• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kakao og chokolade

Resultater for

Kakao og chokolade - Import eksport

 1. SEVAROME

  Frankrig

  Virksomheden Sevarome skaber og fremstiller søde smagsstoffer (vanilje, kaffe, citron, jordbær, krydderier, frugt, blomster, specialiteter), salte smagsstoffer (hjælpemidler), nøddeblandinger (pistacie, hasselnødder, smagsblandinger), andre ingredienser (vaniljestænger, farvestoffer, stabilisatorer, tilsætningsstoffer…). Fødevaresmagsstoffer til fremstilling af fødevarer i høj kvalitet. Vi samarbejder med kendte kokke og tilbyder de bedste løsninger, så du kan skabe succes. Vores drivkraft er vores lidenskab for smag, resultatet og kundens tilfredshed. SEVAROME: fransk design og fremstilling af fødevaresmagsstoffer til is, fødevaresmagsstoffer til sorbetis, fødevaresmagsstoffer til chokolade, fødevaresmagsstoffer til diætetiske produkter, fødevaresmagsstoffer til te, fødevaresmagsstoffer til kaffe, fødevaresmagsstoffer til urtete, smagsstoffer og naturlige smagsstoffer, farvestoffer til fødevarer.

 2. PROBAL INDUSTRIES BV

  Holland

  Vi er en førende leverandør af frugtsaft, fødevareprodukter, drikkevarer, mejeriprodukter, konfekture, babyprodukter og indkøb. Vores forretning er baseret i Holland og Tyrkiet. Vi grundlagde vores virksomhed for flere årtier siden, og har opnået en fantastisk succes som leverandører af fødevareprodukter til internationale distributører. For os er det ikke kun salg. Opbygning og support af gode forhold med vores klienter er en vigtig del af vores virksomhedsfilosofi. Vi er fokuseret på at forbedre strukturen af udviklingen af naturlige produkter, fra indkøb til slutbruger. Vi gør dette ved forbedret reklamering, forsyning og ansvar fra ledelsen. Vi har høje kvalitetskrav, og anvender unikke metodologier, samtidig med vi gør alle glade. Vi har et omfattende udbud af produkter, såsom: - Frugtsaft - Fødevareprodukter - Drikkevarer - Mejeriprodukter - Konfekture - Babyprodukter - Indkøb. Kontakt os for flere oplysninger!

 3. FLOG IMPORT & EXPORT NETHERLANDS

  Holland

  Flog Import & Export GMBH er specialiseret i engrossalg og levering af globalt anerkendte og værdsatte fødevarer, drikkevarer og livsstilsprodukter til mange lande. Vi er nu en af de hurtigst voksende virksomheder inden for den globale forsyningskæde af eksport af råvarer. Vi gør brug af de mange handelsmuligheder i de europæiske lande, Asien, Afrika, Nord- og Sydamerika. I modsætning til vores konkurrenter, forhandler vi populære indkøbs- og kosmetikprodukter som findes på hylderne i alle supermarkeder og leverandører. Vi tilbyder et omfattende udvalg af produkter såsom: Drikkevarer og energidrikke, chokolade, kaffe, pulvermælk til babyer, bønner og korn, ris, sukker, træprodukter, friske grøntsager, korn, papir … Vi har opnået vores status takket være vores eksemplariske kundebevaring, hastighed og pålidelighed af forsyning, samt et omfattende løfte til de globale råvaremarkeder som er opnået gennem mange års erfaring inden for indkøb og distribution af mærkevareprodukter over hele verden, samt gennem en kombination af en udvidelse af vores indflydelse på markederne i Asien. Vores ledelsesteam er ansvarlig for at opmuntre og bevare denne kultur gennem hele virksomheden, og arbejder sammen og kontinuerligt på dette arbejde. En grundlæggende baggrund for vores succes, er at udføre forretninger med integritet og høje etiske standarder, samt opmuntre til et arbejdsmiljø med respekt for alle medarbejdere. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os for flere oplysninger!

 4. ALLURE LLC

  Rusland

  Firmaet Allure LLC er beliggende i Moskva, Rusland. Vi er producenter af Top-grade maskiner til fremstilling af chokolade. Blandt vores kunder er chocolatiers fra mere end 25 lande. Vores maskiner er lavet af de bedste europæiske komponenter. Vores kvalitet bekræftes af europæiske certifikater, der også er gyldige i USA. Vi sætter stor pris på vores kunders tillid og garanterer for vores side den høje kvalitet og pålidelighed af vores udstyr. Disse maskiner er virkeliggørelsen af de progressive tekniske ideer med 100 procent for kvalitet og pålidelighed. Ved hjælp af Allure-udstyret vil du være i stand til at nå enestående smagshøjder i Bean-to-Bar-chokoladen! Effektivitet, produktivitet, pålidelighed er lig med det endelige resultat: smag, aroma, miljøvenlighed og naturlighed i håndlavet chokolade - dette er de grundlæggende ideologiske principper for oprettelse af Allure Bean-to-Bar-udstyr!

 5. BABBI S.R.L.

  Italien

  Virksomhed med produktion af halvfabrikata til fremstilling af hjemmelavet is, vafler og kapsler til is samt særlige kage- og konfektspecialiteter med vaffel og chokolade siden 1952. BABBI S.R.L. råder over en konditorafdeling, hvor der kreeres “kager, som er unikke og ikke kan gengives” ved at bruge ædle, udsøgte, ægte råvarer og anvende en lang og omhyggelig håndværksmæssig bearbejdning.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. H. SCHOPPE & SCHULTZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Vi er en af de største europæiske producenter af instantdrikke og understøtter vores partnere med vores ekspertviden inden for områderne Vending, HoReCa, LEH og industri, ved udvidelse af deres mærkeportefølje og udvikling af nye markeder. Vi ledsager hver kunde helt individuelt og tilbyder enhver ønsket Supply Chain-løsning, fra den forudgående planlægning til udlevering af det specificerede ønskeprodukt. Vores kernekompetence ligger i udvikling og produktion af kakao, chokoladedrikke, topping, pulverkaffefløde og enhver type pulverdrikke til anvendelser som f.eks. automater og kapsler eller manuel tilberedning. Som fleksibel mellemstor virksomhed arbejder vi omsætningsstærkt, pålideligt og professionelt. Naturligvis følger vi alle vigtige europæiske standarder som f.eks. ISO, IFS og BRC, vi mestrer krævende kundeaudits og tilbyder økologiske, Fair Trade- eller UTZ-produkter, for at vores kunder skal have succes.

 2. ROVACOS

  Belgien

  Virksomheden ROVACOS har været aktiv inden for dekoration til bagerier - konditorvarer, konfekture og chokolade i over 50 år. Producent af ikke-spiselige dekorationer og i marcipan, sukker, chokolade og frugtpasta. Dekorationer til kager og iskager. Vores produktserie dækker alle typer fester og events. Vores målgruppe er grossister - detailhandlere og industriproducenter i Europa, Amerika og Mellemøsten.

 3. BELLO & ANGELI

  Frankrig

 4. CHOCOLATS JANIN

  Frankrig

 5. INCA VALLEY / INCA CAO

  Belgien

 1. TURRÓN D'ARNOULD

  Frankrig

 2. KONFAG INNOVATIONS PRODUCTS

  Tyskland

 1. BIO-MYND KFT

  Ungarn

 2. VINCHOC – ENJOY THE SENSES JOCHEN KÜTTNER

  Tyskland

 3. SWEETWARE GMBH & CO KG

  Tyskland

 4. STYX NATURCOSMETIC GMBH

  Østrig

 5. LS WERBEDESIGN GMBH

  Tyskland

 6. CALDIC INGREDIENTS DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

 7. PVN DIE LAKRITZWELT

  Tyskland

 8. SWAFF COMPANY

  Belgien

 1. DELIKATES MANUFAKTUR INH. SIMON WALTER

  Tyskland

 2. RIGOLI EISDIELENBEDARF GMBH

  Tyskland

 3. CHARLES CHOCOLARTISAN

  Frankrig

  Roland CHARLES grundlagde i 2009 virksomheden Charles CHOCOLARTISAN og hjemmesiden www.pateatartiner.fr. Vores planet, vores helbred! Af princip har vi besluttet af fremstille vores SMØRECREME UDEN PALMEOLIE! ! ! hverken kokos eller copra. Pateatartiner.fr der er Charles CHOCOLARTISANs hjemmeside er en chokoladehandler der er specialiseret i hjemmelavet smørecreme. Fremstillet direkte af kakao og råvarer, uden farvestoffer, konserveringsmidler og aromastoffer. Fabrikant af smørecreme uden palmeolie med kakao. Fabrikant af speculaaspasta, hasselnøddefyld, sukkerfrie produkter til diabetikere mv. Grænseløs kreativitet, stor fantasi, vægt på smag, tradition, knowhow og produktions hemmeligheder giver smørecremer der knitrer og er sprøde, med AOC Espelette peber, karamel med saltet smør, speculaascreme og andet.

 4. MENGUE INTERCONTINENTAL GROUP

  Frankrig

  MENGUE INTERCONTINENTAL GROUP dyrker import og eksport af afrikanske produkter. Firmaet blev oprettet i 2014 paaf Martin MENGUE, fransk-camerouner. ​Vi befinder os i Cameroun (i Yaoundé) og i Frankrig (i omegnen af Paris), hvilket gør os i stand til at arbejde tættere på producenterne og kunderne og kontrollere produkterne før transporten. ​Vi er specialister i afrikanske råvarer og sælger fødevareprodukter, kosmetiske produkter samt bjergkrystaller og sten. ​Du kan finde vores samlede produktudvalg på vores website. Vedrørende særlige anmodninger bedes I sende os en e-mail. Vi kan også tilfredsstille særlige ønsker, som ikke er omfattet af vores varekatalog.

 5. SPERANDRI

  Italien

  Cioccolateria Artigianale Sperandri startede i 1979 i Torino og har altid søgt den mest fremragende kvalitet. For at være på højde med byens chokoladetraditioner har vi udstyret os for at kunne bearbejde Piemontes stolte råvare, nemlig hasselnødderne Tonda Gentile Piemonte BGB, som vi selv rister og knuser. Hver dag giver vores søgning efter den rette balance mellem tradition og innovation bidrag til at kreere de søde sager, som karakteriserer vores produktsortiment med nogle klassikere fra Torinos chokoladetradition såsom Gianduiotto, som kun få i byen producerer, Cremino Classico og blød nougat med hasselnødder. Sperandri giver dig mulighed for at personalisere indpakningen af Gianduiotti, Cremini og fyldte chokolader eller at vælge hånddekorerede påskeæg eller påskeæg med enestående udsmykninger.

 6. CARRÉ NOIR

  Belgien

  Hos Carré Noir tilbyder vi chokolade forarbejdet med kreativitet. Vi har en butik med værksted, der startede online, hvor vi kan fremhæve vores produkter ved at omdanne dem til kommunikationsobjekter. Chokoladefabrikanten arbejder regelmæssigt med unge designere fra Liège. Resultatet er: det bedste produkt, der tilbydes i flere originale former. Smilene, en subtil påmindelse om Carré Noirs logo, giver dig et løft, og de smukt formede blomster vil glæde dig. Et must: chokoladeoverskæg. Du kan også finde en lang række Grands Crus chokolader, der er både økologiske og fair trade. Mélanie Lemmens har med succes gjort sin passion for chokolade til sit levebrød. Med en kandidatgrad i kunsthistorie har hun udnyttet sin sans for æstetik i sit arbejde. Som lille drømte hun om et juletræ, som kunne holde lige til Påske, så man kunne hænge påskeæg på det. Hun fik prisen BeCommerce Award og blev nomineret til Årets indbygger i Liège.

 7. KADZAMA LLC

  Rusland

  Vi designer udstyr der er nemt at bruge, fra bønne til bar. KADZAMA er en virksomhed der blev grundlagt i 2012, og som styres af chocolatier Dmitry Mateychik. De produkter vi fremstiller er baseret på hans erfaring som kunstner og forretningsmand, samt fra feedback fra chocolatiers fra hele verden, som vi samarbejder med. Vi er her for at opdage de problemer som chocolatiers udsættes for, og dermed give dem teknologiske løsninger, så de på den bedste måde kan forbedre deres bedste produkter. Nu bestemmer du, hvor lækker din chokolade er. Du kontrollerer smagen. KADZAMA udstyret kan anvendes til: • Chokolade (fra bønne- og kakaomasse); • Nøddepasta; • Hummus, urbech og andre pastasnacks; • Mel fra solide ingredienser - (boghvede, ris, ærter, osv.) • Vand, valmue, mandler, cedarbaseret mælk. Det vigtigste er, at vores udstyr er et værktøj som du kan bruge efter din fantasi. Hvad med sukkerfri eller emulgatorfri chokolade? Eller en chokolade med sunde biotilsætningsstoffer? - Valget er op til dig!

 8. PRINCE LONG FOOD LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Prince Long Food er en canadisk privat virksomhed der fokuserer på globale landbrugsråvarer. Virksomheden leverer en professionel indkøbsstrategi og logistikløsning, der sikkert og effektivt flytter korn og olie i bulk fra deres indkøbssted til hvor der er mest brug for dem. Vi har flere afdelinger, inklusive indkøb, logistik, dokumentation og finans. Virksomhedens hovedkvarter er placeret i BC-provinsen i Canada, derudover har virksomheden også en indkøbsafdeling i Californien i USA, samt et dokumentationsteam til import af råvarer i Kina. Vores nuværende årlige ordrer ligger på 8, 6 millioner ton sojabønner; 1, 9 millioner ton raps; 1, 1 millioner ton rapsolie; 500.000 ton durra; 900.000 ton majs; 300.000 ton hvede; 30.000 ton hørfrø.

 9. CAFÉS CALLÍS

  Spanien

  Familievirksomhed siden 1962, hvis hovedforretning er ristning og salg af kaffe. I 2008 flytter virksomheden ind i sit nye produktionsanlæg beliggende i industriområdet i Beguda, Sant Joan les Fonts (Girona) og får en position på hotelmarkedet. Ristning af kaffe, te, chokolade, fødevare- og hotelsektoren.

 10. GAMBAROTTA SRL

  Italien

  Hos os bliver chokoladen bearbejdet med kærlig opmærksomhed. Gambarotta srl fremstiller desuden produkter for tredjemand: Kakao i pulver, flydende chokolade, gianduiotto, nougat med chokolade, chokolade, sukkerglasserede mandler med chokolade, chokolade med nødder, smørechokolade, bagerprodukter og sukker, chokoladeplader, chokoladeæg.

Filtre

Resultater for

Kakao og chokolade - Import eksport

Antal resultater

2.365 virksomheder