• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hvidløg

Resultater for

Hvidløg - Import eksport

 1. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL blev oprettet i 2020 og ligger i Asnières Sur Seine, Frankrig. Virksomheden er specialiseret i import-eksport af fødevareprodukter, blandt andet hvidløg, majroer, appelsiner, olivenolie etc... Levnedsmiddelindustrien producerer forbrugsvarer af produkter fra landbrug og dyreavl. Produkter som yoghurt, ost, fryseretter, paté, chokolade og slik kommer fra disse virksomheder. Kontakt os for yderligere oplysninger.

 2. BOULEVARD BENIN

  Benin

  Verified by europages badge

  Virksomheden Boulevard BENIN har siden 2018 været specialiseret på følgende områder: Landbrug; Produktion og salg af landbrugsvarer; handelsagent, partnerskab og NTiC-services. Den ligger i Benin og har som hovedaktivitet eksport og import af råvarer og forarbejdede produkter. Der eksisterer over 300 landbrugsorganisationer over hele Benin. Vi sørger for igangsætning, udvikling, planlægning og gennemførelse af landbrugsprojekter med henblik på masseproduktion af produkter som cashewnødder; soja; sheafrø; sesam; jordnødder; bomuld; hirse; majs; peber; hvidløg; løg... over hele Benin. Vi er anerkendt for vores effektivitet, dynamisme og hurtige præstationer. Vores største trumfer er forholdet mellem kvalitet og pris og vores eftersalgsservice. Vi overholder nøje alle paragraffer i OHADA's fællesakt. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 3. ENES GEWÜRZE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Engroshandel med krydderier, krydderurter, krydderiblandinger og specialprodukter. Firmaet ENES, der blev grundlagt i 1999, køber sine krydderier og krydderurter direkte i dyrkningslandene. Den 1.600 m² store lagerhal i Geesthacht muliggør indkøb af større tonnager, så ENES Gewürze GmbH kan forsyne sine kunder til gunstige priser. • Stort sortiment af krydderier og krydderurter • Omfattende kvalitetskontrol. • Emballering iht. kundeønske. • Gnidningsløs transport • Gratis levering fra 75 kg

 4. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Holland

  Verified by europages badge

  FlevoTrade Worldwide Food Trader er eksperten i løg. Vores hovedaktivitet er dyrkning af løg med vores egen sorterings- og pakkecentral. Løgene sorteres med en kapacitet på 75 ton i timen. Højteknologisk udstyr og knowhow sikrer, at løg fra FlevoTrade er anerkendt på verdensplan for deres kvalitet. FlevoTrade tilbyder en bred vifte af 'hyldeklare' produkter under eget mærke. Takket være erfaring inden for import/eksport bliver vores produkter grundigt sorteret og eksporteret til over 70 lande i verden. Vi befinder os i Flevoland, Holland, og tilbyder intern kvalitetsservice samt en omfattende lagerkapacitet. Via vores globale netværk styrer vi logistikken fra A til Z og garanterer dermed en smag af kvalitet.

 5. L'ÉTUVERIE

  Frankrig

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GB EXPORT INTERNATIONAL BV

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden GB EXPORT INTERNATIONAL BV, er en Engrossalg, der opererer inden for Kartofler branchen. Den opererer også inden for Hvidløg, Landbrug - import-eksport, Planter og urter, medicinal, lucerne, Hvidløg, Landbrug - import-eksport, Planter og urter, medicinal, kaffebønner, og kanel brancherne. Den er baseret i Nazareth, Belgien.

 2. HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE HERMANN SCHULZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE HERMANN SCHULZ GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Hvidløg branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 3. AJOS Y CEBOLLAS DROESMAR S.L.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AJOS Y CEBOLLAS DROESMAR S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hvidløg branchen. Den opererer også inden for Frugter, løg, rød hvidløg, rødløg, Frugter, grossist i hvidløg, grossist i løg, og hvidløg og løg brancherne. Den er baseret i Jamilena (jaén), Spanien.

 4. PASTACALDI & C. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PASTACALDI & C. SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hvidløg branchen. Den opererer også inden for pakket hvidløg, forårshvidløg, og løg brancherne. Den er baseret i Signa, Italien.

 5. SARL SEM PLUS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SARL SEM PLUS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bedplanter, blomsterløg og frø branchen. Den opererer også inden for hvidløg, løg, skalotteløg, frø, Planter, frø, og korn brancherne. Den er baseret i Divajeu, Frankrig.

 1. AJOS PITIRRI

  Spanien

  Italienske og lokalt producerede hvidløg. Høst og salg direkte hos producenten. Fremragende kvalitet. AJOS PITIRRI er en lille familievirksomhed, der fra starten satsede dristigt, nemlig på hvide hvidløg. Egentligt er denne sort ved at forsvinde, fordi den er mindre rentabel, mere skrøbelig og dyrere (manuel såning), men dens smag og dens fasthed er uforlignelig og meget værdsat af forbrugerne.

 2. AJOS GALLARDO

  Spanien

  Alle typer hvidløg. Ajos Gallardo er en virksomhed, der er specialiseret i produktion og forhandling af alle slags hvidløg. Alle vores produkter er 100 % friske og uden kemiske stoffer. Vi tilbyder et hvidløg, der er naturligt økologisk og uden kemiske midler. Mange varianter: rød hvidløg, hvide hvidløg, sort hvidløg, gourmet hvidløg, hvidløg haute cuisine.

 1. AMEFRUITS SL

  Spanien

  Vi grundlagde denne import-/eksportvirksomhd i 1994. Lige fra begyndelsen har formålet været udvikling af samhandlen mellem Spanien og resten af verden. Vi er særlig opmærksomme på kvaliteten af de produkter, som vi markedsfører.

 2. FRESH & DRY GARLIC

  Spanien

  FRESH & DRY GARLIC er en førende virksomhed inden for produktion, pakning, markedsføring og eksport af hvidløg. Virksomhed med global certificering GAP. Leverandør af: hvide og røde hvidløg, forårshvidløg og pakket hvidløg.

 3. IBÉRICA DE PATATAS NATURALES

  Spanien

  Salg af kartofler, hvidløg og løg samt varer af fjerde sortering. Vi er specialister i at levere services og forsyne de førende supermarkedskæder såsom Sánchez Romero, Eroski-gruppen, Carrefour, Auchan, Unide-gruppen, AhorraMas og andre.

 4. BENJAMÍN DE LEÓN S.L.

  Spanien

  Benjamín de León er en virksomhed drevet af unge medarbejdere med stor erfaring inden for distribution af friske grøntsager og hvidløg samt produktion og indpakning af disse. Vi tilbyder en serie selvdyrkede og selvindpakkede produkter (porrer, hvidløg, gulerødder, purløg).

 5. AJOS GUTIÉRREZ

  Spanien

  Alle typer hvidløg. Grossist med et godt pris- og kvalitetsforhold. Vi dyrker vores eget hvidløg og garanterer derved produkternes kvalitet.

 6. -

  Spanien

  Canalajo er et firma i Extremadura grundlagt i 2012 i Cabeza del Buey (Badajoz), som piller, pakker og sælger hvidløg engros, men også til enkeltpersoner.

 7. ESTEL SAHINLER TARIM TICARET A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden ESTEL SAHINLER TARIM TICARET A.S., er en Engrossalg, der opererer inden for Grønsager, tørrede branchen. Den opererer også inden for tørret hvidløg, tørre grønsager, og hvidløg brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 8. YANTAI EVERSUN FOOD CO., LTD.

  Kina

  Virksomheden YANTAI EVERSUN FOOD CO., LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hvidløg branchen. Den er baseret i Yantai, Shandong, Kina.

 1. AJOS MAJITO GOMEZ

  Spanien

  Virksomheden AJOS MAJITO GOMEZ, er en Engrossalg, der opererer inden for Hvidløg branchen. Den opererer også inden for afskallede hvidløg, distributør af friske grøntsager, grossist af frugt og grønt, og eksport af grøntsager brancherne. Den er baseret i Las Pedroñeras, Spanien.

 2. NEROSANO BIOTEK SRL

  Italien

  Virksomheden NEROSANO BIOTEK SRL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hvidløg branchen. Den opererer også inden for kontrolleret gæring brancherne. Den er baseret i Milano, Italien.

 3. COOPERATIVA EXTREMEÑA DE AJOS DE ACEUCHAL, S.COOP.

  Spanien

  Virksomheden COOPERATIVA EXTREMEÑA DE AJOS DE ACEUCHAL, S.COOP., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hvidløg branchen. Den opererer også inden for hvidløgs skrællemaskine brancherne. Den er baseret i Aceuchal, Badajoz, Spanien.

 4. BALTIC NORD TRAIDING SIA

  Latvia

  Virksomheden BALTIC NORD TRAIDING SIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Mad- og drikkevarer - bestanddele branchen. Den opererer også inden for Kaffe, te, Hvidløg, Frugt og grønt - import-eksport, Kaffe, te, Hvidløg, og Frugt og grønt - import-eksport brancherne. Den er baseret i Riga, Latvia.

 5. SYBARIS MARKET SL

  Spanien

  Virksomheden SYBARIS MARKET SL, er en Engrossalg, der opererer inden for Hvidløg branchen. Den opererer også inden for Frugt og grønt - import-eksport, Frugt og grønt - import-eksport, eksport af frugter, og løg brancherne. Den er baseret i Valencia, Spanien.

 6. AJOPEL

  Spanien

  Virksomheden AJOPEL, er en Distributør, der opererer inden for Hvidløg branchen. Den er baseret i Muro De Aguas-La Rioja, Spanien.

 7. CERRONANDO S.C.A

  Spanien

  Virksomheden CERRONANDO S.C.A, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hvidløg branchen. Den er baseret i Puente Del Obispo (jaen), Spanien.

 8. L'AIL DROMOIS

  Frankrig

  Virksomheden L'AIL DROMOIS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hvidløg branchen. Den opererer også inden for Bedplanter, blomsterløg og frø, skalotteløg, løg til hvidløg, økologisk hvidløg, og Bedplanter, blomsterløg og frø brancherne. Den er baseret i Eurre, Frankrig.

 9. SARIMSAK MERKEZI ( GARLIC CENTER )

  Tyrkiet

  Virksomheden SARIMSAK MERKEZI ( GARLIC CENTER ), er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Økologiske, fødevarer branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug, landbrugsprodukter, hvidløg, frugt og grøntsager, og Import-eksport - fødevarer og landbrug brancherne. Den er baseret i Kastamonu, Tyrkiet.

 10. MAPEKSA GIDA IMPORT & EXPORT LTD.

  Tyrkiet

  Virksomheden MAPEKSA GIDA IMPORT & EXPORT LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Hvidløg branchen. Den opererer også inden for Bælgfrugter, Kost - mad, frugt og grøntsager, Bælgfrugter, og Kost - mad brancherne. Den er baseret i Mersin, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis