• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • råjern

Resultater for

Råjern - Import eksport

 1. ALBAYRAK FOUNDRY AND METAL INDUSTRY

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Virksomheden ALBAYRAK FOUNDRY AND METAL INDUSTRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbning, stål branchen. Den opererer også inden for Støbning af specialstål og ædelstål, Færdigvarer i metal, smeltning af metal, produktion for tredjepart af støbejernsstøbninger, råjern, Støbning af specialstål og ædelstål, smeltning af rustfrit stål, Færdigvarer i metal, og Kokillestøbning af aluminium brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 2. FONDERIA DELLA CROCETTA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FONDERIA DELLA CROCETTA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbejernselementer branchen. Den opererer også inden for Støbning, stål, råjern, støbejern, sfærisk, Støbning, stål, støberi, produktion for tredjepart af støbejernsstøbninger, støbekerner, smeltning af metal, og udstyr til produktion af støbstrukturer brancherne. Den er baseret i Cinisello Balsamo, Italien.

 3. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Frankrig

  Virksomheden FONTE GRISE DISTRIBUTION (FGD) har siden sin oprettelse i 2001 udviklet et netværk af støbere over hele Polen. Med flere års erfaring kan FGD tilbyde sine kunder en lang række muligheder inden for støbning og smeltning. Ledelsen hos FGD målretter kundernes tilfredshed og blev belønnet med cerificeringen ISO 9001: 2008 i 2013 for «Design, Køb og Salg af støbejernsemner». Virksomheden tilbyder flere services: - Diverse smelteprocesser for flest mulige nuancer. - Diverse støbeprocesser for flest mulige former. - Integrerede maskinværksteder for at begrænse håndteringen af emnerne fra støbning til den endelige montage. - Maleværksteder for at beskytte emnerne mod rust og forbedre disses æstetik. - Tegnestuer for at udvikle nye emner og koncepter. - Tilpasset logistik for at højne reaktiviteten samt en optimeret forvaltning af lagrene. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 4. WESO-AURORAHÜTTE GMBH

  Tyskland

  Vi ser os selv som systemisk partner og hjælper dig lige fra konstruktion til levering af monteringsklare komponentgrupper. Vi søger hele tiden efter effektive processer og sikrer, at støbedele fremstilles med stor præcision, så du får optimale kvalitetsprodukter. Ved hjælp af forebyggende metoder undgås fejl allerede tidligt i processen. Takket være disse kompetencer er vi en pålidelig partner for virksomheder inden for varmeteknik, baneteknik, landbrugsmaskiner, gearkasse- og motorfremstilling, køleteknik, skibsbyggeri samt pumpe- og armaturfremstilling. Vi værner om vores medarbejdere, da veluddannede, erfarne og motiverede medarbejdere er grundlaget for vores succes. Derfor kommunikerer vi åbent og tillidsfuldt med hinanden og tilbyder vores medarbejdere gode personlige og faglige muligheder for videreudvikling. Vi har i mange år har vi ligget i toppen over uddannelsesdrevne virksomheder i branchen og tilskynder unge mennesker til at deltage i StudiumPlus-programmer.

 5. FUNMAK SOCIEDAD LIMITADA.

  Spanien

  Funmak har kapacitet til indsprøjtning af dele fra 5 g til 5 kg. Virksomheden tilbyder menneskelige og materielle ressourcer samt leverandører, der er egnede til at designe og levere dele, som kræver høj ydeevne og samtidig opfylder kundens behov. Vi er således i stand til at levere dele i krom, forgyldt, zink, malet, mekaniseret, med sandkorn, opstilling, montering osv.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DSB EURO, S.R.O.

  Tjekkiet

  Støbevarer, støbejernskunst, byrumsudstyr, stålstøbegods, gråt støbejern, duktilt støbejern, modelleringsudstyr. Produkter og services: støbevarer, støbejernskunst, gadeinventar. Stålstøbegods, gråt støbejern, duktilt støbejern. Modelleringsudstyr, støbt stål, mønsterbutik.

 2. SOYLU DÖKÜM

  Tyrkiet

  Virksomheden SOYLU DÖKÜM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbejernselementer branchen. Den opererer også inden for råjern, støbning stål, og blandet stål brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 3. COSIMAT SIDERÚRGICA DE MATOZINHOS LTDA

  Brasilien

  Virksomheden COSIMAT SIDERÚRGICA DE MATOZINHOS LTDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råjern branchen. Den opererer også inden for fabrikation af støbejern, og aluminiumsmineraler brancherne. Den er baseret i Matozinhos, Brasilien.

 4. SOYLU DÖKÜM

  Tyrkiet

  Virksomheden SOYLU DÖKÜM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbejernselementer branchen. Den opererer også inden for råjern brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 5. DOGANCI DOKUM

  Tyrkiet

  Virksomheden DOGANCI DOKUM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jernstøbegods, specialjern branchen. Den opererer også inden for råjern, støbejern, sfærisk, og støbning stål brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 1. FONDERIES COLLIGNON

  Frankrig

  Virksomheden FONDERIES COLLIGNON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råjern branchen. Den er baseret i Deville, Frankrig.

 2. SAAR-HARTMETALL UND WERKZEUGE GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SAAR-HARTMETALL UND WERKZEUGE GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metaller, ædel- og special- branchen. Den opererer også inden for Guld- og sølvsmede - maskiner og udstyr, Valseværker - jernholdigt metal, Råjern, Guld- og sølvsmede - maskiner og udstyr, Valseværker - jernholdigt metal, Råjern, og valsede ringe brancherne. Den er baseret i Püttlingen, Tyskland.

 1. KOCAK METALURJI MAK.SAN.VE TIC.LTD.STI.

  Tyrkiet

  Virksomheden KOCAK METALURJI MAK.SAN.VE TIC.LTD.STI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbejernselementer branchen. Den opererer også inden for råjern brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 2. METAL TECHNOLOGY GROUP

  Bulgarien

  Virksomheden METAL TECHNOLOGY GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbejernselementer branchen. Den opererer også inden for trykstøbning af aluminium, Sfærisk grafitstøbejern, centrifugalsmeltning, og råjern brancherne. Den er baseret i Sofia, Bulgarien.

 3. EPISPPE

  Spanien

  Virksomheden EPISPPE, er en Distributør, der opererer inden for Råjern branchen. Den opererer også inden for Handsker mod snitsår, handsker i nitril, og beskyttelseshandsker til industrien brancherne. Den er baseret i Tortosa, Spanien.

 4. LA FONTE ARDENNAISE

  Frankrig

  Virksomheden LA FONTE ARDENNAISE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råjern og specialjern branchen. Den opererer også inden for Råjern, Stål og metaller - bearbejdning, Robotik, Råjern, Stål og metaller - bearbejdning, samling af metaller, og Robotik brancherne. Den er baseret i Vivier-Au-Court, Frankrig.

 5. ZEREN DÖKÜM

  Tyrkiet

  Virksomheden ZEREN DÖKÜM, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbejernselementer branchen. Den opererer også inden for kromstål, Manganstål, og råjern brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 6. TEDÖKSAN DÖKÜM SANAYI TIC.LTD.ŞTI

  Tyrkiet

  Virksomheden TEDÖKSAN DÖKÜM SANAYI TIC.LTD.ŞTI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbejernselementer branchen. Den opererer også inden for støbejern, sfærisk, råjern, og ubehandlet støbejern brancherne. Den er baseret i Tekirdag, Corlu, Tyrkiet.

 7. LA FONDERIE CHAROLLAISE

  Frankrig

  Virksomheden LA FONDERIE CHAROLLAISE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Råjern, Jernstøbegods, specialjern, Hvidt abduceret støbejern, Råjern, Jernstøbegods, specialjern, og Hvidt abduceret støbejern brancherne. Den er baseret i Genelard, Frankrig.

 8. LAV METAL

  Tyrkiet

  Virksomheden LAV METAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Støbejernselementer branchen. Den opererer også inden for råjern, støbning stål, Støbejern med kuglegrafit, og Afgratning af støbeemner i rustfrit stål brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 1. JSC CENTROLIT

  Belarus

  Virksomheden JSC CENTROLIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for råjern brancherne. Den er baseret i Gomel, Belarus.

 2. PROCAST METALURJI

  Tyrkiet

  Virksomheden PROCAST METALURJI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern, stål og metallurgi - import-eksport branchen. Den opererer også inden for råjern, og støberi brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 3. RMM MODEL VE DÖKÜM SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden RMM MODEL VE DÖKÜM SANAYI TICARET LIMITED SIRKETI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Forme, støbe- branchen. Den opererer også inden for støbejern, råjern, forme, og stål brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 4. WERNER SAHLENDER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden WERNER SAHLENDER GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Malm, jernholdig og ikke-jernholdig branchen. Den opererer også inden for Stål, Råjern og specialjern, Råjern, Metaller, ædel- og special-, Stål, Råjern og specialjern, Råjern, og Metaller, ædel- og special- brancherne. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 5. SACHSEN GUSS GMBH

  Tyskland

  Virksomheden SACHSEN GUSS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål branchen. Den opererer også inden for Råjern og specialjern, Råjern, Jernstøbegods, specialjern, Metaller, ædel- og special-, Råjern og specialjern, Råjern, Jernstøbegods, specialjern, og Metaller, ædel- og special- brancherne. Den er baseret i Chemnitz, Tyskland.

 6. SAN KAYNAK MERKEZI

  Tyrkiet

  Virksomheden SAN KAYNAK MERKEZI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Aluminium og aluminiumslegeringer branchen. Den opererer også inden for TIG svejseapparater, svejsning i aluminium, råjern, og svejsning forme brancherne. Den er baseret i Istanbul1, Tyrkiet.

 7. KILNER & HUTCHINSON

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden KILNER & HUTCHINSON, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Jern og metalhandel branchen. Den opererer også inden for produktion for tredjepart af støbejernsstøbninger, råjern, duktilt støbejern, og austenitisk brancherne. Den er baseret i Huddersfield, Det Forenede Kongerige.

 8. SALCON TECHNIC

  Tyrkiet

  Virksomheden SALCON TECHNIC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råjern branchen. Den opererer også inden for Aluminium og aluminiumslegeringer, støbejern, legeret rustfrit stål, støberiprodukter, og Aluminium og aluminiumslegeringer brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 9. SOFOSUD

  Tunisien

  Virksomheden SOFOSUD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råjern branchen. Den er baseret i Sfax, Tunisien.

 10. STONE MINERALS CO.PTY.LTD

  Australien

  Virksomheden STONE MINERALS CO.PTY.LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Råjern branchen. Den opererer også inden for jernmineraler, og kobbermineraler brancherne. Den er baseret i Granville, Australien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis