• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • maling - maskiner og udstyr

Resultater for

Maling - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. ERATEC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Eratec er specialiseret i udvikling, fabrikation og salg af gasblus med metalfibre. Vores blus kan anvendes på forskellige områder såsom til varmebehandling, behandling af metal, maling, fødevareindustri og meget mere. Vores blus er udstyret med et hoved af varmebestandigt rusfrit stål med en stråleflade af vævede metalfibre Bekinit® samt et system med forblandet luft/gas og elektronisk betjening og kan producere almindelig blå flammer eller infrarød gas til IR-behandling. Hos Eratec har vi et tæt samarbejde med vores kunder for at forstå disses specifikke behov og tilbyde den bedste tekniske løsning til deres industrielle anvendelse. Vores team tilbyder komplet assistance fra behovsanalyse til gennemførelse af den udvalgte løsning, hvilket gør os i stand til effektivt at imødekomme den enkelte kundes krav. Vi er stolte af at kunne tilbyde skræddersyede løsninger inden for varmebehandlinger, behandling af metal, maling og fødevareindustri. Vi kan desuden producere blus efter mål for at tilfredsstille kundernes specifikke behov. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger om vores produkter og services.

  Alle produkter for "maling - maskiner og udstyr"

 2. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) har siden sin oprettelse i 2001 udviklet et netværk af støbere over hele Polen. Med flere års erfaring kan FGD tilbyde sine kunder en lang række muligheder inden for støbning og smeltning. Ledelsen hos FGD målretter kundernes tilfredshed og blev belønnet med cerificeringen ISO 9001: 2008 i 2013 for «Design, Køb og Salg af støbejernsemner». Virksomheden tilbyder flere services: - Diverse smelteprocesser for flest mulige nuancer. - Diverse støbeprocesser for flest mulige former. - Integrerede maskinværksteder for at begrænse håndteringen af emnerne fra støbning til den endelige montage. - Maleværksteder for at beskytte emnerne mod rust og forbedre disses æstetik. - Tegnestuer for at udvikle nye emner og koncepter. - Tilpasset logistik for at højne reaktiviteten samt en optimeret forvaltning af lagrene. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

  Alle produkter for "maling - maskiner og udstyr"

 3. FINIXA BY CHEMICAR

  Belgien

  Verified by europages badge

  Gennem årene har Chemicar Europa udviklet sig fra et selskab, der repræsenterer mærkevare fra innovative virksomheder, til at udvikle egne produkter. I dette øjeblik distribuerer vi mærkevare, såsom Sunmight og Spectratek, såvel som produkter, der udvikles helt eller delvist af os selv. Disse produkter er solgt i mere end 50 lande. For klart at belyse vores holdning til distributions-sektoren og professionelle værksteder, har vi besluttede at klassificere en lang række eksisterende og nye produkter, udviklet af eller for Chemicar, under ét navn, Finixa. FINIXA står for: innovation / kvalitet / egen udvikling. FINIXA vil tilbyde dig en komplet vifte af non-paint produkter/forbrugsstoffer. FINIXA giver dig også den sikkerhed og beskyttelse mod efterlignende (kopieret) produkter. Kort sagt FINIXA er et kvalitetsmærke som garanterer at vores produkter er let genkendelige på markedet

 4. GZ GUANGLI EFE CO., LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  GZ GUANGLI EFE Co., Ltd. er en professionel producent af sprøjtekabiner, billifte, personlifte og VOC behandlingsenheder, som blev grundlagt i 1994. Vi er en af de første producenter i Kina af automobilkabiner/bagekabiner, og er nu den største producent i Sydkina. Vores produkter kommer med CE-certificering og vores virksomhed har bestået ISO9001: 2015. Vi har også opnået SGS golden supplier, CCS-godkendt og salgsvolumen af vores sprøjtekabiner ligger i top inden for dette område.

 5. KRAPF & LEX MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KRAPF & LEX MASCHINENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Weiden, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. VENJAKOB UMWELTTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VENJAKOB UMWELTTECHNIK GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Sarstedt, Tyskland.

 2. MB-ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden MB-ANLAGENBAU GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Blomberg, Tyskland.

 3. HURRICAN LUFT- U. UMWELTTECHNIK, DAMBAUER GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HURRICAN LUFT- U. UMWELTTECHNIK, DAMBAUER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Vöcklabruck, Østrig.

 4. HÖCKER POLYTECHNIK GMBH LUFTTECHNISCHE ANLAGEN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HÖCKER POLYTECHNIK GMBH LUFTTECHNISCHE ANLAGEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Hilter, Tyskland.

 5. AB ANLAGENPLANUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AB ANLAGENPLANUNG GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Achim, Tyskland.

 1. KUNSTSTOFF-CHEMISCHE PRODUKTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KUNSTSTOFF-CHEMISCHE PRODUKTE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Friolzheim, Tyskland.

 2. LEM IMPIANTI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden LEM IMPIANTI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for kabine til maleanlæg, anlæg og udstyr til maling, anlæg og maskiner til maling af metal, og installationer og maskiner til maling af plastmaterialer brancherne. Den er baseret i Carate Brianza, Italien.

 1. MALER SJÆLLAND

  Danmark

  Opmaling af vægge, lofter eller gulve er en hurtig måde at opfriske en bygning på og give ejendommen et nyt look. Malerarbejdet bliver altid billigere, hvis det bliver gjort korrekt den første gang. Ordentlig forberedelse af overfladen er vigtig for et vellykket malerjob og ofte kræves det, at den oprindelige maling først fjernes, eller at væggen skal slibes for at sikre at slutresultatet bliver så godt som muligt. En gang maling kan ændre looket på et værelse markant. Mange er fristet til bare søge online efter den billigst mulige maler men normalt koster det ikke mere at ansætte malere, og samtidig kan du have tillid til, at jobbet vil blive afsluttet som forud aftalt

 2. RIGO SRL

  Italien

  Virksomheden Rigo er førende på markedet, og specialiserer sig i produktionen af: lakeringssystem med lavtryk (HVLP og LVLP), HVLP og LVLP aerografer, HVLP turbiner, HVLP og LVLP udstyr og tilbehør, professionelle pistoler til påføring af polyurethanskum i skruepatron (1K PU), specialaerografer til påføring af kemikalier, sprøjtepistoler til specialprodukter, professionelle lakeringsmaskiner til mellemstore og store flader.

 3. AUTOIMPIANTI FAF

  Italien

  AUTOIMPIANTI FAF, der blev grundlagt i 1972 af Francesco Favaloro, er hurtigt blevet et must på det italienske og internationale marked for malesystemer takket være sine innovative løsninger. AUTOIMPIANTI FAF har altid en finger på pulsen. Virksomheden er i konstant udvikling og fremstiller højteknologiske anlæg til automobil- og industrisektoren, som lever op til dens internationale kundernes forskellige krav.

 4. MOLDOW A/S

  Danmark

  Moldow er en af de førende producenter og eksportører på verdensplan af: - Filteranlæg til træ-, papir, pap-, karton- og fiberindustrierne. - Maleanlæg til industriel maling af emner i plast, metal og træ. Moldows anlæg, systemer og produkter er så energieffektive og sikre som muligt. Hovedkontoret er beliggende i Danmark, hvorfra anlæggene eksporteres til hele verden. Moldow er også repræsenteret i Rusland og USA samt via distributører over hele verden.

 5. TIMOTHY HOLDING CO.,LTD.

  Kina

  Virksomheden TIMOTHY HOLDING CO.,LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for kardanaksler brancherne. Den er baseret i Wenzhou, Kina.

 6. FIVEX SRL

  Rumænien

  Virksomheden FIVEX SRL, er en Underleverandør, der opererer inden for Metalskelet branchen. Den opererer også inden for Svejsning - stål og metal, Stål og metaller - bearbejdning, Maling - maskiner og udstyr, Sandblæsning - stål og metaller, Svejsning - stål og metal, Stål og metaller - bearbejdning, Maling - maskiner og udstyr, og Sandblæsning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Targu-Carbunesti, Rumænien.

 7. BELMEKO

  Belgien

  Virksomheden BELMEKO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for Maling - maskiner og udstyr, Maling - maskiner og udstyr, Malingskabine, Industrielle ovne til varmehærdning af maling, og bageovn brancherne. Den er baseret i Oostkamp, Belgien.

 8. HANTU MACHINERY EQUIPMENT CO.,LTD

  Kina

  Virksomheden HANTU MACHINERY EQUIPMENT CO.,LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for gasdoseringsapparater brancherne. Den er baseret i Chengdu, Kina.

 1. MCI

  Frankrig

  Virksomheden MCI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaloverfladebehandling - maskiner og -udstyr branchen. Den opererer også inden for Maling - maskiner og udstyr, Ovne til varmehærdning af maling, Stålsandblæsning - stål og metaller, Maling - maskiner og udstyr, malekabiner, Ovne til varmehærdning af maling, og Stålsandblæsning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Dompierre Les Ormes, Frankrig.

 2. SYMTEC GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SYMTEC GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Maling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i München, Tyskland.

 3. MEWES OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MEWES OBERFLÄCHENTECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Maling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Wedemark, Tyskland.

 4. K.F. BETRIEBSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden K.F. BETRIEBSTECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Maling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Rostock, Tyskland.

 5. REITER GMBH + CO. KG OBERFLÄCHENTECHNIK

  Tyskland

  Virksomheden REITER GMBH + CO. KG OBERFLÄCHENTECHNIK, er en Engrossalg, der opererer inden for Maling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Winnenden, Tyskland.

 6. ENBOMAK MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden ENBOMAK MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for elektrostatisk maling, og elektrostatiske malepistoler brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 7. ECCOFIL SRL

  Italien

  Virksomheden ECCOFIL SRL, er en Distributør, der opererer inden for Maling - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Malepistoler og tilbehør, anlæg og udstyr til maling, og Malepistoler og tilbehør brancherne. Den er baseret i Cornate D'adda, Italien.

 8. KORA GMBH

  Tyskland

  Virksomheden KORA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Wuppertal, Tyskland.

 9. M.B. MECCANICA BORDONI

  Italien

  Virksomheden M.B. MECCANICA BORDONI, der opererer inden for Industrimaling branchen. Den opererer også inden for Maling - maskiner og udstyr, kabiner til industriel maling, vedligeholdelse af anlæg og maskiner til maling på metal, Maling - maskiner og udstyr, og automatiseret malesystem brancherne. Den er baseret i Gualdo Cattaneo, Italien.

 10. WÜRTH HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Østrig

  Virksomheden WÜRTH HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., er en Distributør, der opererer inden for Maling - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Böheimkirchen, Østrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Maling - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

22.116 Virksomheder