• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kakao og chokolade

Resultater for

Kakao og chokolade - Import eksport

 1. SEVAROME

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden Sevarome skaber og fremstiller søde smagsstoffer (vanilje, kaffe, citron, jordbær, krydderier, frugt, blomster, specialiteter), salte smagsstoffer (hjælpemidler), nøddeblandinger (pistacie, hasselnødder, smagsblandinger), andre ingredienser (vaniljestænger, farvestoffer, stabilisatorer, tilsætningsstoffer…). Fødevaresmagsstoffer til fremstilling af fødevarer i høj kvalitet. Vi samarbejder med kendte kokke og tilbyder de bedste løsninger, så du kan skabe succes. Vores drivkraft er vores lidenskab for smag, resultatet og kundens tilfredshed. SEVAROME: fransk design og fremstilling af fødevaresmagsstoffer til is, fødevaresmagsstoffer til sorbetis, fødevaresmagsstoffer til chokolade, fødevaresmagsstoffer til diætetiske produkter, fødevaresmagsstoffer til te, fødevaresmagsstoffer til kaffe, fødevaresmagsstoffer til urtete, smagsstoffer og naturlige smagsstoffer, farvestoffer til fødevarer.

 2. NATURELL AB

  Sverige

  Verified by europages badge

  Hos Naturell AB har vi gjort biologiske fødevarer til standard. Vi tror fuldt ud på en verden, hvor 100 % biologiske fødevarer er standarden. Som en specialist inden for biologiske fødevarer, tilbyder vi førsteklasses produkter. Det er måden hvorpå vi langsomt, men sikkert, er blevet en førende virksomhed inden for biologiske fødevarer. Men vi gør meget mere end blot sælge biologiske sunde fødevarer i bulk. Vi tilbyder kun fuldt ud biologiske produkter. Vi sælger sammenlagt mere end 1.000 forskellige biologiske produkter, som en grossist af biologiske fødevarer. Disse produkter er fremstillet af vores egne biologiske landmænd og producenter. Vores biologiske netværk når hele verden. Vi arbejder på at få vores produkter så tæt på hjemmet som muligt, ved at holde transport på det absolutte minimale. Vores produkter: Mandelnødder, paranødder, cashewnødder, kokos, hasselnødder, hasselnøddepasta, ristede hasselnødder, peanuts, blancherede peanuts, pekannødder, pinjekerner, pistacienødder, valnødder. Mel, mandelmel, pilerod, bygmel, boghvedemel, cassavemel, kikærtemel, kokosmel, majsmel, hasselnøddemel, havremel, kartoffelstivelse, quinoamel, rismel, rugmel, speltmel, tapiocastivelse, teff mel, hvedemel. Sukker og sødemidler, agavesirup, bygmalt ekstraktpulver, bygmaltsirup, sukkerroesirup, sukkerrør, kokossukker, majsglukosepulver, majsmaltsirup, majssirup, honning EKO melange, ahornsirup, palmesukker, pulversukkerrør, rissirup, rismaltsirup, hvedesirup, tapiocasirup, tapiocamalt dextrin. Ris, basmatiris, arborio ris ...

 3. HUBCYCLE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Hubcycle er en startup, der har udviklet en plantebaseret upcycling-struktur gennem genanvendelse af affald (for eksempel frugtskræller og hørfrøkager), som derefter leveres til genbrug i andre industrier. Vores mål er at skabe et globalt og bæredygtigt netværk, hvor produktion af biprodukter kan tilfredsstille efterspørgslen på miljøansvarlige og rene plantekomponenter. Hubcycle henvender sig til industrier, som ikke anvender de samme dele af planten, ved at omdanne fødevare- og planteaffald til innovative råstoffer til fødevarer og personhygiejne. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 4. PROBAL INDUSTRIES BV

  Holland

  Verified by europages badge

  Vi er en førende leverandør af frugtsaft, fødevareprodukter, drikkevarer, mejeriprodukter, konfekture, babyprodukter og indkøb. Vores forretning er baseret i Holland og Tyrkiet. Vi grundlagde vores virksomhed for flere årtier siden, og har opnået en fantastisk succes som leverandører af fødevareprodukter til internationale distributører. For os er det ikke kun salg. Opbygning og support af gode forhold med vores klienter er en vigtig del af vores virksomhedsfilosofi. Vi er fokuseret på at forbedre strukturen af udviklingen af naturlige produkter, fra indkøb til slutbruger. Vi gør dette ved forbedret reklamering, forsyning og ansvar fra ledelsen. Vi har høje kvalitetskrav, og anvender unikke metodologier, samtidig med vi gør alle glade. Vi har et omfattende udbud af produkter, såsom: - Frugtsaft - Fødevareprodukter - Drikkevarer - Mejeriprodukter - Konfekture - Babyprodukter - Indkøb. Kontakt os for flere oplysninger!

 5. KONSONET

  Litauen

  Verified by europages badge

  Konsonetas er en litauisk virksomhed der specialiserer sig i import af naturlig uraffineret sikker og kakaoprodukter. Vores udvalg af sukker inkluderer demerara, mørk muscovado, gylden granulated, kaffekrystaller. Vores produkter passer til veganere og vegetarer, og er certificeret af British Retail Consortium (BRC), Kosher, Halal. Vi har også lanceret to nye sukkertyper inden for sundhedssegmentet - antioxidante sukkerknalder og sukkerknalder med lav GI til diabetikere. Kakaopulver er et andet produkt som vi har importeret og distribueret i Litauen siden 2014 under vores handelsnavn Konsonet. Vores udvalg af kakaoprodukter inkluderer naturlig og alkaliseret kakaopulver, naturlig og deodoriseret kakaosmør. Siden 2020 har vi været partner med en af de største kornproducenter i de baltiske lande. Vi kan tilbyde enhver form for havreproduktflager - fra store til instant; havremel og havregrits/groats – begge er fuldt KDHO eller stålskåret. Alle vores havreprodukter kan anvendes til babymad og er klassificeret i forhold til niveauer af metal, pesticider og mykotoksiner. Vi tilbyder også opvarmningsprodukter såsom træbriketter og træpiller, også kaldet biobrændsel. Besøg vores hjemmeside eller kontakt os hvis du har en forespørgsel, vi vil med glæde hjælpe dig med at finde det rigtige produkt.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. H. SCHOPPE & SCHULTZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er en af de største europæiske producenter af instantdrikke og understøtter vores partnere med vores ekspertviden inden for områderne Vending, HoReCa, LEH og industri, ved udvidelse af deres mærkeportefølje og udvikling af nye markeder. Vi ledsager hver kunde helt individuelt og tilbyder enhver ønsket Supply Chain-løsning, fra den forudgående planlægning til udlevering af det specificerede ønskeprodukt. Vores kernekompetence ligger i udvikling og produktion af kakao, chokoladedrikke, topping, pulverkaffefløde og enhver type pulverdrikke til anvendelser som f.eks. automater og kapsler eller manuel tilberedning. Som fleksibel mellemstor virksomhed arbejder vi omsætningsstærkt, pålideligt og professionelt. Naturligvis følger vi alle vigtige europæiske standarder som f.eks. ISO, IFS og BRC, vi mestrer krævende kundeaudits og tilbyder økologiske, Fair Trade- eller UTZ-produkter, for at vores kunder skal have succes.

 2. BABBI S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomhed med produktion af halvfabrikata til fremstilling af hjemmelavet is, vafler og kapsler til is samt særlige kage- og konfektspecialiteter med vaffel og chokolade siden 1952. BABBI S.R.L. råder over en konditorafdeling, hvor der kreeres “kager, som er unikke og ikke kan gengives” ved at bruge ædle, udsøgte, ægte råvarer og anvende en lang og omhyggelig håndværksmæssig bearbejdning.

 3. ELITOPHE SAS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  ELITOPHE SAS er en virksomhed, der siden 2022 har handlet med fødevareprodukter. ELITOPHE SAS er hovedsagligt leverandør af kakao, heriblandt kakaonibs, og vi udvikler også økologiske kakaonibs. Virksomheden leverer desuden kakaobønner, soja, sesam og jordnødder i udlandet. Det er naturlige og økologiske produkter fra afrikanske lande som Elfenbenskysten, Guinea og Benin. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 4. LES CHOCOLATS DE BALATA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Chocolats de Balata fremstiller hjemmelavet chokolade af en særlig høj kvalitet. Deres brede udvalg af chokoladeprodukter, såsom chokoladeplader med aroma af Saint James-rom, chokolade med sort trøffel og kakaobønner, vil kæle for alle chokoladeamatørers smagsløg. Kunder verden over kan i vores online butik se udvalget af de lækreste chokolader fra Martinique.

 5. ROVACOS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden ROVACOS har været aktiv inden for dekoration til bagerier - konditorvarer, konfekture og chokolade i over 50 år. Producent af ikke-spiselige dekorationer og i marcipan, sukker, chokolade og frugtpasta. Dekorationer til kager og iskager. Vores produktserie dækker alle typer fester og events. Vores målgruppe er grossister - detailhandlere og industriproducenter i Europa, Amerika og Mellemøsten.

 1. CHOCOLATS JANIN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHOCOLATS JANIN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Konfekt og ren chokolade branchen. Den opererer også inden for Kakao og chokolade, chokolade, Kakao og chokolade, plader chokolade, og personlige logoer af chokolade brancherne. Den er baseret i Boissy Saint Leger, Frankrig.

 2. VIJAYA - SAS JEAN LOUIS BOYERE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden VIJAYA - SAS JEAN LOUIS BOYERE, er en Engrossalg, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Olieplanter, Diætmad og økologiske fødevarer, Fairtrade, Kakao og chokolade, Olieplanter, frø, grossist af frugt og grønt, Diætmad og økologiske fødevarer, og mandler brancherne. Den er baseret i Montenay, Frankrig.

 1. INCA VALLEY / INCA CAO

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden INCA VALLEY / INCA CAO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade branchen. Den opererer også inden for plader chokolade, chokolade, chokoladehandler, sukkerfri chokolade, mørk chokolade, og chokolade med mælk brancherne. Den er baseret i Wingene, Belgien.

 2. LA ROYALE NORMANDE SARL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA ROYALE NORMANDE SARL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade branchen. Den opererer også inden for chokolade, Gaveæsker chokolade, hjemmelavet chokolade, og chokolade med mælk brancherne. Den er baseret i Épaignes, Frankrig.

 3. VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Virksomheden VIVI RETAIL DISTRIBUTION LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Frugt og grønt - import-eksport, Drikkevarer - import-eksport, Karton - engangsservice og artikler, Hygiejne og skønhedsartikler, Frugtjuice, Kartofler, Kakao og chokolade, Ikke-chokoladeholdigt slik, og Tørrede frugter brancherne. Den er baseret i Burgas, Bulgarien.

 4. KONFAG INNOVATIONS PRODUCTS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden KONFAG INNOVATIONS PRODUCTS, er en Engrossalg, der opererer inden for Kakao og chokolade branchen. Den er baseret i Bautzen, Tyskland.

 5. BELLO & ANGELI

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BELLO & ANGELI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for Kakao og chokolade, plader chokolade, Kakao og chokolade, chokolade af høj kvalitet, og mørk chokolade brancherne. Den er baseret i Saint Orens De Gameville, Frankrig.

 6. SWEETWARE GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden SWEETWARE GMBH & CO KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kakao og chokolade branchen. Den er baseret i Vogtsburg, Tyskland.

 7. VINCHOC - ENJOY THE SENSES JOCHEN KÜTTNER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden VINCHOC - ENJOY THE SENSES JOCHEN KÜTTNER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade branchen. Den er baseret i Eningen Unter Achalm, Tyskland.

 8. LES DOUCEURS DE LOUIS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LES DOUCEURS DE LOUIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Chokoladeholdigt slik branchen. Den opererer også inden for Kakao og chokolade, chokolade, nøddechokolade, Kakao og chokolade, og hjemmelavet chokolade brancherne. Den er baseret i Etaples, Frankrig.

 1. CALDIC INGREDIENTS DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CALDIC INGREDIENTS DEUTSCHLAND GMBH, er en Distributør, der opererer inden for Kakao og chokolade branchen. Den er baseret i Düsseldorf, Tyskland.

 2. CHOCOLATSTEHLE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHOCOLATSTEHLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade branchen. Den opererer også inden for chokolade, hjemmelavet chokolade, Håndlavet chokolade, og kakao brancherne. Den er baseret i Wingles, Frankrig.

 3. PVN DIE LAKRITZWELT

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden PVN DIE LAKRITZWELT, er en Engrossalg, der opererer inden for Kakao og chokolade branchen. Den er baseret i Osterrönfeld, Tyskland.

 4. BURCAK FRANCE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden BURCAK FRANCE, er en Distributør, der opererer inden for Krydderier branchen. Den opererer også inden for Kagepulver, Saucer, Bagværk, Kakao og chokolade, kaffe, Kagepulver, Saucer, vineddike, og rød peber brancherne. Den er baseret i Livry Gargan, Frankrig.

 5. DELIKATES MANUFAKTUR INH. SIMON WALTER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DELIKATES MANUFAKTUR INH. SIMON WALTER, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Kakao og chokolade branchen. Den er baseret i Schaafheim, Tyskland.

 6. RIGOLI EISDIELENBEDARF GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden RIGOLI EISDIELENBEDARF GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kakao og chokolade branchen. Den er baseret i Waltrop, Tyskland.

 7. CANDELA BIO-HANDELS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden CANDELA BIO-HANDELS GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade branchen. Den opererer også inden for Tørrede frugter, Tørrede frugter, brasilianske nødder, smør, tørrede frugter, og Kakaosmør brancherne. Den er baseret i Seevetal, Tyskland.

 8. NORYBEAN AET-COD GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden NORYBEAN AET-COD GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Kakao og chokolade branchen. Den er baseret i Aachen, Tyskland.

 9. CHOCOLATERIE PEROMET

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHOCOLATERIE PEROMET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade branchen. Den opererer også inden for chokolade, hjemmelavet chokolade, kakao, og virksomhedsgave brancherne. Den er baseret i Marfaux, Frankrig.

 10. CHOCOLATERIE BATAILLE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHOCOLATERIE BATAILLE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kakao og chokolade branchen. Den opererer også inden for chokolade, Håndlavet chokolade, virksomhedsgave, Hjemmelavet fabrikation af chokoladebolsjer, plader chokolade, makroner, og Konfekt brancherne. Den er baseret i Bellême, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Kakao og chokolade - Import eksport

Antal resultater

2.086 Virksomheder