• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • grønsager- tørrede

Resultater for

Grønsager- tørrede - Import eksport

 1. BERNIS FOOD INDUSTRY AND TRADE LTD.

  Tyrkiet

  Med mere end 20 års erfaring inden for fødevarebranchen, byder Bernis Food dig velkommen til at smage de mest unikke og biologiske tørrede frugter og grøntsager på dit bord. Vores tørrede fødevarer er fremstillet af lokale landmænd, og tørret manuelt. Vi sikrer dig, at med vores tørrede fødevarer vil du opleve smagen fra din bedstemor. Smagen af 100 % naturlige og lokalt fremstillede tørrede fødevarer vil betydeligt påvirke dine smagsløg. Vores produkter vokser i de frugtbare områder i Anatolien, og vi tørrer dem i solen. Vores tørreproces er solen, hvilket er naturens hjælpemiddel, og vi overholder de mest, strenge hygiejniske metoder. Hos Bernis Food leverer vi vores produkter til dit køkken uden at ødelægge den friske og naturlige smag. Vi leverer vores førsteklasses produkter globalt til den bedste pris. Vi har et omfattende produktsortiment af tørrede frugter og grøntsager: •Tørrede tomater •Tørrede figner •Tørrede grønne bønner •Tørrede bananer •Tørrede æbler •Tørrede jordbær •Tørrede vindruer •Tørrede auberginer •Tørrede champignoner. Du kan se mere om vores produktudvalg i vores onlinekatalog på vores hjemmeside! Vores produkter avles og tørres uden brug af kemikalier eller sprøjtemidler. Hos os finder du den mest pålidelige smag i naturen. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 2. ECO-CORN SP. Z O.O.

  Polen

  Vi er en producent af tørret kartoffel, tørret gulerod, tørret løg og tørret hvidløg. Vores fabrik som findes centralt i Polen, blev grundlagt i 2013. Vores produkter fremstilles af friske grøntsager fra det polske landbrug. Vi bruger ingen tilsætningsstoffer. Mange års erfaring og produkter af den højeste kvalitet, har sikret os tilliden af de største fødevareproducenter som kræver IFSS- og BRC-standarder. Vi arbejder på både det polske og europæiske marked. En flerfaset kontrolproces og overholdelse af internationale fødevaresikkerhedsstandarder (IFSS), garanterer de bedste produkter. Vi fremstiller dehydrerede kartoffeltern, dehydreret kartoffelgrits (semolina), dehydreret kartoffelpuré. Vi tilbyder dehydreret hvidløg, dehydreret løg og dehydreret gulerod. Opbygning af langvarige partnerskaber er den grundlæggende regel, som følges i vores forretningsmodel. Vi er stolte over at være en integreret del af den polske dehydrerede grøntsagsbranche, som støtter landmænd, bagere, restauranter og fødevareproducenter som bruger vores ingredienser til at fremstille et bredt udvalg af lækre produkter. De alsidige tørrede grøntsager med deres næringsrige attributer, har mange anvendelser, og vi er klar til at hjælpe dig med dine nuværende behov for dehydrerede grøntsager, så vi kan hjælpe dig med innovative produkter for fremtiden. Vi har fornylig lanceret vores seneste produkt: kartoffelmel, 100 % kartoffel uden brug af tilsætningsstoffer/bearbejdning. Vi tilbyder to typer af kartoffelmel: en til bagere, en til branchen for dumplings.

 3. HENRY LAMOTTE FOOD GMBH

  Tyskland

 4. TÜRKÖZ PISTAZIEN

  Tyskland

 5. KONTORHAUS GÖRICKE UG

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. COMMODITY BOARD EUROPE GMBH

  Tyskland

 2. RAMÍREZ SANTOS

  Spanien

  Vi er et familieejet selskab dedikeret til distribution af frosne fødevarer, frugt, grøntsager, konserves mv. til detailhandlere inden for fødevarer, hotelvirksomhed og forskellige institutioner, såsom skoler, ældreboliger mv. Vi er også specialiseret i engrossalg i fødevaresektoren, frosne fødevarer, spiritus, materialhandelprodukter og parfumerivarer. "Det mest komplette og tilfredsstillende produktudvalg i Cordoba".

 3. INTERNATIONAL TRADERS

  Ægypten

  International Traders er et egyptisk selskab oprettet i 2004, der har specialiseret sig i import og eksport. Vi har mere end 20 års erfaring på dette område og et indgående kendskab til logistiske spørgsmål og handelsspørgsmål. Vi er meget fleksible og har en bred vifte af produkter med henblik på at opfylde vores kunders specifikke behov.

 4. CAXA SRL

  Italien

  Virksomheden CaXa er specialiseret i engrossalg af økologiske eller konventionelle bælgfrugter, korn og pseudokorn. Caxa tilbyder også rådgivning og formidling i fødevarebranchen.

 5. ESTEL SAHINLER TARIM TICARET A.S.

  Tyrkiet

 1. KURUCUM GIDA

  Tyrkiet

 2. ATMAR BIO LTD

  Bulgarien

 1. AGRO SUN FOOD LTD.

  Tyrkiet

 2. «АГРОЕКОТЕХНОЛОГІЇ»

  Ukraine

 3. SÜSSUNDCLEVER.DE® OHG

  Tyskland

 4. COFRUGRA CHILE SPA

  Chile

 5. SAPOREGE

  Tyrkiet

 6. BARIA TEKSTIL TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Tyrkiet

 7. IMPORT & EXPORT SOLEIL / SOLEILFOOD

  Tyskland

 8. ATILIM BOR GIDA SAN. TIC. AS.

  Tyrkiet

 1. NIKNUT GIDA

  Tyrkiet

 2. JELS PRODUCTOS

  Spanien

 3. LA LEGUMBRE DE PEPE

  Spanien

 4. LINIYI ORGANIC FOODSTUFFS CO.,LTD

  Kina

 5. ERDKRAFT

  Ukraine

 6. AWYA FOOD AND AGRICULTURE

  Tyrkiet

 7. CETIN FOODS

  Tyrkiet

 8. BERKELY FOODS

  Holland

 9. LEZZET KURUSU - DEHYDRATED VEGETABLES

  Tyrkiet

 10. LEGUMBRES IGLESIAS

  Spanien