FONTE GRISE DISTRIBUTION - Votre partenaire industriel et logistique pour votre fonte

Frankrig

Factory icon Fabrikant/ Producent

FONTE GRISE DISTRIBUTION
Web icon

Visning af produktkataloget

Frankrig

FGD hjælper dig med at udvikle dine dele og tager ansvaret for din produktion, fra det øjeblik den forlader støberiet til den endelige destination, og optimerer styringen af dine lagre og flows. EN-GJL-150/200/250 EN 1561, EN-GJS-400-15/500-7 EN 1563 Know-how inden for kontrol af tilsætningsstoffer til specifikke anvendelsesbegrænsninger for støbejern: bearbejdning, driftstemperatur...

Anmod om et pristilbud

Frankrig

Flere støbepladser til forskellige former Traditionel: rystning/tryk, automatiseret: til små og mellemstore produktionsserier Ultra-automatiseret: DISAMATIC-type lodrette skillevægsforme med uovertrufne formater og overfladefinish: dele, der vejer op til 200 kg pr. form med et værktøjsformat på 1200x1050 mm. Manuelt, på gulvet: enhedsproduktion og produktion af ikke-standardformater.

Anmod om et pristilbud

Frankrig

Integrerede maskinværksteder for at begrænse antallet af gange, dele håndteres, fra støbning til slutmontering. Traditionelle operationer som boring/afrømning/tapping, udboring, planfræsning osv.

Anmod om et pristilbud

Frankrig

Et designkontor til udvikling af nye dele og koncepter CAD: modellering, simulering osv.

Anmod om et pristilbud
English Se de 6 produkter Deutsch Se de 6 produkter Български Se de 6 produkter Čeština Se de 6 produkter Español Se de 6 produkter Suomi Se de 6 produkter Français Se de 6 produkter Eλληνική Se de 6 produkter Magyar Se de 6 produkter Italiano Se de 6 produkter Lietuvių Se de 6 produkter Nederlands Se de 6 produkter Polski Se de 6 produkter Português Se de 6 produkter Română Se de 6 produkter Svenska Se de 6 produkter Slovenščina Se de 6 produkter Türkçe Se de 6 produkter

Virksomheden FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) har siden sin oprettelse i 2001 udviklet et netværk af støbere over hele Polen. Med flere års erfaring kan FGD tilbyde sine kunder en lang række muligheder inden for støbning og smeltning. Ledelsen hos FGD målretter kundernes tilfredshed og blev belønnet med cerificeringen ISO 9001: 2008 i 2013 for «Design, Køb og Salg af støbejernsemner». Virksomheden tilbyder flere services: - Diverse smelteprocesser for flest mulige nuancer. - Diverse støbeprocesser for flest mulige former. - Integrerede maskinværksteder for at begrænse håndteringen af emnerne fra støbning til den endelige montage. - Maleværksteder for at beskytte emnerne mod rust og forbedre disses æstetik. - Tegnestuer for at udvikle nye emner og koncepter. - Tilpasset logistik for at højne reaktiviteten samt en optimeret forvaltning af lagrene. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

Dokumenter

Domain icon Fabrikant/ Producent

FONTE GRISE DISTRIBUTION

13, rue Jean Rostand

28300 Mainvilliers - Frankrig

momsnr.
Kontakt

Virksomhedsoplysninger

Nøgletal

  • Antal ansatte
    1 – 10

Organisation

  • Etableringsår
    2001
  • Virksomhedens art
    Hovedsæde – Moderfirma
  • Hovedaktivitet
    Fabrikant/ Producent

Erhvervsoplysninger

Kundeområder

  • Check Circle Outline icon International

Aktiviteter i FONTE GRISE DISTRIBUTION

  • Råjern
  • råjern
  • modvægt
  • fabrikation af støbejern
  • støbejernsstøbning
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

  • Kun relevante leverandører
  • I overensstemmelse med databeskyttelse
  • 100% gratis