• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • flokkulering - stål og metaller

Resultater for

Flokkulering - stål og metaller - Import eksport

 1. NET D.O.O.

  Slovenien

  Verified by europages badge

  NET Ltd. er en familiedrevet virksomhed med mere end 30 års erfaring inden for design, udvikling og fremstilling af metalprodukter. Vi er specialiseret i CNC-prægning, stansning og perforering; bøjning og svejsning af stål, aluminium, rustfrit stål; slibning, boring, forskellige andre finishaktiviteter, inklusive men ikke begrænset til polering, pulverlakering eller samling. Vi er forpligtet til høje kvalitetsstandarder, bekræftet med vores certifikation ift. ISO 9001: 2015 standarden.

 2. MAAG FLOCKMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Virksomheden MAAG FLOCKMASCHINEN GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flokkulering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Tekstilflokkulering, påhæftningsmaskiner til madresser, maskiner og udstyr til sprøjtning af stof, Tekstilflokkulering, og velourisering af tekstilprodukter brancherne. Den er baseret i Kusterdingen, Tyskland.

 3. K. SCHUMACHER GMBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT

  Tyskland

  Virksomheden K. SCHUMACHER GMBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Bronzering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Metallisering, Flokkulering - stål og metaller, Elektrolytisk forzinkning, Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning, Metallisering, Flokkulering - stål og metaller, Elektrolytisk forzinkning, og Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning brancherne. Den er baseret i Essen, Tyskland.

 4. BRUSIEXPRESS OBDELAVA KOVINSKIH IZDELKOV D.O.O.

  Slovenien

  Virksomheden BRUSIEXPRESS OBDELAVA KOVINSKIH IZDELKOV D.O.O., er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Flokkulering - stål og metaller branchen. Den er baseret i Celje, Slovenien.

 5. MEATH METAL PRODUCTS LTD

  Irland

  Virksomheden MEATH METAL PRODUCTS LTD, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Foldning - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for Flokkulering - stål og metaller, Formgivning - stål og metaller, Flokkulering - stål og metaller, og Formgivning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Dunboyne, Irland.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. DIMONTONATE FLOCCATI S.P.A.

  Italien

  Virksomheden DIMONTONATE FLOCCATI S.P.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Flokkulering - stål og metaller branchen. Den er baseret i Mornago, Italien.

 2. ALPHA SHIPS INSULATIONS

  Grækenland

  Virksomheden ALPHA SHIPS INSULATIONS, er en Tjenesteudbyder, der opererer inden for Flokkulering - stål og metaller branchen. Den opererer også inden for industrielle isoleringsmaterialer brancherne. Den er baseret i Piraeus, Grækenland.

 3. AIGLE MACCHINE S.R.L.

  Italien

  Virksomheden AIGLE MACCHINE S.R.L., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiler - klargørings-, spinde- og vævemaskiner branchen. Den opererer også inden for Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, Flokkulering - stål og metaller, Tekstiler - appreterings-, tryknings- og indfarvningsmaskiner, og Flokkulering - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Borgaro Torinese, Italien.

 4. MORIONIS UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Litauen

  Virksomheden MORIONIS UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Flokkulering - stål og metaller, og Flokkulering - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Kaunas, Litauen.

 5. STAMPERIA LEVATI

  Italien

  Virksomheden STAMPERIA LEVATI, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Tekstiltryk branchen. Den opererer også inden for Flokkulering - stål og metaller, tjenester og aktiviteter i relation til tekstilindustrien, og Flokkulering - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Arcore, Italien.

 1. VTA ENGINEERING UND UMWELTTECHNIK GMBH

  Østrig

  Virksomheden VTA ENGINEERING UND UMWELTTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Flokkulering - stål og metaller, og Flokkulering - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Weibern, Østrig.

 2. M.T.C. POEDER COATING B.V.

  Holland

  Virksomheden M.T.C. POEDER COATING B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Flokkulering - stål og metaller, og Flokkulering - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Schiedam, Holland.

 1. THERMIEK B.V.

  Holland

  Virksomheden THERMIEK B.V., er en Engrossalg, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Flokkulering - stål og metaller, og Flokkulering - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Geldermalsen, Holland.

 2. PIPELINE AND METAL COATINGS LIMITED

  Det Forenede Kongerige

  Virksomheden PIPELINE AND METAL COATINGS LIMITED, er en Engrossalg, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Flokkulering - stål og metaller, Sandblæsning - stål og metaller, Flokkulering - stål og metaller, og Sandblæsning - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Newport, Det Forenede Kongerige.

 3. BLASBERG HARTCHROM GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Virksomheden BLASBERG HARTCHROM GMBH & CO. KG, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Galvanisering - stål og metaller, Flokkulering - stål og metaller, Galvanisering - stål og metaller, og Flokkulering - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Remscheid, Tyskland.

 4. FLOCK-DESIGN

  Schweiz

  Virksomheden FLOCK-DESIGN, der opererer inden for Stål og metaller - overfladebehandling og -belægning branchen. Den opererer også inden for Flokkulering - stål og metaller, og Flokkulering - stål og metaller brancherne. Den er baseret i Muri, Schweiz.

 5. ELLEPI S.R.L.

  Italien

 6. N.S.T. S.R.L.

  Italien

 7. PAMA S.R.L.

  Italien

 8. LA FLOCCATURA DI CESARE TOLOTTO

  Italien

 1. FIRMI S.N.C. DI ZOSO DARIO & C.

  Italien

 2. TECHNOMARK

  Frankrig

  Verified by europages badge

  TECHNOMARK er den franske ekspert i sporbarhed takket være laserteknologi og nåleprægning. Technomark har været ekspert i nåleprægning siden 2000 og har revolutioneret markedet med sit innovative flagskib, der er designet til at imødekomme ethvert behov, nemlig serien Multi4 (et produkt med 4 anvendelsesområder). Siden denne succes har Technomark fortsat innoveret og bidraget med vigtige løsninger på markedet for nåleprægning. I 2013 startede Technomark på området for laserteknologi og sælger nu skræddersyede løsninger. Og i 2016 lancerede vi det første produkt i laserfiber-serien Graphix. Takket været sine anerkendte innovationer har Technomark modtaget certificeringer og priser og indtager i dag positionen som en uundgåelig aktør på markedet for permanent mærkning. Vi tilbyder komplette løsninger inden for sporbarhed, markning og korrektur. Virksomheden, der har dannet et konsortium med sine afdelinger i Kina og USA, udvikler produkter af FrenchFab-kvalitet og kan opfylde kundekrav verden over gennem sine internationale samarbejdspartnere og et permanent netværk af lokal assistance. Vi garanterer kvaliteten, uanset type af mærkning (alfanumeriske sekvenser, specialtegn, logoer, tidsstempler og diverse stregkoder af typen datamatrix og QR koder). Derfor kan vores løsninger tilfredsstille alle dine behov for sporbarhed uanset industriel anvendelse. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger!

 3. EMSIL TECHTRANS SRL

  Rumænien

  Verified by europages badge

  Emsil blev grundlagt i Rumænien i 1995 og designede, producerede og solgte i starten CNC-maskinværktøj. Det første CNC-maskinværktøj blev installeret i Finland i 1997. Emsils strategi var at diversificere og udvide sine kapaciteter inden for produktionen af en bred vifte af produkter inden for en bred vifte af industrier. Emsil er en åben virksomhed og påtager sig tekniske udfordringer, uanset om det er inden for maskinværktøj eller svejsning og ståfremstilling, og er i gang med at blive en stærk leverandør og partner for sine kunder over tid. Af disse årsager ekspanderede Emsil i 2007. Gemils fokus var på svejsning af store stålprodukter for at dække efterspørgslen efter sådanne tjenester. Desuden begyndte Emsil med at skifte produktionen af hovedkomponenter til maskinværktøj fra støbt stål til kulstofstålsvejsede strukturer. Siltech, den tredje virksomhed, blev dannet i 2007 til at rådgive og blev i sidste ende omdannet til en virksomhed inden for stålfremstilling i 2012. I dag er Siltech etableret i Aiud, den tredje lokalitet. I 2011 købte Emsil en fransk teknikvirksomheds rumænske datterselskab og gik ind i luftfartsindustrien. Hovedprodukterne, vi fremstiller, er enheder og stålkonstruktioner til montage af flykomponenter. I dag er vi aktive i 3 rumænske byer, fremstiller højteknologisk CNC-maskinværktøj og stålprodukter i kulstofstål og rustfrit stål. Vi arbejder inden for følgende industrier: søfart, energi, olie&gas, luft- og verdensrum, transport og vakuum.

  Alle produkter for "flokkulering - stål og metaller"

 4. ATOM KARINCA LASER

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 1996 er Atom Karinca en enestående kontraktproducent inden for teknik og laserskæring, som er beliggende i Istanbul i Tyrkiet. Vores urokkelige forpligtelse til excellence er rodfæstet i vores højteknologiske infrastruktur som omfatter et fabriksområde på 3.000 m2, en moderne maskinpark og et hold bestående af 60 særdeles højttrænede professionelle, som har mulighed for at arbejde i døgnskift, for at garantere en problemfri produktion for vores værdsatte kunder. Siden vores grundlæggelse i 1996 har vi kontinuerligt udviklet os, og gik ind på markedet på laserskæring i 2005. Vores dedikation til fremskridt kan tydeligt ses i vores kontinuerlige investeringer og forbedrende initiativer. Vores omfattende tjenester omfatter: •Laserskæring •Pladebøjning •Cylinderbøjning •Fremstilling af svejsede dele •Elektrostatisk pulverlakering •Monteringstjenester •Plademetal salgsmaskinpark: LASERSKÆRING MASKINPARK 6 KW skærekræft | 4000x2000 mm pladebehandlingsområde 6 KW skærekræft | 3000x1500 mm pladebehandlingsområde 4 KW skærekræft | 3000x1500 mm pladebehandlingsområde 2, 5 KW skærekræft | 2500x1250 mm pladebehandlingsområde VORES PLADEBØJNINGSMASKINER 7 akser CNC pladebøjningsmaskine 5 akser CNC pladebøjningsmaskine 4 akser CNC pladebøjningsmaskine Hos Atom Karinca leverer vi til vores globale kunder, uden geografiske grænser. Kundetilfredshed er vores højeste prioritet, og vores erfarne team er dedikeret til at forstå og opfylde dine unikke krav. Din succes er vores engagement.

 5. KALELILER CIVATA SAN VE TIC A.S / FASTENERS

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Grundlagt i 1995 er KALELILER FASTENERS en førende producent af stålfastgørelsesanordninger som er beliggende i Ankara i Tyrkiet. Vi leverer førsteklasses produkter og er den foretrukne globale leverandør af fastgørelsesanordninger. Med en produktionsfacilitet på 14.000 m2, som omfatter et afdækket område på 10.000 m2 i Ankara/Saray, kombinerer vi vores enorme viden med en kundecentreret tilgang. Hos KALELILER FASTENERS er kundetilfredshed i fokus. Vi leverer bolte, hovedbolte, ankerbolte og møtriksbeskyttelser med varme smedningsmetoder og kolde støbningsmetoder. Vores ekspertise omfatter forskellige typer af stålfastgørelsesanordninger, og vi tilbyder elektrogalvaniserede og varmdyppede galvaniserede belægninger. Vi specialiserer os også i belægninger med geomet og zinknikkel, ved at fokusere på større bolte og særlige fastgørelsesanordninger gennem varm smedning. Vi leverer til forskellige industrier såsom energi, konstruktion, industrielle dele, stålkonstruktion, lufthavnskonstruktion, raffinaderier og maskinbranchen. Vores avancerede maskiner og udstyr gør os i stand til at fremstille en enestående kvalitet af vores skræddersyede dele. Vores kapacitet omfatter automatisk skæring, varm smedning, kold formning, maskinbearbejdning, gevindrulning, varmebehandling, belægning og kvalitetskontrol. Under KLR-mærket leverer vi bolte og skruer fra M12 til M80 i diameter, gevindstænger og bolte fra M8 til M220 mm og møtrikker fra M20 til M80 i længde. Vi tilbyder også ankerbolte, U-bolte og J-bolte og har en omfattende lagerbeholdning af forskellige fastgørelsesanordninger. Kontakt os for flere oplysninger!

 6. TEKNIK CIZGI KESIM BUKUM METAL SAN VE TIC LTD STI

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Teknik Çizgi Kesim Büküm er forpligtet til at levere en service til vores værdifulde kunder, som ikke ses andre steder. Grundlagt på teknisk ekspertise og tillidsfulde samarbejder, prioriterer vi kundetilfredshed gennem innovative løsninger. Med en omfattende viden og erfaring opnået gennem mange år, er vi fremragende inden for produktionsprocesser som omfatter laserskæring, guillotine skæring, kantbænksbøjning, svejsning, montering og malet produktion. Vores kerneprincipper ligger ved rettidige løsninger samt en garanti for problemfrie leveringer af de bedste produkter. Vi er stolte over at skabe en kultur af pålidelig og kundecentreret tilgang hos Teknik Çizgi Kesim Büküm, ved at tilbyde vores kunder den bedste service excellence. Vores dedikation til kvalitet understøttes af vores ISO 9001-2015-, ISO 14001- og ISO 45001-certifikater. Med vores højteknologiske kvalitetslaboratorium anvender vi det seneste udstyr til processer som skæring, stansning, polering og mere! Vi opretholder særdeles strenge kvalitetskontroller under den fulde produktionsproces. Hos Teknik Çizgi Kesim Büküm afspejler vores certifikater og avancerede laboratorieegenskaber vores urokkelige engagement til at levere produkter og tjenester som kontinuerligt overstiger de højeste branchestandarder. Kontakt os i dag for at få excellence på ethvert område!

 7. SHENZHEN PROMOSTAR HARDWARE CO.,LTD

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskabet Shenzhen PromoStar Hardware Co., Ltd. er specialiseret i CNC-bearbejdning af metal, drejning, fræsning, stansning, svejsning af produkter til alle former for industri. Vi bearbejder rustfrit stål, aluminium, titanium, kobber, kulstål mv. Vi kan levere til alle industrikrav, såsom: Elektriske apparater, elektronik, automobildele, LED-belysning, møbler, maskiner og udstyr, rengørings- eller medicinsk udstyr, plast- og formforbindelser osv. Promostar har en omfattende viden når det kommer til eksport til USA, Europa samt de Sydasiatiske lande. Vi kan nå en tolerance inden for +/-0, 002 mm. Vi arbejder efter standardcertificeringer fra ROHS, REACH. Materialet kan være godkendt i henhold til ASTM, UNI. ISO 9001: 2008 og ISO TS16949. Vores egenskab er: Mellemstor virksomhed med et godt produktionsanlæg. Vi investerer en del i maskiner og arbejdsteknologier, og vi har en god HR-afdeling. Vores team har arbejdet sammen i mere end 8 år. Vi arbejder som et team. PromoStar har opnået god anerkendelse over hele verden. Tøv ikke med at kontakte os for flere oplysninger!

 8. CAD-CAM ENGINEERING SOLUTION SRL

  Rumænien

  Verified by europages badge

  CAD-CAM Engineering Solution tilbyder metalbearbejdningsydelser inden for prototyper, mindre og serieproduktioner af maskindele med meget små tolerancer og kompleks form. Vores specialitet er CNC-fræsning og drejning: 3 akse, 4 akse, 5 akse inden for industrier som luftfart, olie og gas, farmaceutisk og formel 1. Type af bearbejdede dele: Komponenter til luftfartsstrukturer, ventiler og komponenter, undervandsstik, hydrauliske komponenter. Materialer: Aluminiumslegering, stål, rustfrit stål, inconel, titanium. Særlige processer: anodisering, hård anodisering, kemisk polering, varmebehandling, brunebehandling. Produktionstype: små serier (10-100 stk.), mellem (100-5.000 stk.), masse (5.000-30.000 stk.). Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger!

 9. ZS INDUSTRIES CO., LTD

  Kina

  Verified by europages badge

  ZS Industries Co., Ltd (ZSI) er en kinesisk og dansk baseret kontraktfremstillings- og ingeniørvirksomhed grundlagt i 2003. Vi specialiserer os i fremstilling af store og mindre komplekse mekaniske dele og komponenter i henhold til vores globale kunders tegninger og specifikationer. ZSI er TÜV ISO 9001 certificeret med 19 års erfaring med at levere førsteklasses skræddersyede komponenter af maskinforarbejdet støbninger, maskinforarbejdet formninger, præcisionsformning, svejsede strukturer eller moduler og enheder med konkurrencedygtige priser til forskellige industrielle segment såsom landbrugsmaskiner, fødevaremaskiner, konstruktionsudstyr, vindmølleindustrien, generelle maskiner, pumper og ventiler og hydrauliske cylindere. ZSI er forpligtet til at skabe værdi for kunderne gennem vores tværkulturelle opsætning, konkurrencedygtige leverandørbase, effektiv forsyningskædestyring, systematisk kvalitetskontrol, erfaring inden for maskinteknologi, viden og innovative logistiktjenester. Vores overordnet formål er vores support til vores kunder, for at hjælpe dem med at øge deres konkurrencedygtighed og omsætning takket være en reduktion af deres samlede ejerskabsomkostninger. Vi ønsker et langvarigt partnerskab med både vores kunder og underleverandører.

 10. ISTANBUL DOKUM SANAYI VE TICARET A.S..

  Tyrkiet

  Verified by europages badge

  Istanbul Döküm har fleksible produktionsmetoder som gør dem i stand til at fremstille, støbe jern, nodulær jern, rustfri stål, dobbelt, super dobbelt og bronze i et sandmoduleringssystem med et enkelt støberi. Vores støberi, som er forskellig fra hundredvis af støberier i Tyrkiet og Europa, er udstyret til at levere komplekse støbninger til vores kunder. Vores priser er konkurrencedygtige, og vores kvalitet er Europæisk. Med induktionsovne, en samlet flydende metalkapacitet på 6, 5 ton og en årlig produktionskapacitet på 2.500 ton. Alle vores støbninger passerer gennem en 3D-simuleringsfase, for at forhindre fejl og defekter. Istanbul Döküm er altid på din side med vores design og projekter, fra modellering til støbning, fra støbning til slibning, fra bearbejdning til endelig inspektion. I overensstemmelse med krav om mønstre, udleveres de tekniske tegninger til mønsterafdelingen i vores struktur, eller til mønsterproducenter som vi har arbejdet sammen med i årevis. Afhængigt af kundens krav, udføres forbearbejdning og endelig bearbejdning på vores eget værksted, og hos virksomheder som vi har arbejdet sammen med i årevis. I laboratoriet, og for alle produktioner, udføres der kemiske analyser, mekanisk udbytte - elastisk - forlængelsestest, og hvis det er påkrævet, også hårdhedstest, og der leveres UT, MT og MPI test. Nogle af de industrier vi leverer til, inkluderer pumper og komponenter, ventiler, generelle maskiner, marinebranchen, turbiner, hydraulisk og petrokemisk, jern og stålbranchen.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Flokkulering - stål og metaller - Import eksport

Antal resultater

30.680 Virksomheder