• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • opspændingsdorne og pinoldokke

Resultater for

Opspændingsdorne og pinoldokke - Import eksport

 1. IMETA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Producent af spindler og ruller til at sikre den bedste hæftning af enhver form for dåse, af enhver æskefabrik og til enhver producent af hæftemaskiner med det formål at opfylde de mest varierede behov hos slutbrugerne af disse i sektoren for Mad, Drikke og general line. Produktion af transformationssæt og reservedele til hæftemaskiner. Udstyr til formatskift (kasse, æske/låg) for hver model.

 2. FRATELLI BELLEGRANDI DI COTTINI & ROVIZZI SNC

  Italien

  Verified by europages badge

  Fabrikation af fastspændingspatroner under det patenterede mærke FB MANDRINI A PINZA, hydrauliske patroner, pneumatiske patroner med indbygget cylinder, hydrauliske patroner med indbygget cylinder, pneumatiske/hydrauliske statiske baser, fræsere, tænger, hydrauliske patroner med indbygget cylinder af typen MITN og ekspansionspatroner til boremaskiner til bearbejdning af emner i hullet.

 3. SIGMA SPANNTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SIGMA SPANNTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opspændingsdorne og pinoldokke branchen. Den er baseret i Inzigkofen, Tyskland.

 4. MECCANICA ARNES

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MECCANICA ARNES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Indvendig gevindskæring - værktøjsmaskiner branchen. Den opererer også inden for Opspændingsdorne og pinoldokke, gevindskæremaskiner, patroner til drejebænk, Opspændingsdorne og pinoldokke, Fræsedorne, selvcentrende dorne, patroner til maskinværktøj, stålholdere, og indsatspatroner til stempler brancherne. Den er baseret i Cavriago, Italien.

 5. FADA RETTIFICHE CONI MANDRINI

  Italien

  Afretning af indvendige konusdorne på horisontale eller vertikale maskiner, udført på vores værksteder med så kort stoptid som muligt af maskinerne uden udskiftning af dele eller afmontering. Reparationerne kan foretages på alle typer maskiner. Afretning af konusdorne gør det muligt at løse alle problemer i forbindelse med ovalisering, rivning, indvendige buler i kondusene ISO 30-40-50 og 60, på fræsemaskiner, boremaskiner og arbejdsposter

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TDG CLAMPING SOLUTIONS

  Spanien

  Virksomheden TDG CLAMPING SOLUTIONS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opspændingsdorne og pinoldokke branchen. Den er baseret i Gernika-Lumo, Spanien.

 2. GAETANO CAPORALI SRL

  Italien

  Virksomheden GAETANO CAPORALI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opspændingsdorne og pinoldokke branchen. Den opererer også inden for spændetænger, CNC værktøj, Spændepatron, og patroner til maskinværktøj brancherne. Den er baseret i Cinisello Balsamo, Italien.

 3. JUNGWIRTH FEINMECHANIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden JUNGWIRTH FEINMECHANIK GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Opspændingsdorne og pinoldokke branchen. Den er baseret i Hofkirchen, Tyskland.

 4. BARANOVICHI MACHINE TOOL ACCESSORIES PLANT. JSC

  Belarus

  Virksomheden BARANOVICHI MACHINE TOOL ACCESSORIES PLANT. JSC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opspændingsdorne og pinoldokke branchen. Den opererer også inden for skruestikker til fastspænding, patroner til maskinværktøj, og stålholdere brancherne. Den er baseret i Baranovichi, Belarus.

 5. WEIBERG TECHNISCHE PRODUKTE E.K.

  Tyskland

  Virksomheden WEIBERG TECHNISCHE PRODUKTE E.K., er en Agent/ Repræsentant, der opererer inden for Opspændingsdorne og pinoldokke branchen. Den er baseret i Plochingen, Tyskland.

 1. BOTTELLI SRL

  Italien

  Virksomheden BOTTELLI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opspændingsdorne og pinoldokke branchen. Den opererer også inden for komponenter drejedorne, og stålholdere brancherne. Den er baseret i Sumirago, Italien.

 2. SE.RI.NEX S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SE.RI.NEX S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opspændingsdorne og pinoldokke branchen. Den opererer også inden for stopringe brancherne. Den er baseret i Annone Di Brianza, Italien.

 1. TECNOLOGIE FRB S.R.L.

  Italien

  Virksomheden TECNOLOGIE FRB S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opspændingsdorne og pinoldokke branchen. Den opererer også inden for driftssystemer, industriværktøj, og pinoler brancherne. Den er baseret i Borgonuovo Di Sasso Marconi, Italien.

 2. ROTOMORS FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden ROTOMORS FRANCE, er en Distributør, der opererer inden for Opspændingsdorne og pinoldokke branchen. Den opererer også inden for patroner til maskinværktøj, og maskiner til palletering brancherne. Den er baseret i Villemoirieu, Frankrig.

 3. LISHUI HUANQIU BEARING TRADING CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden LISHUI HUANQIU BEARING TRADING CO., LTD., er en Distributør, der opererer inden for Opspændingsdorne og pinoldokke branchen. Den opererer også inden for Lejer, antifriktion, lejer med 4 trin, Højtemperaturslejer, lejer til transmission på motorkøretøjer, og Lejer, antifriktion brancherne. Den er baseret i Lishui, Kina.

 4. SC NEMACOLY SRL

  Rumænien

  Virksomheden SC NEMACOLY SRL, er en Distributør, der opererer inden for Opspændingsdorne og pinoldokke branchen. Den er baseret i Focsani, Rumænien.

 5. MECCANICA SCOTTI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden MECCANICA SCOTTI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opspændingsdorne og pinoldokke branchen. Den opererer også inden for plader til maskinværktøj til bearbejdning af metal, selvcentrende dorne, og driftssystemer brancherne. Den er baseret i Cornate D'adda, Italien.

 6. EMAC-TOOLS SRL

  Italien

  Virksomheden EMAC-TOOLS SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opspændingsdorne og pinoldokke branchen. Den opererer også inden for stålholdere, gevindskæremaskiner, og eftersyn af dorne brancherne. Den er baseret i Torino, Italien.

 7. SMZ ITALIA S.R.L.

  Italien

  Virksomheden SMZ ITALIA S.R.L., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Opspændingsdorne og pinoldokke branchen. Den opererer også inden for eftersyn af dorne brancherne. Den er baseret i Volpiano, Italien.

 8. Yiwu Dachuan Industry&Trade co. Ltd

  Kina

  Virksomheden Yiwu Dachuan Industry&Trade co. Ltd, der opererer inden for Opspændingsdorne og pinoldokke branchen. Den er baseret i Yiwu, Kina.

 1. SCHRENK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SCHRENK GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Skruer og møtrikker branchen. Den opererer også inden for Beslag, bygge og anlæg, Vvs-installationer, husholdning, Industrielle beslag, Opspændingsdorne og pinoldokke, Beslag, bygge og anlæg, Vvs-installationer, husholdning, Industrielle beslag, og Opspændingsdorne og pinoldokke brancherne. Den er baseret i Zimmern, Tyskland.

 2. REMO-TECH SP. Z O.O. PPHU

  Polen

  Virksomheden REMO-TECH SP. Z O.O. PPHU, er en Multi-Category, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, metalbearbejdning - dele og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Opspændingsdorne og pinoldokke, Opspændingsdorne og pinoldokke, værktøj til drejebænk, slibemaskiner, og industrielle taphulsmaskiner brancherne. Den er baseret i Koronowo, Polen.

 3. DONGGUAN LIXIAN INSTRUMENT SCIENTIFIC CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden DONGGUAN LIXIAN INSTRUMENT SCIENTIFIC CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opspændingsdorne og pinoldokke branchen. Den er baseret i dongguan, Kina.

 4. SINO-AUSTRALIA REFRIGERATION EQUIPMENT CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden SINO-AUSTRALIA REFRIGERATION EQUIPMENT CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opspændingsdorne og pinoldokke branchen. Den er baseret i Shenzhen, Kina.

 5. SCHUNK

  Belgien

  Virksomheden SCHUNK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opspændingsdorne og pinoldokke branchen. Den er baseret i Erembodegem, Belgien.

 6. GÜNDOGDU ENDÜSTRI

  Tyrkiet

  Virksomheden GÜNDOGDU ENDÜSTRI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opspændingsdorne og pinoldokke branchen. Den opererer også inden for drejede metalbeslag, og forsænkere og hoveder til udskiftelige knive brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. HANGZHOU PINGCHENG MATCHINE CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden HANGZHOU PINGCHENG MATCHINE CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opspændingsdorne og pinoldokke branchen. Den er baseret i Xiaoshan, Kina.

 8. THORMAC ENGINEERING LTD

  Irland

  Virksomheden THORMAC ENGINEERING LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Værktøjsmaskiner, metalformgivning - dele og tilbehør branchen. Den opererer også inden for Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør, Opspændingsdorne og pinoldokke, Plast - husholdningsprodukter, Konstruktionsforme, plast-, Værktøjsmaskiner, spåntagning - dele og tilbehør, Opspændingsdorne og pinoldokke, Plast - husholdningsprodukter, og Konstruktionsforme, plast- brancherne. Den er baseret i Kilrush, Irland.

 9. DONGGUAN QINJI MOTOR CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden DONGGUAN QINJI MOTOR CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opspændingsdorne og pinoldokke branchen. Den er baseret i Dongguan, Kina.

 10. DFBLAST CO LTD

  Kina

  Virksomheden DFBLAST CO LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Opspændingsdorne og pinoldokke branchen. Den er baseret i Shanghai, Kina.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis