• europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • skruer

Resultater for

Skruer - Import eksport

 1. SEMIN

  Frankrig

  Verified by europages badge

  SEMIN er en fransk, familiedrevet industriconcern med speciale i fremstilling af byggematerialer. Vi tilbyder kvalitetsløsninger til professionelle i byggebranchen til byggeri og indendørs renoveringer af boliger. Innovation er en del af vores dna, og siden 1838 har SEMIN udviklet tekniske løsninger, der er tidsbesparende og gør arbejdet nemmere på byggepladsen. SEMIN tæller 6 industrikomplekser i Frankrig, 4 i udlandet og har 650 medarbejdere. Koncernen har en omsætning på 160 M €, heraf 40% i udlandet i mere end 66 lande verden over. Kunden er i centrum af vores strategi, og vores fleksibilitet og reaktivitet, kombineret med det faktum, at vi altid har et team i felten tæt på kunden, gør en forskel. Vi forpligter os til at gøre kundeservice til en prioritet. Vores mål er at udvikle os på en ansvarlig måde med mindst mulig indvirkning på miljøet.

 2. CODIPRO (GROUPE ALIPA)

  Luxembourg

  Verified by europages badge

  CODIPRO, der er europæisk specialist, fremstiller hejseringe i høj kvalitet der kan løfte meget tunge byrder. Alle Codipros ringe er leddelte og kan rotere med last. CODIPRO tilbyder et stort udvalg af hejsering efter mål og med korte leveringsfrister.

 3. STEINSTOSSER & SCHMACHTENBERG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Steinstosser & Schmachtenberg er BUCHHOLZ GROUP – velkommen! Konsekvent branchespecialisering, mere end 100 års erfaring og certificeret kvalitetsstyring er de optimale forudsætninger: vi er kendt verden over for den konstant fremragende kvalitet af vores produkter. Vores medarbejdere er grundlaget for vores succes: De kender maskinerne, anvendelsesområderne og deres særlige udfordringer rigtig godt – og rådgiver dig personligt, målrettet og hurtigt. Fremragende service, som du kan regne med. Den pålidelige levering af komplette knivsæt, inklusive tilbehør, er en af ​​vores styrker. Vores kunder nyder godt af korte opsætningstider og høj planlægningssikkerhed. Besøg vores onlinebutik på https: //shop.buchholz-gruppe.eu, og find knivene til din maskine. Vi leverer knive og sliddele til følgende brancher: Genbrug, vejarbejde, pladearbejde, skovbrug, stålproduktion

 4. WILHELM LÜSEBRINK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vores firma har i årtier været en af ​​de største producenter af trådmetalprodukter i Europa. I 1852 producerede landsbysmeden Wilhelm Lüsebrink i Halver-Öckinghausen for første gang ringskruer med trægevind - et produkt, der stadig er et af de vigtigste i vores sortiment i dag. Med en god blanding af tradition og modernitet, producerer og leverer vi til markeder over hele verden fra to lokationer. Moderne produktionsmetoder og logistik, absolut kvalitet og overholdelse af deadlines samt evnen til at reagere fleksibelt på særlige kundekrav er de afgørende konkurrencemæssige fordele, og garanterer succes og anerkendelse til vores virksomhed, som nu drives af den sjette generation. LÜSEBRINK - vi ordner det.

 5. BLIS KUGELGEWINDETRIEBE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Leverings- og serviceprogrammet for BLIS Kugelgewindetriebe GmbH inkluderer: Kugledrevbolte i hvirvlet og slebet design i henhold til DIN og i henhold til kundetegninger med standard- eller specielle møtrikker, trapezformede spindler i rullet og hvirvlet design, lineære føringer, tilbehør såsom lejer og lejeblokke, reparationer og inspektioner foretaget af KGT.

Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på europages.
 1. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schäfer + Peters er din partner inden for rust- og syrebestandige forbindelseselementer, DIN- og standarddele som f.eks. træskruer, metriske skruer, pladeskruer, skiver, møtrikker eller produkter som f.eks. tunglastfastgørelseselementer og solcellefastgørelseselementer samt specialdele og tegnede dele - alle i forskellige udførelser. Vi plejer en kontakt med vores kunder, der ikke ruster. Det sørger vi for med over 32.000 forskellige lagerartikler, over 200 engagerede og kvalificerede medarbejdere og en moderne kvalitetsstyring. I vores online-butik finder du alle lagerartikler som f.eks. diverse skruer, møtrikker, skiver, wirer, kæder, stifter og mange andre forbindelseselementer af rustfrit stål. Kontakt vores salgsteam for at få adgang til S+P online-butikken.

 2. PITZL METALLBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Som en af de førende leverandører af træsamlingssystemer kan Pitzl se tilbage på over 30 års erfaring. "Til hver anvendelse et egnet koncept" er Pitzls motto. Vi står for fleksibilitet. Udover vores omfattende produktsortiment af stolpedragere, samlestykker, værktøj, støjbeskyttelsesløsninger og meget mere, producerer vi også specialfremstillinger efter kundens individuelle mål og ønsker. Således kan vi garanterer, at enhver, der forarbejder, får et optimalt løsningsforslag til en effektiv træsamling - også ved vanskelige krav. Som en af de får producenter tilbyder Pitzl stolpedragere, samlestykker og balkonsøjler med omfattende ETA-godkendelse og det dermed forbundne retligt forpligtende CE-mærke. At produktionen "Made in Germany" står for topkvalitet er en selvfølge. Med det lover vi den forarbejdende part maksimal produktsikkerhed og mindsker risiciene for den erhvervsdrivende.

 3. BTS BEFESTIGUNGSELEMENTE-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  BTS Befestigungselemente-Technik GmbH er en middelstor virksomhed inden for den metalforarbejdende industri, som har specialiseret sig i fremstilling og salg af fastgørelses- og forbindelsesmidler. Virksomheden blev grundlagt i 1983. Hovedsædet ligger i Saarburg i Rheinland-Pfalz. Virksomheden har ca. 50 medarbejdere. Produktsortimentet omfatter fløjmøtrikker, vingeskruer, hættemøtrikker, træbeslag, bæreklemmer, skinnemøtrikker, notsten, hammerhovedskruer og diverse specialdele efter tegning eller mønster, og det suppleres og udvides løbende efter behov. Vi udmærker os ved en effektiv værdiskabelseskæde, der indeholder alt fra metalstøbning "Made in Germany", over den mekaniske bearbejdning og en kundespecifik overfladebehandling og til individuel emballering. Vi handler i stor udstrækning kundeorienteret, fleksibelt og kvalitetsbevidst på grundlag af certificerede managementsystemer.

 4. KORRODIN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Din C-dels specialist til indkøb af alle drejede dele, tegnedele og specialkomponenter. Vi tilbyder dig en række (specielle) materialer og overflader, som kan implementeres helt efter dine specifikationer. Brancher: Luftfart, bilindustrien, maskinteknik, optik og finmekanik, medicinsk teknologi, forsvar, elektrisk industri, vind-/solenergi, jernbaner eller halvlederindustrien er blot nogle få eksempler på vores forskellige aktivitetsområder. Indledende prøver i henhold til VDA eller PPAP stilles til rådighed på en procespålidelig måde. RoHS- og REACh-overensstemmelse, bæredygtige indkøb og omhyggelig brug af ressourcer er vigtigt for os. Indkøbs- og kvalitetssikringskontrakter samt kunde- og leverandøraudit er grundlaget for vores daglige arbejde. Foruden indkøb af alle special-, drejede og standarddele tilbyder vi dig også C-dele-styring, som præcist kan tilpasses dine krav og forhold.

 5. WILH. KÄMPER GMBH U. CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Familievirksomheden Wilh. Kämper er en specialist inden for trådomformningsteknik og har produceret i Lüdenscheid, Tyskland siden 1888. Wilh. Kämper er din tekniske problemløser. Fra udviklingen, prototypefremstillingen og den lille serie til serieproduktionen løser vi alle tekniske problemer inden for alt hvad der har med tråd at gøre. Eksempler på vores teknologier: - Bøjning i 3 niveauer - Prægning - Fasning - Rifling - Gevindvalsning - Reduktion - Gevindskæring - Svejsning- Kapning - Stansning - Fladgøring - Stukning Vi forarbejder alle materialer, der kan omformes (bl.a. ståltråd, fjedertråd, tråd af rustfrit stål, NE-metaltråd) inden for målene 1, 5 mm til 10 mm Ø og på anmodning realiserer vi alle overflader

 1. MÜHL GMBH BEFESTIGUNGSMATERIALIEN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Firmaet MÜHL i Leopoldshöhe er en kompetent virksomhed, når det gælder innovative befæstelsesteknikker. Uddannede salgsspecialister rådgiver dig og sikrer en hurtig og økonomisk fordelagtig realisering af den foreliggende opgavestilling. MÜHL tilbyder et interessant program af normale og specielle skrueforbindelser i alle udførelser og materialer. Takket være en hurtig ordreafvikling i 24-timers service. Herunder har produktkvaliteten højeste prioritet.

 2. LEDERER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Lederer har i næsten 50 år væres en af de førende udbydere af forbindelseselementer af rustfrit stål og kan tilbyde mere end 60.000 forskellige artikler direkte fra lager: - Skruer, bolte, møtrikker, ringe, skiver … - af rustfrit stål, stål, og ikke-jernholdige materialer - norm- og standarddele - DIN, EN, ISO og egne - tegningsbundne artikler og specialmaterialer. Samtidig satser stadig flere kunder på procesoptimeret anskaffelse ved hjælp af C-dele-styring fra Lederer. Udnyt følgende fordele: - op til 50% lavere procesomkostninger - permanent tilgængelighed og garanteret kvalitet - nedsat kapitalbinding via lagerreduktion - individuel logistik, f.eks. Kanban, konsignation m.m. Desuden har Lederer den nødvendige størrelse til også at realisere omfattende og detaljerige projekter (referencer angives gerne); men samtidig er vi tilstrækkeligt små til at kunne reagere hurtigt, fleksibelt og ubureaukratisk på markeds- og kundebehov.

 1. GOEBEL GMBH SCHRAUB- UND VERBINDUNGSTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Goebel er en familiestyret, internationalt aktiv virksomhedsgruppe inden for forbindelses- og monteringsteknik. Vi betragter os som specialist i udvikling af innovative forbindelseselementer af høj kvalitet og tilhørende bearbejdningssystemer. Vores venlige og erfarne medarbejdere, afdelinger og salgspartnere sørger for tilfredshed blandt vores kunder og aktiv support af den samlede indkøbs- og værdiskabelseskæde. Kvalitet har højeste prioritet. Dette gælder for både produkter og serviceydelser og for den tekniske og organisatoriske videreudvikling af virksomheden. Goebel vil være en fair partner for sine kunder, leverandører og medarbejdere. Gensidig respekt, ærlighed og venlighed er grundlaget for et tillidsfuldt partnerskab. Vi vokser i takt med opgaverne fra vores kunder.

 2. LK ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi er en virksomheden inden for CNC-bearbejdning med speciale i produktionen af skruer, fastgørelseselementer og tegnedele. Vores hovedkvarter er i Trier, nær grænsen til Luxembourg. De materialer vi bruger i vores produktion, omfatter rustfrit stål, krom-nikkel stål, super duplex såsom 1.4410 eller 1.4501 samt meget varmebestandige nikkel-baserede legeringer såsom Inconel 2.4856 eller Nimonic 2.4952. Med mere end 10 års erfaring fremstiller vi på to nye CNC-styrede maskiner og adskillige andre. Vi henviser gerne til vores hjemmeside. www.lk-zerspanungstechnik.de. Her kan du finde yderligere oplysninger om os. Vi har også vedhæftet en digital brochure fra os til dig. Vi har været AD2000 W0 godkendt siden den 7. juni 2023, og vi blev ISO 9001 certificeret den 20. juni. Vi ser frem til din feedback og håber at kunne blive din leverandør i fremtiden.

 3. PRESSVIT S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  PRESSVIT s.r.l. har specialiseret sig i produktion af specielle koldstøbte dele fremstillet på grundlag af en tegning leveret af kunden eller designet i henhold til produktets endelige anvendelse. Den producerede skruetype er bred og inkluderer skruer med formonteret spændskive – Svejseskruer (kondensatorudledning, lysbue, fremspring) – Vandalsikre, anti-løsnings-, sikkerhedsskruer – Trækstænger, stifter, tapper, dorne – Skruer, nitter, bøsninger med indvendigt gevind – Fastspændingsskruer med reduceret skaft – Skårne hoveder – Skruer til plastik, hurtige gevindstigninger, specielle gevindstigninger – Selvskærende skruer til tynde plader – Selvskærende skruer, selvdannende skruer, selvskærende trilobat, triplast – Hammernitter, riflede – Halvperforerede nitter, fulde, med riller – Skruer genvundet til afmontering – Specialskruer i henhold til tegning PRESSVIT s.r.l. leverer også alle fastgørelsesskruer standardiserede i ét sortiment, der varierer fra diameter på 2 mm til 16 mm.

 4. ARTAFAST SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Certificeret virksomhed. Artafast de Sovico (MB) har siden 1980 være specialiseret i fabrikation af møtrikker i rustfrit stål og hærdet stål, fra M3 til M12. Virksomheden producerer desuden firkantede rammemøtrikker til massekontinuitet, rammemøtrikker med ribber og rammeskruer med ribber.

 5. EREDI BAITELLI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Fabrikation af dele og komponenter efter tegning på 1, 5 mm til 37 mm i messing, aluminium, AVP og blødt stål. Mekanisk præcisionsværksted, mekanisk drejearbejde til følgende sektorer: biler, pneumatik, vand og varme, gas, ventiler og armatur. Virksomheden Eredi Baitelli SpA hviler på de tre grundprincipper: erfaring, tilpasningsevne og teknologi. Virksomheden er certificeret ISO 9001.

 6. DELTA OFFICINA MECCANICA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Delta Officina Meccanica blev etableret i 1953 i Desio i Monza- og Brianzaprovinsen. Firmaet er specialiseret i koldstøbning af standardskruer i stål med hexagonale og hexalobulare hoveder (Torx) med metrisk gevindklasse i klasse 8, 8 og 10, 9 fra .2, 5 til 10 meter. Vi fremstiller specialemner efter kundebestilling og efter tegning såsom emner med venstreskåret gevind og fingergevind samt trukkede stænger med metrisk gevind. Vi har i mange år arbejdet både i Italien og for de største forhandlere i verden.

 7. CENTER GLOBAL SOLUTIONS LLC

  Forenede Stater

  Verified by europages badge

  I mere end 20 år har vores virksomhed være banebrydende inden for udvikling af industrielle komponenter og tilbehør, hvor vi har hjulpet med mere end 450 projekter verden over. Vores primære mål er at hjælpe virksomhederne med at opnå omkostningsreduktioner og en forbedring af kvaliteten, samtidig med vi tilbyder problemfri forsyningsprocesser uden yderligere omkostninger for vores kunder. Vores ekspertise ligger i forsyning af førsteklasses dele og komponenter, med en særlig fokus på en personaliseret tilgang og kontinuerlige forbedringer.

 8. METFIX GROUP

  Kasakhstan

  Verified by europages badge

  METFIX GROUP har leveret skruer, dyvels, ankre, fastgørelsesanordninger til forskruninger, klemmer, søm, monteringsskum, tætningsmiddel osv. Vores fastgørelsesanordninger bruges inden for alle områder af konstruktion og industri, samt til mindre husholdningsreparationer. Alle vores produkter kommer med kvalitetscertifikater. Vi har altid mere end 2.500 produkter tilgængeligt fra vores lager. En individuel tilgang til hver kunde. Gratis forsendelse og monteringsbetalinger for ordre fra 20.000 USD.

 1. MLA FIXINGS

  Belgien

  Verified by europages badge

  MLA Fixings er specialiseret i fastgørelseselementer til facader og tage. Vi har udviklet vores eget Dualfix-system bestående af en kombination af rawlplugs til isolering og skrueankre. Vi fremstiller ankre med vores patenterede rustfrie stål/RVS og rustfrit stål til dunbed murværk. Vi producerer også koblinger og bøjler med ruller, også efter mål. Vi producerer også skruer til facader og tage. Og blandt andet Sarkin skruer og afstandsskruer til bærende strukturer i træ og aluminium.

 2. SHUTDOWN FASTENERS AND SPECIALS BELGIUM

  Belgien

  Verified by europages badge

  SFSB: Din hovedpartner (20 års erfaring) for alle typer bolte, gevindtappe, møtrikker med hurtig/ kort leveringstid med materialecertifikater EN 10204 3.1, iht tegning/spec, i alle materialer. Offshore, energi, petrokemiske produkter og tungindustri; hasteopgaver. Specialdele: i løbet af timer/dage: sourcing muligheder i hele Europa. Ikke tilknyttet en bestemt producent. ASTM gevindtappe, turbinebolte, høj temperatur-bolte, DIN 2510 alle typer. Alle diametre, længde, type materiale.

 3. METAL-TECH

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden METAL-TECH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Færdigvarer i metal branchen. Den opererer også inden for Drejning - stål og metaller, Valsning - stål og metaller, Slibning - stål og metaller, Slibning - værktøjsmaskiner, Valseværker - jernholdigt metal, Gevindstål, Bukning - stål og metaller, Bukkeværktøjsmaskiner, og Skruer og møtrikker brancherne. Den er baseret i Gniezno, Polen.

 4. MEBEL LOGISTIC POLAND

  Polen

  Verified by europages badge

  Virksomheden MEBEL LOGISTIC POLAND, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer branchen. Den opererer også inden for SMÅ METALDELE, Stål og metaller - bearbejdning, Beslag til møbler, bearbejdning af metal, mekaniske bearbejdninger, Kedelarbejde, Monteringsdele til møbler, Producent af metalrammer, og Producent af metalben brancherne. Den er baseret i Obra, Polen.

 5. TREX

  Frankrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden TREX, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer branchen. Den opererer også inden for Skruer og møtrikker, Befæstelsesindretninger, gevindtap, specialskruer, standard skruer, Skrueartikler, skruer i rustfrit stål, aluminiumskruer, og tekniske skruer brancherne. Den er baseret i Cholet, Frankrig.

 6. SORALUCE HNOS S.A.

  Spanien

  Verified by europages badge

  Virksomheden SORALUCE HNOS S.A., er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer branchen. Den opererer også inden for Møtrikker til skruer, Møtrikker til skruer, gevindskårede muffer, møtrikker med gevind, koldudstansning af metaller, leverandør af dele til bilindustrien, skruer og bolte, og gevindskæring brancherne. Den er baseret i Azkoitia-Gipuzkoa, Spanien.

 7. HEICO BEFESTIGUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden HEICO BEFESTIGUNGSTECHNIK GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer branchen. Den er baseret i Ense-Höingen, Tyskland.

 8. SCHMID SCHRAUBEN HAINFELD GMBH

  Østrig

  Verified by europages badge

  Virksomheden SCHMID SCHRAUBEN HAINFELD GMBH, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer branchen. Den er baseret i Hainfeld, Østrig.

 9. MINSAVIT

  Italien

  Verified by europages badge

  Virksomheden MINSAVIT, er en Fabrikant/ Producent, der opererer inden for Skruer branchen. Den opererer også inden for Beslag, bygge og anlæg, Rengøringsfirmaer, Biludlejning, ELEKTRISK MATERIEL, Rengøringstjenester, skruer og bolte, specialskruer, Beslag, bygge og anlæg, og selvblokerende skruer og møtrikker brancherne. Den er baseret i Besana In Brianza, Italien.

 10. REKER-NUTS HANDELS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Virksomheden REKER-NUTS HANDELS GMBH, er en Engrossalg, der opererer inden for Befæstelsesindretninger branchen. Den opererer også inden for Skruer, Møtrikker til skruer, møtrikker, selvblokerende skruer og møtrikker, Skruer, og Møtrikker til skruer brancherne. Den er baseret i Rietberg, Tyskland.

Anmodning om tilbud

Opret en anmodning og få flere tilbud fra verificerede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • I overensstemmelse med databeskyttelse
 • 100% gratis
Filtre

Resultater for

Skruer - Import eksport

Antal resultater

13.313 Virksomheder