminium, rør af aluminium, tråd af aluminium og titan, plader og standardprofiler eller efter mål i alle størrelser, selv de mindst almindelige. Vi bestræber os på at give kunden de bedste priser og de bedste leveringsfrister, uden at det påvirker produkternes kvalitet, samt at tilfredsstille de europæiske og internationaler standarder. Vores produkter er egnet til industrielle anvendelser, men også til luftfartsindustri, petrokemi og medicinalindustrien. Vi kan desuden imødekomme behov inden for materialer som rustfrit stål, kobber, messing, bronze eller inconel. Vi har for nylig udvidet vores udvalg med produkter i kobber og messing af enhver form. Vi besidder et centralt lager af plader i aluminium og titan, stænger i titan og aluminium, rør i aluminium, produkter i kobber og messing, tråd af aluminium og titan, plader og standardprofiler eller efter mål. Vi forsøger at have flest mulige produkter på lager for at kunne levere varerne til vores kunder inden for de hurtigste tidsfrister og garantere en vis stabilitet i forhold til prisen. ALUDIS lover at tilbyde dig kvalitetsprodukter og dermed sikre sikkerhed og en god drift af dit udstyr. 

 8. EXTRUSIONES DE TOLEDO

  Spanien

  Produkter og serviceydelser fra denne virksomhed: aluminium og legeringer, ekstrudering af stål og metaller, aluminiumsprofiler, ekstrudering af aluminiumsprofiler, metalprofiler, aliminium, anodiseret aluminium, ekstrudering, aluminumsekstrudering, værktøjsmaskiner til bearbejdning af aluminium. Fabrikation af alle typer profiler i ekstruderet aluminium, lakeret og anodiseret. Bearbejdning og præcisionsskæring

 1. ALUCANSA

  Spanien

  Alucansa producerer aluminiumsprofiler og tilbehør, så professionelle installatører kan fremstille vinduer, døre og andre lukninger til bygninger. Lakeringsanlæg, aluminiumsekstrudering og -anodisering. profiler og tilbehør.

 2. MANFRED J. C. NIEMANN ZENTRALE KG

  Tyskland

  Storforhandler i Europa med privatlager. Produkter: Aluminium-, kobber-, messing- og bronzehalvfabrikata samt specialstål. Eksport til alle europæiske land samt oversøisk. Stort bearbejdningsområde med længde- og tværdelsanlæg, pladesave samt bearbejdning af rondeller og ringe. Afkortning af stangmateriale. Just-in-time-levering og KANBAN. Høj kvalitet takket være mange års samarbejde med primært vesteuropæiske producenter.

 3. ALUMARTE

  Spanien

  Fremstilling og distribution af profiler, plader og tilbehør i aluminium. Butik med artikler i aluminium og profiler.

 4. RUBANOX ITALIA SRL

  Italien

  Virksomheden RUBANOX ITALIA SRL, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Aluminiumslegeringer branchen. Den er baseret i Boltiere, Italien.

 5. DEVILLE RECTIFICATION

  Frankrig

  Virksomheden DEVILLE RECTIFICATION, er en Distributør, der opererer inden for Aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Stål, Rustfrit stål, Aluminiumplader og bånd, Aluminium og aluminiumslegeringer, Stål, Rustfrit stål, Aluminiumplader og bånd, og Aluminium og aluminiumslegeringer brancherne. Den er baseret i Pont-Salomon, Frankrig.

 6. ODLEWNIA METALI KOLOROWYCH KOWALA SP.J.

  Polen

  Virksomheden ODLEWNIA METALI KOLOROWYCH KOWALA SP.J., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for ALUMINUM Maskinforarbejdning brancherne. Den er baseret i Ustroń, Polen.

 7. REMAG LEICHTMETALL GMBH

  Østrig

  Virksomheden REMAG LEICHTMETALL GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for aluminium, Magnesium, magnesiumlegeringer, og kisel brancherne. Den er baseret i Steyr, Østrig.

 8. ALUFEM ALUMINYUM SANAYI VE TICARET A. Ş.

  Tyrkiet

  Virksomheden ALUFEM ALUMINYUM SANAYI VE TICARET A. Ş., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for Havemøbler, Vinduer, aluminiums-, ekstruderede aluminiumsprofiler, pergolaer i jern, Havemøbler, og Vinduer, aluminiums- brancherne. Den er baseret i Kayseri, Tyrkiet.

 9. TELMAKSAN

  Tyrkiet

  Virksomheden TELMAKSAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumtråd og kabler branchen. Den opererer også inden for aluminiumslegeringer brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 10. PEKER METAL SANAYI IC VE DIS TICARET A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden PEKER METAL SANAYI IC VE DIS TICARET A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminiumslegeringer branchen. Den er baseret i Balikesir, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis