• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kaffe- te

Resultater for

Kaffe- te - Import eksport

 1. SEVAROME

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden Sevarome skaber og fremstiller søde smagsstoffer (vanilje, kaffe, citron, jordbær, krydderier, frugt, blomster, specialiteter), salte smagsstoffer (hjælpemidler), nøddeblandinger (pistacie, hasselnødder, smagsblandinger), andre ingredienser (vaniljestænger, farvestoffer, stabilisatorer, tilsætningsstoffer…). Fødevaresmagsstoffer til fremstilling af fødevarer i høj kvalitet. Vi samarbejder med kendte kokke og tilbyder de bedste løsninger, så du kan skabe succes. Vores drivkraft er vores lidenskab for smag, resultatet og kundens tilfredshed. SEVAROME: fransk design og fremstilling af fødevaresmagsstoffer til is, fødevaresmagsstoffer til sorbetis, fødevaresmagsstoffer til chokolade, fødevaresmagsstoffer til diætetiske produkter, fødevaresmagsstoffer til te, fødevaresmagsstoffer til kaffe, fødevaresmagsstoffer til urtete, smagsstoffer og naturlige smagsstoffer, farvestoffer til fødevarer.

 2. PHARMA HERBS

  Kroatien

  Verified by europages badge

  PharmaHerbs er en dedikeret virksomhed som er beliggende i traditionel hampvoksende region i Europa. Vi startede vores hampforretning i 2019. I 2020 begyndte vi at udvide, og finde vej ind på det tyske marked. I 2021 begyndte vi at fremstille vores egne produkter. Vores hovedfokus er at hjælpe folk, ved at give dem de bedste produkter, som vil være en fordel for deres helbred. B2B: Vores virksomhed leverer hampbiomasse af den højeste kvalitet og komplet sporbarhed. Vi tilbyder også hampblomster (knopper) i bulkmængder. Vi fører et stort udvalg i vores CBD-biomasse, som giver vores kunder effektiv udtrækning. Vi kan levere enhver påkrævet mængde! Med vores partner i Tyskland tilbyder vi også tjenester såsom: Syntese, udtrækning, tørring, kværning, pastillering. B2C: Vi tilbyder alle former for CBD-produkter: Dråber, hudpleje, mundpleje, aktive cremer. Vi arbejder dagligt på at forbedre vores produktsortiment, og give vores kunder produkter af den bedste kvalitet. Tøv ikke, med at kontakte os for flere oplysninger!

 3. BB WHOLESALE

  Holland

  Verified by europages badge

  MD Global Trading GmbH er en førende aktør inden for international engrossalg, eksport, forsyning og distribution af premium fødevarer, drikkevarer og livsstilsprodukter. Vores mission er at levere enestående værdi gennem et alsidigt udvalg af førsteklasses produkter til konkurrencedygtige priser, hvilket sikrer kundetilfredshed og opbygger varige forhold. Ved at arbejde i et miljø som værdsætter innovation og support, er vores team hos MD Global Trading GmbH dedikeret til samarbejde, vækst og kreativitet. Vi hjælper vores medarbejdere med at være i front på et marked der altid udvikler sig, og sørger for, at vores tjenester forbliver dynamiske og de bedste. Vi er fokuseret på miljøansvar, og anvender bæredygtige praksisser på tværs af vores forsyningskæde, for at minimere vores påvirkning. Derudover arbejder vi aktivt med, og bidrager til de samfund hvor vi driver vores virksomhed. Hos MD Global Trading GmbH er vores vision at være en førende leverandør af førsteklasses engrosprodukter og tjenester, tilpasse os til ændrende kundebehov samtidig med vi skaber bæredygtig værdi for alle stakeholdere. Vi er stolte over at overholde vores forpligtelser, bevare konsistens og overholde vores deadlines – hvilket er nøglepunkter i vores forpligtelse til excellence i branchen. Vælg MD Global Trading GmbH for en pålidelig og problemfri oplevelse inden for global indkøb af førsteklasses engrosprodukter.

 4. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Polen

  Verified by europages badge

  Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka er en international virksomhed hvis kerneaktivitet er grossistsalg af mærkevarer inden for hurtigt leverende forbrugsvarer (FMCGs). Siden virksomheden blev grundlagt i 2008 har vi konstant haft en konstant vækst, og har opbygget en omfattende klient- og leverandørbase. Vores kunder er førende engrosvirksomheder og detailkæder i Europa, Asien og Nordamerika. Vi tilbyder flere tjenester, inklusive: Transport: Vi har udviklet gode forhold med førende transportvirksomheder, hvormed vi kan tilbyde levering til en god pris. Mærkeløsninger: Vi kan designe, fremstille og påklæbe mærkater med tekst på dit sprog for en lav ekstrapris. Mærkaterne kan variere i farve og størrelse afhængigt af produktet, samt længden af den påkrævede tekst. Lager: Vi har moderne og rummelige lagre med fleksible åbningstider. Med lagerfaciliteter i Litauen, Polen, Letland og Holland kan Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka garantere en optimal kvalitet af vores lagertjenester. Toldservice: Vi kan hjælpe med at håndtere toldprocedurer i forskellige lande, forberede tolddokumenter. Forstørrelse af paller: Ved forespørgsel kan vi også tilbyde større paller. Vi er klar til at hjælpe med alle handelsrelaterede anliggender, og tilpasser vores tjenester i forhold til vores kunder. Spørg os!

 5. HUBCYCLE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Hubcycle er en startup, der har udviklet en plantebaseret upcycling-struktur gennem genanvendelse af affald (for eksempel frugtskræller og hørfrøkager), som derefter leveres til genbrug i andre industrier. Vores mål er at skabe et globalt og bæredygtigt netværk, hvor produktion af biprodukter kan tilfredsstille efterspørgslen på miljøansvarlige og rene plantekomponenter. Hubcycle henvender sig til industrier, som ikke anvender de samme dele af planten, ved at omdanne fødevare- og planteaffald til innovative råstoffer til fødevarer og personhygiejne. Kontakt os endelig for yderligere oplysninger!

  Alle produkter for "kaffe- te"
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PROBAL INDUSTRIES BV

  Holland

  Verified by europages badge

  Vi er en førende leverandør af frugtsaft, fødevareprodukter, drikkevarer, mejeriprodukter, konfekture, babyprodukter og indkøb. Vores forretning er baseret i Holland og Tyrkiet. Vi grundlagde vores virksomhed for flere årtier siden, og har opnået en fantastisk succes som leverandører af fødevareprodukter til internationale distributører. For os er det ikke kun salg. Opbygning og support af gode forhold med vores klienter er en vigtig del af vores virksomhedsfilosofi. Vi er fokuseret på at forbedre strukturen af udviklingen af naturlige produkter, fra indkøb til slutbruger. Vi gør dette ved forbedret reklamering, forsyning og ansvar fra ledelsen. Vi har høje kvalitetskrav, og anvender unikke metodologier, samtidig med vi gør alle glade. Vi har et omfattende udbud af produkter, såsom: - Frugtsaft - Fødevareprodukter - Drikkevarer - Mejeriprodukter - Konfekture - Babyprodukter - Indkøb. Kontakt os for flere oplysninger!

 2. JACK MACK COFFEE

  Kypern

  Verified by europages badge

  Jack er Alexander, en globetrotter som skifter mellem impulsiv og beregnende. Han har altid sat pris på god kaffe, og hans mange rejser til det sydlige Europa har forstærket denne fornemmelse. At drikke en kop kaffe, bør være et øjeblik hvor du føler dig i live! Han elsker smagen af en stærk espresso, uanset tidspunktet på dagen. Mack er en portugisisk fabrik der rister bønner. Forvent ikke en industriel ristning, hvor nogle af kaffebønnerne er brændt (forestil dig kaffebønner med en blank finish), og hvor nogle af kaffebønnerne ikke er ristede. Her er der 2 ristekedler med en kapacitet på 120 kg hver, hvor kaffen langsomt ristes, så man opnår grundlaget for en fremragende kaffe. Jack Mack Coffee er specifikt designet til din daglige kaffe af enhver art, hvad enten det er hjemme eller på arbejdet. Vores kaffebønner er ristet i Portugal, fordi vi ønsker at skabe noget nyt, uden at gå på kompromis. Vi er altid engageret til at nyde kaffe. Vi ønsker at bringe kaffen fra det 21. århundrede ind på markedet, og vi kender reglerne for kaffebranchen. Og vi arbejder hårdt på at forbedre dem, igen og igen. Vores hele bønner ristes friske i små mængder, så du kan nyde friskheden hver gang. Der er en ting der forbinder Jack til Mack; kærligheden til en god kaffe, som kan være en smule stærkere, til en ærlig pris. Vi drager fordel af en transparent internet, den hollandske viden og Jacks og Macks afslappende ristning. Vi har allerede sagt det: vi ønsker at udvide reglerne i kaffebranchen, og bringe en "stolt" kaffe ud på markedet. Gå til vores hjemmeside og kontakt os for flere oplysninger!

 3. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Ekinoks er en engrosforretning som indkøber og leverer mærkevareprodukter over hele verden. Vores dedikerede import-/eksportteam hjælper vores kunder, detailhandlende og producenter med at udvide deres mærke/forretning lokalt og på tværs af flere lande. Med mere end ti års erfaring inden for eksportområdet, hjælper vi vores kunder med at promovere og udvide deres produktudvalg, opnå salgsaspirations og vækst globalt. Vores tjenester omfatter følgende: •Rengøringsværktøjer til husholdning, •Sanitetspapir, •Skønhed og personlig pleje, •Fødevarer og drikkevarer, •Husholdningskemikalier og meget mere, som kan ses på vores hjemmeside! Vi arbejder på tværs af kontinenterne for at levere dine produkter på de bedste markeder ... Hos Ekinoks leverer vi en nem og tilgængelig kundeservice uanset tidspunkt. Vores mission er at tilbyde vores kunder de bedste og mest innovative løsninger. Det er grunden til, at vi altid gør vores bedste for at prioritere vores kunders behov. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 4. AKTÜRK GROUP

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  AKTÜRK GROUP startede deres aktiviteter inden for fødevarebranchen tilbage i 1970 i Midyat, Mardin, og har fortsat deres mange års eventyr inden for engrossalg- og detailsalgaktiviteter ved at flytte til Gaziantep i 1992 pga. den strategiske position. Ved at eksportere deres produkter til omkring 40 lande, med en stabil vækst siden deres grundlæggelse, bliver Aktürk Group ved med at udvikle sig takket være energien fra deres unge team, og den kan fremstille svarende til globale krav på deres faciliteter som dækker et områder på 50.000 m2 i Gaziantep. AKTÜRK GROUP har opnået stor kundetilfredshed på alle markeder hvor de findes. Virksomheden tilbyder mærker til mobiltelefoner, tabletter, computere og smart watches inden for den elektroniske sektor; te, instant kaffe, ris og hot peber inden for fødevarebranchen; babyservietter, patientbleer, maxi pad og vådservietter inden for sundhedssektoren. Aktürk Group arbejder på at være førende inden for udvikling og innovationer i branchen, takket være effektive, førsteklasses og miljøvenlige driftssystemer, hvormed deres produktionsfaciliteter har den højeste kapacitet og teknologi for branchen. Tøv ikke med at kontakte os for at få yderligere information!

 5. CAFFÈ DE ROCCIS

  Italien

  Verified by europages badge

  Caffè De Roccis er den ideelle partner for kvalitet og pris! Vores produkter: - Kaffebønner - Malet kaffe - Kompatible kapsler og maskiner til Nespresso, Dolce Gusto, Lavazza, Keurig, K-Cup, Caffitaly, Cafissimo Tchibo - kapsler i papir - Produktion af personaliseret kaffe og kapsler både i blandingen og i private label udmærker Torrefazione De Roccis sig ved dets store evne til at udvælge, blande og riste kaffen med brug af de mest avancerede teknologier og garanti om en konstant og streng kvalitetskontrol. De Roccis sikrer: - “internationalt orienteret” service - flersproget personale - samarbejde med internationale speditører - dækning i over 40 lande i verden - 30 års erfaring inden for kaffebranchen - Tilhører den anden italienske kaffebrænderigruppe - Kapacitet til at producere betydelige mængder - Kapacitet til at udvikle kaffeblandinger “ad hoc” af højeste kvalitet med det bedste kvalitet/prisforhold.

 1. WOSEBA POLAND

  Polen

  Verified by europages badge

  Woseba er en af de vigtigste kaffeproducenter på det polske marked, som samarbejder med alle netværkets kunder. De tilbyder et omfattende udvalg af førsteklasses kaffebønner, malet og instant kaffe. Virksomheden har modtaget certifikatet BRC Global Standard for Food Safety. Virksomheden blev grundlagt i 1991, og deres hovedkvarter er beliggende i Odolanow i Polen. Den nyeste teknologi, import af de bedste kaffebønner fra Syd-, Centralamerika og Asien, lang erfaring og dedikation til tradition, giver os mulighed for at skabe kaffe med en unik aroma og smag. Woseba’s primære mål er at levere kaffe af den bedste kvalitet. Tilbage i 2001 begyndte virksomheden at introducere premium kaffe på markedet. For at imødese kundernes krav, har Woseba skabt mærker som: Espresso, Arabica eller Café Brasil, hvormed virksomheden har deltaget i at skabe forbrugertrends med det formål at drikke hundred procent Arabica-kaffe. Det næste trin var skabelsen af en produktion i det økologiske segment – Woseba bio økologisk, 100 % Arabica-kaffe. De eneste faktorer som hjælper med vækst og modning af kaffebønner, er naturlige omgivelser som konstant overvåges af uafhængige certificerede organisationer. Woseba’s særlige funktion inden for kategorien af premium kaffe, er kvaliteten som skyldes en langsom proces i forbindelse med ristning af kaffebønnerne. Woseba's sortiment omfatter Mocca Fix Gold, Maestro, Crema og Caffeine Shot kaffe. Ti meriti un caffè Crema e Aroma og Gusto Raffinato er de seneste produkter fra WOSEBA.

 2. CAFFÈ CORTESE

  Italien

  Verified by europages badge

  Det er 1956, og Carmine Cortese begynder sit eventyr og sætter navn på sin drøm: at udbrede kaffekulturen og bringe nogle af de bedste blandinger til live på markedet. Således blev Caffè Cortese født, ikke bare et mærke, men en ny idé til at forstå den mest populære drink i verden. Gennem kvaliteten af sit produkt bliver hr. Carmine, som alle plejede at kalde ham, et referencepunkt i ristningsbranchen med sine blandinger af bønner til barer og malet kaffe, der kan nydes derhjemme, og ledsager sine kunder i opdagelsen af små sanseoplevelser. I en kop Caffè Cortese er det muligt at fange alle aromaerne, værdsætte den perfekte ristning og smage de forskellige smagsintensiteter. Alt sammen i overensstemmelse med traditionen for napolitansk espresso og kulturen med de forskellige smagsstile: en kaffe, der er værdsat overalt, cremet og aromatisk, nøje tilberedt og nydt i øjeblikket.

 1. B.A.B. AGRARBERATUNG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Hos B.A.B. Hos AGRARBERATUNG GmbH er vores mål at tilbyde vores kunder et stort udvalg af sunde energidrikke og andre drikkevarer, der øger deres energiniveau og giver dem en følelse af at blive forfrisket ved optimal væsketilførsel uden bivirkninger. I vores kategori af drikkevarer tilbyder vi Sprite Energy Drinks, Lipton Ice Tea Energy Drinks, San Pellegrino mineralvand og meget mere. Disse stammer fra ansete mærker, hvis produkter er skræddersyet til globale kunder specifikke krav. Disse producentmærker råder over teknologisk avanceret udstyr med højtydende maskiner til fremstilling af produkter af topkvalitet i overensstemmelse med forbrugernes krav.

 2. 3C DISTRIBUTION

  Litauen

  Verified by europages badge

  3C DISTRIBUTION er en engros- og distributionsvirksomhed af internationale kendte mærker inden for fødevarer og rengørings-/skønhedsprodukter. Vores hold er særdeles erfarne inden for onlinesalg og logistik, samt kundetilfredshed. Derudover undersøger vi kontinuerligt markedet for at købe mærkeprodukter til de bedste priser, købe dem ind til vores lager og dermed forsyne vores kunder i mere end 90 lande med de mest konkurrencedygtige importpriser.   Vi vurderer omhyggeligt alle vores leverandører, og arbejder kun med førsteklasses produkter og mærker. Som et resultat af dette, kan vores kunder drage fordel af engrosdistribution af velkendte mærker som Lavazza, Nescafe, Red Bull, Coca Cola, Pepsi, Pringles, Colgate, Dove og mange andre. 3C DISTRIBUTION er allerede en pålidelig og udvalg B2B-partner for flere globale detailkæder, cash & carry, supermarkeder, hypermarkeder og endda enkeltstående virksomheder. Vi tilpasser os og gør vores bedste for at opfylde vores kunders behov og krav, og dermed garantere langvarige forhold. Vores tjenester går længere end engrossalgdistribution og omfatter også distribution, logistik og mærkning. Vi kan mærke dit produkt på ethvert sprog som du har brug for, i overensstemmelse med dine krav, men samtidig også forberede alle certifikater, kommercielle dokumenter og tolddokumenter. Vi leverer pålidelige transporttjenester takket være en moderne infrastruktur og ekspertisen fra vores logistikteam. Vi sender med fly, landevej og hav, og leverer også fra dør til dør.

 3. LIA MOOS

  Holland

  Verified by europages badge

  LIA MOOS er specialiseret i eksport og import af træprodukter som Epal-paller, Europaller, biologisk brændstofrelaterede produkter som træpiller, Einplus-piller, træstammer, grantræsstammer, savet træ, konfektureprodukter, skønhedsprodukter, hvede, sukker, spiseolier, udtrækning af olie fra mad, oliefrø, bælgfrugter, linser, krydderier, emballagematerialer, spiselige nødder og alle former for landbrugsråvarer og andre former for råvarer. Vi driver vores forretning i Europa, Mellemøsten, Asien, Afrika og Nordamerika.

 4. SAICAF SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Saicaf er baseret på historiske rødder tilbage til 1932, hvor en passion for søgning efter råvarer og arbejde af høj kvalitet har gjort det muligt at etablere sig som førende i Puglia og blandt de tre største produktionsselskaber i Italien. Opmærksomhed ved udvælgelse af det store sortiment af blandinger fremstillet med kaffe fra Brasilien, Costa Rica, Colombia, Elfenbenskysten og Zaire er beregnet til at opfylde de mest forskelligartede smagskrav fra forbrugere i hele verden.

 5. CAFEOGRAPHE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CAFEOGRAPHE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kaffe, te branchen. Den opererer også inden for kaffe, Førsteklasses kaffe, ristet kaffe, og kafferistning brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 6. LE BEAU THÉ, LE SACHET DE THÉ PERSONNALISÉ

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden LE BEAU THÉ, LE SACHET DE THÉ PERSONNALISÉ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kaffe, te branchen. Den opererer også inden for Tepose brancherne. Den er baseret i La Courneuve, Frankrig.

 7. EXOTIC CITY

  Belgien

  Verified by europages badge

  Virksomheden EXOTIC CITY, er en Multi-Category, der opererer inden for Fødevarespecialiteter branchen. Den opererer også inden for Ris, Fødevarer - import-eksport, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Drikkevarer - import-eksport, Kaffe, te, Krydderier, Frugt og grønt - import-eksport, Grønsager, frosne og dybfrosne, og Frugter, frosne og dybfrosne brancherne. Den er baseret i Alleur, Belgien.

 8. AZÚCARES PRIETO

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AZÚCARES PRIETO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Sukker branchen. Den opererer også inden for Kaffe, te, koffeinfri kaffe, emballage til sukker, Kaffe, te, personliggørelse af sukker, distribution af sukker, chokoladevafler barer, og fair trade-mærket sukker brancherne. Den er baseret i Valladolid, Spanien.

 1. CAFÉS DURBÁN

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CAFÉS DURBÁN, er en Distributør, der opererer inden for Kaffe, te branchen. Den opererer også inden for kaffeblandinger, malet kaffe, kaffe, og ristet kaffe brancherne. Den er baseret i Paterna-Valencia, Spanien.

 2. CHÁS DO MUNDO

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden CHÁS DO MUNDO, er en Distributør, der opererer inden for Kaffe, te branchen. Den opererer også inden for Urteteer, medicinalplanter, urtete og kamillete, Urteteer, og medicinske urter brancherne. Den er baseret i Leiria, Portugal.

 3. EXIM GLOBAL GMBH

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Virksomheden EXIM GLOBAL GMBH, er en Multi-Category, der opererer inden for Kaffe, te branchen. Den opererer også inden for peber, kaffe, og Kakaobønner brancherne. Den er baseret i Zurich, Schweiz.

 4. TORREFAZIONE PARANA' SRL - VENDITA ALL'INGROSSO DI CAFFE' IN GRANI E IN CIALDE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TORREFAZIONE PARANA' SRL - VENDITA ALL'INGROSSO DI CAFFE' IN GRANI E IN CIALDE, er en Distributør, der opererer inden for Kaffe, te branchen. Den opererer også inden for Ristet og malet kaffe, kaffe, malet kaffe, ristede kaffebønner, kaffeblandinger til barer, personaliserede kaffeblandinger, udvalgte kaffeblandinger, espressokaffe i doser, og espressokaffe i kapsler brancherne. Den er baseret i Roma, Italien.

 5. CALICE HEMP

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden CALICE HEMP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Æteriske olier og resinoider branchen. Den opererer også inden for Foder til kæledyr, Kaffe, te, Foder til kæledyr, og Kaffe, te brancherne. Den er baseret i Vitrolles, Frankrig.

 6. DETHLEFSEN & BALK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden DETHLEFSEN & BALK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kaffe, te branchen. Den er baseret i Hamburg, Tyskland.

 7. VETIA INTERNATIONAL

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden VETIA INTERNATIONAL, er en Engrossalg, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, kaffe og te, International handel, Landbrug - import-eksport, og fødevareingredienser brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 8. CAFE SRLS

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CAFE SRLS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kaffe, te branchen. Den opererer også inden for økologisk ristet kaffe, bygkaffe, ristet kaffe, personaliserede kaffeblandinger, ristning, kaffe, og ristede kaffebønner brancherne. Den er baseret i Vignola, Italien.

 9. EARLY BIRD COFFEE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden EARLY BIRD COFFEE, er en Engrossalg, der opererer inden for Kaffe, te branchen. Den opererer også inden for kaffe, ristet kaffe, kaffebrændere, og ristning af kaffe brancherne. Den er baseret i Paris, Frankrig.

 10. TORREFAZIONE CAFFE' MOKASOL

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TORREFAZIONE CAFFE' MOKASOL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kaffe, te branchen. Den opererer også inden for ristet kaffe og lignende varer engros, kaffe, kaffeblandinger til barer, ristning, ristet kaffe, blanding arabica, kaffeblandinger, og kaffeblandinger til restauranter brancherne. Den er baseret i Gussago, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Kaffe- te - Import eksport

Antal resultater

3.499 Virksomheder