• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hvidløg

Resultater for

Hvidløg - Import eksport

 1. ENES GEWÜRZE GMBH

  Tyskland

  Engroshandel med krydderier, krydderurter, krydderiblandinger og specialprodukter. Firmaet ENES, der blev grundlagt i 1999, køber sine krydderier og krydderurter direkte i dyrkningslandene. Den 1.600 m² store lagerhal i Geesthacht muliggør indkøb af større tonnager, så ENES Gewürze GmbH kan forsyne sine kunder til gunstige priser. • Stort sortiment af krydderier og krydderurter • Omfattende kvalitetskontrol. • Emballering iht. kundeønske. • Gnidningsløs transport • Gratis levering fra 75 kg

 2. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrig

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL blev oprettet i 2020 og ligger i Asnières Sur Seine, Frankrig. Virksomheden er specialiseret i import-eksport af fødevareprodukter, blandt andet hvidløg, majroer, appelsiner, olivenolie etc... Levnedsmiddelindustrien producerer forbrugsvarer af produkter fra landbrug og dyreavl. Produkter som yoghurt, ost, fryseretter, paté, chokolade og slik kommer fra disse virksomheder. Kontakt os for yderligere oplysninger.

 3. BOULEVARD BENIN

  Benin

  Virksomheden Boulevard BENIN har siden 2018 været specialiseret på følgende områder: Landbrug; Produktion og salg af landbrugsvarer; handelsagent, partnerskab og NTiC-services. Den ligger i Benin og har som hovedaktivitet eksport og import af råvarer og forarbejdede produkter. Der eksisterer over 300 landbrugsorganisationer over hele Benin. Vi sørger for igangsætning, udvikling, planlægning og gennemførelse af landbrugsprojekter med henblik på masseproduktion af produkter som cashewnødder; soja; sheafrø; sesam; jordnødder; bomuld; hirse; majs; peber; hvidløg; løg... over hele Benin. Vi er anerkendt for vores effektivitet, dynamisme og hurtige præstationer. Vores største trumfer er forholdet mellem kvalitet og pris og vores eftersalgsservice. Vi overholder nøje alle paragraffer i OHADA's fællesakt. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 4. FRUIT EXIM LLC

  Usbekistan

  Fruit Exim er en dynamisk, udviklende eksportvirksomhed fra Uzbekistan. Virksomheden driver deres forretning inden for B2B-segmentet, med det formål at levere naturlig frisk, tørret og behandlet frugt- og grøntsagsprodukter i høj kvalitet fra Uzbekistan til andre lande. Vores virksomhed, som dækker hele arbejdskæden – fra mark til kundens lager, fungerer som et led mellem landmænd i Uzbekistan og importører fra hele verden, ved at levere et stort udvalg, de påkrævede volumener, førsteklasses produkter, stabilitet og de bedste betingelser for importører. Vi fremstiller og leverer produkter i henhold til internationale kvalitetsstandarder, samtidig med vi strengt overholder produktsikkerheden. For at overholde de skiftende krav fra vores kunder, har vi dedikeret os selv til at forbedre kvaliteten af vores produkter, og fortsætte med at fokusere på teknologisk innovation. I dag kan vi med stolthed sige, at vores virksomhed i mange år med succes har opfyldt deres opgave med at levere de bedste kvalitetsprodukter til kunder over hele verden, til konkurrencedygtige priser og med en enestående service.

 5. L'ÉTUVERIE

  Frankrig

  Franske producenter af sort økologisk hvidløg af høj kvalitet. Specialist i sort hvidløg, produkterne er 100 % økologiske og produceret på gården med miljøvenlig emballage. Altid på jagt efter innovation, råvarerne udvælges for kunden med den største omhyggelighed ifølge vores varespecifikationer. Vores produkter er 100% økologiske med sort hvidløg: Hele hvidløg, skrællede fed, pasta, honning, sennep, øl, flydende ekstrakt, urtete, snacks.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE HERMANN SCHULZ GMBH

  Tyskland

 2. GB EXPORT INTERNATIONAL BV

  Belgien

 3. AJOS Y CEBOLLAS DROESMAR S.L.

  Spanien

 4. PASTACALDI & C. SRL

  Italien

 5. AMEFRUITS SL

  Spanien

  Vi grundlagde denne import-/eksportvirksomhd i 1994. Lige fra begyndelsen har formålet været udvikling af samhandlen mellem Spanien og resten af verden. Vi er særlig opmærksomme på kvaliteten af de produkter, som vi markedsfører.

 1. AJOS GALLARDO

  Spanien

  Alle typer hvidløg. Ajos Gallardo er en virksomhed, der er specialiseret i produktion og forhandling af alle slags hvidløg. Alle vores produkter er 100 % friske og uden kemiske stoffer. Vi tilbyder et hvidløg, der er naturligt økologisk og uden kemiske midler. Mange varianter: rød hvidløg, hvide hvidløg, sort hvidløg, gourmet hvidløg, hvidløg haute cuisine.

 2. AJOS PITIRRI

  Spanien

  Italienske og lokalt producerede hvidløg. Høst og salg direkte hos producenten. Fremragende kvalitet. AJOS PITIRRI er en lille familievirksomhed, der fra starten satsede dristigt, nemlig på hvide hvidløg. Egentligt er denne sort ved at forsvinde, fordi den er mindre rentabel, mere skrøbelig og dyrere (manuel såning), men dens smag og dens fasthed er uforlignelig og meget værdsat af forbrugerne.

 1. FRESH & DRY GARLIC

  Spanien

  FRESH & DRY GARLIC er en førende virksomhed inden for produktion, pakning, markedsføring og eksport af hvidløg. Virksomhed med global certificering GAP. Leverandør af: hvide og røde hvidløg, forårshvidløg og pakket hvidløg.

 2. IBÉRICA DE PATATAS NATURALES

  Spanien

  Salg af kartofler, hvidløg og løg samt varer af fjerde sortering. Vi er specialister i at levere services og forsyne de førende supermarkedskæder såsom Sánchez Romero, Eroski-gruppen, Carrefour, Auchan, Unide-gruppen, AhorraMas og andre.

 3. AJOS GUTIÉRREZ

  Spanien

  Alle typer hvidløg. Grossist med et godt pris- og kvalitetsforhold. Vi dyrker vores eget hvidløg og garanterer derved produkternes kvalitet.

 4. WUHAN SIER INTERNATIONAL CO., LTD

  Kina

 5. AJOS MAJITO GOMEZ

  Spanien

 6. ESTEL SAHINLER TARIM TICARET A.S.

  Tyrkiet

 7. YANTAI EVERSUN FOOD CO., LTD.

  Kina

 8. NEROSANO BIOTEK SRL

  Italien

 1. COOPERATIVA EXTREMEÑA DE AJOS DE ACEUCHAL, S.COOP.

  Spanien

 2. SYBARIS MARKET SL

  Spanien

 3. AJOPEL

  Spanien

 4. CERRONANDO S.C.A

  Spanien

 5. SARIMSAK MERKEZI ( GARLIC CENTER )

  Tyrkiet

 6. L'AIL DROMOIS

  Frankrig

 7. MAPEKSA GIDA IMPORT & EXPORT LTD.

  Tyrkiet

 8. BRL FOODS

  Brasilien

 9. RODRIGUES DE PAULA, LDA.

  Portugal

 10. MASSONNET CLEMENT

  Frankrig