• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • foie gras

Resultater for

Foie gras - Import eksport

 1. MADJAROV 92

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MADJAROV 92, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Planter og urter, medicinal, Svampe, Foie gras, Træprodukter, Tørrede frugter, lavendel, safran, nødder, og hasselnødder brancherne. Den er baseret i Kubrat, Bulgarien.

 2. FERME DE GREZELADE

  Frankrig

  Grezelade-gården, der ligger i en af regionerne, garanterer et stort køkken, Quercy-Périgord. Familievirksomheden har specialiseret sig i produktion af foie gras i konserves. Virksomheden fremstiller konserves af hjemmelavede friske produkter. Den tilbyder foie gras (foie gras i stykker, ande foie gras og foie gras i halvkonserves), andebryst, confit og færdigretter. Firmaet forhandler også forretter såsom andepostej og patéer lavet af foie gras, men også specialiteter som andeconfit med appelsin og ragout fra Lanzague. Grezelade-gården har også en bred vifte af kasser med regionale produkter. Produkterne sælges i vores egne butikker, delikatesseforretninger og restauranter. Et mødelokale og et restaurationslokale er under opførelse og vil være færdigt i 2016.

 3. CUITS CHARCUTERÍA Y COCINADOS SA

  Spanien

  Vi fremstiller andespecialiteter. Foie gras af ænder. Catering. Kødpålæg og færdigretter. Kød, skinke og tilberedte slagtervarer. Fjerkræ og paté. Andespecialiteter. Grillet kød.

 4. LA COMBE DE JOB

  Frankrig

  Virksomheden LA COMBE DE JOB, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foie gras branchen. Den opererer også inden for egnsprodukter, Forretningsgaver, Spiselige firmagaver, og regionale produkter brancherne. Den er baseret i Objat, Frankrig.

 5. PM WORLD TRADE KFT.

  Ungarn

  Virksomheden PM WORLD TRADE KFT., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foie gras branchen. Den er baseret i Szeged, Ungarn.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. EUROVOLAILLES

  Frankrig

  Virksomheden EUROVOLAILLES, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Foie gras, fjerkræ, vildt, og Foie gras brancherne. Den er baseret i Rungis Cedex, Frankrig.

 2. COURTIN HERVOUET

  Frankrig

  Virksomheden COURTIN HERVOUET, er en Engrossalg, der opererer inden for Kød og fjerkræ branchen. Den opererer også inden for Charcuterivarer og saltede varer, Foie gras, Kød og pålæg, Charcuterivarer og saltede varer, Foie gras, halal-godkendt, og Kød og pålæg brancherne. Den er baseret i Rungis, Frankrig.

 3. LA DROSERA GOURMANDE

  Frankrig

  Virksomheden LA DROSERA GOURMANDE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Foie gras, Forretningsgaver, medaljer, Foie gras, Forretningsgaver, og regionale produkter brancherne. Den er baseret i Laguiole, Frankrig.

 4. VALETTE FOIE GRAS

  Frankrig

  Virksomheden VALETTE FOIE GRAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foie gras branchen. Den opererer også inden for Færdigretter og gourmetretter, Hel ande-foie gras, leverandører af confit de canard, sorte trøfler, og Færdigretter og gourmetretter brancherne. Den er baseret i Gourdon, Frankrig.

 5. ETS PIERRE OTEIZA

  Frankrig

  Virksomheden ETS PIERRE OTEIZA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevarer - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Pølser, Charcuterivarer og saltede varer, Ost, Pølser, Charcuterivarer og saltede varer, foie gras, og Ost brancherne. Den er baseret i Les Aldudes, Frankrig.

 1. ALBY FOIE GRAS / CONSERVERIES PIERRE LASCROUX

  Frankrig

  Virksomheden ALBY FOIE GRAS / CONSERVERIES PIERRE LASCROUX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foie gras branchen. Den opererer også inden for Færdigretter og gourmetretter, andelår, og Færdigretter og gourmetretter brancherne. Den er baseret i Albi, Frankrig.

 2. LAFITTE

  Frankrig

  Virksomheden LAFITTE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foie gras branchen. Den opererer også inden for Gastronomiske specialiteter, Hel ande-foie gras, leverandører af confit de canard, og Gastronomiske specialiteter brancherne. Den er baseret i Montaut, Frankrig.

 1. LOU GASCOUN

  Frankrig

  Virksomheden LOU GASCOUN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigretter og gourmetretter branchen. Den opererer også inden for typisk regionalt køkken, traditionelt køkken - hurtig betjening, friske færdige kødretter, og foie gras brancherne. Den er baseret i St Medard D Eyrans, Frankrig.

 2. LA FERME UHARTIA

  Frankrig

  Virksomheden LA FERME UHARTIA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foie gras branchen. Den opererer også inden for andekød, Hel ande-foie gras, gaveæsker, og leverandører af confit de canard brancherne. Den er baseret i Barcus, Frankrig.

 3. BARTHOUIL

  Frankrig

  Virksomheden BARTHOUIL, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Gastronomiske specialiteter branchen. Den opererer også inden for Foie gras, Stør kaviar, Foie gras, Hel ande-foie gras, og røget laks brancherne. Den er baseret i PEYREHORADE, Frankrig.

 4. LA BASSE-COUR DE CASTELNAU

  Frankrig

  Virksomheden LA BASSE-COUR DE CASTELNAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foie gras branchen. Den opererer også inden for Firmagaver med tryk/logo, og gaveæsker brancherne. Den er baseret i Castelnau-Chalosse, Frankrig.

 5. ETABLISSEMENTS SUDREAU

  Frankrig

  Virksomheden ETABLISSEMENTS SUDREAU, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foie gras branchen. Den opererer også inden for Hel ande-foie gras, andekød, leverandører af cassoulet, og leverandører af confit de canard brancherne. Den er baseret i Cahors, Frankrig.

 6. FAMILLE DUMECQ

  Frankrig

  Virksomheden FAMILLE DUMECQ, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foie gras branchen. Den opererer også inden for leverandører af confit de canard, Hel ande-foie gras, andekød, og andepaté brancherne. Den er baseret i Pomarez, Frankrig.

 7. SELECTOS DE CASTILLA SA

  Spanien

  Virksomheden SELECTOS DE CASTILLA SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foie gras branchen. Den opererer også inden for leverandører af confit de canard, andepaté, og fine krydderiprodukter brancherne. Den er baseret i Villamartín De Campos - Palencia, Spanien.

 8. ARNABAR

  Frankrig

  Virksomheden ARNABAR, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foie gras branchen. Den opererer også inden for Gastronomiske specialiteter, Hel ande-foie gras, Gastronomiske specialiteter, leverandører af confit de canard, og egnsprodukter brancherne. Den er baseret i OSSES, Frankrig.

 1. EURALIS GASTRONOMIE

  Frankrig

  Virksomheden EURALIS GASTRONOMIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Kød, konserveret branchen. Den opererer også inden for Foie gras, Færdigretter og gourmetretter, Foie gras, Færdigretter og gourmetretter, Hel ande-foie gras, og leverandører af confit de canard brancherne. Den er baseret i Lescar Cedex, Frankrig.

 2. JEAN LARNAUDIE

  Frankrig

  Virksomheden JEAN LARNAUDIE, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foie gras branchen. Den opererer også inden for Færdigretter og gourmetretter, Hel ande-foie gras, andekød, regionale pålægsvarer, og Færdigretter og gourmetretter brancherne. Den er baseret i Figeac, Frankrig.

 3. LA FERME D'ARTAGNAN

  Belgien

  Virksomheden LA FERME D'ARTAGNAN, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyr og dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for Foie gras, gårde, frugtavler, Kyllingeavl, og Foie gras brancherne. Den er baseret i Haccourt, Belgien.

 4. SARL MERCIER

  Frankrig

  Virksomheden SARL MERCIER, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for 'gourmet fødevarer branchen. Den opererer også inden for Specialemballering, foie gras, emballering og emballage, Specialemballering, og etikettering brancherne. Den er baseret i La Chapelle Aubareil, Frankrig.

 5. TEDIMEX LTD

  Bulgarien

  Virksomheden TEDIMEX LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foie gras branchen. Den opererer også inden for andelår brancherne. Den er baseret i Haskovo, Bulgarien.

 6. EURALIS COOP

  Frankrig

  Virksomheden EURALIS COOP, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyrefoder branchen. Den opererer også inden for Kornprodukter og kornsorter, Frugt og grønt - import-eksport, Kornprodukter og kornsorter, foie gras, Frugt og grønt - import-eksport, og Import eksport af kød brancherne. Den er baseret i Lescar, Frankrig.

 7. GRENIER DES GASTRONOMES

  Frankrig

  Virksomheden GRENIER DES GASTRONOMES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foie gras branchen. Den opererer også inden for Hel ande-foie gras, leverandører af confit de canard, andekød, og andepaté brancherne. Den er baseret i Hagetmau, Frankrig.

 8. ETABLISSEMENT JACK BLANC SA

  Frankrig

  Virksomheden ETABLISSEMENT JACK BLANC SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foie gras branchen. Den er baseret i Terrasson Lavilledieu, Frankrig.

 9. SOULEILLES FOIE GRAS

  Frankrig

  Virksomheden SOULEILLES FOIE GRAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foie gras branchen. Den opererer også inden for Hel ande-foie gras, andepaté, og leverandører af confit de canard brancherne. Den er baseret i Frespech, Frankrig.

 10. DELMOND FOIES GRAS

  Frankrig

  Virksomheden DELMOND FOIES GRAS, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foie gras branchen. Den opererer også inden for Frisk and, Frisk and, andekød, og Hel ande-foie gras brancherne. Den er baseret i Vezac, Frankrig.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis