• Europages
 • >
 • VIRKSOMHEDER - LEVERANDØRER - UDBYDERE
 • >
 • skruer

Resultater for

Skruer - Import eksport

 1. SEMIN

  Frankrig

  Verified by Europages badge

  SEMIN er en fransk, familiedrevet industriconcern med speciale i fremstilling af byggematerialer. Vi tilbyder kvalitetsløsninger til professionelle i byggebranchen til byggeri og indendørs renoveringer af boliger. Innovation er en del af vores dna, og siden 1838 har SEMIN udviklet tekniske løsninger, der er tidsbesparende og gør arbejdet nemmere på byggepladsen. SEMIN tæller 6 industrikomplekser i Frankrig, 4 i udlandet og har 650 medarbejdere. Koncernen har en omsætning på 160 M €, heraf 40% i udlandet i mere end 66 lande verden over. Kunden er i centrum af vores strategi, og vores fleksibilitet og reaktivitet, kombineret med det faktum, at vi altid har et team i felten tæt på kunden, gør en forskel. Vi forpligter os til at gøre kundeservice til en prioritet. Vores mål er at udvikle os på en ansvarlig måde med mindst mulig indvirkning på miljøet.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. OZKA ENDUSTRIYEL

  Tyrkiet

  Verified by Europages badge

  Ozka-koncernen har mere end 30 års erfaring inden for metalformning. Alle vores virksomheder sigter mod at være partner mere end at være leverandør. Vi tilbyder skræddersyede løsninger. Alle vores virksomheder og vores team arbejder for 100% kundetilfredshed. Vi giver 0 PPM-garanti med fuldautomatisk og manuelt kvalitetskontrolteam. OZKA Industrial Solutions er en løsningsorienteret virksomhed for kunder, der leder efter en speciel produktionslinje inklusiv stempling, koldformning, samling og 0 PPM-formål. OZKA Heaters er det eneste selskab i Tyrkiet, der producerer bærbare gasvarmere. OZKA Kitchenwares er specialiseret i non-stick pander og andet køkkenudstyr. OZKA Stamping er i stand til at udføre formning af alle slags metalplader inklusive varmebehandling og plettering. For mere information kan du besøge koncernens webside og derefter kan du klikke på den beslægtede virksomhed.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. NORMTEILE LEINIGEN GBR

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vind tid og rentabilitet: Med vores hjælp. LEINIGEN er din grossist og systemudbyder for C-dele, normdele, betjenings- og maskinelementer samt moduler, når det gælder fremstilling af maskiner og anlæg. Vi rekvirerer hos alle kendte producenter og udbydere på markedet. Til fordel for dig! Knowhow for øget effektivitet til gavn for din konkurrenceevne. Vores selvforståelse er baseret på vores tværfaglige kompetencer inden for maskinfremstilling og i tilstødende industrigrene samt på vores markedskendskab og den kundeorienterede udformning af forretningsprocesser. Via en konsekvent og løsningsorienteret handlemåde kan vi skabe merværdi for vores kunder ved at reducere omkostninger og ressourceforbrug.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Schäfer + Peters er din partner inden for rust- og syrebestandige forbindelseselementer, DIN- og standarddele som f.eks. træskruer, metriske skruer, pladeskruer, skiver, møtrikker eller produkter som f.eks. tunglastfastgørelseselementer og solcellefastgørelseselementer samt specialdele og tegnede dele - alle i forskellige udførelser. Vi plejer en kontakt med vores kunder, der ikke ruster. Det sørger vi for med over 32.000 forskellige lagerartikler, over 200 engagerede og kvalificerede medarbejdere og en moderne kvalitetsstyring. I vores online-butik finder du alle lagerartikler som f.eks. diverse skruer, møtrikker, skiver, wirer, kæder, stifter og mange andre forbindelseselementer af rustfrit stål. Kontakt vores salgsteam for at få adgang til S+P online-butikken.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. BTS BEFESTIGUNGSELEMENTE-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  BTS Befestigungselemente-Technik GmbH er en middelstor virksomhed inden for den metalforarbejdende industri, som har specialiseret sig i fremstilling og salg af fastgørelses- og forbindelsesmidler. Virksomheden blev grundlagt i 1983. Hovedsædet ligger i Saarburg i Rheinland-Pfalz. Virksomheden har ca. 50 medarbejdere. Produktsortimentet omfatter fløjmøtrikker, vingeskruer, hættemøtrikker, træbeslag, bæreklemmer, skinnemøtrikker, notsten, hammerhovedskruer og diverse specialdele efter tegning eller mønster, og det suppleres og udvides løbende efter behov. Vi udmærker os ved en effektiv værdiskabelseskæde, der indeholder alt fra metalstøbning "Made in Germany", over den mekaniske bearbejdning og en kundespecifik overfladebehandling og til individuel emballering. Vi handler i stor udstrækning kundeorienteret, fleksibelt og kvalitetsbevidst på grundlag af certificerede managementsystemer.

  Hjemmeside Open In New icon
Office Building Outline icon
En side til din virksomhed
Kan du se dette? Også dine potentielle kunder Tilmeld dig nu for at blive synlig på Europages.
 1. WILHELM MODERSOHN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Wilhelm Modersohn GmbH & Co. KG blev grundlagt i 1970 af Wilhelm Modersohn senior. Dengang beskæftigede virksomheden sig primært med fremstilling og salg af ankre til facader af færdigbehandl. I dag har virksomheden med hovedsæde i Spenge over 140 medarbejdere. Modersohn fremstiller facade- og sværlastmonteringsbeslag samt specialkomponenter af rustfrit stål og sælger også handelsvarer som dyvler og gevindstænger. Projekter som f.eks. Frauenkirche i Dresden, byslottet i Berlin eller også V&A Design Museum i Dundee hører til i den mere kendte ende af familievirksomhedens omfattende portefølje. I samarbejde med anerkendte testinstitutter udvikler Modersohn løbende nye produkter inden for fastgørelseskomponenter og kan tilbyde omkostnings- og ydelsesoptimerede løsninger inden for forankrings- og forbindelseselementer til byggebranchen.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. KORRODIN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Din C-dels specialist til indkøb af alle drejede dele, tegnedele og specialkomponenter. Vi tilbyder dig en række (specielle) materialer og overflader, som kan implementeres helt efter dine specifikationer. Brancher: Luftfart, bilindustrien, maskinteknik, optik og finmekanik, medicinsk teknologi, forsvar, elektrisk industri, vind-/solenergi, jernbaner eller halvlederindustrien er blot nogle få eksempler på vores forskellige aktivitetsområder. Indledende prøver i henhold til VDA eller PPAP stilles til rådighed på en procespålidelig måde. RoHS- og REACh-overensstemmelse, bæredygtige indkøb og omhyggelig brug af ressourcer er vigtigt for os. Indkøbs- og kvalitetssikringskontrakter samt kunde- og leverandøraudit er grundlaget for vores daglige arbejde. Foruden indkøb af alle special-, drejede og standarddele tilbyder vi dig også C-dele-styring, som præcist kan tilpasses dine krav og forhold.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. LEDERER GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Lederer har i næsten 50 år væres en af de førende udbydere af forbindelseselementer af rustfrit stål og kan tilbyde mere end 60.000 forskellige artikler direkte fra lager: - Skruer, bolte, møtrikker, ringe, skiver … - af rustfrit stål, stål, og ikke-jernholdige materialer - norm- og standarddele - DIN, EN, ISO og egne - tegningsbundne artikler og specialmaterialer. Samtidig satser stadig flere kunder på procesoptimeret anskaffelse ved hjælp af C-dele-styring fra Lederer. Udnyt følgende fordele: - op til 50% lavere procesomkostninger - permanent tilgængelighed og garanteret kvalitet - nedsat kapitalbinding via lagerreduktion - individuel logistik, f.eks. Kanban, konsignation m.m. Desuden har Lederer den nødvendige størrelse til også at realisere omfattende og detaljerige projekter (referencer angives gerne); men samtidig er vi tilstrækkeligt små til at kunne reagere hurtigt, fleksibelt og ubureaukratisk på markeds- og kundebehov.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. GOEBEL GMBH SCHRAUB- UND VERBINDUNGSTECHNIK

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Goebel er en familiestyret, internationalt aktiv virksomhedsgruppe inden for forbindelses- og monteringsteknik. Vi betragter os som specialist i udvikling af innovative forbindelseselementer af høj kvalitet og tilhørende bearbejdningssystemer. Vores venlige og erfarne medarbejdere, afdelinger og salgspartnere sørger for tilfredshed blandt vores kunder og aktiv support af den samlede indkøbs- og værdiskabelseskæde. Kvalitet har højeste prioritet. Dette gælder for både produkter og serviceydelser og for den tekniske og organisatoriske videreudvikling af virksomheden. Goebel vil være en fair partner for sine kunder, leverandører og medarbejdere. Gensidig respekt, ærlighed og venlighed er grundlaget for et tillidsfuldt partnerskab. Vi vokser i takt med opgaverne fra vores kunder.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. BLIS KUGELGEWINDETRIEBE GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Leverings- og serviceprogrammet for BLIS Kugelgewindetriebe GmbH inkluderer: Kugledrevbolte i hvirvlet og slebet design i henhold til DIN og i henhold til kundetegninger med standard- eller specielle møtrikker, trapezformede spindler i rullet og hvirvlet design, lineære føringer, tilbehør såsom lejer og lejeblokke, reparationer og inspektioner foretaget af KGT.

  Hjemmeside Open In New icon
 1. WILHELM LÜSEBRINK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vores firma har i årtier været en af ​​de største producenter af trådmetalprodukter i Europa. I 1852 producerede landsbysmeden Wilhelm Lüsebrink i Halver-Öckinghausen for første gang ringskruer med trægevind - et produkt, der stadig er et af de vigtigste i vores sortiment i dag. Med en god blanding af tradition og modernitet, producerer og leverer vi til markeder over hele verden fra to lokationer. Moderne produktionsmetoder og logistik, absolut kvalitet og overholdelse af deadlines samt evnen til at reagere fleksibelt på særlige kundekrav er de afgørende konkurrencemæssige fordele, og garanterer succes og anerkendelse til vores virksomhed, som nu drives af den sjette generation. LÜSEBRINK - vi ordner det.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. CODIPRO (GROUPE ALIPA)

  Luxembourg

  Verified by Europages badge

  CODIPRO, der er europæisk specialist, fremstiller hejseringe i høj kvalitet der kan løfte meget tunge byrder. Alle Codipros ringe er leddelte og kan rotere med last. CODIPRO tilbyder et stort udvalg af hejsering efter mål og med korte leveringsfrister.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. PITZL METALLBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Som en af de førende leverandører af træsamlingssystemer kan Pitzl se tilbage på over 30 års erfaring. "Til hver anvendelse et egnet koncept" er Pitzls motto. Vi står for fleksibilitet. Udover vores omfattende produktsortiment af stolpedragere, samlestykker, værktøj, støjbeskyttelsesløsninger og meget mere, producerer vi også specialfremstillinger efter kundens individuelle mål og ønsker. Således kan vi garanterer, at enhver, der forarbejder, får et optimalt løsningsforslag til en effektiv træsamling - også ved vanskelige krav. Som en af de får producenter tilbyder Pitzl stolpedragere, samlestykker og balkonsøjler med omfattende ETA-godkendelse og det dermed forbundne retligt forpligtende CE-mærke. At produktionen "Made in Germany" står for topkvalitet er en selvfølge. Med det lover vi den forarbejdende part maksimal produktsikkerhed og mindsker risiciene for den erhvervsdrivende.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. WILH. KÄMPER GMBH U. CO KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Familievirksomheden Wilh. Kämper er en specialist inden for trådomformningsteknik og har produceret i Lüdenscheid, Tyskland siden 1888. Wilh. Kämper er din tekniske problemløser. Fra udviklingen, prototypefremstillingen og den lille serie til serieproduktionen løser vi alle tekniske problemer inden for alt hvad der har med tråd at gøre. Eksempler på vores teknologier: - Bøjning i 3 niveauer - Prægning - Fasning - Rifling - Gevindvalsning - Reduktion - Gevindskæring - Svejsning- Kapning - Stansning - Fladgøring - Stukning Vi forarbejder alle materialer, der kan omformes (bl.a. ståltråd, fjedertråd, tråd af rustfrit stål, NE-metaltråd) inden for målene 1, 5 mm til 10 mm Ø og på anmodning realiserer vi alle overflader

  Hjemmeside Open In New icon
 5. STEINSTOSSER QUALITÄTSWERKZEUGE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Steinstosser & Schmachtenberg er BUCHHOLZ GROUP – velkommen! Konsekvent branchespecialisering, mere end 100 års erfaring og certificeret kvalitetsstyring er de optimale forudsætninger: vi er kendt verden over for den konstant fremragende kvalitet af vores produkter. Vores medarbejdere er grundlaget for vores succes: De kender maskinerne, anvendelsesområderne og deres særlige udfordringer rigtig godt – og rådgiver dig personligt, målrettet og hurtigt. Fremragende service, som du kan regne med. Den pålidelige levering af komplette knivsæt, inklusive tilbehør, er en af ​​vores styrker. Vores kunder nyder godt af korte opsætningstider og høj planlægningssikkerhed. Besøg vores onlinebutik på https: //shop.buchholz-gruppe.eu, og find knivene til din maskine. Vi leverer knive og sliddele til følgende brancher: Genbrug, vejarbejde, pladearbejde, skovbrug, stålproduktion

  Hjemmeside Open In New icon
 6. KIPP ITALIA SRL

  Italien

  Verified by Europages badge

  HEINRICH KIPP WERK er producent inden for spændeteknik, standardelementer og betjeningsdele. Virksomheden producerer på sin fabrik i Tyskland med en bred vifte af maskiner. Produktsortimentet omfattet mere end 25000 artikler, der hurtigt er tilgængelige fra vores onsite logistikcenter. KIPP er derfor en pålidelig partner inden for fabriksindustrien og maskinkonstruktion. KIPP udvikler produkterne og tester dem ved intern kvalitetskontrol. Gennem omfattende produktionsressourcer kan standardelementer og enkeltdele realiseres som specielle løsninger. Under udviklingen af KIPP-driftsdelene lægges der særlig vægt på ergonomi og stabilitet. HEINRICH KIPP WERK har eksisteret siden 1919 og siden 1950 har man lagt vægt på selvudviklede klemværktøjer som det klassiske KIPP spændehåndtag. Virksomheden har mere end 350 ansatte og er til stede i mere end 50 lande.

  Hjemmeside Open In New icon
 7. EREDI BAITELLI SPA

  Italien

  Verified by Europages badge

  Fabrikation af dele og komponenter efter tegning på 1, 5 mm til 37 mm i messing, aluminium, AVP og blødt stål. Mekanisk præcisionsværksted, mekanisk drejearbejde til følgende sektorer: biler, pneumatik, vand og varme, gas, ventiler og armatur. Virksomheden Eredi Baitelli SpA hviler på de tre grundprincipper: erfaring, tilpasningsevne og teknologi. Virksomheden er certificeret ISO 9001.

  Hjemmeside Open In New icon
 8. HEINRICH KIPP WERK GMBH & CO. KG - RUSSIA

  Rusland

  Verified by Europages badge

  HEINRICH KIPP WERK er producent inden for spændeteknik, standardelementer og betjeningsdele. Virksomheden producerer på sin fabrik i Tyskland med en bred vifte af maskiner. Produktsortimentet omfattet mere end 25000 artikler, der hurtigt er tilgængelige fra vores onsite logistikcenter. KIPP er derfor en pålidelig partner inden for fabriksindustrien og maskinkonstruktion. KIPP udvikler produkterne og tester dem ved intern kvalitetskontrol. Gennem omfattende produktionsressourcer kan standardelementer og enkeltdele realiseres som specielle løsninger. Under udviklingen af KIPP-driftsdelene lægges der særlig vægt på ergonomi og stabilitet. HEINRICH KIPP WERK har eksisteret siden 1919 og siden 1950 har man lagt vægt på selvudviklede klemværktøjer som det klassiske KIPP spændehåndtag. firmaet har mere end 350 ansatte og er til stede i mere end 50 lande.

  Hjemmeside Open In New icon
 9. PRESSVIT S.R.L.

  Italien

  Verified by Europages badge

  PRESSVIT s.r.l. har specialiseret sig i produktion af specielle koldstøbte dele fremstillet på grundlag af en tegning leveret af kunden eller designet i henhold til produktets endelige anvendelse. Den producerede skruetype er bred og inkluderer skruer med formonteret spændskive – Svejseskruer (kondensatorudledning, lysbue, fremspring) – Vandalsikre, anti-løsnings-, sikkerhedsskruer – Trækstænger, stifter, tapper, dorne – Skruer, nitter, bøsninger med indvendigt gevind – Fastspændingsskruer med reduceret skaft – Skårne hoveder – Skruer til plastik, hurtige gevindstigninger, specielle gevindstigninger – Selvskærende skruer til tynde plader – Selvskærende skruer, selvdannende skruer, selvskærende trilobat, triplast – Hammernitter, riflede – Halvperforerede nitter, fulde, med riller – Skruer genvundet til afmontering – Specialskruer i henhold til tegning PRESSVIT s.r.l. leverer også alle fastgørelsesskruer standardiserede i ét sortiment, der varierer fra diameter på 2 mm til 16 mm.

  Hjemmeside Open In New icon
 10. ARTAFAST SNC

  Italien

  Verified by Europages badge

  Certificeret virksomhed. Artafast de Sovico (MB) har siden 1980 være specialiseret i fabrikation af møtrikker i rustfrit stål og hærdet stål, fra M3 til M12. Virksomheden producerer desuden firkantede rammemøtrikker til massekontinuitet, rammemøtrikker med ribber og rammeskruer med ribber.

  Hjemmeside Open In New icon
 1. ARTAFAST SNC

  Italien

  Verified by Europages badge

  Certificeret virksomhed. Artafast de Sovico (MB) har siden 1980 være specialiseret i fabrikation af møtrikker i rustfrit stål og hærdet stål, fra M3 til M12. Virksomheden producerer desuden firkantede rammemøtrikker til massekontinuitet, rammemøtrikker med ribber og rammeskruer med ribber.

  Hjemmeside Open In New icon
 2. MÜHL GMBH BEFESTIGUNGSMATERIALIEN

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Firmaet MÜHL i Leopoldshöhe er en kompetent virksomhed, når det gælder innovative befæstelsesteknikker. Uddannede salgsspecialister rådgiver dig og sikrer en hurtig og økonomisk fordelagtig realisering af den foreliggende opgavestilling. MÜHL tilbyder et interessant program af normale og specielle skrueforbindelser i alle udførelser og materialer. Takket være en hurtig ordreafvikling i 24-timers service. Herunder har produktkvaliteten højeste prioritet.

  Hjemmeside Open In New icon
 3. SHUTDOWN FASTENERS AND SPECIALS BELGIUM

  Belgien

  Verified by Europages badge

  SFSB: Din hovedpartner (20 års erfaring) for alle typer bolte, gevindtappe, møtrikker med hurtig/ kort leveringstid med materialecertifikater EN 10204 3.1, iht tegning/spec, i alle materialer. Offshore, energi, petrokemiske produkter og tungindustri; hasteopgaver. Specialdele: i løbet af timer/dage: sourcing muligheder i hele Europa. Ikke tilknyttet en bestemt producent. ASTM gevindtappe, turbinebolte, høj temperatur-bolte, DIN 2510 alle typer. Alle diametre, længde, type materiale.

  Hjemmeside Open In New icon
 4. MLA FIXINGS

  Belgien

  Verified by Europages badge

  MLA Fixings er specialiseret i fastgørelseselementer til facader og tage. Vi har udviklet vores eget Dualfix-system bestående af en kombination af rawlplugs til isolering og skrueankre. Vi fremstiller ankre med vores patenterede rustfrie stål/RVS og rustfrit stål til dunbed murværk. Vi producerer også koblinger og bøjler med ruller, også efter mål. Vi producerer også skruer til facader og tage. Og blandt andet Sarkin skruer og afstandsskruer til bærende strukturer i træ og aluminium.

  Hjemmeside Open In New icon
 5. SORALUCE HNOS S.A.

  Spanien

  Verified by Europages badge
 6. HEICO BEFESTIGUNGSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 7. NICMAS

  Ukraine

  Verified by Europages badge
 8. MINSAVIT

  Italien

  Verified by Europages badge
 9. SCHMID SCHRAUBEN HAINFELD GMBH

  Østrig

  Verified by Europages badge
 10. HEINRICH JUNGEBLODT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
Filtre

Resultater for

Skruer - Import eksport

Antal resultater

14.488 virksomheder