• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • planter

Resultater for

Planter - Import eksport

 1. MILSENS

  Frankrig

  Virksomheden MILSENS, er en Engrossalg, der opererer inden for Planter branchen. Den er baseret i Guenange, Frankrig.

 2. HIGHBUY - CBD

  Frankrig

  Virksomheden HIGHBUY - CBD, er en Engrossalg, der opererer inden for Planter branchen. Den er baseret i Marseille, Frankrig.

 3. VIVEROS MACÍAS

  Spanien

  Virksomheden VIVEROS MACÍAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Planter, Skovbrug, planteskoler oliventræer, Planter, Skovbrug, planteskoler palmer, dværgpalmer, træer, og quercus brancherne. Den er baseret i Carmona-Sevilla, Spanien.

 4. VIVEROS HERMANOS PEÑA

  Spanien

  Virksomheden VIVEROS HERMANOS PEÑA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planter branchen. Den opererer også inden for frugtbærende planter, salg af frugtplanter, frugttræer, ferskentræer, abrikosplanter, kirsebærplanter, granatæbleplanter, citrusplanter, og appelsinplanter brancherne. Den er baseret i Fuente Vaqueros, Granada, Spanien.

 5. BOTÁNICA LEVANTINA

  Spanien

  Virksomheden BOTÁNICA LEVANTINA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Planter, palmefamilien, palmer, Planter, meget flotte prydtræer, planteskole, oliventræ, og planteskoler oliventræer brancherne. Den er baseret i Elche-Alicante, Spanien.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL

  Spanien

  Virksomheden PLANTAS MEDITERRÁNEAS SL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Planteskoler og skovbrug branchen. Den opererer også inden for Planter, frøgartneri til havebrugere, Planter, planteskoler oliventræer, middelhavsplanter, frugttræer, oliventræ, og palmer brancherne. Den er baseret i Elche-Alicante, Spanien.

 2. TRSNICA VRHPOLJE

  Slovenien

  Virksomheden TRSNICA VRHPOLJE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vinstokke branchen. Den opererer også inden for Gartneri - import-eksport, Planteskoler og skovbrug, plantepodning, vindrue, podekviste, podede stiklinger, stiklinger, vindrueplanter, og Vinplanter brancherne. Den er baseret i Vipava, Slovenien.

 3. VIVEROS HERNÁNDEZ

  Spanien

  Efter at have dyrket jordnødder og citrusfrugter begyndte vi at dyrke palmeplanter og palmetræer i 1976. VIVEROS HERNÁNDEZ tilbyder et bredt udvalg af Middelhavsplanter året rundt. Foruden vores kvalitetsprodukter tilbyder vi en fremragende service og fornyer vores katalog hvert år. Vi besidder desuden en mangeårig erfaring i udlandet, hvor vi samarbejder med supermarkedskæder og havecentre, der i dag anser os som en pålidelig leverandør, som kan forhandle på ikke mindre end fem forskellige sprog.

 4. ARREDAMENTI FLOREALI MUSETTI SRL

  Italien

  Garden Musetti tilbyder professionelle blomsterdekorationer og -buketter med afskårne blomster, blomsterarrangementer til bryllupper og ceremonier, brudebuketter, blomsterdekorationer til begravelse, blomsterpuder og -kroner til begravelser. Køb online, det er meget nemt! Se vores katalog, og vælg et produkt, eller ring til os for at finde det, du har brug for. Herefter giver proceduren mulighed for at betale enten med kreditkort eller med en Paypal-konto.

 5. BYLINY-SWIERK

  Polen

  Vi er specialiseret i produktion af stauder, prydgræsser, havebregner og urter i beholdere. Vores sortiment omfatter sjældne og usædvanlige stauder - ikke så kendte men lige værdifulde samt høje og lave flerårige planter ideelle til solrige og skyggefulde områder. Vi tilbyder planter, der kan vokse overalt, fra små haver til parker og grønne tage. Vores planteskole er blevet tildelt to guldmedaljer ved Poznan International Fair.

 1. ALGOROS VIVEROS, S.L.

  Spanien

 2. GENEROSA

  Portugal

 1. EXCLUSIVAS ROCAN S.L.

  Spanien

 2. 123PLANTEN

  Holland

 3. AQUARELLA

  Belgien

 4. PARK M

  Polen

 5. PIAZZA DEI FIORI

  Italien

 6. BAUMSCHULE HORSTMANN GMBH & CO. KG

  Tyskland

 7. DOM W OGRODZIE

  Polen

 8. VIVEROS BARBER: PRODUCTORES DE PLANTAS DE VID

  Spanien

 1. PAULOWNIA EUROPA

  Rumænien

 2. HOUTMEYERS

  Belgien

 3. HESTERS

  Belgien

 4. KOPPERT POLSKA SP. Z O.O.

  Polen

 5. ANAMAS TARIM URETIM PAZ. SAN. TIC. LTD. STI.

  Tyrkiet

 6. VIVERS GASSÓ S.L.

  Spanien

 7. PÉPINIÈRES CECE

  Belgien

 8. WEENCBD

  Frankrig

 9. DE PLANTENSPECIALIST

  Holland

 10. A OP DE BEECK

  Belgien

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Planter - Import eksport

Antal resultater

3.420 Virksomheder