• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • råjern

Resultater for

Råjern - Import eksport

 1. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Frankrig

  Virksomheden FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) har siden sin oprettelse i 2001 udviklet et netværk af støbere over hele Polen. Med flere års erfaring kan FGD tilbyde sine kunder en lang række muligheder inden for støbning og smeltning. Ledelsen hos FGD målretter kundernes tilfredshed og blev belønnet med cerificeringen ISO 9001: 2008 i 2013 for «Design, Køb og Salg af støbejernsemner». Virksomheden tilbyder flere services: - Diverse smelteprocesser for flest mulige nuancer. - Diverse støbeprocesser for flest mulige former. - Integrerede maskinværksteder for at begrænse håndteringen af emnerne fra støbning til den endelige montage. - Maleværksteder for at beskytte emnerne mod rust og forbedre disses æstetik. - Tegnestuer for at udvikle nye emner og koncepter. - Tilpasset logistik for at højne reaktiviteten samt en optimeret forvaltning af lagrene. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 2. WESO-AURORAHÜTTE GMBH

  Tyskland

  Vi ser os selv som systemisk partner og hjælper dig lige fra konstruktion til levering af monteringsklare komponentgrupper. Vi søger hele tiden efter effektive processer og sikrer, at støbedele fremstilles med stor præcision, så du får optimale kvalitetsprodukter. Ved hjælp af forebyggende metoder undgås fejl allerede tidligt i processen. Takket være disse kompetencer er vi en pålidelig partner for virksomheder inden for varmeteknik, baneteknik, landbrugsmaskiner, gearkasse- og motorfremstilling, køleteknik, skibsbyggeri samt pumpe- og armaturfremstilling. Vi værner om vores medarbejdere, da veluddannede, erfarne og motiverede medarbejdere er grundlaget for vores succes. Derfor kommunikerer vi åbent og tillidsfuldt med hinanden og tilbyder vores medarbejdere gode personlige og faglige muligheder for videreudvikling. Vi har i mange år har vi ligget i toppen over uddannelsesdrevne virksomheder i branchen og tilskynder unge mennesker til at deltage i StudiumPlus-programmer.

 3. FUNMAK SOCIEDAD LIMITADA.

  Spanien

  Funmak har kapacitet til indsprøjtning af dele fra 5 g til 5 kg. Virksomheden tilbyder menneskelige og materielle ressourcer samt leverandører, der er egnede til at designe og levere dele, som kræver høj ydeevne og samtidig opfylder kundens behov. Vi er således i stand til at levere dele i krom, forgyldt, zink, malet, mekaniseret, med sandkorn, opstilling, montering osv.

 4. COSIMAT SIDERÚRGICA DE MATOZINHOS LTDA

  Brasilien

 5. SOYLU DÖKÜM

  Tyrkiet

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SOYLU DÖKÜM

  Tyrkiet

 2. LA FONTE ARDENNAISE

  Frankrig

 3. EPISPPE

  Spanien

 4. KOCAK METALURJI MAK.SAN.VE TIC.LTD.STI.

  Tyrkiet

 5. DOGANCI DOKUM

  Tyrkiet

 1. METAL TECHNOLOGY GROUP

  Bulgarien

 2. TEDÖKSAN DÖKÜM SANAYI TIC.LTD.ŞTI

  Tyrkiet

 1. SALCON TECHNIC

  Tyrkiet

 2. VSMZ RUSSIA

  Rusland

 3. RMM MODEL VE DÖKÜM SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

 4. SOFOSUD

  Tunisien

 5. LOISELET

  Frankrig

 6. METALLKONTRAKT

  Ukraine

 7. "TPK HERSONSKIJ LITEJNYJ ZAVOD" LTD

  Ukraine

 8. KIZILIRMAK DOKUM & MAKINA SAN. VE TIC. A.S.

  Tyrkiet

 1. CERDIC FOUNDRIES LIMITED

  Det Forenede Kongerige

 2. PROCAMET S.A.

  Argentina

 3. FONDERIE PALMIERI SPA

  Italien

 4. ROTA DÖKÜM

  Tyrkiet

 5. LOKSACEL KFT.

  Ungarn

 6. ROHE BAUSTOFF-HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

 7. EISENGIEßEREI KARLSHÜTTE GMBH

  Tyskland

 8. RAIFFEISEN-WARENGENOSSENSCHAFT OSTHANNOVER EG

  Tyskland

 9. EISEN ROTH HANDELS-GMBH

  Østrig

 10. LUDWIG FÖBUS GMBH U. CO. KG

  Tyskland