• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kosmetikindustrien - maskiner og udstyr

Resultater for

Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr - Import eksport

 1. POMPES JAPY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Fabrikant af hånddrevne semi-rotationspumper til overførsel af diesel, olie, opløsningsmidler og vand siden 1850. JAPY stiller sin ekspertise og knowhow til din rådighed alt afhængigt af dine behov inden for overførsel af væsker, inklusive under eksplosive atmosfære (ATEX-direktivet). Pompes JAPY tilbyder et komplet udvalg af pumper og tilbehør for at finde den mest effektive løsning til overførsel af både ætsende, tyktflydende eller brændbare væsker: Trykluftspumper-Elektriske pumper-Hydrauliske pumper-Pumper til AdBlue-Pumper til tømning -Motorpumper-Opsugningssæt-Filtrering-Slanger-ATEX-tællere- Oprullere-Styretavler-Pistoler-Doseringsapparater-Dunke- Samlinger...Sektorer: Energi - Skibsfart - Fødevareindudstri - Kemi - Både. Pompes JAPY tilbyder desuden sæt, der er udstyret med elektriske pumper og hånddrevne pumper til igangsætning eller nødhjælp. Pompes JAPY står for: KVALITET - EFFEKTIVITET - BÆREDYGTIGHED

 2. MH MULTIPACK SDN BHD

  Malaysia

  Verified by europages badge

  MH MULTIPACK SDN BHD er en dynamisk og innovativ virksomhed som arbejder på at revolutionere den måde som indbyggere i Malaysia får adgang til sundhedstjenester på. Som en førende mobil sundhedsudbyder i Malaysia, bringer vi sundhedspleje direkte til den enkelte person, hvilket gør medicinsk pleje af høj kvalitet nemt tilgængeligt og bekvemt. Vi bruger den seneste teknologi og et hold af særdeles erfarne sundhedsprofessionelle til at levere et udbud af tjenester, hvilket omfatter medicinsk konsultation, diagnosetest, levering af medicin og sundhedsscreeningprogrammer. MH MULTIPACK SDN BHD drives af en mission om at skabe bro mellem afstanden mellem det traditionelle sundhedssystem, og kravene i en moderne verden. Ved at bruge digitale platforme og mobilapplikationer, har vi skabt en problemfri og brugervenlig grænseflade til patienterne, så de kan tilgå sundhedstjenesterne når de har brug for det. Hvad enten det er en travl forretningsmand som har brug for øjeblikkelig medicinsk hjælp, eller en pensionist som kræver jævnlige kontroller, så sikrer vi, at sundhedspleje kun er nogle få klik væk. Vi har utrolig fokus på at bevare de højeste standarder inden for kvalitet og sikkerhed. Alle sundhedsplejetjenester leveres af licenserede sundhedspersonale, og gennemgår strenge kvalitetskontroller for at garantere nøjagtige diagnoser og effektive behandlinger. Virksomheden følger også strenge protokoller for administration af medicin, og overholder de højeste etiske standarder, prioriterer patienternes privatliv og fortrolighed. Spørg os !

 3. LABO'T COSMETIQUES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LABO'T COSMETIQUES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kosmetik, Fabrikant af kosmetik, æsker til kosmetikprodukter, Kosmetik, og laboratorium for kosmetiske produkter brancherne. Den er baseret i Vaud'herland, Frankrig.

 4. SIMONI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SIMONI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Metalbørster branchen. Den opererer også inden for Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr, Høstmaskiner og udstyr, Pensler og malerpensler, slibebørster, Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr, børster efter tegning, Høstmaskiner og udstyr, børster i stål, og Pensler og malerpensler brancherne. Den er baseret i Zola Predosa, Italien.

 5. SAREM COSMETICS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SAREM COSMETICS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. EKATO SYSTEMS GMBH

  Tyskland

  Fra blanding og homogenisering af flydende stoffer til stoffer med høj viskositet (UNIMIX) og til blanding og tørring af faste materialer (SOLIDMIX): Vakuum-procesanlæggene fra EKATO SYSTEMS dækker mange forskellige anvendelsesformål. Teams af erfarne fagfolk anvender deres knowhow til at udvikle smarte nye løsninger på procesteknologiske opgaver med høje krav.. Som en af verdens førende producenter af vakuum-procesanlæg i laboratorier, teknika og fabrikker tilbyder EKATO SYSTEMS helhedsløsninger til den samlede anlægslivscyklus: Fra teknisk udvikling og tekniske forsøg til idriftssætning, reparation og vedligeholdelse. Uanset om det drejer sig om enkeltanlæg til driftsklare installationer i GMP-korrekt opsætning inklusive en komplet automatisering, udvikles EKATO-systemer hele tiden.. EKATO SYSTEMS Technikum i Schopfheim (Tyskland) har de ideelle forudsætninger for opskaleringsforsøg, samt procesudviklinger og optimering af igangværende produktionsprocesser.

 2. CORTEX TECHNOLOGY APS

  Danmark

  Cortex Technology has specialized in a number of unique techniques developed for skin applications, which has materialized in four product families: •DermaScan C: High resolution ultrasound scanners for skin applications. •DermaLab Series: A range of instruments targeting skin research labs as well as aesthetic clinics. •DSM II ColorMeter: Instruments for measuring skin color, erythema and melanin. •DermaLab® Series Multi Parameter Units: A complete and powerfull skin analysis system operated by a wirelessly connected tablet PC. This unit can be freely configured with the following parameters: Skin high res. ultrasound, TEWL, elasticity, hydration, sebum, skin melanin and erythema, skin pH, temperature as well as a skin video scope. •CryoPro: A complete range of liquid nitrogen based cryosurgical units and accessories. As a leading manufacturer of such devices we are dedicated to safety and high product quality. Accordingly, all products are manufactured and tested in accordance with current quality and safety standards.Products are among other places used by Dermatologis, Universities, Test Labs, Cosmetic -and cosmeceutical industry, in Clinics and in shops.

 3. N&K COSMETICS DEVELOPMENTS LTD

  Bulgarien

  N&K COSMETICS DEVELOPMENTS LTD er producent af private label, med næsten 20 års erfaring inden for udvikling og fremstilling af farvekosmetik. Vi udvikler vores forretning baseret på de højeste kvalitetsstandarder – ISO 22716 GMP fra SGS. Vi er også et SEDEX social compliance standardmedlem. Vi har mere end 20 produktkategorier med hundredvis af udviklede formularer og tusindvis af farver. Vores R&D-team kan også udvikle skræddersyede produkter med den bedst mulige kvalitet. Vores faciliteter er struktureret af en gruppe af fabrikker med et samlet areal på 10.000 m² beskyttelses- og lagerområder. Makeupfabrikken dækker et område på 2.440 m² som strengt overholder alle bestemmelser inden for sikkerhed af produkter, personale og miljø. R&D og kvalitetskontrollaboratorierne findes i denne afdeling. Neglelakfabrikken er en unik, udstyret enhed, der er specifikt bygget til behovene i forbindelse med produktion af neglelak. Den har et område på 2.500 m² hvor produktion, påfyldning og emballage er integreret i en kædeproces. Veltrænet personale og enestående produktionsudstyr sikrer en hurtig, fleksibel og flydende kontrolleret produktionsproces. Printfabrikken er veludstyret med silkescreening og varmestansemaskiner. Denne fabrik bruges til dekoration af alle færdige produkter, på den hurtigste og mest nøjagtige måde. N&K Cosmetics Developments LTD er den bedste, fulde serviceløsning for dit mærke.

 4. MARCO MORA CENTRIFUGHE INDUSTRIALI USATE

  Italien

  Virksomheden Marco Mora leverer brugte industrielle centrifuger, som er komplet efterset og har en garanti som nye maskiner. Centrifuger og industrielle udskillere med diverse produktionskapaciteter til forskellige anvendelser i virksomheder verden over. De kunder, som bestiller maskiner fra Marco Mora kommer fra følgende sektorer: Mejerier, fødevarer, konserves, vin, drikkevarer med frugt, mineralolier, brændstoffer, kosmetiske produkter og medicinalprodukter.

 5. K-FORM MEDICAL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden K-FORM MEDICAL GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Aschaffenburg, Tyskland.

 1. DMC SRLS

  Italien

  Virksomheden DMC SRLS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for påfyldningsmaskiner til kosmetik, maskiner til påfyldning af tuber til emballering, og industrielle blandemaskiner brancherne. Den er baseret i Corbola, Italien.

 2. DEZINTEGRATOR CO

  Bulgarien

  Virksomheden DEZINTEGRATOR CO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskiner til sammenpresning og emulgering branchen. Den opererer også inden for Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr, Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr, og udstyr til medicinalvaresektoren brancherne. Den er baseret i Stara Zagora, Bulgarien.

 1. REMU S.R.L.

  Italien

  Virksomheden REMU S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Petrokemisk industri - installationer og udstyr, Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr, Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr, Petrokemisk industri - installationer og udstyr, Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr, og Farmaceutisk industri - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Manoppello, Italien.

 2. ARSANMAK MAKINA

  Tyrkiet

  Virksomheden ARSANMAK MAKINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Pakning og emballering - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr, maskiner til landbrugsfødevarer, påfyldningsmaskiner til rengøringsmidler, Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr, og pakkemaskiner til kemiske produkter brancherne. Den er baseret i Istanbul, Tyrkiet.

 3. COLORDISPLAY, S.L.

  Spanien

  Virksomheden COLORDISPLAY, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Castellbisbal, Spanien.

 4. JAPPO PRAXISEINRICHTUNGEN SIEGFRIED WÖLFLE E.K.

  Tyskland

  Virksomheden JAPPO PRAXISEINRICHTUNGEN SIEGFRIED WÖLFLE E.K., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Zell, Tyskland.

 5. BIOTIPO BRAZIL COSMETICS

  Brasilien

  Virksomheden BIOTIPO BRAZIL COSMETICS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Belo Horizonte, Brasilien.

 6. BNK MACHINE

  Tyrkiet

  Virksomheden BNK MACHINE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for knusemaskiner, udsugningsapparater til kosmetikindustri, og pressere til behandling af vegetabilske madolier brancherne. Den er baseret i Elmadag, Tyrkiet.

 7. BIOLAVANDA SRL

  Rumænien

  Virksomheden BIOLAVANDA SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for ØKOLOGISK LANDBRUG branchen. Den opererer også inden for Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr, Æteriske olier og resinoider, Hudplejeprodukter, Ekstrakter til farmaceutiske præparater, Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr, Æteriske olier og resinoider, Hudplejeprodukter, og Ekstrakter til farmaceutiske præparater brancherne. Den er baseret i Delureni, Rumænien.

 8. TREEMAK MAKINE SANAYI

  Tyrkiet

  Virksomheden TREEMAK MAKINE SANAYI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Izmir, Tyrkiet.

 1. DERMCONTROL

  Spanien

  Virksomheden DERMCONTROL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Granada, Spanien.

 2. BRENNENSTUHL MEDIZINTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Virksomheden BRENNENSTUHL MEDIZINTECHNIK GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Lichtenwald / Esslingen, Tyskland.

 3. KF-COSMETIC E.K.

  Tyskland

  Virksomheden KF-COSMETIC E.K., er en Engrossalg, der opererer inden for Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Bielefeld, Tyskland.

 4. WECKERLE MACHINES

  Tyskland

  Virksomheden WECKERLE MACHINES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Maskinteknik - specialarbejde branchen. Den opererer også inden for Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr, Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr, og innovative produkter brancherne. Den er baseret i Weilheim, Tyskland.

 5. DECA ENGINEERING

  Italien

  Virksomheden DECA ENGINEERING, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Vaiano Cremasco, Italien.

 6. KALIX

  Frankrig

  Virksomheden KALIX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Glas- og keramikproduktion - maskiner og udstyr, mascara, og Glas- og keramikproduktion - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Courcouronnes, Frankrig.

 7. COSMOPROVIDER - UNIPESSOAL, LDA.

  Portugal

  Virksomheden COSMOPROVIDER - UNIPESSOAL, LDA., er en Engrossalg, der opererer inden for Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Amadora, Portugal.

 8. DIBI SRL

  Italien

  Virksomheden DIBI SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den er baseret i Osnago, Italien.

 9. RCM ROSSIGNOLI S.R.L.

  Italien

  Virksomheden RCM ROSSIGNOLI S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Samlerobotter branchen. Den opererer også inden for Automatisering - systemer og udstyr, Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr, industriautomatisering, Automatisering - systemer og udstyr, og Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Valbrembo, Italien.

 10. ENVASES COSMÉTICA

  Spanien

  Virksomheden ENVASES COSMÉTICA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for artikler i glas til kosmetik og parfume brancherne. Den er baseret i Atarfe, Granada, Spanien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Kosmetikindustrien - maskiner og udstyr - Import eksport

Antal resultater

21.732 Virksomheder