• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • aluminiumslegeringer

Resultater for

Aluminiumslegeringer - Import eksport

 1. KOFRA - LIVARNA D.O.O.

  Slovenien

  Kofra - livarna D.O.O. er en familieejet virksomhed, grundlagt i 1999 i Slovenien af Gregor Fras og Blaž Fras. Virksomheden har specialiseret sig på højtryksstøbning, overfladebehandling og specialfremstillede produkter af aluminiumslegering. Hovedaktiviteten hos Kofra - livarna d.o.o. er trykstøbning. Vi arbejder med forskellige typer aluminiumslegeringer, men vi er specialiseret i legeringerne EN AB 46100, EN AB 47100 og EN AB 44300. Vi producerer en bred vifte af aluminiumsstøbninger til motordele, elektrodedele, bildele, traktordele, pumper, strømdrevet og manuelt værktøj og meget mere ...Vi tilpasser støbejern til vores kunders behov og ønsker. Den månedlige produktion af disse støbedele i vores faciliteter overstiger 130 tons.Vores virksomhed er certificeret for kvalitetsstyringssystem - ISO 9001/2008 og vi gør klar til at blive certificeret for ISO / TS 16949 og ISO 14001Virksomhedens mest relevante markeder er det slovenske og tyske marked, men vi udvider mere og mere. Vores produktionsprogram er tilpasset til kravene inden for den elektriske industri og bilindustrien.Besøg vores website eller kontakt os uanset forespørgslen - vi hjælper dig gerne.

 2. DIM SCHWEISSMATERIAL MANFRED SCHIERMANN

  Tyskland

  Lasersvejsetråde, stave og spole 0, 1 / 0, 15 / 0, 2 / 0, 3 / 0, 35 / 0, 4 / 0, 5 / 0, 6 / 0, 7 / 0, 8 / 1, 0 mm. Højlegeret specialmateriale. Til værktøjsfremstilling, maskiner og udstyr til medicinalteknik / farmaindustri / kemisk- og levnedsmiddelindustri / luft- og rumfart / brændselsceller

 3. HUGO ARENS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Vi er eksperter inden for udvikling og fremstilling af støbedele i aluminium. Vores Arens-rørforbindelser kan anvendes alsidigt og har sat nye kvalitets- og designstandarder. Vi producerer efter RoHS-direktivet, og under hensyntagen til REACH-forordningen med certificeret kvalitetsstyring på vores fabrik i Iserlohn (Tyskland). Blandt vores kunder har vi globalt ledende virksomheder inden for mange forskellige brancher. Vi udvikler gerne individuelle løsninger samt specialprodukter. Enkel montering i en håndevendingArens-rørforbindelser monteres ganske enkelt uden specialværktøj og uden svejsning for eksempel som maskingelænder, på arbejdsstilladser eller i busser og tog som holdestangsystemer. Vores produkter giver holdSamtlige produkter fremstilles af DIN-godkendte aluminiumslegeringer af høj kvalitet, som tilbyder høj stabilitet og permanent modstandsdygtighed mod korrosion samt lav egenvægt.

 4. ALUDIS

  Frankrig

  Virksomheden ALUDIS har produceret færdige produkter og halvfabrikata i aluminium og titan i over 20 år: Vi er specialister i plader af aluminium og titan, stænger af titan og aluminium, rør af aluminium, tråd af aluminium og titan, plader og standardprofiler eller efter mål i alle størrelser, selv de mindst almindelige. Vi bestræber os på at give kunden de bedste priser og de bedste leveringsfrister, uden at det påvirker produkternes kvalitet, samt at tilfredsstille de europæiske og internationaler standarder. Vores produkter er egnet til industrielle anvendelser, men også til luftfartsindustri, petrokemi og medicinalindustrien. Vi kan desuden imødekomme behov inden for materialer som rustfrit stål, kobber, messing, bronze eller inconel. Vi har for nylig udvidet vores udvalg med produkter i kobber og messing af enhver form. Vi besidder et centralt lager af plader i aluminium og titan, stænger i titan og aluminium, rør i aluminium, produkter i kobber og messing, tråd af aluminium og titan, plader og standardprofiler eller efter mål. Vi forsøger at have flest mulige produkter på lager for at kunne levere varerne til vores kunder inden for de hurtigste tidsfrister og garantere en vis stabilitet i forhold til prisen. ALUDIS lover at tilbyde dig kvalitetsprodukter og dermed sikre sikkerhed og en god drift af dit udstyr. 

 5. FRONTAL ALUMINIUM

  Polen

  Vores virksomheden har i mere end 35 år specialiseret sig i produktion af aluminiumslegeringer og afiltningsmidler. Takket være vores omfattende erfaring og kvalificerede medarbejdere, kan vi garantere, at vi imødeser alle krav fra vores kunder. Vi tilbyder aluminiumslegering som blokke og afiltningsmidler i form af granulater. Takket være en kontinuerlig investering i vores produktionsproces, kan vi fortløbende forbedre kvaliteten af vores produkter. Vores aluminiumslegeringer er fremstillet i overensstemmelse med gældende standarder, såsom PN EN 1676, DIN 1725, PN-76/H-88027, ZN-86/MH-MN-260-14, eller modificeret i henhold til den kemiske blanding som er specificeret af kunden. Hver legering filtreres og raffineres for at sikre at de overholder de højeste kvalitetsstandarder. Vi tilbyder også aluminium til stålafiltningsmidler i klasserne A2, A4, A5 og A6, som også kan fremstilles i henhold til den kemiske blanding specificeret af kunden. Vores afiltningsmidler bruges af førende virksomheder inden for stålbranchen.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SHENZHEN TENKING TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kina

  Shenzhen Tenking Tech har altid overholdt princippet "kvalitet først, unikke produkter, kontinuerlig videreudvikling". Med mere end 14 års eksporterfaring, har vi i 2022 nu 4 produktionslinjer og mere end 200 ansatte. Vi har vundet tilliden fra utallige kunder og leverer OEM/ODM-tjenester for velkendte mærker til kunder i mere end 70 lande. Fordele ved ODM og OEM: 1. Veludstyret monteringsværksted på 2.800 kvadratmeter, 4 produktionslinjer og 150.000 enheder/måned for at sikre, at alle vores ordrer leveres til tiden. 2. Vores injektionsværksted på 1.200 kvadratmeter gør ODM hurtigere, billigere og mere sikkert. 3. Professionelle R&D- og ingeniørteams, som vil frembringe alle dine ideer. 4. En 100 % inspektion af de færdige produkter for at sikre, at produktkvaliteten opnår en perfekt ydeevne. 5. Langvarigt forhold med UPS/DHL hvilket sikrer konkurrencedygtige forsendelsespriser til Europa, samt levering til tiden.

  Alle produkter for "aluminiumslegeringer"

 2. METALÚRGICA FONSECA & FLORA

  Portugal

  METALÚRGICA FONSECA & FLORA fremstiller og sælger zink- og aluminiumanoder, samt et udvalg af forarbejdede dele som er tilpasset hver klient inden for skibsbygning, reparation og vedligeholdelse. Vi fremstiller ZINC-IT brand katodebeskyttelsesanoder og udvikler præcisionsmetalarbejde for at kontrollere rust på metaloverflader sammen med skibsbygningsbranchen.

  Alle produkter for "aluminiumslegeringer"

 3. ALUMAX

  Grækenland

 4. SIMA DIS TICARET ALUMINYUM SAN. A.S.

  Tyrkiet

 5. FONDERIA FASSI

  Italien

 1. HORST PIELHAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. MITTAG GMBH

  Tyskland

 1. LAMBERT NE-METALLHANDEL GMBH

  Tyskland

 2. AV ALUMITRAN S.L.

  Spanien

 3. LA SPADA S.R.L.

  Italien

 4. ACO EUROBAR GMBH

  Østrig

 5. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Tyskland

 6. ERA ALUMINYUM LTD. CO.

  Tyrkiet

 7. ALCOBRA GMBH

  Tyskland

 8. ALUCANSA

  Spanien

  Alucansa producerer aluminiumsprofiler og tilbehør, så professionelle installatører kan fremstille vinduer, døre og andre lukninger til bygninger. Lakeringsanlæg, aluminiumsekstrudering og -anodisering. profiler og tilbehør.

 1. MANFRED J. C. NIEMANN ZENTRALE KG

  Tyskland

  Storforhandler i Europa med privatlager. Produkter: Aluminium-, kobber-, messing- og bronzehalvfabrikata samt specialstål. Eksport til alle europæiske land samt oversøisk. Stort bearbejdningsområde med længde- og tværdelsanlæg, pladesave samt bearbejdning af rondeller og ringe. Afkortning af stangmateriale. Just-in-time-levering og KANBAN. Høj kvalitet takket være mange års samarbejde med primært vesteuropæiske producenter.

 2. ALUMARTE

  Spanien

  Fremstilling og distribution af profiler, plader og tilbehør i aluminium. Butik med artikler i aluminium og profiler.

 3. REMAG LEICHTMETALL GMBH

  Østrig

 4. ALUFEM ALUMINYUM SANAYI VE TICARET A. Ş.

  Tyrkiet

 5. RUBANOX ITALIA SRL

  Italien

 6. ODLEWNIA METALI KOLOROWYCH KOWALA SP.J.

  Polen

 7. TEKNIKAL ALUMINIUM A.S

  Tyrkiet

 8. TELMAKSAN

  Tyrkiet

 9. EAS ALUMINIUM

  Bulgarien

 10. BERTELLI CATIUSCIA & C SNC

  Italien

Filtre

Resultater for

Aluminiumslegeringer - Import eksport

Antal resultater

2.915 virksomheder