• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • grønsager- tørrede

Resultater for

Grønsager- tørrede - Import eksport

 1. HUBCYCLE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Hubcycle er en startup, der har udviklet en plantebaseret upcycling-struktur gennem genanvendelse af affald (for eksempel frugtskræller og hørfrøkager), som derefter leveres til genbrug i andre industrier. Vores mål er at skabe et globalt og bæredygtigt netværk, hvor produktion af biprodukter kan tilfredsstille efterspørgslen på miljøansvarlige og rene plantekomponenter. Hubcycle henvender sig til industrier, som ikke anvender de samme dele af planten, ved at omdanne fødevare- og planteaffald til innovative råstoffer til fødevarer og personhygiejne. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

 2. BERNIS FOOD INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Med mere end 20 års erfaring inden for fødevarebranchen, byder Bernis Food dig velkommen til at smage de mest unikke og biologiske tørrede frugter og grøntsager på dit bord. Vores tørrede fødevarer er fremstillet af lokale landmænd, og tørret manuelt. Vi sikrer dig, at med vores tørrede fødevarer vil du opleve smagen fra din bedstemor. Smagen af 100 % naturlige og lokalt fremstillede tørrede fødevarer vil betydeligt påvirke dine smagsløg. Vores produkter vokser i de frugtbare områder i Anatolien, og vi tørrer dem i solen. Vores tørreproces er solen, hvilket er naturens hjælpemiddel, og vi overholder de mest, strenge hygiejniske metoder. Hos Bernis Food leverer vi vores produkter til dit køkken uden at ødelægge den friske og naturlige smag. Vi leverer vores førsteklasses produkter globalt til den bedste pris. Vi har et omfattende produktsortiment af tørrede frugter og grøntsager: •Tørrede tomater •Tørrede figner •Tørrede grønne bønner •Tørrede bananer •Tørrede æbler •Tørrede jordbær •Tørrede vindruer •Tørrede auberginer •Tørrede champignoner. Du kan se mere om vores produktudvalg i vores onlinekatalog på vores hjemmeside! Vores produkter avles og tørres uden brug af kemikalier eller sprøjtemidler. Hos os finder du den mest pålidelige smag i naturen. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 3. KURUNE GIDA

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Kurune Gıda er en professionel producent af tørret frugt og grøntsager, som er beliggende i Tyrkiet. Vi prioriterer dit helbred ved at tilbyde et udvalg af produkter som er uden farvestoffer og tilsætningsstoffer. Vores mission er at inspirere folk til at tage et sundere valg i dag, for en bedre dag i morgen. Drag fordel af det alsidige klima i Tyrkiet og frugtbar jord. Vi køber vores produkter fra sunde og førsteklasses gårde på tværs af landet. Vores højteknologiske tørreproces udføres i et rent, hygiejnisk indendørs miljø. Med en behandlingsteknologi til tørring af fødevarer udelukker vi risikoen for kontamineringer såsom støv, bakterier og svamp. Vores produkter tørres naturligt hvormed deres naturlige fordele bevares, uden at de udsættes for solen eller har udendørs kontakt. Hvorfor vælge os? Tørrede fødevareprodukter leverer en enestående holdbarhed, og kan opbevares i lange tider, hvilket gør dem til et alsidigt alternativ til opskrifter, snacks, sunde fødevarer med højt fiberindhold til atleter, samt til campingture og rejser. Hos Kurune Food fremhæver vi brugen af friske, førsteklasses ingredienser, en streng overholdelse af hygiejnereglerne og korrekte produktionsmetoder. Kurune Food tilbyder et omfattende udvalg af tørret frugt og grøntsager, som alle er fri for farvestoffer og tilsætningsstoffer. Vores produktudvalg omfatter forskellige smagsoplevelser såsom æbler, jordbær, bananer, appelsiner, soltørrede tomater og mange flere sunde frugter og grøntsager. Kontakt os for yderligere information.

 4. KHIDIR FARM

  Usbekistan

  Verified by europages badge

  Med 30 års erfaring er Xidir det bedste valg til indkøb af kartoffelmos, ærter, rosiner, bønner, valnødder og tørret frugt, direkte fra producenterne. Vi eksporterer vores produkter til hele verden – til Kina, Korea, Tyrkiet, Europa. Vores virksomhed er effektiv og vores ydelser er licenseret. Vores produkter er certificeret, af høj kvalitet og til rimelige priser. Naturlige produkter avles af landmænd uden brug af kemikalier, med kvalitetsgaranti og kundetilfredshed garanteret med hvert produkt. Med vores gennemsigtige arbejde, opnår vi vores kunders tillid

 5. BIOGUMUS FARM

  Usbekistan

  Verified by europages badge

  Biogumus farm har mere end 10 års erfaring inden for produktion og eksport af grøntsager, frugt og nødder til Europa. Vi tilbyder og garanterer levering af de bedste, mest sunde og biologiske produkter, fremstillet uden konverseringsmidler. Vores produktion er certificeret med: Ecocert Organic, EOS Organic, KOSHER, ISO22000: 2018. Vi kontrollerer den fulde værdikæde, tager os omhyggeligt af ethvert trin af processen, fra valg af frø til kultivering, produktion af tørrede produkter, pakning og levering til køberen.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. HENRY LAMOTTE FOOD GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HENRY LAMOTTE FOOD GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Grønsager, tørrede branchen. Den er baseret i Bremen, Tyskland.

 2. IMPORT & EXPORT SOLEIL / SOLEILFOOD

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden IMPORT & EXPORT SOLEIL / SOLEILFOOD, er en Engrossalg, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Grønsager, tørrede, Krydderier, Tørrede frugter, Ris, Grønsager, tørrede, tørrede frugter, Krydderier, Tørrede frugter, og fine krydderiprodukter brancherne. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 3. LA MYA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LA MYA, er en Distributør, der opererer inden for Økologiske, fødevarer branchen. Den opererer også inden for Grønsager, tørrede, jordnødder, produktion og engrossalg, økologiske fødevarer engros, og Grønsager, tørrede brancherne. Den er baseret i Arras, Frankrig.

 4. ECO-CORN SP. Z O.O.

  Polen

  Vi er en producent af tørret kartoffel, tørret gulerod, tørret løg og tørret hvidløg. Vores fabrik som findes centralt i Polen, blev grundlagt i 2013. Vores produkter fremstilles af friske grøntsager fra det polske landbrug. Vi bruger ingen tilsætningsstoffer. Mange års erfaring og produkter af den højeste kvalitet, har sikret os tilliden af de største fødevareproducenter som kræver IFSS- og BRC-standarder. Vi arbejder på både det polske og europæiske marked. En flerfaset kontrolproces og overholdelse af internationale fødevaresikkerhedsstandarder (IFSS), garanterer de bedste produkter. Vi fremstiller dehydrerede kartoffeltern, dehydreret kartoffelgrits (semolina), dehydreret kartoffelpuré. Vi tilbyder dehydreret hvidløg, dehydreret løg og dehydreret gulerod. Opbygning af langvarige partnerskaber er den grundlæggende regel, som følges i vores forretningsmodel. Vi er stolte over at være en integreret del af den polske dehydrerede grøntsagsbranche, som støtter landmænd, bagere, restauranter og fødevareproducenter som bruger vores ingredienser til at fremstille et bredt udvalg af lækre produkter. De alsidige tørrede grøntsager med deres næringsrige attributer, har mange anvendelser, og vi er klar til at hjælpe dig med dine nuværende behov for dehydrerede grøntsager, så vi kan hjælpe dig med innovative produkter for fremtiden. Vi har fornylig lanceret vores seneste produkt: kartoffelmel, 100 % kartoffel uden brug af tilsætningsstoffer/bearbejdning. Vi tilbyder to typer af kartoffelmel: en til bagere, en til branchen for dumplings.

 5. RAMÍREZ SANTOS

  Spanien

  Vi er et familieejet selskab dedikeret til distribution af frosne fødevarer, frugt, grøntsager, konserves mv. til detailhandlere inden for fødevarer, hotelvirksomhed og forskellige institutioner, såsom skoler, ældreboliger mv. Vi er også specialiseret i engrossalg i fødevaresektoren, frosne fødevarer, spiritus, materialhandelprodukter og parfumerivarer. "Det mest komplette og tilfredsstillende produktudvalg i Cordoba".

 1. INTERNATIONAL TRADERS

  Ægypten

  International Traders er et egyptisk selskab oprettet i 2004, der har specialiseret sig i import og eksport. Vi har mere end 20 års erfaring på dette område og et indgående kendskab til logistiske spørgsmål og handelsspørgsmål. Vi er meget fleksible og har en bred vifte af produkter med henblik på at opfylde vores kunders specifikke behov.

 2. CAXA SRL

  Italien

  Virksomheden CaXa er specialiseret i engrossalg af økologiske eller konventionelle bælgfrugter, korn og pseudokorn. Caxa tilbyder også rådgivning og formidling i fødevarebranchen.

 1. ESTEL SAHINLER TARIM TICARET A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden ESTEL SAHINLER TARIM TICARET A.S., er en Engrossalg, der opererer inden for Grønsager, tørrede branchen. Den opererer også inden for tørret hvidløg, tørre grønsager, og hvidløg brancherne. Den er baseret i Ankara, Tyrkiet.

 2. KURUCUM GIDA

  Tyrkiet

  Virksomheden KURUCUM GIDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, tørrede branchen. Den opererer også inden for tørrede frugter brancherne. Den er baseret i Isparta, Tyrkiet.

 3. ATMAR BIO LTD

  Bulgarien

  Virksomheden ATMAR BIO LTD, er en Engrossalg, der opererer inden for Tilsætningsstoffer, fødevarer branchen. Den opererer også inden for Parfumer - essenser og dufte, Smagsstoffer til fødevarer, Vegetabilske olier, Grønsager, tørrede, Parfumer - essenser og dufte, Smagsstoffer til fødevarer, Vegetabilske olier, og Grønsager, tørrede brancherne. Den er baseret i Varna, Bulgarien.

 4. AGRO SUN FOOD LTD.

  Tyrkiet

  Virksomheden AGRO SUN FOOD LTD., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Grønsager, tørrede branchen. Den opererer også inden for tørrede frugter, tørrede tomater, Drueagurker, og grillede landbrugsprodukter brancherne. Den er baseret i Bursa, Tyrkiet.

 5. SÜSSUNDCLEVER.DE® OHG

  Tyskland

  Virksomheden SÜSSUNDCLEVER.DE® OHG, er en Distributør, der opererer inden for Grønsager, tørrede branchen. Den er baseret i Hofheim Am Taunus, Tyskland.

 6. «АГРОЕКОТЕХНОЛОГІЇ»

  Ukraine

  Virksomheden «АГРОЕКОТЕХНОЛОГІЇ», er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, tørrede branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug, frugt og grøntsager, tørrede frugter, Import-eksport - fødevarer og landbrug, og handel med tørrede grøntsager brancherne. Den er baseret i Івано-Франківськ, Ukraine.

 7. COFRUGRA CHILE SPA

  Chile

  Virksomheden COFRUGRA CHILE SPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for grønsager, tørrede brancherne. Den er baseret i Santiago, Chile.

 8. TÜRKÖZ PISTAZIEN

  Tyskland

  Virksomheden TÜRKÖZ PISTAZIEN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, tørrede branchen. Den er baseret i Rheinberg, Tyskland.

 1. BARIA TEKSTIL TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Tyrkiet

  Virksomheden BARIA TEKSTIL TICARET LIMITED ŞIRKETI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, tørrede branchen. Den opererer også inden for eksport af frugt og grønt, tørrede colanødder, aroma- og medicinalplanter, og tørrede frugter brancherne. Den er baseret i Antalya, Tyrkiet.

 2. SAPOREGE

  Tyrkiet

  Virksomheden SAPOREGE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, tørrede branchen. Den opererer også inden for tørrede tomater, pakkede kapers, ekstra jomfruolie, og olivenolie brancherne. Den er baseret i Izmir / Buca, Tyrkiet.

 3. AKDENIZ EFE

  Tyrkiet

  Virksomheden AKDENIZ EFE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, tørrede branchen. Den opererer også inden for Tørrede frugter, Tørrede frugter, krydderier til fødevarer, og konservesprodukt i olie brancherne. Den er baseret i Diyarbakir, Tyrkiet.

 4. KONTORHAUS GÖRICKE UG

  Tyskland

  Virksomheden KONTORHAUS GÖRICKE UG, er en Distributør, der opererer inden for Grønsager, tørrede branchen. Den er baseret i Pirna, Tyskland.

 5. ATILIM BOR GIDA SAN. TIC. AS.

  Tyrkiet

  Virksomheden ATILIM BOR GIDA SAN. TIC. AS., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, tørrede branchen. Den er baseret i Bor, Tyrkiet.

 6. NIKNUT GIDA

  Tyrkiet

  Virksomheden NIKNUT GIDA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, tørrede branchen. Den opererer også inden for hasselnødder brancherne. Den er baseret i Giresun, Tyrkiet.

 7. JELS PRODUCTOS

  Spanien

  Virksomheden JELS PRODUCTOS, er en Distributør, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Olivenolie, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Grønsager, tørrede, Olivenolie, ris, Import-eksport - fødevarer og landbrug, og Grønsager, tørrede brancherne. Den er baseret i Torrejon De La Calzada, Spanien.

 8. ELBIZ EXPORT

  Tyrkiet

  Virksomheden ELBIZ EXPORT, er en Engrossalg, der opererer inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug branchen. Den opererer også inden for Grønsager, tørrede, græskarkerner, pakket græskarblomst, Grønsager, tørrede, og æbler brancherne. Den er baseret i Kayseri, Tyrkiet.

 9. ERDKRAFT

  Ukraine

  Virksomheden ERDKRAFT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, tørrede branchen. Den opererer også inden for Krydderier, handel med tørrede grøntsager, import-eksport af tørrede grøntsager, Krydderier, og Tørrede svampe brancherne. Den er baseret i Odessa, Ukraine.

 10. LA LEGUMBRE DE PEPE

  Spanien

  Virksomheden LA LEGUMBRE DE PEPE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Grønsager, tørrede branchen. Den opererer også inden for kikærter, linser, og økologisk honning brancherne. Den er baseret i Castellanos De Villiquera, Spanien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis