• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • planter

Resultater for

Planter - Import eksport

 1. GENEROSA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Virksomheden GENEROSA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planter branchen. Den opererer også inden for Firmagaver økologiske, Firmagaver, indendørs planter, design af møbler til indendørs brug, og Sprøjteapparater brancherne. Den er baseret i Lisbon, Portugal.

 2. MILSENS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden MILSENS, er en Engrossalg, der opererer inden for Planter branchen. Den er baseret i Guenange, Frankrig.

 3. VIVEROS MACÍAS

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden VIVEROS MACÍAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Planter, Skovbrug, planteskoler oliventræer, Planter, Skovbrug, planteskoler palmer, dværgpalmer, træer, og quercus brancherne. Den er baseret i Carmona-Sevilla, Spanien.

 4. HIGHBUY - CBD

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HIGHBUY - CBD, er en Engrossalg, der opererer inden for Planter branchen. Den er baseret i Marseille, Frankrig.

 5. BOTÁNICA LEVANTINA

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden BOTÁNICA LEVANTINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Planter, palmefamilien, palmer, Planter, meget flotte prydtræer, planteskole, oliventræ, og planteskoler oliventræer brancherne. Den er baseret i Elche-Alicante, Spanien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Planter, frøgartneri til havebrugere, Planter, planteskoler oliventræer, middelhavsplanter, frugttræer, oliventræ, og palmer brancherne. Den er baseret i Elche-Alicante, Spanien.

 2. COOPERATIVA AGRICOLA BELVEDERE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden COOPERATIVA AGRICOLA BELVEDERE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Ung planter til udplantning branchen. Den opererer også inden for Planter, planter engros, og Planter brancherne. Den er baseret i Piedimonte Etneo, Italien.

 3. TRSNICA VRHPOLJE

  Slovenien

  Verified by europages badge

  Virksomheden TRSNICA VRHPOLJE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinstokke branchen. Den opererer også inden for Gartneri - import-eksport, Planteskoler og skovbrug, plantepodning, vindrue, podekviste, podede stiklinger, stiklinger, vindrueplanter, og Vinplanter brancherne. Den er baseret i Vipava, Slovenien.

 4. SARL SEM PLUS

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SARL SEM PLUS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bedplanter, blomsterløg og frø branchen. Den opererer også inden for hvidløg, løg, skalotteløg, frø, Planter, frø, og korn brancherne. Den er baseret i Divajeu, Frankrig.

 5. VIVEROS HERNÁNDEZ

  Spanien

  Efter at have dyrket jordnødder og citrusfrugter begyndte vi at dyrke palmeplanter og palmetræer i 1976. VIVEROS HERNÁNDEZ tilbyder et bredt udvalg af Middelhavsplanter året rundt. Foruden vores kvalitetsprodukter tilbyder vi en fremragende service og fornyer vores katalog hvert år. Vi besidder desuden en mangeårig erfaring i udlandet, hvor vi samarbejder med supermarkedskæder og havecentre, der i dag anser os som en pålidelig leverandør, som kan forhandle på ikke mindre end fem forskellige sprog.

 1. ARREDAMENTI FLOREALI MUSETTI SRL

  Italien

  Garden Musetti tilbyder professionelle blomsterdekorationer og -buketter med afskårne blomster, blomsterarrangementer til bryllupper og ceremonier, brudebuketter, blomsterdekorationer til begravelse, blomsterpuder og -kroner til begravelser. Køb online, det er meget nemt! Se vores katalog, og vælg et produkt, eller ring til os for at finde det, du har brug for. Herefter giver proceduren mulighed for at betale enten med kreditkort eller med en Paypal-konto.

 2. BYLINY-SWIERK

  Polen

  Vi er specialiseret i produktion af stauder, prydgræsser, havebregner og urter i beholdere. Vores sortiment omfatter sjældne og usædvanlige stauder - ikke så kendte men lige værdifulde samt høje og lave flerårige planter ideelle til solrige og skyggefulde områder. Vi tilbyder planter, der kan vokse overalt, fra små haver til parker og grønne tage. Vores planteskole er blevet tildelt to guldmedaljer ved Poznan International Fair.

 1. SEMILLEROS PLANTIAGRO

  Spanien

  Specialister i alle typer landbrugsfrø til salat, løg, broccoli, tomater, squash, kartofler, peberfrugter, meloner osv.

 2. BENAGES PLANTS

  Spanien

  Virksomheden BENAGES PLANTS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planter branchen. Den opererer også inden for oliventræ, stedsegrønne, træer, og palmer brancherne. Den er baseret i Cambrils, Spanien.

 3. PLANTESTABILISEE.COM

  Frankrig

  Virksomheden PLANTESTABILISEE.COM, er en Engrossalg, der opererer inden for Planter branchen. Den er baseret i Courbevoie, Frankrig.

 4. VIVEROS HERMANOS PEÑA

  Spanien

  Virksomheden VIVEROS HERMANOS PEÑA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planter branchen. Den opererer også inden for frugtbærende planter, og salg af frugtplanter brancherne. Den er baseret i Fuente Vaqueros, Granada, Spanien.

 5. ALGOROS VIVEROS, S.L.

  Spanien

  Virksomheden ALGOROS VIVEROS, S.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planter branchen. Den opererer også inden for planteskoler oliventræer, prydplanter, citrusfrugter, og eksportører af palmer brancherne. Den er baseret i Elche (Alicante), Spanien.

 6. EXCLUSIVAS ROCAN S.L.

  Spanien

  Virksomheden EXCLUSIVAS ROCAN S.L., er en Engrossalg, der opererer inden for Planter branchen. Den opererer også inden for Blomster, Tørrede blomster, planter og frugter, udsmykning for private, kirkegårde, Blomster, og Tørrede blomster, planter og frugter brancherne. Den er baseret i Lucena, Spanien.

 7. DE NOLF WILLY

  Belgien

  Virksomheden DE NOLF WILLY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planter branchen. Den opererer også inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr, stiklinger til planteskoler, havebygninger, gartneri, og Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr brancherne. Den er baseret i Waregem, Belgien.

 8. ARTI FLEUR DECO

  Belgien

  Virksomheden ARTI FLEUR DECO, er en Engrossalg, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planter, Kunstige planter, blomsterkroner, Planter, Kunstige planter, og blomsterdekoration brancherne. Den er baseret i Oostende, Belgien.

 1. HESTERS

  Belgien

  Virksomheden HESTERS, er en Engrossalg, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Planter, Planter, og azalea brancherne. Den er baseret i Lochristi, Belgien.

 2. EARL BRAVARD PEPINIERES

  Frankrig

  Virksomheden EARL BRAVARD PEPINIERES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planter branchen. Den opererer også inden for frugttræer brancherne. Den er baseret i Barrou, Frankrig.

 3. AQUARELLA

  Belgien

  Virksomheden AQUARELLA, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Møbler og pyntegenstande til haven branchen. Den opererer også inden for Havetilbehør, Planter, Havetilbehør, planter til kontorer, og Planter brancherne. Den er baseret i Destelbergen, Belgien.

 4. BLOEMENRIJK

  Belgien

  Virksomheden BLOEMENRIJK, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Havebrug branchen. Den opererer også inden for Blomster, Planter, Blomster, Planter, og dekoration af haver brancherne. Den er baseret i Herent, Belgien.

 5. BAUMSCHULE HORSTMANN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden BAUMSCHULE HORSTMANN GMBH & CO. KG, er en Engrossalg, der opererer inden for Kornprodukter og kornsorter branchen. Den opererer også inden for Grøntsager, rodfrugter og knolde, Havebrug, Planter, Planteskoler og skovbrug, Grøntsager, rodfrugter og knolde, Havebrug, Planter, og Planteskoler og skovbrug brancherne. Den er baseret i Schenefeld, Tyskland.

 6. NATÚR DROG KFT.

  Ungarn

  Virksomheden NATÚR DROG KFT., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planter og urter, medicinal branchen. Den opererer også inden for Urter til medicinalvarer og kosmetik, Urteteer, Produkter til fytoterapi, Planter, Urter til medicinalvarer og kosmetik, Urteteer, Produkter til fytoterapi, og Planter brancherne. Den er baseret i Igal, Ungarn.

 7. PIAZZA DEI FIORI

  Italien

  Virksomheden PIAZZA DEI FIORI, er en Engrossalg, der opererer inden for Blomster branchen. Den opererer også inden for Planter, afskårne blomster, Planter, buketter og blomsterarrangementer, og dekoration brancherne. Den er baseret i Pompei, Italien.

 8. PAULOWNIA EUROPA

  Rumænien

  Virksomheden PAULOWNIA EUROPA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Skovplanter til udplantning, Planter, Ung planter i potter, Grønne planter, Skovplanter til udplantning, Planter, Ung planter i potter, og Grønne planter brancherne. Den er baseret i Cristian, Rumænien.

 9. PETERS BELGIAN OUTDOOR PLANTS

  Belgien

  Virksomheden PETERS BELGIAN OUTDOOR PLANTS, er en Engrossalg, der opererer inden for Ung planter til udplantning branchen. Den opererer også inden for Planter, Planter, grønne planter, og stiklinger til planteskoler brancherne. Den er baseret i Munsterbilzen, Belgien.

 10. AGENZIA AGRARIA GIOÈ SOC. COOP

  Italien

  Virksomheden AGENZIA AGRARIA GIOÈ SOC. COOP, er en Distributør, der opererer inden for Havebrug og gartnerier - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Planter, tilbehør til haven, og Planter brancherne. Den er baseret i Palermo, Italien.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Planter - Import eksport

Antal resultater

3.215 Virksomheder