• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • diætmad og økologiske fødevarer

Resultater for

Diætmad og økologiske fødevarer - Import eksport

 1. ALPI INVESTMENT OOD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Siden 2009 har Alpi Investment været engageret i produktion og handel med førsteklasses naturprodukter. Naturprodukter er grundlaget for vores virksomheds filosofi. Vi arbejder udelukkende med de bedste naturlige ingredienser, og stoler på producenter af råmaterialer, hvis kvalitet har bevist sig at være fremragende i løbet af årene. Vi håber at kunne bidrage til udviklingen af regioner hvor landbruget er essentielt, og opmuntre dem til at producere flere og bedre produkter. Vi kontrollerer vores egne produktionsfaciliteter og ejer flere registrerede mærker, blandt andet Alpi Nature og Idda Herbal. Vores produktion og lager er certificeret med EU organic (BG-BIO-22). Hele produktionsprocessen kontrolleres strengt i overensstemmelse med de højeste kvalitetsstandarder. Siden vores grundlæggelse har vi opbygget en omfattende erfaring inden for udvalg, indkøb, kvalitetskontrol, emballering, B2B og B2C distribution af vores omfattende produkttilbud. Vi tilbyder en fuld privat mærkningsservice. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

 2. MADAR

  Polen

  Verified by europages badge

  Med næsten 30 års erfaring er MaDar en fødevaregrossist fra Polen. Vi leverer vores produkter til forskellige brancher såsom indkøbsbutikker, restauranter, virksomheder med forskellige profiler, institutioner og privatpersoner. Vores mål er at levere produkter af den højeste kvalitet til den bedste pris, for at opnå en kundetilfredshed på 100 %. Du vil derfor finde et udvalg af fremragende fødevareprodukter hos os. Vi har et omfattende sortiment, såsom: •Pasta, •Behandlet kød og kød på dåse, •Korn, •Forskellige meltyper, •Mejeriprodukter, •Sukker, •Krydderier og du kan se mere om vores produktsortiment på vores hjemmeside! Vi sikrer: •Hurtig udførelse af ordrer, •Tiltrækkende priser, •Et bredt udvalg, •Global levering. Vores produkter er importeret fra pålidelige leverandører og lokale landmænd, for at opnå den bedste kvalitet med fremragende smag. Med os vil du opleve en unik smag på dit bord. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 3. SEVAROME

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden Sevarome skaber og fremstiller søde smagsstoffer (vanilje, kaffe, citron, jordbær, krydderier, frugt, blomster, specialiteter), salte smagsstoffer (hjælpemidler), nøddeblandinger (pistacie, hasselnødder, smagsblandinger), andre ingredienser (vaniljestænger, farvestoffer, stabilisatorer, tilsætningsstoffer…). Fødevaresmagsstoffer til fremstilling af fødevarer i høj kvalitet. Vi samarbejder med kendte kokke og tilbyder de bedste løsninger, så du kan skabe succes. Vores drivkraft er vores lidenskab for smag, resultatet og kundens tilfredshed. SEVAROME: fransk design og fremstilling af fødevaresmagsstoffer til is, fødevaresmagsstoffer til sorbetis, fødevaresmagsstoffer til chokolade, fødevaresmagsstoffer til diætetiske produkter, fødevaresmagsstoffer til te, fødevaresmagsstoffer til kaffe, fødevaresmagsstoffer til urtete, smagsstoffer og naturlige smagsstoffer, farvestoffer til fødevarer.

 4. GRISTIREN LIMITED

  Grækenland

  Verified by europages badge

  Gristiren Ltd er en førende græsk producent af lækre og sunde oste-analoger og veganske osteprodukter. Vores mål er at levere de bedste løsninger til detail og catering, ved at tilbyde et omfattende udvalg af produkter som imødekommer vores kunders alsidige behov. Vores oste-analoger og veganske osteprodukter er fremstillet af de bedste plantebaserede ingredienser, såsom soja, nødder og korn, og kommer uden brug af mejeriprodukter, laktose og andre animalske produkter. Vi er forpligtet til at levere produkter som ikke kun smager fantastisk, men som også er sunde og miljøvenlige. Vores produkter er tilgængelige i et udvalg af emballagestørrelser, inklusive blokke, skiver og revet, så de passer til forskellige anvendelser. Hvad enten du har brug for vores produkter til din restaurant, café eller detailsalg, så har vi den rigtige emballagestørrelse til dig. Hos Gristiren Ltd er vi stolte over vores teknologiske produktionsfaciliteter, hvilket anvender den seneste teknologi og udstyr for at sikre de højeste kvalitetsstandarder for vores produkter. Vi har strenge kvalitetskontrolprocedurer på plads, som sikrer at ethvert produkt der efterlader vores facilitet overholder de strengeste standarder inden for smag, tekstur og kvalitet. Hvad enten du er inden for detail eller catering, så har vi det rigtige produkt og emballagestørrelse til at imødese dine behov. Vælg for de mest velsmagende, førsteklasses og miljøvenlige oste-analoger og veganske osteprodukter.

 5. INDUSTRIA NAVARRA DE CONFITERÍA

  Spanien

  Verified by europages badge

  En familiedrevet virksomhed med over 50 års erfaring i fremstilling af bageriprodukter og kiks under firmanavnet Pastas y Bizcochos Gloria. INACO har igennem de sidste år specialiseret sig i naturlige fødevarer og fremstillet økologiske kiks og småkager under mærket BELSI gennem udvælgelsen af de bedste, naturlige råvarer fra rene økologiske landbrug, fuldkornsmel, morgenmadsprodukter, tørrede frugter og korn, jomfruolivenolie og hvedesirup som sødemiddel. De økologiske produkter fra BELSI har et højt fiberindhold, er sunde og afbalancerede og garanteret af CPAEN (Rådet for økologiske landbrugsvarer i Navarra) med godkendelseskoden Nº NA-E0013. Leverandør af: Helseprodukter | madvarer | kager | økologiske madvarer | cookies | tekiks | slankeprodukter | madeleines | gastronomiske varer | sunde kager | fødevarer.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TANLA FOOD INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Etableret i 2020 i Mersin i Tyrkiet, Tanla GIDA SAN. Ve TIC. LTD. STI. er teproducent af en af de mest efterspurgte te, Energy tea, og vi foretrækker at kalde os selv for den nye generation af sunde teproducenter. Vi fremstiller vores te for at hjælpe med at forbedre immunsystemet hos dem der tilbringer deres dage udenfor, og give vores unge generation en smagfuld og nem adgang til vores fantastiske te. Vores urtete kuber kan indtages forskellige steder, såsom arbejdspladsen, skole, hjem og hvor du kan finde varmt vand! Der er ingen kunstige ingredienser såsom kunstige sødestoffer eller tilsætningsstoffer. Vores tekuber er fremstillet af planter der omhyggeligt er udvalgt fra naturen og naturlige sukkerroer. Vi er velvidende om de skadelige partikler der medfølger i teposer, hvor plastposer skaber nanopartikler som kombineres med plastdrikkevarer. Disse skadelige partikler lagres i kroppen, og skader dermed din krop. Så vi har skabt vores tekuber for at forhindre disse skadelige partikler, og dermed give dig en bedre måde at indtage din yndlingste på, uden at skade din krop. Vi har et stort udvalg af te: energite, hybente, mynte og citronte, melissate, lindente og mere! Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

 2. HECOSFAIR

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HECOSFAIR har siden 2019 været specialiseret i førsteklasses fair trade og cruelty-free øko-produkter. Det er et solidarisk mærke af delikatessevarer og fair trade øko-produkter med respekt for dyr, skabt af Herlyne Blaise. Virksomhedens mål er at fremme bæredygtig handel, økologisk landbrug og respekt for dyr ved at opfordre til ansvarlige køb for at forbedre forbrugernes, producenternes og dyrenes livskvalitet, . Hecosfair imødekommer kundernes stigende behov for at spise bedre, passe bedre på deres form og helbred og ønsket om at bidrage til den bæredygtige udvikling og respekt for dyrenes velvære. Vi henvender os desuden til professionelle, der ønsker at forpligte sig til en bæredygtig tilgang ved at foretage ansvarlige indkøb for deres medarbejdere og kundekreds. Hecosfair deltager i kampen for mindre affald, heribland mindre plast. Vi anvender kun genbrugsemballage, og alle vores glas og beholdere kan genopfyldes og genbruges. Hecosfair er dermed en del af bevægelsen foodtech, der tilbyder en ny måde at forbruge på: - Økologisk - Etisk - Bæredygtig. Kontakt os endelig for flere oplysninger!

 3. KONSONET

  Litauen

  Verified by europages badge

  Konsonetas er en litauisk virksomhed der specialiserer sig i import af naturlig uraffineret sikker og kakaoprodukter. Vores udvalg af sukker inkluderer demerara, mørk muscovado, gylden granulated, kaffekrystaller. Vores produkter passer til veganere og vegetarer, og er certificeret af British Retail Consortium (BRC), Kosher, Halal. Vi har også lanceret to nye sukkertyper inden for sundhedssegmentet - antioxidante sukkerknalder og sukkerknalder med lav GI til diabetikere. Kakaopulver er et andet produkt som vi har importeret og distribueret i Litauen siden 2014 under vores handelsnavn Konsonet. Vores udvalg af kakaoprodukter inkluderer naturlig og alkaliseret kakaopulver, naturlig og deodoriseret kakaosmør. Siden 2020 har vi været partner med en af de største kornproducenter i de baltiske lande. Vi kan tilbyde enhver form for havreproduktflager - fra store til instant; havremel og havregrits/groats – begge er fuldt KDHO eller stålskåret. Alle vores havreprodukter kan anvendes til babymad og er klassificeret i forhold til niveauer af metal, pesticider og mykotoksiner. Vi tilbyder også opvarmningsprodukter såsom træbriketter og træpiller, også kaldet biobrændsel. Besøg vores hjemmeside eller kontakt os hvis du har en forespørgsel, vi vil med glæde hjælpe dig med at finde det rigtige produkt.

 4. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Ekinoks er en engrosforretning som indkøber og leverer mærkevareprodukter over hele verden. Vores dedikerede import-/eksportteam hjælper vores kunder, detailhandlende og producenter med at udvide deres mærke/forretning lokalt og på tværs af flere lande. Med mere end ti års erfaring inden for eksportområdet, hjælper vi vores kunder med at promovere og udvide deres produktudvalg, opnå salgsaspirations og vækst globalt. Vores tjenester omfatter følgende: •Rengøringsværktøjer til husholdning, •Sanitetspapir, •Skønhed og personlig pleje, •Fødevarer og drikkevarer, •Husholdningskemikalier og meget mere, som kan ses på vores hjemmeside! Vi arbejder på tværs af kontinenterne for at levere dine produkter på de bedste markeder ... Hos Ekinoks leverer vi en nem og tilgængelig kundeservice uanset tidspunkt. Vores mission er at tilbyde vores kunder de bedste og mest innovative løsninger. Det er grunden til, at vi altid gør vores bedste for at prioritere vores kunders behov. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 5. QINGDAO NUTRALONG PHARMACHEM CO., LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  Nutralong Pharmachem Co., Ltd. er en dedikeret leverandør af råingredienser af høj kvalitet, som bruges til fødevarer og drikkevarer, kosttilskud og animalsk kosttilskud. Vores udbud af produkter omfatter naturlige sødemidler, ledhelbred, vitaminer, mineraler, aminosyrer og urteekstrakter. Vi overholder alle EC- og FDA-bestemmelser, og leverer løsninger og færdige produkter baseret på kundernes behov. Som en professionel leverandør af chondroitinsulfat, tilbyder vi et sortiment af chondroitin med certifikation som angiver, at det er beregnet til menneskelig indtagelse. Vores produkter lagerføres i Europa, med tilgængelig sundhedscertifikat og laboratorietestrapporter. Vi tilbyder ikke kun chondroitinpulver men også en direkte komprimeringsklassificering (DC) på 98 %, 95 % og 85 %. Kvalitet og produktsikring er vores højeste prioriteter. Vi holder os opdateret med de seneste EC- og US FDA-bestemmelser, og leverer månedlige kvalitetsrapporter. Vi har to årtiers erfaring med at forvandle kundernes koncepter til rigtige produktioner, baseret på 1.000+ formuleringer. Vi tilbyder varierede betalingsvilkår for vores kunder med en beviselig god betalingshistorik. Vi har også en produktansvarsforsikring på 2 mil. USD, for at beskytte vores kunder mod krav fra andre forretninger. Vi har otte professionelle lagre i USA, EU og Kina med et godt lager af vores mest solgte produkter, så vi kan levere hurtigt. Vores logistikservicecenter i Kina på 600.000 ft² hjælper os med at tilpasse emballage, mærkater, paller og beholdere til vores kunder. Vælg os hvis du ønsker kvalitet, pålidelighed og konsistens.

 1. KURUNE GIDA

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Kurune Gıda er en professionel producent af tørret frugt og grøntsager, som er beliggende i Tyrkiet. Vi prioriterer dit helbred ved at tilbyde et udvalg af produkter som er uden farvestoffer og tilsætningsstoffer. Vores mission er at inspirere folk til at tage et sundere valg i dag, for en bedre dag i morgen. Drag fordel af det alsidige klima i Tyrkiet og frugtbar jord. Vi køber vores produkter fra sunde og førsteklasses gårde på tværs af landet. Vores højteknologiske tørreproces udføres i et rent, hygiejnisk indendørs miljø. Med en behandlingsteknologi til tørring af fødevarer udelukker vi risikoen for kontamineringer såsom støv, bakterier og svamp. Vores produkter tørres naturligt hvormed deres naturlige fordele bevares, uden at de udsættes for solen eller har udendørs kontakt. Hvorfor vælge os? Tørrede fødevareprodukter leverer en enestående holdbarhed, og kan opbevares i lange tider, hvilket gør dem til et alsidigt alternativ til opskrifter, snacks, sunde fødevarer med højt fiberindhold til atleter, samt til campingture og rejser. Hos Kurune Food fremhæver vi brugen af friske, førsteklasses ingredienser, en streng overholdelse af hygiejnereglerne og korrekte produktionsmetoder. Kurune Food tilbyder et omfattende udvalg af tørret frugt og grøntsager, som alle er fri for farvestoffer og tilsætningsstoffer. Vores produktudvalg omfatter forskellige smagsoplevelser såsom æbler, jordbær, bananer, appelsiner, soltørrede tomater og mange flere sunde frugter og grøntsager. Kontakt os for yderligere information.

 2. BISCOTTES ROGER

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Bagersønnen Roger Sarret: Det at fremstille knækbrød er som at genfinde en glemt følelse, en glæde efter mange års savn, smagen af daglige små glæder. 65 år senere er Roger her stadig. Den trofaste kundekreds har udviklet sig, og håndværksproduktionen er vokset, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi fabrikerer for distributionsmærkerne MDD. Kreation af full service produktserie.

 1. GABARONI, BMM D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GABARONI, BMM D.O.O., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pasta branchen. Den opererer også inden for Diætmad og økologiske fødevarer, Fødevarer - import-eksport, Diætmad og økologiske fødevarer, Fødevarer - import-eksport, spaghetti, pasta engros, økologisk pasta, tørret pasta, og pasta, farvet brancherne. Den er baseret i Krmelj, Slovenien.

 2. FRDP

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRDP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugter, frosne og dybfrosne branchen. Den opererer også inden for Grønsager, frosne og dybfrosne, Diætmad og økologiske fødevarer, Grønsager, frosne og dybfrosne, og Diætmad og økologiske fødevarer brancherne. Den er baseret i Avignon, Frankrig.

 3. LABORATOIRE SPLP

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LABORATOIRE SPLP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diætmad og økologiske fødevarer branchen. Den opererer også inden for kosttilskud brancherne. Den er baseret i Châtillon-Sur-Chalaronne, Frankrig.

 4. LABORATOIRE LORICA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LABORATOIRE LORICA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diætmad og økologiske fødevarer branchen. Den opererer også inden for Fødevaretilskud, Kost - mad, kosttilskud, wellness-produkter, Fødevaretilskud, og Kost - mad brancherne. Den er baseret i Moncoutant Sur Sèvre, Frankrig.

 5. BHI BIOHEALTH INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden BHI BIOHEALTH INTERNATIONAL GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diætmad og økologiske fødevarer branchen. Den er baseret i Münchberg, Tyskland.

 6. GUSTONEO

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden GUSTONEO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diætmad og økologiske fødevarer branchen. Den opererer også inden for biologiske produkter brancherne. Den er baseret i Brignais, Frankrig.

 7. OXYGENE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden OXYGENE, er en Distributør, der opererer inden for Diætmad og økologiske fødevarer branchen. Den opererer også inden for Tilsætningsstoffer, fødevarer, Emulgatorer til fødevarer, Tilsætningsstoffer, fødevarer, Emulgatorer til fødevarer, naturlige emulgeringsmidler, og lecithin brancherne. Den er baseret i Fouras, Frankrig.

 8. AWA SECRETS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden AWA SECRETS, er en Engrossalg, der opererer inden for Økologiske kosmetiske produkter branchen. Den opererer også inden for Skønhedsprodukter, Krydderier, Diætmad og økologiske fødevarer, naturkosmetik, kosmetik på basis af naturlige produkter, skønhedsprodukter, skønhedsprodukter til kroppen, skønhedsprodukter til ansigtet, og skønhedsprodukter til hænder og fødder brancherne. Den er baseret i Nanterre, Frankrig.

 1. LABORATOIRES PHYTOCEUTIC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LABORATOIRES PHYTOCEUTIC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diætmad og økologiske fødevarer branchen. Den opererer også inden for kosttilskud, øko kosttilskud, og onlinesalg af kosttilskud brancherne. Den er baseret i Frejus, Frankrig.

 2. VIJAYA - SAS JEAN LOUIS BOYERE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden VIJAYA - SAS JEAN LOUIS BOYERE, er en Engrossalg, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Olieplanter, Diætmad og økologiske fødevarer, Fairtrade, Kakao og chokolade, Olieplanter, frø, grossist af frugt og grønt, Diætmad og økologiske fødevarer, og mandler brancherne. Den er baseret i Montenay, Frankrig.

 3. BARGY UKRAINE

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden BARGY UKRAINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kost - mad branchen. Den opererer også inden for Velvære og fitness, Proteintilsætning, Vitaminer og provitaminer, Diætmad og økologiske fødevarer, Fødevarer - import-eksport, helse- og naturkost, energibar, Velvære og fitness, og naturkost brancherne. Den er baseret i Kyiv, Ukraine.

 4. NERANO GROUP

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden NERANO GROUP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Kornprodukter til morgenmad, Kornprodukter og kornsorter, Diætmad og økologiske fødevarer, Økologiske, fødevarer, helsekost engros, diætetiske produkter, Diætkost, Kornprodukter til morgenmad, og Kornprodukter og kornsorter brancherne. Den er baseret i Marki, Polen.

 5. MAES HONEY SL

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAES HONEY SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Honning branchen. Den opererer også inden for Diætmad og økologiske fødevarer, Kost - mad, Biavl og silkeormeopdræt, Import-eksport - fødevarer og landbrug, madhonning, Diætmad og økologiske fødevarer, Kost - mad, bihonning, og Biavl og silkeormeopdræt brancherne. Den er baseret i Aldeatejada-Salamanca, Spanien.

 6. COUP D'BARRE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden COUP D'BARRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diætmad og økologiske fødevarer branchen. Den opererer også inden for Sport - kost, Fødevarespecialiteter, fødevarer, Sport - kost, og Fødevarespecialiteter brancherne. Den er baseret i Woluwe-Saint-Pierre, Belgien.

 7. IDEC THERAPEUTIC

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden IDEC THERAPEUTIC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diætmad og økologiske fødevarer branchen. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 8. NEW TRADE CENTER

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden NEW TRADE CENTER, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Eau de parfume, Skønhedsprodukter, Parfume og skønhedsprodukter, Diætmad og økologiske fødevarer, Vanddistribution, krommalm, import og eksport af parfumer, Landbrugsfødevareindustrien, og Skønhed - produkter brancherne. Den er baseret i Morvillars, Frankrig.

 9. VITIS TRAUBENKERN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VITIS TRAUBENKERN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diætmad og økologiske fødevarer branchen. Den er baseret i Neumagen-Dhron, Tyskland.

 10. MAGU CBD GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAGU CBD GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Diætmad og økologiske fødevarer branchen. Den er baseret i Wien, Østrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Diætmad og økologiske fødevarer - Import eksport

Antal resultater

4.729 Virksomheder