• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • frugtplanter til udplantning

Resultater for

Frugtplanter til udplantning - Import eksport

 1. EWELINA RZEPKA FRUIT IMPORT EXPORT

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden EWELINA RZEPKA FRUIT IMPORT EXPORT, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugter branchen. Den opererer også inden for Frugtplanter til udplantning, eksotiske frugter, frisk frugt, frisk frugt og grønt, eksport af frugt og grønt, eksport af frugter, frugtdistributør, frugtimportører, og Frugtplanter til udplantning brancherne. Den er baseret i Katowice, Polen.

 2. MILIS FRUIT NUT NURSERY

  Grækenland

  Verified by europages badge

  Milis Nurseries specialiserer sig i produktion og handel med frugt- og nøddeplanter. I midten af 1960erne lyttede Konstantinos Milis til behovene fra den græske arboret for sunde genproducerende materialer, og ved hjælp af tidligere velkendte praksisser i regionen, og i samarbejde med geotekniske ingeniører fra denne periode, startede de dannelsen af den første planteskole med frugttræer (ferskner, kirsebær, abrikoser, blommer, æbler, pærer, mandler, valnødder, hasselnødder osv.). Nogle få år senere overtog hans søn, og den nuværende ejer, Vassilios Milis, ledelsen af virksomheden, og udvidede sortimentet med specialiteter og forskellige variationer. I samarbejde med både universitetsinstitutioner i landet og de europæiske institutioner, har vi udviklet træer der kan imødese de stigende krav til producenterne, idet vi arbejder på at bevare en høj kvalitetsstandard af vores frugtplanter. Samtidig har vi investeret i HR med agronomer der er målrettet eftersalgsydelserne. Vi samarbejder med landmanden, og giver kultiveringsrådgivning hvor det er nødvendigt (plantebeskyttelse, gødning, beskæring osv.), samtidig med vi holder os opdateret med alle trends i en moderne verden. På grund af det faktum, at virksomheden er velkendt i hele Europa, modtager vi altid mange nye oplysninger samt nye variationer. Mange års erfaring og en konstant forskning, har gjort os i stand til at mestre nye teknologier, hvormed vi har været involveret i store projekter, både i udlandet og hjemme, og vi er involveret i alle faser, fra plantning til høstning. Spørg os!

 3. ECONOMIC COOPERATIVE DOO

  Serbien

  Verified by europages badge

  Vi er et hold af erfarne professionelle som producerer frugttræer, dekorative planter, kimplanter og forplantende materiale. Vi giver vores kunder produkter i henhold til de påkrævede specifikationer, nødvendig dokumentation, sammen med en erfaren service og en personaliseret tilgang. Vores produktion er af den højeste kvalitet, og som standard implementerer vi den seneste teknologi og viden inden for plantevækst. Vores købere modtager produkter af den bedste kvalitet som overholder internationale bestemmelser.

 4. KALEM DJORDJEVIC NURSERY

  Serbien

  Verified by europages badge

  Virksomheden KALEM DJORDJEVIC NURSERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter til udplantning branchen. Den opererer også inden for Frugtplanter til udplantning, Frugttræer, prydplanter, små roser, pæretræer, hasselbuske, Frugtplanter til udplantning, og Frugttræer brancherne. Den er baseret i Milutovac, Serbien.

 5. ANGIER INTERNATIONAL

  Frankrig

  Virksomheden ANGIER INTERNATIONAL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtplanter til udplantning branchen. Den opererer også inden for Ung planter til udplantning, og Ung planter til udplantning brancherne. Den er baseret i Soings En Sologne, Frankrig.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PR AGRO PROJEKT

  Serbien

  Virksomheden PR AGRO PROJEKT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugttræer branchen. Den opererer også inden for Frugtplanter til udplantning, og Frugtplanter til udplantning brancherne. Den er baseret i Krusevac, Serbien.

 2. DONGGUAN WARBURN SEEDLING CO.,LTD.

  Kina

  Virksomheden DONGGUAN WARBURN SEEDLING CO.,LTD., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtplanter til udplantning branchen. Den er baseret i Guangdong, Kina.

 3. VIVEROS HERNANDORENA

  Spanien

  Virksomheden VIVEROS HERNANDORENA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtplanter til udplantning branchen. Den opererer også inden for frugtavler, og daddelblommer brancherne. Den er baseret i Benimodo, Spanien.

 4. GLOBAL WALNUT LTD

  Bulgarien

  Virksomheden GLOBAL WALNUT LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtplanter til udplantning branchen. Den opererer også inden for valnøddetræer, og Planteskoler brancherne. Den er baseret i Shumen, Bulgarien.

 5. NATURALBIO - RUI VELOSO SANTOS UNIP LDA

  Portugal

  Virksomheden NATURALBIO - RUI VELOSO SANTOS UNIP LDA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Frugtplanter til udplantning branchen. Den opererer også inden for Afgrødeservice, Afgrødeservice, Rådgivning om landbrug, Rådgivning inden for etablering af vingård, og vindistrikt brancherne. Den er baseret i Braga, Portugal.

 1. ARONIJA MARKET

  Serbien

  Virksomheden ARONIJA MARKET, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtplanter til udplantning branchen. Den er baseret i Kraljevo, Serbien.

 2. CEVIZCE ERDEM NURSERY LLC

  Tyrkiet

  Virksomheden CEVIZCE ERDEM NURSERY LLC, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtplanter til udplantning branchen. Den er baseret i Bandirma, Tyrkiet.

 1. INTERNATIONAL PLANT SELECTION

  Frankrig

  Virksomheden INTERNATIONAL PLANT SELECTION, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtplanter til udplantning branchen. Den opererer også inden for abrikoser, ferskener, og kirsebær brancherne. Den er baseret i Montélimar, Frankrig.

 2. SCHUMACHER GARTEN- UND LANDSCHAFTSPFLEGE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden SCHUMACHER GARTEN- UND LANDSCHAFTSPFLEGE GMBH & CO. KG, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Frugtplanter til udplantning branchen. Den er baseret i Geseke, Tyskland.

 3. ECOFLORA

  Belgien

  Virksomheden ECOFLORA, der opererer inden for Frugtplanter til udplantning branchen. Den opererer også inden for Ung planter til udplantning, Ung planter til udplantning, haveredskaber, økologiske frø, og stiklinger til frugtplantager brancherne. Den er baseret i Halle, Belgien.

 4. PIETRO CHINAGLIA VIVAI

  Italien

  Virksomheden PIETRO CHINAGLIA VIVAI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtplanter til udplantning branchen. Den opererer også inden for blomster- og havedyrkning, og frugttræer brancherne. Den er baseret i Lendinara, Italien.

 5. STE STAR EXPORT

  Frankrig

  Virksomheden STE STAR EXPORT, er en Engrossalg, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Frugtplanter til udplantning, Frugtplanter til udplantning, salg af frugtplanter, frø til blomster og frugtplanter, og Planteskoler brancherne. Den er baseret i LE PONTET, Frankrig.

 6. VOCNE SADNICE ANTIC PLUS

  Serbien

  Virksomheden VOCNE SADNICE ANTIC PLUS, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugtplanter til udplantning branchen. Den er baseret i Krusevac, Serbien.

 7. AGROCORP DUO

  Serbien

  Virksomheden AGROCORP DUO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtplanter til udplantning branchen. Den opererer også inden for Frugttræer, Saft og nektar af frugter og grøntsager, forhandling af kartofler, Frugttræer, og pæretræer brancherne. Den er baseret i Agrocorp Duo, Serbien.

 8. WONDERFUL LIFE

  Italien

  Virksomheden WONDERFUL LIFE, er en Detailsalg, der opererer inden for Frugtplanter til udplantning branchen. Den er baseret i Monteroni Di Lecce, Italien.

 1. VOCNI RASADNIK DREN

  Serbien

  Virksomheden VOCNI RASADNIK DREN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtplanter til udplantning branchen. Den er baseret i Krusevac, Serbien.

 2. ICOMPANY

  Peru

  Virksomheden ICOMPANY, der opererer inden for Frugtplanter til udplantning branchen. Den er baseret i Lima, Peru.

 3. VIVEROS EL ROMERO

  Spanien

  Virksomheden VIVEROS EL ROMERO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtplanter til udplantning branchen. Den opererer også inden for abrikosplanter brancherne. Den er baseret i Murcia, Spanien.

 4. RENÉ NICOLAÏ

  Belgien

  Virksomheden RENÉ NICOLAÏ, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugtplanter til udplantning branchen. Den opererer også inden for frugttræer, og dyrkning af frugttræer brancherne. Den er baseret i Alken, Belgien.

 5. VIVEROS VIVERNAT

  Spanien

  Virksomheden VIVEROS VIVERNAT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtplanter til udplantning branchen. Den er baseret i Alginet, Spanien.

 6. MAPPA DAVIDE PIANTE DA VIVAIO E FIORI

  Italien

  Virksomheden MAPPA DAVIDE PIANTE DA VIVAIO E FIORI, er en Detailsalg, der opererer inden for Ung planter til udplantning branchen. Den opererer også inden for Frugtplanter til udplantning, Frugtplanter til udplantning, og prydplanter brancherne. Den er baseret i Palagiano, Italien.

 7. ANJOU PLANTS

  Frankrig

  Virksomheden ANJOU PLANTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtplanter til udplantning branchen. Den er baseret i LONGUE JUMELLES, Frankrig.

 8. NURSERY SEEDLINGS

  Serbien

  Virksomheden NURSERY SEEDLINGS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Frugtplanter til udplantning branchen. Den er baseret i Krusevac, Serbien.

 9. BAHSIS TARIM

  Tyrkiet

  Virksomheden BAHSIS TARIM, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugtplanter til udplantning branchen. Den er baseret i Tarsus, Tyrkiet.

 10. Störk GmbH

  Tyskland

  Virksomheden Störk GmbH, er en Engrossalg, der opererer inden for Frugtplanter til udplantning branchen. Den opererer også inden for Tørv og kompost, og Tørv og kompost brancherne. Den er baseret i Nauen, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis