• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • hvidløg

Resultater for

Hvidløg - Import eksport

 1. ENES GEWÜRZE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Engroshandel med krydderier, krydderurter, krydderiblandinger og specialprodukter. Firmaet ENES, der blev grundlagt i 1999, køber sine krydderier og krydderurter direkte i dyrkningslandene. Den 1.600 m² store lagerhal i Geesthacht muliggør indkøb af større tonnager, så ENES Gewürze GmbH kan forsyne sine kunder til gunstige priser. • Stort sortiment af krydderier og krydderurter • Omfattende kvalitetskontrol. • Emballering iht. kundeønske. • Gnidningsløs transport • Gratis levering fra 75 kg

  Hjemmeside Open In New icon
 2. RNC BUSINESS INTERNATIONAL

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  RNC BUSINESS INTERNATIONAL blev oprettet i 2020 og ligger i Asnières Sur Seine, Frankrig. Virksomheden er specialiseret i import-eksport af fødevareprodukter, blandt andet hvidløg, majroer, appelsiner, olivenolie etc... Levnedsmiddelindustrien producerer forbrugsvarer af produkter fra landbrug og dyreavl. Produkter som yoghurt, ost, fryseretter, paté, chokolade og slik kommer fra disse virksomheder. Kontakt os for yderligere oplysninger.

 3. BOULEVARD BENIN

  Benin

  Verified by Europages badge
 4. FRUIT EXIM LLC

  Usbekistan

  Verified by Europages badge

  Fruit Exim er en dynamisk, udviklende eksportvirksomhed fra Uzbekistan. Virksomheden driver deres forretning inden for B2B-segmentet, med det formål at levere naturlig frisk, tørret og behandlet frugt- og grøntsagsprodukter i høj kvalitet fra Uzbekistan til andre lande. Vores virksomhed, som dækker hele arbejdskæden – fra mark til kundens lager, fungerer som et led mellem landmænd i Uzbekistan og importører fra hele verden, ved at levere et stort udvalg, de påkrævede volumener, førsteklasses produkter, stabilitet og de bedste betingelser for importører. Vi fremstiller og leverer produkter i henhold til internationale kvalitetsstandarder, samtidig med vi strengt overholder produktsikkerheden. For at overholde de skiftende krav fra vores kunder, har vi dedikeret os selv til at forbedre kvaliteten af vores produkter, og fortsætte med at fokusere på teknologisk innovation. I dag kan vi med stolthed sige, at vores virksomhed i mange år med succes har opfyldt deres opgave med at levere de bedste kvalitetsprodukter til kunder over hele verden, til konkurrencedygtige priser og med en enestående service.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. GANETELZOHOR

  Ægypten

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE HERMANN SCHULZ GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. AJOS Y CEBOLLAS DROESMAR S.L.

  Spanien

  Verified by Europages badge
 3. PASTACALDI & C. SRL

  Italien

  Verified by Europages badge
 4. AJOS GALLARDO

  Spanien

  Alle typer hvidløg. Ajos Gallardo er en virksomhed, der er specialiseret i produktion og forhandling af alle slags hvidløg. Alle vores produkter er 100 % friske og uden kemiske stoffer. Vi tilbyder et hvidløg, der er naturligt økologisk og uden kemiske midler. Mange varianter: rød hvidløg, hvide hvidløg, sort hvidløg, gourmet hvidløg, hvidløg haute cuisine.

 5. AJOS PITIRRI

  Spanien

  Italienske og lokalt producerede hvidløg. Høst og salg direkte hos producenten. Fremragende kvalitet. AJOS PITIRRI er en lille familievirksomhed, der fra starten satsede dristigt, nemlig på hvide hvidløg. Egentligt er denne sort ved at forsvinde, fordi den er mindre rentabel, mere skrøbelig og dyrere (manuel såning), men dens smag og dens fasthed er uforlignelig og meget værdsat af forbrugerne.

 1. AMEFRUITS SL

  Spanien

  Vi grundlagde denne import-/eksportvirksomhd i 1994. Lige fra begyndelsen har formålet været udvikling af samhandlen mellem Spanien og resten af verden. Vi er særlig opmærksomme på kvaliteten af de produkter, som vi markedsfører.

 2. FRESH & DRY GARLIC

  Spanien

  FRESH & DRY GARLIC er en førende virksomhed inden for produktion, pakning, markedsføring og eksport af hvidløg. Virksomhed med global certificering GAP. Leverandør af: hvide og røde hvidløg, forårshvidløg og pakket hvidløg.

 3. IBÉRICA DE PATATAS NATURALES

  Spanien

  Salg af kartofler, hvidløg og løg samt varer af fjerde sortering. Vi er specialister i at levere services og forsyne de førende supermarkedskæder såsom Sánchez Romero, Eroski-gruppen, Carrefour, Auchan, Unide-gruppen, AhorraMas og andre.

 4. BENJAMÍN DE LEÓN S.L.

  Spanien

  Benjamín de León er en virksomhed drevet af unge medarbejdere med stor erfaring inden for distribution af friske grøntsager og hvidløg samt produktion og indpakning af disse. Vi tilbyder en serie selvdyrkede og selvindpakkede produkter (porrer, hvidløg, gulerødder, purløg).

 5. AJOS GUTIÉRREZ

  Spanien

  Alle typer hvidløg. Grossist med et godt pris- og kvalitetsforhold. Vi dyrker vores eget hvidløg og garanterer derved produkternes kvalitet.

 6. -

  Spanien

  Canalajo er et firma i Extremadura grundlagt i 2012 i Cabeza del Buey (Badajoz), som piller, pakker og sælger hvidløg engros, men også til enkeltpersoner.

 7. ESTEL SAHINLER TARIM TICARET A.S.

  Tyrkiet

 8. WUHAN SIER INTERNATIONAL CO., LTD

  Kina

 9. YANTAI EVERSUN FOOD CO., LTD.

  Kina

 10. NEROSANO BIOTEK SRL

  Italien

 1. COOPERATIVA EXTREMEÑA DE AJOS DE ACEUCHAL, S.COOP.

  Spanien

 2. SYBARIS MARKET SL

  Spanien

 3. AJOPEL

  Spanien

 4. CERRONANDO S.C.A

  Spanien

 5. GIE L'AIL DROMOIS

  Frankrig

 6. BRL FOODS

  Brasilien

 7. PERSIFOOD.IR

  Iran

 8. BALTU TARIM DEPOLAMA VE PAKETLEME SANAYI VE TICARET LTD ŞTI

  Tyrkiet

 9. PAN UNITED

  Det Forenede Kongerige

 10. PRODUCCIONES AGRÍCOLAS MASEGOSA,S.L

  Spanien