• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kvægopdræt - maskiner og udstyr

Resultater for

Kvægopdræt - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. ELMEGA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ELMEGA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrug - installation og udstyr, Landbrug - installation og udstyr, malkesalt, MALKEENHEDER, bærbare malkemaskiner, MUFFER, CORNADIS, og SKRABERE brancherne. Den er baseret i Santa Comba-A Coruña, Spanien.

 2. MAMYLAC

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MAMYLAC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Husdyr - serviceydelser, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Husdyr - serviceydelser, og komælk brancherne. Den er baseret i Malmedy, Belgien.

 3. AGRO-MATADEX STABLE EQUIPMENT

  Polen

  Vi tilbyder international handel. Vi er leverandører af dele til landbrugsudstyr såsom fjedre og afstøbninger samt produkter til husdyravl og andre brancher. Vi arbejder med produktions-og handelsvirksomheder primært fra det vesteuropæiske område. Vi tilbyder servicer til virksomheder, der er interesseret i at outsource en del af eller den samlede produktion fra polske fabrikker. Vi er samtidig eneforhandler af rustfrit stål i top-kvalitet fra Italien.

 4. INDUSTRIAS DE BERANGO

  Spanien

  Fremstilling og salg af reservedele til malkemaskiner, maskiner og udstyr til malkning, muffer til malkemaskiner, automatisk malkeudstyr, mælkemærke, mælkedispenser osv.

 5. ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI

  Tyrkiet

  Virksomheden ALFARM TARIM HAYVANCILIK TEKNOLOJILERI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bukning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Zooteknik - udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Zooteknik - udstyr, udstyr til båse, fabrikation i underentreprise, og Kvægopdræt - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. JINAN HOMA MACHINERY CO.,LTD.

  Kina

  Virksomheden JINAN HOMA MACHINERY CO.,LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for skåle til elevatorer, dele i støbejern til bilindustrien, dræningssystemer, og gitre brancherne. Den er baseret i Jinan City, Kina.

 2. ADEN TARIM HAYVANCILIK EKIP. SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkiet

  Virksomheden ADEN TARIM HAYVANCILIK EKIP. SAN. TIC. LTD. ŞTI., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foderdistributionssystemer branchen. Den opererer også inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Malkning - maskiner og udstyr, Landbrugsmaskiner, udstyr til båse, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Malkning - maskiner og udstyr, og Landbrugsmaskiner brancherne. Den er baseret i Konya, Tyrkiet.

 3. FRANCO SRL

  Italien

  Virksomheden FRANCO SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fjærkræ, kaniner og vildt - opdræt branchen. Den opererer også inden for Landbrug - installation og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Landbrug - installation og udstyr, og Kvægopdræt - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Cervasca, Italien.

 4. FLEXTIM INDUSTRY SRL

  Rumænien

  Virksomheden FLEXTIM INDUSTRY SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Zooteknik - udstyr, Spild og affaldsforbrænding - anlæg, Zooteknik - udstyr, og Spild og affaldsforbrænding - anlæg brancherne. Den er baseret i Timisoara, Rumænien.

 5. AK ZIRAAT

  Tyrkiet

  Virksomheden AK ZIRAAT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for lodrette blandeanlæg brancherne. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 1. ONDA

  Italien

  Virksomheden ONDA, er en Distributør, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for anlæg og udstyr til husdyravl brancherne. Den er baseret i Santa Giustina In Colle, Italien.

 2. MITA FOREIGN TRADE COMPANY

  Tyrkiet

  Virksomheden MITA FOREIGN TRADE COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Fjerkræavl - maskiner og udstyr, anlæg og udstyr til slagtning af fjerkræ og fugle, siloer i rustfrit stål, Fjerkræavl - maskiner og udstyr, og Rugemaskiner og kyllingemødre til fjerkræavl brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 1. ŞANMAK

  Tyrkiet

  Virksomheden ŞANMAK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for kølebeholdere brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 2. EXAFAN

  Spanien

  Virksomheden EXAFAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for internationale messer, og anlæg og udstyr til tilberedning af pommes frites brancherne. Den er baseret i Zaragoza, Spanien.

 3. STEMAR

  Ukraine

  Virksomheden STEMAR, er en Distributør, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Landbrug, Forblandet foder til kvæg og fjerkræ, Landbrug, landbrugsprodukter til foder til kæledyr, og farmaceutiske produkter til veterinær brug brancherne. Den er baseret i Lviv, Ukraine.

 4. MICHEL ODIC

  Frankrig

  Virksomheden MICHEL ODIC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, og quad brancherne. Den er baseret i Neulliac, Frankrig.

 5. FARMTEC A.S.

  Tjekkiet

  Virksomheden FARMTEC A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Jistebnice, Tjekkiet.

 6. VAN OSCH UDEN

  Holland

  Virksomheden VAN OSCH UDEN, er en Engrossalg, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Uden, Holland.

 7. SARL GILIBERT ET FILS

  Frankrig

  Virksomheden SARL GILIBERT ET FILS, er en Engrossalg, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Landbrugsmaskiner, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Landbrugsmaskiner, og værktøjsmaskiner til landbruget brancherne. Den er baseret i Riolas, Frankrig.

 8. FIRMA THOMAS

  Belgien

  Virksomheden FIRMA THOMAS, er en Detailsalg, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, og brugte landbrugsmaskiner brancherne. Den er baseret i Merchtem, Belgien.

 1. MELKZENTER

  Luxembourg

  Virksomheden MELKZENTER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Malkning - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Industrivedligeholdelse, Malkning - maskiner og udstyr, Mejerier - maskiner og udstyr, Industrivedligeholdelse, og gulvbelægninger brancherne. Den er baseret i Angelsberg, Luxembourg.

 2. COLAERT ESSIEUX

  Frankrig

  Virksomheden COLAERT ESSIEUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - installation og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Traktorer og trailere, landbrugs-, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, og Traktorer og trailere, landbrugs- brancherne. Den er baseret i Steenbecque, Frankrig.

 3. EURL PUECH PIERRE

  Frankrig

  Virksomheden EURL PUECH PIERRE, er en Engrossalg, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Landbrugsmaskiner, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Landbrugsmaskiner, og anlæg og udstyr til knusning og pulverisering brancherne. Den er baseret i Sauveterre De Rouergue, Frankrig.

 4. ALPHATECH

  Frankrig

  Virksomheden ALPHATECH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Foderdistributionssystemer, Husdyr - serviceydelser, Foderdistributionssystemer, Husdyr - serviceydelser, og kvægfoder brancherne. Den er baseret i Lanrodec, Frankrig.

 5. FARMTEC A.S.

  Tjekkiet

  Virksomheden FARMTEC A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Jistebnice, Tjekkiet.

 6. FERRI FRANCE

  Frankrig

  Virksomheden FERRI FRANCE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Træmaskiner, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, knusemaskiner, høstmaskiner, og Træmaskiner brancherne. Den er baseret i Rabastens, Frankrig.

 7. SARL ETS ROGER QUITTE ET FILS

  Frankrig

  Virksomheden SARL ETS ROGER QUITTE ET FILS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr, Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, og spredere brancherne. Den er baseret i Niort, Frankrig.

 8. KARETAG EAR TAG COMPANY

  Tyrkiet

  Virksomheden KARETAG EAR TAG COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 9. SARL ALBOUY EQUIPEMENT

  Frankrig

  Virksomheden SARL ALBOUY EQUIPEMENT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Trug og foderautomater, Trug og foderautomater, Foderautomater, automatiske, foderbakker til zooteknik, og foder til får brancherne. Den er baseret i Baraqueville, Frankrig.

 10. J. DELGADO SA

  Spanien

  Virksomheden J. DELGADO SA, der opererer inden for Malkning - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kvægopdræt - maskiner og udstyr, Kvægopdræt - maskiner og udstyr, automatiske malkeanlæg, malkesalt, og tilbehør til malkemaskiner brancherne. Den er baseret i SOCUÉLLAMOS - CIUDAD REAL, Spanien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Kvægopdræt - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

22.301 Virksomheder