• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kvægopdræt - maskiner og udstyr

Resultater for

Kvægopdræt - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. ELMEGA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ELMEGA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrug - installation og udstyr, Landbrug - installation og udstyr, malkesalt, MALKEENHEDER, bærbare malkemaskiner, MUFFER, CORNADIS, og SKRABERE brancherne. Den er baseret i Santa Comba-A Coruña, Spanien.

 2. MAMYLAC

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAMYLAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Husdyr - serviceydelser, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Husdyr - serviceydelser, og komælk brancherne. Den er baseret i Malmedy, Belgien.

 3. AGRO-MATADEX STABLE EQUIPMENT

  Polen

  Vi tilbyder international handel. Vi er leverandører af dele til landbrugsudstyr såsom fjedre og afstøbninger samt produkter til husdyravl og andre brancher. Vi arbejder med produktions-og handelsvirksomheder primært fra det vesteuropæiske område. Vi tilbyder servicer til virksomheder, der er interesseret i at outsource en del af eller den samlede produktion fra polske fabrikker. Vi er samtidig eneforhandler af rustfrit stål i top-kvalitet fra Italien.

 4. INDUSTRIAS DE BERANGO

  Spanien

  Fremstilling og salg af reservedele til malkemaskiner, maskiner og udstyr til malkning, muffer til malkemaskiner, automatisk malkeudstyr, mælkemærke, mælkedispenser osv.

 5. FRANCO SRL

  Italien

  Virksomheden FRANCO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Landbrug - installation og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Landbrug - installation og udstyr, og Kvægopdræt - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Cervasca, Italien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI

  Tyrkiet

  Virksomheden ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Zooteknik - udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Zooteknik - udstyr, udstyr til båse, fabrikation i underentreprise, og Kvægopdræt - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 2. JINAN HOMA MACHINERY CO.,LTD.

  Kina

  Virksomheden JINAN HOMA MACHINERY CO.,LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for skåle til elevatorer, dele i støbejern til bilindustrien, dræningssystemer, og gitre brancherne. Den er baseret i Jinan City, Kina.

 3. ADEN TARIM HAYVANCILIK EKIP. SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden ADEN TARIM HAYVANCILIK EKIP. SAN. TIC. LTD. ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foderdistributionssystemer branchen. Den opererer også inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Malkning - maskiner og udstyr, Landbrugsmaskiner, udstyr til båse, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Malkning - maskiner og udstyr, og Landbrugsmaskiner brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 4. FLEXTIM INDUSTRY SRL

  Rumænien

  Virksomheden FLEXTIM INDUSTRY SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Zooteknik - udstyr, Spild og affaldsforbrænding - anlæg, Zooteknik - udstyr, og Spild og affaldsforbrænding - anlæg brancherne. Den er baseret i Timisoara, Rumænien.

 5. AK ZIRAAT

  Tyrkiet

  Virksomheden AK ZIRAAT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for lodrette blandeanlæg brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 1. ONDA

  Italien

  Virksomheden ONDA, er en Distributør, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for anlæg og udstyr til husdyravl brancherne. Den er baseret i Santa Giustina In Colle, Italien.

 2. MITA FOREIGN TRADE COMPANY

  Tyrkiet

  Virksomheden MITA FOREIGN TRADE COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fjerkræavl - maskiner og udstyr, anlæg og udstyr til slagtning af fjerkræ og fugle, siloer i rustfrit stål, Fjerkræavl - maskiner og udstyr, og Rugemaskiner og kyllingemødre til fjerkræavl brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. ŞANMAK

  Tyrkiet

  Virksomheden ŞANMAK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for kølebeholdere brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 2. FARMOOS EQUIPMENT INDUSTRY

  Tyrkiet

  Virksomheden FARMOOS EQUIPMENT INDUSTRY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for apparater og udstyr til skønhedsinstitutter, mælkekøer, aromatiseret mælk, og Komælk brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 3. CONSTRUCTION HUMEAU

  Frankrig

  Virksomheden CONSTRUCTION HUMEAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kedelarbejde branchen. Den opererer også inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, Vindyrkning - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, og Vindyrkning - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i St Pierre Montlimart, Frankrig.

 4. GERHARD DÜCKER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden GERHARD DÜCKER GMBH & CO. KG, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, og Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Stadtlohn, Tyskland.

 5. GRIMAUD & GÉLARD

  Frankrig

  Virksomheden GRIMAUD & GÉLARD, er en Distributør, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Pleslin Trigavou, Frankrig.

 6. STALL-PETER GMBH

  Tyskland

  Virksomheden STALL-PETER GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Stalde og båse - armaturer, Rengøring at stalde og båse - maskiner og udstyr, Drikketrug, Stalde og båse - armaturer, Rengøring at stalde og båse - maskiner og udstyr, anlæg og udstyr til fjernelse af gødning, og Drikketrug brancherne. Den er baseret i Pyrbaum, Tyskland.

 7. LUCAS G

  Frankrig

  Virksomheden LUCAS G, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, og udstyr til gartneri brancherne. Den er baseret i La Verrie, Frankrig.

 8. ETABLISSEMENTS LAPEYRE

  Frankrig

  Virksomheden ETABLISSEMENTS LAPEYRE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Traktorer og trailere, landbrugs-, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, og Kvægopdræt - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i La Force, Frankrig.

 1. BAILLY CONSTRUCTEUR

  Frankrig

  Virksomheden BAILLY CONSTRUCTEUR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, og Gartneri- og havebrugsmaskiner brancherne. Den er baseret i Saint-Benoir-Sur-Loire, Frankrig.

 2. B-E DE LIER

  Belgien

  Virksomheden B-E DE LIER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, vandingsanlæg, og systemer til behandling af vand brancherne. Den er baseret i Sint-Katelijne-Waver, Belgien.

 3. ETS GUERARD

  Frankrig

  Virksomheden ETS GUERARD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, motoriserede kultivatorer, og landbrugsmateriel brancherne. Den er baseret i Neufchatel-En-Bray, Frankrig.

 4. BRINKMAN ALMEN

  Holland

  Virksomheden BRINKMAN ALMEN, er en Detailsalg, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, og Traktorer og trailere, landbrugs- brancherne. Den er baseret i Almen, Holland.

 5. FARMTEC A.S.

  Tjekkiet

  Virksomheden FARMTEC A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Jistebnice, Tjekkiet.

 6. CHEVILLOT

  Frankrig

  Virksomheden CHEVILLOT, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for identitetskort brancherne. Den er baseret i Albi Cedex 09, Frankrig.

 7. DROESHAUT

  Belgien

  Virksomheden DROESHAUT, er en Multi-Category, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for elektrotekniske samlinger brancherne. Den er baseret i Achel, Belgien.

 8. EURL PUECH PIERRE

  Frankrig

  Virksomheden EURL PUECH PIERRE, er en Engrossalg, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Landbrugsmaskiner, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Landbrugsmaskiner, og anlæg og udstyr til knusning og pulverisering brancherne. Den er baseret i Sauveterre De Rouergue, Frankrig.

 9. HORSCH FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden HORSCH FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, og Traktorer og trailere, landbrugs- brancherne. Den er baseret i Chateauvillain, Frankrig.

 10. VAN OSCH UDEN

  Holland

  Virksomheden VAN OSCH UDEN, er en Engrossalg, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Uden, Holland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Kvægopdræt - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

22.538 Virksomheder