• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • airconditionanlæg- iltnings- og ventilationsudstyr

Resultater for

Airconditionanlæg- iltnings- og ventilationsudstyr - Import eksport

 1. ESOLVE-SDC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  ESOLVE-SDC har siden 2019 været en uafhængig distributør specialiseret i udstyr til aircondition og udluftning, varme og hydraulik i Europa og til eksport (Afrika og oversøiske departementer). Vi har siden 2019 udvalgt de bedste leverandører og produkter for at imødekomme vores professionelle kunders krav. Vores services: Teknisk rådgivning efter salg, assistance til igangsætning, kundeservice, reservedele og kurser i samarbejde med fabrikanterne. Vores produkter: Luftkonditionering, varme, køleteknik, udluftning, hydraulik, regulering, tilbehør. Hos os finder du alle de nødvendige produkter til at fuldføre dine projekter inden for luftkonditionering, varme og luftbehandling, inklusive relaterede produkter. Vi tilbyder services efter kundebehov og vores reaktivitet tilpasses kundens projekt (tekniske tegnestuer, installatører, investorer). Vi hjælper vores kunder og fremtidige kunder med at finde tekniske og finansielle løsninger. Vi bestræber os løbende på at udvælge en lang række mærker og produkter, som vi distribuerer, med fokus på produkternes effektivitet, så kunderne kan nyde godt af attraktive priser. Tøv ikke med at kontakte os for yderlige oplysninger!

 2. ONLINE B TRUST

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ONLINE B TRUST ligger i Spanien og er specialiseret i salg af loftsventilatorer. Vi tilbyder blandt andet ventilatorer med eller uden lampe, klassiske, moderne og design. Se også vores udvalg af udendørs ventilatorer. Vi leverer ventilatorer til hoteller og restauranter og mere. Vores produkter kan desuden tilpasses ethvert rum, enhver stil og ethvert budget. Vi samarbejder med fabrikanter såsom KlassFan, Purline og Casafan. De fleste af vores modeller har en garanti på mellem 10 og 25 år alt efter fabrikanten. Vi har dannet partnerskaber med en række pålidelige fabrikanter for at tilbyde kunden produkter af den bedste kvalitet. Vi garanterer en hurtig reaktionstid, og vores personale står altid til rådighed for at imødekomme dine behov. Vi forpligter os desuden til hurtige leveringsfrister.

 3. TEXA INDUSTRIES SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Texa Industries tilbyder et komplet udvalg af løsninger til både aircondition og industriel køling, og repræsenterer for sine kunder en unik og komplet partner til alle behov for termisk styring. Konkret fremstiller virksomheden aircondition- og varmevekslersystemer, ventilationssystemer og tilbehør til tavler, industrielle køle- og termoreguleringssystemer, alt sammen strengt "Made in Italy". Texa Industries er til stede på fem kontinenter og i toogtyve nationer, takket være et avanceret kommercielt distributionsnetværk. Virksomheden er en international gruppe af teknikere og ingeniører, som desuden er ansvarlige for at garantere en kontinuerlig assistanceservice over hele verden. Virksomheden tilbyder et meget struktureret produktkatalog, men tilbyder på trods af dette dedikerede løsninger og "skræddersyede" projekter efter kundeangivelser.

 4. ELT ENTSTAUBUNGS- UND LUFTTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vores mål er ikke kun at se på de enkelte tekniske opgaver, men at udarbejde samlede løsninger, hvor der er fokus på rentabilitet, investeringsafkast, sikkerhed og miljøhensyn. Du drager fordel af vores hurtighed. Firmaet ELT blev grundlagt i 1996 af to ingeniører, som har 30 års erfaring inden for luft- og støvfjernelsesteknik.Ved hjælp af fleksibilitet og teknisk knowhow kunne anlæg i forskellige størrelser i ind- og udland realiseres.Vores styrke ligger i firmaets smidige arbejdsgange med kort afstand mellem rådgivning, detaljeret planlægning, klargøring og professionel montering.

 5. OAG INDUSTRIES

  Italien

  Verified by europages badge

  Vi arbejder i den industrielle, civile og militære sektor med design, konstruktion, salg, udlejning af el-generatorer, motorpumper, lystårne, klimaanlæg i til feltartilleri. Vi fremstiller også anmodninger, der ikke falder inden for de klassiske produktionsstandarder. Vi sikrer: kundeservice, uddannelse, kvalifikation af operatører og brugere over hele verden med stages og kurser. Kvalitetssystemet certificeret siden 1998. I overensstemmelse med standard ISO 9001: 2015.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. WEGER WALTER SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Førende på markedet for systemer til luftbehandling. Weger for en bedre luftkvalitet. Virksomheden blev grundlagt i 1977. Det var lige fra starten vores ambition, at Weger skulle deltage aktivit i innovatioen af sektoren. Den fremragende position, der er opnået på markedet, stammer frem for alt af dens fleksibilitetsværdier. Vi leverer nemlig ikke kun et produkt. Vi følger dets livscyklus selv efter salget ved at tilbyde assistance og periodiske vedligeholdelser.

 2. GALLETTI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Gruppen Galletti tilbyder en ny global tilgang til HVACR-markedet. I modsætning til andre virksomheder på markedet har Galletti oprettet en gruppe, der består af syv forskellige iværksætterområder, hver med sine egne specifikke kompetencer inden for sektorerne varme, klimaanlæg, køling og vedvarende energi, der fungerer tæt sammen med hinanden for at kunne være til stede på markedet som en enkelt partner, der tilbyder banebrydende løsninger.

 3. EID

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden EID, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr branchen. Den opererer også inden for tilbehør til aircondition, HVAC, fabrikant af kobber til aircondition, KØLESAMLINGER, flare samlinger, samlinger aircondition, KØLERØR, kobberslange, isoleret, og isoleret kobber brancherne. Den er baseret i Avignon, Frankrig.

 4. DELTA-TEMP

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden DELTA-TEMP, er en Multi-Category, der opererer inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr branchen. Den opererer også inden for Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, udlejning kølegrupper, industriel afkøling, Luftbehandling, og udluftning brancherne. Den er baseret i Oosterzele, Belgien.

 5. BEPA

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden BEPA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr branchen. Den opererer også inden for Affugtningsudstyr, Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, Affugtningsudstyr, Køleanlæg og -udstyr, handel og industri, klimaanlæg, og industrielle varmeanlæg brancherne. Den er baseret i Mornimont, Belgien.

 1. AIRVA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AIRVA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Airconditionanlæg, køretøjer branchen. Den opererer også inden for Airconditionanlæg, udstyr, Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr, Airconditionanlæg, udstyr, og Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr brancherne. Den er baseret i Saint Ouen l Aumone, Frankrig.

 2. FRANCE BRUMISATION

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRANCE BRUMISATION, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr branchen. Den opererer også inden for Sprøjteapparater brancherne. Den er baseret i Sainte-Foy-D'aigrefeuille, Frankrig.

 1. CTP CHEMISCH THERMISCHE PROZESSTECHNIK GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CTP CHEMISCH THERMISCHE PROZESSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr branchen. Den opererer også inden for Pilotanlæg, Rensning af industriel udstødningsluft, NOx, Dioxiner og furaner, Forbrændingsanlæg, Luftrensningsanlæg, Luftrensningsanlæg, katalytiske, Absorptionsanlæg, og Anlæg til selektiv katalytisk reduktion (SCR) brancherne. Den er baseret i Graz, Østrig.

 2. CONECT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CONECT GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr branchen. Den er baseret i Rethwisch, Tyskland.

 3. DITTEN OHG LUFTTECHNISCHE KOMPONENTEN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DITTEN OHG LUFTTECHNISCHE KOMPONENTEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr branchen. Den er baseret i Mayen, Tyskland.

 4. CLEANROOM TECHNOLOGY AUSTRIA GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CLEANROOM TECHNOLOGY AUSTRIA GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr branchen. Den er baseret i Wiener Neudorf, Østrig.

 5. SCHAKO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHAKO KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr branchen. Den er baseret i Kolbingen, Tyskland.

 6. WEISSHAAR GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden WEISSHAAR GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr branchen. Den er baseret i Bad Salzuflen, Tyskland.

 7. SCHULZ KÄLTE- UND KLIMATECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHULZ KÄLTE- UND KLIMATECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr branchen. Den er baseret i Heddesheim, Tyskland.

 8. LAHNTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden LAHNTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr branchen. Den er baseret i Nassau, Tyskland.

 1. EGO KÄLTESYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden EGO KÄLTESYSTEME GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr branchen. Den er baseret i Regensburg, Tyskland.

 2. GÖTZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GÖTZ GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr branchen. Den er baseret i Germering, Tyskland.

 3. CALTECH GESELLSCHAFT FÜR KÄLTE- UND KLIMATECHNIK MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CALTECH GESELLSCHAFT FÜR KÄLTE- UND KLIMATECHNIK MBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr branchen. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 4. ERRE.GI. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ERRE.GI. SRL, er en Detailsalg, der opererer inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr branchen. Den opererer også inden for industriel filtrering, strålerør, tilbehør til støvsugningssystem, og ventilatorer brancherne. Den er baseret i Bene Vagienna, Italien.

 5. PROSATECH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PROSATECH GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr branchen. Den er baseret i Rötgesbüttel, Tyskland.

 6. CLIMATIC GFKK MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CLIMATIC GFKK MBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

 7. FRYKA-KÄLTETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRYKA-KÄLTETECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr branchen. Den er baseret i Esslingen, Tyskland.

 8. ECOCYCLE HEAT PUMPS

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden ECOCYCLE HEAT PUMPS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr branchen. Den opererer også inden for Energi - vedvarende, Varmepumper, bolig-, Airconditionanlæg, udstyr, Varmepumper, industrielle, installationer til konditionering af varmepumper, montering af varmepumper, Varmepumpeopvarmninger, Energi - vedvarende, og industriel opvarmning brancherne. Den er baseret i Antalya, Tyrkiet.

 9. AL-KO THERM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden AL-KO THERM GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr branchen. Den er baseret i Jettingen-Scheppach, Tyskland.

 10. GTS GROSSKÜCHENTECHNIK & SERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden GTS GROSSKÜCHENTECHNIK & SERVICE GMBH, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Airconditionanlæg, iltnings- og ventilationsudstyr branchen. Den er baseret i Berlin, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Airconditionanlæg- iltnings- og ventilationsudstyr - Import eksport

Antal resultater

7.149 Virksomheder