• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • kaffe- te

Resultater for

Kaffe- te - Import eksport

 1. SEVAROME

  Frankrig

  Virksomheden Sevarome skaber og fremstiller søde smagsstoffer (vanilje, kaffe, citron, jordbær, krydderier, frugt, blomster, specialiteter), salte smagsstoffer (hjælpemidler), nøddeblandinger (pistacie, hasselnødder, smagsblandinger), andre ingredienser (vaniljestænger, farvestoffer, stabilisatorer, tilsætningsstoffer…). Fødevaresmagsstoffer til fremstilling af fødevarer i høj kvalitet. Vi samarbejder med kendte kokke og tilbyder de bedste løsninger, så du kan skabe succes. Vores drivkraft er vores lidenskab for smag, resultatet og kundens tilfredshed. SEVAROME: fransk design og fremstilling af fødevaresmagsstoffer til is, fødevaresmagsstoffer til sorbetis, fødevaresmagsstoffer til chokolade, fødevaresmagsstoffer til diætetiske produkter, fødevaresmagsstoffer til te, fødevaresmagsstoffer til kaffe, fødevaresmagsstoffer til urtete, smagsstoffer og naturlige smagsstoffer, farvestoffer til fødevarer.

 2. PHARMA HERBS

  Kroatien

  PharmaHerbs er en dedikeret virksomhed som er beliggende i traditionel hampvoksende region i Europa. Vi startede vores hampforretning i 2019. I 2020 begyndte vi at udvide, og finde vej ind på det tyske marked. I 2021 begyndte vi at fremstille vores egne produkter. Vores hovedfokus er at hjælpe folk, ved at give dem de bedste produkter, som vil være en fordel for deres helbred. B2B: Vores virksomhed leverer hampbiomasse af den højeste kvalitet og komplet sporbarhed. Vi tilbyder også hampblomster (knopper) i bulkmængder. Vi fører et stort udvalg i vores CBD-biomasse, som giver vores kunder effektiv udtrækning. Vi kan levere enhver påkrævet mængde! Med vores partner i Tyskland tilbyder vi også tjenester såsom: Syntese, udtrækning, tørring, kværning, pastillering. B2C: Vi tilbyder alle former for CBD-produkter: Dråber, hudpleje, mundpleje, aktive cremer. Vi arbejder dagligt på at forbedre vores produktsortiment, og give vores kunder produkter af den bedste kvalitet. Tøv ikke, med at kontakte os for flere oplysninger!

 3. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Polen

  Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka er en international virksomhed hvis kerneaktivitet er grossistsalg af mærkevarer inden for hurtigt leverende forbrugsvarer (FMCGs). Siden virksomheden blev grundlagt i 2008 har vi konstant haft en konstant vækst, og har opbygget en omfattende klient- og leverandørbase. Vores kunder er førende engrosvirksomheder og detailkæder i Europa, Asien og Nordamerika. Vi tilbyder flere tjenester, inklusive: Transport: Vi har udviklet gode forhold med førende transportvirksomheder, hvormed vi kan tilbyde levering til en god pris. Mærkeløsninger: Vi kan designe, fremstille og påklæbe mærkater med tekst på dit sprog for en lav ekstrapris. Mærkaterne kan variere i farve og størrelse afhængigt af produktet, samt længden af den påkrævede tekst. Lager: Vi har moderne og rummelige lagre med fleksible åbningstider. Med lagerfaciliteter i Litauen, Polen, Letland og Holland kan Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka garantere en optimal kvalitet af vores lagertjenester. Toldservice: Vi kan hjælpe med at håndtere toldprocedurer i forskellige lande, forberede tolddokumenter. Forstørrelse af paller: Ved forespørgsel kan vi også tilbyde større paller. Vi er klar til at hjælpe med alle handelsrelaterede anliggender, og tilpasser vores tjenester i forhold til vores kunder. Spørg os!

 4. AKTÜRK GROUP

  Tyrkiet

  AKTÜRK GROUP startede deres aktiviteter inden for fødevarebranchen tilbage i 1970 i Midyat, Mardin, og har fortsat deres mange års eventyr inden for engrossalg- og detailsalgaktiviteter ved at flytte til Gaziantep i 1992 pga. den strategiske position. Ved at eksportere deres produkter til omkring 40 lande, med en stabil vækst siden deres grundlæggelse, bliver Aktürk Group ved med at udvikle sig takket være energien fra deres unge team, og den kan fremstille svarende til globale krav på deres faciliteter som dækker et områder på 50.000 m2 i Gaziantep. AKTÜRK GROUP har opnået stor kundetilfredshed på alle markeder hvor de findes. Virksomheden tilbyder mærker til mobiltelefoner, tabletter, computere og smart watches inden for den elektroniske sektor; te, instant kaffe, ris og hot peber inden for fødevarebranchen; babyservietter, patientbleer, maxi pad og vådservietter inden for sundhedssektoren. Aktürk Group arbejder på at være førende inden for udvikling og innovationer i branchen, takket være effektive, førsteklasses og miljøvenlige driftssystemer, hvormed deres produktionsfaciliteter har den højeste kapacitet og teknologi for branchen. Tøv ikke med at kontakte os for at få yderligere information!

 5. HOL DING HOLDING B.V.

  Holland

  Etableret i 2001 har HOL DING HOLDING B.V. brugt en omhyggelig og fleksibel tilgang i forhold til levering af forsendelses- og handelstjenester. Vores hovedkvarter ligger i Dubai i de Forenede Arabiske Emirater, med et omfattende netværk som er spredt over hele verden fra Holland, Saudi Arabien, Jordan, Tyrkiet, Libanon, Palæstina, Kina – Shanghai, Ningbo, Xuzhou, Indien, Singapore til Hong Kong. Vi er en ISO 9001: 2015 certificeret organisation, hvilket fra vores side betyder en større engagement, en forretning uden fejl, et stort ansvar angående levering af passende resultater, hvilket øger standarderne for hele vores team. Vi er en importør, eksportør og distributør som tilbyder verdens top 500+ mærker inden for FMCG-segmentet. Blandt vores netværk kan du finde internationale, ægte distributører hvilket giver os mulighed for at levere de bedste produkter til vores kunder. HOL DING HOLDING B.V. er også en af de hurtigtvoksende FMCG-virksomheder i Mellemøsten, som leverer til mere end 40 lande globalt. Foruden at handle med verdens 500 bedste mærker, hjælper vi vores kunder med at udvikle produkter inden for mærker som Oak Beauty soap & Gate & 7. Vi arbejder på at danne bro mellem ægte producenter og slutbrugeren. Vi har forpligtet os til at være din pålidelige kilde til autentiske produkter, for at forbedre vores liv, ved at vælge de bedste produkter som verden kan tilbyde, og dermed skabe en bedre verden.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. TRADINGS HUNGÁRIA KFT

  Ungarn

  Grundlagt i 2015 er TRADE HUNGARIA KFT en handelsvirksomhed beliggende i Ungarn som handler med en blanding af efterspurgte produkter, såsom vegetabilske olier, automobiler, fødevarer og drikkevarer, FMCG. Vi er dedikeret til at servicere vores globale klienter, og vi sikrer, at kundetilfredshed altid er vores topprioritet. Vi byder dig velkommen til vores handelsmarked, hvor vi giver dig de bedste konkurrencedygtige priser så du kan være tilfreds. I vores sortiment kan du finde mange velkendte mærker og et stort udvalg af de mest populære produkter, såsom: - Fødevarer: bulk engros af slik, Ferrero, Mars, Nestlé, Ovomaltine, Lotus Biscoff, Hipp, Aptamil, Mentos, Solsikkeolie, mel, kød – Non-fødevarer: Persil, Ariel, Fairy, Pril, Lenor, Nivea, Alpecin – Værktøj: Skrot, kemikalier -Sodavand: Coca Cola, Sprite, Fanta, Pepsi •Energidrikke: Redbull, Monster osv. •Øl: Heineken , Monster osv. •Træprodukter: Træpiller, træspåner, træbriketter, europaller osv. Vi arbejder på at tilbyde et fremragende valg af sunde produkter til vores klienter, som er indkøbt fra anerkendte brands som skræddersyer deres produkter, så de imødeser de specifikke krav fra globale kunder. Virksomheden har skabt omtale på de nationale og internationale markeder. Vi samarbejder også med registrerede og lovlige producenter, samt visse import- og eksportvirksomheder som har samme kvalitet som vi tilbyder. Takket være vores fremragende direktørers lederskab, er virksomheden vokset og vokset. Tøv ikke med at kontakte os.

 2. JACK MACK COFFEE

  Kypern

  Jack er Alexander, en globetrotter som skifter mellem impulsiv og beregnende. Han har altid sat pris på god kaffe, og hans mange rejser til det sydlige Europa har forstærket denne fornemmelse. At drikke en kop kaffe, bør være et øjeblik hvor du føler dig i live! Han elsker smagen af en stærk espresso, uanset tidspunktet på dagen. Mack er en portugisisk fabrik der rister bønner. Forvent ikke en industriel ristning, hvor nogle af kaffebønnerne er brændt (forestil dig kaffebønner med en blank finish), og hvor nogle af kaffebønnerne ikke er ristede. Her er der 2 ristekedler med en kapacitet på 120 kg hver, hvor kaffen langsomt ristes, så man opnår grundlaget for en fremragende kaffe. Jack Mack Coffee er specifikt designet til din daglige kaffe af enhver art, hvad enten det er hjemme eller på arbejdet. Vores kaffebønner er ristet i Portugal, fordi vi ønsker at skabe noget nyt, uden at gå på kompromis. Vi er altid engageret til at nyde kaffe. Vi ønsker at bringe kaffen fra det 21. århundrede ind på markedet, og vi kender reglerne for kaffebranchen. Og vi arbejder hårdt på at forbedre dem, igen og igen. Vores hele bønner ristes friske i små mængder, så du kan nyde friskheden hver gang. Der er en ting der forbinder Jack til Mack; kærligheden til en god kaffe, som kan være en smule stærkere, til en ærlig pris. Vi drager fordel af en transparent internet, den hollandske viden og Jacks og Macks afslappende ristning. Vi har allerede sagt det: vi ønsker at udvide reglerne i kaffebranchen, og bringe en "stolt" kaffe ud på markedet. Gå til vores hjemmeside og kontakt os for flere oplysninger!

 3. EKINOKS IC VE DIS TICARET LTD STI

  Tyrkiet

  Ekinoks er en engrosforretning som indkøber og leverer mærkevareprodukter over hele verden. Vores dedikerede import-/eksportteam hjælper vores kunder, detailhandlende og producenter med at udvide deres mærke/forretning lokalt og på tværs af flere lande. Med mere end ti års erfaring inden for eksportområdet, hjælper vi vores kunder med at promovere og udvide deres produktudvalg, opnå salgsaspirations og vækst globalt. Vores tjenester omfatter følgende: •Rengøringsværktøjer til husholdning, •Sanitetspapir, •Skønhed og personlig pleje, •Fødevarer og drikkevarer, •Husholdningskemikalier og meget mere, som kan ses på vores hjemmeside! Vi arbejder på tværs af kontinenterne for at levere dine produkter på de bedste markeder ... Hos Ekinoks leverer vi en nem og tilgængelig kundeservice uanset tidspunkt. Vores mission er at tilbyde vores kunder de bedste og mest innovative løsninger. Det er grunden til, at vi altid gør vores bedste for at prioritere vores kunders behov. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 4. PROBAL INDUSTRIES BV

  Holland

  Vi er en førende leverandør af frugtsaft, fødevareprodukter, drikkevarer, mejeriprodukter, konfekture, babyprodukter og indkøb. Vores forretning er baseret i Holland og Tyrkiet. Vi grundlagde vores virksomhed for flere årtier siden, og har opnået en fantastisk succes som leverandører af fødevareprodukter til internationale distributører. For os er det ikke kun salg. Opbygning og support af gode forhold med vores klienter er en vigtig del af vores virksomhedsfilosofi. Vi er fokuseret på at forbedre strukturen af udviklingen af naturlige produkter, fra indkøb til slutbruger. Vi gør dette ved forbedret reklamering, forsyning og ansvar fra ledelsen. Vi har høje kvalitetskrav, og anvender unikke metodologier, samtidig med vi gør alle glade. Vi har et omfattende udbud af produkter, såsom: - Frugtsaft - Fødevareprodukter - Drikkevarer - Mejeriprodukter - Konfekture - Babyprodukter - Indkøb. Kontakt os for flere oplysninger!

 5. WOSEBA POLAND

  Polen

  Woseba er en af de vigtigste kaffeproducenter på det polske marked, som samarbejder med alle netværkets kunder. De tilbyder et omfattende udvalg af førsteklasses kaffebønner, malet og instant kaffe. Virksomheden har modtaget certifikatet BRC Global Standard for Food Safety. Virksomheden blev grundlagt i 1991, og deres hovedkvarter er beliggende i Odolanow i Polen. Den nyeste teknologi, import af de bedste kaffebønner fra Syd-, Centralamerika og Asien, lang erfaring og dedikation til tradition, giver os mulighed for at skabe kaffe med en unik aroma og smag. Woseba’s primære mål er at levere kaffe af den bedste kvalitet. Tilbage i 2001 begyndte virksomheden at introducere premium kaffe på markedet. For at imødese kundernes krav, har Woseba skabt mærker som: Espresso, Arabica eller Café Brasil, hvormed virksomheden har deltaget i at skabe forbrugertrends med det formål at drikke hundred procent Arabica-kaffe. Det næste trin var skabelsen af en produktion i det økologiske segment – Woseba bio økologisk, 100 % Arabica-kaffe. De eneste faktorer som hjælper med vækst og modning af kaffebønner, er naturlige omgivelser som konstant overvåges af uafhængige certificerede organisationer. Woseba’s særlige funktion inden for kategorien af premium kaffe, er kvaliteten som skyldes en langsom proces i forbindelse med ristning af kaffebønnerne. Woseba's sortiment omfatter Mocca Fix Gold, Maestro, Crema og Caffeine Shot kaffe. Ti meriti un caffè Crema e Aroma og Gusto Raffinato er de seneste produkter fra WOSEBA.

 1. CAFFÈ DE ROCCIS

  Italien

  Caffè De Roccis er den ideelle partner for kvalitet og pris! Vores produkter: - Kaffebønner - Malet kaffe - Kompatible kapsler og maskiner til Nespresso, Dolce Gusto, Lavazza, Keurig, K-Cup, Caffitaly, Cafissimo Tchibo - kapsler i papir - Produktion af personaliseret kaffe og kapsler både i blandingen og i private label udmærker Torrefazione De Roccis sig ved dets store evne til at udvælge, blande og riste kaffen med brug af de mest avancerede teknologier og garanti om en konstant og streng kvalitetskontrol. De Roccis sikrer: - “internationalt orienteret” service - flersproget personale - samarbejde med internationale speditører - dækning i over 40 lande i verden - 30 års erfaring inden for kaffebranchen - Tilhører den anden italienske kaffebrænderigruppe - Kapacitet til at producere betydelige mængder - Kapacitet til at udvikle kaffeblandinger “ad hoc” af højeste kvalitet med det bedste kvalitet/prisforhold.

 2. KLOTH & KÖHNKEN TEEHANDEL GMBH

  Tyskland

  Interessen for te og et venskabeligt og fair samarbejde med forretningspartnere gennem mange år fik de to ejere, Mathias Kloth og Axel Köhnken, til at etablere denne virksomhed i 1992. Firmaets filosofi er stadig baseret på disse kerneværdier, som vi arbejder efter, og som sandsynligvis er årsagen til virksomhedens store succes i dag. Mathias Kloth begyndte sin karriere i Hamborg i 1969 og kom til Bremen i 1982. Axel Köhnken begyndte i te-branchen i 1981. Vi tilbyder: Konkurrencedygtige priser på grund af vores store handelsvolumen, specialtilpassede te-løsninger (traditionel + aromatiseret) for kunder og markeder, partnerskabsbaseret rådgivning med høj og mangeårig faglig kompetence inden for te, alle vigtige sorter, bladgrader og kvaliteter forefindes på vores omfattende lager i Bremen, kontraktbaseret levering året rundt, levering på bestilling "just in time".

 1. SAICAF SPA

  Italien

  Saicaf er baseret på historiske rødder tilbage til 1932, hvor en passion for søgning efter råvarer og arbejde af høj kvalitet har gjort det muligt at etablere sig som førende i Puglia og blandt de tre største produktionsselskaber i Italien. Opmærksomhed ved udvælgelse af det store sortiment af blandinger fremstillet med kaffe fra Brasilien, Costa Rica, Colombia, Elfenbenskysten og Zaire er beregnet til at opfylde de mest forskelligartede smagskrav fra forbrugere i hele verden.

 2. LIA MOOS

  Holland

  LIA MOOS er specialiseret i eksport og import af træprodukter som Epal-paller, Europaller, biologisk brændstofrelaterede produkter som træpiller, Einplus-piller, træstammer, grantræsstammer, savet træ, konfektureprodukter, skønhedsprodukter, hvede, sukker, spiseolier, udtrækning af olie fra mad, oliefrø, bælgfrugter, linser, krydderier, emballagematerialer, spiselige nødder og alle former for landbrugsråvarer og andre former for råvarer. Vi driver vores forretning i Europa, Mellemøsten, Asien, Afrika og Nordamerika.

 3. LE BEAU THÉ, LE SACHET DE THÉ PERSONNALISÉ

  Frankrig

 4. CAFEOGRAPHE

  Frankrig

 5. EXOTIC CITY

  Belgien

 6. CHÁS DO MUNDO

  Portugal

 7. EDELWEISS GROUPE

  Frankrig

 8. EXIM GLOBAL GMBH

  Schweiz

 1. AZÚCARES PRIETO

  Spanien

 2. CAFÉS DURBÁN

  Spanien

 3. TORREFAZIONE PARANA' S.R.L.

  Italien

 4. DETHLEFSEN & BALK GMBH

  Tyskland

 5. INTERKOM SPA

  Italien

 6. VETIA INTERNATIONAL

  Frankrig

 7. SIEGFRIED BRUNNHOFER VENDING SYSTEMS

  Østrig

 8. CAFE SRLS

  Italien

 9. TORREFAZIONE CAFFE' MOKASOL

  Italien

 10. CATERPOINT.DE INH. CARSTEN BODE

  Tyskland

Filtre

Resultater for

Kaffe- te - Import eksport

Antal resultater

3.474 virksomheder