• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • dyreopdræt

Resultater for

Dyreopdræt - Import eksport

 1. BIZIM ANADOLU TARIM

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Bizim Anadolu Tarım blev grundlagt i 1973. Vores virksomhed specialiserer sig i levering og produktion af produkter med spiselige kerner og nødder. I dag ejer vores virksomhed en af de største forarbejdningscentre i Europa, som anvender de nyeste teknologier til at skabe de bedste produkter for vores klienter. Vi tilbyder et alsidigt udvalg af kerner, inklusive: Græskarkerner, solsikkekerner, kaffebønner, mandler, cashewnødder, kokos, valnødder, kikærter og sojabønner. Vores kerner er kendt for deres enestående kvalitet og smag. Vores nyeste faciliteter er udstyret med de nyeste kernebehandlingsmaskiner som producerer mere end 80 ton om dagen, hvilket garanterer kvaliteten af produktet. Faciliteten skaber førsteklasses produkter. Takket være vores 50 års erfaring, er Bizim Anadolu Tarım en af de ældste og mest velkendte eksportører af landbrugsråvarer i Tyrkiet. Vi søger konstant efter innovation og udvikling, hvilket har gjort, at vi hurtigt har forvandlet vores virksomhed til en førende landbrugsvirksomhed i Tyrkiet. Vi er velkendt for kvalitetsprodukter og vores ydelser, både nationalt og internationalt. Produktkvalitet og kundetilfredshed er vores første prioritet hos Bizim Anadolu Tarım. Gå til vores hjemmeside eller kontakt os ved eventuelle spørgsmål.

 2. NEAR TRADE

  Portugal

  Verified by europages badge

  NEAR TRADE er en handelsvirksomhed baseret i Portugal som bringer leverandører og købere sammen globalt. Vi bringer unikke og eksotiske produkter til din forretning i Europa. Vores grundlæggende principper såsom praktisk anvendelighed, objektivitet og partnerskab giver os mulighed for at levere de bedste aftaler til vores forskellige partnere, i henhold til lokal lovgivning, normer og kulturer. Takket være en omfattende partnerportefølje, kan vi skabe kontakt mellem vores leverandører fra SYDAMERIKA og EUROPA samt vores globale kunder. Vores procedure er enkelt, og respekterer alle krav for at sikre fantastiske aftaler. Vi arbejder inden for følgende sektorer: råvarer, industrier, teknologi, royal state og finans. Vi vil med glæde bidrage til projekter i de forskellige sektorer. Blandt de produkter vi tilbyder, kan du finde: Drikkevarer: Vi arbejder med de bedste mærker: Heineken, Coca-Cola, Budweiser osv. Derudover samarbejder vi med lokale brasilianske producenter af naturdrikkevarer, naturlig eksotisk frugt som acerola, graviola (frugtkød eller pulver) og biologiske snacks fremstillet af tropisk maniok. Fødevarer: KORN, ANIMALSK PROTEIN, FRUGT, VEGETABILSK OLIE, KERNER OG KREATURFEDT TIL MENNESKELIG INDTAG OG INDUSTRIEL BRUG. VIN, OLIVENOLIE, FORSKELLIGE FRUGTJUICER, FRUGTKØD, PØLSER, BULK KULMULE, KONSERVERINGSSTOFFER, FORARBEJDEDE FØDEVARER. Andre produkter: BEKLÆDNING, TRÆ, PETROLEUMSDERIVATER, BIOMASSE, BIOLOGISKE BRÆNDSTOFFER. Leder du efter en partner som kan hjælpe dig med at promovere dine produkter på det internationale marked, eller importere fra et specifikt land? Kontakt os!

 3. BAYCELIK TARIM ÜRÜNLERI

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Etableret i 1975 er Baycelik Tarim en førende producent af landbrugskerner, som er beliggende i Denizli i Tyrkiet. Med 50 års erfaring inden for branchen, er vi en af de ældste og mest velkendte eksportører af landbrugsråvarer i Tyrkiet. Vores virksomhed specialiserer sig i at producere og leverer førsteklasses spiselige kerner og nøddeprodukter. Vi er stolte over at eje en af Europas mest omfattende behandlingsfaciliteter, udstyret med de seneste teknologier, for at skabe fremragende produkter for vores kunder. Hos Baycelik Tarim tilbyder vi premium kerner, hovedsageligt græskarkerner, solsikkekerner og valnødder. Vores solsikkekerner er omhyggeligt udvalgt fra de mest fertile områder i Tyrkiet, og behandles med omhyggelig opmærksomhed for at garantere deres enestående kvalitet og smag. Med en årlig produktionskapacitet på 15.000 ton solsikkekerner, udvider vi kontinuerligt vores facilitet for at imødese de voksende krav. Vi er forpligtet til at give vores kunder de bedste kvalitetsprodukter og ydelser. Vi arbejder på kontinuerligt at innovere og udvikle vores forretning, for at blive en førende landbrugsvirksomhed i Tyrkiet. Hos Baycelik Tarim er kundetilfredshed vores topprioritet. Vi er stolte over vores omdømme for at levere førsteklasses produkter og ydelser, både nationalt og internationalt. Hvis du har nogen spørgsmål eller ønsker at vide mere om vores virksomhed, er du velkommen til at gå til vores hjemmeside eller kontakte os direkte.

 4. FLEVOTRADE WORLDWIDE FOOD TRADER

  Holland

  Verified by europages badge

  FlevoTrade Worldwide Food Trader er eksperten i løg. Vores hovedaktivitet er dyrkning af løg med vores egen sorterings- og pakkecentral. Løgene sorteres med en kapacitet på 75 ton i timen. Højteknologisk udstyr og knowhow sikrer, at løg fra FlevoTrade er anerkendt på verdensplan for deres kvalitet. FlevoTrade tilbyder en bred vifte af 'hyldeklare' produkter under eget mærke. Takket være erfaring inden for import/eksport bliver vores produkter grundigt sorteret og eksporteret til over 70 lande i verden. Vi befinder os i Flevoland, Holland, og tilbyder intern kvalitetsservice samt en omfattende lagerkapacitet. Via vores globale netværk styrer vi logistikken fra A til Z og garanterer dermed en smag af kvalitet.

 5. AJ AGRO APS

  Danmark

  Verified by europages badge

  AJ Agro ApS har et velkendt omdømme som en pålidelig distributør af højkvalitets landbrugsprodukter på det globale landbrugsmarked. Vores forpligtelse til excellence og integritet har hjulpet med at etablere os som et pålideligt navn inden for landbrugssektoren. Hvad der adskiller os for konkurrenterne, er vores dybe passion for landbrugsråvarer. Vi har investeret megen tid i forståelsen af ethvert område af landbrugsmarkedet inden for eksport, inklusive produktion, logistik og distribution. Denne omfattende viden har gjort os til en pålidelig partner inden for eksportbranchen. I virksomheden finder du et dedikeret hold af eksperter som kontinuerligt gør lidt ekstra, for at hjælpe vores kunder. Med mange års erfaring på eksportmarkederne, har vi placeret os som førende på vores område, ved at sætte et højt niveau inden for kvalitet og pålidelighed. I Danmark er vi stolte over at være en førende leverandør af de bedste landbrugsprodukter. Vores tilbud omfatter et alsidigt udbud af produkter såsom nødder, gødning og dyrefoder. Vi forstår vigtigheden ved disse produkter inden for forskellige industrier, og er forpligtet til udelukkende at levere den bedste kvalitet til vores kunder. Vores mission er at fortsætte med at være en pålidelig partner for virksomheder som har brug for de bedste landbrugsråvarer. Med en fokus på excellence, integritet og kundetilfredshed, vil AJ Agro ApS forblive på fronten af branchen for landbrugsprodukter.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. GK KUSHPIT-AGRO

  Ukraine

  Verified by europages badge

  KUSHPIT-AGRO er en organisation af landmænd fra Ukraine (FE "Kushpita BO", FE "Kushpit", LLC "AGRO-LAN"), hvis primære aktivitet er kultivering af korn, tekniske afgrøder og oliekerner. Vi opbevarer og sælger til landets fødevaresektor, takket være kultivering af afgrøder, udviklingen af erfarne arbejdere og de seneste teknologier. GC KUSHPIT-AGRO er en familievirksomhed som har været til stede i næsten 30 år. Landområdet er på omkring 5.000 hektar. De primære afgrøder som der avles er: forårshvede, vinterhvede, solsikke, majs, sojabønner, boghvede. Gårdene har deres egen maskin- og traktorflåde. I 2020 lancerede de deres egen rensekompleks til korn, som involverede en tørrer. Der er en elevatorkapacitet på 40 tusind ton. Derudover har vi vores eget laboratorium og transport – kornlastbiler. Du kan finde yderligere oplysninger om os på vores hjemmeside: www.kushpit-agro.com. Vi sælger vores produkter i både Ukraine og udlandet. Vi kan arbejde med DAP- og CIF-betingelser. Vi leverer produkter med vores egne kornbiler, og vi kan også levere med containertransport og via tog.

 2. AGROPRODSERVICE, THE PRIVATE AGROINDUSTRIAL ENTERPRISE

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Private Agroindustrial Enterprise “Agroprodservice” blev nomineret som en af de tre bedste landbrugsvirksomheder i det vestlige Ukraine, gennem deres 24 års erfaring. Det samlede område af land som kultiveres af Agroprodservice, er på omkring 45.000 hektarer. Vi avler majs, vinterhvede og byg, solsikke, soja, forårsbyg og hvede, raps, ærter og sukkerroer. Det samlede antal kvæg er på mere end 3.000, og med en samtidig vedligeholdelse, er den årlige produktionsvolumen på 1.255 ton oksekød. Vores erfaring med virksomheder i Europa og verden over er veletableret, hvilket bidrager til en effektiv vækst af udbytte og kvalitet af korn og bælgfrugter, samt sukkerroer. Private Agroindustrial Enterprise “Agroprodservice” virksomheden forstår vigtigheden af at bevare miljøet, hvilket er grunden til, at en af virksomhedens principper er "gør ingen skade". Virksomheden passer på miljøet og understøtter økologiske programmer, samtidig med vi forbliver engageret til vores mission.

 3. KALI SRL SOCIETÀ AGRICOLA

  Italien

  Verified by europages badge

  KALI Srl, landbrugsvirksomhed, specialiseret i produktion og distribution af økologisk ekstra jomfruolivenolie af bevist og certificeret kvalitet. KALI Srl forfølger et innovativt design, der består af nye teknologier og respekt for miljøet, båret videre med engagement og vedholdenhed af Sandi - Gentilini-familien. Virksomheden har samme opmærksomhed og omsorg for sin ekstra jomfru olivenolie, fra oliven til det færdige produkt og leveret direkte til sine kunder.

 4. PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY

  Ukraine

  Verified by europages badge

  Virksomheden PLANT OF AGRICULTURAL MACHINERY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Landbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Landbrug - installation og udstyr, Dyreopdræt, produktion af landbrugsmaskiner, maskiner og udstyr til landbrug, Landbrug - installation og udstyr, landbrugsarbejder, landbrugsprodukter, Dyreopdræt, og Visable supports Ukrainian companies brancherne. Den er baseret i Kitaygorod, Ukraine.

 5. S&M AGRICOLE

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden S&M AGRICOLE, er en Engrossalg, der opererer inden for Landbrug og skovbrug - maskiner og udstyr branchen. Den opererer også inden for Dyreopdræt, Såning og plantning - maskiner og udstyr, Landbrugsmaskiner, Jordbehandlingsmaskiner og -udstyr, reservedele, engrossalg, produktion af landbrugsmaskiner, Dyreopdræt, og buskrydder til store arealer brancherne. Den er baseret i Ingwiller, Frankrig.

 1. EA PLUS ECOMMODITY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden EA PLUS ECOMMODITY, er en Distributør, der opererer inden for Landbrug - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Dyreopdræt, Afgrødeservice, Kornprodukter og kornsorter, ØKOLOGISK LANDBRUG, Tropiske frugter, fødevarer - import/eksport, fødevareindustri, vegetabilske olier, og Dyreopdræt brancherne. Den er baseret i Virsac, Frankrig.

 2. AUTO LOGEX S.R.L.

  Rumænien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AUTO LOGEX S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Tørrede frugter, Møtrikker til skruer, Fødevarer - import-eksport, nød, Landbrug - import-eksport, Import-eksport - fødevarer og landbrug, og Tørrede frugter brancherne. Den er baseret i Sahateni, Rumænien.

 1. HILAIRE AGRI-SERVICES

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden HILAIRE AGRI-SERVICES, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bælgfrugter branchen. Den opererer også inden for Olieplanter, Vegetabilske olier, Ubearbejdede vegetabilske olier, Dyreopdræt, vegetabilske madolier, brændselsolier med halvstor vægtfylde, rapsfrø, solsikkeolier, og linser brancherne. Den er baseret i Vregny, Frankrig.

 2. AGRI TRADIZIONE

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden AGRI TRADIZIONE, er en Distributør, der opererer inden for Vaskeudstyr til frugter, grønsager og fisk branchen. Den opererer også inden for Dyreopdræt, Frugt og grønt - import-eksport, Frugt import eksport, Druer import eksport, Dyreopdræt, grossist af frugt og grønt, Frugt og grønt - import-eksport, frugtimportører, og distributør af friske grøntsager brancherne. Den er baseret i Vittoria, Italien.

 3. SARL CITY

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SARL CITY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Fødevareekstrakter branchen. Den opererer også inden for Tørrede frugter, Krydderier, Landbrug - import-eksport, Fødevarer - import-eksport, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Dyreopdræt, Vegetabilske olier, arabisk gummi, og kryddernelliker brancherne. Den er baseret i Caix, Frankrig.

 4. FRESH FUTURE SP.Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRESH FUTURE SP.Z O.O., er en Engrossalg, der opererer inden for Frugt og grønt - import-eksport branchen. Den opererer også inden for Landbrug - import-eksport, Økologiske, fødevarer, ØKOLOGISK LANDBRUG, Grønsager, friske, Dyreopdræt, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Landbrug - import-eksport, grøntsager friske, og distributør af friske grøntsager brancherne. Den er baseret i Poznan, Polen.

 5. INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden INGRÉDIENTS AGRICOLES D'AFRIQUE ET D'AILLEURS - INGREAA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for Import-eksport - fødevarer og landbrug, Frugter, ØKOLOGISK LANDBRUG, Fødevarer - import-eksport, Krydderier, fødevareindustri, Import-eksport - fødevarer og landbrug, Frugter, og eksport af frugter brancherne. Den er baseret i Rosny-Sous-Bois, Frankrig.

 6. PAL GARDENS COMPANY

  Det Besatte Palæstina

  Verified by europages badge

  Virksomheden PAL GARDENS COMPANY, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tørrede frugter branchen. Den opererer også inden for Dyreopdræt, Landbrug - import-eksport, Fødevarer - import-eksport, dadler, landbrugsprodukter, pakkede dadler, Dyreopdræt, Landbrug - import-eksport, og Fødevarer - import-eksport brancherne. Den er baseret i Jericho, Det Besatte Palæstina.

 7. FRANTOIO CARMIGNANI UMBERTO

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden FRANTOIO CARMIGNANI UMBERTO, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for landbrugsdrift, vindyrkende virksomheder, knusemaskiner, og vinproduktion brancherne. Den er baseret i San Casciano In Val Di Pesa, Italien.

 8. CATAHOULA LEOPARD DOG

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden CATAHOULA LEOPARD DOG, er en Detailsalg, der opererer inden for Kæledyr branchen. Den opererer også inden for hunde, hundeopdræt, og dyreopdræt brancherne. Den er baseret i Scano Di Montiferro, Italien.

 1. TORGOPTYUG LLC

  Rusland

  "TORGOPTYUG" er en handelsvirksomhed der leverer landbrugsprodukter, og er involveret i global import/eksport af fødevareprodukter. Virksomheden har mange pålidelige partnere inden for produktion af afgrøder: — olieholdige afgrøder (hørfrø, solsikke, raps, sæd-dodder, sennep, saflor, olieholdig radisefrø, osv.); — myslikorn (hvede, byg, rug, farro, havre, gul og rød hirse, majs, hvid og rød durra); "TORGOPTYUG" arbejder jævnligt sammen med producenter af behandlede landbrugsprodukter (havre- og hvedeklid, mel, husk), samt landbrugsprodukter til foder til kreaturer. Virksomhedens egne lagringsfaciliteter over hele Rusland, gør det muligt hurtigt at afsende produkter til enhver lokation, uanset hvor i verden det er. Langvarig erfaring inden for import og eksport af fødevareprodukter, samt viden og ekspertise, hjælper "TORGOPTYUG" med at opnå succes med deres partnerskaber med landmænd og kunder. Virksomhedens prioritet er at levere sunde og miljøvenlige landbrugsprodukter til hele verden, at reducere den miljømæssige effekt, samt forbedre livskvaliteten i de regioner hvor deres faciliteter findes. Holdet af professionelle hos "TORGOPTYUG" er altid klar til at tale om skræddersyede leveringsforhold for deres kunder. For at opnå indtjening for alle parter, opbygger og udvikler virksomheden partnerskaber med forskellige partnere inden for det globale fødeforsyningssystem. Vi er åbne over for et samarbejde, og vil med glæde besvare eventuelle spørgsmål.

 2. AGROCHIMINVEST, LLC

  Rusland

  AgroChimInvest LLC er en af de førende russiske virksomheder som specialiserer sig i dyrkning, behandling, raffinering og eksport af landbrugsprodukter såsom koriander, sennep, hørfrø (linned - planter), kikærter, linser, ærter. Vores produktionsfaciliteter er koncentreret omkring landbrug som findes i Krasnodar regionen. Under indsamling, rensning, opbevaring og emballering af de forskellige frø, anvender vi udelukkende moderne indenlandsk og udenlandsk udstyr. Inden for de seneste år har vores førende agronomister udviklet og anvendt vores egen unikke teknologi inden for dyrkning. Under afgrødens vækstcyklus på marken bliver dens tilstand vurderet af virksomhedens personale, og alle nødvendige justeringer kan derfor anvendes i tide. Vi leverer vores produkter til kunder i lande som Indien, Pakistan, Nepal, Sri Lanka, Malaysia, Yemen, Europa osv. Alle vores produkter gennemgår de nødvendige kvalitetstest og certificering. Det er grunden til, at vores afgrøder overholder alle europæiske og internationale kvalitetsstandarder. AgroChimInvest er

 3. MTK LTD

  Rusland

  International Trading Company LLC er en eksportør der handler med landbrugsgrossistprodukter fra de miljøvenlige områder i Rusland og andre lande. Virksomheden leverer et stort udvalg af olieholdige frø (hør, solsikke, linfrø, sennep osv.), bælgfrugter (soja, bønner, kikærter osv.), frø fra flerårige og årlige planter (krog-sneglebælg, stenkløver, rødkløver osv.) samt korn (hvede, byg, rug, havre, boghvede osv.). ITC LLC har etableret partnerskaber i Østen, Vesteuropa og Asien. De produkter som ITC handler med er certificeret og overholder alle relevante russiske og internationale kvalitetsstandarder og bestemmelser. Virksomheden leverer landbrugsvarer via hav, vej og jernbane globalt på den kortest mulige tid. Virksomhedens klienter drager fordel af en transparent og komfortabel forsendelse med gode betingelser, takket være samarbejde med de største landbrugsvirksomheder i forskellige lande.

 4. INTERNATIONAL PRIVATE LIMITED

  Indien

  Yerik International er en virksomhed baseret i Indien, som siden 1991 har specialiseret sig i fremstilling og eksport af landbrugsmaskiner, maskinteknik og håndværktøj. Vi er eksperter inden for fremstilling af automobildele. Vores produktudvalg inkluderer hydraulikcylindere, traktorleddele, smedning, kraftudtagsadaptere og andre dele, bugseringsdele, landbrugsredskaber, smøreudstyr, trepunktsophængsdele, portforskruninger og håndværktøj såsom hjulnøgler. Vi har arbejdet på vores internationale tilstedeværelse, og i dag eksporterer vi til markeder som inkluderer USA, Canada, UK, Europa, Italien, Tyskland, Sydafrika, Irland, Australien, Rusland og andre. Vi har en CAD- og CAM-infrastruktur, og har i gennem årene udvidet vores produktionsfaciliteter, hvilket gør os i stand til at forbedre vores produktionskapacitet, og udføre specialiseret arbejde, såsom 3D-design og modelarbejde med simulering og testkapacitet, for at levere førsteklasses produkter der overstiger vores kunders forventninger. Derudover er hele vores team dedikeret til virksomhedens vækst, og har været en vigtig del i vores succes. Vi udfører strenge kvalitetskontroller ved den indgående ordre, under produktionen og før levering, for at sikre kvaliteten af vores produkter. Vi arbejder på at overholde de højeste kvalitetsstandarder på ethvert niveau. Med mere end 30 års erfaring, er vi stolte over at være certificeret i henhold til ISO 9001 standarderne. Tøv ikke med at kontakte os for at få yderligere information!

 5. GARNTEC GMBH

  Tyskland

  Din partner for individuelle garnløsninger. Som højtydende virksomhed i Glatz-gruppen producerer papirgarn og papirsnore af specialpapir i diametrene fra 0, 20 mm til 30 mm. GarnTec har som eneste udbyder det nødvendige knowhow til fremstilling af de tyndeste papirgarner. Ekspanderende fladgarn, fugtforseglende garn, fugtforseglende dug, fiberdug og kabelisoleringspapir afrunder sortimentet til kabelindustrien.

 6. AZIENDA AGRICOLA EPAMINONDA MISS DELIZIA

  Italien

  Landbrugsbedriften Epaminonda har ført sit indregistrerede varemærke Miss Delizia på markedet i mere end 30 år og beskæftiger sig hovedsageligt med produktion, bearbejdning og salg i Italien og udlandet af meloner, vandmeloner og artiskokker i forskellige varianter: gule meloner (Helios, Giorillo), vandmeloner (Sentinel, Melania, Caravan) og artiskokker (Apollo, Violetto, Romanesco, Tema, Nostrano).

 7. ASKTEQ APS

  Danmark

  Hos AskTeq kan vi guide dig inden for stald teknik og sørge for at du får den bedst og mest optimale løsning. Vi har mere end 15 års erfaring i branchen og vores medarbejdere står derfor til rådighed uanset hvad det gælder. Vi vil guide dig omkring de forskellige valg der skal tages go mener at personlig kontakt med kunderne er nødvendig for at kunne yde den bedste service.

 8. SEMILLAS BATLLE SA

  Spanien

  Virksomheden SEMILLAS BATLLE SA, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bedplanter, blomsterløg og frø branchen. Den opererer også inden for Dyreopdræt, Dyreopdræt, landbrugsprodukter, havebrug, og frø til frugthaver brancherne. Den er baseret i Molins De Rei, Spanien.

 9. HERDADE DA MALHADINHA NOVA SOC. AGRÍCOLA E TURISTICA, S.A

  Portugal

  Virksomheden HERDADE DA MALHADINHA NOVA SOC. AGRÍCOLA E TURISTICA, S.A, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Vine branchen. Den opererer også inden for Vine - Portugal, og dyreopdræt brancherne. Den er baseret i Beja, Portugal.

 10. SEMIH HACIM TARIM URUNLERI A.S.

  Tyrkiet

  Virksomheden SEMIH HACIM TARIM URUNLERI A.S., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Dyreopdræt branchen. Den opererer også inden for solsikkefrø, og græskarkerner brancherne. Den er baseret i Civril/denizli, Tyrkiet.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Dyreopdræt - Import eksport

Antal resultater

2.861 Virksomheder