• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • møtrikker til skruer

Resultater for

Møtrikker til skruer - Import eksport

 1. OZKA ENDUSTRIYEL

  Tyrkiet

  Verified by Europages badge

  Ozka-koncernen har mere end 30 års erfaring inden for metalformning. Alle vores virksomheder sigter mod at være partner mere end at være leverandør. Vi tilbyder skræddersyede løsninger. Alle vores virksomheder og vores team arbejder for 100% kundetilfredshed. Vi giver 0 PPM-garanti med fuldautomatisk og manuelt kvalitetskontrolteam. OZKA Industrial Solutions er en løsningsorienteret virksomhed for kunder, der leder efter en speciel produktionslinje inklusiv stempling, koldformning, samling og 0 PPM-formål. OZKA Heaters er det eneste selskab i Tyrkiet, der producerer bærbare gasvarmere. OZKA Kitchenwares er specialiseret i non-stick pander og andet køkkenudstyr. OZKA Stamping er i stand til at udføre formning af alle slags metalplader inklusive varmebehandling og plettering. For mere information kan du besøge koncernens webside og derefter kan du klikke på den beslægtede virksomhed.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. OTTO EICHHOFF GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Som en virksomhed med mere end 100 års erfaring inden for produktion og engrossalg af monteringselementer kan vi hjælper dig bedre end de fleste andre. Kontakt os, og fortæl, hvad du har brug for. Vi leverer et komplet sortiment af skruer og monteringselementer samt egen specialproduktion, f.eks.: •Fremstiller vi skruer fra 30.000 stk. som koldflydepressede dele og mindre løsdele på vores drejemaskiner. •Prototyping, tegningsdele og prøveudtagn iht. VDA. •Skruer fremstillet som drejedele til direkte forskruning i plast og trykstøbedele – til enhver gevindform. •Spåntagning af leverede skruer. Vi betragter først og fremmest vores kunder som mennesker. Vi vil fejre vores fælles succeser gennem samarbejde! Kundestruktur: Leverandører til bilindustrien (T1 - T3), elektronik og elektroteknik, maskiner og anlæg, husholdningsudstyr, erhvervskøretøjsindustrien, byggeindustrien, medicinalteknik, forsvarsteknik.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. ALSTERTALER SCHRAUBEN & PRÄZISIONSTEILE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vi har længe være specialisten for de højeste kvalitetskrav og leverer til følgende brancher: Maskin-, køretøjs-, anlægs-, skibs- og flyproduktion, armaturproducenter, kernekraftværks- og vindteknologi, medicinal- og marineteknik, luft- og rumfart, trappebyggeri, møbelindustri, metal- og messebyggeri, elektronik, klimateknik, håndværk og handel. Vi leverer præcisionsdele fra Spitzbergen til Ushuaia, direkte til din produktionshal, men også til enhver byggeplads. Og leverancen kommer ikke på et eller andet tidspunkt, men præcis på det aftalte tidspunkt. Kompetence, service og fleksibilitet er vores stærke sider. alstertaler schrauben & präzisionsteile gmbh leverer overalt i verden!

  Hjemmeside Open In New icon
 4. HANS-PETER SCHARWATH E. K. INH. OLIVER MÜNCH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  I mere end 30 tilbyder virksomheden Scharwath Metallwaren omfattende ydelser inden for hele produktionen af rørholdere af høj kvalitet. Uanset, om det drejer sig om rundstålbøjler, spændebånd, rørslæder eller gevinddele med Ü-mækre, uanset om det drejer sig om standard- eller specialløsninger: Fra rådgivning til produktion bruger kunder kvalitetsprodukter, som svarer til individuelle krav. I hele verden! Scharwath Metallwaren – din partner, når det gælder rørholdersystemer eller forbindelsesteknik! Uddrag af vores produktionsprogram: Rundstålbøjle efter tegning, rundstålbøjle i overensstemmelse med DIN 3570 form A+B, trækstænger med venstre- højre-gevind, gevind-dobbeltender, påsvejsningsender DIN 525 venstre-højre-gevind, stenskruer DIN 529 form A, B, C op til M 48, ankerskruer, J-kroge, gevindstykker i DIN 976 op til M 48. Den første virksomhed inden for denne produktgruppe i Tyskland med Ü-mærke! Fladjernslasker, ankerplader, spændbånd i overensstemmelse med DIN 3567, DIN 1593, DIN 1596, DIN 1592, DIN 1597, Kort leveringstid takket være lager, levering inden for følgende materialeklasser: S235, S355, C 35, C 45, 36MN6, 42CrMo4, 1.4301, 1.4571. Alle øvrige materialer og muligheder på anmodning. Fleksibilitet i stykantallet fra 1 til "uendeligt"! Punktligt og hurtigt. Det lille egnethedsbevis i overensstemmelse med EN 18800, del 7. Efter ønske fra kunden tilbyder vi en ikke-ødelæggende materialeprøvning i metoderne PT, MT, RT og UT. Rørslæder / rørlejer, rørglidelejer, klemsystemer.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. GERHARD STOLL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Som familievirksomhed producerer og sælger vi med base i Pforzheim i Tyskland drejedele, standarddele, halvfabrikater inden for forbindings-, væske-, monterings- og produktionsteknik. Vores kernekompetence er produktion af drejedele blandt andet til bil-, elektro- og plastforarbejdningsindustrien. Med vores knowhow erhvervet igennem 50 år er vi en pålidelig partner for DIN-dele og individuelle løsninger. Det er vores mål at servicere vores kunder bedst muligt. Det sikrer vi gennem konsekvent og omfattende kvalitetskontrol, som baserer sig på en grundide om kontinuerlig forbedring. Vores produkter, processer og arbejdsprocesser kontrolleres hele tiden. Vores motto er "Kvalitet siden 1961", og vi satser på både egen knowhow og via interne kurser og efteruddannelse satser vi også eksternt på totalkvalitetsstyring.

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. TECHNODATA GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vi tilbyder ikke bare omfattende rådgivning og salg af elektrisk-elektroniske, elektrisk-hydrauliske og pneumatiske rørtræknings-, rørindvalsnings-, driv- og rørbearbejdningsteknik samt svejseteknik, men også en kompetent, kundespecifik service for andre tekniske områder "omkring røret". Vi gør i den forbindelse opmærksom på, at firmaet TECHNODATA ikke bare sælger sine produkter overalt i verden, men også udlejer materiel og udfører ordrer i underleverance med dit tekniske udstyr.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vi har mange års erfaring og garanterer dig den "rigtige fastgørelse". Fra vores afdelinger Altenberge (Tyskland) og Kaohsiung (Taiwan) agerer vi globalt som systemleverandør for industrivirksomheder. Fast hold! Med vores førsteklasses forbindelseselementer er vi i stand til at montere forskellige materialer og komponenter, på en sikker måde. For at sikre, at du kan drage fordel af din forbindelse med os, letter vi dit arbejde gennem mange individuelle services relateret il skruer, møtrikker og lignende. Fleksibel service! Uanset om det er fra vores hovedkvarter i Altenberge i Westfalen (Tyskland) eller fra vores agentur i Kaohsiung, Taiwan - så leverer vi vores produkter til industrivirksomheder fra forskellige brancher.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. JÄGER & FRESE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Fremstilling og salg af forbindelseselementer på 3.600 kvadratmeter produktions- og lagerareal. Vores kunder er f.eks. møbelindustri, træforarbejdende industri og trappekonstruktion, maskin- og apparatfremstilling, butiksindretning og reolkonstruktion samt sanitet og varmeapparater. Vores særlige ydelser: Stor leveringsparathed og punktlig udlevering, sammensætning, emballering og montering af små jern- og plastdele. Vores specialitet er fremstilling af højdejusteringsskruer og møbelglidere af stål, rustfrit stål og plast. Programmet spænder fra M 8x10 mm til M 24x300 mm i alle gængse overflader. Vi er behjælpelige ved tekniske nyudviklinger og problemer - sammen finder vi en løsning.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. WILHELM LÜSEBRINK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vores firma har i årtier været en af ​​de største producenter af trådmetalprodukter i Europa. I 1852 producerede landsbysmeden Wilhelm Lüsebrink i Halver-Öckinghausen for første gang ringskruer med trægevind - et produkt, der stadig er et af de vigtigste i vores sortiment i dag. Med en god blanding af tradition og modernitet, producerer og leverer vi til markeder over hele verden fra to lokationer. Moderne produktionsmetoder og logistik, absolut kvalitet og overholdelse af deadlines samt evnen til at reagere fleksibelt på særlige kundekrav er de afgørende konkurrencemæssige fordele, og garanterer succes og anerkendelse til vores virksomhed, som nu drives af den sjette generation. LÜSEBRINK - vi ordner det.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. POL-FOODS SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by Europages badge

  POL-FOODS SP. Z O.O. køber produkter i 48 lande over hele verden, og vi sælger produkter til 97 lande, hvilket virkeligt gør vores virksomhed global. At handle i så mange lande og kulturer kræver en indgående kendskab til forskellige kulturer og kunder. Vi er også en vigtig part inden for detailhandlen, hvor et voksende antal købere har opdaget vores velkendte mærker. Vi er en af de førende virksomheden i Polen inden for grossistsalg/handel. Sammen er vi stolte over at kunne servicere mere end 200 kunder med stor tilfredshed. Vores produktudvalg inkluderer nedkølede og frosne kødprodukter, og er stort set uendeligt. Vi tilbyder et kæmpeudvalg af produktkombinationer baseret på svinekød, oksekød, fjerkræ og lam. Udskæringer, opskrifter, emballage og andre vigtige elementer kan skræddersyes så de passer til kundens specifikke krav. Mere end 5.000 produktlinjer bestående af mærkeprodukter og private mærker inden for FMCG fødevarer, sodavand, personlig pleje og produkter til hjemmet, stabelvarer, tobak, frisk og frosne fødevarer, frø, nødder og produkter der ikke er fødevarer. Vi ser os selv som meget mere end en leverandør af forskellige fødevareprodukter. Vores mål er altid at etablere en værdiøgende partnerskab med vores kunder, samt vores leverandører over hele verden. Efter du har foretaget dit køb hos os, kan du bestille os til at levere dine varer til en rimelig pris til din faktureringsadresse vha. DHL, TNT & ANDRE KURERVIRKSOMHEDER. Kontakt vores kundeservice via e-mail for yderligere oplysninger.

  Hjemmeside Open In New icon
 1. KARL LIMBACH & CIE GMBH & CO.

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vi er en mellemstor virksomhedderi generationer har dedikeret sig til udvikling, fremstilling og salg af "L"-møtrikker. Siden virksomheden blev grundlagt har vi haft de højeste kvalitetsstandarder, som vores "L"-møtrikker, i forbindelse med vores tekniske færdigheder, har gjort kendt over hele verden. Vores kunder sætter pris på den høje brudbelastning og den fremragende svejsbarhed af vores "L"-møtrikker. Ud over vores gode service, er vi også kendt for vores fremragende viden inden for tilslutningsteknologi. Vores sortiment spænder fra standardiserede "L"-svejsemøtrikker, "L"-indboringsmøtrikker og "L"-flangemøtrikker til "L"-møtrikker specielt designet til huskonstruktion til specialfremstillede produkter, der er individuelt udviklet og produceret til vores kunder.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. KIPP ITALIA SRL

  Italien

  Verified by Europages badge

  HEINRICH KIPP WERK er producent inden for spændeteknik, standardelementer og betjeningsdele. Virksomheden producerer på sin fabrik i Tyskland med en bred vifte af maskiner. Produktsortimentet omfattet mere end 25000 artikler, der hurtigt er tilgængelige fra vores onsite logistikcenter. KIPP er derfor en pålidelig partner inden for fabriksindustrien og maskinkonstruktion. KIPP udvikler produkterne og tester dem ved intern kvalitetskontrol. Gennem omfattende produktionsressourcer kan standardelementer og enkeltdele realiseres som specielle løsninger. Under udviklingen af KIPP-driftsdelene lægges der særlig vægt på ergonomi og stabilitet. HEINRICH KIPP WERK har eksisteret siden 1919 og siden 1950 har man lagt vægt på selvudviklede klemværktøjer som det klassiske KIPP spændehåndtag. Virksomheden har mere end 350 ansatte og er til stede i mere end 50 lande.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. ARTAFAST SNC

  Italien

  Verified by Europages badge

  Certificeret virksomhed. Artafast de Sovico (MB) har siden 1980 være specialiseret i fabrikation af møtrikker i rustfrit stål og hærdet stål, fra M3 til M12. Virksomheden producerer desuden firkantede rammemøtrikker til massekontinuitet, rammemøtrikker med ribber og rammeskruer med ribber.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. ARTAFAST SNC

  Italien

  Verified by Europages badge

  Certificeret virksomhed. Artafast de Sovico (MB) har siden 1980 være specialiseret i fabrikation af møtrikker i rustfrit stål og hærdet stål, fra M3 til M12. Virksomheden producerer desuden firkantede rammemøtrikker til massekontinuitet, rammemøtrikker med ribber og rammeskruer med ribber.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. EICHSFELDER SCHRAUBENWERK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vores filosofi: Vi er en mellemstor, uafhængig og familieledet virksomhed med en klar fremtidsorientering. Vi arbejder på alle niveauer omhyggeligt samt kvalitets-, miljø- og energibevidst. Vores produkter er med til at skabe de "bedste forbindelser". Denne filosofi gennemsyrer esw GROUP i forholdet til vores kunder, leverandører, medarbejder og forretningspartnere. Vores vision: Vi vil gerne være en førende producent af sikkerhedsrelevante komponenter til teknisk brug. Missionen: Vi er en partner, du kan stole på. Vi udvikler, producerer og sælger innovative metal-/plastprodukter, der hjælper vores kunder. Vi udvider vores internationale produktionskapacitet.

  Hjemmeside Open In New icon
 6. POHL METALL GMBH

  Østrig

  Verified by Europages badge

  Fremstilling af stansedele, trådbøjedele, fjedre, rørdele samt overflader og varmebehandling, ingeniørbureau for maskinbyggeri - materialeanalyse – med røntgenspektrometer og gnistspektrometer. Firmaet Pohl Metall med sæde i Ötztal-Bahnhof i Tyrol / Østrig tilbyder en stor fabrikationskompetence og producerer metalvarer, der fremstilles i processerne stansning, bukning, presning og rørbearbejdning. Vi er din kompetente partner for fremstilling af små metaldele til industri og håndværk. Der produceres stansedele, bukkedele, fjedre, rørdele, wiretilbehør og monterede moduler. Fra prototypefremstillingen til den store serieproduktion understøtter vi vores kunder. Vores serviceydelser omkring metalbearbejdning på vores afdeling i Østrig omfatter også overflade- og varmebehandling, emballering og kvalitetssikring.

  Hjemmeside Open In New icon
 7. SÜTHER & SCHÖN GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Kerneforretningen hos Süther & Schön GmbH omfatter: Salg af wireendefastgørelser til transportanlæg, især. elevatorer samt skinnefastgørelser af enhver art, støbte dele i alle kvaliteter, klemplader af stål især til maskinkonstruktion & skinnekøretøjer. Vores sortiment omfatter: Wireendefastgørelser til transportanlæg, elevatorer, skinnefastgørelser, kileendeklemmer til luftledninger, fastgørelser til alternative bæremidler, skiver til fjederbuffere og meget mere.

  Hjemmeside Open In New icon
 8. SPECIAL BOLT SRL

  Italien

  Verified by Europages badge

  Special Bolt SRL er den ideelle partner inden for følgende industrielle sektorer: engineering, byggepladser, jordarbejde, bilindustrien, installationer mv. Skruer og møtrikker, specialskruer. Stifter og kroge i diam. 8-80. Længde. Fabrikation af trækstænger, bolte, kroge, skruer og emner til fastgørelse. Vi fremstiller også specialprodukter efter tegning.

 9. DELTA OFFICINA MECCANICA SRL

  Italien

  Verified by Europages badge

  Delta Officina Meccanica blev etableret i 1953 i Desio i Monza- og Brianzaprovinsen. Firmaet er specialiseret i koldstøbning af standardskruer i stål med hexagonale og hexalobulare hoveder (Torx) med metrisk gevindklasse i klasse 8, 8 og 10, 9 fra .2, 5 til 10 meter. Vi fremstiller specialemner efter kundebestilling og efter tegning såsom emner med venstreskåret gevind og fingergevind samt trukkede stænger med metrisk gevind. Vi har i mange år arbejdet både i Italien og for de største forhandlere i verden.

  Hjemmeside Open In New icon
 10. TORLOPP INDUSTRIE- UND MESSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 1. HAIYAN HONGYU METAL PRODUCTS CO., LTD

  Kina

  Verified by Europages badge
 2. SORALUCE HNOS S.A.

  Spanien

  Verified by Europages badge
 3. DR. ING. F. KELLER GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. INSERCO SAS

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. BÖLLHOFF VERBINDUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 6. PEEL-PLATE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 7. KARL HIPP GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 8. MS SYSTEC SYSTEMTECHNOLOGIE INH. MARGIT SCHMIDT

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 9. PANOZZO SRL

  Italien

  Verified by Europages badge
 10. REKER-NUTS HANDELS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
Filtre

Resultater for

Møtrikker til skruer - Import eksport

Antal resultater

14.005 virksomheder