• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • grønsager- tørrede

Resultater for

Grønsager- tørrede - Import eksport

 1. ECO-CORN SP. Z O.O.

  Polen

  Vi er en producent af tørret kartoffel, tørret gulerod, tørret løg og tørret hvidløg. Vores fabrik som findes centralt i Polen, blev grundlagt i 2013. Vores produkter fremstilles af friske grøntsager fra det polske landbrug. Vi bruger ingen tilsætningsstoffer. Mange års erfaring og produkter af den højeste kvalitet, har sikret os tilliden af de største fødevareproducenter som kræver IFSS- og BRC-standarder. Vi arbejder på både det polske og europæiske marked. En flerfaset kontrolproces og overholdelse af internationale fødevaresikkerhedsstandarder (IFSS), garanterer de bedste produkter. Vi fremstiller dehydrerede kartoffeltern, dehydreret kartoffelgrits (semolina), dehydreret kartoffelpuré. Vi tilbyder dehydreret hvidløg, dehydreret løg og dehydreret gulerod. Opbygning af langvarige partnerskaber er den grundlæggende regel, som følges i vores forretningsmodel. Vi er stolte over at være en integreret del af den polske dehydrerede grøntsagsbranche, som støtter landmænd, bagere, restauranter og fødevareproducenter som bruger vores ingredienser til at fremstille et bredt udvalg af lækre produkter. De alsidige tørrede grøntsager med deres næringsrige attributer, har mange anvendelser, og vi er klar til at hjælpe dig med dine nuværende behov for dehydrerede grøntsager, så vi kan hjælpe dig med innovative produkter for fremtiden. Vi har fornylig lanceret vores seneste produkt: kartoffelmel, 100 % kartoffel uden brug af tilsætningsstoffer/bearbejdning. Vi tilbyder to typer af kartoffelmel: en til bagere, en til branchen for dumplings.

 2. AS VI LEVERER

  Norge

  As Vi Leverer er en højteknologisk handels- og produktionsvirksomhed. I de sidste 20 år har vi fremstillet organisk og inorganisk gødningsudstyr. Vores udstyr sælges til 75 lande, og er det bedste salgsargument inden for den globale landbrugs- og gødningsbranche. Med udviklingen af vores EMCC, kan du altid få komplette løsninger af rådgivning, design, udstyr, installation, træning, nødhjælp, markhjælp, reservedele og rutinevedligeholdelse. Vi har et bredt produktudvalg såsom drikkevarer (kulsyreholdige drikkevarer, energidrikke, øl osv.), tørret frugt og krydderier, olie (solsikkeolie, nøddeolie osv.), sundheds- og medicinsk udstyr (masker, handsker osv.), mejeriprodukter, træpiller og mange flere, som du kan opdage på vores hjemmeside! Vores virksomhed er ikke kun baseret på det indenlandske marked, men har også fokus på de internationale markeder. Vores virksomhed har forbedret teknologi, styring og andre aspekter baseret på samarbejdet med den svenske virksomhed Las Daktronics. Ved at have et højt niveau af tankegang og strategi, og gøre produktstyring inklusive kvalitetsstyring, teknologi, testning og produktion i forhold til internationale standarder, skaber vi førsteklasses teknologi og services, og kræver en streng overholdelse af alle områder, for at levere det bedste resultat til vores kunder. Vi eksporterer vores produkter til Kazakhstan, Indien, Indonesien, Tyrkiet, Canada, Afrika samt andre lande og regioner. Spørg os!

 3. SAS VENTOUX EPEAUTRE

  Frankrig

  SAS VENTOUX EPEAUTRE er en 100% fransk producent af enkorn (traditionel produktion). Virksomheden dyrker og høster enkorn i denne korntypes kerneområde (i omegnen af Mont Ventoux, Alpes de Haute Provence, Drôme, Vaucluse). Enkorn dyrkes i vekseldrift med parfumeplanter og foderplanter, hvilket gør andre næringsstoffer overflødige. Dette muliggør en fuldstændig naturlig produktion. Efter hver høst opbevares kornet i siloer uden tilsætningsstoffer. Dernæst gennemgår det en afskalning, hvilket simpelthen består af at fjerne skallen rundt om kornet. Rensningsprocessen foregår via et udsugningssystem, der fjerner skallen og alle de dele, der er lettere end kornet. Kornsorteringsmaskinerne fjerner alle de dele, der er længere og kortere end kornet. Til sidst fjerner en optisk sorteringsmaskine med stor præcision de sidste uønskede korn. Den sidste etape er kvalitetskontrol!

 4. LE QUERCE DI ANNIBALE

  Italien

  Landbrugsbedriften Le Querce di Annibale har været aktiv og produktiv i årtier i overensstemmelse med Vùltures biodiversitet. Et område med et areal på 24 hektarer, hvoraf 10 er dedikeret til økologisk dyrkning af oliven, certificeret af ICEA-kontrolorganet og tildelt mærket for Vùlture beskyttet oprindelsesbetegnelse (BOB). Vi producerer fødevarer af høj kvalitet (olie, vin, pasta, bælgfrugter, honning) alt i overensstemmelse med naturens cyklusser og biodiversitet. Kom og besøg os for at smage naturen og dens produkter.

 5. SÜSSUNDCLEVER.DE® OHG

  Tyskland

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TÜRKÖZ PISTAZIEN

  Tyskland

 2. HENRY LAMOTTE FOOD GMBH

  Tyskland

 3. KONTORHAUS GÖRICKE UG

  Tyskland

 4. COMMODITY BOARD EUROPE GMBH

  Tyskland

 5. ADYGSALT

  Rusland

  Vores virksomhed har siden 2002 produceret og solgt fødevarer med unikke egenskaber. Til produktion af vores produkter anvender vi udelukkende naturlige råmaterialer af en høj og beviselig kvalitet. Virksomhedens udvalg af produkter inkluderer ADYGEYAN SALT. Behandlet med en speciel teknologi har det absorberet sundhedsfordelene fra hvidløg, urter og krydderier. Fyldt med sundhedsfremmende fordele vil salt trænge ind i produktet, forbedre det med vitaminer, og skabe en speciel smag og aroma. Virksomhedens produkter er certificeret i henhold til russiske standarder. Den høje kvalitet af vores produkter er bevist med utallige medaljer og diplomer fra russiske og internationale udstillinger. Dette omfatter: 7 guldmedaljer, Grand Prix “Årets bedste produkt” fra “Prodexpo”, den mest præstigefyldte produktudstilling i Rusland, golden statuette fra “GEMMA” International konkurrence, guldmedalje fra “Gree Week” udstilling osv.

 1. RAMÍREZ SANTOS

  Spanien

  Vi er et familieejet selskab dedikeret til distribution af frosne fødevarer, frugt, grøntsager, konserves mv. til detailhandlere inden for fødevarer, hotelvirksomhed og forskellige institutioner, såsom skoler, ældreboliger mv. Vi er også specialiseret i engrossalg i fødevaresektoren, frosne fødevarer, spiritus, materialhandelprodukter og parfumerivarer. "Det mest komplette og tilfredsstillende produktudvalg i Cordoba".

 2. INTERNATIONAL TRADERS

  Ægypten

  International Traders er et egyptisk selskab oprettet i 2004, der har specialiseret sig i import og eksport. Vi har mere end 20 års erfaring på dette område og et indgående kendskab til logistiske spørgsmål og handelsspørgsmål. Vi er meget fleksible og har en bred vifte af produkter med henblik på at opfylde vores kunders specifikke behov.

 1. CAXA SRL

  Italien

  Virksomheden CaXa er specialiseret i engrossalg af økologiske eller konventionelle bælgfrugter, korn og pseudokorn. Caxa tilbyder også rådgivning og formidling i fødevarebranchen.

 2. ESTEL SAHINLER TARIM TICARET A.S.

  Tyrkiet

 3. KURUCUM GIDA

  Tyrkiet

 4. OPA DISTRIBUTION

  Frankrig

 5. ATMAR BIO LTD

  Bulgarien

 6. «АГРОЕКОТЕХНОЛОГІЇ»

  Ukraine

 7. COFRUGRA CHILE SPA

  Chile

 8. BARIA TEKSTIL TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Tyrkiet

 1. SAPOREGE

  Tyrkiet

 2. IMPORT & EXPORT SOLEIL / SOLEILFOOD

  Tyskland

 3. ATILIM BOR GIDA SAN. TIC. AS.

  Tyrkiet

 4. NIKNUT GIDA

  Tyrkiet

 5. JELS PRODUCTOS

  Spanien

 6. LINIYI ORGANIC FOODSTUFFS CO.,LTD

  Kina

 7. LA LEGUMBRE DE PEPE

  Spanien

 8. ERDKRAFT

  Ukraine

 9. CETIN FOODS

  Tyrkiet

 10. ASINA FOR IMPORT & EXPORT

  Ægypten